VIVE LOGISTIC SERVICES

Proces rekrutacji

Nasze benefity

Media społecznościowe

Nasze spółki

5. Opinie o VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.

Opinie o VIVE LOGISTIC SERVICES Warszawa ul. Łopuszańska 22

WebsiteIconVIVE Group

Nie przegap nowości o VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.!

Jakub

12.06.2022 16:58

Czytam, że 3 lata temu na hali nie było żadnej klimatyzacji. Czy przez te 3 lata coś się poprawiło? Jak teraz wygląda praca na hali? Warto iść?

Piotrek

14.02.2025 06:05

Zdradzę ci sekret. Od momentu napisania twojego komentarza KLIMA NIGDY NIE BYŁA ODPALONA :)

Daro

13.03.2026 20:59

Co roku to samo zaraz zaczną się upały ludzie będą się gotować na hali a wiatraczki będą montowane w sierpniu.

Tak nie może być

13.02.2026 20:16

Witam serdecznie gdzie w firmie lub komu mogę zgłosić mobbing w pracy ? Pracuje tu około pół roku i to co wyprawia Rafał Więcław nie mieści się w głowie.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

Cyrk

07.10.2025 12:03

02.05.2022 10:21

Na jakie benefity można liczyć w VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.?

06.09.2022 08:37

W VLS można liczyć na pensję, premię oraz różnego typu nagrody w zależności od zaangażowania oraz realizacji postawionych celów.

06.09.2022 08:51

W każdym zakładzie pracy mogą zdarzyć się kradzieże, w naszej firmie system monitoringu oraz ochrony wewnętrznej z tego typu zdarzeniami świetnie sobie radzą. Proszę sobie zadać pytanie, po co przychodzimy do pracy?
    GOSIA

03.07.2022 13:31

Prawda to że na M1 jest dużo Ludzi z językami co mają Brązowe i nic nie robią

19.07.2022 11:12

Każdy ma swoje obowiązki, więc nie ma kogokolwiek, kto by nic nie robił. Pozdrawiam
    PIOTR RBI

12.06.2022 15:14

Mam zapytanie M1 Sobota 11-06-2022 Odrabiali za Piątek 17-06-2022 my z Olszeskiego idziemy do pracy w Piątek 17-06-2022 jak to jest

13.06.2022 09:36

PIOTR RBI dziękujemy za dodanie komenatrza. W piątek 17.06.2022 produkcja na żadnej z linii nie pracuje. Jeśli chciałbyś uzyskać dodatkowe informacje, zapraszamy do kontaktu z Zespołem HR - [email protected]. Miłego dnia, Zespół HR
    PIOTR RBI

19.06.2022 12:29

Dziękuję

30.12.2021 10:48

Jaki jest wkład kierownictwa Vive w budowanie dobrej atmosfery wśród pracowników?
    Xxxxxx

23.05.2022 16:02

A jakie są szkolenia dla pracowników magazynu? Bo ja pracując już wiele lat nie miałem chyba żadnego szkolenia bo nie pamiętam żeby takie było.
    Nuna

11.06.2022 14:34

Ciekawe kogo psują możesz napisać
    Gosc

08.02.2019 00:26

Pracowałam tam 5 lat. Bardzo ciężka praca w kurzu, halasie i smrodzie. Latem ekstremalne temperatury (brak klimatyzacji na hali). kierownictwo wiecznie niezadowolone Zarobki niskie , po każdym wzroście najniższej krajowej obniżają premie i wychodzi na to samo. W mojej opinii to szkoda zdrowia. Lepiej iść do pracy do jakiegoś sklepu, przynajmniej się nie narobisz i wychodzisz z pracy jak człowiek a nie jak (usunięte przez administratora), do tego lepiej zarobisz Moje sugestie dla Vive: Szanować pracowników!
    Nuna

05.06.2022 11:18

To dobra porada
    Boss

05.06.2022 22:57

Święta prawda szkoda zdrowia
    Maciek

20.10.2019 18:26

Jak wygląda praca na stanowisku technik mechanik ? Czy też pracuje się na 3 zmiany i jakie zarobki ? Aplikowałem na olx ale żadnej odpowiedzi.
    Pracownik sortowni

09.01.2022 15:40

Zarobki na stanowisku są różne od 4tys do 5 tys na rękę zależy od tego jak bardzo zaprzyjaźnisz się z szefem. A odpowiedzi na swoje CV raczej się nie doczekasz bo rekrutują tylko swoich. Praca 3 zmianowa w ciepłej hali raczej się nie napracujesz.

06.05.2022 10:24

Cześć Dzięki za komentarz. Prośba o opisanie szczegółów, szczególnie sytuacji "rekrutują TYLKO swoich", na naszego maila działu HR - [email protected] – będzie to bardzo pomocne i sprawi, że szybciej pokonamy to wyzwanie. Z góry dzięki : ) Zespół HR

05.02.2020 10:51

Kielczanin

26.01.2022 07:37

Jakiś ustalony procent..... Warto pisać konkrety, a konkrety to 20% minimalnej krajowej. czyli ponad 20 zł za 8 h X 6 dni pracy w tygodniu =ok 130zł na rękę a nie 55zł

06.05.2022 10:18

Dziękujemy za komentarze! W razie pytań zachęcamy do kontaktu - [email protected]. Z chęcią porozmawiamy na ten temat. Miłego dnia Zespół HR

02.03.2021 09:23

Czy firma Vive w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

28.04.2021 22:17

tak

28.04.2021 22:31

tak
    Zawiedziona

14.11.2020 11:38

W tej firmie problemem są układy między pracownikami jakości, trenerami, kierownika itd. To wyżej sięga. Sprzedajemy towar extra jako towar najgorszy. Tracimy pieniądze. Najważniejsze są osoby co w (usunięte przez administratora) wchodzą. Mają powiązanie bo przecież 17 lat pracują i w (usunięte przez administratora) potrafią wejść.
    Agnieszka

15.01.2020 21:12

Czy firma stawia na rozwój swoich pracowników ? Jakieś premie za dobra prace ?
    Obcy

20.04.2020 18:55

W Vive nigdy się nie szanowało pracowników... obojętnw gdzie... produkcja, tiransport, IT
    ) s

31.10.2020 19:54

W naszym dziale są tylko premie dla (usunięte przez administratora)
    Leon

11.06.2018 14:19

Witam serdecznie iteresuje mnie praca na stanowisku operatora wózka widlowego w Kielcach, chialbym uzyskac jak najwiecej iformacji odnosnie warunków, zarobków, oraz samego charakteru pracy. Jestem wdzieczny za wszelkie informacje.; )
    romek

06.07.2016 15:12

słuchajcie, a co powiecie o pracy u nich na stanowisku jako Pracownik Sortowni? bo wydaje mi się, ze tu naparwde bardzo dobrze można zarobić no i dodoatkowo na pewno tez sa tutaj normalne wypłaty z tego co wiem.
    gosc2

19.03.2016 21:12

Heh nooo wyplata na pewno nie jest najniższą krajową :D
    gosc2

18.03.2016 21:46

Pracuje w vive juz naprawde dluzszy czas i naprawde polecam. Pracuje na stanowisku kasjer / sprzedawca. Moze lekko nie jest bo trzeba pracowac po 10-12 godz ale jak sie chce to sie i ma! ( Godna wyplate)
    inna

06.07.2016 13:49

a jaka to jest godna wyplata według Ciebie za prace po 12 ? pytam z czystej ciekawosci
    lech

04.03.2016 16:04

NIE polecam pracy w vivie wykorzystywanie ludzi .I chamskie zachowanie brygadzistek (nie wszystkich) wobec pracownikow.
    Gosc

14.02.2016 18:52

A jak z zarobkami sprzedawcy? Jutro mam rozmowe.... po tych opiniach jestem zdezorientowana

Kontakt - VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.

ul. Łopuszańska 22 02-220 Warszawa

VIVE Group
    Anka

28.08.2015 17:45

Na smieciowkach po nocy kaza robic. Wstyd, ze sie tak czlowieka za nic ma!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w VIVE LOGISTIC SERVICES?

kodko

16.05.2015 20:21

hej jakie sa zarobki na sklepach. warto pracować czy nie?
    Bohaterka

05.12.2014 14:51

Jarku poszukują zależy kiedy ale najplepiejudać się do sklepu i zapytać.
    janek

30.11.2014 22:44

Hej, czy ktoś z tu obecnych jest w stanie polecic prace w Vive? Bowiem z tego co widzę firma ma dośc mało aktualny komentarzy, a raczej w ogóle ich nie posiada. Czy zdarza im sie w ogóle rekrutowac nowych, czy nie ma co liczyć na możliwość dostania etatu? Ewentualnie może słyszeliście, że będą kogoś poszukiwać?

01.09.2013 05:15

Da się wyżyć z kasy od nich?

24.08.2013 05:15

Trzeba jeździć na miasto?

