brak logo

INTER-AUTO KRAKÓW

Kraków

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

zainteresowany 2017-02-21 08:49
Chciałem zapytać bo się zastanawiam nad zmianą pracy, jak się zarabia 4,5 tys pln do ręki to jest 7 tys brutto na umowie inaczej chyba być nie może.
X95 2017-02-22 01:27
Nie trafiłeś. Nie jestem Kamilem. Pokaż mi który mechanik na jasnogórskiej zarabia tyle ile mówisz:)
9
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2017-02-22 20:57
To znaczy co mam zrobić? Podać tu nazwiska ?!
1
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2017-02-25 20:23
Ale 2 na rękę to na Jasnogórskiej dostaje myjkowy ...
miastowy 2017-02-27 19:15
Pikachu. Spadaj trolu, firma jest ok. Zarobki są naprawdę przyzwoite, rozwój się też liczy, bo firma stawia na swoich. Jak ma kogoś awansować to w pierwszej kolejności są to ludzie z firmy. Na Jasnogórskiej 2 nowych kierowników jest z firmy. A przede wszystkim firma jest stabilna, czego nie da się powiedzieć o znacznej większości dealerów w krakowie. Trzeba pracować, ale przynajmniej wiem za co.
3
. 2017-02-27 23:14
Kto tam jest z firmy? XD Kierowniczka z Peugeota, która nie pracowała wcześniej w salonie samochodowym czy kierownik z Kii, który uprzednio był w Hyundaiu? XD
6
miastowy 2017-02-28 05:33
no i ?
. 2017-02-28 07:53
No i? No i to, że głupoty gadasz. Twoje słowa nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Na jasnogórskiej nie ma kierowników, którzy uprzednio pracowali na niższych stanowiskach w InterAuto. Każdy kto tam pracował o tym wie, Ameryki nie odkryłem.

