INWESTDOM

Katowice

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 86 ocen.

INWESTDOM
3 86 6 1

Opinie o INWESTDOM

Julia

Użytkownik @Waldi słusznie zwrócił uwagę, że jest to forum do dzielenia się informacjami na temat pracy w INWESTDOM. Na forum wpisujemy opinie odnośnie warunków pracy, atmosfery w pracy oraz dzielimy się doświadczeniami z przebytych rozmów rekrutacyjnych. @Masterson, zgodnie z regulaminem nie podajemy danych osobowych innych osób. Zatem nie powinieneś również sugerować, że jakiś użytkownik jest konkretną osobą. Przeczytaj regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Pamiętaj, że wpisy niezgodne z jego postanowieniami będą usuwane przez administratora.

Waldi

To jest forum dla pracowników. Rozliczenia z podwykonawcami kierują się zupełnie innymi zasadami, zgodnymi z umowami!!!

Masterson
@Waldi 24.03.2018 18:49

Waldi czy ty czasem nie masz na imię Jacuś?

sascha

Ostrzegam przed tą firmą ponieważ mają spore problemy z płatnościami dla podwykonawców. Minęło 6 miesięcy od wykonanej uslugi a odzyskalem tylko 20% kwoty. Kierownictwo na osiedlu w Katowicach to zwykle chamy i bezmozgi.

pw

uciekać!!! nie płaci wykonawcom!!!

dostawca
@pw 04.02.2018 23:31

już 7 miesięcy czekamy na płatność na kwotę 6,5 tys za dostarczony towar. Ponaglenia wezwania - nic. Maile - nic, nie odpisują nawet, telefonów nie odbierają, UNIKAJCIE JAK OGNIA!!

Krzysztof

Witam, pracuje w firmie Inwestdom jako pracownik fizyczny. Kierownictwo budowy na Tunelowej wymagające ale w porządku. Gdy jest problem zawsze można na nich liczyć. Zarobki ok., dlatego szanuje tą prace i firmę !

Były pracownik
@Krzysztof 19.04.2017 16:51

Ty chyba jakiś pijany jesteś, bo tam tylko pijaństwo jest i dzięki przyzwoleniu na to, chłopaki się nie zwalniają i czekają na wypłaty. Firma porażka, najpierw był prezes, teraz prezesowa, a w kolejce już jest synalek lub dyrektorek zięć. Jedna wielka banda (usunięte przez administratora)

Obecny pracownik

Dobrzy pracownicy nie narzekają na pracę w firmie.

wew
@Obecny pracownik 29.01.2018 18:26

mówisz o zięciu? Z pewnością teściu już o niego dobrze dba

Jerzy sponka

Uwaga na tą firmę zwykli kretacze. Po wykonanej usłudze podpisali protokół odbioru podpisali fakturę ale zapłacić już zapomnieli. Czekam już 3 miesiące i nic. Ciągle tylko słyszę że za tydzień pod koniec miesiąca księgowa na wakacjach itp. Jak ktoś nie lubi kłopotów to lepiej ich omijac

Wykonawca
@Jerzy sponka 30.12.2017 22:45

Potwierdzam, wszyscy uciekają. Tym, co zostali po prostu brak odwagi zmienić pracę

Gosc
@Wykonawca 07.01.2018 23:34

Nie rozumiem kto ucieka?

nick
@Gosc 10.01.2018 21:40

Kto może uciekać z tonącego okrętu?

anonim

(usunięte przez administratora)

wykonawca

Lepiej tego ująć się nie da :)

Pan p

Wreszcie ich wycena... z tuneloerj w Katowicach jeszcze powinni zapłacić karę inwestorowi 6mln zł

Pan P

Tel i mejl to jest im obce nie ma co liczyć na to, zostaje tylko sąd i komornik tego tylko się boją a teraz zaczynają robotę w d.g. przy dk 94 obok starego reala to wiadomość dla firm którym są winni kasę

Hudy

10 minol a wypłaty jak nie było tak niema!Nieprzejmuja się tym że ludzie maja opłaty i rodziny!Najwarzniejsze ze prezes sobie mógł pojechać z rodziną na wczasy!A to ze pracownik ma zarobione i niema z czego czynszu zapłacić bo niedostal wyplaty to nikogo nieobchodzi!

pigwa

Ciężko otrzymać od nich należne pieniądze w terminie...to nie zdarza się. Telefony, maile ponaglające itp. a dla mnie stres.

Pan P

Do Aman i kasy nie zobaczysz jeszcze przez rok albo i wogole jedynie sąd i komornik pomoże

Aman

Skoro w firmie jest tak fantastycznie, to dlaczego nie chcą mi zapłacić faktur za transport wykonywany w marcu?? wszystkim podwykonawcą radze uważać....

dobra rada
@Aman 07.07.2017 21:16

fantastyczne opinie pisze pewnie zięć lub sam prezes. nie jesteś jedyny oszukany, wszyscy uciekają

Odp Pan P

Widze ze Pan P posiada bardzo szeroka wiedze na temat firmy Inwestdom. Począwszy od kierownictwa, zarzadu, wszystkich podwykonawców i dostawców. Mysle ze Pan P to osoba ktora chce oczernic firme. Pytanie tylko po co? PS. Panie P skoro jest ci tak zle w tej firmie po co z nia współpracujesz ? Twoje pierwsze posty sa z pazdziernika 2016r.