24.08.2013 01:15

Jest jakieś ubezpieczenie w Vive Kielce?
    Ania

14.04.2011 01:13

[usunięte przez moderatora] abstrachujac od tego jaką kto znajdzie pracę, to jak firma traktuje pracowników najniższego szczebla świadczy o firmie. Piękne ideały, ale firma do XXXX

29.03.2011 10:42

Witam system 3 zmianowy soboty i niedziele wolne zarobki 2tys ??? a jutro rekrutacja o 10tej powodzenia.
    ktoś

07.02.2011 22:43

A ile zarabiają sprzedawcy w tych sklepach?bo słyszałem że maja też premie
    nina

01.12.2010 18:54

widzę ,że nic się nie zmieniło każdy kopie dołki pod każdym ja się cieszę ,że moja koleżanka i najcudowniejsza z brygadzistek mnie wywaliły ,bo chyba jeszcze trochę i bym u was zgłupiała od myślenia dlaczego mimo że flaki wypruwam i zależy mi na rzetelnym wykonywaniu obowiązków pali mi się grunt
    s3

13.11.2010 23:13

Mam pytanie do s2 i s1 czy wy tez w ciagu pracy lazicie po innych stanowiskach "pomagac" i czy wam tez wmawiaja ze jestescie najgorsza zmiana i ze najmniej robicie?

02.10.2010 16:54

witam co o pracy to powiem krótko nie jest tak żle to prawda jest ciężko ja tam jestem zadowolona jak narazie a co będzie dalej to się okaże pozdrawiam .
    kotuś

07.09.2010 20:51

nikt minigdzie prócz tobołów nie zaglądał:) więc zmień pracę na taką któracik da satysfakcje:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) daj miejsce innym
    kotuś

07.09.2010 20:48

Co wy chrzanicie brygadziści sąw porządkuciągle pytają czyok czyw porządku czypomóc a jeżeli wolisz do kamieniołomów to zmień pracę :) ogólnie jest[usunięte przez moderatora]atmosfera nikt na nikogo nie najeżdza przynajmniej jest tak teraz więc nieoczerniajcie bezpodstawnie tejfirmymisię podoba czas szybko leci od razu nigdy nie zarobisz dużo idź do eclerca adocenisz to wszystko :)
    Yoasia

25.01.2010 10:59

Tam zawsze będą miejsca pracy!!! Ludzie myślą że tam są luksusy. TAAAKA FIRMA! Że przy ciuchach to jest lekko.Wiadomo narobić trzeba się wszędzie.Ja tez nie boje się pracy,ale nikomu nie proponuje tam iść.Wykańczają fizycznie i psychicznie ludzi za marne pieniądze.Nawet talonow nie dostaniesz jak za długo chorujesz. a to są pieniadze socjalne. DLACZEGO TAK JEST????
    lila

20.01.2010 16:42

TY KTO INNY jeżeli uważasz że tam pracują osoby bez wykształcenia i ci co nic innego nie potrafią robić to się grubo mylisz chyba że masz siebie i tych swoich znajomych tam pracujących na myśli .Bo osoby,które ja znam i z którymi pracuję mają napewno wyższe wykształcenie od ciebie.I nikt tam nie użala się nad sobą tyljo odpowiada na pytanie zawarte na forum a .n ie tak jak ty próbujesz osądzać wszystkich tam pracujących miarką swoich znajomych .Nie chciałabym być twją znajomą,a jeżeli już piszesz to MYŚL bo to ma przyszłość!!!
    Nieobojętny

19.01.2010 21:16

Może jest w tym wszystim racja. ale/ no właśnie ale gdyby wszyscy tak myśleli to dokąd zajdziemy. Czy Ludzie którzy nie mają wykształcenia mają być traktowani jak(usunięte przez administratora) który niema nic do powiedzenia i można im pluć w twarz.Czy to normalne że trzeba się wypowiadać na forum bo przeciesz w realu za coś takiego można stracić pracę. przykro że tak traktują nas ludzie którzy jeszcze niedawno pracowali obok nas i uwarzali się za naszych kolegów
    kto inny

19.01.2010 11:08

Ja nie jestem pracownikiem Vive i przypadkowo trafilem na to forum. Znam kilka osob ktore tam pracuja i maja rozne zdanie i firmie. Nie neguje tego ze praca jest ciezka, ale mysle ze raczje uzalacie sie nad swoim zycie tutaj. Prace macie taka jaka udało Wam sie znaleźć. Dlaczego inni maja lepiej? Bo potrafią wiecej, są lepiej zorganizowani, maja lepsze wykształcenie. Gdyby nie Vive to pewnie robote mielibyście tak samo kiepska tylko gdzie indziej.
    życzliwa

13.01.2010 10:03

zgadzam się z moimi przedmówcami zarobki są bardzo MAŁE a praca CIĘŻKA.....potwierdzam że po paru dniach zwolnienia ludzie kierowani są na komisje lekarską do ZUS-u..Znajomy pracuje 5 lat a największa jego pensja to 1500 .. i to jest rzadkością.....a pracuje na paru stanowiskach..praca jest dla wytrwałych i o mocnej psychice....

Zostaw merytoryczną opinię o VIVE LOGISTIC SERVICES SP. Z O. O.