BestenWest Polska Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Polska Sp. z o.o.

Mir19 2016-04-24 10:56:12
Najlepiej zadzwonić bo wyjazdy są co tydzień na maila mogą nieodpowiedniej a na co chcesz jechac
1
claudia 2016-04-24 18:07:24
Dzieki to w takim razie zadzwonię na tygodniu jeśli oni się nie odezwą.
Tam gdzie jest wonle miejsce i gdzie potrzebują,w zgłoszeniu zaznaczyłam wszystkie opcje ;)
KOKSU 2016-04-25 17:45:52
czy wyjazdy są także z wielkopolski organizowane ??
Pytająca o wyjazd na stroiki 28.04.2016 r. 2016-04-25 20:23:59
Był ktoś z Was na stroikach, czy kwiatach w miejscowości WASSENAR w Holandii ?
Wyjazd jest 28.04.br.
Nie znam nazwy firmy, która się tam znajduje.
Jakie jest kierownictwo i koordynatorzy tam na zakładzie, i czy dobrze traktują ludzi ?
7
. 2016-05-05 12:19:16
Ponoć 7,80 euro netto na godzinę, ale nie wiem na ile to jest prawda, bo tak mówi kobieta w biurze.
Odciągają za domek 73 euro za tydzień i podróż w 2 strony do Holandii 130 euro.
Praca ciężka, średnio po 12 godzin w pracy, a nawet po 17 godzin, ale to wyjazd na tzw. "akcję", czy zrobić co trzeba i wyjazd do domu.
1
wiki 2016-05-09 22:03:32
jaka wynosi tygodniowka na reke za tydzien
. 2016-05-10 20:52:18
Zależy to od godzin przemnożonych razy 7,80 euro netto i od odciągnięć: -za domek, -ubezpieczenie, -dojazd do pracy, -podróż powrotną z Holandii do Polski.
Czekam na przelew za ostatnią akcję, to tutaj napiszę ile będzie euro na koncie za moim zdaniem 59 godzin.
8
miro 2016-05-12 10:44:09
Wrocilismy wlasnie z zona z akcji kwiatowej. Warunki przyzwoite. duza ilośc godzin. jezeli ktos jedzie z nastawieniem ze bedzie duzo pracowal bo chce zarobic to sie nie rozczaruje.
1
Dejf 2016-05-12 19:27:47
I jakie stawki? Ogólnie prosiłbym o jakiś dłuższy komentarz z całego wyjazdu od podróży na miejsce do powrotu, pozdrawiam
1
czarna 2016-05-13 11:10:28
Witam wszystkich, czy jedzie ktoś może w maju na produkcje kwiatów przez to biuro? a może już ktoś tam pracował proszę o opinie na temat tej pracy i firmy. Dziękuje.
maniek 2016-05-13 13:38:44
A jaka stawka netto jest pod odjęciu wszystkich zasobów ( zakwaterowania,ubezpieczenia i dojazdów do miejsca pracy)
. 2016-05-18 00:21:02
Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę.
7
. 2016-05-18 13:28:00
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
2
. 2016-05-24 17:12:51
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro.
RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO.
PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO.
NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH.
4
grazka 2016-05-30 13:59:17
prosze o informacje osob ktore wyjezdzaly ja mam jechac 04.06.2016 ale sie zastanawiam
1
Oss 2016-06-03 17:39:16
Hej ja też jutro jade ze Śląska pozdrawiam
Stary pracownik 2016-06-25 05:59:56
Witam pracowałem u Bena że swoją dziewczyną ona na nożu ja na nacinaniu na linii 1i2 i nie mogę się zgodzić z ludźmi którzy płaczą ponieważ może i jest ciężko ale da się wyrobić z początku mieliśmy po 3dni pracy ale jak się sprawdziliśmy to po 4i pół dnia i kasa była fajna oczywiście domki do d... ale to nie problem masakry nie było.Ben to człowiek nauczony pracy z początku też miałem z nim nie miłe sytuację ale jak się przekonał do mojej osoby to potem było super problemu z załatwieniem czego kolwiek wcale nie było teraz obecnie mieszkamy w Niemczech mamy dziecko i dobrze nam się żyje ale zaczynaliśmy u Bena i serdeczne pozdrowienia dla niego Częścią i reszty ekipy no i oczywiście dla Takiego nie spij na liniach hehe.Kto chce to potrafi my nigdy nic złego nie powiemy a początki zawsze są trudne
1
Klaudia8 2016-07-06 15:46:41
Hejka kto jedzie teraz w sobotę do Holandii na obróbkę mięsa z firmy bestenwest ja jadę z moim narzeczonym jak ktoś jedzie pisać na emaila agunia.71@o2.pl fajnie byłoby się poznać
136815 2016-07-11 11:26:20
Hej. Czy wie ktoś coś nt pracy na kurczakach przez ta agencje?
