brak logo

Redan

Łódź

Opinie o Redan

MałaMi 2012-02-20 12:09:34
Znalazłam ogłoszenie pracy w Redanie przez agencje pracy tymczasowej. mam pytanie czy ktoś z was pracował tam za pośrdnictwem agencji w Łodzi??
abba 2012-04-09 21:49:15
tak pracowałam na okresie próbnym przez agencję jest ok...w późniejszym etapie w samej firmie TS i uważam że też było ok ,kasa super ,jak na nasze lubelskie warunki to nieżle płąca co przyznam pracy trzeba duzo było włozyc aby duzą kase dostać-mówię tu o nadgodzinach /ale warto chyba jedna z firm która płaci za nadgodziny ok.
paula1910 2012-10-22 21:08:22
Tak ja tam pracuje , większość osób tam pracuje za pośrednictwem agencji pracy . Ja nie narzekam , pracy jest dość dużo , ale coś za coś . Pracuje już tam jakis miesiąc mi się podoba .
Marek1987 2012-10-23 12:17:01
paula1910 - 2012-10-22 21:08:22

Tak ja tam pracuje , większość osób tam pracuje za pośrednictwem agencji pracy . Ja nie narzekam , pracy jest dość dużo , ale coś za coś . Pracuje już tam jakis miesiąc mi się podoba .
Zastanawiam sie nad praca w tej firmie. Możesz napisac co Ci się tak podoba w tej pracy? Jakie można dostac wynagrodzenie?
niki 2013-01-24 21:37:47
ress - 2012-02-17 10:17:03

Nie polecam tej firmy.Wszędzie brud,kusz na podłodze grubości 1cm.

Na magazynie wysokiego składowania ...brak ogrzewania gdy na zewnątrz jest -15 to wewnątrz jest -3 zwierzęta się lepiej traktuje.

Płaca netto 1.400zł na 3-zmiany ...wymagania wysokie tyko praca strach iść do WC. Sprzęt szeroko pojęty częściowo niesprawny.
Nie polecam tej firmy,żadnej normalnej myślącej osobie która szanuje swoje zdrowie,płaca do niczego,kurz,brud,sprzęt ostatniej klasy.Zero szacunku dla ludzi pracujących na magazynie,(usunięte przez administratora)do ostatniej kropli cytryny.....żenada.......
pracownik 2013-01-30 22:58:13
>Zgadzam się z przedmówcą, obecnie pracuję tam już jakiś czas też przez agencję pracy. Pracując tam jesteś pod stałym nadzorem "liderów zmiany", którzy mają nie po kolei w głowie, ciągle przypominają ci o normie jaką musisz wyrabiać i ciągle cię poganiają, zwalniają za błahe rzeczy takie jak zbyt wczesne wylogowanie się z systemu(mówimy tu o 2, 3 min przed skończeniem pracy), bądź zbyt wczesne stawienie się po zakończonej pracy na tzw. odhaczenie się(również mówimy tutaj o 1 bądź 2 min co dla mnie jest żałosne). Dzisiaj jeden z "liderów" zwolnił chłopaka tak po prostu bo jak stwierdził nie spełnia Pan Naszych wymagań( LITOŚCI !!!), a odnośnie czystości oraz sprzętu to aż szkoda gadać, wszędzie kurz: na podłodze i przede wszystkim na regałach (często zbierając transport można nieźle się zakurzyć), większość skanerów na których pracujemy po prostu albo się ciągle zawiesza albo nie działa. Temperatura: w samym środku jest ciepło (od 18°C do 20°C), ale jak nam przyjdzie pracować na magazynie krajowym lub "za blachą" to można zapomnieć o cieple, te miejsca zdecydowanie nie są przystosowane do pracy dla człowieka zwłaszcza zimą. Co do zarobków to pracując cały miesiąc i nie opuszczając żadnego dnia na konto przychodzi mi około 1150 zł. O premii bądź podwyżce możecie zapomnieć, jedyne co możecie dostać "od święta" to bon promocyjny do wykorzystania w sklepie Top Secret. Nikogo nie zniechęcam do podjęcia pracy w REDAN-ie. Ja jedynie opisałem swój punkt widzenia, z którym nie wszyscy muszą się zgadzać.
Pafecio 2013-03-01 19:05:57
Witam!!
Dzisiaj byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie pracy w Redanie. W poniedziałek idę pierwszy raz. Praca na magazynie. Zdążyłem się już zapoznać z opiniami na temat warunków w Redanie. Jednak posty dotyczące magazynu są już lekko przestarzałe. Dlatego zastanawiam się czy coś się w tej firmie zmieniło. Podpisałem umowę na miesiąc przez agencje. Zaoferowali mi ok 1100 - 1300 zł netto, zależy czy dostanie się 200 zł premie za frekwencje czy nie. System dwu zmianowy. Jeśli jest ktoś kto pracuje w Redanie na magazynie może wypowiedziałby się czy zarobki faktycznie są takie jak w umowie. Czy faktycznie jest tam taki wyzysk?
1
nixon 2013-05-05 18:37:26
Nic sie nie zmieniło. Bród smród i ubóstwo. Nie wiem jaka agencja Ciebie zatrudnia bo do tej firmy rekrutują dwie agencje. Generalnie - kierownicy wszelkiej maści to dno. Od góry do dołu i z powrotem. Wymagają od człowieka który pracuje za 5,50zl netto niewiadomo jakiego poświęcenia. Normy, jakie trzeba wyrobić są tak wysokie, że da sie tylko wyrobić połowę. Firma nie szanuje ludzi zatrudnianych przez agencję, zdarza się że odsyłają do domu "bo nie ma Ciebie na liście osób z agencji". BHP-owiec czepia się o bzdety podczas gdy na drabinach między regałami można sie zabić. Sprzęt w 90% niesprawny.Brak nadgodzin (a jeżeli już sie zdażą to słabo płatne). Duża rotacja pracowników z agencji. Jedyne co jest dobre w tej firmie to liderzy działów-zdarza się że bronią pracowników z agencji przed kierownikami. Generalnie wszyscy tylko myślą jak się z tamtąd wyrwać w takim stopniu, że nie trzeba przeglądać ofert pracy. NIE POLECAM, TOTALNE DNO!!!
lola 2013-07-01 21:36:20
Jeśli ktoś jeszcze to forum czyta to może powiem co ja sądzę o firmie Redan... w obecnej chwili jeśli chodzi o "studentów", którzy szukają pracy na wakacje lub tych, którzy uczą się zaocznie to owszem pracę dostaną nawet bez większego wysiłku przez dwa biura pracy tymczasowej, które to oferują płacę po przepracowaniu wszystkich dni 1045 zł plus w przypadku mkkadry premię za frekwencję tyle, że ja osobiście tych 200 zł o których jest mowa nigdy nie dostałam. Soboty pracujące może nie zawsze ale się zdarza co do stawki ponoć dniówka plus 50zł też nie prawda. Drugie biuro human center w ogóle porażka... jeśli mam się wypowiedzieć to lepsza dla kogoś zdesperowanego to mkkadry. Stali pracownicy również nie są doceniani, ludzie którzy się starają mogą na drugi dzień dostać wypowiedzenie bez sensownego wyjaśnienia a na ich miejsce jest zatrudniana inna osoba. Stali pracownicy mili i zawsze pomogą jeśli ma się problem co do kwestii kierownictwa chyba lepiej nie mówić o tych panach, którym się wydaje, że są najważniejsi na magazynie a prawda taka, że od nich pomocy żadnej. Nie szanują pracowników a tym bardziej tych na umowę zlecenie tzw "studentów". Ja pracowałam tam dość długo jako studentka żeby zauważyć brak rozwoju zawodowego tzn mam na myśli to, że studentowi ciężko dostać umowę o pracę. Normy wysokie byle by nikt a raczej rzadko kto je wyrobił jeśli już mowa o premii dla stałych pracowników jest ona żałosna, studenci też mają okazję mieć obiecaną premię za zasługi niestety na tych obietnicach się kończy a kierownicy lubią obiecywać oj tak... Sprzęt to katastrofa często się zawiesza lub psuje. Magazyn krajowy to w zimę istna lodówka, kurz na regałach ale w sumie nie wnoszę nic nowego do moich poprzedników. To jest moje zdanie może się ktoś nie zgadzać po to jest to forum.
2
redan dzis 2013-08-14 00:33:40
to muze cie zmartwic wiele sie zmienilo zapewne przezto ze kierownicy obecnie nie radza sobie z pracownikami i nie potrafia z nimi rozmawiac
redan dzis 2013-09-29 00:16:44
Dokładnie nie powiem co sie pozmienialo najlepiej przyjść i samemu zobaczyc. A co do kasy to można zapomnieć że będziesz miał 2 z przodu.
anonimowy 2014-03-13 19:49:47
NIE POLECAM zatrudniać się przez agencję, warunki żenujące, niska płaca za ostre zapieprzanie. Warunki: dużo brudu i kurzu, totalnie niesympatycznie, dużo nienawiści i braku szacunku do drugiego człowieka. Jeśli pieniądze bylyby większe - wszystko możnaby wytrzymać...
1
załamana 2014-05-16 11:52:13
jeżeli ktoś jeszcze tu wchodzi z pracowników proszę o napisanie jak jest teraz i czy nadal tak jest jak wszyscy źle piszą ? zarobi się chociaż 1 200 ?
1
mała mi 2014-06-05 23:31:37
2000 pracowników??? A w życiu! Podobno pracownicy mają te 1600zł, ja dorabiam sobie już jakiś czas do studiów przez agencję, więc o zarobkach się nie wypowiadam. Kurz kurz kurz!! Jest dużo nowych stałych pracowników, atmosfera zmieniła się na plus. Młodzi ludzie którzy w ubiegłym roku przeszli na Redan spod agencji - zawistne hieny. Już nie pamiętają jak sami pomykali w kamizelkach, sodówa i donosicielstwo, sporo odeszło, jedna zwolniona, bo ciągle się bawiła telefonem. Starsi i Liderzy bardzo w porządku, sympatyczni, wytłumaczą, pomogą. Ciągłe przemeblowania i dezorganizacja pracy. Kierownicy mają swoją robotę, więc mało się z nimi gada i wszystko załatwia się z brygadzistkami. Jak się nie opierdzielasz i nikomu nie podpadniesz to jest całkiem w porządku. Nogi bolą, ale da się przeżyć. Kiepski sprzęt i system wiecznie pada, ale tak jest w każdej firmie. Przerwa trochę za krótka, ale moim zdaniem opinie wyżej są trochę przesadzone.
1
anonim 2014-06-30 23:34:04
Nie wiem czemu wypowiadacie się tak negatywnie o tej firmie. Dzisiaj miałem tam swój pierwszy dzień. To według was w magazynie powinno być czysto na błysk? (usunięte przez administratora)
AnonimZ05.09.2014 2014-09-05 15:21:00
Odradzam! Przez biuro zarobisz 960 zl a w pracy nawet stanac nie mozna bo zaraz jest opieprz. Na nowych zwalana jest caly czas wina jesli cos jest nie tak. Brygadzistki bardzo niesympatyczne, stali pracownicy w wiekszości również. Osoby przez biuro sa ok Ale non stop sie zmnieniaja bo jedna wpadka, konieczność wcześniejszego wyjscia czy powiadomienie ze nie mozna dzwigac albo zapakowanie mniejszej ilosci towaru niz norma to, uslyszymy (o ile nie ubliżą, zagrożą ) po co tu przyszedłes/łaś lub na nastepny dzień rano do widzenia, dziekujemy. Nie warto, szkoda czasu, siły i nerwów.
3
. 2014-10-03 08:07:08
Naczytałam się negatywnych opinii o firmie i żadnej nawet jednej pozytywnej nie znalazłam. Traktowałam je jednak z przymrużeniem oka, bo wiadomo, że niektórym nigdy nic nie będzie pasować i najlepiej samemu sprawdzić, bo sugerując się opiniami z internetu człowiek nigdy by nie poszedł do żadnej pracy. Ale poszłam na magazyn, sprawdziłam i niestety z tego co zaobserwowałam, wszystko się zgadza. Zostaliśmy "powitani" krzykiem pani, że "znów nie mamy kamizelek", chociaż był to nasz pierwszy dzień, a nikt nas nie poinformował, że sami powinniśmy je zdobyć. Pan, który wydawał się zajmować najwyższe stanowisko z obecnych tam osób zarzucił nam czterominutowe spóźnienie, mimo że weszliśmy razem z innymi pracownikami, co moim zdaniem i tak było szczęśliwym przypadkiem, że w ogóle nam się to udało biorąc pod uwagę fakt, że nie posiadamy magicznej karty, bez których nie otworzy się połowy drzwi. Wyjść też bez niej nie można, trzeba się dopraszać o wypuszczenie. Zdecydowanie zostaliśmy odprawieni do domu bez żadnego "przepraszam" albo "przykro nam, że musieliście przyjechać tu tylko po to, żeby dowiedzieć się jakim tonem zwracamy się do pracowników". Dostaliśmy jednak szansę powrotu, jeśli wrócimy z kamizelkami. Nie wróciliśmy. I z tego co się zdążyliśmy dowiedzieć, nie będzie to dla nich nowość. Z takim chamstwem dawno się nie spotkałam. No i nie lubię zbierać batów za innych.
Anonimowy 2014-10-03 08:39:07
Prawdziwe chamstwo, brak szacunku do nowych praciwnikow. Przychodze pierwszy dzien do pracy, a na dzien dobry ogromna nienawisc i krzyki. Wszystko najlepiej miec przy sobie, gdyz szafki dla nowych pracownikow sa bez kluczy, a to moze skutkowac kradzieza. Najbardziej smieszy wejscie z napisem biuro, gdzie tak naprawde sa szatnie dla pracownikow a biura ani widu ani slychu. Nikomu nie polecam, szkoda wlasnych nerw.
1
andrzej 2015-01-28 17:54:52
Faktycznie, ogłoszenie brzmi bardzo ciekawie, bo rzadko zdarza sie, żeby magazynier od razu miał umowe o prace, najczesciej jest to zlecenie. Nie wiem tylko po co te zajęcia sportowe, bo jeśli sa tu ciezkie rzeczy, to siłownia jest gratis. W ogóle to ile proponuje Redan na tej umowie, nie jest to aby minimalna krajowa?
atomek 2015-03-02 23:27:13
Tak umowa o praę jest ale pozatym tragedia brygadzistki bez szacunku do pracowników kierownicy z głowami w chmurach którzy nie wiedzą o co chodzi i sprzęt który co chwila się psuje (nawet drabiny nie wszystkie są sprawne )To jest prawdziwa strona tej firmy no i kurz kurz i jeszcze raz kurz , magazyn nieocieplany pry ktorym wiszą trzy kurtki dyżurne ktore niewiadomo kto przed toba nosił ,dezorganizacja pierwsza klasa , 15 min przerwy ani min. dłużej , ubikacja jest jedna na hali są uszkodzone ... taka prawda :///
1
ktoś 2015-04-27 16:26:49
Te wszystkie opinie na temat pracy w firmie redan magazyny są w 100% prawdziwe.Dodam jeszcze ze na rozmowie kwalifikacyjnej wciskają kit że można dostać 1000 zł premi co jest nie prawdą.Na magazynie potrafi być - 10 C.w zimę .Jak ktoś chce tam pracować niech się bardzo poważnie,chyba że ktoś chce na żywo obóz pracy zobaczyć.Pozdrawiam
3
SemperFidelis 2015-06-11 12:27:04
Kompletnie nie polecam!!! Zwłaszcza osobą z agencji! Zwalniają za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja na przykład przez 3 miesiące byłam na kontroli opakowań detalicznych na komputerze, a potem wcisnęli mnie na kontrolę jakości (oczywiście z powiększoną normą). Byłam tam tylko 2 dni i nie zdążyłam nawet się wyrobić na stanowisku. Ogólnie na magazynie syf! Kurzu więcej niż włosów na głowie! Tam jak nie zimno to gorąco. Pracując tam kilka miesięcy byłam chora 3 razy! Jedyny plus to bardzo sympatyczni współpracownicy. Zawsze chętni do pomocy. Dla osób o baaardzo silnych nerwach może i dobra praca, ale jak dla mnie to jeden wielki SYF!
4
roman 2015-06-18 22:36:41
Ciężko się pracuje w tej firmie, atmosfera beznadziejna, ciągle tylko zebrania i nasiadówki, z których nic nie wynika, dywagacje na zasadzie co było pierwsze jajko czy kura...rotacja wśród pracowników ogromna, za to zarząd od lat ten sam...No cóż, praca nie na stałe, na jakiś czas, bo długo się nie wytrzyma. Taka prawda.
3
Ania 2015-06-23 17:08:42
Witajcie,czy w Redan magazyn trzeba koniecznie umiec obslugiwac komputer bo ja internet tylko w smartfonie od zawsze wiec nigdy z komputerem nie mialam do czynienia,prosze o pilna odpowiedz,zaczynam wkrotce rekrutacje przez Redan bezposrednio i tylko pytali czy skaner obsluge znam i ze jak nie to naucza tam,o komputerze nic,czy on jest konieczny czy nie,pozdrawiam.
Byly pracownik 2015-06-25 18:51:35
Opinie są prawdziwe, a jezeli wg ciebie na magazynie ma byc taki syf jak tam to znaczy ze kimkolwiek jestes to brudas z ciebie i nie miales mozliwosci pracy w czystych magazynach. Trollu ile ci placa za pisanie tego? Donosy, chamstwo, agresja, kierownictwo co zarabia 2tys wozi sie jakby byli bogami. Ja zarabialem w niemczech 9tys na mc i pracowalem w dobrych warunkach a po przyjsciu do redanu zygac sie chcialo. To zwykla wylegarnia patologii zulerii i idiotyzm kierownictwa. Pozdrawiam Parowe z pakowania toreb
2
Anonim pracownik 2015-08-05 18:52:57
Jak czytam to wszystko to smiac mi sie chce z waszych bredni i gadania jak to jest zle przychodza do nas do pracy jakies debile ktorzy nie umia jezdzic paleciakiem albo zafoliowac palety wiec o czym my tu gadamy oczywiscie mowie tutaj o super patologi ktora przychodzi przez agncje pracy jak tak czasem patrze na nich wszystkich wydaje mi sie ze biora ich z bram lub nie wiem z kad i tyle na temat TZW. studentow w redanie bo szkoda na to slow na 10 osob z z agencji 1 normalna

Teraz moge napisac jak to jest na umowie o prace 1800 brutto gdzie mozna wypracowac sobie premie i spokojnie sie wychodzi od 1600 do 2000 jak ktos pracuje i chce po to sa normy zeby wlasnie dostawac premie kto wyrabia normy lub wiecej niz norme ma premie to jest oczywiste a jak ktos sie kreci nie robi lazi po 10 razy do kibla wiadomo ze jej nie wyrobi dodatkowo sa soboty pracujace dosyc czesto wiec tez mozna dorobic jedyny minus to kurz ktory jest w hali magazynu i skanery ktorych pol jest dobrych pol nie z tym sie zgodze a kierownicy nie sa tacy straszni jak to pisza ludzie bo jesli chodzi o pracownikow mozna pogadac itp a z agencji pracy ludzie juz wymienialem jacy przychodza jedni na 2-3 dni i tyle jeden wielki przemiał wiec kierownictwo nie zadrecza sie tymi ludzmi dzisaj sa jutro ich nie ma Pozdrawiam
1
były pracownik 2015-08-06 21:07:04
Do anonimowy pracownik.Proszę Cię o czym ty piszesz.Czy ty kiedykolwiek pracowałeś w normalnym magazynie gdzie jest porządek i czysto?Tam jest trach pracować,chodzi mi o regały w magazynie.Do tego w zimę na magazynie potrafi być - 5 C.Co do sobót. To człowiek przychodził w sobotę a na koniec miesiąca miał zabraną premię lub nie wpisane nadgodziny i znów mijasz się z prawdą.Ogólnie nie polecam tej pracy.Szkoda zdrowia i nerwów.
6
pracownik 2015-08-27 11:43:17
Cześć, ja pracuje tutaj od niedawna bo od dwóch miesięcy, teraz mamy przebudowę, więc zgadza się jest syf, ale jak wszystko ogarną to będzie ładnie, co do umowy to jest o pracę, pytałem innych magazynierów i wiem ze można zarobić koło 2000 na rękę, bez konkretnego wysiłku, trzeba tylko chcieć, ja nie mam problemu z dogadaniem się z pracownikami, zauważyłem, że ci z agencji pracy zaczynają być zamieniani na stałych pracowników, teraz jest zmiana kierownictwa i cały czas dochodzą nowi ludzie, wiec jak dla mnie atmosfera jest okey.
były pracownik 2015-09-24 15:06:55
Tork co ty piszesz???Firma Redan czyli Top Secret,Troll ma magazyn tylko w Łodzi.Co do warunków pracy to PORAŻKA.Nie całe 2000 zł.za obsługę wózka wysokiego składy śmiech na sali!!!Za nadgodziny nie chcą płacić.Co do ludzi z agencji pracy.To ludzie po dwóch dniach mieli dosyć tej ,,cudownej,, pracy.
4
Była.pracownica 2015-09-29 09:47:18
Każdy dorzuca tu swoje trzy grosze, to i ja rzucę.
Pracowałam na magazynie Redan ponad miesiąc, w celu dorobienia sobie na studia. Płaca może i nie wielka, ale w końcu to agencja zabrała mi większość i się na to podpisując umowę zgodziłam, więc nie narzekam. Jeżeli chodzi o kierownictwo... jak się robi co do ciebie należy, to nie ma problemu. Jest jeden kierownik, którego trzeba unikać, ale jak robisz to sprawnie, nie obijasz się to i nie obrywa ci się po głowie. Brygadziści raczej wszyscy są ok :) Jeżeli chodzi o pracowników... w większości są naprawdę w porządku ! Jedyne osoby które mi nie podpasowały, były zatrudnione przez agencję. Pracownicy stali ZAWSZE mi chętnie pomagali, jeżeli początkowo miałam trudności z ogarnięciem skanera, czy odnalezieniem czegokolwiek.
Norma na pakowaniu, wdł mnie dla nowych pracowników jest nieosiągalna, a i tak wiele starszych pracowników oszukuje, więc zbytnio się nią nie przejmowałam gdy tam trafiałam.
Co do zimna, niestety teraz jestem chora. Druga część magazynu, gdzie jeździ się wózkami widłowymi jest nie ocieplana (zrozumiałe, w końcu co chwile są otwierane hangary), niestety pracując w takich warunkach szybko się przeziębiłam, a żadnego ubrania nie dostałam.

Reasumując: jeżeli ktoś chce tam pójść sobie dorobić, jak najbardziej polecam !Jeżeli ktoś chce tam się zatrudnić na stałe, również polecam, ale tylko przez firmę ! W żadnym wypadku przez agencję, dochodziły mnie słuchy ( z autopsji tego nie doświadczyłam), że pracownicy z agencji są traktowani gorzej, mniej godnie.
pracownik 2015-11-13 15:37:37
Przez Agencje zarobisz wiecej, jako pracownik dostaje max 1550 netto z premia tyle ze jest umowa o prace, firma jezeli ktos nie potrzebuje pilnie pracy to nie godna polecenia syf i zero zorganizowania większość osob ktora przychodzi nie wie sama dokladnie co ma robic a przyjmuja praktycznie kazdego
artur 2015-11-24 10:48:23
byłem widziałem i nie zdecydowałem się na pracę w tej firmie,nie ład totalny,towar na poziomie ziemi właściwie ( w żadnym magazynie nie zbierałem towaru z ziemi ) - widać gołym okiem brak dobrej organizacji ,w zadnym magazynie nie widzialem nigdy takiego kociokwiku
4
janek 2015-12-08 13:32:26
Ludziom na magazynie tak słabo płacą, a w biurze zarobki na kierowniczych stanowiskach od 8 do 10 tys i w górę, nie mówiąc o dyrektorach i wyższych stołkach. A zarządzają od kilku lat ci sami ludzie i nic nie zmienia się na lepsze, na giełdzie akcje spadają drastycznie. Kiedy ta firma się zmieni...Ratuje ją tylko wymiana kadry menedżerskiej i projektantów...
idiota 2015-12-21 20:46:55
to gow.....pogniecone ubrania wtlamszane na sile do starych sporchnialych pudel ze Smietnikow!!??to zenujace ze ktos wogole chce za to zaplacic!?ja bym tego wszystkiego uzyl do sp rzatania toalet.dla mnie gow....warte jak i caly zlodziejski zaklad.pozdrawiam
1
idiot 2015-12-21 21:07:04
precz z tym leszczem synkiem "C",ktory was wszystkich wyszfidluje z kasy!!!!to balwan udajacy wazniaka,ale tak na marginesie wyczulem juz na samym poczatasiu jego bezpodst
awna durna dume.to zwykly facet taki jak wy!!!nie bojcie sie tego durnia,zygajcie tam i chlajcie.ale i tak pajacu od biureczka skonczysz jak laleczka,pantoflarz!!!podsluchalem,ha ha!!!robcie tam to cos ale tylko jak musicie,i pamietajcie........kiedy synkowi"c"cos nie pasuje to w waszych kieszeniach forsy brakuje,i nie dostaniecie nic......
Sunterr 2016-02-01 13:28:29
Miałem tam jutro iść w sprawie pracy ale po przeczytaniu opinii wychodzę z założenia ze po pierwszym dniu pracy jakiś kierownik lub lider został by zabrany przez pogotowie a ja przez policje słabe nerwy nie idę tam haha :D
LUx1910 2016-02-06 08:18:56
Witam , Ja tam pracuje 2 miesiac przez agnecje i nie ma tragedii , kierownicy nie sa wcale tacy straszni jak tu ludzie pisza :) , jak ktos przychodzi posciemniac albo nie wiadomo co to niech nie liczy na nic. Praca wcale nie jest jakas wymagajaca , pracownicy sa bardzo w porzadku , zawsze pomoga , kiedy masz jakis problem :) Atmosfera jest bardzo w porzadku , jedyny minus to ten brud i kurz na magazynie :/
lolka 2016-02-20 00:35:21
syf okropny, kadra chora na głowę, ludzie różni, zalezy jak sie trafi.... kasa do bani, nie polecam!!!!! można tam pracować jeśli nie ma sie innego wyjścia.
1
esmeralda 2016-02-23 18:30:14
Firma ma bardzo słabe wyniki i zwalniała ostatnio sporo osób,nie pierwszy raz w swojej historii.W tym wieloletnich pracowników. A ich przełożonych niekoniecznie. Aczkolwiek jak to bywa w polskich firmach nawet zwolnień nie potrafią dobrze zaplanować, bo zmian można dokonać zmieniając kadrę zarządzającą a nie szeregowych pracowników. Brak zarządzania;słaba, nieprzeszkolona kadra menedżerska wywodząca się głównie z byłych pracowników którzy może i znają firmę od podszewki ale pojęcia o zarządzaniu nie mają. Niekorzystny kurs, walka o niską cenę sprzedaży skutkuje słabą jakością produktów, co to za ubrania które po kilkukrotnym upraniu są do wyrzucenia. A prawda taka że cokolwiek by nie zrobili ludzie i tak wolą kupować w Reserved czy Zarze, mimo wszystko te marki zdominowały nasz polski rynek.
6
esmeralda 2016-05-13 17:52:23
Oferty ciekawe się pojawiają bo firma non stop zatrudnia i zwalnia. Ostatnio było bardzo dużo zwolnień i odejść wieloletnich pracowników którzy mieli dość niepewności i roszad. Jeśli to jest Twoim zdaniem zarządzanie to chyba nie masz o nim pojęcia;-) Likwidacja działu zajmującego się jedną marką, rotacja 80% w dziale męskim, nieobsadzone od dawna stanowisko dyrektora handlowego, spadki sprzedaży faktycznie masz chyba nieswieże dane.
2
robib 2016-06-22 15:13:45
Dobre oznaka rozwoju. Sam to wymyśliłeś czy płacą ci za takie głupoty synku
2
anna 2016-06-22 18:58:54
haha a skąd czerpiesz ty te informacje ze niby jest dobrze? pracuje tam moja siostra chciałam też aplikować ale zrezygnowałam.Takiej rotacji jak tam nie widziałam nigdzie, mnóstwo osob zwalnianych na przestrzeni miesięcy,dobrych pracowników i bardzo dużo odeszło samych. Zliwkwidowana jedna marka bo się nie sprzedawała, słaba sprzedaż na innych markach wiodących, nieciekawa atmosfera wśród ludzi to niby jest dobra kondycja??? ciekawe.
1
noda2005 2016-07-01 17:43:17
Te "kilka ciekawych ofert" od pary dobrych lat powtarzają się notoryczne co drugi-trzeci miesiąc. Cóż to za ciekawa firma oraz ciekawe oferty że aż nikt nie chce tam pracować???
2
golden 2016-07-09 06:12:41
Hej,
Chciałabym się dowiedzieć na czym polega stanowiskoMlodszego specjalisty ds. obsługi klienta internetowego, jak jest z zarobkami ?
tomek 2016-07-22 15:12:01
słabi zarządzający, brak oferty typu ubezpieczenie medyczne dla pracowników, dofinansowań do kart sportowych, brak możliwosći dopłat do obiadów , czy innych benefitów. W niektórych firmach to normach, w tej do niedawna w upalne lato nawet wody nie dawali mineralnej ;) taka polska żenada
2
goldeneye 2016-08-05 19:59:38
2000 zł brutto
Sredan 2016-10-01 18:16:53
Hahahaah to co piszesz jest śmieszne i twoja osoba również. Obstawiam opcję że jesteś wtyłkowłazem, donosicielem który chodzi miedzy regałami i podsłuchuje ludzi by za chwile pójść do kierownika czy brygadzisty i donieść co kto i jak. Po czym z uśmiechem na twarzy czekasz, aż wpadnie do tej twojej śmiesznej pensyjki kilka dodatkowych judaszowych srebrników za to :) Ciekawe że ty jesteś takim cudem na świecie i wszystko potrafisz odrazu (nie tak jak te tumany z agencji pracy....), i siedzisz w takim beznadziejnym miejscu jak Sredan :) i to w dodatku na magazynie, nie w biurze za biurkiem. Taka świetna osoba jak ty? No jak to , nie myślisz o tym żeby wspiąć się wyżej? byłoby bliżej odbytu dyrektora :)

A teraz o pracy, warunkach i ludziach: KURZ KURZ I KURZ. Plotki, krzyki i chamstwo. Znikome poszanowanie ludzi z agencji, nie rozumiem czemu tak jest... stali pracownicy podzieleni ,jedni ci pomogą wesprą a drudzy z łaską pomogą lub wcale, wyśmieją, obgadają, zresztą obgadają to i tak ;),mało tolerancyjni. KURZ KURZ I KURZ. Praca ciężka ale to magazyn więc nie oszukujmy się nie ma lekko, ale ale ,sorry, za taka słabą płacę nie każdy się stara, ..... za soboty nie chcą płacić, bo albo ktoś cie nie wpisze na listę albo coś innego, premia albo jest albo nie ma pff, 1200 może kogoś zadowoli w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] organizacja pracy to porażka, przerwa 15 minut!!!! ..... no comment..... sprzęt pozostawia wiele do życzenia, często się psuje zawiesza itp. przez co nie da się sprawnie pracować a koniec końców to i tak wychodzi na to ze to twoja wina źle pracujesz jesteś zły pracownik a fe ;) ZIMNOOO , KURZ KURZ I KURZ, rotacja pracowników przeogromna. Ja z całego serca nie polecam :) ps. co do wtyłkowłazów niestety jest to prawda, wiec jeśli już zdecydujesz się tam pracować uważaj co mówisz i robisz :) KURZ KURZ KURZ
3
ewa 2016-10-16 18:08:33
ale mowicie o stanowisku bezposednio w firmie? bo wiem, ze produkują rzeczy dla textilu chociaz nie wiem czy tekstil tez nie jest ich, poza tym jak na produkcje chcesz sie dostac to chyba smialo mozna alikowac bo podobno ciagle kogos zatrudniają
asd 2016-10-26 13:51:47
Jak wygląda praca na stanowisku celnika? Ile wynosi wynagrodzenie?
nobodyone 2016-11-27 17:20:16
Witam!
Pracowałem tam trzy miesiące na przyjęciu dostaw ,masakra pierdolnik straszny ,system o nazwie safo ,kompy zawieszające się co chwila tak że nie da się na nich pracować,premia zależna od ilości zeskanowanych czyli przyjętych sztuk towaru (przy tych demonach prędkości sami sobie odpowiedzcie ile można wyciągnąć premii). Bhp tragedia spadające kartony z regałów ale gość od bhp zwolnił kolesia za brak butów roboczych lecz pierdolnika na regałach nie widzi ,kurz grubości centymetra prawie wszędzie, no i wisienka na torcie czyli wynagrodzenie robiłem praktycznie wszystko czyli jak było trzeba to wskakiwałem na rozpierdolony wózek i byłem wózkowym za 1450 pln to jest chyba żart po drugim miesiącu pracy powiadomiłem kierownika że pracuję do końca umowy i nara, jego mina i tekst bezcenne cyt "CO MOGĘ ZROBIĆ BYŚ ZOSTAŁ?" umowa na dwa lata już na mnie czekała ale się nie doczekała. ODRADZAM WSZYSTKIM OMIJAĆ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o Redan - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redan