VIVE TEXTILE RECYCLING

Kielce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 824 ocen.

VIVE TEXTILE RECYCLING
3 824 6 1

Opinie o VIVE TEXTILE RECYCLING

Pola13

Nawiązując do poprzedniej opinii zgadzam się jestem z tej zamiany co ten "mały kurdupel"przyjechała nie wiadomo skąd a się nosi tam gdzie była to może kible szorowała A tu "dama "ona niech się ogarnie i weżmie za robotę a nie paniusiuje bo to na nikogo nie działa

Ela11

Co tam się dzieje ludzie odchodzą A nowi po dwóch dniach odchodzą Podobno są jakieś nowe (usunięte przez administratora) kierownika "brygadzistki" prosto z Anglii będą po Angielsku nami rządzić zobaczymy ile te pustaki wytrzymają.

Pablito

Moje sugestie dla VIVE TEXTILE RECYCLING: Jak najdalej od tego zakladu pracy... warunki praca w bardzo ciezka ... Kobincaje przy wyplatach Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: WArunki pracy

Szukasz pracy?

Piotr

Witam A jakie zarobki są w sprzedaży na kierowniczych stanowiskach jakie profity auto, premie, tel itp to. Jestem z innego miasta i nie wiem czy opłaca mi się wynająć mieszkanie itp żeby tu pracować

Tomek

witam. od jakiegos czasu pojawia sie ogloszenie do dzialu utrzymania ruchu. Warto aplikowac ? Jak wyglada kwestia awarii czy jest ich duzo. maszyny sa nowe czy jakies stare ?

Nowy pracownik???

Chciałam zapytać jak jest z przyjęciem do pracy? Łatwo się dostać? Słyszałam, że są do wyrobienia normy? Umowa jest na 3miesiące? Co w przypadku niewyrabiania danej założonej normy? Są zwolninia czy nie przedłużają umowy? Jak kierownictwo i brygadzistki? Na.jaką zmianę najlepiej nie trafić?

Weronika
@Nowy pracownik??? 22.10.2018 00:23

Na jakie stanowisko chcesz aplikować? Może już przesłałaś CV? Masz wcześniejsze doświadczenie w branży? Sądzę, że warto porozmawiać z pracodawcą podczas rozmowy kwalifikacyjnej, kwestia umowy może być zależna od działu, do którego aplikujesz. Jeśli zatrudniłaś się w firmie, zachęcam Cię do kolejnego wpisu w tym temacie i podzielenia się doświadczeniem!

Z1

Awaria w zakładzie na Z1 to nie wina pracowników, a mimo to musimy ponosić koszta bo nie raczyli nas poinformować , żeby nie przyjeżdżać do pracy i jeszcze karzą odrabiać w dzień który mamy już odrobiony. Czy mają do tego prawo?

Hura

Wczasy są! !!

xnxbd

Wzięli się za Prezesów Dyrektorów każdy leci.... Teraz mogliby się wziąć za MA FIE Utrzymania Ruchu D.Lisowski został Dyrkiem,swoich przydupasów wziął do biura siedzą plecami do siebie i ch*ja robią Hajs ma im się tylko zgadzać nieuki bez szkoły awansują na nie zasłużone stanowisko najeba*o na pagony teraz nawet ludzi nie poznają. Z dziada zrobił się Pan... Brać się za nich !!!!!!!!

kiero
@xnxbd 07.10.2018 15:49

(usunięte przez administratora) to jest ale w dziale który powinien być dawno zlikwidowany czyli Utrzymanie Infrastruktury! Generuje tylko same straty. Nikt nie ma nad tym kontroli, kierownictwo ma to gdzieś, a pracownicy robią co chcą czyli NIC! Skończyć z tą samowolką!

A może do vive

Witam czy jest możliwość pracy tylko na 1 zmianie czy zawsze 3 zmiany?

Pracujaca

Wiecie może kiedy są wypłacane wczasy pod grusza?

VIVE
@Pracujaca 10.10.2018 08:23

Powinny byc wypłacone do dnia 15.10.2018 więc przelewy puszczą właśnie tego dnia.

Praca

Witam, też widziałem niedawno ofertę pracy na Inżyniera Utrzymania Infrastruktury, moje pytanie jest takie jakie jest wynagrodzenie? Jakie warunki pracy jako inżynier? Może już ktoś pracował na tym stanowisku lub podobnym?

Weronika

https://www.vivetextilerecycling.pl/praca/ Firma poszukuje obecnie pracowników na wiele stanowisk, między innymi specjalisty ds. BHP. Oferowany jest system premiowy i pakiet świadczeń socjalnych. Może ktoś z Was pracował wcześniej na tym stanowisku i może powiedzieć, czy obietnice pokrywają się z rzeczywistością? Wiele osób bardzo chwaliło podejście poprzedniego kierownika, napiszcie proszę, co dokładnie się zmieniło od jego odejścia. Czy system zarządzania nowego kierownika bardzo różni się od poprzedniego?

Hanka
@Weronika 27.09.2018 09:16

Było szanować tych co robili kilka lat a nie zwalniać i płakać że nikt nie chce pracować. Za 2 tyś z premią co czasami jest i praca w nocy , walnijcie się w głowe. Ciągle źle i źle.

Ssssś
@Weronika 27.09.2018 09:16

Weronika poprzedni kierownik miał podejście do każdego pracownika. Obecny tylko cyferki i to co mówi dyrektor jest święte. MY POPROŚ TU JUŻ GLUPIEJEMY.Kiedy tak było ze brygadziści sami obchodzili od koryta nigdy a treaz?

