BestenWest Work Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

Gość 2016-11-19 15:42
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
Gość 2016-11-19 15:45
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
3
ja 2016-11-21 00:43
Wyjazdy są w godzinach 16-17, bus podjeżdża pod dom
Nowa 2016-11-25 12:35
Nowa ... Chcialam sie dowiedziec o tej firmie bestwest jak tam z wyplatami na czas, godziny pracy ,jak z mieszkaniem , i dojazd do pracy bo mowili ze gratis . prosze o jakas wiadomosc kto tam byl czy jest. Zgory dziekuje .
15
Koleżanka 2016-11-29 12:34
Chciałaby m sie do wiedziec czy naprawde jest tam tak jak ta pani z biura opisywala
PaniDomu 2016-11-29 22:37
Dzieki ja nie jade uratowałeś mnie
44
Nikita 2016-11-30 14:02
Serio? ja mam teraz w sobotę jechać ale jak tam takie cyrki to dziękuję bardzo
24
Monika 2016-12-22 14:12
Hej:) wybieram sie 7 Stycznia 2017 na kwiatki do Aalsmeer czy ktos jedzie? prosze o kontakt
(usunięte przez administratora)
2
Gosia 2016-12-29 00:50
Witam . Mam jechać 02.01.2017 do Rotterdam na kurczaki :D Ktoś był tam ? Proszę o jakieś opinie . I opinie odnośnie płac :) Czekam na info . (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Gosia .
7
Lukass 2016-12-29 10:54
Siema jesteś tam jeszcze w pracy jak zarobki i noclegi ?
5
Lukass 2016-12-29 11:02
Witam ma ktoś może informacje na temat pracy w ozz Produkcja - Holandia - obróbka mięsa był bym wdzięczny
7
bambusek1994 2016-12-30 19:34
witam jadę z ekipą do pracy na obróbkę mięsa do oss jakieś opinie na temat pracy ? na coś uważać ? proszę o kontakt
5
Dawid 2017-01-04 13:52
Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o.
na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu . To rzetelna agencja ? jak na miejscu ?
Chciałbym uzyskaćjak najwiecej informacji . Pozdrawiam
22
Tobol022 2017-01-18 00:01
Cześć mam kilka pytań w sprawie tej ciekawej firmy,
mam jechać 21 stycznia i szczerze wacham sie troszke po czytaniu tych opinii.
jesli możesz to pisz na email :) dzieki i pozdrawiam :D

krzysztof.tobolski@onet.pl
8
Dawid 2017-01-23 14:27
Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak
5
nie Polecam 2017-01-27 19:06
Nie polecam Byłem bardzo długo i widziałem straszne rzeczy wasz wybór!
12
marian 2017-01-27 19:44
Nie jest żle zawsze może być gorzej
2
benia 2017-02-02 09:01
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się teraz w sobotę lub poniedziałek na robienie bukietów do Gravenzanden, okolice Hagi? Odezwijcie się.
9
anonim 2017-02-06 17:06
Eena
1
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:39
Hej ja wybieram się na pakowanie filtrowanie drobiu gdzieś chyba W chłodni jest praca
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:43
Ja jadę W sobotę na tą pracę z chłopakiem
Ona 2017-02-07 17:42
I jak na tych kurczaka chcesz
1
betija 2017-02-08 13:21
Witam. Zaproponowano mi przez te biuro za tydzien wyjazd do pracy przy zbieraniu zamowien na magazynie z drobiem. Zastanawiam sie czy jechac. Przeczytalam kilka negatywnych opinii. Moze ktos jeszcze sie wypowie lub dopowie cos wiecej na temat tej firmy i zakwaterowaniu w Rotterdamie lub Oss. Pozdrawiam ;)
Cytrynka12 2017-02-09 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp
Anonim 2017-02-13 14:35
Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbieraniu zamówień? Jakieś aktualne opinie na temat tej agencji?
5
A 2017-02-14 11:15
Hej czy ktoś może się odezwać w sprawie pracy na zbieraniu zamówień, obróbka kurczaka i pakowanie? dostałam telefon i ofertę pracy. Jeśli ktoś był mógłby podzielić się doświadczeniem? mój mail - jopikajo@gmail.com
Iga 2017-02-16 19:19
Witam.
Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy przez tą firmę.Czy warto skorzystać z takiej oferty.Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
11
alutka 2017-02-17 19:23
Witam mam pytanko wybieram sie w niedziele do Holandi do pakowania miesa przez irme BEST WEST TYCHY jakies opinie na temat pracy i firmy na adres ala.maniek@wp.pl
ssonn 2017-02-21 14:12
Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!
2
Anonim 2017-02-21 18:49
Ja również planuje wyjazd i prawdopodobnie będzie w ten weekend. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak co niektórzy piszą.
wiki 2017-02-21 22:45
Jadę w sobotę do oss na sortowanie owoców warzyw. ...jak tam jest?
Ola 2017-02-22 10:47
Przerażają mnie te wszystkie opinie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ile tygodniowo można zarobić?
Z. 2017-02-23 14:33
Dostajesz w pracy tylko odzież (spodnie, bluza) cienką. W pracy masz jakieś -4 max. Jeśli się ruszasz to czasem jet gorąco. Pozdrawiam. Z.
1
L 2017-02-28 22:41
(usunięte przez administratora). Czekasz nieraz na pracę kilka dni
3
PAT 2017-03-02 14:51
witam, jade w tą sobote do oss na pakowanie kurczaków, może ktoś napisać opinie o pracy i mieszkaniu? Bardzo mi na trym zalerzy.
dobra rada 2017-03-03 14:23
No to się ze sto razy zastanów czy warto tam jechać za takie pieniądze i 12 godz.na nogach w chłodzie???
7
nataly 2017-03-10 15:04
hej ja jade na tydzien 16marca na kwiatk do holandii, wiem tylko tle ze spimy w okach 6-8 osobowych i zeby wiac buty. Czy mam sobie brac tez koldre poduszke/ i czy rzeczywiscie nie ma mozliwosci podjechania do sklepu przez ten tydzien pani powiediala zeby sobie zarcie wziac na tydzien bo nie bedzie mozna zrobic zakupow a wifi est?
1
Kaja 2017-03-15 08:31
Witam jadę 16 też do holandi czy ktoś wie o wyjeździe bo dzwonie do do babeczki i nic nie wiadomo proszę o wiadomość
jazadowolony 2017-03-16 11:40
Mogę Ci opowiedziec, firma godna polecenia mail malina.truskawkaa@onet.pl
2
Zuzanna 2017-03-17 13:52
@jazadowolony rozumiem, że jesteś zadowolony/a ze współpracy z firmą BestenWest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń.
kkkkk 2017-03-20 11:57
Nie poecam tej agencji pracowalem rok czasu u nich(usunięte przez administratora)
bambus 2017-03-22 16:05
Haha
1
Zuzanna 2017-03-27 15:09
@kkkkk co sprawiło, że tak odbierasz firmę BestenWest Work? Rozumiem, że dość długo pracowałeś za ich pośrednictwem. @jazadowolony co uważasz za największy plus współpracy z firmą?
Taka sobie ja 2017-03-30 17:48
Byłam na akcji 16.03-23.03, nie mogę powiedzieć złego słowa , ekipa fajna, warunki także, wszystko o czym nas poinformowano przed wyjazdem się zgadzało także wiadomo było z czym się mierzyć :-) kasa na czas także wypłacona, więc polecam jak najbardziej i nie rozumiem tego grona niezadowolonych...
gabi 2017-04-05 13:35
Wybieram się na sortowanie cebulek z tej firmy i nie wiem czy warto.
Proszę o opinie
Zuzanna 2017-04-06 09:09
@Taka sobie ja rozumiem, że masz dobre doświadczenia z pracy w BestenWest Work? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądała współpraca z firmą. Jak długo czasu minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?
Gochacrjg 2017-04-21 17:15
Jade 6 maja ktos jedzie
Gochacrjg 2017-04-21 17:19
W srode tz 19.04.17 zarejestrowalam sie na stronce agencji i za chwile mialam tel. Jade 06.05
Zuzanna 2017-04-24 13:11
@Gochacrjg to rzeczywiście bardzo szybko od czasu zgłoszenia do wyjazdu do pracy. Dziękuję za Twój komentarz. Wskazuje to na bardzo dobrą komunikację ze strony firmy. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich dalszych doświadczeń.
1
Gochacrjg 2017-04-24 16:30
Mialam jechac 06.05 a jade 29.04
Zostaw swoją opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.