Vive Profit Center
3 42 6 1

Opinie o Vive Profit Center

Pracownik vive

Pracuje w Vive. Na początku umowa na 3 miesiące, potem przedłużają na 3 lata :) pracy jest dużo, jest męcząca, ale równoważny system pracy pozwala na odpoczynek, ponieważ średnio ok. 3 dni w tygodniu są wolne. Wypłaty zawsze na czas do 10-go dnia miesiąca, przyznawane są też premie. Atmosfera między pracownikami super, nie ma żadnych spięć czy kłótni. Klienci jak klienci.. Jedni fajni, inni mniej, na pewno trzeba mieć do nich cierpliwość.

Agnieszka

Lubię atmosferę w Vive Profit Center za: ;-)

Agnieszka
@Agnieszka 29.11.2018 13:00

Coś mi tu głupi komentarz sam si wpisał poniżej ;-( Ale do rzeczy..... Przestańcie głupoty pisać, błagam ! Nie wiem jak Waszych sklepach ale w tym gdzie ja pracuj atmosfera jest bardzo dobra. Co do wypłacania pensji to wszystko płacone jest w terminie. Ktoś kto tu wywala swoje żale to pewnie nie dostał premii bo na to zasłużył swoim lenistwem i obijaniem si w pracy.

wonderland

owszem na start umowa próbna na okres trzech miesięcy-chyba pracodawca musi każdego sprawdzić czy się ktoś nadaje do tej pracy czy nie, ale chyba po tym okresie jest na rok czasu, a następnie na czas nieokreślony. widać po tym jakie głupoty tu wypisujesz, że Ty w tej pracy sobie nie poradziłaś. lżej Ci na sercu za wypisywanie takich bzdur? chyba naprawdę nudzi Ci się w domu. poszukaj lepiej jakieś roboty, a nie zmyślasz jakieś niestworzone historie...

Agnieszka
@wonderland 11.06.2016 09:41

Ludzie po prostu chcieliby dostawać pensje za nic nierobienie i pachnienie leżąc w swoim łóżku ;-p

Szukasz pracy?

wonderland

śmiać mi się chce jak to czytam, nic nie wiecie, a się wymądrzacie i nic więcej!!! po tych wszystkich waszych bardzo dokładnych informacjach zgaduje, że to pewnie wy jesteście tymi osobami co już tam nie pracują i bruździcie na kierowniczkę i na resztę ekipy, a z tego co wiem, to tam jest zupełnie inaczej. Misia dobrze mówisz, za pierdzenie w stołek nikomu nie płacą, owszem trzeba się nachodzić przez 10 czy 12h, lecz są takie czasy a nie inne, a VIVE przynajmniej oferuje na wejściu umowę o pracę. w dzisiejszych czasach ciężko jest znaleźć pracę, gdzie na wejściu proponują Ci taką umowę, a to ile zarobisz, to zależy od Ciebie i Twojej pracy i zaangażowania, aczkolwiek, owszem mogliby zaoferować większą stawkę, bo naprawdę trzeba się nachodzić, ale nie jest tak tragicznie, jak wy tutaj wypisujecie. z tego co wiem, to atmosfera poprawiła się po odejściu tych trzech osób, więc to wy jesteście porażką, a nie praca w VIVE. ;)

Agnieszka
@wonderland 11.06.2016 00:14

Popieram ;-)

Zuzanna

@Inna, na forum nie jest dozwolone opisywanie i obrażanie innych osób. Niezgodne z regulaminem jest również używanie wulgaryzmów. Proszę, abyś przestrzegała regulaminu, ponieważ komentarze, które łamią regulamin mogą zostać usunięte. Jak widzisz dawno nie było informacji odnośnie pracy w Vive Profit Center. Będę wdzięczna jeśli napiszesz co nowego słychać w firmie. Czy zaszły jakieś zmiany od ostatnich komentarzy? Może mogłabyś opisać warunki zatrudnienia?

Zuzanna

@Zosia, widać, że masz wiele zastrzeżeń do Vive Profit Center jako pracodawcy. Czy jednak w tym wszystkim, znajdzie się coś, co wpływa jako argument za rozpoczęciem współpracy z tą firmą? Jak długo już pracujesz u tego pracodawcy?

Zosia

Praca v vivie jest nic nie warta ,tyrasz a i tak maja cię za nic .Na stanowisku kierowniczym dobra znajoma kierownika regionalnego ,która tylko wrzeszczy i tobą pomiata ,i co najlepsze nic nie mozna z tym zrobic ,bo i tak zostanie na swoim stanowisku.Mozna jeszcze wiele innych rzeczy tu dopisac ,ale by to zajelo A 4 ,co sie tam wyprawia.

qpa

no i jeszcze te pseudo zastepczyni kierownika po zawodowkach a majace sie za boginie.Nieszanuja pracownika a same chca byc szanowane niby za co? za obelgi????????majac dwadziescia pare lat nieszanuje toi niebedzie szanowana.

anonymous

Chcialam dodac ze na stanowiskach kierowniczych pracuja ludzie po zawodowkach oczywiscie bo posada byla zalatwiona. Natomiast ci po studiach tyraja jako spezedawcy

anonymous
@anonymous 14.12.2017 14:58

Mysle ze ta sprawa powinna trafic do zarzadu bo zapewne nie maja o tym zielonego pojecia

Zuzanna

@Xy czy Twoje dosyć ostre porównanie występujące w wypowiedzi świadczy o tym, że sam zostałeś potraktowany w taki sposób? Jak jeszcze możesz ocenić Vive Profit Center jako pracodawcę? Twój komentarz będzie cenny dla osób zastanawiających się nad złożeniem CV do tej firmy.

Xy

Nikomu nie polecam tej pracy. Traktują ludzi jak smieci

kar

Nie polecam nie wypłacaja całej kasy tyraczka jak nie wiem zero szacunku pracowalam tam i sie zwolniłam bo maskra ludzi traktuja jak smieci szkoda głowy zawracac !!!!!

ahtjuk

sluchajcie czytam te opinie i nie wiem co już myslec...owszem slyszalam ze robotnicza ma rózne opinie a juz w szczegolnosci kierowniczka, ze podobno bez znajomosci i lizania tyłka nie da sie utrzymac.o drugiej z ck podobnie...ale jak jest z zarobkami???

Zuzanna

@Gabrysiawspominasz o zwolnieniach osób, które idą na zwolnienie z powodu choroby. Czy jest to jednostkowy przypadek, czy też zdarza się w firmie częściej? Piszesz o długich godzinach pracy. Czy tak wygląda praca na co dzień, czy też jest związana z intensywniejszym okresem roku?

Gabrysia

Szkoda gadać. Zapieprzasz po 10, 11 godzin. Atmosfera do du#y. Jedno drugie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Idziesz na zwolnienie z powodu choroby - zostajesz zwolniona. Zastępca kierownika siedzi na zapleczu i załatwia swoje sprawy. Bierze więcej kasy od zwykłych pracowników a nic nie robi. Nie polecam nikomu.

Zuzanna

@Pracownikco przez to rozumiesz? Próbowałeś zgłosić jakąś nieprawidłowość i nie zostało to dobrze przyjęte? Czy takie sytuacje często występują w firmie?

Pracownik

Jedna wielka masakra !! Nie mozna sie sprzeciwic, upomniec o swoje, bo kierownictwo zaczyna sie mscic !! Żenada!!

Kl
@Pracownik 23.03.2017 22:40

A jednak ,komentarze od samego początku sa prawdziwe.Szkoda ludzi

Małgorzata

I to jest odpowiedz pracownika firmy...Jestem w szoku ze taki ma firma stosunek do klientow,ale moze zbyt duzo wymagam.Zachowanie jednej z pan ,starszej i grubszej krzyczącej na klientow jest poniżej krytyki.Racja pisanie w internecie nic nie daje najlepiej napisac list do zarzadu

Żaneta
@Małgorzata 29.12.2016 19:56

proszę napisać list do zarządu,może w koncu coś się zmieni ,może będzie w końcu po Pani myśli w tym sklepie.

ndnd
@Żaneta 20.02.2017 23:32

do zarzadu nie pisz siostra przykryje temat i nic nie pomozesz

evelll
@Małgorzata 29.12.2016 19:56

Starsza? Grubsza? Krzycząca? gdzieeeeeee?????

krzywa szczena

Praca beznadziejna i bardzo ciężka dobrze ze juz mnie tam nie ma ...

lew

jezeli posiadaja jakies oferty pracy to dlaczego nie, praca u nich chyba nie ejst ciezka tym bardziej ze poszukiwlai wczensiej ludzi do wykladania towaru jak kojarze, wiec nie narobisz sie tak bardzo zalezy jeszcze przy czym pracujesz, mozesz zadzwonic i sie dopytac.

jihksofhs;

w CK slyszalam ze nie nagradzaja zbyt sprawiedliwie...i ze jak jestes leniem i donosisz to wygrasz.Jezdzilem tam po dziewczyne a teraz podobno w ciazy jestkiero z Radoms bo mowila do mojej dziew ze "trzeba ich wykorzystac moja siostra jest kierownikiem to ja tez korzystam"

anonim

(usunięte przez administratora)

Li

Szkolenia?W każdej pracy są szkolenia na stanowisku kasjerskim!Zadna rewelacja!I tak kasjerki w Łodzi maja do tej pory problemy z ogarnięciem tematu.Wciaz pytają sie za każdym razem siebie wzajemnie jak co policzyć.Jeszcze kwestia jak wyglądają te szkolenia i kto je robi

wiem

Przeczytałam wszystko co dotyczy Łodzi i ewidentnie widać że to te same osoby które pracowały w VIVE w Łodzi . Może sprostujemy jeden najważniejszy fakt Panie które rzekomo się zwolniły z pracy przez złą atmosferę panującą na sklepie tak naprawdę zostały zwolnione przez VIVE i myślę że wszystko na temat (usunięte przez administratora) jednak przeczytajcie całą dyskusję i wyobraźcie sobie że macie takim osobą wydać polecenie służbowe i współpracować. Panie nie były przyjęte z chodnika do pracy ,lecz poświęcono im czas , przekazano wiedzę i nic z tego nie wyszło . Jak pewnie drogie Panie wiecie stanowisko Kierownika wymaga wiedzy, dobrego kontaktu z personelem lecz to działa w obydwie strony .To nie takie proste kierować sklepem jedna z Was powinna o tym wiedzieć w końcu była jako pierwsza kierownikiem w Łodzi przez ile ??????a przez 4 dni ufff .

pajero

Praca fajna ale trzeba sie nachodzic,fajne jest to ze nie jest to bardzo ciezka praca typu dzwiganie czy wykladanie towaru na sklep bo inne osoby sa za to odpowiedzialne. Placa nawet dobrze chociaz mogliby zaproponowac wieksza stawke. atmosfera w zespole jest bardzo przyjemna dziewczyny sa mile i uprzejme i zawsze pomoga kiedy tylko moga.

misia

Co za bzdury wypisujesz chcesz komuś kolo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] narobić? Nie uda ci się ,praca fajna ,atmosfera tez fakt trzeba się nachodzić przez 10 12 godzin ale za siedzenie jeszcze nikomu nie placa i pierdzenie w stolek jezeli kierowniczkę mieli by zatrudnić. Bez kompetencji to by jej podziękowali.

Quna

Piko i lucy używają tych samych określeń,,bystrzacha"cóż za zbieg okoliczności.Kwestia L4 to pikus przy reszcie zarzutów które stawiają pracownicy.Moze kiedyś znajdzie sie klient który opisze spotkanie z "przemiła" panią kierownik,mam nadzieje .

megi

a ja byłam tam wczoraj na rozmowie i było bardzo sympatycznie

bolo

Taka prawda..ta osoba mam wrazenie ze nawet sama siebie nie lubi?żeby byc kierownikiem i prowadzic sklep trzeba miec duzo wiedzy i kompetencje..a ona ma co najwyżej samozachwyt i pogarde do ludzi..nie poleca tam pracy

anonim

(usunięte przez administratora)

lucy

bystrzacho bolo widzę że ktoś zranił twoje ego i uzewnętrzniasz się na forum. Kto miał odejść, odszedł co było minęło a co do L4 po ustaniu umowy pracodawca nie płaci za zwolnienie a tylko takie w tym sklepie były

kulkis

szkolenia moze i maja ale jak za dlugo nie machasz rekami to szkolenia nie pomoga juz po premii...pilotuja non stop po plecach sie nie mozna podrapac tylko wiecej wiecej wiecej

Zostaw opinię o Vive Profit Center - Kielce

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vive Profit Center