logo Polskapresse

Polskapresse

Łódź

Opinie o Polskapresse

daras-74 2011-11-25 10:39:05
W tej firmie która zajmuje sie dystrybucją prasy ,,Asia'' to na zarejestrowanie nie ma co liczyć nie ma szans .Płacą grosze paliwo jak sie przyjmowałem to stawka była 3,60 a teraz 5,40 czesto czeba dokładać ze swoich wypłaty. To samo płakać sie chce ludzie odchodzą .Chyba że zostanie się ulubieńcem( usunięte przez administratora ) .i bedzie sie wiele robót robic za darmo zeby jemu coś zostało to jest miło i kolorowo ale takich ludzi jest mało.Noce zarwane i atmosfera nerwowa nie polecam .
Sebik 2011-11-26 11:17:10
Zgadzam się z moim przedmówcą jest lipa i też nie polecam a nawet przestrzegam .
1
Arek 2011-11-29 12:21:31
Zarobki dobre tylko ze szkoda ze wiekszosc dostajemy pod stołem zbyt mała rejestracja kto ma oczywiscie.polecam
anonim 2011-12-07 10:33:26
firma [usunięte przez moderatora] to firma posrednicząca tzn dostają pieniądze od polskaprese za zrobioną robotę a sami szukają ludzi coby zrobili to za pół darmo bez rejestracji, bez podatków , bez kosztów , a kase z polskaprese dzielą miedzy sobą, dziw że to cały czas istnieje.
1
pracownik 2011-12-08 08:48:12
To jest portal dla ludzi,którzy są uczciwymi pracownikami a nie [usunięte przez moderatora] zwolnionymi za to,że nie wykonywali swojej pracy solidnie!!!!!!!!!!!!!! jak można oczerniać firmę,która dawała pieniadze by ktoś utrzymywał rodzinę!!! Jeśli nie robi się powierzonych zadań to nawet najlepszy szef na świecie traci cierpliwość.Sztucznie stworzone oskarżenia osoby,która została zwolniona dyscyplinarnie nie powinny tutaj mieć miejsca!!!!!!! Człowiek kompletnie nieodpowiedzialny!!
Ja 2011-12-08 08:57:43
Szkoda,że ostatnie wpisy na stronie osób o nickach:daras-74,Sebik ,Michas,arek,przyjaciel,piotras,anonim pochodzą od tej samej osoby [usunięte przez moderatora],który został zwolniony z pracy dyscyplinarnie za złe wykonywanie pracy!!!!! Nie rozumiem jak jedna osoba może dokonać tylu wpisu i popsuć reputację tak prężnie działającej firmy,która na rynku pracy jest o wielu-wielu lat i daje zatrudnienie!To jest poprostu paranoja,że w tych czasach pracownik może bezkarnie oczerniać firmę i jej pracowników,szefów i nic mu za to nie grozi.Pracował by sumiennie i robił powierzone zadania to nie musial by być zwolniony!!!jak komuś się nie chce pracować to lepiej niech siedzi w domu i pouczy sie troszke!!!!!!!
solidny pracownik 2011-12-08 09:02:55
Krew mnie zalewa jak widzę wypowiedzi osoby ktora użyła tylu nikow by oczernic moja firmę.pracuje w niej juz długo i robię wszystko co mam powierzone jak i inni.Jeśli ktos jest leser i wszystko mu nie pasuje to nie ma miejsca tutaj.Kto pracował tutaj lubi pracuje to wie ze zarobki,atmosfera w pracy jest przyjazna nikt nikomu nic zlego nie robi.ale zawsze znajdzie sie jakas osoba ktora ma chore ambicję i nie umie utrzymać sie w żadnej pracy!!!!!!!!!!!polecam firmę !!!!!!nie wierzcie fałszywym opinią.
...ja... 2011-12-08 09:06:37
szkoda gadać [usunięte przez moderatora] o tobie.......każdy wie jak byłeś jak olewałeś pracę!!!!!myślisz ze napiszesz parę durnych i kłamliwych opinii i kazdy bedzie te firme omijał???zla droga twoja jest w tym celu!!!ta firma za duza ma renomę by mogł ja popsuć ktos taki jak ty.........
poldek 2011-12-08 09:19:07
Mam nadzieje ze nie upiecze ci sie oczernienie [usunięte przez moderatora] bo to co piszesz to naprawde woła o pomstę do nieba.Znam wielu ludzi ktorzy chwala pracę w tej firmie.Ale jak ktos jest zwolniony bo robil źle i pozniej robi z siebie kozła ofiarnego to nie ma szans na zrozumienie w otoczeniu jakiej kolwiek firmy.Jak odejść to z godnościa,być wyrzuconym za złą prace to głowa w dół i odejść!!!!!!
ignac 2011-12-08 09:23:02
Tak czytam sobie opinie i myślę,że ludzi mających pracę w dupie trzeba mieć też w [usunięte przez moderatora]!!!!!! to jest wlasnie pokaz jednego podmiotu,który nie powinien dostać żadnej pracy!!!!! gdzie nie bedzie pracowal zawali cos pracodawca go zwolni i on pozniej napsze kilka oczernien pod jego adresem ech szkoda gadac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przyjacjel 2011-12-08 11:00:23
Zeby kogos zwolnic dyscyplinarnie to najpierw czeba zatrudnic a w tej firmie jest na 45 osub zatrudnionych 23 osoby bo wiecej nie mozna by nie zprzekroczyc limitu na to nie ma kary .Opinie przed moim do własnie lizusy szkoda tylko ze jest ich tak mało .Opinia mierna
anonim 2011-12-08 11:11:07
Witam ciesze sie ze jest taka strona wpisy; pracownik, Ja to brednie zero uczciwosci wykonuje sie prace w nocy za ktora tak naprawde jak sie nie wykłucisz to dostaniesz marne grosze ja odszedłem sam i koncówki tez mi nie wypłacili. Żenada i moge wspułczuc osobom co ich tam czyma .Pozdrawiam kolegów a szefostwo nie .
NIK 2011-12-13 19:00:02
Ten kolega pisze prawde jak ktos nie wywalczy godne warunki z wynagrodzeniem to długo nie popracuje .Szef wie ze jak ktos jeżdzi prywatnym autem to powinien płacić ok 0,75 za kilometr takie są przepisy .Akwizycje mają tylko wybrańcy i czła kasa musi iść przez rece kierownika bo mu wiele z tego zostaje a powinno sie wpłacac w kasie .O zarejestrowanie czeba sie wiele prosic a dostanie sie umowe 1/4 etatu to i tak dobrze .Wielu lisusów i sprzedawczyków atmosfera nie ciekawa.Nie polecam jak mój przedmówca.
ananim 2011-12-15 10:42:22
firma asia to nie jest pracodawca tylko pośrednik który ma tą pozycję załatwioną odgórnie, pracodawca to polskapresse która ma kase i produkuje towar,
tą funkcję może pełnić kazda inna firma i zapewne dałaby sobie radę w funkcjonowaniu.
[usunięte przez moderatora] to posrednik i przez jego ręce przelewa się kasa , kombinuje jak z tego zgarnąć dla siebie jaknajwięcej i tyle.I nie jest dobroczyńcą za jakiego sie uważa ,pieniadze które wypłaca nie są jego a żąda wdzięczności niczym król od podwładnych.
obserwator 2011-12-15 19:36:25
Przyglądam się tym wpisom co pisze darek łyczkowski (zwolniony za olewanie pracy), które są wszystkie jego i stwierdzam idź człowieku do szkoły.Robisz tyle błędów,że mała głowa -wróć do podstawówki!!!!! W tej firmie nie było miejsca dla takich jak ty!!! Nie oczerniaj kogoś za swoje błędy życiowe.Daj już sobie spokój i weź słownik ortograficzny.
sebik 2011-12-17 09:00:57
Witam kolegów; apeluje do was walczcie o swoje nie dajcie sie zastraszyć wołajcie wieksza kase na paliwo bo wam sie należy , parę osób już dostało po cichu bo jak to w tej firmie tylko wybrańcy dostali i siedza cicho .Jak nie dostaniecie to zgadajcie sie i jedyną rzecz co możecie to nagminnie dzwonić że macie AWARIE AUTA niech jedzie ktoś za was .Mają tyle rezerwy że strach autko moze sie zepsuć to jest bardzo dobra broń by coś wynegocjować .Polecam i pozdrawiam
Nik 2011-12-21 19:48:28
No to mamy ślizgawkę ... .Kolegom zdrowych wesołych świąt .... . szefom rózgi pod choinkę .
Piotras 2011-12-27 20:24:35
witam takie tygodnie jak zwane piąte tygodnie to ściema bo przy tych cenach paliwa i koszty uczymania auta to większości z nas dokłada szefostwo wie że powinno byc stawka wyliczona z dniówki i jak taki jak luty to pracy 24 dni to ok a my jeżdzimy po 26 dni w miesiącu .Koledzy musimy walczyć o swoje bo tylko szewostwo sie dorabia naszym kosztem budowy domów ,kupno aut nowych ,mieszkania typu apartamenty a my stawki od pieciu lat takie same a opał od tamtego czasu 2,30 a teraz 4,40. Może te awarie bedzie dobry pomysł a wtedy wywalczymy bo nie bedą mieli wyjścia .Pozdrawiam
midzias 2011-12-28 00:41:42
a co wy tam wywalczycie, ktos odgórnie powinien ich skontrolować bo kroją tyle kasy na potęgę że nawet nikt się tego niemoże doliczyć, mają swoją spółke od lat
Piotras 2012-01-03 20:38:45
Witam juz na wielu stacjach paliw paliwo po nowemu moze teraz w piatek jakies awarie aut bo tak byc nie moze ze tylko cztery osoby zarabiają dobrze .Jaka co to nic nie tracimy a mozemy wywalczyc nawet 30% podwyszki na paliwko .No to koledzy zapraszam czym wiencej nas tym pewniej .
przyjaciel 2012-01-08 19:53:04
Groza! Diesel już po 6 zł za litr! A szefostwo śpi i siedzi cicho zeby z ich portfela nasza kasa została groza wielkie zero dla szefostwa z [usunięte przez moderatora]
NIK 2012-01-11 21:10:21
Jak koledzy wypłaty sie zgadzały bo mi jak zwykle nie .Mam juz dosyc takiego traktowania [usunięte przez moderatora]
Piotras 2012-01-17 18:50:40
No jak koledzy kiedy awarie .Moze z czwartku na piątek.....
Zarembas 2012-01-21 11:09:35
Ze skargą na terenie Łask ,Sieradz, Błaszki ,Pabianice, Wieluń,Wieruszów żaden sklep oraz osoby prywatne nie mogą się doprosić o gazetę wyborczą bo pan [usunięte przez moderatora] nie chce na ten teren jej wypuścić dokłada tylko szmatławce a dobrej gazety niema szans .Ktoś morze podać telefon do dyrektora morze u niego to załatwimy .Skandal jak ten człowiek traktuje KLIJENTA .
Nik 2012-02-03 11:58:49
witam tak naprawdę to [usunięte przez moderatora] nie chce dać na sklepy Gazetę Wyborczą tylko dlatego ze musiał by spedzić w firmie nie do 3.15 a na pewno 30 minut więcej a szef jak zwykle nie widzi tego i łyka wszystko co mu oszust opowiada .Zle sie dzieje
lokonko 2015-02-18 18:48:46
no ale teraz nie oszukujmy się, na pewno trzebują jakiś nowych osób, tylko, że jest tak że liczy sie bardziej doswiadczenie niż jakis tam papierek, wiedza praktyczna i to co faktycznie umiesz robić, a nie tylko w teorii. mam nadzieje, ze teraz będą nowe zatrudnienia, bo po nowym roku miało się coś ruszyć.
widzial to 2015-07-04 12:19:05
Generalnie slabe pieniadze w zestawieniu z oczekiwaniami przelozonych oraz trybem pracy. W trakcie dystrybucji pracuje sie po 13,14 h. Polecam osobom ktore chca sobie chwilowo dorobic na umowie o prace...
Zostaw swoją opinię o Polskapresse - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polskapresse