Aga
@Weronika 27.09.2018 09:16

To jest przepaść której nie da się opisać trzeba być po prostu człowiekiem. Tego nie da się nauczyć to trzeba z domu wynieść i w życiu nie źle dostać po plecach aby to zrozumieć popytaj na hali dowiesz się na pewno. Teraz jesteśmy tylko robolami którzy kradną oszukują i wszystko złe robią w opini pana kierownika i dyrektora. Zgoda nie jesteśmy ideałami ale czy wszyscy mamy czyste raczki? Pan dyrektor który nic nie robi, kierownik który nie ma o niczym bladego pojęcia nawet nie wie jak wyglada praca na stanowisku bo mu to do niczego nie jest potrzebne. Ma być wynik po trupach. Nawet już na NN kombinują aby towar schodził na wyraźne polecenie kierownika ma być zrobione w (usunięte przez administratora) jakość i specyfikacja. Przecież możecie sprawdzić wyrób gotowy na magazynie. Tak samo jest wszędzie. Każdy kombinuje oszukuje aby cyferka się dyrektorowi i kierownikowi zgadzała. Jakość nie ma i nie było poprzedni kierownik ganiał nas za to a teraz ilość gatunek trafia na krajalnie i na ce bo tony maja być zrobione. Strat nikt nie liczy. Bo dyrektor z kierownikami pracy za ta kasę nie znajdą i w siodle trzymać się chcą. A my nie pracujemy tylko kombinujemy aby oni mogli wozić się na nas. Brygadzistki kombinują i klną pod nosem na czym świat stoi.Nikt się z nami nie liczy przecież to wiecie w kadrach. Trzeba mieć duża wiedzę jak z ludźmi rozmawiać na wszystkie tematy a nie wykładać bzdury które pan Dyrektor wciska a goguś przychodzi i przekazuje bez zrozumienia. Głupi przykład ze pan musi być na wyciągnięcie ręki każdej pani. Bzdura skąd tylu panów. Kolejna podstawianie stojaków z workami pod nogi aby pani mogła szybciej pakować. Pani ma pełne worki przewraca się o stojak a pan tego nie widzi bo ma zasłoniete pole widzenia. Podstawianie kominów pod stół nie są zgodne ze standardami pracy i wyznaczonymi przez pana dyrektora polami odkladczymi sam sobie zaprzecza i cały czas opowiada bajki ze jego produkcja ewoluuje. Chyba w jego mniemaniu i głowie.Baza wózków pod II kolejna głupota zmienia się co chwila już brygadzistki nad tym nie panują. Panie nie mogą dobierać towaru z wózków przy stołach NN tylko ma to robić pan postawcie przy każdej z nas pana bo panowie są czasami jak pan dyrektor jest a tak każdy kierownik ma w (usunięte przez administratora) bo ich na tylu nie ma. Brak ergonomi i organizacji niech ktoś w końcu siądzie i przeliczy jakie straty przynosi głupota zarządzających tylko raporty i nic więcej. A raporty kroi się na rzyczenie można przecież tak dobrać dane aby było dobrze. Wydajność pani po 15 latach na stanowisku nigdy nie będzie taka sama ze względu na wiek to nie praca biurowa. Tylko trzeba to wiedzieć panowie tez nie są święci ale 2400-2700 utrzymaj za to rodzine ubierz dzieci siebie żonę zapłać media dojedź do pracy i w końcu zjedz coś nie starcza sarkazm nie rzeczywistość. Kadry parasol ochronny rozłożyły nad obcokrajowcami a nami którzy budowali ta firmę w górkach nikt nie dba nikt nie pamięta tylko karierę na nas robi. Ok tylko jakim kosztem wiadomo nie wszyscy mogą być dyrektorami kierownikami brygadzistkami ale my nie jesteśmy bandą (usunięte przez administratora) małp w cyrku jak im klaśnięciem tak zagrają. Kiedyś na II sorcie było tule zmian ze w ciągu tygodnia brygadzistka zgłupiała. Komu to potrzebne. A poprzedni kierownik no cóż naprawdę zrobiła bym wszystko na miejscu prezesa aby wrócił taki człowiek to skarb ale zrozumie to tylko ten kto z nim pracował. Tyle myśle ze wyczerpująca odpowiedź

Kasia
@Weronika 27.09.2018 09:16

Zgadzam się z Agą poprzedni kierownik to był ktoś szlam kiedyś do ubikacji kiedy przyszła do niego jedna z brygadzistek na skargę zabrał ja do siebie i wruciła z niesmakiem na hale ale tak naprawdę nikt nie wiedział o co chodzi. Nowy jedzie równo po bandzie przy wszystkich i jaki autorytet ma mieć kobieta na tym stanowisku. Brak wiedzy kultury i taktu. Zero zrozumienia produkcji tylko cyferka i kopiowanie głupot. Stary kierownik potrafił się dogadać jak trzeba było potrząsnął dysponentami bo wsypy bylybza duże. Ten tylko kombinuje i każe to robić brygadzistkom na hali aby z dyrektorem mieli wynik i co da się ? Tylko jakim kosztem? Rozumiem produkcja ale jakość wyrobu gotowego gdzie jest kierowniczka kj ona na to pozwala! Niech się wezmą uczciwie powtarzam uczciwie za kontrole odpadu cemu dołka wózków z różnościami wyrobu gotowego na magazynie nie na hali po barkodach dojdą która zmiana. Wtedy zrozumiecie czym różnił się stary poczciwy kierownik. Wynik w porządku ale nie po trupach. Jakość zgodna ze standardami. Uśmiech na twarzy zawsze. Dobry humor czasami w zależności od sytuacji pikantny dowcip. Tylko tyle albo aż tyle dobranoc . :)

Zosi
@Kasia 06.10.2018 23:55

Zgadzam się z opiniami koleżanek poprzedni kierownik to był facet z klasa potrafił w jednej chwili być pod trzecim na wózkach kontrolować odpad. Za chwile na dołku i nawet się nie obejrzałam jak był na strapexsie i ganiał chłopaków ale wszystko z klasą uśmiechem na ustach zero wywyższania się z racji stanowiska tylko wszystko z żartem dowcipem i humorem. Raz nam nie było do śmiechu jak przeszedł po trzecim sorcie do każdej z nas z osobna w towarzystwie brygadzistek i przekazał nam krótko jeśli nie będzie jakość a on kogoś złapie na oszukiwaniu czy na pracy nie zgodnej ze standardami to mas zwolni. Nie dał nam odczuć ze jesteśmy mu nie potrzebne on chciał dobrze. Później to zrozumiałam i nie tylko ja. Poza tym jednym jedynym razem gdzie kilkukrotnie wcześniej nas prosił na spotkaniach o jakość pracy na wysokim poziomie nerwy mu nie wytrzymały. Ale z drugiej strony przez miesiąc prosić o to samo ileż można. Złoty człowiek zawsze umiał zmotywować. Pochwalić zwrócić uwagę tak aby źle nie był odebrany a przy tym produkcja nie ucierpiała. I o dziwo pochwalić za dobre wyniki. Indywidualnie do każdej z nas zawsze premia się poprawiła i aż się chciało pracować a teraz rozpacz dramat. Dziewczyny na miksie domowym w życiu takich pieniędzy nie zarabiały a robiły wszystko zgodnie ze standardami. I co tu więcej pisać? Poprosi nam go oddajcie może warto. Żaden nie będzie taki sam. Tyle opini komentarzy a wam czegoś brakuje. Może odwagi aby spróbować go tutaj zatrudnić. Może warto. System premiowy to nie wszystko do pracy musi się chcieć przychodzić. A teraz odpowiedzcie sobie sami bo nam już brakło sił. Forum żyje ale jak widzicie jednym tematem stary dobry kierownik. A wam brakuje odwagi aby porozmawiać spróbować poprosić. Czemu to nie wstyd. Jak tak dalej pójdzie to naprawdę będzie tragedia. Pozdrawiam udanych wniosków i przemyśleń. Pamiętajcie jeden telefon może być trochę lepiej. Ale czy nie za późno pytanie do was. Wrócił raz może ponownie spróbuje kto wie nam zmieni dużo napewno warto za każde pieniądze.

