Prefabet-Białe Błota S.A.

Białe Błota

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 86 ocen.

Opinie o Prefabet-Białe Błota S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefabet-Białe Błota S.A.

Zainteresowany pracą

W dzisiejszych czasach coś nie tak ,kiedy nie ma ludzi do pracy bo pracują w krajach UN ,a na portalach ogłoszenia po rosyjsku . Nic z tego nie rozumiem ? Czemu nie ma oceny firmy? Co zrobić by ocenić firmę wg. gwiazdek ? Nie można zaznaczyć oceny czemu???

PRACOWNIK
@...... 05.11.2017 23:20
Zainteresowany chcesz się zatrudnić w tej firmie...to życzę ci powodzenia...ludzie po dzień dzisiejszy nie otrzymali zaległych...

Dziękuję za info już wszystko wiem - nie będę pracował za free . Ha ,Ha. tyle pracy jest wszędzie w naszym kochanym kraju. Już nawet nawet zatrudniają z innych państw myślę ,że wiesz kogo mam na myśli . Dzięki ,że się odezwałeś . Życzę Ci pracy za godne wynagrodzenie za dobrze wykonaną pracę z Twojej strony, a przede wszystkim za pensję ,która Ci się należy NA CZAS!!! Brak mi słów bo pracowałem w kraju UE tam to jest nie do pomyślenia!!!ŻYCZĘ POWODZENIA .DZIĘKI ZA ODPOWIEDŹ!

Zainteresowany pracą
@...... 05.11.2017 23:20
Zainteresowany chcesz się zatrudnić w tej firmie...to życzę ci powodzenia...ludzie po dzień dzisiejszy nie otrzymali zaległych...

Baaardzo dzięki za info -już się ogarnąłem i mam pracę za godziwe wynagrodzenie i pensję na czas . Nie zamierzam pracować za free, i jakąś zaległą nie wypłacaną pensję to jest chore!!!!! Chyba zaczynają doceniać polskich pracowników bo nie wielu im zostało ha,ha. Pozdrawiam ludzi ciężkiej pracy. Nadmienię ,że dostałem też 2 oferty pracy w kraju Unii, ale jestem patriotą . Dobrze jest jednak mieć zawsze asa w rękawie.!

790-203-424

Mamy w toku kilkanaście spraw na dłużnika. Chętnie pomożemy kolejnym wierzycielom odzyskać ich pieniądze. Proszę o kontakt: 790-203-424.

anonymous

Firmy praktycznie nie ma. Nie ma zaległych pensji. Byli pracownicy wprowadzani są w błąd. Czy PRO czy BUD jeden syf, ci sami ludzie, ten sam kapitał, te same problemy.

Zainteresowany pracą

Kiedyś na podstawie postów była realna ocena firmy ? Nie wiem o co chodzi ? Czemu to służy ? Naprawdę nie wiem jak jest prawda???

Zainteresowany pracą

Nic nie wiadomo z tych e-maili - czy zakład istnieje czy jest jakiś prefabet PRO jakiś chaos zapanował .Byłem zainteresowany pracą ale nie złożę CV bo nic nie wiadomo co jest grane . Wpisy też takie jakieś chaotyczne . Nie wiadomo o co tu chodzi ???

JASTRZĄB i spółka

Proszę nie mylić "Prefabetu" z "Prefabetem PRO", który produkuje płyty i czasami konstrukcję i co najważniejsze regularnie wypłaca wynagrodzenie oraz płaci kontrahentom.

anonymous
@JASTRZĄB i spółka 22.09.2017 14:39
Proszę nie mylić "Prefabetu" z "Prefabetem PRO", który produkuje płyty i czasami konstrukcję i co najważni...

Dobre

anonim

(usunięte przez administratora)

Zawiedziony

Zdecydowanie nie polecam, wielkie złodziejstwo, zaległa pensja z kwietnia nadal nie zapłacona, pewnie nigdy nie jej na oczy nie zobaczymy. Omijać szerokim łukiem!!!

On
@Zawiedziony 10.10.2017 20:59
Zdecydowanie nie polecam, wielkie złodziejstwo, zaległa pensja z kwietnia nadal nie zapłacona, pewnie nigdy nie jej na oczy nie...

Było minęło.

anonim

(usunięte przez administratora)

.......

Na takiej podstawie że pracownicy nie otrzymali po dzień dzisiejszy zaległych wynagrodzeń i płatności za nadgodziny.....

Krzych

Jest 1 wrzesień, a pensji za kwiecień jeszcze nie ma !!!! i pewnie nigdy nie będzie :(

Lidia

Czy ktoś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć na pytanie o stan firmy - niektóre komentarze sugerują, że zakład został zamknięty. Na stronie www nie ma takich informacji. Ta wiadomość będzie istotna dla osób, które poszukują pracy.

..........
@Lidia 21.07.2017 13:59
Czy ktoś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć na pytanie o stan firmy - niektóre komentarze sugerują, że zakład został zamknięty....

Jak ludzie lubią pracować za darmo albo czekać za pieniędzmi które nie wiadomo kiedy zostaną wypłacone to niech się zatrudniają w prefabecie.......

xxx
@Lidia 21.07.2017 13:59
Czy ktoś z forumowiczów mógłby odpowiedzieć na pytanie o stan firmy - niektóre komentarze sugerują, że zakład został zamknięty....

Pani Lidio kochana po co pytasz ? .Jest 4 strony komentarzy o jej działalności i jeszcze masz jakieś wątpliwości.?????

janek

cos sie poprawilo w firmia za Pana Sokola?

janusz

Czy ten zakład jest uciążliwy dla pobliskich mieszkańców (hałas, pył). Pozdrawiam

Stary pracownik

Szkoda zakładu taki zakład z tradycjami i z dobrą renomą .Przecież budownictwo dobrze stoi w dzisiejszych czasach! Niektórzy pracownicy pracowali od czasów powstania zakładu. Serce im pęka!

Ciekawy

Czy ktoś z wewnątrz mógłby powiedzieć jak wygląda sytuacja na produkcji? Czy linie produkcyjne działają normalnie, czy może są wstrzymane?

Były Darka

Widać, że Pan Dariusz wybrał trafnie na wiceprezesa człowieka z doświadczeniem.... w doprowadzaniu przedsiębiorstw do upadku.

PABLO

Szkoda firmy z 120 letnią tradycją i renomą .Pracowały tu całe pokolenia ludzi oddanych tej firmie. Przecież budownictwo jest na topie i dobrzy fachowcy też. Smutek i gorycz w sercu bo pamiętam ten zakład jak dobrze sobie radził i i ludzie mieli zarobek . Łza się w oku kręci jak się to czyta.

Zza płotu

Brawo! a nawet aplauz na stojąco dla prezesów, członków.., dyrektorów. Ryba zawsze psuje się od głowy... Tak zniszczyć, roztrwonić, rozpieroLić za przeproszeniem przedsiębiorstwo ze 110 letnim doświadczeniem?! Zapłaćcie ludziom, którzy poświęcili całe życie w imię.... wody, piachu i cementu.

Zadowolony prezes

juhu, firma uratowana, ludzie przyszli w sobotę do pracy ???????? Obiecuję wam drodzy pracownicy że postaram się zapłacić za ten dzień ciężkiej pracy. Brawo Wy

pl

Potwierdzam, zwykli oszuści - żerują na podwykonawcach.

Luis
@pl 31.05.2017 22:52
Potwierdzam, zwykli oszuści - żerują na podwykonawcach.

Prefabet żeruje na wszystkich ! Nie tylko podwykonawcach

Podwykonawca

Podwykonawca, od konca 2016 roku po dzien dzisiejszy nie wplynela ani zlotowka za wykonane prace. Żenada, porażka i popelina. Mam nadzieje ze nikt już dla Prefabetu nie postawi nawet zlamanej cegly!! Oszuści i kretacze, obiecują, wymagają, robią pod górę, kręcą walą i nie placa! Niech każdy podwykonawca przeczyta ten komentarz i wstrzyma sie od współpracy!! Karma wraca z podwójnym kopem!!

pachel

kasa miała byc w tym tyg... teraz chodza sluchy ze w czerwcu ok 10 dopiero zalegla kasa bedzie... albo w piatek kolejne 400 na odczepnego... Co tu sie dzieje...

Cichy

Pracownicy dlaczego wy nie staniecie może wtedy znajdą się pieniądze na wypłaty i nadgodziny a Prezesi z was się śmieją trzeba stanąć nie robimy jak długo można czekać

Dziki

Coś tak czuje, że niedługo trzeba zrobić małe polowanie na sokoły. Wtedy będzie co do gara włożyć... No tak... tylko problem jest taki, że ludzie padliną się nie żywią, co najwyżej można tak po prostu upolować dla sportu....

SHREK

Czemu nie można zagłosować na niektóre wpisy - wyświetla się ,że już zagłosowałeś coś nie pasuje???? Nie wchodzą niektóre opinie głosowań ???? Po co ten portal !!!! Czemu on ma służyć i dla kogo ? Pozdrawiam.

Jałmużna

Kiedy przelewy? Bo 400zł to nawet gorzej niż na ukrainie ...

Europejczyk
@Jałmużna 19.05.2017 19:20
Kiedy przelewy? Bo 400zł to nawet gorzej niż na ukrainie ...

Współczuję ! Za to nie da się żyć !!!!Prawdziwa jałmużna . A gdzie opłacić czynsz ,prąd ,gaz i za co żyć . Masakra !

Abdullah

Proszę się nie czepiać biednych prezesów, przecież to nie oni są winni tylko załoga która zbyt dużo zarabia i jeszcze w dzień wolny od pracy 1 listopada zamiast z uśmiechem pracować miała czelność żądać pieniędzy za pracę, skandal!!! Tak to my za daleko nie zajedziemy! Ps kiedy strajk?

Cichy

Panie Darku panie Grzegorzu co wy zrobiliście z Prefabetem 120 lat tradycji a wam to zajęło kilkanaście lat żeby doprowadzić zakład do upadłości tak żle jeszcze nigdy nie było. W Polsce ożywienie w budownictwie a u nas zakład upada połowa pracowników na chorobowym bo nikt już nie chce pracować brak wypłat brak nawet środków bhp nie ma nawet rękawic ochronnych. BRAWO WY

biurowy

Ale już wiadomo kiedy będą wypłaty ok 23-24 maja tylko nikt tego oficjalnie nie chce powiedzieć bo wiedzą że pracownicy będą szumieć dlatego lepiej powiedzieć że nie wiemy może jutro przynajmniej ludzie będą pracować naiwność pracowników

Spirol

I znów nie ma wypłat ogłoście tą upadłość będzie spokój z dziadostwem nowych umów i tak wam nikt nie podpisze z pracowników a od wtorku nikt nie weźmie się do pracy jak nie będzie wypłat i nadgodzin

Pracownik

Panie prezesie gdzie są wypłaty gdzie są nadgodziny tu musi wejść inspekcja tragedia

Pij pot ze szklanki

Hej, Panie Jastrzębiu kiedy Pan wypuści spod swego skrzydła przelewy? Nie każdy dostaje pod stołem i nie każdego stać, aby 2 miesiące przeżyć za wypłatę miesięczną. Pozdrowienia od załogi

Master

Panie prezesie kiedy nadgodziny będą płacić bo w poniedziałek powinna być już wypłata a tu cisza najwyższy czas ogłosić upadłość pracownicy mają już dość

mm

Nareszcie się robi porządek w prefabecie - nawet młodego Kaczmarka zwolnili teraz czas na prawdziwego Byznesmena bydgoskiego. Chłopie co ty żeś narobił z chlubą naszej gminy? powinni Cie skazać darmozjadzie!

Spocony nietoperz

Kiedy płacą? Czy w ogóle? Bo mi z pachy śmierdzi i nie mam na mydło. ( Mydła też już nie dają od roku)

Pracownik 2
@Spocony Nietoperz 01.06.2017 20:25
Tyle razy przeglądasz to forum, a dopiero po prawie 2 miesiącach odpowiadasz. Niezły zapłon -.- PS. Mydło w płynie czy w kos...

A poza tym to odpowiadam po takim czasie bo jakoś mi go brakuje, bo zajmuję się pracą a nie pierdołami :) Pozdrawiam

Spocony nietoperz
@Pracownik 2 06.06.2017 10:52
A poza tym to odpowiadam po takim czasie bo jakoś mi go brakuje, bo zajmuję się pracą a nie pierdołami :) Pozdrawiam...

Skoro tak twierdzisz

ai

Prefabet-Białe Błota S.A. - ostrzegam przed współpracą z tą firmą. Nie płacą!

Mój sokole chmurooki

Pan Darek nie ma już nic do gadania. Teraz istnieje tylko jeden, człowiek ptak.

PRZYJDZIE TAKI DZIEN

PANIE DARKU NIECH PAN TYGODNIOWKI IM WPROWADZI . WIEM WYDAJE SIE GORSZE I TRUDNE ALE DE FAKTO LŻEJ JEST UDZWIGNĄĆ A JECZYDŁA CO TYDZIEN KASE MAJĄ I W DOMU SPOKOJ . Z AUTOPSJI . POZDRAWIAM WALCZĄCYCH

były prezes

4 tyś ? to kto płacze ze taka lipa z kasą ? ludzie co wy tu za smutki piszecie 4 tyś to godziwa wypłata

Elita ze Spirola

Ludzie "fizyczni" dostali przelewy , ale z biura to już nie łaska. No tak, przecież fizyczni potrzebują bardziej, bo ludzie z biura nie mają rachunków do płacenia. Tylko ludzie "fizyczni" zarabiają ponad 4tys, jak nie lepiej. Podstawa + nadgodziny + do koperty. Żeby dobrze zarabiać w tej firmie to wystarczy podstawówka i w co niektórych przypadkach dwie lewe ręce.

On

Kolejny dzień minął, w dalszym ciągu prezes nie poczuwa się do obowiązku wypłaty ludziom wynagrodzeń za pracę.

jastrząb

Sokół na prezydenta

idealista

Szkoda ze mam projekt ktory zbyt wiele mnie wyrzeczeń kosztował i nie moge już sie z nim nawet na chwile rozejść bo chetnie ym spróbował zbudowac zaspol wydajny i zarabiający bardzo godziwe pieniadze. moze kiedys

On.
@idealista 28.02.2017 04:13
Szkoda ze mam projekt ktory zbyt wiele mnie wyrzeczeń kosztował i nie moge już sie z nim nawet na chwile rozejść bo chetnie ym...

13.03.2017 a konto puste, przelewu brak! Ważne by prezesa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] była pełna.

machanik

mi sie pracuje dobrze choć duzo godzin wypłata ok

spirol

mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok

spirol

mi sie pracuje dobrze .duzo godzin ale wypłata ok

Tornado

a czym ten prezes tak wszystkich denerwuje ? nie płaci ? cz 2 prezesów i który jesteś gorszy co to ma wspólnego z praca ? pracuje 2 dzień i prezesa nie widziałem

ŻONA
@Tornado 14.12.2016 00:04
a czym ten prezes tak wszystkich denerwuje ? nie płaci ? cz 2 prezesów i który jesteś gorszy co to ma wspólnego z praca ? prac...

Ludzie ! Zajrzałam na ten portal bo kiedyś pracował tu mój mąż . Co czytam to masakra. Nic się nie zmieniło!!!! Przede wszystkim to pensje nie płacone na czas i nadgodziny też -tak było 5 lat temu. Mąż był oddany firmie i też wtedy nie płacili na czas . I czytam teraz ,że jest to samo. Brak mi słów. A Panowie Prezesi mają na czas pensję na pewno w to nie wątpię!!!Mam nadzieję,że zło do nich wróci, bo dobro zawsze wraca do ludzi . Myślałam ,że zmienili politykę firmy,ale nadal ciągnie się to samo przez tyle lat. Nie płacone ludziom pensje w terminie ani nadgodziny, nie płacone usługi podwykonawców- brak mi słów ,że nadal to trwa. Nie ma kontroli nad tymi ludźmi? A gdzie jest PIP? i cała reszta , która ma chronić pracowników? Nie zatrudniajcie się w tej firmie!

nic

tak potwierdzam. prezes to chodzący kłamca, ale mówi, że NIE - przecież to "byznesmen". zresztą obaj prezesi to krętacze i naciągacze, że tez takie coś po ziemi stąpa. panowie! pycha przed upadkiem kroczy!!!

XXXXXXXXXX

Dla osób chcących podjąć współprace z tą Firmą . Nie podejmujcie nawet rozmowy od początku będą kłamać patrząc wam w oczy. Nie spotkałem w życiu Tak fałszywej osoby jak Szanowny Pan Prezes , wykorzystują ludzi i na tym żerują. Powinni dostać zakaz wykonywania zawodu dożywotnio. Jedna wielka kpina, mam tylko nadzieje że kiedyś ktoś postąpi tak samo wobec nich , By poczuli się jak ludzie wykorzystani i oszukani przez nich. ŻYCZĘ WAM TEGO !!!!!!!!!!!!!!!

wedf

@mechanik jak to cicho?przeciez tak na dobrą sprawę to dyskusja tutaj cały czas się toczy ostatnie opinie/ koemantrze to były wstawiane jakoś dosłownie parę dni temu wiec no nie wiem..może doprecyzuj po prostu co by Cie interesowalo z związku z firmą?

mechanik

co tak cicho tu ?

cos

tej firmy nie można już bardziej skrzywdzić. wprost się mówi jak to wszystko wygląda i funkcjonuje. a Ty WERT nie udawaj samarytanina bo szkoda sensu na to wszystko, wiesz jak jest, tymi wpisami próbujesz oszukać siebie i innych!

Zostaw opinię o Prefabet-Białe Błota S.A. - Białe Błota

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prefabet-Białe Błota S.A.