brak logo

INTER-AUTO KRAKÓW

Kraków

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

yaho 2014-10-05 00:32:05
Możesz pracować 3 godziny liczą sie efekty , a nie siedzenie na google pl ci co narzekają ratuje tylko emerytura w pracy liczą minuty ile pozostało nic sobą nie reprezentując -zasiłek
yaho 2014-10-05 00:41:21
A gdzie kupiłaś ? i dlaczego tak stwierdzasz że malowane ? bo jeżeli uszkodzone należy się upust w związku" prawda jest taka że czasami fabryka lakieruje to samo nadwozie 2x ale w sumie to korzystnie wpływa na eksplatacje poprostu życie - klient zawse o tym wie a upust idzie do kieszenie nabywcy i to jest normalne jeżeli nie pasuje upust zawsze może zrezygnować z zakupu a nie pózniej narzekać cała Polska
1
r 2014-10-08 08:01:32
To jakiś absurd. Nie ma takiej praktyki ani u dostawców ani u dealerów. 10 albo więcej lat temu sprzedawano uszkodzone auta w PGD, ale to były wtedy samochody z dużymi obniżkami. Kim jesteś i jaki masz cel w tym co piszesz?
3
Wiesiek z bonczej kuniny 2014-10-22 20:49:05
Pracowalem kiedys w Interauto i wiem ze nie była to firma dla tych ktorzy byli miękim batem robieni. Albo miales chatakter i umiałeś sprzedawać alvo byłeś zwykłym leniem i nieudacNikiem który jedyne co potrafił to nadawać na firmę gdy cokolwiek sie mu nie udalo. Ogólnie spoko firma gdzie mega się rozwiniesz i dobrze zarobisz ale mięczaki odpadają. Jeżeli umiesz sprzedawać i masz jaja to wysyłaj CV, jeżeli tylko chcesz przebytować udając że coś robisz to daj sobie spokój bo skończysz na tym forum płacząc że Cię oszukali i inne tego typu bzdety.
1
dyzio. 2014-10-31 22:40:42
Firma jak firma. Zarzad mysli ze za 2200 kupił życie pracownika. Unikajcie tej szopy!!!
5
szczęśliwy bo były :-) 2014-11-06 10:12:54
Potwierdzam że tak jest w tych zimnych szopach z tym wyjątkiem że te 2200 to z nadgodzinami, soboty, niedziele nie rzadko jakieś dodatkowe prace porządkowe. Garnitur sam musisz sobie kupić za własne pieniądze, za 2 miesiące wygląda na sfilcowany bo łazisz w nim codziennie. Szef jest sztywniakiem, z dziada Pan co to się na młotłoryzacji dorobił.
7
nick 2014-11-19 22:10:04
idzie zima - szkoda pracowników! w poniedziałki temperatura z rana max8-9 stopni, w piątek szopa się nagrzewa i jest około 15. Niestety przez weekend piece wylaczaja i w poniedziałek dalej to samo.
7
maroon 2015-01-01 21:53:18
To już jest poniżej krytytki !!
2
Aleks 2015-01-12 12:24:31
Chcial pan,pani pracowac w firmie FIAT czy w INTERAUTO?
2
kijaniak 2015-01-21 19:48:54
Kurcze czytając tą opinie myślałem przez chwilę że to o kia patecki...tam jest tak samo
1
potencjalny 2015-02-02 14:23:47
Więc jak na razie wszyscy odradzają pracy w tym serwisie
6
poczatkiFIATA 2015-03-12 22:26:19
Pracowalem chwile w Fiacie.Pan dyrektor (nzawisko jak u tego z 'ich troje')osoba bardzo twardo stapajaca po ziemi(ktos powie cham niemily i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale prawda w moim przypadku jest taka, ze ten kolo w tym niedlugim okresie mojej pracy kopnal mnie przyslowiowo w d... Nabylem pewnosci siebie i bacznie przygladalem sie w jaki sposob zarzadza zespolem.Fakt faktem odszedlem,emigrowalem do UK ale tam w nowej rzeczywistosci gdzie do calego tego polskiego g...na(zawisc,zazdrosc,kablowanie)doszedl jeszcze jeden problem RASIZM(tak, polakow nie lobia i uwazaja za kat.b,czyt.jak my romow).W niedlugim czasie awansowalem z kelnera na managera restauracji.Pamietajac caly czas stanowczosc i dyscypline dyr.Fiata, krotko po awansie na managera usonalem kilkoro osob, ktore byly obibokami,leniuchami itd.(lacznie w ciagu 8 miesiecy 6osob)well:)uczen przerósl mistrza:).niemam jaj by mu to powiedziec wprost ale chetnie bym mu flaszke dobrej szkockiej wiskey dał.szkoda, ze sie w tak niemily sposob rozeszly nasze drogi.pozdrawaim Panie dyr.W.
6
niedoszły_klient 2015-05-21 15:29:23
Nie polecam tej firmy, z działem handlowym ( FIAT ) jak i kilkoma innymi osobami nie można się normalnie dogadać, mylą się w tym co mówią, więcej tam nie zawitam !!!
1
Adam 2015-05-25 20:48:18
Witam,
Czy ktoś może mi napisać jak jest w oddziale Rzeszowskim (skody) ?
+ 2015-06-15 22:37:42
Pewnie jak wszedzie...
malecka 2015-06-16 15:20:58
w Rzeszowie jest straszna lipa, straszny przemiał pracowników, przychodzą i odchodza, umowy o pracy nie dają, może dopiero po dwóch trzech miesiącach, atmosfera w pracy też pozostawia wiele do życzenia. Szkoda w tym salonie pracować. Jak już dostaniesz umowe o prace musisz podpisać lojalke że jak się zwolnisz lub Cię zwolnią to musisz oddać koszty poniesione na Twoje szkolenia.
Janusz 2015-07-21 14:15:35
a jak wygląda sytuacja w salonie na Gen. Andersa w Krakowie?
7
aplikantka 2015-08-01 16:07:24
czy ubezpieczenie płacą od tego co się zarabia czy od mniejszej kwoty?
pędzel 2015-09-30 17:13:49
To nie ta firma.
Paweł 2015-12-18 12:42:39
Serwisuję samochody od wielu lat w różnych serwisach. Jeżeli umawiam się na jakąś usługę to zawsze ustalam co mają wykonać i mam podaną przybliżoną kwotę. Nigdy nie miałem wymienionej jakieś części bez mojej zgody. Jeżeli coś dodatkowego doszło- to mnie informowali. Zresztą w Skodzie zawsze przy odbiorze samochodu byłem informowany o każdej pozycji części i pozycji usługi robocizny.Chyba takie mają standardy.Zawsze mi to czytają, a mnie to wkurza, bo strasznie wydłuża czas.
Happy bo nie w IA 2016-01-16 09:09:28
Pracowałem w tej firmie troszkę i mam porównanie do tej w której pracuje teraz, i odradzam kandydatom zdecydowanie Inter Auto. Poziom wynagrodzenia mówiąc delikatnie dość niejasny :-), ale co pewne niski.Za garnitury grosza nie zwracają, mechanicy w zimie to mają lipę zimno bardzo z resztą na salonie nie lepiej, po kontrolach trochę się poprawia :-). Wiele by mówić w negatywie bo pozytywów brak, może poza jednym że człowiek dowie się gdzie nie warto pracować. Amen
4
pracownik 2016-01-27 09:31:12
w jednym dniu zwolniło się dwóch pracowników z działu szkód-to tylko początek. Jeżeli się nie poprawi,będą następne zwolnienia grupowe-a o dobrego pracownika jest bardzo ciężko (chyba , że zatrudni się zielonego i jakoś będzie). Niech lepiej dyrektorstwo i ( usunięte przez administratora ) zastanowią się nad tym. Więcej będzie trzeba łatać dziur istniejącymi osobami. A i one też odejdą bo,( usunięte przez administratora ) ZADOWOLONY PRACOWNIK TO DOBRY PRACOWNIK. Dobry pracownik-zadowolony pracodawca.