Z1
@Kasia 06.10.2018 23:55

Osoba która wypisuje te bzdury jest oderwania od rzeczywistości. Pisząc o czlowieku który nas terroryzowal psychicznie i głupimi zasadami człowiekowi do pracy się nie chciało przychodzico i to jest opinia całego ogolu .Teraz mamy kierownika na Z1 na poziomie i z kulturą .Wiec nie wpisujcie głupot bo każdy ze sobą rozmawiać i nikt nie uwierzy w te bzdury które wypisuje cie.

Kasia
@Z1 07.10.2018 09:56

Chyba ci się kierownik pomylił

Z1
@Z1 07.10.2018 09:56

Jakie głupie zasady co za terroryzowanie wymyślasz głupoty piszesz a mało tego podszywacz się podemnie pisz sobie jako kto inny a nie Z1. Nawet brak ci odwagi aby pisać pod swoim nickiem. Co za tępa kobita głupoty pisze. Następna która liże wszystkie 4 litery. Brak odwagi i podszywanie się pod kogoś innego swietnie i w dodatku same bzdury. A kierownik który wyskakuje z za rogu i a kuku mam cię to jest bardzo wysoki poziom. Nie pisz głupot i wytrzeźwiej bo po weekendzie chyba nie doszłam do siebie i kierownik ci się pomylił

Sylwester R.
@Z1 07.10.2018 14:22

Witam wszystkich na forum. Dziękuje za wpisy te pochlebne i te mniej pochlebne. Proszę o zaprzestanie pisania o mojej osobie na tym forum. Macie szereg innych tematów. A pisanie o mnie nie przyniesie wam nic. Dziękuje za pamięć. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam.

Koleżanka
@Z1 07.10.2018 09:56

To jesteś jedną z niewielu ,bo teraz dopiero nie chce się do pracy przychodzić. Dużo osób poskładało papiery już do innych firm tylko czekać jak poodchodzą. Czyjąś wina musi być.

Z1

Obecny kierownik na Z1 to służbista

Z1

Kierowniku proszę przyjść i pokazać całej zmianie właściwą technikę sortowania a później wdawać się w dyskusję i nas pouczać!!!

Basia
@Z1 13.09.2018 20:29

Pracuje 16 lat na sortowni mam szeroką elastyczność wiem jak mam stać i jak sortować wszystkie techniki już przerobiłam. Nikt mi nie wytłumaczy ze złe robię. Co innego przyjść na kolka godzin a co innego pracować długie lata. Panie prezesie zabierz tych dwóch klaunów z naszej zmiany a oddaj nam naszego kierownika bo statystyki idę w dół produkcja też a planów produkcji to na tej zmianie się od dłuższego czasu nie przestrzega. My naprawdę długo tak nie wytrzymamy. Pan chce zarabiać my chcemy pracować ale proszę nam do tego stworzyć warunki. Proszę niech pan ściąga z końca świat czy nie wiem skąd naszego kierownika i da nam spokojnie pracować. My już naprawdę długo nie damy rady a mamy swoje rodziny zobowiązania finansowe, po prostu chcemy żyć dalej się tak naprawdę nie da. Nie mam odwagi iść osobiście do pana dlatego przepraszam ale wykorzystam to forum. Oddaj nam naszego kierownika głosy z dwóch zmian Z2 a później Z1 to jest 2/3 hali vtro tyle ludzi nie może się mylić. Proszę w imieniu swoim i koleżanek. My naprawdę pracujemy ostatkiem sił i w takim stresie że dalej już rady nie damy. Przepraszam za użycie tego forum ale bardzo zależy mi na tej pracy. Po prostu jestem za stara aby odejść ale zaczynam szukać pracy mimo swoich obaw.

Zniesmaczona
@Basia 14.09.2018 23:14

Nie mogę pojąć za co tak wielbicie tego kiero S.R .....za to że bojkami się trudnil i wszyscy wiemy czym jeszcze......mysle że te pochlebne komentarze pisze sobie razem :).....pracuje tak jak zawsze czy to z nowym kiero czy to ze starym.....

aga
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Nie rozumiem Ciebie Zniesmaczona Piszesz głupoty. Chyba ślepa byłaś i wciąż jesteś. Otwórz szeroko oczy i obudź się z letargu.

Daria
@aga 15.09.2018 18:29

Co za brednie Zniesamczona bajkami to się chyba Ty trudnisz i kto cię tam wie co jeszcze. Fajnie się pracuje jak nam towar na stołach zalega i niktvzvtym nic nie robi. Na dołku nie chce się dzieiwczynom stać na dodatkach nie ma kto worków wymiennna kurtkach też. No żadnej różnicy nie ma pod trzecim kto wózków wymienić wyważyć kominów na pościeli a na prasach ma krajalni to siedem światów. Ale pracuje się cały czas tak samo .........????????? Proszę zastanów się zanim coś napiszesz;)

Martyna
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Zniesmaczona co ty piszesz jakimi bajkami widziałam nieraz jak zapierdzielał z wózkami z pod 3 sortu albo kontrolował towar na butach i na krajalni. Na dołku to bywał co 40- 45 minut z zawrotki chłopaków na prasach doglądał. A teraz zastanów się kobieto chyba że to ty bajkami się trudnisz z braku życia osobistego i własnych problemów cudzymi dupkami się zajmujesz nie pracą. Jak to jest u Cb ??;)

Danuta
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Zniesmaczona czy ty pracujesz w vtro bo nie bardzo widzisz co się dzieje na hali. Żaden kierownik z nami nie rozmawiał jak z ludźmi tylko ten którego wymieniłaś. Nie zauważyłama żeby trudnił się tym co piszesz. Był po prostu człowiekiem, który jako jedyny miał sympatie do pracowników, nie traktował nas jak niewolników. Pamietam jak zasłabłam facet zostawił cała hale aby zawieść mnie do szpitala wiec nie rozumiem twojego wpisu . Spytaj którego kolwiek kierownika żaden do szpitala nie pojechał z pracownikiem. Przestać błaznować bo psujesz jego dobra opinie.

Gall Anonim
@Z1 13.09.2018 20:29

A po tym co powiedział kierownik, który odszedł z hali Y na piątkowym pożegnaniu to dziwne że jeszcze cała świta pracuje:) Lepiej chyba szukać innej pracy. I co można sporzywać różne trunki w pra

?
@Gall Anonim 18.09.2018 22:45

Jak to w pracy spożywać to pan J z alkomatem nie biegał. I tak cała góra wlewała do gardła na terenie zakładu pracy? Gdzie mnie zwolnili bo coś tam mi wyszło! Proszę o info na forum bo nie wierze:);)

anonymous
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

zgadzam się w pełni z TOBĄ Zniesmaczona .Pracować trzeba tak,aby nie mieć sobie nic do zarzucenia,kompletnie nie istotne kto jest wodzem.Ja osobiście wolę obecnego,uważam, że jet w porządku chociażby dlatego,że mówi dzień dobry

III sort góra
@anonymous 19.09.2018 01:44

Pogięło was nie istotne jaja se robicie przecież z tej zmiany nawet kamień na kamieniu nie został. Co wy tu za brednie piszecie mówi Ci dzień dobry. Wolne żarty a może jeszcze Cię do ubikacji odprowadza spoko. Jak za mówienie dzień dobry mam napisac że ktoś jest fajny albo nie ważne kto jest wodzem to lepiej się zamknąć powód do dumy zajebiaszczy. A wyskakiwanie z za rogu i a kuku ma Cię to tez jest powód żeby kogoś lubić. To samo o technice sortowania. Przyszedł z brygadzistkom na stanowisku na trzecim sorcie w dodatku na podwójnym gdzie stałam ja i koleżanka i centralnie powiedział że on nie musi tego wiedzieć bo mi to do niczego nie potrzebne. A teraz morały prawi???? Jak to jest możliwe??? Nie rozumiem.

Bardzo stary pracownik
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Zniesmaczona pracuje od początku od górek. Razem z prezesem sortowalam. Budowałam ta firmę od początku. Taka atmosfera jak była tam była tylko za pana S.R na hale chciało się wejść śmiało przychodziło do pracy. Znam w/w pana rozmawiałam z nim nie jeden raz. Nie wiem co chcesz mu zarzucić. Że był człowiekiem i jako człowiek odszedł. Napisałaś że bajkami się się trudni jako jedyny mówił cała prawdę bez ogródek. Sama stała na trzecim jak z prezesem rozmawiał. Na co sobie pozwalał pozwalało mnie na nogi. Ja bym się bała on mówił prawdę. Czy sobie pisze pochlebne komentarze wątpię. Ale zawsze się ktoś znajdzie kto dobrego człowieka opluje. Jest za inteligentny żeby coś pisać mam taka pewność jeszcze nie na forum jak by coś miał na pewno poszedł by z tym do samej góry. Nie bawił by się w głupoty. Nie rozumiem tylko z kim ma pisać. Jeden prawdziwy człowiek z krwi i kość odkąd ja tutaj pracuje. A pracowałam ze wszystkimi możliwymi kierownikami którzy byli na hali. Jeden jedyny wyganiał na urlopy. Zapytałam go kiedyś czemu teraz się da a wcześniej się nie dało.?Odp wszyscy jesteśmy ludźmi każdy ma swoje problemy sprawy rodzinne. Produkcja produkcją a wypoczęty człowiek nie „pracownik-robol” z komfortem pójścia na urlop wtedy kiedy potrzebuje bezcenny. A resztę wątpliwości rozwieją komentarze innych ludzi pracujących w Vive.

Kasia
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Napisz czym jeszcze. Tym ze z hali od początku do końca nie wychodził i tym ze ganiał takie wredne i zazdrosne pindy do uczciwej pracy. Może ty jesteś jedna z tych co sobie pazurki na niego ostrzyły a tu (usunięte przez administratora) A teraz bez odwagi cywilnej boje piszesz. Zobacz na twarze koleżanek jak one dzisiaj pracują i jak wyglądają. Jak to było dwa trzy miesiące temu. Wszyscy na hale wchodziliśmy z uśmiechem i naprawdę chciało się pracować. Nawet jak dyrektor zaczął się czepiać to później przyszedł i porozmawiał wytłumaczył jak trzeba i co trzeba. Uśmiechnięty pogodny zero złości nienawiść ciepły życzliwy po prostu ludzki. Tyle w temacie.

Przerwa w ubikacji
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Zniesmaczona głupoty piszesz ja jestem z innej zmiany i to mój kierownik się bajkami trudni. Chcesz żeby wszyscy wiedzieli to powiedz kierownikowi. Jutro całe Vive będzie wiedzieć . Z której jestem zmiany pomyśl. Znam tamtego nikt o nim złego słowa nie powiedział a na niektórych zmianach to ludzie go kochają bo tyranie skasował na jednej ze zmian. Nikt na niego w mojej obecności słowa nie powiedział. A długo tu już pracuje

Sn
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Wkur......łem się zgłoszę twój wpis do admina o usunięcie jedyny kierownik który znał jakość starej nostalgii. Nieraz rozrzucał wózki z chłopakami. Nie pisz bredni bo swojej sytuacji na sortowni nie poprawisz a jemu psujesz zarąbista opinie po co co ci to da. Jeśli to porawibtwoj nastrój to strzel sobie paluszkami to jest to co powinnaś zrobić

Z3
@Zniesmaczona 15.09.2018 07:34

Za to co zrobił dl naszej zmiany Z 3 to powinni go wszyscy na rękach nosić i (usunięte przez administratora) całować . Szkoda ze na mnie nie trafiłaś zniesmaczona bym z tobą troszkę inaczej pogadała ja i moja zmiana. Prezesie za to co on zrobił dla naszej zmiany zadzwoń poproś aby wrucił przynajmniej uśmiech na naszych twarzach zagości. A dzisiejszej nocy to naprawdę dużo.

Leszek

Czy jest zatrudnienie dla inżyniera w Vive? Wróciłem do kraju po 14 latach pracy z USA zarządzałem liniami sortujacymi big pack and listami. Nie muszę zarabiać dużo , wystarczy polowa placy w USA ok 16-18 tyś zlotych. Jeżeli jest przyjęcie to z kim rozmawiać.

ajwaj
@Leszek 14.07.2018 21:00

Jest na produkcji do pchania wózków za 2tyś.

Ja
@Leszek 14.07.2018 21:00

Cv wyślij to się dowiesz

on
@Leszek 14.07.2018 21:00

16-18 tyś. na łeb upadłeś?

Leszek
@on 03.08.2018 14:44

Nie rozumiem, to jest normalna płaca dla production engineer . To ile zarabia inzynier w Vive?

Marcin
@Leszek 04.08.2018 16:40

4tys

Piotr
@ajwaj 18.07.2018 12:37

Świetne warunki:) 2000-2500 tys utrzymaj za te pieniądze rodzine w tej atmosferze która jest opisana na forum. Napewno jest to nie możliwe.

Dunkinka

Witam. Szukam pracy i znalazłam coś takiego, tylko proszę o opinię pracowników. Oferta brzmi "słodko". : VIVE Textile Recycling ZATRUDNIA! Kielce, ul. Olszewskiego 6. www.vivegroup.pl Dostaniesz: -umowę o pracę od pierwszego dnia; -dobre wynagrodzenie na czas (+ premia od pierwszego dnia); -smartfon z nieograniczonymi połączeniami + 5 GB; -bony na święta, paczki dla dzieci, wczasy pod gruszą, karty sportowe, ubezpieczenie grupowe; -gwarancja odzieży roboczej; -pracę w systemie 3-zmianowym.

Z1
@Dunkinka 19.09.2018 12:22

Z tym smartfonem jest tak że dostaniesz go po okresie próbnym jako telefon służbowy . Jeśli potrzebujesz pracy oczywiście możesz przyjść i spróbować , ale jest duże ciśnienie na sortowni i lekko nie będzie :)

dunkinka
@Z1 19.09.2018 12:36

dzięki

Ooo
@Z1 19.09.2018 12:36

A jak z pracą dla mężczyzn?

Z1
@Ooo 19.09.2018 19:22

Praca jak najbardziej jest . Ostatnio sporo chłopaków odeszło więc potrzebują do ciągania wózków i kominów oraz szycia worków

Ooo
@Z1 19.09.2018 23:19

A jak z zarobkami bo różnie słyszałem że 2000 że 2500, i czy ewentualnie są jakieś dodatkowe dni np soboty albo nadgodziny?

Pozdr
@Dunkinka 19.09.2018 12:22

Wynagrodzenie na czas, wczasy pod grusza po przepracowaniu co najmniej dwóch lat i wyplacane co drugi rok,odzież robocza dostaniesz, smartfon,bony i paczki dla dzieci, tak jak w ogłoszeniu,czyli zgadza się.

Kamil
@Dunkinka 19.09.2018 12:22

A to kryptoreklama to co już ogłoszenia nie pomagają. Po przeczytaniu tych wpisów w życiu bym się nie zatrudnił. Smartfona to ja mogę mieć za 45 zł mc. ale pracować to ja bym tu nie chciał kolega mój po pięciu latach się zwolnił. Rozwalone stawy ścięgna nadgarstki przepuklina międzykręgowa od ciągania kominów. 28 lat emeryt.

gośc
@Kamil 20.09.2018 23:16

Mało tego to ludzi zostawiają na lodzie

Były pracownik
@Kamil 20.09.2018 23:16

Piekielnie ciężka robota i nie adekwatna do zarobków. Pracowałem kilka lat. Jak poszedłem na rozmowę do innej pracy pytali wprost jak bardzo wyeksploatowany jestem. Dziwne pytanie co? Ale się udało z tego co czytam w porę. Prawda cała od nie dawna się wylała ludzie się bali teraz są zdesperowani i czekają na cód. Utrzymuje kontakt z kolegami i koleżankami jest fatalnie a wręcz tragicznie prawda najgorzej na Z1 z tego co wiem było całkiem przyzwoicie za poprzedniego kierownika ja pamietam jak ze mną na rozładunku pracował w koszuli i w kurtce nie przejmował się. Po prostu pracował w swoich ładnych ubrankach. Bo mu zależało bo panowie z Ukrainy nie dojechali. A teraz kpina. Tak ludzie piszą i mówią w całych Kielcach a szkoda.

Seba
@Dunkinka 19.09.2018 12:22

Karta sportowa kto ja widział?;)

Aga

Witajcie, myślałam o złożeniu papierów do vive i chciałabym się dowiedzieć jaka jest ogólna atmosfera tam panująca.....nie chodzi mi o biuro tylko o produkcje....jak jest na poszczególnych i zmianach i jak wygląda tam kierownictwo, krótko mówiąc na którą zmianę lepiej nie trafić bo np. kierownik lub brygadzistki nie dają żyć pracownikowi??? z góry dziękuję za pomoc....

Jola
@Aga 06.04.2018 09:36

Zapraszamy Z1 mamy chyba najlepszego kierownika zmiany w firmie tego co był na Z2 atmosfera bardzo dobra tylko panów musi ogarnąć

Z1
@Jola 14.04.2018 15:06

Potwierdzam wreszcie mamy pożądanego kierownika na Z1.

Dorota
@Z1 15.04.2018 21:00

To prawda w końcu odpowiedni człowiek w odpowiednim miejscu

Dorota
@Dorota 17.04.2018 15:17

Potwierdzam pierwszy raz od 12 lat kierownik zmiany rozmawiał ze mną jak normalny człowiek na moim poziomie nie czułam że jest lepszy ode mnie nie wywyższa się nawet brygadzistka zmieniają swoje podejście do nas chwali się oby tak dalej pozdrawiam dużo cierpliwości może ktoś tutaj coś w końcu zmieni

Z1
@Dorota 19.04.2018 16:28

Ze mną też rozmawiał jak normalny człowiek , a nie jak kierownik.