Pan P
@Odp Pan P 01.05.2017 12:12

Od roku z nią już nie współpracuje! !!!!!!

Denis
@Pan P 04.05.2017 12:31

Skoro nie współpracujesz od roku to twoje informacje są dość nie aktualne !!!

Pan P
@Denis 06.05.2017 20:57

Są bardzo aktualne od ludzi którzy robili kanalizację oraz kostkę oraz firmy która woził beton

anonim

(usunięte przez administratora)

Pan P

Że ludzie czekają na wypłaty juz 3 miesiące bo na nie nie ma

Mateusz

Dziwne rzeczy pisze JAnusz D. Ciekawe co robił na tych klatkach w Inwestdomie, bo ja sobie go nie przypominam. Pracuję tam jako hydraulik i w sprawach terminowości finansowej nie mam nic kierownictwu do zarzucenia. Poza tym nie wiem kto to jest Jerzy P.

JAnusz D

Witam Wykonywałem tam instalacje hydrauliczną na ulicy tunelowej w Katowicach . Łącznie zrobiłem tam 4 klatki na kwotę ok 80 tys zł a na moje konto zostało przelane tylko 7tys zł.Przestali odemnie odbierac telefony a jeśli zadzwonie z innego numeru to po przedstawieniu się automatycznie rozmowa jest przerywana Omijacie tę firme szerokim łukiem. Kierownik budowy pan Jerzy P głupi jest jak but i nie znam gorszego idioty

Pan P

Pan P każda firma przestaje z nimi współpracować a potem zwalaja winę na ta firmę żałosne !!!!!!

władek

Potwierdzam negatywy, ciekawe kiedy prezesunio przejedzie się na oszustwach

Pan P
@władek 09.12.2016 01:53

Przejedzie się w trakcie tej roboty na tunelowej

q
@władek 09.12.2016 01:53

to już naprawdę niedługo, w końcu ludzie pękną

Pan P

Na kasę jako podwykonawca trzeba czekać i się prosić lub powiedzieć ze zejde z budowy to wtedy przeleja ale i tak później Pan P. Powie ze to szantaż ale to nasze pieniądze i to jeszcze marne bo chcą żeby za darmo robić a później patrzą na czym to Cie jeszcze uwalic

P
@Pan P 25.10.2016 19:54

Potwierdzam, brak słów, ciekawe, że w ogóle ktoś jeszcze tam robi, a jak tak to ile to jeszcze potrwa

pracownik

Szkoda gadać :(

Edi1313

Jest O.K. Jak ktoś chce pracować to ponad 3tys. Zarobi ! A złe opinie piszą lenie i pijaki.Mam ponad 50 lat i jest to jedna z lepszych firm w których pracowałem .POLECAM !

Zen

Kasa 10 na koncie, ludzie wporzadku, nawet z kierownictwem da sie dogadac. Jak poprzednikom sie nie chcialo robic to ich sprawa.

Wariat

Pracuje juz w tej firmie od trzech miesiecy i jakos nie narzekam na ta firme ludzie ktorzy narzekaja to nie wiem co mogli zrobic ze wylecieli tylko picie bumelowanie albo lewe rece do roboty.Kasa wporzadku zawsze na czas jezeli chodzi o zarobki to wszytko w zaleznosci od wyrobione godziny.Ja z 3 tys nie schodze.Dlatego jestem bardzo zadowalony

anonim

(usunięte przez administratora)

robi

„zarobki” bym tego nie nazwał, na umowe też nie licz

Wariat

Dlaczego piszecie Glupoty ja juz pracuje o Trzech miesiecy i jest ok mam umowe o prace kasa w zaleznosci od wyrobionych godzin ja z 3 tys nie Schodze .Pozdrowienia dla tych burakow co takie glupoty pisza

Wariat

Jezeli czlowiek chce pracowac to bedzie.Wszedzie czeba dymac niestety to jest budownictwo a nie ukladanie klockow lego.Kierownictwo wporzadku wiadomo wymagające .Jezeli ludzie wylecieli to tylko za picie i bumelowanie.Ogolnie atmosfera jest dobra..Kasa jak najbardziej spoko wyplacana co do dnia

robi

potwierdzam słowa XXX, lepiej bym tego nie ujął.

XXX

Wstyd! Ta firma powinna sie nazywać WYZYSKdom, w tym są najlepsi

Witold

Nie polecam! Wyzysk na porządku dziennym, kasa marna, szkoda zycia

Ja

Oszuści jakich mało!!! płacą grosze, rotacja ludzi non stop, trzymajcie sie od nich z daleka!!!!!

Zostaw opinię o INWESTDOM - Katowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INWESTDOM