3
MUMIN 2016-02-02 23:58:10
CO WY TU WYGADUJECIE!!! PRACÓJE TAM 10 LAT, DOSTAŁEM AUTO SŁURZBOWE I CO MIESIĄC PRAWIE 10TYS WYPŁATY ZA CHODZENIE PO SCHODACH Z GÓRY NA DÓŁ. JAK WAM SIE NIE PODOBA TO BIAŁA KARTKA!!! HAHAHAHAHAHA
Luzik 2016-03-11 09:36:18
Jaka płaca taka praca. Po co mają się wysilać skoro się ich nie szanuje i mało płaci???
ciekawy 2016-04-06 15:05:12
...Po przeczytaniu wpisów nasuwa mi się pytanie - ile w tym prawdy ?? Kto szczerze powie ile zarabia sprzedawca samochodów a ile doradca serwisu - mowa o Zakopiance w Krakowie ??
wiesiek hytrusek 2016-05-28 20:07:26
pracowalem tam, ( usunięte przez administratora ) Sa duzo lepsze firmy Ta jest porazka.
Janbol 2016-06-03 11:53:42
Na Andersa po zmianie dyrektora jest OK. Wiem bo kolega tam pracuje i naprawde sobie chwali. Nie zalega z wypłatami i atmosfera OK. Jak coś to spróbuj szczęścia. Jak jesteś dobry napewno to docenią.
4
Sondin 2016-06-13 17:21:17
Sporo zmieniło się też na Jasnogórskiej Kia, Peugeot , Fiat). Po zmianie dyrektora jest ok. . Nowy pilnuje wypłat. Jest spoko. Zarobki ponad średnią w Krakowie.
2
stary 2016-06-30 14:03:39
Potwierdzam. Facet na Jasnogórskiej lata jak z piórem, żeby wszystko pozałatwiać i jest wporzo. Mam na myśli tam gdzie jest Peugeot, Kia i Fiat.
Karamba 2016-06-30 21:53:43
Ale bzdury , dyrektor na jasnogórskiej jest ten sam , Fiat z Oplem zmienił budynek i pan W przeszedł razem z Fiatem. Teraz bryluje na większym obiekcie, ale ludzie się nie zmieniają i na bank nie jest ok.

Do interauto przychodzą ludzie którzy wcześniej nie mieli styczności z branżą motoryzacyjną , a na pewno nie z ASO. Ci którzy maja jakiekolwiek pojecie o pracodawcach w Krakowie omijają to miejsce szerokim łukiem :) Żaden budynek tego nie zmieni. Szefem jest cały czas ta sama osoba.
2
ssss 2016-07-01 16:20:50
Nie potwierdzam,. To co wypisywali na jego temat (W.) na tym forum, to jakieś bzdety i kłamstwa. A na tym obiekcie jest nowy. Pracujesz jest ok. Uczciwie i dużo pomaga.
Smok Wawelski 2016-07-01 18:48:54
Nikt nikogo nie pomawia , jedynie wygłasza swoją subiektywna opinie. Po to właśnie jest ten portal. Potencjalny pracownik , sam wyciągnie sobie wnioski.
Śmieszą mnie wpisy mówiące o tym jak w interauto jest wspaniale. Na pewno piszą to zadowoleni pracownicy :)
Kto tam pracował to wie jak jest, a ci którzy będą tam pracować , o tym się przekonają.