Michał
@Z1 22.04.2018 21:01

A teraz za kierownika mamy barana i trzeba z tym żyć ale cyferki się zgadzać muszą. Ja się zwalniam i wiem ze reszta nie wytrzyma długo. I wszystko jest oki.

Ania
@Michał 21.08.2018 09:38

Ja też odchodzę jak już 18 osób ze zmiany Z1.Był pan R.S dało i chciało się pracować a teraz pan Dyrektor nastawiał sobie ludków którymi się łatwo steruje i rozpierdzielą tą hale bo cyfra musi być a rwą niewolnictwa się skończyła. Nigdy do pracy nie przychodziłam tak jak przez te 4 miesiące. A teraz żygać się na to chce. I nikt się nie odezwie co dalej z tym robić panie prezesie otwórz oczy bo za chwilkę przychodu nie będzie a dalej będą wpychać panu kit w oczy. A kasa się szybko kończy.

Zuza
@Ania 31.08.2018 19:05

Masz rację ja też już siadam i chodź jestem na innej zmianie pracowałam z panem R nie było różowo wymagał wiedział co chce i wiedział co mówi. Teraz słyszę i rozmawiam ze znajomymi z Z1 jak odchodzą pracownicy z długi stażem pracy to coś nie tak a do tego kierownik który wrócił bo go poproszono i znowu odszedł bo tak nie można traktować ludzi to coś w tej firmie nie funkcjonuje. A tutaj tylko cyferki i głupota. A może by zaproponować panu R stanowisko dyrektora i dać ze 3-6 miesiące bo gorzej już być nie może tylko patrzeć jak wszyscy z tąd odejdą i nic już nie będzie. A jak napisano wcześniej kasy też może nie być.

Była brygadzistka
@Zuza 31.08.2018 19:16

Zgadzam się całkowicie z tym ale takimi kukiełkami lepiej się steruje. Oddajcie nam naszego kierownika bo inaczej to wszystko się rozpadnie ludzie się pozwalniają i będą chodzić na L-4 a tutaj nie będzie lepiej. Ten facet naprawdę szanował ludzi którzy wiedzieli po co przychodzą do pracy. Postraszył tupną nogą ale hala chodziła a teraz komedia. Nawet jak straszył że będzie zwalniał dziewczyny na trzecim sporcie to się towarzystwo ogarnęło i był spokój. Nastał wyścig szurów w czystym wydaniu. No ale chyba o to chodziło i jedyne pozytywne wpisy na tym forum o kadrze zarządzającej to tylko i wyłącznie o nim a to chyba o czymś świadczy. Panie prezesie wyciągnij wnioski bo chyba już na to czas.

Dominika
@Była brygadzistka 31.08.2018 22:15

Ta ten kierownik to jest fajny gość nie popłynął jak reszta dla kariery i nie dał się ogłupić wynikami jak panie leciały w kulki i poszły na L-4 to zatrzymał im urlopy. Ale za niego to się ludzie dobrze czuli w pracy i panów też potrafił przycisnąć, a teraz zmiana roziechana brygadzistki zapierdzielają z worami i kominami bo wynik musi być. Jeden wielki cyrk na hali chłopaki odchodzą nagminnie z pracy lub na L-4 panie też jak nie w tą to w drugą. Tylko patrzeć jak brygadzistki i trenerki podchodzą i zostaną tylko osoby na stanowiskach bo w tej firmie już nie będzie dobrze jak się nic gruntownie nie zmieni. Nawet brygadzistki chodziły jak w zegarku od krajalni w dół jak na żadnej ze zmian czysto na hali podczas całej zmiany a teraz jeden wielki (usunięte przez administratora) Jak żyć???????

Nowy pracownik
@Aga 06.04.2018 09:36

Wiecie co czytałam wszystkie opinie o tym zakładzie jeden tylko wpis o tym jakimś kierowniku pozostał bez hejtów czy to nie ciekawe. Jeden na całą firmę. Takie forum tyle gorzkich słów i reszta komentarzy skreślona przez admina a tutaj jeden żuczek się uchował. Jeden jedyny przez tyle czasu nie opluty prze nikogo. Wiecie co on chyba tam naprawdę nie pasował skoro odeszedł lub jeden jedyny, który mógł wnieść szeroko pojęte zmiany na lepsze przynaimniej z opini na tym forum wnioskuje. A teraz jak mam złożyć swoje Cv jak poczciwych ludzi z kadry już nie ma??????????????????

Michał
@Michał 21.08.2018 09:38

dlaczego podszywasz się za kogoś kim nie jesteś . Powiedz co masz do powiedzenia w swoim imeniu a nie w moim .

B dodatki
@Aga 06.04.2018 09:36

Teraz to najgorzej ma Z1 ale ogólnie atmosfera zła. Nic się na lepsze nie ma a ludzie ostatkiem sił chodzą. Maja wszystkiego dość. Tylko pogoń za wynikiem na dodatkach tragedia ciasno na taśmie nastawiali worków stojaków kominów wózków nawet nie ma jak wejść gdzie ergonomia pracy. Tutaj niech ktoś stanie i pracuje. Taśma skrzypi nikt z tym nic nie robi. Kierownik omija to miejsce szerokim łukiem zapas dodatków nieubłaganie rośnie brygadzistka rozkłada ręce. Dba tylko o wynik i premie kwartalną. Mamy tego dość postawcie Ukrainki niech pracują. Im nikt nic nie powie i nawet nie zwróci uwagi są pod ścisła ochroną. A teraz wymyślił imprezę integracyjna brygadzistki i Ukrainki . A co z nami ludźmi którzy budowali ta firmę ? Kierat i bat nad głową. Kasy na kwiatki nie było na dzień kobiet a tutaj impra za firmowe. Kto ma takie obłąkane pomysły. A kasa ucieka produkcji nie ma i kto na to zarobi.

Weronika

@Nowa, możesz powiedzieć, jakie stanowisko Cię interesuje? Rozumiem, że byłaś zadowolona z pracy w tym miejscu, skoro planujesz powrót? Możesz coś więcej opowiedzieć o swoich doświadczeniach z Vive Textile Recycling? Napisz, proszę, jeśli zdecydujesz się zatrudnić, może wtedy mogłabyś opisać zmiany, które pojawiły się w firmie od czasu Twojego odejścia.

Nowa
@Weronika 09.08.2018 10:51

Dyrektora HR

Z1

Fatalna atmosfera na z1 , wielu klnie na czym świat stoi i głośno mówi o zmianie pracy ...