9
RR 2016-07-11 15:17:05
Witam jedzie ktoś do pracy do Holandii w tą sobotę na filetowanie kurczaków,
kary6@vp.pl
RR 2016-07-11 17:25:42
Witam ja mam jechać w tą sobotę na kurczaki
kary6@vp.pl
3
RR 2016-07-11 17:40:35
kary6@vp.pl
ja jadę tam
1
Wariat 2016-07-12 16:02:48
@kalunia 22 a to nie było czasem do tego zależy mi na informacji
http://www.bestenwest.pl/pl/vacatures/pakowanie-filetowanie. Planuje wyjechać ze znajomymi i tak szukam informacji.
Wariatttttt 2016-07-12 16:10:30
@kalunia 22
Hej mam pytanie czy to czasem nie było ogłoszenia do
"Opis stanowiska:
Rozbiór drobiu
Filetowanie
Rozbiór mięsa wieprzowego
Pakowanie
Przygotowanie zamówień (expedycja)"
Zależy mi na rzetelnych odpowiedziach czy ktoś tam jest albo ma zamiar wyjechac do pracy w Hollandi
Wariat999999 2016-07-12 18:51:07
Czy to nie było czasem do Filetowania w Holandi?? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Pozdrawiam
2
Alma 2016-08-16 14:49:45
Bzdury.
Kris88 2016-08-21 16:45:32
Pytanie wymagane zaświadczenie o niekaralności
Damian 2016-08-29 20:53:18
W sobotę mamy jechać na kurczaki w okolice rotterdamu/hagi, ktoś jedzie, albo był tam? Będę wdzięczny za każde informacje
pawel 2016-08-30 10:11:15
Powiedzcie teraz jak podpisujecie umowyu nich to na ile teraz zatrudniają? Wiem, ze wczesniej szukali w okresie wakacyjnym wiec chyba praca zapewniona byla na dłuższy okres? jak to wyglada teraz? daja kontrakty na okreslony czas tez czy na dłużej wyjazd?
Marta 2016-09-09 14:06:26
Mozesz sie do mnie odezwac na poczte?
Chce jechac na kurczaki ale mialabym pare pytan do Ciebie bo widze ze bylas.
To jest moja poczta martaplaczel@wp.pl
Bede bardzo wdzieczna
Antek 2016-09-22 20:11:19
Kto jedzie w ta sobote ?
Ahej 2016-09-23 19:13:08
Zostaw email jesli masz jakies pytania :) skontaktuje się z tobą , jestem po powrocie własnie ;)
poakk 2016-09-24 14:32:21
no poszukuja poszukuja, ale czytając niekóre opinie mam wątpliwości czy jednak by chciała tam pracować
wiecznie spóźniona Eda 2016-09-25 19:11:10
Cze ludziska pracowałam przy kurczakach.Praca jak praca,nigdzie za leżenie nie płacą ale bez przesady nie jest to praca ponad siły a człowiek który ma odrobinę oleju w głowie zdaje sobie sprawę że praca jest w niskiej temperaturze i trzeba ze sobą zabrać ciepłą odzież,Po sofi wiezie ludzi przystojniak Stach i tak naprawdę kilka podpisów i po kłopocie. Bungale całkiem przyzwoite a to jak się w nim będzie mieszkać zależy tylko od nas SAMYCH!!!Kupiłam sobie kilka bibelotów żeby stworzyć domową atmosferę i było ok.To my sami nie dbamy o czystość ani o będący tam sprzęt a potem narzekamy jakie fatalne warunki.Dla mnie ogromnym plusem jest to że nie musiałam wlec ze sobą garnków kubków czajnika itp. bo wszystko jest,nawet mikrofalówka.Prawdą jest że na bungalach dużo alkoholu i narkotyków tylko co z tego?Nikt mi alkoholu do ust na siłę nie lał ani prochów nie dawał.Wystarczy nie kręcić się po obcych bungalach i dobierać sobie z głową towarzystwo i po kłopocie.Jeśli chodzi o brygadzistów ich kultura osobista i sposób traktowania ludzi pozostawia dużo do życzenia,jedynie Renata to osoba kompetentna ,życzliwa i zawsze pomocna[pozdrawiam]koordynatorki są dwie Monika i Magda[M&M'SY;-)]spoko laski.Trzeba być w porządku to i One są ok i zawsze pomogą jak jest jakiś problem.Pieniądze może nie są oszałamiające ale ZAWSZE są na czas i da się odłożyć parę groszy.Reasumując nie jest źle,nie bójcie się ludziska i przyjeżdżajcie,ja wracam za tydzień.
4
Wawelitoria.3 2016-09-29 21:25:44
Jade na kurczaki w sobote,ktos poleca czy odradza,maja 2 lokalizacje oss I roterdam niewiem gdzie trafie napiszcie czy warto.pozdro
halina 2016-10-04 10:23:15
Możesz napisać jak wrażenia?
Abx 2016-10-05 12:21:52
Ktos się wybiera na "sadzenie" tulipanów do berkhout?
Byłam tamm 2016-10-05 21:51:50
Hej kto jedzie w sobote do Oss
Oss 2016-10-06 23:51:40
Hej nie zgadzam się z opiniami spoko firma ja już jade 3 raz tam i jest ok a pracować trzeba wszędzie nic za darmo mi się tam podoba i wracam za każdym razem nie obejrzysz na własne oczy a czytać i pisać można dużo pozdrawiam wszystkich których znam a trochę ich jest
Oss 2016-10-06 23:56:08
Hej nie zgadzam się z opiniami spoko firma ja już jade 3 raz tam i jest ok a pracować trzeba wszędzie nic za darmo mi się tam podoba i wracam za każdym razem nie obejrzysz na własne oczy a czytać i pisać można dużo pozdrawiam wszystkich których znam a trochę ich jest
cotto 2016-10-12 14:11:55
Witam ,
Ile można zarobić na czysto przy rozbiórki i pakowania mięsa drobiowego?
3
barto 2016-10-13 09:50:42
z jakiego e-maila dostałaś ta prośbę o przesłanie skanów dowodów ??
pan teodorek 2016-10-15 17:25:35
a był może już ktoś na obróbce mięsa drobiowego w Rosmalen lub Zoertermeer? córka zastanawia się nad takim wyjazdem do Holandii i chciałabym jednak upewnić się na podstawie waszych doświadczeń czy warto żeby młoda osoba wybierała taką drogę kariery czy nie
1
Nowa 2016-10-29 00:53:04
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
Nowa 2016-10-29 00:55:59
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
gabi 2016-10-31 14:29:58
Proszę też o informacje o pracy przy sortowaniu cebulek na email grazynka452o2.pl
Michał 2016-11-17 23:03:04
Hej jedzie ktoś teraz w sobotę do Oss?
gość 2016-11-17 23:08:44
Jesteś nadal w Oss? Ja teraz w tą sobotę właśnie wyjeżdżam. Jak warunki?
Gość 2016-11-19 15:45:59
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
ja 2016-11-21 00:43:23
Wyjazdy są w godzinach 16-17, bus podjeżdża pod dom
Zostaw swoją opinię o BestenWest Polska Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.