STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J.

Trzeboś

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 30 ocen.

STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J.
3 30 6 1

Opinie o STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J.

Zainteresowany

Witam, czy jakiś uczciwy i kompetentny pracownik tej firmy mógłby udzielić mi odpowiedzi na pytanie czy warto aplikować do Styrobudu, bo z tego co tu wyczytałem jest kilka opinii negatywnych,chodzi o zarobki i socjal z góry dziękuje.

były pracownik
@Zainteresowany 17.07.2018 10:27

Nie opłaca się. Zapierdol jak w auschwitz

były pracownik
@były pracownik 29.08.2018 21:58

W sumie mury i ta siatka z drutu i u gory drut kolczasty sam mowi za siebie.. Jak juz nie masz gdzie isc to tak. Ale tak to naprawde nie polecam.

Adam
@Zainteresowany 17.07.2018 10:27

(usunięte przez administratora), socjalu nie masz żadnego z urlopu jesteś okradziony bo jak idziesz na wolne to nie masz za to płatne, tylko raz na rok masz z góry wypłacony ale od stawki na umowie a nie od tej co do ręki dostajesz, rz chorobowym to samo, nie tam dawno był wypadek ukrainiec (oczywiśćie bez papierów) przejechał po nodze pracwonikowi wózkiem widłowym, nie miał kto zadzwonić po pogotowie bo wszyscy w strachu....

Jakub
@Adam 09.11.2018 00:05

Jeśli pracujesz na umowie zleceniu, firma nie płaci za urlop, ani za chorobowe. Jaką umowę masz podpisaną z pracodawcą? Styrobud na swojej stronie https://styrobudbetoniarnie.pl/praca/ zamieścił kilka ofert pracy i w każdej z nich oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, więc może powinieneś negocjować swoje warunki umowy i spróbować zmienić ją na bardziej korzystną dla Ciebie? Pracodawca szuka operatora wózka widłowego, przedstawiciela handlowego, kierowcy betonomieszarki i operatora maszyn CGM. Jesteście zainteresowani?

anonymous

płacą, płacą moim zdaniem wszystko jest z nimi ok. Dużo roboty, dużo kontraktów, leserów nie tolerują, ale jak chcesz kolego zarobić to dobry adres.

Andrzej

Wracaj lepiej chłopie do luxemburga słyszałem, że nie płacą w terminie, nie wiem czy to jest prawda

Paulina

@anonymous, jeśli jesteś zainteresowany pracą w firmie to na stronie pracodawcy są ogłoszenia o pracę (usunięte przez administratora)W związku z nieustannym rozwojem firmy potrzebują osób, które szukają stabilnego zatrudnienia, możliwości rozwoju oraz miłej atmosfery. Pracodawca rekrutuje na stanowiska; regionalny przedstawiciel handlowy, kierowca betonomieszarki, operator wózka widłowego, operator maszyn CGM. CV można przesyłać bezpośrednio na stronie.

anonymous

Ja też bym chętnie poznał aktualną opinię. Poszedł bym do nich bo mam blisko, za dwa tygodnie zjeżdżam z budowy z luxemburga i powiem wam koledzy mam dosyć. Kasa niby niezła, kwatera niby niezła ale ogólnie do d.py z takim życiem, rodzina się rozpada i tyle. Dlatego szukam czegoś na miejscu. Panowie nie potrzebowaliby zbrojarza z doświadczeniem?

Paulina

@Zainteresowany, szukasz pracy w firmie? Jakim stanowiskiem jesteś zainteresowany? Jeśli będziesz na rozmowie o pracę koniecznie napisz jak Ci poszło i czy zostałeś przyjęty. Może @Monter mógłby odpowiedzieć na Twoje pytania dotyczące warunków pracy, wynagrodzenia i dodatkowych benefitów?

Paulina

@Monter, dzięki za opinię. Piszesz, że pakiet socjalny jest całkiem dobry. Czy obejmuje bony na święta, dofinansowanie do wypoczynku letniego lub prywatną opiekę zdrowotną? Cieszę się, że atmosfera w pracy Ci odpowiada. To bardzo ważny czynnik zatrudnienia, który motywuje do pracy.

Monter
@Paulina 17.07.2018 09:29

Firma ogólnie spoko, a ty Paulina na jakim dziale pracujesz?

Paulina

@Zbynio, Ty jesteś zadowolony z pracy w firmie i doceniasz ją. Mógłbyś napisać, czy pracodawca oferuje dodatki do wynagrodzenia takie jak premie, szkolenia lub pakiet socjalny? Jak według Ciebie wygląda atmosfera w pracy i relacje z przełożonym? Czekam na Twoją opinię.

Monter
@Paulina 11.07.2018 08:26

Premia rzadko, socjal całkiem dobry, szkolenia tylko na początku do przyuczenia. Atmosfera spokojna, jak się nie konfliktujesz.

Mieszkaniec Trzebosi

Jak może być traktowany pracownik tej firmy skoro właściciele wogole nie szanują innych ludzi czyt. mieszkańców. Notoryczny hałas przekraczający dopuszczalne normy zarówno w dzień jak i w nocy. Fałszywa informacja na stronie o godzinach pracy zakładu. Brak ekranów dźwiękochłonnych zmniejszających emitowany hałas. Wiekszosc mieszkańców odczuwa bardzo uciążliwy hałas jednak milczą ze strachu ze oni lub rodzina straci pracę. Firmę skoro stać na rozbudowę parku maszynowego to również powinno być stać na ochronę i zabezpieczenie terenu aby nie zakłócać spokoju mieszkańcom jakby nie patrzeć tym którzy byli i mieszkali dużo wcześniej niż powstał Styrobud. A ludzie pracują za żebracze pensje bo życie ich do tego zmusiło. Taki mamy kraj na jaki głosowaliśmy. Nikt z nikim się nie liczy.

Paulina

@Bum No dobrze, tylko powiedz mi w takim razie, proszę, czy próbowałeś rozmawiać ze swoimi przełożonymi na temat sytuacji, które opisujesz? Jeżeli tak, to podaj więcej szczegółów i opisz jak to wszystko wyglądało. Ponadto, może tutaj napisz także, co Twoim zdaniem w firmie STYROBUD mogłoby ulec zmianie, a także to, co jest pozytywnym aspektem pracy tutaj.

Zbynio

Może czas docenić pracę w dobrej firmie?

Paulina

@Raczek Za co konkretnie te stawki są ucinane? Jest to poważny zarzut w stronę firmy STYROBUD, więc ja oraz inni użytkownicy będą Ci wdzięczni za więcej informacji na ten temat. @Rumcajs Co ma znaczyć ten fragment o pracownikach z Ukrainy? No i podstawowa kwestia. Popraw mnie jeśli się mylę, ale z tego co udało mi się zrozumieć, to nie pracujesz ani nie pracowałeś w firmie STYROBUD. Jesteś zatem pewny, że wszystko to co piszesz jest prawdą? Widzisz, dbamy o to, aby opinie tutaj były prawdziwe, a Twoja - jako że nie zawiera żadnych konkretów ani szczegółów, jedynie to, co słyszałeś - jest niestety niewiarygodna.

Bum
@Paulina 19.05.2018 18:05

Nie ma nieodpowiedzialnych stanowisk. Ludzie są nieodpowiedzialni. Czy to na produkcji czy za kierownicą trzeba się ocharowac. Ale czy aby chłop mógł coś zebrać z pola nie musiał ciężko pracować?? Pracodawców należy uświadamiać prosto w oczy że niektóre zadania cię przerastaja a nie za plecami krytykować. "Z tego co wiem mieszkam 4 km od Styrobudu większość ich pracowników to Ukraińcy (czyli tania siła robocza)..." mało wiesz chłopie, musisz więcej obserwować. A jak mi podpowiecie gdzie jest praca w której się nie opracuje to napiszcie chętnie skorzystam. Może na strefie...

Dawid

Z zasady żeby zarobić trzeba się narobić, chyba że ktoś jest wybitnym fachowcem i zarabia głową!

Raczek

Jeżeli ktoś chce pójść szybko na ręte z chorym kręgosłupem i rękami długimi po kolana polecam pracę w Styrobudzie na produkcji (akord)... Kasę może i płacą na czas ale to przecież ich obowiązek. (usunięte przez administratora) Przerobiłem tak kawał czaasu przy i bardz żałuję.

Administrator

Jak aktualnie przedstawia się sytuacja STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J. na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się ważną wskazówką dla osób mieszkających w Trzeboś i okolicach oraz będących w trakcie poszukiwania zatrudnienia.

Paulina

@Sxukam pracy a Ty jesteś zainteresowany pracą właśnie w tej firmie? Jakie stanowisko, czy też dział Cię interesuje? Być może osoby obecnie zatrudnione w STYROBUD będą mogły odpowiedzieć na Twoje pytania.

Kierowca
@Paulina 06.10.2017 13:50

Firma wyplacalna na czas,ale zeby zarobic to trzeba sie orobic,

Marek

Firma w ostatnim czasie rozwija się na potęgę. Dobrze widzieć, jak firmy z regionu tak dobrze sobie radzą na rynku. Tak trzymać, bardzo solidna firma, beton pierwsza klasa. Chociaż nie miałem okazji pracować w samej firmie to zdążyło mi się kilka razy współpracować i nie mogę powiedzieć złego słowa. Polecam zajrzeć na stronkę https://styrobudbetoniarnie.pl/ i sprawdzić pełną ofertę, może ktoś będzie miał okazję współpracy ze Styrobudem, bo naprawdę warto jeśli jest się z branży budowlanej.

Paulina

@bababa Widzę, że niestety nikt nie zdążył udzielić Ci odpowiedzi. Zdecydowałeś się na podjęcie tej pracy? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej o pracy na tym stanowisku oraz jak Ty oceniasz STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J. jako pracodawcę.

anonim

(usunięte przez administratora)

bababa

mozesz napisac cos wiecej o pracy na gruszce, mam propozycje zeby tam jezdzic...

Paulina

Sprawdź, kogo obecnie poszukuje STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J. Na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy: https://styrobudbetoniarnie.pl/praca/ Macie już jakieś doświadczenia, z którymś z tych stanowisk?

Kamil

Mam zamiar podjąć prace w Styrobudzie na wózku. Czy można zarobić ? Bo kasa na czas to najważniejsze dla mnie.

xxx

Ja tez od niedawna pracuje w tej firmie na wózku. Masz racje "Marcin" kasa na czas. Decyzje o zmianie pracodawcy podjąłem szybko i nie żałuje mam 3 a nawet zdarzyło się 3500tysia na rękę. Polecam.

Sxukam pracy
@xxx 19.04.2017 09:30

Co Ty tam robisz ze tyle zarabiasz?????

Marcin

Pracuję ciężko i solidnie wywiązuję się z powierzonych obowiązków tj. wykonuję ilości fundamentów dzięki czemu dobrze zarabiam - nawet 5000zł. Wypłata jest zawsze na czas - i co dla mnie ważne w całości a nie w ratach. Od kilku miesięcy eliminowani są leserzy i pijaki - w końcu ktoś się za to wziął.

Marcin

Pracuję ciężko i solidnie wywiązuję się z powierzonych obowiązków tj. wykonuję ilości fundamentów dzięki czemu dobrze zarabiam - nawet 5000zł. Wypłata jest zawsze na czas - i co dla mnie ważne w całości a nie w ratach. Od kilku miesięcy eliminowani są leserzy i pijaki - w końcu ktoś się za to wziął.

iskra szczęścia

no to skoro jak mówisz że odszedł to zapewne jest wolne miejsce do pracy - jestem chętna że ho ho - tylko jakie trzeba na to stanowisko u was spełnić wymagania?

Molex

Widzę że aktualnie poszukują poza technologiem kierownika linii produkcyjnej i handlowca. Ktoś wie o pracy w charakterze kierownika linii produkcyjnej? Czy w firmie istnieje dobry system motywacyjny? Jak jest z premią i nadgodzinami?

PracownikRoku

tuptuś, przyznam Ci po części rację.Mianowicie widzę zmiany jakie zachodzą w Styrobudzie jeśli chodzi o organizację pracy i samą obsługę w załadunkach (odbieram od nich pustaki).Kiedyś słyszałem jak czekałem na załadunek niezadowolenie pracowników.Teraz jakby coś się tam pozmieniało, obsługa szybka, towar na magazynie poukładane, wózki widłowe ponumerowane co usprawnia komunikację. Przyznam, że nigdy nie było źle by mówić o źle o tej firmie.Co do zarobków to nie wiem jak tam jest ale jeśli ludzie nie marudzą jak, z nimi zapalę fajkę czekając te 10 min na załadunek to o czymś świadczy. Myślę, że ta firma ma wielką przyszłość dla niej samej jak i dla pracowników, którzy tam pracują.Zauważyłem też, że zaostrzylii kontrolę jakości jeśli chodzi o ładowany na samochody towar noisprawdzają trzeźwość alkomatem. (usunięte przez administratora).Pozdrawiam chłopaków że Styrobudu-trzymajcie tak dalej.

tuptuś

Jeśli chodzi o moją opinię na temat firmy STYROBUD i relacji Zarządu / Kierownictwa (usunięte przez administratora) Ja przepracowałem u nich dobre ponad 3 lata i mogę śmiało powiedzieć, że: jeśli robisz co do Ciebie należy, nie kombinujesz i nie szukasz sobie dodatkowych wrażeń to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pieniądze są na czas i relacje można zbudować w miarę dobre. To co negatywnie wpływa na samopoczucie i psuje człowiekowi nastrój to podpuszczanie i wymyślanie chorych fantazji przez innych pracowników - najczęściej tych, którzy nic sobą nie reprezentują (przychodzą do pracy, żeby się przeturlać a na koniec miesiąca wymyśleć jakieś swoje narzekania). Do takich pracowników należą: Ci co kiedyś pracowali i zostali najzwyczajniej zwolnieni za coś za co powinni być zwolnieni albo leserzy, którym udaje się jakoś prześliznąć do dnia dzisiejszego i dostać jeszcze za to pieniądze, na które tak bardzo narzekają. Widać, że w firmie dużo się zmienia (mówię o Trzebosi), zarząd inwestuje w nowe rozwiązania mające na celu poprawę komfortu pracy pracowników.

anonim

(usunięte przez administratora)

kazek

Jestem pracownikiem i napisze tyle ze jest OK! I nie rozumiem niektorych negatywnych opinii..

Zostaw opinię o STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J. - Trzeboś

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STYROBUD BTK RADOMSCY Sp. J.