Z1
@Z1 15.09.2018 07:51

Fatalna to mało powiedziane.Kierowniku pan pracuje z dorosłymi ludźmi a nie w przedszkolu.My tu ciężko harujemy na nasze zobowiązania i wiemy co mamy robić.Wyskakiwanie z za winkla i a kuku widzę cię nic nie da.Za krótko pan pracuje żeby w czymkolwiek nas pouczać.A i jeszcze jedna i najważniejszą rzecz o której proszę pamiętać że to my na pana robimy a nie pan na nas!!!!

Prawie emerytka
@Z1 15.09.2018 07:51

A tutaj nikt nic nie robi szkoda. Czy sam najwyższy to widzi może lepiej ściągnąć tego kierownika z y zrobić go tam dyrektorem skoro miał odwagę wygarnąć drugiego z vtro który odszedł zrobić dyrektorem na hali i dać im czas aby coś z tego było i wolna rękę przez 4-6 miesięcy. Z tego co wiem ludzie szanują jednego i drugiego to mogło by być niezłe rozwiązanie bo dalej być tak nie może. Albo zamknąć to w cholerę. Prezesie to my pracujemy na pną a nie pan na mas zawsze nam powtarzałeś że w nas siła a kadra to koszt. Zredukuj koszty a chłopaki z szacunkiem do nas sobie poradzą. Może to jest rozwiązanie. Sam wiesz stałeś z nami sortowałeś, pracowałeś my Cię jeszcze szanujemy ale długo nie wytrzymamy. I co dalej ??????? Zamkniesz to na co pracowałeś całe życie? Ma to sens ? Musisz sam odpowiedzieć na to pytanie. Forum jest bogate a tylko wystarczy poświecić 25-30 minut i obraz hali masz bez mydlenia oczu. Przemysł może warto i tak gorzej być nie może. Prawda?

Danuta
@Z1 15.09.2018 07:51

No o stało się brygadzistki zaczynają powoli odchodzić z pracy. Najpierw kierownicy teraz brygadzistki, a za chwilkę KJ no i nikt z tym nic nie robi o zgrozo. Do czego to dochodzi ktoś tam napisała ze tak będzie i się nie pomylił. No i co dalej panie PREZESIE. Zaraz to wszystko runie chyba czas na zmiany bo atmosfera o której Pan mówił na spotkaniu z pracownikami to już tera tylko pobożne życzenie. Co dalej oddajcie nam naszych kierownikow z y i vtro a napewno to coś da pozdrawiam temat do przeyslenia.

Kraialnia
@Z1 15.09.2018 07:51

No i miało być lepiej z nowym kierownikiem a tutaj jeden wielki bur....de...l. Nie ma kto pracować atmosfera pod psem. Ciagle tylko mało i mało a miała być jakość. W takim tempie to kamień na kamieniu nie zostanie. Zmiana rozjechana w cały świat. Już nawet pisać się nie chce. Chłopaki umów nie chcą przedłużać panie składają wypowiedzenia na potęgę. A gdzie nasz stary kierownik przynajmniej pracować się chciało przyszedł opatolił ale obronić też potrafił a teraz co???????????? Przynajmniej się pracować chciało zawsze uśmiechnięty i pogodny. Zażartował porozmawiał jak trzeba było to pomógł błachostki załatwić. Albo pogonił brygadzistkę i słyszałam nieraz jak delikatnie coś jej na boku tłumaczył ze z ludźmi to trzeba żyć. Nawet pani D brygadzistka zmieniła swój stosunek do nas. I po co to było dawać nadzieje ma lepsze jutro. Wracaj chłopie i ratuj pożar bo tutaj jest ch..............o.

B6
@Kraialnia 24.09.2018 18:43

Co wy chcecie jutro rozmowa o podwyżkach i tak nic z tego nie będzie. Na objecankach się skończy. Mam dość odchodzę wysiadam za późno na ratowanie czego kolwiek. Coś sobie sztbko nagram robotę. Szkoda zdrowia. Po co to wszystko jak wszyscy maja nas w (usunięte przez administratora) nawet sam prezes z całym szacunkiem do niego bez konkluzji i pomówień bo my już nie mamy siły dość tego zwierzchnicy to kabaret dyrektor na nocki chodzi porażka. I tak nic nie naprawili a wręcz przeciwnie. Tyle w temacie szkoda czasu ma to wszystko.

Aga
@Z1 15.09.2018 07:51

Większość już to robi

Weronika

@Michał, obrażanie innych osób jest na forum zabronione. Przeczytaj proszę regulamin Gowork. Rozumiem, że może Ci nie odpowiadać kadra zarządzająca, a jest w firmie też coś, co Ci się podoba? Dlaczego sądzisz, że inne osoby będą się zwalniać?

Michał1
@Weronika 23.08.2018 09:13

Wyjdź proszę na hale i zobacz co się dzieje tylko szczerze i obiektywnie.

Wiesia
@Weronika 23.08.2018 09:13

Jak sami kierownicy odchodzą z hali VTRO i Y to jak ma być dobrze

Cała prawda
@Weronika 23.08.2018 09:13

Zapraszam na hale jakości nie ma. Kiedyś była ktoś o to walczył. Dzisiaj robisz aby pan kierownik miał cyferki „święty spokój”. Nikt niczym się nie przejmuje. Dysponenci robią co chcą ze swoim guru, Obrośli w piórka. Uwagi im nie zwrócisz ze na robocie się coś zawiesiło. Daszków nie ma kto sprzątnąć tylko kieszenie metalowe przeglądaj która co odłożyła. To samo mechanicy. Jak się taśmociąg zapcha to odetkają jak najbardziej ale taki (usunięte przez administratora) zostawiają szkoda gadać, ale kieszenie na wyścigi czyszczą .Brygadzistki są bezradne(nie wszystkie większość) co się dziwić jak wsparcia nie mają. Jeden wielki cyrk. A ty pytasz czemu. Radzą ludzie bez pojęcia o komunikacji werbalnej i nie werbanej wystraszeni o swoje stołki bo gdzie się odnajdą za taką kasę. Pozabijają nas a bhp śmiech na sali audyt i nic więcej a ludziom nie ma kto pomagać po wypadkach w pracy. Sami latają po hali za brygadzistkami bo nikt im nie chce pomóc. Kadry na stołówce przyjmują. I tylko w wyznaczone dni. Reszta choloty do jaśnie państwa wejść nie może bo przeszkadzają w pracy. Ludzi za śmieci mają. A TY ŚMIESZ JESZCZE PYTAĆ???

Z1

Do pracy na Z1 nie chce się chodzić . Nie wiem jak u góry . ale na dole polki mają bardzo ciężko. Po paru latach w tej firmie też rozglądam się za pracą w normalnej atmosferze.

Koleżanka
@Z1 05.09.2018 16:52

Ja też jestem z Z1 i potwierdzam jest coraz gorzej .robimy dwa razy więcej od ukrainek I jest zawsze mało i źle.

B2-B3-B7
@Z1 05.09.2018 16:52

My z koleżankami mamy jedną prośbę do prezesa aby oddał nam naszego kierownika bo zapomnieli wszyscy jaki połamany chodził po hali ale zmianę zaczął sobie układać na to trzeba więcej niż 3-4 miesiące. A tutaj facet wracam w takim stanie jak widać i co. Mają jakiegoś gościa na kierownika a tego na boczne tory. Ładnie tak? Nie radził sobie nie wiem ciężko to oceniać ale zmiana która w ciągu roku miała 4 kierowników to jakaś porażka zarządzającego. Wiec my chcemy swojego kierownika a reszta się sama ułoży. Bo już gorzej chyba być nie może.

B-1
@B2-B3-B7 05.09.2018 22:53

My taz chcemy naszego kierownika a nie imitacji człowieka do spółki z jego przełożonym oni sytuacji nie poprawią. Pani Doroto C. może pani nam pomoże bo praca w tych warunkach jest nie do przyjęcia.

Zmiana
@Koleżanka 05.09.2018 19:02

Ja też tak uważam . poganiają nami jak tylko się da. Na trzech stołach jedna pani .a druga z doskoku . Wykończenią Nas psychicznie i fizycznie.

Zuzanna
@Zmiana 07.09.2018 17:40

A teraz będzie jeszcze lepiej mamy dwóch panów zarządzających na zmianie ubaw po pachy. Chcą poprawiać organizacje i system pracy jak już nie ma co poprawiać. Nie dadzą rady, nie tak i nie tym tonem. Nas kobiety zamęczą, a panowie bardzo szybko znajdą lepszą pracę za większe pieniądze. Tutaj same kadry oraz naczelni pracować będą. Panie i panowie czas pobrać stroje robocze bo to nic nie da. Jeden nauczy się szyć worki drugi wiązać belki aby się kręciło.

Jacek
@Zuzanna 12.09.2018 22:14

Jeden wielki kabaret. Powinni to emitować online szczególnie praca w nocy.

B-4
@B-1 07.09.2018 12:59

Nie chcemy aby nami rządzili ludzie którzy prym nie maja pojęcia. Bardzo proszę o zwrot naszego kierownika

Stara pracownica
@Koleżanka 05.09.2018 19:02

Co się dziwisz jak stan konta u kadry się musi zgadzać. Co miesiąc nowe wpływy a ludzie a ch......j z nimi.. Przyjdą ukrajncy Litwincy i inni i robić będą. A nas serdecznie w dup...e maja. Kierownik, a bardzo dobrze zrobił że odszedł. Pokazał nam co mamy robić.

Nowa

Witam. Jakie zarobki sa w vive? Zastanawiam sie nad praca tam. Prosze o prawdziwe informacje.

A może do vive

Witam czy aktualnie są przyjęcia na produkcję dla panów?

Adam
@A może do vive 31.08.2018 18:43

A broń Cię Panie Boże jak Ci życie miłe.

Jakotako
@A może do vive 31.08.2018 18:43

Przyjęcia są po pracy przed halą.

Weronika

@Dunkinka, czy zdecydowałaś się przesłać CV? Jeśli tak, i ktoś z firmy skontaktuje się z Tobą, daj proszę znać. Na forum pojawiło się ostatnio wiele wpisów, ale są bardzo chaotyczne i dotyczą poszczególnych osób. Czy ktoś mógłby opowiedzieć więcej na temat samej pracy? Jak przedstawiają się warunki? Czy zaszły jakieś znaczące zmiany? Może odbył się jakiś wyjazd integracyjny, czy też szkolenie?

Marta
@Weronika 20.09.2018 13:32

Praca ogólnie jak w kołchozie ciagle mało i źle. Imprezy integracyjne owszem jedna dla kadry na której panie z HR robiły notatki kto się z kim integruje. Szkolenia brak perspektyw. Jednym to masz przez trenerki odnośnie jakości. O ilość czytaj na forum. Jakość się zmienia od widzi mi się kierowniczki . Dzisiaj może być bluzka dobra ma pierwszej zmianie ale jak jej się usra to na drugiej jest błędem. Pracy ogólnie nie polecam. Szkaj czegoś za mniejsze pieniądze ale spać będziesz spokojnie. Bez stresu pakiet socjalny w każdej firmie taki sam oprócz telefonu ALE telefon służbowy musisz odbierać zawsze a to chyba nie jest wygodne.

gość

Ta firma jest nienormalna powinien ktoś się tym zająć telewizja albo jakiś urząd. Coś tu nie jest tak że ludzie ot tak sobie odchodzą. jakiś powód musi być.

VTRbut

Lekka prace w vive znajdzie tyljo ten kto ma uklady. Wiem to z autopsji, pracowalem w vive na robotniczej gdzie zazwyczaj na jednej zmianie jest dwoje brygadzistow z czego pani A.K chodzi po hali pomaga jak sie tylko da poprostu robi to samo co i inne pracownice + swoje obowiazki a drugi z brygadzistow D.S przesiedzi 2/3 zmiany w biurze a reszte zmiany lazi bez celu po hali. Niewiem jak ci ludzie tam wytrzymuja jesli dalej jest tak jak bylo calkiem niedawno

Talala

Kolejny sposób na odzyskanie wzglendow pracownicy przez kierownika. Nie robila jakości to znowu produkacja. Dzisiejsze zebranie ro zenada. Robione pod kontem jednej osoby

Z1

Kierownik ! Co za wychowanie nawet się nie przedstawiłamią.

xdddd

Witam. Czy opłaca się tam pracować na "magazynie"? 1. Jak atmosfera pracy? 2. Czy pieniądze są regularnie wypłacane?

Zostaw opinię o VIVE TEXTILE RECYCLING - Kielce

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VIVE TEXTILE RECYCLING