Zresztą, czegoś nie rozumiem. Dlaczego wam, kierownictwu (bo nie wierzę by jakiś pracownik z własnej woli pisał kłamstwa), tak zależy na sztucznym poprawianiu opinii firmy na takich portalach? Przecież każde kłamstwo wyjdzie na jaw prędzej czy później. Po miesiącu pracy każdy nowy pracownik zaczyna rozumieć gdzie się znalazł. Nie lepiej wziąć sobie do serca kilka rad i zmienić coś w firmie?
18
ppp 2017-02-28 08:12
Taniej jest pisać, a oszczędności w firmie są na pierwszym miejscu , najczęściej kosztem pracownika.
20
miastowy 2017-03-01 08:13
Oj kropeczka kłamczuszku.
Kierownik Serwisu Kia, wcześniej mistrz hali, kierownik Serwisu Peugeot wcześniej doradca w serwisie Peugeot na Jasnogórskiej. Kierownik jednego z działów części to pracownik , który wcześniej pracował na magazynie. Kierownik serwisu Fiat był wcześniej gwarantem choć na innym salonie siwka.
2
n 2017-03-01 10:31
Pracuję w tej firmie już ładnych kilka miesięcy, i jestem zaskoczony. Firma jak firma, nie pierwsza i nie ostatnia w której pracuję. Na pewno poukładana. Na tym forum jest wiele kłamstw na jej temat. Za pensją idzie lista a jak ktoś pracuje to zarobi.
5
nowy 2017-04-07 19:28
Praca tragedia. Śmieszne pieniądze( usunięte przez administratora )Niestety do tego dochodzi kiepska atmosfera ( usunięte przez administratora ) Jak ktoś chcę sobie zepsuć najbliższe parę miesięcy do zapraszam :p
25
pyzaty 2017-04-18 15:00
dobra szkoła jazdy, najlepiej się przekonać przychodząc popracować,
dla tych co nie chcą, nie mogą, nie lubią, lepiej niech nie przychodzą- szkoda czasu
w której jest lepiej, mniej wymagają, a lepiej płacą ?
a co ja umiem i co mogę zaoferować ?
6
Rumburak - czarodziej pierwszej klasy 2017-04-21 16:16
Opinia świadczy o tym, że pracował pan tak krótko, że nie wie pan nawet gdzie w sąsiednim pokoju znajdowała się niszczarka na papier, przekonuje to o żenująco niskim poziomie zaangażowania ..... Po godzinach gdy trzeba zostać to zawsze jest to rozliczane z pracownikiem, ale nie zaraz na drugi dzień - nikt tak nie działa ...... Ta tzw. druga część kasy to premia , to na co się pan umawiał zawsze wypłacane jest na czas dla pracowników.
Musiał mieć pan dużo czasu w pracy, skoro wystarczyło go panu, żeby patrzeć na to kto trzyma, a kto nie ręce w kieszeniach..... Nie dziwne by było gdyby dużo osób z pana było niezadowolonych..... chyba więc już pan nie pracuje w tej firmie.... Swoją drogą personalne komentarze które pan formułuje przekonują o frustracji ( czyżby kryzys wieku średniego ? ) i braku argumentów przy silnej potrzebie formułowania jakichkolwiek zarzutów - choćby gołosłownych ......
7
Tadek 2017-04-21 18:59
Aha Akademia Interauto Hehe bez zbędnych słów
10
Johnycash 2017-05-06 00:44
Szkoda, bo Ci, którzy wylewają tutaj swoje żale tak naprawdę nigdy nie będą z niczego w życiu zadowoleni - zresztą co tu dużo pisać: to nie jest praca dla lalusiow, którzy ciągle płaczą jak im jest źle, a po godzinach siedzą na forach. Pracuje tutaj już dłuższy czaś. Raz jest gorzej, raz lepiej - jak wszedzie. (usunięte przez administratora) Najpierw trzeba dac coś z siebie, a potem wymagać od innych, ale co tam - najlepiej sprzedać 2 auta na pół roku i robić z siebie sierotke na forach, że firma nie wypłaca premii. Powodzenia!
4
Johnycash 2017-05-06 00:58
Raczej nikt nie będzie płakał po Twoim zwolnieniu sierotko - w każdej następnej firmie też będziesz płakał jak to nie jest źle... Ojoj...
6
Mateusznn 2017-05-31 17:38
Oj widzę ze opinie znikają, tylko szkoda że tylko negatywne. Żenada !!! ( usunięte przez administratora ) Nie warto tracić nerwów i czasu. Zero perspektyw, obiecują wiele ale niestety bez pokrycia. Nie polecam.
21
zygfryd 2017-06-03 01:39
rotacje pracowników maja tam przeogromna, dzien za dniem nowe ogloszenie w poszukiwaniu pracownika, jak nie sprzedawca to serwisant, pewnei nie bez powodu ludzie ciagle ochodza
14
nick 2017-06-08 19:22
kolejny sprzedawca poszukiwany .... kolejny .... kolejny .... itd .... bez konca
12
takie_sobie_zlecenie 2017-06-08 20:34
czasem pisze coś, nie widzę zaraz posta. Dziwne. Znika.
No cóż, (rum) burak raje rady.
Skoro kadrowe puszcza się z dyscyplinarką , a nowej szuka od kwartału, nie dziwi, że nikt dla idei pracować nie będzie.
12
nick 2017-06-09 00:38
to bzdury
1
IA 2017-06-09 07:12
Kolejny awans w Inter Auto. Sprzedawca z Jasnogórskiej został zastępcą kierownika na Zakopiance. Powodzenia
3
nick 2017-06-13 17:26
niemalze wydarzenie dekady cos w tej firmie niespotykanego ?
4
IA 2017-06-14 22:44
Polityka firmy taka jest. Firma ciągle się rozrasta. To kolejny awans w strukturach firmy. W tym roku to 5ty awans pracownika liniowego na managera.
1
Bąk 2017-06-16 18:10
A iluż to wartościowych pracowników odeszło .
8
nicky 2017-06-17 01:16
wychodzi na to ze menagerowie nie moga juz spac spokojnie zaczeli rotowac w szybkim tempie :-) ..... co za zycie blady strach pada nawet na kierownikow ...... ciekawe kiedy przyjdzie dzien na dyrektorow
9
AI 2017-06-20 10:52
To element rozwoju. Powstają nowe Salonu, Serwisy się rozrastają, i jest potrzeba tworzenia nowych stanowisk związanych z zarządzaniem. Jak w każdej konkretnej firmie takie zmiany mają charakter planowy i nie są związane z rotacją na stanowiskach menedżerskich. Sprzedawca z Jasnogóskiej nie zastąpił żadnego byłego ani obecnego menedżera na Zakopiańskiej.
1
leszcz 2017-06-25 18:01
Praca dla mlodych, ktorzy chca zdobyc doswiadczenie. Popracowac zeby miec wpis w CV i uciekac.
3
IA 2017-06-28 00:23
Trochę brak logiki w tej wypowiedzi. Po co uciekać skoro można awansować. Poza tym skoro to dobra praca , żeby się czegoś nauczyć to już jest wartość sama w sobie. No i dlaczego ponad 70% załogi to ludzie z długim stażem pracy ?
IA 2017-06-28 18:04
Dla uzupełnienia warto dodać, że duża część nowej załogi, to osoby które zostały zatrudnione w oddziałach lub działach powstałych w ostatnich 2-3 latach, oraz w ramach rozszerzania zatrudnienia w punktach już wcześniej istniejących. Np. jeden z działów sprzedaży kredytów i ubezpieczeń w firmie to były kiedyś 2 osoby a obecnie pracuje tam już 5 osób.
1
* 2017-07-21 15:03
nic nie zmieni faktu,że RYBA PSUJE SIĘ OD GŁOWY A GŁOWĄ FIRMY JEST WS KTÓRY W OGÓLE NIE SZANUJE LUDZI ! Idźcie, zapraszam sami się przekonacie ! i prędko uciekniecie !
15
IA 2017-07-25 11:17
Polityka Firmy Inter Auto o czym powszechnie wiadomo jest taka, że płaci wynagrodzenie zgodnie z przepisami, w tym premię. Znakomita większość pracowników pracuje dobrze więc premię dostaje. Przyjęcie, że pracodawcy nie opłaca się premiować pracownika o wysokich, czy nawet średnich umiejętnościach i zaangażowaniu jest bardzo karkołomne i ma słabe podstawy merytoryczne.
3
IA 2017-08-18 13:43
Panie "Wąsik". Inter Auto nie prowadzi polityki budowania swojego wizerunku w oparciu o tego typu przekaz i nie wyobrażamy sobie aby tego rodzaju działania były akceptowane przez jakiegokolwiek dealera, choć oczywiście każdy decyduje tutaj sam. Od decyzji dealera zależy też ocena zachowania pracownika, który wypowiada się w taki sposób.
Nowicjusz 2017-09-01 22:54
Podobno poszukują lakiernika i pomocnika lakiernika. Jak wyglada praca na tych stanowiskach oraz wynagrodzenie ?
Mariusz z Niemiec 2017-09-05 10:27
Zajefajnie jak w całej firmie.

Kraina miodem i mlekiem płynąca ????
5
Nowicjusz 2017-09-06 21:57
Jakieś szczegóły ?
Fiacik 2017-09-12 18:04
Nie warto tracić swojego cennego czasu. Dzień dobry panie W częsty gościu tego forum, masz pewnie bardzo mało pracy skoro tutaj przesiadujesz. Próbujesz może pokazać inny lepszy wizerunek firmy? Każdy wie jak jest, a ten co przyjdzie i tak prędzej czy później się przekona.
16
IA 2017-09-17 09:08
W ciągu najbliższych kilku tygodni Inter Auto uruchomi na Ulicy Jasnogórskiej jeden z największych zakładów blacharsko lakierniczych w Polsce, co jest powodem obecnych rekrutacji na stanowiska związane z pracami blacharskimi i lakierniczymi.
Wisnia 2017-10-04 14:34
Się znaczy koukoz pracy?
5
xx 2017-10-04 22:52
Jak w tej firmie wyliczane są premie jeśli chodzi o serwis?
Trzeba sie o wszystko upominać czy nie ?
gość 2017-10-07 16:54
"Zgodnie z przepisami" czyli najniższa krajowa i "premia" czyli pozostała część wynagrodzenia, która jest wypłacana lub nie, w zależności czy pracujemy po godzinach czy nie. Nie jest to premia za szczególne zasługi tylko wynagrodzenie którego można nie zapłacić. W przypadku rozwiązania umowy nigdy nie jest wypłacana.
9
IA 2017-10-10 12:41
Tak. Trzeba przychodzić, żeby dostać pieniądze. Żeby dostać premię trzeba pracować.
Zakop 2017-10-13 19:06
Inspekcja jeszcze powróci. Jeszcze nieraz zatrzepiecie gaciami siwkowłazodupy.
3
Zakop 2017-10-13 19:09
Inspekcja jeszcze powróci. Jeszcze nieraz zatrzepiecie gaciami siwkowłazodupy.
2
nICK 2017-10-14 19:28
INTER AUTO TO FIRMA RODZINNA, PRACOWNICY SĄ OCENIANI PRZEZ RODZINĘ, OTRZYMACIE NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ PLUS PREMIĘ, KTÓRA JEST OMINIĘCIEM ZAGWARANTOWANEGO WYNAGRODZENIA CZYLI JEST WYPŁACANA "PO UWAŻANIU" W MOMENCIE ODEJŚCIA NIGDY NIE JEST WYPŁACANA. OCZEKIWANE JEST ZOSTAWANIE GRUBO PO GODZINACH A PUNKTUALNE WYCHODZENIE NIEMILE WIDZIANE. ODRADZAM.
5
Nick 2017-10-14 19:29
INTER AUTO TO FIRMA RODZINNA, PRACOWNICY SĄ OCENIANI PRZEZ RODZINĘ, OTRZYMACIE NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ PLUS PREMIĘ, KTÓRA JEST OMINIĘCIEM ZAGWARANTOWANEGO WYNAGRODZENIA CZYLI JEST WYPŁACANA "PO UWAŻANIU" W MOMENCIE ODEJŚCIA NIGDY NIE JEST WYPŁACANA. OCZEKIWANE JEST ZOSTAWANIE GRUBO PO GODZINACH A PUNKTUALNE WYCHODZENIE NIEMILE WIDZIANE. ODRADZAM.
3
gość 2017-10-14 19:46
Pan Siwek zleca usuwanie z gowork.pl "niewygodnych" a prawdziwych komentarzy.
4
IA 2017-10-16 11:21
Inter Auto nie wykupiło w Gowork.pl usługi pozwalającej m.in. na archiwizowanie postów wpisywanych w tym wątku. Choć taka możliwość w przeszłości się pojawiła.
Nick 2017-10-16 20:29
istnieją inne możliwości usuwania postów, niekoniecznie zlecając tę usługę Gowork.pl. Posty "zniknęły" i nie jest to z pewnością spowodowane gumką do mazania.
Zostaw swoją opinię o INTER-AUTO KRAKÓW - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW