BestenWest Work Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

Lukass 2016-12-29 10:54
Siema jesteś tam jeszcze w pracy jak zarobki i noclegi ?
11
Lukass 2016-12-29 11:02
Witam ma ktoś może informacje na temat pracy w ozz Produkcja - Holandia - obróbka mięsa był bym wdzięczny
16
bambusek1994 2016-12-30 19:34
witam jadę z ekipą do pracy na obróbkę mięsa do oss jakieś opinie na temat pracy ? na coś uważać ? proszę o kontakt
14
Dawid 2017-01-04 13:52
Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o.
na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu . To rzetelna agencja ? jak na miejscu ?
Chciałbym uzyskaćjak najwiecej informacji . Pozdrawiam
29
Tobol022 2017-01-18 00:01
Cześć mam kilka pytań w sprawie tej ciekawej firmy,
mam jechać 21 stycznia i szczerze wacham sie troszke po czytaniu tych opinii.
jesli możesz to pisz na email :) dzieki i pozdrawiam :D

krzysztof.tobolski@onet.pl
10
Dawid 2017-01-23 14:27
Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak
6
nie Polecam 2017-01-27 19:06
Nie polecam Byłem bardzo długo i widziałem straszne rzeczy wasz wybór!
15
marian 2017-01-27 19:44
Nie jest żle zawsze może być gorzej
3
benia 2017-02-02 09:01
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się teraz w sobotę lub poniedziałek na robienie bukietów do Gravenzanden, okolice Hagi? Odezwijcie się.
9
anonim 2017-02-06 17:06
Eena
1
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:39
Hej ja wybieram się na pakowanie filtrowanie drobiu gdzieś chyba W chłodni jest praca
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:43
Ja jadę W sobotę na tą pracę z chłopakiem
Ona 2017-02-07 17:42
I jak na tych kurczaka chcesz
1
betija 2017-02-08 13:21
Witam. Zaproponowano mi przez te biuro za tydzien wyjazd do pracy przy zbieraniu zamowien na magazynie z drobiem. Zastanawiam sie czy jechac. Przeczytalam kilka negatywnych opinii. Moze ktos jeszcze sie wypowie lub dopowie cos wiecej na temat tej firmy i zakwaterowaniu w Rotterdamie lub Oss. Pozdrawiam ;)
Cytrynka12 2017-02-09 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp
Anonim 2017-02-13 14:35
Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbieraniu zamówień? Jakieś aktualne opinie na temat tej agencji?
6
A 2017-02-14 11:15
Hej czy ktoś może się odezwać w sprawie pracy na zbieraniu zamówień, obróbka kurczaka i pakowanie? dostałam telefon i ofertę pracy. Jeśli ktoś był mógłby podzielić się doświadczeniem? mój mail - jopikajo@gmail.com
Iga 2017-02-16 19:19
Witam.
Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy przez tą firmę.Czy warto skorzystać z takiej oferty.Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
16
alutka 2017-02-17 19:23
Witam mam pytanko wybieram sie w niedziele do Holandi do pakowania miesa przez irme BEST WEST TYCHY jakies opinie na temat pracy i firmy na adres ala.maniek@wp.pl
ssonn 2017-02-21 14:12
Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!
2
Anonim 2017-02-21 18:49
Ja również planuje wyjazd i prawdopodobnie będzie w ten weekend. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak co niektórzy piszą.
wiki 2017-02-21 22:45
Jadę w sobotę do oss na sortowanie owoców warzyw. ...jak tam jest?
1
Ola 2017-02-22 10:47
Przerażają mnie te wszystkie opinie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ile tygodniowo można zarobić?
Z. 2017-02-23 14:33
Dostajesz w pracy tylko odzież (spodnie, bluza) cienką. W pracy masz jakieś -4 max. Jeśli się ruszasz to czasem jet gorąco. Pozdrawiam. Z.
1
L 2017-02-28 22:41
(usunięte przez administratora). Czekasz nieraz na pracę kilka dni
3
PAT 2017-03-02 14:51
witam, jade w tą sobote do oss na pakowanie kurczaków, może ktoś napisać opinie o pracy i mieszkaniu? Bardzo mi na trym zalerzy.
dobra rada 2017-03-03 14:23
No to się ze sto razy zastanów czy warto tam jechać za takie pieniądze i 12 godz.na nogach w chłodzie???
7
nataly 2017-03-10 15:04
hej ja jade na tydzien 16marca na kwiatk do holandii, wiem tylko tle ze spimy w okach 6-8 osobowych i zeby wiac buty. Czy mam sobie brac tez koldre poduszke/ i czy rzeczywiscie nie ma mozliwosci podjechania do sklepu przez ten tydzien pani powiediala zeby sobie zarcie wziac na tydzien bo nie bedzie mozna zrobic zakupow a wifi est?
1
Kaja 2017-03-15 08:31
Witam jadę 16 też do holandi czy ktoś wie o wyjeździe bo dzwonie do do babeczki i nic nie wiadomo proszę o wiadomość
jazadowolony 2017-03-16 11:40
Mogę Ci opowiedziec, firma godna polecenia mail malina.truskawkaa@onet.pl
2
Zuzanna 2017-03-17 13:52
@jazadowolony rozumiem, że jesteś zadowolony/a ze współpracy z firmą BestenWest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń.
kkkkk 2017-03-20 11:57
Nie poecam tej agencji pracowalem rok czasu u nich(usunięte przez administratora)
bambus 2017-03-22 16:05
Haha
1
Zuzanna 2017-03-27 15:09
@kkkkk co sprawiło, że tak odbierasz firmę BestenWest Work? Rozumiem, że dość długo pracowałeś za ich pośrednictwem. @jazadowolony co uważasz za największy plus współpracy z firmą?
Taka sobie ja 2017-03-30 17:48
Byłam na akcji 16.03-23.03, nie mogę powiedzieć złego słowa , ekipa fajna, warunki także, wszystko o czym nas poinformowano przed wyjazdem się zgadzało także wiadomo było z czym się mierzyć :-) kasa na czas także wypłacona, więc polecam jak najbardziej i nie rozumiem tego grona niezadowolonych...
1
gabi 2017-04-05 13:35
Wybieram się na sortowanie cebulek z tej firmy i nie wiem czy warto.
Proszę o opinie
Zuzanna 2017-04-06 09:09
@Taka sobie ja rozumiem, że masz dobre doświadczenia z pracy w BestenWest Work? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wyglądała współpraca z firmą. Jak długo czasu minęło od zgłoszenia się do agencji do rozpoczęcia pracy?
Gochacrjg 2017-04-21 17:15
Jade 6 maja ktos jedzie
Gochacrjg 2017-04-21 17:19
W srode tz 19.04.17 zarejestrowalam sie na stronce agencji i za chwile mialam tel. Jade 06.05
Zuzanna 2017-04-24 13:11
@Gochacrjg to rzeczywiście bardzo szybko od czasu zgłoszenia do wyjazdu do pracy. Dziękuję za Twój komentarz. Wskazuje to na bardzo dobrą komunikację ze strony firmy. Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich dalszych doświadczeń.
2
Gochacrjg 2017-04-24 16:30
Mialam jechac 06.05 a jade 29.04
Izolda 2017-04-28 20:14
Ja tez jade 29kwietnia jedziesz z opola?
zawiedzona 2017-04-29 19:06
Witam.Byłam na paru akcjach z tej firmy.Każda akcja jest inna zakwaterowanie jest dobre,ale daleko do pracy przeszło godzinę ,na spanie czasami 2,5 godziny 3.Następna zakwaterowanie super blisko praca ,ale i tak się trafiło że domek zasyfiony,że strach tam wejść a co dopiero mieszkać.Trafiło się też na (obora,szopa)przerobiona na hotel hi hi hi,przeszło 150km do pracy,po powrocie zimno ,woda po 5 osobach zimna ,sklepu brak spania również mało.Z polskimi biurami spoko ,mili wysłuchają,wytłumaczą,gorzej z holenderskimi po akcjach to już olewają.Koordynatorzy pożal się .....wymienić na lepszy model,jak chwalisz to słuchają jak problem to obracają się i ich nie ma.Praca jak praca zależy gdzie się trafi na jaki zakład,ja na samą pracę nie narzekam .Było ciężko ,dużo godzin ale to wiedziałam jadąc na akcje przeważnie pracowałam u Waltera atmosfera była super ale jest warunek trzeba pracować jak ktoś nie umie to niech nie jedzie .pozdrawiam
2
Engie 2017-05-10 16:34
Taka sobie ja_"-a przy czym pracowałaś, co za praca, w jakiej miejscowości (w NL)?
Engie 2017-05-10 16:35
a przy czym pracowałaś, co za praca, w jakiej miejscowości (w NL)?
nick 2 2017-05-15 16:29
ludzie napiszcie jakieś konkrety???
1
Baska 2017-05-15 23:39
Hej kto.w czwartek jedzie ns pomidorki koktajlowe ?
1
Zawiedziona 2017-05-17 08:01
bylam juz z ta firma w holandi,,nie wyjezdzaj!!!!!!!!!!!!
Baska 2017-05-18 12:23
Hej ja z ta firma 3kontrakt skonczylam I nie narzekam jak ktos chce pracowac to bedzie a jak nie wylatuje pierwszy raz bylam I co po tyg znajomi praca itd wiec ja nie narzekam na ta forme szczerze jedz zobacz a jak nie bedzie sie podobac wracaj pozdrawiam hehe
1
Anka 2017-05-23 10:39
Czy jedzie ktoś w czerwcu na cebulki?. Może ktoś już był ,czy warto jechać ?
2
Zostaw swoją opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.