brak logo

Bierhalle

Katowice

Opinie o Bierhalle

gosia 2014-09-15 12:17
hej czy ktos z was może pracował w bierhalle silesia? Chciałam tam aplikowac ale nie wiem czy warto słyszałam różne opinie na temat tej restauracji jedzenie jest tam średnie a kelnerki są tam ciagle gnębione jakimis celami. Bardzo prosze Was o jakąś opinie bo mam obawy czy chce tam wysłać swoje cv
M. 2014-10-23 21:54
kochana trzymaj sie z tego miejsca jak naj dalej, nie spotka cie tam nic dobrego, wiem co mówie - pracowałam tam jakiś czas.
1
mila 2014-10-27 21:41
Kiedyś byłam tam na rozmowie, spodziewałam sie czegoś więcej z moim 5-letnim doświadczeniem stawka 6 zł na rękę to chyba jakiś dodatek do wypłaty.No nie oszukujmy sie można przyjąć kogoś bez doświadczenia za taką stawkę, poza tym jeśli jest tak niska stawka to powinno to być wyrównane z tym czego oni wymagają, kobieta w okularach mówiła o targetach które trzeba wyrobić a więc target + stawka 6 zł = min 9 zł Jeśli takiej stawki nie ma przy takich wymogach to nie ma sensu sobie zawracać głowy.
martek 2016-03-30 13:19
restauracja bierhalle piekło. pracujesz za nedznne 6zł/h a robisz dosłowanie wszystko , od sprzatania łazienek , obsługi goscia po stanie na zmywaku. "kierownicy" wysłyguja się tobą jak tylko mogą. a co najlepsze wypłata się nie zgadza inną kwotą dostajesz na konto a inna masz (umowie,rachunku). oczywiscie jak to w gastro bywa brak ubezpieczenia ale osoba która Cie zatrudnia nie mówi o tym otwarcie ze nie dają ubezpiecznia. wykorzystanie pracownika .!!! stawka tragiczna . obsurdem jest zeby w restauracji chodzić głodny , w "restauracji" bierhalle tak jest brak jakiegokolwiek posiłku pracowniczego. każdy pracownik tej firmy jest traktowany różnie zależy od układów jakie ma z kierownikami . ogólnie moja opinia jak bym miaała wrócić tam do pracy wolałabym pójść na kase do biedry :)
shirley 2016-05-13 10:20
Napisał ktoś tutaj, że Barman ma 8-9 zł netto i do tego napiwki? Brednie Barman nie dostaje żadnych napiwków co więcej nawet nie może kasować więc nie wiem skąd ma je mieć a kelnerzy na bank mu ich nie dają. Co do stawki dla kelnerów sprawa jest prosta jeśli masz umowe zlecenie dostajesz 7,50 netto jeśli umowe o prace (oczywiście na pół etatu) masz 6,50 na godzine i niech nikt nie wmawia, że jest inaczej pracowała tam to wiem. Pozdrawiam
martek 2016-05-14 17:40
tylko jak to wygląda ? idziesz do restauracji i obługuje cię osobą która przed chwilą sprzątała kible ? trochę słabe . ja również pracowałam w wielu miejscach i oprócz bierhalle wszędzie toaletami zajmowała sie zmywającą. kelner/ka jest od obsługi gościa a nie od szorowania pisuarów. no sorry. napiwki może kiedys były dobre ale nie teraz niesetety . z dnia na dzień coraz gorzej ludzi coraz mniej przez co i tipów nie ma . zreszta jak kuchni wydaje surowe dania tak jak gość może napiwek zostawić .
tomek 2016-06-11 15:02
sama nazwa:Bierhalle, brzmi bardzo profesjonalnie. Według mnie to dobre miejsce, by zjeśc dobrze i też się napić.
gosiulka 2017-01-16 22:30
Byłam dziś w Bierhalle posnania.Słyszałam jak kierownik brzydko odezwał się do kelnerki ,było to bardzo nieprofesjonalnie .Pan kierownik wchodzi w tyłek klientom ,że aż to jest obrzydliwe a pracownicy to dla niego popychadła .no niestety tak to wygląda oczyma klienta,porażka
1
Zostaw swoją opinię o Bierhalle - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bierhalle