1
mo 2016-07-02 07:13:29
Maciej też tak twierdził. I sąd w Wieliczce miał inne zdanie na ten temat. Zdaniem sądu to co pisał to była nieprawda. Chyba , tego nie wiem na pewno ale taka informacja została przekazana, ma pół roku ograniczenia wolności i 5000 na PCK. Wyrok daje firmie możliwość wystąpienia do sądu cywilnego. Brrr
3
stary 2016-07-02 11:45:45
Dosyć tej nagonki. Firma jest ok. Na janosgórskiej ludzie chodzą zadowoleni. Wymagania są , ale są i zarobki. Nie ma co narzekać. Firma duża, nic złego co czytałem o dyr W się nie potwierdziło. Jest słowny i nie opowiada bajek, co nie jest takie znowu powszechne.
1
ciekawy 2016-07-02 12:35:54
Na Andersa nowy dyr jest to fakt.( usunięte przez administratora )
młodszy 2016-07-05 09:16:30
Zrobiło się z tego serwisu dobre miejsce do pracy.Aż fajnie przychodzić. Po przyjściu nowego kierownika serwis zaczął normalnie działać. Krzaku jest ok. Dyr. W. też nie ma strachu. Jest porządek . Masz rację stary dość nagonki.
1
. 2016-07-08 14:09:42
Siwek zatrudnia 350 osób z których prawie 2/3 ma staż pracy ponad 7 lat. Jakoś nie czują się skrzywdzenia, bo jakby się czuli to by pewnie ich tam nie było.
2
ONA 2016-07-08 14:12:12
Ja polecam. Miała pewne obawy, ale nie wygląda to źle. Kasa jest i jest ok. Zapiepszam, ale przynajmniej wiem za co.
1
Zainteresowany 2016-07-18 09:39:17
Od jakiej kwoty ubezpieczają skoro dobra kasa to znaczy żer na umowie też jest ok ?
ONA 2016-07-18 12:20:55
Przynoszą listę płac do podpisu i do tej pory się zgadzało.
3
nosoro 2016-07-22 20:34:18
Ile dostajesz na rękę?
Tomek 2016-08-01 14:27:49
Nie polecam tej firmy, dużo godzin i wynagrodzenie wg mnie slabe a atmosfera jak kogoś to obchodzi nie specjalna
8
Tamten 2016-08-03 17:15:17
Szkoda czasu
3
kary 2016-08-14 18:13:21
siwek, czy nadal oszukujesz pracowników, ZUS i Urząd Skarbowy ?
15
rzeszowiak 2016-08-20 18:08:26
Witam
Jak wyglada sprawa z targetem handlowca ile samochodów musi sprzedać w ciągu miesiaca aby pracodawca byl z niego zadowolony .
były pracownik 2016-09-15 13:02:33
sprzedasz 1 będzie mało , sprzedasz 50 zapyta dlaczego nie sprzedałeś 100. Nigdy nie będzie zadowolony ... wiem z doświadczenia. Pracowałem tam 2 lata w Krk.
5
wolny 2016-10-13 12:34:17
Wróżbita czy jakiś inny? Skąd wymyśliłeś taką historie?
1
Powrót 2016-10-17 21:08:56
No jesli potrzebujecie dobrych samochodów i fajnie chcecie trafić, to zdecydowanie mozna polecić ten salon, fury są naprawdę do wyboru do koloru, jak dla mnie to dobra wiadomość, pracownicy mili i pomogą
4
kraku 2016-11-22 20:23:52
pewnie nierobem dyrektorem jesteś
4
A niech to 2016-12-03 16:39:03
Co za bzdury??? Pracownicy zadowoleni??? Co chwilę się ludzie zwalniają. Chyba tylko sprzedawcy, sriti titi a jak się tylko obrocisz to Ci du*e u dyra obrobią, bo sa falszywi. To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co sie z kimś rozmawia to słyszysz, że wysyła cv i szuka roboty. Nie zwykłym źle się wypowiadać o moich byłych pracodawcach, ale czytając niektóre tutaj wpisy, musiałem zrobić wyjątek. Szczerze nie polecam.
2
Zostaw swoją opinię o INTER-AUTO KRAKÓW - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW