Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

Pracowałeś w firmie INTER-AUTO KRAKÓW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
werin - 2015-06-20 02:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają nastawienie głównie na to żeby jak najwięcej zarobić, a że mają całkiem sporo pracowników to też mogą sobie pozwolić na to aby gdy ktoś nie daje rady albo nie chce pracować za niskie stawki to po prostu zatrudnić kogoś w jego miejsce, ot cała filozofia, w sumie nie jest to skomplikowane a w tym przypadku działa.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-07-21 14:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda sytuacja w salonie na Gen. Andersa w Krakowie?
zdjecie uzytkownika
aplikantka - 2015-08-01 16:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ubezpieczenie płacą od tego co się zarabia czy od mniejszej kwoty?
zdjecie uzytkownika
Manio - 2015-08-03 07:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aplikantka - 2015-08-01 16:07:24]:
Od minimum krajowego
zdjecie uzytkownika
donosiciel - 2015-08-09 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
siwek, oszukujesz pracowników, ZUS i Urząd Skarbowy!
zdjecie uzytkownika
Pluto - 2015-08-31 13:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@donosiciel domyślam się, że osoba, którą wymieniasz w swojej wypowiedzi to właściciel firmy INTER-AUTO. Zastanawiam się, czy to co piszesz jest prawdą i na podstawie czego tak twierdzisz. Jeśli to jest prawda, to jest to problem pracodawcy.. prędzej czy później się to na im odbije. Urzędy w Naszym kraju nie śpią ;)
zdjecie uzytkownika
7654 - 2015-09-30 16:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakiś czas temu natknąłem się w internecie na oferty pracy które wstawiła firma F.H.U. Interauto s.c., szukali wtedy pracowników na stanowisko managera warsztatu samochodowego, mechanika/ elektromechanika samochodowego w Katowicach, zastanawiam się czy jakoś niedługo znów będą prowadzić rekrutację na jakieś stanowisko..
zdjecie uzytkownika
pędzel - 2015-09-30 17:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ta firma.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-10-06 22:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo dla Pana Krzysztofa za sprawę Fiata Ducato!
Mam nadzieje ze więcej oszukanych klientów odezwie się i wyjdzie prawda na jaw jakie to dobre auta InterAuto sprzedaje.
zdjecie uzytkownika
JIZZTOM - 2015-10-08 20:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dzisiaj odwiedziłem salon na Zakopiańskiej :) Z tego co piszecie to kiepsko tam płacą, ale z punktu widzenia klienta to uważam, że i tak za dużo. Pan, który mnie obsługiwał nie chciał chyba nic sprzedać, sprawiał wrażenie niezorientowanego itp. Szczerze mówiąc mogłem zaliczkować dziś nową skodę, ale mi się odechciało (jakoś Pan nie zrobił na mnie pozytywnego wrażenia). Teraz się zastanawiam czy wybór Skody był dobry???
zdjecie uzytkownika
inny - 2015-10-09 08:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A haka Westfalii w Ducato mi zamontujecie bo macie jakąś reklamę na TVN TURBO :)
zdjecie uzytkownika
kijn - 2015-10-31 01:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim właśnie ciekawe dlaczego teraz nie ma żadnych ofert pracy od nich, z tego co pamiętam to szukali kiedyś pracowników do zatrudnienia na stanowisko managera warsztatu samochodowgo, mechanika/ elektromechanika samochodwego w Katowicach, być może za jakiś czas znów wstawią jakieś ogłoszenia
zdjecie uzytkownika
daro - 2015-12-12 09:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byłem ostatnio na przeglądzie w INTER AUTO SERWIS SKODY NA UL ZAKOPIAŃSKIEJ
Zostałem oszukany przy przeglądzie naopowiadali mi ze wymieniają zawieszenie jak wpisałem nr cześć do katalogu czy choćby do Google to okazało się ze nazwy pozmieniali a pod danym nr katalogu są akcesoria kosmetyczne, części powymieniali bo sprawdzałem na innym serwisie na podnośniku ale dołożyli coś od siebie okradli oszukali, wybieram się do kierownika serwisu z tą fakturą jak wrócę do Polski na Święta, Uważajcie na nich i sprawdzajcie na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
PAWEE - 2015-12-12 09:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też sprawdziłem swoja fakturę z przed roku wystawił ja nie jaki Toxxxxxxcz.
Test jest wiele pozycji jak wpisałem w Google to wyszły pod nr części do rozrządu tak wygląda to w grafice, a wymienili mi zawieszenie i układ wydechowy, złodzieje jak się tam przejadę to się będą tłumaczyć ostro.....
Uważajcie na SERWIS SKODY ZAKOPIAŃSKA W KRAKOWIE !!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kondzio - 2015-12-12 13:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, widocznie trafiliście na średnich pracowników. Mój dobry przyjaciel jest świetnym mechanikiem samochodowym i właśnie u nich pracuje. Jeszcze się nie zdarzyło, by oszukał klienta, bo to jak mówi "jest nieetyczne i popsułoby wizerunek firmy". Sam naprawiałem u nich swój wóz i byłem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Ocp - 2015-12-13 18:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiesz.o ich blacharce i lakiernictwie, odbierałem 3 razy samochód nie potrafili wylakierowac wg, technologi błonnika, albo był niedomalowany albo zabrudzone farba czarne klamki zewnetrzne, albo zaciski.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-12-18 12:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwisuję samochody od wielu lat w różnych serwisach. Jeżeli umawiam się na jakąś usługę to zawsze ustalam co mają wykonać i mam podaną przybliżoną kwotę. Nigdy nie miałem wymienionej jakieś części bez mojej zgody. Jeżeli coś dodatkowego doszło- to mnie informowali. Zresztą w Skodzie zawsze przy odbiorze samochodu byłem informowany o każdej pozycji części i pozycji usługi robocizny.Chyba takie mają standardy.Zawsze mi to czytają, a mnie to wkurza, bo strasznie wydłuża czas.
zdjecie uzytkownika
qolnka - 2015-12-28 16:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i dobrze, że mają taką filozofie, że cześci tylko wymianiaja po uzgodnieniu z klientem @Paweł. Teraz też ciekawa oferta jest na managera do nich do warsztatu.
zdjecie uzytkownika
łoś - 2016-01-06 01:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poczatkiFIATA - 2015-03-12 22:26:19]:
gnyp nauczył sie ludzmi ponieiwrac. pewnie owy dyr tak jak Ty nie macie o pracownikach pojęcia. to oni pracują na wasza dużą pensję poniewierani przez was......itd...
zdjecie uzytkownika
lorek - 2016-01-06 17:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze mówiąc jest wiele lepszych firm i wiele osób Wam to powie. Niemniej Inter auto z roku na rok prezentuje się co raz lepiej. Ludzie tutaj często robią z siebie ofiary
zdjecie uzytkownika
Mumin, - 2016-01-11 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga, interauto na zakopiance to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wyzysku pracowników, pracodawca nie szanuje swoich pracowników, Wieskowi wychodzi słoma z butów, apeluje do potencjalnych klientów obecnych i przyszłych o nie wspieranie tej firmy nie kupujcie tam samochodów nie serwisujcie nie wspieranie pracodawcy co wyzyskuje i placi co łaska
zdjecie uzytkownika
Mumin - 2016-01-12 22:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PANIE ADMIN ODKAD SLOWO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JEST SLOWEM NIECENZURALNYM NIE JEST TO WULGARYZM ZYJEMY W PANSTWIE DEMOKRATYCZNYM GDZIE ISTNIEJE WOLNOSC WYPOWIEDZI -SLOWA OPISUJACE TA FIRME SA NA MIEJSCU I NIKOGO NIE OBRAZAJA -JEZELI PAN TO USUNIE SWIADCZY TO O TYM ZE TEN SERWIS JEST STRONNICZY I NIE DAJE PRAWA WYPOWIEDZI
zdjecie uzytkownika
Wieloma Siwoslaw - 2016-01-14 22:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mumin tzw dyro z Zakopianki jak możesz mi tak robić twojemu chlebodawcy
zdjecie uzytkownika
Happy bo nie w IA - 2016-01-16 09:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej firmie troszkę i mam porównanie do tej w której pracuje teraz, i odradzam kandydatom zdecydowanie Inter Auto. Poziom wynagrodzenia mówiąc delikatnie dość niejasny :-), ale co pewne niski.Za garnitury grosza nie zwracają, mechanicy w zimie to mają lipę zimno bardzo z resztą na salonie nie lepiej, po kontrolach trochę się poprawia :-). Wiele by mówić w negatywie bo pozytywów brak, może poza jednym że człowiek dowie się gdzie nie warto pracować. Amen
zdjecie uzytkownika
cosiek - 2016-01-16 09:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kwintesencją jest zatrudnianie pracownika w Inter Auto , w spółce komandytowej i wypłacanie premii pod stołem, ot taki "Jasny Układ"
zdjecie uzytkownika
dawidzior - 2016-01-17 14:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragiczna firma pracowalem kilka tygodni zwolnilem sie bo z pieniedzmi byl szwindel. Dla nich odpowiedni pracownik to ten ktory pracuje za darmo I najlepiej bez umowy
zdjecie uzytkownika
Zakopianka - 2016-01-23 16:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić. Wypłata pod stołem o ile się ją dostanie. Całkowity brak warunków do pracy i kierownictwo które tylko patrzy jak cie oszukać.
