VIVE Group

Nasze benefity

Media społecznościowe

Nasze spółki

• Skierniewice
Kielce - Vive Profit Center Sp. z o.o.
Warszawa - VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.

5. Opinie o VIVE Group

Opinie o VIVE Group Warszawa

Nie przegap nowości o VIVE Group!

07.12.2021 18:26

Wszyscy narzekacie gadacie po cichu plotkami się karmicie ja pracuję tyle lat byłam karana premię mi zabierali ludzie po co piszecie głupoty bo nie macie odwagi mówić
    Pf

07.12.2021 18:57

Nikt otwarcie nic nie powie bo nie mają odwagi a internet wszystko przyjmie i będzie jeszcze wyglądało że się jest bohaterem narodowym i obrońcą ładu i porządku
    Pracownik Vive

25.11.2021 21:34

Droga wladzo co się tam dzieje na tym Malikowie.!!!!! Co kierownika PS Z M2 zabrakło i nie wiecie jak sobie poradzić Z LUDŹMI!!!!!! JEDYNA OSOBA KTORA POTRAFILA ZARZADZAC. CO TO SIE DZIEJE TERAZ TO LUDZKIE POJECIE PRZECHODZI. Dobrze Wam tak bo chlopak robil wszystko za Was. A ten menager z bożej łaski to jak straci prace w vive to łopata i tyle.... Otrząśnijcie tym zakladem wreszcie....!!!!!!! CIEKAWE JAK DLUGO MALIKOW BEDZIE ISTNIAL.... POWODZENIA MOI DRODZY.

28.11.2021 16:22

Powiedziałem ci już nie masz wiedzy to się nie odzywaj , ale nie ty musisz napisać bo nick do czegoś zobowiązuje "VIVE" . Poza nickiem to masz tyle wspólnego z tą firmą . Druga sprawa nie mówiłem o L4 tylko o (usunięte przez administratora) który został stwierdzony u pracowników którzy zostali zabrani karetka z firmy więc poraz kolejny pokazałaś/es brak wiedzy ... to nie brak wiedzy to zmiana tematu na zastępczy jakim jest L4 . Moja kultura osobista nie pozwala mi na wyzywanie ludzi a Ty to robisz więc chyba cebu.... to ja nie jestem a ktoś inny Co do prowadzenia firmy to prowadzę i idzie mi dobrze bo jakbyś nie zauważyła/yl to pisze jako były pracownik . Tak masz rację jest wiele rzeczy powyżej 100+ tylko że brak kompetentnych ludzi do ich wyceny ( parę osób jest) . Na koniec powiem ci że szkoda mi czasu na rozmowę z Tobą bo coś tam słyszałaś/es trochę może doświadczenia i na tym się kończy twoja wiedza .
    Vive

28.11.2021 17:52

A to skoro były pracownik to już wiem kto pisze P____ Nie potrafisz odejść z firmy z honorem tylko cały czas mącisz a nie przepraszam nie przecież cie wyrzucili
    Zadwolonaa

26.11.2021 16:08

Na Malikowie będzie grzana szatniaa, superrr.
    Zimno

07.11.2021 17:03

Ciekawi mnie jakie będzie i czy będzie ogrzewana szatnia DAMSKA NA MALIKOWIE!? ZROBILI PROWIZOKRE Z MAGAZYNU I CO DALEJ? ZIMA TUZ,TUZ!!! TERAZ JEST ZIMNO A CO BEDZIE KIEDY TEMARETURA SPADNIE PONIZEJ ZERA!?! Dramat!!!! Radzę się zainteresować tą sprawą kierownictwu i całej będzie złodzieja!!!!
    m3

25.11.2021 17:50

tata rata. Jak by zgłaszali do kierowników itp. to by mieli jeszcze gorzej i by się mścili i z premii potrącali przecież oni se razem siedzą na przerwie. To co ty pierdzielisz tyle wiesz co zjesz
    M2

25.11.2021 20:28

A to nad kierownikiem to nikogo już nie ma? W takim razie nie narzekajcie po kątach.

21.11.2021 09:57

OnaZarobiona

23.11.2021 17:33

W większości dużych firm dłuższe przerwy urlopowe są narzucone z góry przez zarząd/dyrekcje, a pracownicy musza się dostosować

25.11.2021 16:05

Gdyby ktokolwiek zadzwonił do PIP o poradę prawną z prawa pracy to wiedzialby że pracodawca Nie Może DYSPONOWAĆ CAŁYM URLOPEM PRACOWNIKÓW a tylko jego częścią Nawet w czasie pandemii
    Klient

21.11.2021 23:42

Ja na forum raczej z przypadku, po zobaczeniu cen w sklepach to myślałem ze pracownicy nic nie robią i dlatego taki chłam za taka cenę sprzedawany ale tu jednak zarząd nie nachlany
    Karola

14.11.2021 09:55

Witam czy orientuję się ktoś jak wygląda towar w tej firmie była bym zainteresowana kupnem ale boję się że stracę znowu pieniądze

15.11.2021 17:38

Produkty wystawione na sprzedaż są określane 1-waszym gatunkiem, co oznacza że są schludnie i czyste. Mogą posiadać jakieś minimalne ślady użytkowania, które są niewidoczne na pierwszy rzut oka.

19.11.2021 22:46

Pokaż mi te niewidoczne ślady na pierwszy rzut oka bo jest bardzo dużo ciuchów na sklepach z dziurami itd. Druga kwestia to cena - w chwili obecnej Vive jest najdroższym ciucholandem
    Anime

16.11.2021 11:29

To nie firma, to (usunięte przez administratora). Pieniądze takie jak wcale. Wymagania z kosmosu, zero jakiekolwiek motywacji ze strony dyrektorów tylko ciagle podkładanie kłody i czyhanie aż komuś nóżka się powinie. Nie skaczesz jak zagrają, to lecisz.

18.11.2021 12:21

Mydlą oczy premią 34% a wypłata mniejsza niż przy premi 32%

18.10.2021 20:54

Tu chodzi o estetykę wykonywanej pracy a nie o wrodzony dar do robienia zdjęć . Jeśli chodzi o znajomość Marek to chyba logiczne jest że skoro ktoś idzie do takiej pracy to powinien znać marki by wiedzieć jak wyceniać . Nie kupiony towar jest równoważny że strata dla firmy Ceny i jakość ostatnio Kuleja

14.11.2021 18:32

Anonim nie pisze książki ,nie o firmie Vive . Jakbyś miała spokój to byś nie pisała na forum a widać że firma nadal bliska twemu sercu . To tak psychologicznie patrząc na to co piszesz

14.11.2021 18:49

Straciłam tam zdrowie inerwy Na forum wchodzę bo ciekawa jestem czy coś się poprawiło Niestety. ..Gdybym chciała pisać co tam się działo i nadal dzieje trzeba by było siedzieć całą noc Chcę czy nie i tak wszystko wiem Mam koleżanki
    Ciekawa

13.11.2021 20:10

Czy orientuje się ktoś jakie zarobki są w Effect Glass ? Macie tam kogoś znajomego ? Pytałam na grupie, ale tam nik nie odpisuje.
    Mariusz pyc

09.11.2021 13:32

Pensje w tym Miesiącu bardzo dobre 3190 zł jestem zadowolony na plus @:) były wyniki była zapłata :)
    pracownik2

09.11.2021 16:46

dokładnie jak ktoś poszedł na dwa tyg urlopu to bedzie miał i 3500
    TB

09.11.2021 22:17

Za tą (usunięte przez administratora)i 3zmiany z sobotami i 3200zl...... ucieklem z vive do jednej z hurtowni elektrycznych na zagnanskiej dwie zmiany 7-15 i 9-17 plus jedna sobota w miesiącu od 8 do 12tej czyli (usunięte przez administratora) mniej jak 3200zl to jeszcze wziąłem.. odżyłem od tego waszego (usunięte przez administratora)
    Kaja

31.10.2021 08:31

Niech mi ktoś powie jak wygląda praca w Vive ? Czy po za ciężką pracą zarobki są ok? Wyjdzie 3000 na miesiąc? Gdzie lepiej na Malikowie czy Olszewskiego?

31.10.2021 19:22

3tys z dodatkiem za 2-3 dni urlopu.
    Odpowiednik

06.11.2021 11:39

Hahah nie wyciągniesz tam tyle nigdy nawet ciężko Ci będzie jeżeli nie masz 26 roku życia. Patrzą teraz żebyy tylko zabrać a nie dać ????
    Zbyszek

01.11.2021 14:01

Witam mam pytanie jak wygląda praca na magazynie? Jakie wynagrodzenie? Co z sobotami?
    Nnnn

03.11.2021 09:09

Nie jest źle. Ale zapomnij że przyjdziesz i siądziesz od razu na wózek. A z tymi sobotami to jest różnie. Przy czym obstawiam że do końca roku wszystkie będą pracujące(po pierwszej zmianie)
    Mozesz

05.11.2021 19:25

Przecież możesz ty
    PYTANIE

02.10.2021 14:21

Może wreszcie ktoś udzieli informacji na temat odrabiania tzn mamy dwie soboty w październiku i listopadzie!!! Chce wiedzieć za jakie dni bo kierownictwo albo nie wie albo nie chce udzielić nam informacji!!!

26.10.2021 11:17

Czy ktoś wie co było wczoraj na zebraniu z wybranymi osobami? Czy wstrzymamy calą produkcję jak nie zapłacą więcej za naszą ciężką harówkę?

29.10.2021 18:03

Na panattoni czy na Olszewskiego

26.10.2021 11:09

Czy wie ktoś co było wczoraj na zebraniu . Czy będziemy strajkować?
    xx

28.10.2021 11:38

Że jeśli chcemy mieć 23 grudnia wolny ci co maja nocke to mamy przyjsc 19 grudnia tj niedziela na nockę inaczej mamy przyjsc
    Tomasz

26.10.2021 21:57

Gorszego (usunięte przez administratora)nie widziałem.. ludzie ja wiem ze kielce to biedne miasto i ciężko o dobrą robotę ale toto o nazwie vive... szanujcie sie ludziska... na jednego pracownika fizycznego przypada 3-4 umysłowych... szefostwo na hali to (usunięte przez administratora). wytrzymalem tam 3miechy i nara.. znalazlem pracę praktycznie jednozmianową z pensją 3300-3500zl i częstym brykaniem wózkiem widlowym.. proponowal bym wam to samo bo wiem ze tam zwykły pracownik jest uwazany za zero.. firma porażka.
    Lola

22.10.2021 22:31

Czym różnią się poszczególne hale na Olszewskiego, na której jest lepiej pracować ?
    Ktos

23.10.2021 19:00

Atmosfera pracy i kadra zarządzająca

18.10.2021 10:32

Projekt E-vive czym tak się chwalił ostatnio jeden z menagerow na FB to kompletna porażka. Zdjęcia wykonywane niechlujnie , ceny brane z kosmosu . W sklepie marka Lidlowska wyceniona na 100 złotych a nowa można kupić za 45 złotych . Jeśli ciuchy wyceniają osoby które nie znają się na markach to na co możemy liczyć
    Ktos

18.10.2021 19:58

Skoro osoby pracujące na pierwszym procesie muszą znać marki to również na pozostałych procesach również powinno się tego wymagać.Z drugiej strony nikt nie jest nieomylny.Zgodze się że w niektórych przypadkach cena nie jest adekwatna do marki.Zdjecia no cóż nie każdy się rodzi z aparatem w rekach

18.10.2021 20:58

Wydaje mi się że pierwszy proces nie wycenia towaru tylko dwa pozostałe .

12.10.2021 21:58

Chciałbym odnieść się do Vive na Malikowie : Jakiś czas temu powiedzieli że wszystkie urlopy zostały anulowane bo jest dużo pracy i nie można chodzić na wolne. Można było zauważyć wtedy zasadę równy i równiejszy. Cały czas obserwowanie na kamerach i robienie fotek bo ktoś stanie na 3 minuty. Masz robić normę a najlepiej dużo ponad bo wtedy będziesz doceniony ( nie wiem czym bo pensje są porażka) . Brak szacunku do drugiego człowieka , i cały czas mówienie że jak nie chcesz pracować to wiesz gdzie są drzwi. KIEROWNICTWO PANATTONI OBUDZCIE SIE BO TE CZASY JUZ DAWNO MINELY A LUDZIE NIE BEDA SIE TRZYMAC TEJ FIRMY BO W CHWILI OBECNEJ SA W VIVE NAJGORSZE ZAROBKI. Mam nadzieję że wkoncu prezes Servas poświęci swój czas i poobserwuje jak wygląda praca na Malikowie na tzw: M Może wtedy nastał by porządek ponieważ prezes dużo nie wie i daje wolną rękę . Porażka na tych M na panattoni
    Sama prawda

08.10.2021 09:43

Największym hitem tam na Malikowie na zmianie M3 to i tak była Brygadzistka płaczącą i panikują a gdy podczas strajku który zrobili pracownicy ona płakała i lamentowała.. No jaja na kółkach normalnie. Dorośli ludzie a zachowują się jak dzieci. Może po prostu psychiatra się o kłania ???? Zarabiają o wiele więcej niż normalni pracownicy a my mamy z tego psie pieniądze.. Niedowierzanie co tam się dzieje. Teraz tą firmę to powinni plugiem zaorać bo co się tam dzieje to jest nie do opisania.
    Jestem z wami

09.10.2021 11:33

Hahahaha jak ktoś myśli że jest wszechwiedzący to aż dech w piersiach zapiera xddd (usunięte przez administratora)
    Mejdej

12.10.2021 10:03

Może tobie też psychiatra potrzebny bo nikt normalny ba takim forum ' xdd' nie pisze. Widać że zerowy poziom inteligencji u cb jak i w calej firmie ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VIVE Group?

Kontakt - VIVE Group

07.10.2021 16:37

i znowu bogate wynagrodzenie ;/
    Pracownik prasy

11.10.2021 19:56

Koło prasy to nawet nie stałeś ;)
    Ktosiek

08.10.2021 20:39

Ktòra to taka placzliwa,emocjonalna i przejeta swoją rolą brygadzistka?
    M3

09.10.2021 11:07

M3 jak robisz nazwisk pisać nie muszę
    Niezdecydowana

05.10.2021 12:13

Może mi ktoś powiedzieć,kiedy są zazwyczaj wypłaty?? Proszę nie piszcie do 10,tylko statystycznie kiedy?? Bo wszyscy straszą mnie,że nie dostanę wypłaty z powodu zbyt wczesnego l4????????
    Jaga

05.10.2021 12:47

Do 10 ale teraz będą pewnie 8 bo 10 jest w niedzielę
    @ja

06.10.2021 17:22

Czyli twoja też ????????????
    Papi

03.10.2021 17:19

Witam. Praca na stanowisku Menedżer Regionalny w VIVE Textile Recycling. Może ktoś podzielić się informacjami odnośnie pracy w tej firmie? Jaka atmosfera w pracy, kwestia wynagrodzenia, jakie konkretnie narzędzia do pracy są do dyspozycji i ewentualnie inne na które warto zwrócić uwagę. Każde informacje mile widziane i pomocne. Pracowałem ponad 18 lat w branży telekomunikacyjnej (operator +) i zastanawia się nad kandydowaniem na to stanowisko.
    Praca

29.07.2021 23:36

(usunięte przez administratora) Oprócz tego lubi obserwować pracowników żeby donieść komu trzeba Czyżby ujma dla firmy? Przecież takich potrzeba przynajmniej w tym zakładzie pracy chociaż z daleka czuje się smrodek (usunięte przez administratora)
    Eryk

20.09.2021 20:22

260 brutto wychodzi
    Pracownik Magazynu

30.09.2021 12:29

220 netto

26.09.2021 13:18

30.09.2021 09:07

Gratuluję pomysłu z wynajęciem hali żeby pracownicy mogli pograć w piłkę i siatkę. Szkoda tylko że godziny wykluczają udział pracowników sortowni. No ale menagery czy dyrektory sobie pograja

22.08.2021 09:26

24.09.2021 08:27

Po co wpisujecie te swoje wypociny o szczepionkach tutaj? Opinie o vive a nie wasze przemyślenia tu powinny byc
    Pracownik HR

29.09.2021 22:32

Gdyby taka sytuacja miała miejsce będę pierwszym pracownikiem który składa wypowiedzenie podejrzewam za 50 % ludzi zrobi to samo.
    Dyscyplinarna20

22.09.2021 07:03

Jak chcesz pracować w takim współczesnym (usunięte przez administratora)pracy, jeśli pragniesz, by stosowano wobec Ciebie (usunięte przez administratora) by zwolnili Cię dyscyplinarnie drogą mailową bez uprzedzenia, każąc ci wcześniej zdać odzież roboczą i kartę zapraszam do zatrudnienia się w tej firmie. To nie zakład pracy dla porządnych ludzi, tylko (usunięte przez administratora) którym szkoda butów sobie ubrudzić. Jeszcze próby, kombinacje, żeby nie wypłacić ci wynagrodzenia za przepracowane dni. Żenada. Nie spotkałam się nigdy z takim czymś. Czytajcie opinie zanim tu się zatrudnicie.
    Lidka

22.09.2021 18:44

Porzucenie pracy
    Irka

22.09.2021 21:20

A na czym polegało kombinowanie z wynagrodzeniem oddali ci chociaz? I po jakim czasie?
    Karol

20.09.2021 17:26

Witam, czy jest tu ktoś kto obecnie pracuje lub pracował na stanowisku kierowca transportu wewnętrznego. Jestem zmuszony przynajmniej na rok czasu szukać pracy na miejscu. Widzę że od dłuższego czasu jest ogłoszenie o naborze. Chciałem uzyskać kilka informacji o warunkach pracy. W środowisku krążą bardzo niepochlebne opinie na temat kierownika i niektórych osób z zespołu oraz nie do końca jasnych warunkach finansowych. Mógłby ktoś się odnieś i jaka jest prawda? Z góry dzięki.
    Zmuszony

20.09.2021 22:26

Ogólnie w tej firmie pracują tylko osoby które są zmuszone do pracy na miejscu, więc jesteś idealnym kandydatem

13.09.2021 13:27

13.09.2021 21:49

A na Olszewskiego na Z1 parę osób przekupili dodatkową premią 200zl brutto.

12.09.2021 14:06

Tak

13.09.2021 07:43

Tak na Malikowie
    Pensje

10.09.2021 07:54

Róbcie dalej tak samo ponad norme to bedzie jeszcze gorzej z pensjami, im wiecej jest robione tym mniejsze wypłaty
    Pracownica

10.09.2021 20:21

A skąd wziąć kasę na pokrycie kosztów różnych dziwnych nietrafionych pomysłów? No chyba nie ze swoich niezłych wynagrodzeń? Od zwykłych pracowników prawda? Tak najprościej
    Z1

09.09.2021 14:18

Z pensjami to my sie cofamy.... 2 lata temu mialam lepsze wynagrodzenie.... To jakas porażka

09.09.2021 15:59

W jakiej wysokości macie premie ? To co widnieje na moim pasku jest jakimś nieporozumieniem. 31 %. Praca na trzy zmiany, to jakaś tragikomedia

10.09.2021 20:05

Co miesiąc o 1 lub 2 % mniejsza premia niedługo dojdziemy do podstawy.
    Malików

06.08.2021 10:45

Słyszałam ze kilka osób ma przejsc z malikowa na olszewskiego czy to prawda i od kiedy?
    Upocony

23.08.2021 06:16

Odeszło 35% na Malików a przerób jeszcze większy brawo panowie i panie oby tak dalej.

23.08.2021 12:40

Ale za to jaka jakość?
    Hmm

28.07.2021 12:58

Ciekawe co te (usunięte przez administratora)przez ten wolny czas knują

20.07.2021 16:50

….

22.07.2021 20:02

Twoja postawa i Twoja osoba jest coraz bardziej żenująca. Nie wiesz kim jestem, co robię to się nie odzywaj i nie oceniaj. Wyjdź zza komputera i przedstaw się z imienia i nazwiska (pójdę w ślad za Tobą) to może porozmawiamy dalej, póki co szkoda czasu na dalsza dyskusję.

23.07.2021 10:18

Czy wy naprawdę nie macie nic innego do roboty niż wypisywać tutaj te bzdury? Robota jak robota ludzie jedni normalni inni (usunięte przez administratora)Jak w wszędzie. Robimy 8h i wracamy do naszego życia. Przecież to takie proste

22.07.2021 18:59

Ile się tam zarabia do ręki? Powie ktoś konkretnie w liczbach? Bo na umowach jest 2800 brutto plus kilka stopni premii. Za wyrobienie 100% normy ile jest premii?
    Vive

03.07.2021 15:35

To co teraz sie tam wyprawia do przechodzi ludzkie pojecie kobiety maja obrobic kilka stanowisk bo wszystko jest zasypane połowe z nich zabrali na malików, to samo jest na obsłudze u panów gdzie jeden facet ma kilka stanowisk do ogarnięcia bo połowa jest na zwolnieniach czy urlopach pomimo tego ze zatrudniają nowych pracowników którzy rzucani sa na głębok wode do tego nie ma trenera czy innej osoby do obsługi męskiej która mogła by wyjasnic i nauczyć to nie lepiej ich wysłac na stanowiska i niech sami sobie radzą...

13.07.2021 21:13

Szkoda gadać Nadal są osoby które pracują w jednym miejscu nienaruszone Już chyba zapuscily korzenie Pewnie niedługo zakwitną Jedni chodzą a drudzy stoją jako lilie Ciekawe co trzeba zrobić żeby mieć takie fory
    Monika_były pracownik

20.07.2021 05:24

Co trzeba mieć?pracować na (usunięte przez administratora) wtedy ma się sporo przyjaciół na produkcji.Coś o tym wiem.Takie przedszkole dla nielotów umysłowych pierwszy raz spotkałam w swoim życiu.Była????
    Błagam

14.07.2021 09:09

Niech wróci kierownik Maciej. Jedyny normalny kierownik,który szanował ludzi. To co się dzieje pi jego odejściu przekracza granicę.
    wypłaty

08.07.2021 14:32

Jak tam wypłaty? zadowoleni?

Zostaw merytoryczną opinię o VIVE Group