VIVE Group

Proces rekrutacji

Nasze benefity

Media społecznościowe

Nasze spółki

Kielce - Vive Profit Center Sp. z o.o.
Warszawa - VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.

5. Opinie o VIVE Group

Opinie o VIVE Group Warszawa

Nie przegap nowości o VIVE Group!

mx321

25.01.2016 14:45

Mogłby ktos napisac czym glownie zajmuja sie faceci na zakładzie w Vive? I jak wygladaja zarobki z gory dzieki :)
    Zainteresowany

22.01.2016 12:58

Witam, czy może ktoś na powaznie powiedziec jakie sa warunki pracy jako handlowiec/ specjalista sprzedaży. jakie zarobki, nastawienie szefostwa?
    kejti98

11.01.2016 14:07

Brawo dla obsługi kadrowej!!!!Drogie panie dzisiaj mamy 11sty a my jesteśmy bez pieniedzy!Według przepisów pieniążki juz w piątek powinny być na koncie,bo 10ty wypadał w niedzielę.Super.
    yyyy

07.01.2016 21:56

Tak atmosfera super nigdzie lepszej nie znajdziesz !!!!!!!!!!!!!!!!! Przez pierwszy tydzien patrza i usmiechaja sie (usunięte przez administratora) , po dwoch dadza ci w kosc , a po trzech bedziesz (usunięte przez administratora)nie ogladajac sie za siebie . Ale atmosfera najlepsza w miescie !!!!!!!!!!!!!!!! . Ogolnie ludzie pracuja bo musza wiadomo z czegos trzeba zyc i tylko dlatego daja z siebie robic...... niech kazdy sobie dopowie ? Ja wole pracowac za tysiac zl miesicznie i miec spokoj od durnoty .pozdro byly pracownik.
    robol

13.12.2015 19:42

Jak ktos nie musi to niech tu nie pracuje a szczegolnie osoby wrazliwe
    kkk

11.12.2015 15:15

Chce sie przyjac tam do pracy. Czy moze mi ktos powiedziec cos o krajalni? Czy jest ciezko i jaka brygadzistka. Da sie wytrzymac?
    diodi

30.09.2015 23:45

ola_123 z tego co mi wiadomo to tylko drogą elektroniczną cv wysyłasz na ich stronie.
    ola_123

29.09.2015 13:54

Ostatnio ukazało się ogłoszenie na stanowisko specjalisty ds. obsługi klienta, nie wiecie czy rekrutacja już się rozpoczęła? Istnieje w Vive coś takiego jak rekrutacja czy "po znajomości" rekrutuje się pracowników?
    darek

16.09.2015 08:34

Atmosfera jest super, zarobki minimum 5 tysięcy złotych, tak - oczywiście są możliwości awansu. Tylko musisz być bardzo dobry i wyróżniać się na tle innych... Poza tym to praca ok, bonusy, premie, zero stresu, czasem jest czas pograć w pasjansa nawet.
    jan

13.09.2015 19:36

Czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca w biurze, np. w dziale eksportu? Jaka jest atmosfera, zarobki, czy są możliwości awansu / rozwoju?
    KIk

28.08.2015 22:05

Ja jestem na S1 praca jest ciężka zarobki, że nawet 1200zł nie zarabiam a mam umowę o praca. Gnoją człowieka jak mogą zawsze mało i mało. A jeszcze jestem na krajalni a tam jest beznadziejnie. Kierownictwa nic nie interesuje mają do człowieka głupie odzywki. Nie polecam nikomu.
    były pracownik

28.07.2015 16:16

Teraz znowu poszukują brygadzisty na rozładunek. Za takie pieniądze w takich warunkach to nie życzę nikomu. Byłem na tym stanowisku -wiem coś o tym. Trochę szkoda, że tą firmą zarządzają niekompetentni ludzie.

08.07.2015 18:12

A jak jest teraz na magazynie centralnym?
    sisi

14.06.2015 22:59

witam wie może ktoś kiedy będą wnioski o wczasy pod gruszą?
    xxxxx

09.06.2015 18:23

PIP odwiedza od czasu do czasu . Ale to nic nie daje nie wiesz ze w dzisiejszym swiecie zadza uklady a najczesciej pojawia sie pogotowie szczegulnie w sezonie letnim .....
    Jaś

08.06.2015 12:58

Jeśli chodzi o facetów którzy chcieliby się tam zatrudnić to radzę się dwa razy zastanowić. 1. Po okresie próbnym zarobki w granicach 1900 - 2000 netto 2. Praca na 3 zmiany 3. Praca tylko dla ludzi młodych nauczonych ciężkiej fizycznej pracy(najlepiej ze wsi, typowy mieszczuch niech sobie od razu da spokój) 4. Jeśli zachorujesz (o to nie trudno, w zimę zimno w lecie upał i przeciągi) to masz po premii która wynosi około 40% wynagrodzenia 5. Jeśli jesteś gotowy po kilku latach zostać kaleką(kręgosłup, kolana itp) to możesz próbować
    Lydka

17.06.2015 18:17

A jak kierownictwo normalne czy darcie japy?
    kier

28.05.2015 09:56

na stronie internetowej vive jest formularz z głoszeniowy. Osobiście to już chyba nie odbierają podań w wresji papierowej, ale mogę się mylić. Wejdź na stronkę. Czas? W zależności od zapotrzebowania na pracowników, ale z tego co wiem to tam cały czas jest tkie. Czy to na sortownię, magazyn eksportu itd. Rotacja jestdość spora.
    Biały apacz

24.05.2015 21:28

Płace jak płace jest premia od...do ale to zleży od kierownika jką premie da. Prezes daje możliwiść większych zarobków ale wiadomo zawsze sie jakiś kierownik lizi dup znajdzie żeby tą premie (usunięte przez administratora)i pokazć że ludzie i tak będ pracować za mniejsze pieniądze także jeśli ktoś się dostanie do firmy to nie warto się starać bo i tak wiecznie mało,zle i zawolno.
    sssss

18.05.2015 02:11

Kier,dzięki za odpowiedź. A możecie mi jeszcze napisać po jakim czasie, od wysłania CV, otrzymaliscie od nich odpowiedź? Czy może osobiście złozyliście CV u nich ?
    www

16.05.2015 20:17

hej jakie są zarobki na sklepach na stanowisku sprzedawcy? warto tak tyrać czy lepiej dać sobie spokój?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VIVE Group?

Kontakt - VIVE Group

Łopuszańska 22 02-220 Warszawa

Branża główna: Sprzedaż hurtowa
    kier

15.05.2015 21:33

1800 zl. do reki
    lola

11.05.2015 00:40

chodiz mi o wynagrodzenie dla osoby zaczynajacej tam prace na sortowni
    byly pracownik vive

06.05.2015 20:47

A kto Was zmuszal do podpisania umowy??? Stali nad Wami z pistoletem przylozonym do glowy??? Istnieje jeszcze Panstwowa Inspekcja Pracy.... Wystarczylo sie przejsc i zapytac czy maja takie prawo.... czy ty wogole masz jakies prawo.... a obstawiam drogi Pracowniku ze mogles powiedziec NIE ZGADZAM SIE! I nic Wam by nie zrobili.... najlepej jest narzekac niz isc po rozum do glowy.... ja nie dostalem bo sie nie zgodzilem:P he....
    obecny pracownik

08.05.2015 08:02

I dlatego jesteś "były pracownik".
    darek

06.05.2015 08:58

płaca dobrze jak na kielce, zalezy od stanowiska
    dddd

04.05.2015 17:43

Jakie SA zarobki w vive dla pooczatkujacych
    lulus

30.03.2015 21:25

Witam czy jest ktoś z okolic Bielin na S3 ? CHODZI O TRANSPORT
    lili

18.01.2015 11:52

a jak jest na nostalgi mam tam trafić jak brygadzistka podobno dobre zarobki ?
    Trzech zbójów

06.01.2015 09:42

Czyli za "telefony służbowe", które w wykonywanym zawodzie nie sa Wam potrzebne płacicie z własnej pensji i telefon nie przechodzi na Wasza własność czy tak? Ciekawe jak jest w przypadku piłkarzy którzy otrzymali samochody czy tez je spłacają czy vive zasponsorowało czyli My Wszyscy (usunięte przez administratora)TO Jak Gramy Razem czy Nie!
    Madzia ;)

05.01.2015 16:54

Od 1 stycznia 2015 roku wysokość płacy minimalnej wynosi 1750 złotych brutto a w vive czas stanął w miejscu i wysokość wynagrodzenia korygowana jest tzw. premią. Ile będa odciągać z pensji na abonament za te telefony? Bo słyszałam że ponad 30zł brutto z premii :) Niech sobie prezes wsadzi głęboko tego smartfona i lepiej podwyżke wynagrodzenia da:)
    M.S

02.01.2015 16:00

Telefony dostali wszyscy którzy pracują na umowę o pracę. Tak samo paczki dla dzieci i bony.
    nn

02.01.2015 10:24

pewnie jest Wielkim Lizusem

30.12.2014 15:18

Wszelkiej pomyślności dla wszystkich pracujących w VIVE w Nowym Roku. Bardzo miło zakończył się obecny i oby taki był kolejny. Dziękuję i za paczki dla dzieci, i bony, i telefon i oczywiście wigilijny poczęstunek. Pozdrawiam serdecznie.
    platyna

02.01.2015 01:13

kim jesteś w tej firmie że nawet telefon otrzymałeś bo z opini innych pracowników żaden za nic nie podziękował
    zuza

29.12.2014 14:55

Kupując cokolwiek przez internet najpierw sprawdzam opinie o sprzedawcy i w szczególności czytam negatywy, bo myślę, że bez powodu i z niczego nic się nie dzieje i takie opinie nie pojawiają się bez żadnej przyczyny. Ludzie opisują swoje perypetie z danymi osobami aby przestrzec innych, a to, że robią to na forach internetowych wynika tylko z niemocy zrobienia z tym czegoś, z poczucia niesprawiedliwości.
    prawdziwa prawda

27.11.2014 20:25

ludzie pracują tam tylko dlatego, nie chce im sie szukac innej pracy, bo w Kielcach lipa z pracą. Brygadziści poza małymi wyjątkami to ludzie fałszywi, zakłamani, o niskim wykształceniu i jeszcze niższej kulturze osobistej. Nastawieni na normę, nie dostrzegają wielu innych rzeczy które dzieją się w ciągu tych 8 godzin. Generalnie to nizina.Płaca jak płaca co tu mówić. Poza tym to co razi w oczy : ręka rękę myje, zwłaszcza gdy koszula bliższa ciału:) Nietykalni w firmie poza okiem lwa? Cóż niektórzy przez te naście lat opanowali to do perfekcji. Lecz pamiętajcie co poniektórzy wszystko się kończy i ma swój kres, i kiedyś możecie bez matki opiekunki nisko upaść, a ja już chłodzę szampana czekając na ten czas. pozdro.
    codii

24.11.2014 21:08

Wlasnie juz nie pracuje .i nie polecam nikomu...
    Były długoletni pracownik.

18.11.2014 13:38

Pracowałem tam 11 lat. Zniszczono mnie psychicznie za co dziękuję ci (usunięte przez administratora).
    codii

14.11.2014 20:49

zarobki strasznie male praca na magazynie ciezka .kto moze niech szuka innej pracy szkoda nerwow i czasu....
    zon

15.11.2014 06:10

to czemu ty jeszcze tam pracujesz, co?
    śląski ptak żuraw

25.10.2014 01:38

nie pijta
    gosc

10.10.2014 23:55

Na stronie Vive jest zakładka kariera i tam są aktualne ogłoszenia.
    mariusz

09.10.2014 16:13

na jakiego meila mam przeslac cv pomozcie

Zostaw merytoryczną opinię o VIVE Group