Mumin z łysym i motylem banda cwaniaków.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-27 09:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jednym dniu zwolniło się dwóch pracowników z działu szkód-to tylko początek. Jeżeli się nie poprawi,będą następne zwolnienia grupowe-a o dobrego pracownika jest bardzo ciężko (chyba , że zatrudni się zielonego i jakoś będzie). Niech lepiej dyrektorstwo i W.S. zastanowią się nad tym. Więcej będzie trzeba łatać dziur istniejącymi osobami. A i one też odejdą bo, będą mieli to w d.... . Nie musi mi właściciel odpowiadać dzień dobry, ale niech mi wypłaca kasę adekwatną do wykonywanej pracy. Dla nas motywacją są TYLKO pieniądze. ZADOWOLONY PRACOWNIK TO DOBRY PRACOWNIK. Dobry pracownik-zadowolony pracodawca.
zdjecie uzytkownika
MUMIN - 2016-02-02 23:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO WY TU WYGADUJECIE!!! PRACÓJE TAM 10 LAT, DOSTAŁEM AUTO SŁURZBOWE I CO MIESIĄC PRAWIE 10TYS WYPŁATY ZA CHODZENIE PO SCHODACH Z GÓRY NA DÓŁ. JAK WAM SIE NIE PODOBA TO BIAŁA KARTKA!!! HAHAHAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
T.M. - 2016-02-03 00:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi za podpierdalanie prawie 4,5 po naprawie zamków w szafach i drzwiach zostaje mi jakieś 4200zł
zdjecie uzytkownika
Zakopianka - 2016-02-03 17:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tadziu! 4200? Za lizanie rowów? Marnujesz się!
Darku. Zrób kawę Muminowi a później grzecznie laseczkę.
zdjecie uzytkownika
Zakopianka - 2016-02-03 17:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
*** Miałem oczywiście na myśli nowego 'kierownika' Radzia co to nie z czego żyje.
zdjecie uzytkownika
Muminek - 2016-02-05 16:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tadeusz! O 18 wyłącz piec niech te robole marzną bo i tak im za dobrze płacimy 1530 netto!
zdjecie uzytkownika
Tadeusz - 2016-02-06 08:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wyłączać piec, jak chodzę co 5 minut i sprawdzam czy czasami go ktoś nie włączył. Ciepło jest na dworze to po co grzać. Temperatura musi się utrzymywać na poziomie 11 stopni. Co chwilę otwieracie bramę wjazdową na serwis i wietrzycie, a ciepło ucieka. Gasimy piec, bo pieniądze na ogrzewanie uciekają bramą, a ja nie mogę na to pozwolić.Właściwie to muszę wprowadzić zakaz wjazdu samochodami na serwis. Zresztą przez cały dzień nie mogę siedzieć na internecie i facebooku to chociaż pieca i szaf mogę pilnować.
zdjecie uzytkownika
Użytkownik Skody - 2016-02-06 10:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od lat serwisuję samochody w tej Firmie. Zawsze zadowolony z usług i z profesjonalnej obsługi na ul. Zakopiańskiej. Myślałem, iż takie zaangażowanie i profesjonalny sposób podejścia do klienta (nie mówię tylko o sobie) jest wynikiem nie tylko motywacji pieniężnej pracownika, ale i też relacji pomiędzy Szefostwem, a podwładnymi.Czytając te wszystkie posty ukazujące drugą stronę Firmy, którą my użytkownicy samochodów ,korzystający z waszych usług nie widzimy na co dzień jestem zszokowany. Nie wiem co mam myśleć. Nigdy bym nie przypuszczał, iż takie relacje i warunki pracy panują, zwłaszcza po tak pięknej modernizacji budynku. Zastanawiam się tylko nad jednym, czy cała ta atmosfera i sposób wynagradzania pracowników nie będzie się w jakiś sposób przekładał na obsługę klientów ? Osobiście nie chciał bym tego i pewnie inni użytkownicy Skody również. Myślę, że Zarządzający tą Firmą rozwiążą ten problem, gdyż to z pewnością źle wpływa na atmosferę tam panującą i sposób podejścia pracownika do pracy, a jednocześnie przekłada się na wizerunek i dochody firmy. Życzę wszystkiego dobrego i mądrych, przemyślanych decyzji. Z poważaniem zawsze, jeszcze w pełni zadowolony klient.
zdjecie uzytkownika
Pr. - 2016-02-06 21:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Użytkownik Skody - Bez wdawania się w szczegóły. Masz dużo racji w swoich obawach. Klienci serwisu nie mają pojęcia o przekrętach związanych z udziałem ich samochodów natomiast kierownictwo o tym wie i daje temu pełne przyzwolenie ba! Wręcz wymaga pewnych 'nagięć' w ramach dobra ogólnego czyt. oszczędności.
Jakość usług spadnie i to nie z winy mechaników a z winy braku sprzętu szkoleń i motywacji. Kwestia czasu!
zdjecie uzytkownika
anty - 2016-02-08 09:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INTER AUTO NIE WYPŁACA FIRMYZA WYKONANE ROBOTY REMONTOWE !!! Dorabia się na czyjejś krzywdzie.
zdjecie uzytkownika
Zakopiank - 2016-02-17 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uuu... No skoro już zwalania się nowe kierownictwo na zakopiance to musi być ciekawie... Swoją drogą to dobrze. Ludzi nie mający pojęcia o prowadzeniu zespołu nie powinni być na takim stanowisku. Co najwyżej łopata. Radziu tak mi przykro ;-)
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2016-02-17 21:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiesz o czym piszesz. Ale skoro zaliczasz kolejny serwis z każdego odchodzisz bo się nie nadajesz nawet do wymiany opon ( jak w Fau Vercie) to nie oceniaj innych dupku. Jedyny normalny człowiek który tu pracował
zdjecie uzytkownika
Tadziu - 2016-02-21 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja jak feniks z popiołu powstaje, zapanują nowe porządki na Zakopiance Mechanicy i doradcy miejcie się na baczności To byłem jak Tadziu M. na emeryturze.
Ps. Muminek musimy coś zrobić Bo Pracownicy się buntują
zdjecie uzytkownika
PIS - 2016-02-28 15:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre zmiany
zdjecie uzytkownika
Desperat - 2016-02-28 15:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś zdesperowany (kredyt, żona, dzieci na utrzymaniu) to można zacisnąć zęby i popracować. Jak nie jesteś zdesperowany to poszukaj innej firmy, dobrze radzę...
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-28 20:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakopiank - 2016-02-17 20:05:54]:
getribe ciemniaku daj już spokój roboty się naucz bo i folta cię wypier... haha
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-28 20:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PIS - 2016-02-28 15:05:08]:
feniks uważaj żebyś nie spadł ze sceny z wielkim hukiem. dziadki ma emeryturze blokują etaty a młodzi nie mają co robić. trzeba płacić na jego emeryturę i we firmie na dziada robić drugi raz. i będzie dobrze?!!!
zdjecie uzytkownika
Luzik - 2016-03-11 09:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JIZZTOM - 2015-10-08 20:01:47]:
Jaka płaca taka praca. Po co mają się wysilać skoro się ich nie szanuje i mało płaci???
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2016-03-11 09:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakopianka - 2016-02-03 17:03:02]:
Radek to porządny gość i już nie pracuje w tej firemce. Chciał tam coś zrobić pozytywnego ale z tym właścicielem się nie da...Pozdrowienia dla Radka
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-04-06 15:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...Po przeczytaniu wpisów nasuwa mi się pytanie - ile w tym prawdy ?? Kto szczerze powie ile zarabia sprzedawca samochodów a ile doradca serwisu - mowa o Zakopiance w Krakowie ??
zdjecie uzytkownika
fiji - 2016-04-17 21:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukają teraz kogoś jako Manager warsztatuu samochodowego.
zdjecie uzytkownika
--- - 2016-05-12 11:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak słów ! wyzysk i wyciskanie pracownika jak cytrynę ! Podstawa + premia uznaniowa, co ciekawe nie uzależniona od wyników pracy , tylko jak stwierdził jeden z dyrektorów uzależniona od atmosfery w dziale. Szczerze - nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
mati - 2016-05-21 20:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczesniej widzialem nowe oferty pracy w sensie ze mieli wolne stanwoiska pracy i poszukiwali mechanikow do warszatu nie wiecie ile mzona zarobic na poczatek?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie INTER-AUTO KRAKÓW!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert