brak logo

Glencore Polska Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Glencore Polska Sp. z o.o.

Aaaa 2013-01-24 22:49:08
A jakich szukacie?
Hanka 2013-03-03 16:18:30
Szybko rozwijajaca sie firma. Niezle zarobki. Charyzmatyczny, ale szlony prezes.
2
ktoś z 2013-04-18 11:56:17
Zarobki OK... fajne, przepraszam za wyrażenie(usunięte przez administratora) tam pracują. Szczególnie Pani(usunięte przez administratora). Nie mogę się doczekać wyjazdu integracyjnego ;)
2
ktoś z 2013-08-07 19:50:56
blondyna ;)
2
mąż 2013-08-14 12:47:59
...jak tam podjadę, to ci zrobię wyjazd integracyjny do lasu, z workiem na głowie w moim bagażniku, fajerze
4
STUDENT 2014-10-31 20:28:18
Prośba o opinie na temat pracy w firmie Glencore. Opinie powyżej "ciekawe" ale mało przydatne. Pojawiło się ogłoszenie, iż szukają nowych pracowników. Jak się pracuje w dziale finansowo-księgowym ? Czy tam jest duża rotacja ? Wcześniej tez pojawiały się ogłoszenia tej firmy ? Informacja o procesie rekrutacyjnym też mile widziane.
3
aluzka 2014-12-29 11:47:44
zarobki całkiem przyzwoite, ale taka małpia praca - klepanie na czas. Po miesiącu byłam wykończona psychicznie, ale co kto lubi. To w końcu korporacja. Mają niezłe zaplecze socjalne i niezła kawę :).
3
Kandydatka 2015-06-25 19:39:21
Dział rozliczeń: najpierw jest rozmowa przez telefon, potem mogą Cię zaprosić na test matematyczno-analitycznym w języku angielskim. Kolejnym etapem jest rozmowa z dyrektorem działu i osobą od HR (tu znowu pojawiają się testy). Bardzo dużo kandydatów na 1 miejsce.
Niestety 2016-01-28 18:39:34
Byłam tam kiedyś na stażu ale osobiście niestety nie podobało mi się. W dziale w którym pracowałam robiłam to samo co zwykłe pracownice a zarobek miałam taki se jako stażystka. Liczył się "wynik" i tempo pracy jak w typowym korpo. Nie podobała mi się również atmosfera w tym konkretnym dziale, ale może trafił mi się wyjątkowo taki kwas.
zainteresowany 2016-02-05 11:34:37
pytanie wciąż brzmi jakie są zarobki np. na asystent ds. rozliczeń, a ile na specjalista ds. rozliczeń? Ktoś coś się orientuje??
zainteresowany 2016-02-09 10:08:15
Pisałem ostatnio test analityczny w Glencore. Muszę przyznać, że jest hardcorowy. Ciekawe czy etatowi pracownicy w Glencore potrafią go wypełnić w całości?
lola 2016-02-11 08:14:23
wlasnie dzisiaj idę na ten test i juz sie poddalam,nigdy nie udaje mi sie napisac dobrze takich testow.Pojde,postrzelam i zero odzewu :)
zainteresowany 2016-02-15 09:19:56
Babeczka mówiła, że nawet stażyści piszą ten test. Mi się nie udało niestety :(. No cóż trzeba szukać dalej. Życzę powodzenia dla kandydatów.
2
mer 2016-02-16 23:36:57
Przeszłam test z niemieckiego (nie był najłatwiejszy - dużo zadań na podzielność uwagi i mało czasu) + rozmowa z lektorem a potem zaproszenie na ten test analityczny w jęz. angielskim... choć używam codziennie tego języka i mam za sobą raczej ścisły kierunek studiów, nie znałam całego słownictwa, więc nie udało mi się tego testu rozwiązać na oczekiwanym poziomie...W mojej ocenie test jest nieco przesadzony. osobiście mam duże doświadczenie zawodowe i nie spotkałam się, żeby ktoś analizował na czas w taki sposób wykresy w dziale księgowości czy rozliczeń... Ale cóż - zadania raczej dla pasjonatów łamigłówek ;-)
mer 2016-02-16 23:38:12
Przeszłam test z niemieckiego (nie był najłatwiejszy - dużo zadań na podzielność uwagi i mało czasu) + rozmowa z lektorem a potem zaproszenie na ten test analityczny w jęz. angielskim... choć używam codziennie tego języka i mam za sobą raczej ścisły kierunek studiów, nie znałam całego słownictwa, więc nie udało mi się tego testu rozwiązać na oczekiwanym poziomie...W mojej ocenie test jest nieco przesadzony. osobiście mam duże doświadczenie zawodowe i nie spotkałam się, żeby ktoś analizował na czas w taki sposób wykresy w dziale księgowości czy rozliczeń... Ale cóż - zadania raczej dla pasjonatów łamigłówek ;-) Powodzenia!
Niestety 2016-02-17 13:02:05
To dużo musiało się zmienić, od kiedy ja tam pracowałam... Nie miałam ani żadnych szkoleń (nie licząc szkolenia wprowadzającego do stanowiska), ani umowy o prace (chociaż to akurat mogło być związane z tym że jeszcze studiowałam).
Lisa 2016-03-03 22:31:47
Zarobki są bdb jak na dzisiejszy rynek pracy. Testy trudne ale chodzi w nich o myślenie. Ludzie są ok ale tak jak wszędzie nie każdego się lubi. Praca ok.Polecam
1
noname 2016-03-09 19:38:49
A jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Pytam, bo przeszłam już test pisemny i ustny z języka obcego, z testem analitycznym też sobie poradziłam, teraz czeka mnie rozmowa i nie wiem czego mogę się spodziewać...
3
Kaśka 2016-04-20 14:29:29
Witam proszę o informację jak wygląda rekrutacja na stanowisku handlowca w firmie Glencore ?? Też są testy ?? Ile jest etapów rozmów i gdzie się odbywają w głównej siedzibie firmy tj w Gdańsku ?
2
trabi 2016-05-09 23:22:01
ta oferta już nie wygląda na aktualną @Kaśka, teraz szukają głównie stażystów i młodszego księgowego. Oferują umowę o pracę i szkolenia, a także bogaty pakiet świadczeń pozapłacowych m.in.: opieka medyczna, karta MultiSport, nauka języków obcych
1
Kontrhent 2016-11-15 18:00:06
Przezszczegam przed podpisaniem umowy sprzedaży punkt VII towar mogą odbierać nawet po termninie przez 90 dni . Bardzo nie przyjazna firma czują się bogami nie polecam tej firmy a ni PH
1
Kontrhent 2016-11-15 18:01:22
Przezszczegam przed podpisaniem umowy sprzedaży punkt VII towar mogą odbierać nawet po termninie przez 90 dni . Bardzo nie przyjazna firma czują się bogami nie polecam tej firmy a ni PH
Zostaw swoją opinię o Glencore Polska Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glencore Polska Sp. z o.o.