VIVE Group

Media społecznościowe

Nasze spółki

• Skierniewice
  • Ciechanów
Kielce - Vive Profit Center Sp. z o.o.
Warszawa - VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.

5. Opinie o VIVE Group

Opinie o VIVE Group Warszawa

Nie przegap nowości o VIVE Group!

Złośnica

24.05.2013 15:58

Wiecie dzisiaj dostałam pochwałę! Pan szanowny kierownik powiedział, że za wolno się ruszam! [usunięte przez moderatora]... jak mały samochodzik. Ręce mi odpadają, palców wogóle nie czuje, nogi mi wysiadają od stania a o kręgosłupie już nie wspomnę.... A tu przychodzi [usunięte przez moderatora] i krytykuje cie i gnoi!!! SKANDAL!!!!! Nie ma życia po pracy.... Na nic nie masz siły.... Marzysz tylko o łóżku i leżeniu... "Padam prawie na twarz a tu dzień po nocy wraca, wiec trzeba wstać..."
    xxx

19.05.2013 12:18

co jak co ale na pewno nic nie podpisze zeby robic na 4 zmiany heh chyba im sie w [usunięte przez moderatora]... po przewracało
    smerf

19.05.2013 10:23

Podobno ma być,tylko kiedy zamierzają nam o tym powiedzieć?

17.05.2013 22:23

Czy ktoś z Was wie coś na temat pracy od czerwca w systemie czterobrygadowym? Czy jest to normalne?
    dd

17.05.2013 18:44

tak jak piszą w ogłoszeniu pierwsza umowa zlecenie na 1 m-c a później umowa o prace przedłużana co miesiąc, a jeśli chodzi o przejście do VIVE to są w OTTO ludzie którzy pracują tu już rok
    angelina

17.05.2013 14:12

czy ktoś wie na temat zatrudnianych na tą chwile nowych osób oczywiście w VIVE ale przez firmę OTTO? na jakich zasadach są zatrudniani no i czy jest możliwość dostania umowy o prace w VIVE??
    ***

09.05.2013 18:38

Masz rację,pranie ubrań roboczych raz na tydzień to jest pomysł niesamowity!Szczególnie latem kiedy każdy pracując tak ciężko,poci się jak mysz!Zwłaszcza że na hali jest gorąco!Teraz będziemy nie dość że zakurzeni to jeszcze śmierdzący potem!Zapachy będą się unosić,że ho ho!No cóż,lepiej jest zapłacić kasę firmie,za pranie raz na tydzień,niż pracownikom [na pewno dużo mniejsze pieniądze,dwa razy do roku]za codzienne pranie!Ciekawe jak będą reagować Goście,którzy czasami odwiedzają zakład?A jak my będziemy 'się czuć'?

03.05.2013 20:29

Czy w tym roku też będzie wycieczka?W zeszłym roku było bardzo pozytywnie.Integracja dobra sprawa:) Pozdrawiam.
    piotrek

23.04.2013 17:27

mam pytanie czy w vive są przyjęcia i czym zajmują się faceci w vive ?
    papa smerf

19.04.2013 21:00

Moi Kochani Wspołpracownicy DLACZEGO zgodziliście się na pracę 1 05/PRZECIEŻ TO JEST ŚWIĘTO PAŃSTWOWE POWINNO BYĆ PODWÓJNIE ZAPŁACONE LUB DWA DNI WOLNEGO Jak zwykle wszyscy się zgodziliście a Zarządcy otarli Wam tyłki szkłem dając za pracę w święto ŁASKAWIE jeden dzień wolny w dzień roboczy Soboty do odróbki zostały- w ilości zaplanowanej przez UKOCHANYCH ZARZĄDCÓW-GRATULUJĘ ROZUMKÓW WSPÓŁNIEWOLNICY Nic dziwnego że traktują nas jak (usunięte przez administratora) Sami to potwierdziliście lizusy Szkoda że nie interesujecie się przepisami Prawa Pracy One są dla nas pracowników ale trzeba choć trochę poczytać Osiołki Tak jesteśmy traktowani jak sobie na to pozwalamy
    sort

14.04.2013 18:09

witam,nie wiem jak Wam,ale mnie sie bardzo dobrze pracowalo na Vive!!!!zostalam zwolniona tylko dlatego ze byla redukcja etatow i bardzo mi jest przykro ze mnie zwolnili.chetnie bym wrocila spowrotem....ale nie ma takiej niestety mozliwosci.Wy nie doceniacie ze macie stabilna prace i Was nie zwolnia z byle powodu.ja niestety na zly moment trafilam.Pewnie ze byl zapieprz,ale kwestia przyzwyczajenia...na Wasze miejsce jest 15-nastu innych,zarobki tez sa dobre,jak na Kieleckie warunki.pozdro
    Murzynek

19.03.2013 19:05

Witam a na Magazyn Exportu Hubalczyków jak jest wypowie się ktoś ?:)

Kontakt - VIVE Group

Łopuszańska 22 02-220 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    stefek

12.03.2013 23:39

Andrzej to dobry gosc i jego nie warto ruszac. robi to co mu kaza ale ilu ludziom (usunięte przez administratora) uratowal i to nie raz wiec od niego nie oczekujmy cudow. i tak najbardziej ludzki kierownik z vive moim zdaniem :)

12.03.2013 12:18

a co uważasz że nowy kierownik będzie za ciebie robił (usunięte przez administratora)?jak ci ten kierownik nie pasuje to się zwolnij nam pasuje.
    wredny mis

12.03.2013 11:25

jak pracowalem na s3 to(usunięte przez administratora) jawnie stala nademna i non stop nawijala:szybciej,szybciej,jak tu chcesz pracowac-a robilem w tempie ogolnym,zas robil tam(usunięte przez administratora)z rodziny,ktory byl wolny jak zolw i jemu nawet slowa nie powiedziala-(usunięte przez administratora) :D

25.02.2013 19:33

prezesie dziękujemy za paczki dla naszych dzieci których brakło!!!! WSTYD
    do xxx

23.02.2013 19:56

otto to nazwa firmy tzn.jest firma w firmie tylko że ludzie pracują tam za 5.50 na godzinę a robią wszystko co pracownicy vive.tzw.tania siła robocza.
    xxxx

22.02.2013 12:54

a co to jest Otto to u niego trzeba sie starać o pracę
    ccc

21.02.2013 20:02

Na przejście bezpośrednio do ViVE trudno liczyć bo pracują tu osoby które są zatrudnione przez OTTO już od lipca zeszłego roku i nadal są w OTTO. Umowy podpisywana na miesiąc i tak w kółko.
    maliqu

18.02.2013 12:57

nie pracuje w vive juz ponad rok ale słyszalem że uruchamiają jakięś nowe maszyny do przerobu odzieży na jakieś inne produkty czy ktoś wie coś na ten temat może potrzebują jakiś nowych ludzi do tego biznesu

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VIVE Group?

###

18.02.2013 11:58

nareszcie ktoś to zauważył! za co one biorą wypłatę? na innych zmianach brygadzistki biegają zbierają nostalgię robią wypakowanie a u nas? tylko się ludzmi wyręczają. Ale tak praca przy komputerze im wychodzi pani (usunięte przez administratora)to nawet krzesło sobie przyniosła bo ma tak ciężką pracę
    ania

18.02.2013 11:52

Czy ktoś w końcu zauważy jak pracują brygadzistki z S1 na 3 sorcie. Mowa tu o(usunięte przez administratora) i oczywiście(usunięte przez administratora) siedzą i całe osiem godzin wpatrują się w komputer. Dlaczego kierownictwo na to pozwala?
    bhbd

15.02.2013 19:39

gdzie w koncu trzeba skladac cv? powie mi ktos?
    znudzony

14.02.2013 15:49

siemka ludzie jak to z tymi przyjęciami , przyjeli jakiś chłopakow niedawno? Cv ostatnio złożyłem i zero odzewu i sam już nie wiem czekać na odpowiedź czy startować do leclerca

09.02.2013 19:50

tak podnieśli podstawę a obniżyli premię i tak więcej nie zarobimy a czasy ciężkie .

Zostaw merytoryczną opinię o VIVE Group