BestenWest Polska Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Polska Sp. z o.o.

wiecznie spóźniona Eda 2016-09-25 19:11
Cze ludziska pracowałam przy kurczakach.Praca jak praca,nigdzie za leżenie nie płacą ale bez przesady nie jest to praca ponad siły a człowiek który ma odrobinę oleju w głowie zdaje sobie sprawę że praca jest w niskiej temperaturze i trzeba ze sobą zabrać ciepłą odzież,Po sofi wiezie ludzi przystojniak Stach i tak naprawdę kilka podpisów i po kłopocie. Bungale całkiem przyzwoite a to jak się w nim będzie mieszkać zależy tylko od nas SAMYCH!!!Kupiłam sobie kilka bibelotów żeby stworzyć domową atmosferę i było ok.To my sami nie dbamy o czystość ani o będący tam sprzęt a potem narzekamy jakie fatalne warunki.Dla mnie ogromnym plusem jest to że nie musiałam wlec ze sobą garnków kubków czajnika itp. bo wszystko jest,nawet mikrofalówka.Prawdą jest że na bungalach dużo alkoholu i narkotyków tylko co z tego?Nikt mi alkoholu do ust na siłę nie lał ani prochów nie dawał.Wystarczy nie kręcić się po obcych bungalach i dobierać sobie z głową towarzystwo i po kłopocie.Jeśli chodzi o brygadzistów ich kultura osobista i sposób traktowania ludzi pozostawia dużo do życzenia,jedynie Renata to osoba kompetentna ,życzliwa i zawsze pomocna[pozdrawiam]koordynatorki są dwie Monika i Magda[M&M'SY;-)]spoko laski.Trzeba być w porządku to i One są ok i zawsze pomogą jak jest jakiś problem.Pieniądze może nie są oszałamiające ale ZAWSZE są na czas i da się odłożyć parę groszy.Reasumując nie jest źle,nie bójcie się ludziska i przyjeżdżajcie,ja wracam za tydzień.
7
Wawelitoria.3 2016-09-29 21:25
Jade na kurczaki w sobote,ktos poleca czy odradza,maja 2 lokalizacje oss I roterdam niewiem gdzie trafie napiszcie czy warto.pozdro
halina 2016-10-04 10:23
Możesz napisać jak wrażenia?
Abx 2016-10-05 12:21
Ktos się wybiera na "sadzenie" tulipanów do berkhout?
Byłam tamm 2016-10-05 21:51
Hej kto jedzie w sobote do Oss
ona 2016-10-06 09:43
Byłam, widziałam, pracowałam- nie polecam.
3
as 2016-10-06 15:12
no nie..ostatni raz to szukali przedstawicieli handlowych
Oss 2016-10-06 23:51
Hej nie zgadzam się z opiniami spoko firma ja już jade 3 raz tam i jest ok a pracować trzeba wszędzie nic za darmo mi się tam podoba i wracam za każdym razem nie obejrzysz na własne oczy a czytać i pisać można dużo pozdrawiam wszystkich których znam a trochę ich jest
Oss 2016-10-06 23:56
Hej nie zgadzam się z opiniami spoko firma ja już jade 3 raz tam i jest ok a pracować trzeba wszędzie nic za darmo mi się tam podoba i wracam za każdym razem nie obejrzysz na własne oczy a czytać i pisać można dużo pozdrawiam wszystkich których znam a trochę ich jest
cotto 2016-10-12 14:11
Witam ,
Ile można zarobić na czysto przy rozbiórki i pakowania mięsa drobiowego?
14
barto 2016-10-13 09:50
z jakiego e-maila dostałaś ta prośbę o przesłanie skanów dowodów ??
3
pan teodorek 2016-10-15 17:25
a był może już ktoś na obróbce mięsa drobiowego w Rosmalen lub Zoertermeer? córka zastanawia się nad takim wyjazdem do Holandii i chciałabym jednak upewnić się na podstawie waszych doświadczeń czy warto żeby młoda osoba wybierała taką drogę kariery czy nie
2
Nowa 2016-10-29 00:53
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
Nowa 2016-10-29 00:55
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
gabi 2016-10-31 14:29
Proszę też o informacje o pracy przy sortowaniu cebulek na email grazynka452o2.pl
Michał 2016-11-17 23:03
Hej jedzie ktoś teraz w sobotę do Oss?
gość 2016-11-17 23:08
Jesteś nadal w Oss? Ja teraz w tą sobotę właśnie wyjeżdżam. Jak warunki?
Gość 2016-11-19 15:42
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
Gość 2016-11-19 15:45
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
ja 2016-11-21 00:43
Wyjazdy są w godzinach 16-17, bus podjeżdża pod dom
Nowa 2016-11-25 12:35
Nowa ... Chcialam sie dowiedziec o tej firmie bestwest jak tam z wyplatami na czas, godziny pracy ,jak z mieszkaniem , i dojazd do pracy bo mowili ze gratis . prosze o jakas wiadomosc kto tam byl czy jest. Zgory dziekuje .
Koleżanka 2016-11-29 12:34
Chciałaby m sie do wiedziec czy naprawde jest tam tak jak ta pani z biura opisywala
PaniDomu 2016-11-29 22:37
Dzieki ja nie jade uratowałeś mnie
18
Nikita 2016-11-30 14:02
Serio? ja mam teraz w sobotę jechać ale jak tam takie cyrki to dziękuję bardzo
12
Monika 2016-12-22 14:12
Hej:) wybieram sie 7 Stycznia 2017 na kwiatki do Aalsmeer czy ktos jedzie? prosze o kontakt
(usunięte przez administratora)
1
Gosia 2016-12-29 00:50
Witam . Mam jechać 02.01.2017 do Rotterdam na kurczaki :D Ktoś był tam ? Proszę o jakieś opinie . I opinie odnośnie płac :) Czekam na info . (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Gosia .
2
Lukass 2016-12-29 10:54
Siema jesteś tam jeszcze w pracy jak zarobki i noclegi ?
Lukass 2016-12-29 11:02
Witam ma ktoś może informacje na temat pracy w ozz Produkcja - Holandia - obróbka mięsa był bym wdzięczny
1
bambusek1994 2016-12-30 19:34
witam jadę z ekipą do pracy na obróbkę mięsa do oss jakieś opinie na temat pracy ? na coś uważać ? proszę o kontakt
1
Dawid 2017-01-04 13:52
Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o.
na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu . To rzetelna agencja ? jak na miejscu ?
Chciałbym uzyskaćjak najwiecej informacji . Pozdrawiam
4
Tobol022 2017-01-18 00:01
Cześć mam kilka pytań w sprawie tej ciekawej firmy,
mam jechać 21 stycznia i szczerze wacham sie troszke po czytaniu tych opinii.
jesli możesz to pisz na email :) dzieki i pozdrawiam :D

krzysztof.tobolski@onet.pl
1
Dawid 2017-01-23 14:27
Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak
3
nie Polecam 2017-01-27 19:06
Nie polecam Byłem bardzo długo i widziałem straszne rzeczy wasz wybór!
5
marian 2017-01-27 19:44
Nie jest żle zawsze może być gorzej
2
benia 2017-02-02 09:01
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się teraz w sobotę lub poniedziałek na robienie bukietów do Gravenzanden, okolice Hagi? Odezwijcie się.
4
anonim 2017-02-06 17:06
Eena
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:39
Hej ja wybieram się na pakowanie filtrowanie drobiu gdzieś chyba W chłodni jest praca
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:43
Ja jadę W sobotę na tą pracę z chłopakiem
Ona 2017-02-07 17:42
I jak na tych kurczaka chcesz
betija 2017-02-08 13:21
Witam. Zaproponowano mi przez te biuro za tydzien wyjazd do pracy przy zbieraniu zamowien na magazynie z drobiem. Zastanawiam sie czy jechac. Przeczytalam kilka negatywnych opinii. Moze ktos jeszcze sie wypowie lub dopowie cos wiecej na temat tej firmy i zakwaterowaniu w Rotterdamie lub Oss. Pozdrawiam ;)
Cytrynka12 2017-02-09 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp
Anonim 2017-02-13 14:35
Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbieraniu zamówień? Jakieś aktualne opinie na temat tej agencji?
1
A 2017-02-14 11:15
Hej czy ktoś może się odezwać w sprawie pracy na zbieraniu zamówień, obróbka kurczaka i pakowanie? dostałam telefon i ofertę pracy. Jeśli ktoś był mógłby podzielić się doświadczeniem? mój mail - jopikajo@gmail.com
Iga 2017-02-16 19:19
Witam.
Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy przez tą firmę.Czy warto skorzystać z takiej oferty.Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
1
alutka 2017-02-17 19:23
Witam mam pytanko wybieram sie w niedziele do Holandi do pakowania miesa przez irme BEST WEST TYCHY jakies opinie na temat pracy i firmy na adres ala.maniek@wp.pl
ssonn 2017-02-21 14:12
Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!
1
To ja 2017-02-21 14:46
powiem tak... nie polecam..!!!! byłam przez biuro Best West... praca jest taka że robisz wszędzie, dziś w jednej firmie, jutro w innej.. Jak się spodobasz szefostwu to zostajesz w jednej cały czas. ja tak miałam. więc praca jest taka że zależy gdzie się trafi. ja robiąc miałam bardzo mało godzin, tygodniowo 20 godzin, więc to co obiecują że po 40 ileś godzin to pić na wodę. ja robiłam w mokrym...tzn rękawy mokre aż do pach, nogi wszystko w wodzie, zimno. strój niby dostało się od firmy ale odciągali 10 przepracowanych godzin. czyli wychodziło ponad 80 e. koordynatorzy mieli podjeżdżac po pracownika pod miejsce pracy na czas, a duuuzooooo razy zdarzało się ze ZAPOMNIELI. więc czekało się po ponad godzinę na nich, nie raz na dworze w mrozie... Bo firmę już zamykali.
co do koordynatorów to są nieodpowiedzialni, wyjebane mają na wszystko, nic od nich się dowiedzieć nie można, nic nie potrafią dobrze załatwić, pomoc..Tylko słodza i cukruja.
warunki mieszkalne bardzo fajne, tylko jak coś się zepsuje to miesiącami trzeba czekać na naprawę. towarzystwo na domku...No nigdy spokojnie nie jest... cpuny, pijaki itp. A koordynator za to miał wlepiac kary a tego nie robi, bo ma mało pracowników, więc szkoda kogokolwiek wywalić.
przelewy NIGDY NIE SA NA CZAS!!!!! ja już jestem w Polsce od grubo ponad miesiąca... powinnam dostać już spoooorooo przelewów. A dostałam tylko dwa... A o resztę muszę się upominac
.dzwonię do biura... oni jak mają zapisany czyjś nr to nie odbierają bo się boją, więc lepiej dzwonić z innego, wtedy ma się pewność że odbiorą... chociaż i tak już miesiącami czekam na przelewy a tu nic. będąc w holandi też żadnego przelewu nie.mialam. moi znajomi którzy byli ze mną mają tak samo. dzwoniąc teraz do koordynatora to albo nie odbiera, albo jak odbierze z innego nr to mówi że jego już nir interesuje bo my jesteśmy w Polsce więc nie jesteśmy już pracownikami BESTU.
Więc kasy brak...nie było nawet za co wrócić do Polski. o zaliczkach mówią że koordynator daje że swoich... tak daje, ale po dwóch dniach się upomina żeby mu oddać kasę, a skąd jak się przelewu nie dostało.
pytacie o kurczaki... bie byłam tam nigdy, bo ludzie mieszkający ze mną na domku lub w innych odradzali. nikt tam nie chciał trafić nawet na jeden dzień..faceci również narzekali.
jadąc tam do Bestu myślałam.ze zarobić kasy... najebie się max godzin, bo o to mi chodziło,by jak najdłużej siedzieć w pracy... A Tu nic... 20godz tygodniowo... A za mieszkanie tyle kasy odciągaja, za ubezpieczenie itp... A w kieszeni zostaje NIC
Anonim 2017-02-21 18:49
Ja również planuje wyjazd i prawdopodobnie będzie w ten weekend. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak co niektórzy piszą.
wiki 2017-02-21 22:45
Jadę w sobotę do oss na sortowanie owoców warzyw. ...jak tam jest?
Ola 2017-02-22 10:47
Przerażają mnie te wszystkie opinie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ile tygodniowo można zarobić?
Zostaw swoją opinię o BestenWest Polska Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.