brak logo

Alcor Business Partner Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Alcor Business Partner Sp. z o.o.

anionim1 2011-04-10 03:26:39
Zgadzam się w 100% z opinią. Nie polecam tej Firmy.
anonim 2011-12-04 08:25:26
polecam
marta 2011-12-05 23:48:08
a jakie zarobki????ide tam na rozmowe i nie wiem czego sie spodziewac?
Alek 2011-12-12 22:56:54
Marne, jak na obroty.
ET TEQUITO 2013-01-22 21:39:44
Nie polecam tej firmy. Marne zarobki a atmosfera jeszcze gorsza.
Mroźny MIś 2013-04-16 19:01:57
Żenada to słowo ciśnie mi się na usta - najlepszą rekomendacja dla tej firemki, jest rotacja wśród pracowników :).
1
Maja 2013-05-21 17:50:56
Zadziwiające, że negatywne komentarza są stale usuwane. Brakuje wielu wpisów. Czyżby Pani M maczała w tym palce.
1
głucho 2014-12-15 12:57:17
no widzę, że to co napisał korok nie wywołało jakiegoś wielkiego odzewu powiem wam szczerze, ze chcialbym miec cos konkretniejszego tutaj napisane nim sie zdecyduje napisac do firmy i jakos uda sie mi na tym zyskac - mam ostatnio takiego peszka z tym wszystkim . nie wiem co zrobic zeby zarobic wreszcie jakies godziwe pieniadze
mmmmiii 2015-01-16 15:06:48
powiem tylko tyle, kończąc "piekna współpracę" zostawiłam tu swój wpis-który dziwnym zbiegiem okoliczności zniknął stąd..jesli nic się nie zmieniło to fimry nie polceam, kiepskie zarobki,atmosfera na Okęciu beznadziejna przynajmniej w "siedzibie"..Pani szefowa powinna duużo się nauczyc o szacunku
Maciek 2015-01-29 18:14:43
Nie polecam tej firmy zarobki beznadziejne i brak szacunku ze strony wlasciciela.
alek 2015-01-29 18:40:05
Szefowa a raczej dziewczynka ze wsi która przyjechała do Warszawy, obecnie zona właściciela (jest od niego o 10 lat młodsza :) ) nie ma ani trochę szacunku do ludzi nawet od 30 lat od siebie starszych. nie polecam tej firmy!
2
iiii 2015-03-27 00:43:05
Nie to żebym się w jakiś sposób czepiał, ale bardziej chętnie widziani są mężczyźni przy tego typu pracach nie sądzicie? W żaden sposób nie chcę być szowinistą ale czasami ludzie na panienki w serwisach patrzą z wielkim politowaniem i informacje jakie od nich otrzymują bardzo często biorą z przymrużeniem oka.
marcin 2015-03-27 13:59:34
Nie polecam. Pracowałem tam przez pewien czas. Zero możliwości rozwoju i bardzo słabe zarobki w porównaniu do obowiązków.
sama prawda 2015-05-18 19:31:21
ten cały olus to niezły cwaniaczek hehe
kobieta=człowiek 2016-09-06 12:00:33
Co to znaczy: "bardziej chętnie widziani są mężczyźni przy tego typu pracach". Może raczej osobnicy o wybitnie stereotypowych poglądach wierzą, że tylko mężczyzna może znać się na olejach? Kiedyś wierzono, że kobieta nie może studiować, prowadzić samochodu, firmy, zostać lekarzem, prawnikiem czy profesorem uniwersyteckim. I co? Jakoś może. Tym bardziej może się znać na olejach! Już sam fakt, że piszesz: "panienki w serwisach". Piszesz też "chłopaczki w serwisach"? Może nie chcesz być szowinistą, ale jesteś. Oby Twojej córki/żony/matki/siostry nigdy nikt nie potraktował tak, jak ty traktujesz kobiety.
ala 2016-09-06 12:21:39
Popieram w 100% w takich sprawach nie powinno być przyzwolenia na takie traktowanie! Każdy ma równie prawa i kobiety powinny dostać takie samo wynagrodzenie jak mężczyźni mam nadzieje, że pilnuje się tego tutaj
Magdalena 2016-10-26 20:44:19
Musze sie nie zgodzic z poprzednikami akurat wspaniala firma. Dzieki personelowi ktory zasuwa za male pieniadze 1800zl to malo w porowaniu do obrotow.
Mi osobiscie dana dodatkowe obowiazki bo grafik poszedl na urlop wieczny. Tzn odszedl i po kilku zwolnieniach nie powrocil. Za to ja musialam zasuwac na wysylce, na allegro, na obsludze i miec wygorowany plan sprzedazy w porownaniu do leni ktorzy woleli siedziec w necie lub czytac ksiazki i mieli wszystko gdzie bo prace otrzymali po znajomosci. To sa znajomi z jednego podworka z Bemowa.
Nie pracowalo mi sie milo. Przyszla depresja wiec odeszlam. Ale moje pierwsze zwolnienie odrazu zaprowadzilo mnie na komisje lekarska bo pracodawca watpil w prawdziwosc zwolnienia. Moja psychitra znana i szanowana z 15 letnim stazem powiedziala ze pierwszy raz sie zdazylo zeby odrazu pierwsze zwolnienie bylo podwazane. A tak naprawde nie uplynelo 10 dni z 14 na zwolnieniu a ja juz mialam list z Zus. Oczywiscie komisja lekarska uznala zasadnosc mojego zwolnienia.
Dlatego pozostaje sie zastanowic bo wiele osob nie zostawia opinii a napewno ja podziela jako firme w ktorej trzeba miec mocne jaja.
Duzo kobiet pracuje. Czy sa dobre czy nie to nie mi oceniac.
Mnie zaskakiwalo brak taktu z obu stron wlascicieli. Poniewaz ja mam prawo sie mylic i nie wiedziec ale oni nie. Poza tym presja donoszenia na innych. Dziwne insynuacje i podwazanie kompetencji.
Bylam zalewana iloscia maili ktore nic nie wprowadzaly a ze nie naleze do osob ktore dostosowuja sie do presji to bylam na dywaniku.
Maile pan Alek wysylam nawet o 6 rano w niedziele. Zaskakiwalo mnie ze mlode roczne moze malzenstwo nie cieszy sie soba ale pracuje w tym czasie. Oczywiscie osoby pracujace w oddzialach mily spokoj bo zrobili co mieli i mogli siedziec w necie. A ja biedny rzuczek nauczylam sie ogladajac strony o motornizacji i sluchajac klientow. To wspominam dobrze. Wzbogacilam swoja wiedze.
Mam nadzieje ze znajda sie idealnie pracownicy ktorzy spelnia wymagania firmy i moze cos ulepsza. Bo strona internetowa nie zmienila sie od 10 lat. Z drugiej po co zmieniac cos jak dziala. Wiem ze Pan prezes posiada ojca o wyjatkowej sknerosci (ktory ma male biuro podrozy dla szkol) dlatego widac takie postepowanie w soso7nku z podwadnymi. Przeniesiony model.
Zycze im duza pieniadzy aby mogli wyjechac na odludna wyspe i relaxowac sie. Tak aby sie nie meczyli i innych w pracy.
1
Zostaw swoją opinię o Alcor Business Partner Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alcor Business Partner Sp. z o.o.