Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BestenWest Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
irek - 2015-07-04 13:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czym dojedrzacie na kury
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-07-05 17:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim, ja od lutego pracuje na Oss, za niedługo konczy mi sie kontrakt i mam nadzieje ze przeniosa mnie na druga lokalizacje, bo praca jest ok, ale najbardziej zalezy mi oczywiscie na pieniądzach - w Polsce wiadomo jakie sa realia, harujac od rana do nocy nie starcza nawet na oplaty
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-07-05 21:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani w Polsce to nawet z dobra posada ciezko wyzyc, Alu calkowicie sie z toba zgadzam, za granica pracujac na produkcji mozna duzo lepiej wyjsc, ja wlasnie dlatego wyjechalam i powiem wam ze nie zaluje, nie ma co sie trzymac tej biedy w polsce kochani
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-05 21:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2015-06-27 17:20:55]:
karolina po co ci takie informacje? niechce sie przedstawiac, a napisalam jak jest zeby ludzie wiedzieli, nie jest idealnie, bo tak jak pisalam z niektorymi sprawami po kilka razy trzeba chodzic co moze być irytujace (w sumie jest), ale do samej pracy i ilosci godzin nie moge sie przyczepic
zdjecie uzytkownika
keki - 2015-07-08 19:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że jak ktoś nie ma pracy takiej stałej w zawodzie czy coś, to spokojnie może korzystać z tej agencji pracy, a to dlatego, że nie słyszałem, żeby były z tą firmą jakieś większe problemy, no i ogłoszeń teraz sporo, bo wiadomo, że sezon, no i praca za granicą jest jak najbardziej opłacalna, warunki średnie, ale kasa jaka :D
zdjecie uzytkownika
Nicolas - 2015-07-09 09:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak jest w tej firmie z językiem??jest on wymagany??chodzi mi o angielski..??z góry dzięki za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Nicolas - 2015-07-09 09:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [keki - 2015-07-08 19:46:31]:
Keki powiedz mi jak jest tam z językiem jest wymagany?
zdjecie uzytkownika
Liza - 2015-07-09 22:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dzwoniłam do biura to mi powiedzieli że nie trzeba znac jezyka, podobno jak sie dobrze zna jezyk (chcieli ze mną po angielsku gadać... aaaaa od razu spasowałam) to mogą coś tam innego zaproponować, ale z oczywistych wzgledow (troche dukam ale siara sie odezwac) ta opcja nie jest dla mnie, podobnie jezeli chodzi o jakies uprawnienia na wózki widłowe i tym podobne :/ ja niestety ani opcja nr 1 ani opcja nr 2... dobrze ze chociaz na zwyklego pracownika produkcji chca mnie wziac :D
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2015-07-10 10:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha Ha Erkan wyskoczył?taki kozak zawsze wiedziałem że to pinda...a trzesli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy na których spojrzal. Jaki szef tacy pracownicy 80 % popaprance a jak Azis panienka Erkana???
zdjecie uzytkownika
slawko - 2015-07-12 13:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich co pracują w Holandi,przez firme BESTENWEST.Napiszcie prawde jak na prawde jak tam jest.Bo mam okazje tam jechac na produkcje.Z GORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
słodka*** - 2015-07-13 09:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej!!! pracowałam w różnych firmach w NL i powiem wam że cieszcie się-mogliście gorzej trafić:) wracam z chęcią po urlopie. Ciężko jest ale po tygodniu idzie się przyzwyczaić leszcze buaha
zdjecie uzytkownika
po125 - 2015-07-13 14:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nie narzekam teraz mam urlop i chetnie tam wroce spowrotem
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-07-13 18:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja teraz mam dojechać do koleżanki w sobote na oss. Ona jest tam już prawie miesiac i mówi że nie jest źle. Jak sie chce pracować to jest ok a jak sie chce zabawiac to nie ma po co tam jechac. Ja jade bo kase chce zarobic.
zdjecie uzytkownika
nell - 2015-07-20 01:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi został miesiąc do końca kontraktu, moge polecić wszystkim którzy nie boją się pracy, na poczatku nie było mi łatwo się do tej pracy przyzwyczaić bo to zupełnie co innego niż praca którą wykonywałam do tej porym, ale na pewno wracam, małe wakacje a potem moze mnie wezmą na drugi zakład :)
zdjecie uzytkownika
lord vader ;P - 2015-07-23 23:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech moc bedzie z wami! hahahah... a tak na poważnie - praca ok, na hali zimno (w porównaniu z obecnymi temperaturami na zewnątrz) wic trzeba sie zaopatrzyć w ciepłe wdzianka, mi razu pewnego odwaliło po ciepłym wekendzie i ubrałem sie cieniej niż zazwyczaj (nie, nie... nie w sam podkoszulek i krótkie spodenki - ale i tak troche pizgało jak się nie ruszałem) - tak ku przestrodze...
opierdzielanki na firmie nie ma, ale tu nic nadzwyczajnego - nie pracowałem jeszcze na produkcji gdzie można było się opieprzać (może źle trafiłem - jak takie znacie to dajcie cynka)
masakry nie ma... pozdrówka!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-24 12:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja mieszkaniowa? Pani z biura poinformowała że są to bungale. Niestety wcześniej mieszkałam i warunki były strasznie opłakane,grzyb,pleśń i te sprawy. Jak wyglądają bungale pracując przez to biuro?> Da się mieszkać? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
słoneczko123 - 2015-07-24 16:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie podoba nie jest źle
polecam
zdjecie uzytkownika
Ulcia - 2015-07-25 13:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasiu wszystko zalezy od tego z kim mieszkasz, jak mieszkasz z brudasami to jest masakra, ale jak wszyscy po sobie sprzataja i utrzymuja czystosc w łazience i całej reszczcie ktora sie wspolnie uzytkuje to jest ok, wiadomo duzo miejsca nie ma, ale jak mieszkalas na bungalach to wiesz jak to wyglada. Zycze Ci poukladanych współlokatorów, zdarzyło mi sie mieszkać już z brudasami i nie moge zaliczyć tego doświadczenia do najprzyjemniejszych
Na obczyźnie powinniśmy się trzymać razem! pozdrawiam Cie gorąco, powodzenia
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2015-07-25 20:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.8 sierpnia mam planowany wyjazd do holandi praca przy kurczakach.pierwszy raz jadę za granicę i w dodatku bez nikogo znajomego. Czy mógłby ktoś udzielić informacji? Jakie warunki panują mieszkalne , czy wypłata na czas bo podobno co tydzień i jak wygląda sprawa godzin pracy.czy jest możliwość nadgodzin? Bardzo proszę o odp . Nie chce jechać w ciemno a żeby tam się wybrać to muszę się zapożyczyć. Mam dwoje dzieci i nie stać mnie na wyjazd który okaże się błędem.
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-07-26 17:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę napiszcie czy przyjmują tam mezczyzn i po ile godzin dziennie się pracuje.Z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-07-28 05:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andi przyjmują facetow, same baby bys do pracy wyslal? sa takie produkcje? chetnie bym sie wciurał jako wilk w owczej skorze :D

a co do twoich pytan Alicjo:
mieszka sie na bungalach, nie wiem czy sie orientujesz jak to wyglada, ale zapewne na kempingi wyjeżdżałaś w swoim życiu - to właśnie coś takiego, nie mozna powiedzieć ze przestrzeni dużo jak w pałacu, ale przeciez to tylko tymczasowe lokum na czas kontraktu, mi do przekimania wiecej nie trzeba
wyplaty sa co tydzien, pierwsza nie byla od razu po przyjezdzie ale na poczatku trzeciego tygodnia wiec trzeba sie przygotowac ze dopiero po takim czasie beda wplywy na konto - przelewy sa co wtorek zawsze za tydzien
ja co tydzien mam ponad 40 godzin chyba tylko w pierwszym tygodniu mialem gorzej i raz jak byłem chory, ale 2 dni z pracy mi wtedy odpadły, jestem na Oss - nie wiem jak jest na tej drugiej miejscowce bo jeszcze tam nie pracowalem ale zakladam ze podobnie
z nadgodzinami to jest tak ze jak na firmie sa z ciebie zadowoleni to chca zebys czesciej tam pracowala i masz nadgodziny...
mam nadzieje ze pomoglem i odpowiedzialem na wszystko jak co to pytajcie, z ciekawosci jestem co jakis czas na tym forum
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-07-28 12:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edek - 2015-07-28 05:20:26]:
Dzieki Edek za info,jak bys mogl to napisz jak jest z wyposażeniem tych domkow,chodzi mi np.czy jest pralka,zamrazarka itp.,i ile dni w tygodniu pracujesz a ile masz wolnego i po ile godzin dzennie,bede wdzięczny.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Torm - 2015-07-29 07:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wnioskuję po wpisach to praca może być ciężka, ale nie cięższa jak byłem w Niemczech i była tylko jedna dziewczyna, która po 3 dniach z bólów odpadła. No a ja tak samo mam jak i Ty, jadę sam i się muszę zapożyczać na wyjazd, ale raczej pojadę (90%). Także z tego co widzę to można jechać w ciemno;) jak by co to podaj email to się skontaktujemy jeszcze
zdjecie uzytkownika
Torm - 2015-07-29 07:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to ja mam jechać 1 sierpnia czyli w tą sobotę. Chyba, że mi przełożą bo mi nie pasuję ta data, ale jak ma być jedyną możliwą to pojadę tydzień przed Tobą.
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-07-31 16:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek - 2015-07-28 05:20:26]:
Edek napisz jak się można dostać do tej pracy i czy faceci musza mieć uprawnienia na wozki widłowe.Z góry dzięki.Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BestenWest Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert