BestenWest Polska Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Polska Sp. z o.o.

o l a 2016-04-15 08:53:56
Hm, dlaczego uważasz, że Ben traktuje ludzi jak szmaty? Jak każdy szef, nie lubi 'nierobów' a dużo osób , które przyjeżdżają tu do pracy liczą na lekką pracę i , że chyba pieniądze same będą wpływały na konto. Wszystkie te negatywne opinie są właśnie od takich osób, osobiście pracuje już tu drugi kontrakt, trzeba pracować i to wystarczy. Jesteś w porządku to Ben jest w porządku dla Ciebie, jest zły bo nie toleruje pijaństwa i dba o porządek na ośrodku ? No wybacz , to ona za nas się tłumaczy jeżeli coś wywiniemy. Ja tam nie narzekam, praca może do najlżejszych nie należy,bo trzeba się napracować, ale nie przyjechałam tu na wakacje jak większość tak sobie myśli.
4
Pytająca o wyjazd na stroiki 29.04.2016 r. 2016-04-19 21:55:01
29.04.br. jest wyjazd na stroiki do Holandii i trwa do 2 tygodni. -Kto jeszcze jedzie, bo ma jechać 4 autobusy-200 osób, albo i nawet więcej ? Dalej są wolne miejsca do tej pracy i tylko zgłaszać się telefonicznie do biura w Tychach do Pani Agnieszki. Tel: +48 730-603-300. e-mail agnieszka@bestenwest.pl Należy wysłać e-mailem swoje dokumenty (CV, skan dowodu osobistego, sofi-nummer, numer konta bankowego). Za zwerbowanie osoby do pracy, która ma sofi-nummer ma ponoć otrzymać 5 euro do wypłaty.
2
Biuro Best& West w Opolu. 2016-04-22 18:43:07
Gdzie jest biuro Best & West w Opolu ?
Zna ktoś nazwę i numer ulicy ?
W biurze w Tychach mi mówili, że w niebawem zacznie działać w Opolu, ale nie dopytałam konkretów.
4
claudia 2016-04-24 02:34:16
Witam was.
Jak długo czekaliście na telefon w sprawie pracy??
Ja dopiero w piatek wysłałam zgłoszenie także mam nadzieję,że w miarę szybko się skontaktują jeśli mają wolne miejsca pracy
1
claudia 2016-04-24 02:36:55
hej :)
Jak długo czekaliście na telefon od nic w sprawie pracy??
2
Mir19 2016-04-24 10:56:12
Najlepiej zadzwonić bo wyjazdy są co tydzień na maila mogą nieodpowiedniej a na co chcesz jechac
1
claudia 2016-04-24 18:07:24
Dzieki to w takim razie zadzwonię na tygodniu jeśli oni się nie odezwą.
Tam gdzie jest wonle miejsce i gdzie potrzebują,w zgłoszeniu zaznaczyłam wszystkie opcje ;)
KOKSU 2016-04-25 17:45:52
czy wyjazdy są także z wielkopolski organizowane ??
Pytająca o wyjazd na stroiki 28.04.2016 r. 2016-04-25 20:23:59
Był ktoś z Was na stroikach, czy kwiatach w miejscowości WASSENAR w Holandii ?
Wyjazd jest 28.04.br.
Nie znam nazwy firmy, która się tam znajduje.
Jakie jest kierownictwo i koordynatorzy tam na zakładzie, i czy dobrze traktują ludzi ?
4
Ala 2016-05-04 18:24:25
Hej jak u nich wyglądają zarobki dajcie znać, dzięki wielkie
. 2016-05-05 12:19:16
Ponoć 7,80 euro netto na godzinę, ale nie wiem na ile to jest prawda, bo tak mówi kobieta w biurze.
Odciągają za domek 73 euro za tydzień i podróż w 2 strony do Holandii 130 euro.
Praca ciężka, średnio po 12 godzin w pracy, a nawet po 17 godzin, ale to wyjazd na tzw. "akcję", czy zrobić co trzeba i wyjazd do domu.
1
rt 2016-05-06 18:14:39
@. to zapewne zalezy od stanowsika..widze sporo maja tych ofert na przyklad jako pracpownik przy kwiatach w Holandii oferuja możliwość zakwaterowania na terenie Holandii - opiekę polskich koordynatorów na miejscu - legalne zatrudnienie na terenie Holandii
wiki 2016-05-09 22:03:32
jaka wynosi tygodniowka na reke za tydzien
. 2016-05-10 20:52:18
Zależy to od godzin przemnożonych razy 7,80 euro netto i od odciągnięć: -za domek, -ubezpieczenie, -dojazd do pracy, -podróż powrotną z Holandii do Polski.
Czekam na przelew za ostatnią akcję, to tutaj napiszę ile będzie euro na koncie za moim zdaniem 59 godzin.
1
miro 2016-05-12 10:44:09
Wrocilismy wlasnie z zona z akcji kwiatowej. Warunki przyzwoite. duza ilośc godzin. jezeli ktos jedzie z nastawieniem ze bedzie duzo pracowal bo chce zarobic to sie nie rozczaruje.
Dejf 2016-05-12 19:27:47
I jakie stawki? Ogólnie prosiłbym o jakiś dłuższy komentarz z całego wyjazdu od podróży na miejsce do powrotu, pozdrawiam
czarna 2016-05-13 11:10:28
Witam wszystkich, czy jedzie ktoś może w maju na produkcje kwiatów przez to biuro? a może już ktoś tam pracował proszę o opinie na temat tej pracy i firmy. Dziękuje.
maniek 2016-05-13 13:38:44
A jaka stawka netto jest pod odjęciu wszystkich zasobów ( zakwaterowania,ubezpieczenia i dojazdów do miejsca pracy)
. 2016-05-18 00:21:02
Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę.
1
. 2016-05-18 13:28:00
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
1
. 2016-05-24 17:12:51
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro.
RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO.
PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO.
NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH.
grazka 2016-05-30 13:59:17
prosze o informacje osob ktore wyjezdzaly ja mam jechac 04.06.2016 ale sie zastanawiam
Oss 2016-06-03 17:39:16
Hej ja też jutro jade ze Śląska pozdrawiam
maciek 2016-06-17 11:58:21
jest teraz praca w Holandii i widze, że firma gwarantuje darmowy transport na urlop po trzech przepracowanych miesiącach, ale i wymagania są niezłe, bo trzeba byc gotowym do wyjazdy od zaraz no i liczy się też na pewno terminowość.
Stary pracownik 2016-06-25 05:59:56
Witam pracowałem u Bena że swoją dziewczyną ona na nożu ja na nacinaniu na linii 1i2 i nie mogę się zgodzić z ludźmi którzy płaczą ponieważ może i jest ciężko ale da się wyrobić z początku mieliśmy po 3dni pracy ale jak się sprawdziliśmy to po 4i pół dnia i kasa była fajna oczywiście domki do d... ale to nie problem masakry nie było.Ben to człowiek nauczony pracy z początku też miałem z nim nie miłe sytuację ale jak się przekonał do mojej osoby to potem było super problemu z załatwieniem czego kolwiek wcale nie było teraz obecnie mieszkamy w Niemczech mamy dziecko i dobrze nam się żyje ale zaczynaliśmy u Bena i serdeczne pozdrowienia dla niego Częścią i reszty ekipy no i oczywiście dla Takiego nie spij na liniach hehe.Kto chce to potrafi my nigdy nic złego nie powiemy a początki zawsze są trudne
barierka 2016-06-25 11:06:28
wniosek: trzeba się po prostu skupić na pracy i swoich obowiazkach. widze tez że praca w zakładach drobiarskich jest u nich - ale dlaczego sugerują że to dla kobiet?
ryba 2016-07-01 12:46:29
a z za co niby ci mielin zabierać tą dniówkę lub jej część? chyba jednak nie jest tak źle skoro finansowo oferują dodatki wakacyjne in urlopowe, nie narzekajcie
Klaudia8 2016-07-06 15:46:41
Hejka kto jedzie teraz w sobotę do Holandii na obróbkę mięsa z firmy bestenwest ja jadę z moim narzeczonym jak ktoś jedzie pisać na emaila agunia.71@o2.pl fajnie byłoby się poznać
136815 2016-07-11 11:26:20
Hej. Czy wie ktoś coś nt pracy na kurczakach przez ta agencje?
1
oleczka 2016-07-11 14:08:22
Wiem, że BestenWest Polska do pracy w Holandii poszukuje osób do branży mięsnej i kwiatowej. ktoś może wie, jak to wygląda? Skąd mam wiedzieć na co się zgłaszam?
RR 2016-07-11 15:17:05
Witam jedzie ktoś do pracy do Holandii w tą sobotę na filetowanie kurczaków,
kary6@vp.pl
kugvv 2016-07-11 15:55:30
@ 136815 a czy szukają kogoś właśnie do kurczaków? Bo widze kilka ofert różnych ale o tej samej treści - atrakcyjna praca w Holandii. Na pierwszy rzut oka niewiele mówi
RR 2016-07-11 17:25:42
Witam ja mam jechać w tą sobotę na kurczaki
kary6@vp.pl
2
aldona 2016-07-11 17:31:48
@136815 zależy o co pytasz bo jeśli o umowę to jest tymczasowa jest zakwaterowanie i dodatek urlopowy
RR 2016-07-11 17:40:35
kary6@vp.pl
ja jadę tam
ggg 2016-07-11 18:45:47
szukaja wlasnie tez do pracy fizycznej w miejscowosci Dobrodzień wiem ze oferuja m.in. umowę o pracę tymczasową ,zakwaterowanie ,legalne zatrudnienie, stawkę godzinową zgodną z holenderskim standardem oraz prawem pracy, dodatek urlopowy i wakacyjny.
Wariat 2016-07-12 16:02:48
@kalunia 22 a to nie było czasem do tego zależy mi na informacji
http://www.bestenwest.pl/pl/vacatures/pakowanie-filetowanie. Planuje wyjechać ze znajomymi i tak szukam informacji.
Wariatttttt 2016-07-12 16:10:30
@kalunia 22
Hej mam pytanie czy to czasem nie było ogłoszenia do
"Opis stanowiska:
Rozbiór drobiu
Filetowanie
Rozbiór mięsa wieprzowego
Pakowanie
Przygotowanie zamówień (expedycja)"
Zależy mi na rzetelnych odpowiedziach czy ktoś tam jest albo ma zamiar wyjechac do pracy w Hollandi
Wariat999999 2016-07-12 18:51:07
Czy to nie było czasem do Filetowania w Holandi?? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Pozdrawiam
sdfh 2016-07-12 20:31:44
hej wiem ze jezeli chodiz o tą oferte pracy atrakcyjna praca w Holadnii to napisali ze od kandydatów oczekują gotowości do szybkiego wyjazdu motywacji i zaangażowania w wykonywane obowiązki a jednoczesnie nie wymagaja wyksztalcenia ani doswiadczenia ..
alka 2016-07-13 16:12:07
Ale to nie możecie podczas rekrutacji zapytać się przy czym ma to być praca? Samo zgloszenie jeszcze do niczego nie zobowiązuje :)
Piotr 2016-07-24 21:06:31
Jaka to jest ta atrakcyjna praca w holandii o co chodzi?
aldonia 2016-08-05 14:28:20
Do Oss szukają teraz @Piotr na filetowanie drobiu ludzi takie ogłoszenia widziałem konkretnie na Holandię zresztą dużo jest teraz właśnie ofert na pracę przy drobiu. Warunki holenderskie i umowa też
ee0 2016-08-11 21:32:04
@aldonia ja rozumiem że na tym filetowaniu drobiu to jest gotowość do wyjazdu od zaraz ale po co im niekaralność?
Alma 2016-08-16 14:49:45
Bzdury.
aldonia 2016-08-16 19:11:53
Wiesz co @Krystyna oni mają tyle teraz aktualnych ofert pracy, że mogą się pomylić bez przesady bądźmy ludźmi i miejmy jakieś zrozumienie dla pracy innych
Kris88 2016-08-21 16:45:32
Pytanie wymagane zaświadczenie o niekaralności
bvn 2016-08-21 21:50:15
@ Kris88 ale teraz pytasz czy stwierdzasz? Bo jak na pytanie to brakuje mi znaku zapytania. I to nie jest czepialstwo tylko te znaki zmieniaja sens zdania
Byłem tam 2016-08-25 04:25:44
Jeb...ac Bena i resztę tych jeba...nych cpunow jeżeli ktoś lubi być traktowany jak śmieć to zapraszamy Pakistanie na was czekają dziewczyny żeby pogadać o seksie wiem bo robiłem tam 4 mięs i o tyle za długo ale co mogę za gwarantować to mądrego Piotrusia i jego sukę Czesia dwóch mega cpunow którzy uważają się że są kimś a tak na prawdę to nie żadnych innych perspektyw na życie tylko robić za marne grosze a i Piotruś czemu dalej śpisz na bungalu Wielki majstrze hehe . Jesteście cwel..Ami Bena gnój..ki
kugvv 2016-08-25 10:18:34
@ Byłem tam sporo złości w tej twojej wypowiedzi, czyli mówiąc jednym dużym skrótem nie polecasz pracy tam
Zostaw swoją opinię o BestenWest Polska Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.