BestenWest Polska Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Polska Sp. z o.o.

wiki 2016-05-09 22:03:32
jaka wynosi tygodniowka na reke za tydzien
. 2016-05-10 20:52:18
Zależy to od godzin przemnożonych razy 7,80 euro netto i od odciągnięć: -za domek, -ubezpieczenie, -dojazd do pracy, -podróż powrotną z Holandii do Polski.
Czekam na przelew za ostatnią akcję, to tutaj napiszę ile będzie euro na koncie za moim zdaniem 59 godzin.
1
miro 2016-05-12 10:44:09
Wrocilismy wlasnie z zona z akcji kwiatowej. Warunki przyzwoite. duza ilośc godzin. jezeli ktos jedzie z nastawieniem ze bedzie duzo pracowal bo chce zarobic to sie nie rozczaruje.
Dejf 2016-05-12 19:27:47
I jakie stawki? Ogólnie prosiłbym o jakiś dłuższy komentarz z całego wyjazdu od podróży na miejsce do powrotu, pozdrawiam
czarna 2016-05-13 11:10:28
Witam wszystkich, czy jedzie ktoś może w maju na produkcje kwiatów przez to biuro? a może już ktoś tam pracował proszę o opinie na temat tej pracy i firmy. Dziękuje.
maniek 2016-05-13 13:38:44
A jaka stawka netto jest pod odjęciu wszystkich zasobów ( zakwaterowania,ubezpieczenia i dojazdów do miejsca pracy)
. 2016-05-18 00:21:02
Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę.
5
. 2016-05-18 13:28:00
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
2
. 2016-05-24 17:12:51
Sprostowanie do poprzedniej informacji-
"Dostałam przelew i za 59,5 godziny mam na koncie 295,45 euro.
Jest to kwota po wszystkich odciągnięciach, tj. : -podróży w 2 strony,-dojazdu do pracy,-domku,-ubezpieczenia.
Gdy dodałam te wszystkie wydatki, to wychodzi 7,85 euro netto na godzinę".
Od kwoty 295,45 euro muszę odjąć 65 euro za podróż z Polski do Holandii i wychodzi płaca netto 230,45 euro.
***Dziś dodano mi do poprzedniego przelewu kwotę 91,12 euro.
RAZEM WYPŁATA NETTO PO ODJĘCIU WSZYSTKICH KOSZTÓW ZA 59,5 GODZINY WYNOSI 321,57 EURO.
PŁACA NETTO NA GODZINĘ WYNOSI-5,40 EURO.
NIKT W POLSCE ZA 7 DNI PRACY NIE ZAROBI 1,350 ZŁOTYCH.
grazka 2016-05-30 13:59:17
prosze o informacje osob ktore wyjezdzaly ja mam jechac 04.06.2016 ale sie zastanawiam
1
Oss 2016-06-03 17:39:16
Hej ja też jutro jade ze Śląska pozdrawiam
maciek 2016-06-17 11:58:21
jest teraz praca w Holandii i widze, że firma gwarantuje darmowy transport na urlop po trzech przepracowanych miesiącach, ale i wymagania są niezłe, bo trzeba byc gotowym do wyjazdy od zaraz no i liczy się też na pewno terminowość.
Stary pracownik 2016-06-25 05:59:56
Witam pracowałem u Bena że swoją dziewczyną ona na nożu ja na nacinaniu na linii 1i2 i nie mogę się zgodzić z ludźmi którzy płaczą ponieważ może i jest ciężko ale da się wyrobić z początku mieliśmy po 3dni pracy ale jak się sprawdziliśmy to po 4i pół dnia i kasa była fajna oczywiście domki do d... ale to nie problem masakry nie było.Ben to człowiek nauczony pracy z początku też miałem z nim nie miłe sytuację ale jak się przekonał do mojej osoby to potem było super problemu z załatwieniem czego kolwiek wcale nie było teraz obecnie mieszkamy w Niemczech mamy dziecko i dobrze nam się żyje ale zaczynaliśmy u Bena i serdeczne pozdrowienia dla niego Częścią i reszty ekipy no i oczywiście dla Takiego nie spij na liniach hehe.Kto chce to potrafi my nigdy nic złego nie powiemy a początki zawsze są trudne
barierka 2016-06-25 11:06:28
wniosek: trzeba się po prostu skupić na pracy i swoich obowiazkach. widze tez że praca w zakładach drobiarskich jest u nich - ale dlaczego sugerują że to dla kobiet?
ryba 2016-07-01 12:46:29
a z za co niby ci mielin zabierać tą dniówkę lub jej część? chyba jednak nie jest tak źle skoro finansowo oferują dodatki wakacyjne in urlopowe, nie narzekajcie
Klaudia8 2016-07-06 15:46:41
Hejka kto jedzie teraz w sobotę do Holandii na obróbkę mięsa z firmy bestenwest ja jadę z moim narzeczonym jak ktoś jedzie pisać na emaila agunia.71@o2.pl fajnie byłoby się poznać
136815 2016-07-11 11:26:20
Hej. Czy wie ktoś coś nt pracy na kurczakach przez ta agencje?
2
oleczka 2016-07-11 14:08:22
Wiem, że BestenWest Polska do pracy w Holandii poszukuje osób do branży mięsnej i kwiatowej. ktoś może wie, jak to wygląda? Skąd mam wiedzieć na co się zgłaszam?
RR 2016-07-11 15:17:05
Witam jedzie ktoś do pracy do Holandii w tą sobotę na filetowanie kurczaków,
kary6@vp.pl
kugvv 2016-07-11 15:55:30
@ 136815 a czy szukają kogoś właśnie do kurczaków? Bo widze kilka ofert różnych ale o tej samej treści - atrakcyjna praca w Holandii. Na pierwszy rzut oka niewiele mówi
RR 2016-07-11 17:25:42
Witam ja mam jechać w tą sobotę na kurczaki
kary6@vp.pl
2
aldona 2016-07-11 17:31:48
@136815 zależy o co pytasz bo jeśli o umowę to jest tymczasowa jest zakwaterowanie i dodatek urlopowy
RR 2016-07-11 17:40:35
kary6@vp.pl
ja jadę tam
ggg 2016-07-11 18:45:47
szukaja wlasnie tez do pracy fizycznej w miejscowosci Dobrodzień wiem ze oferuja m.in. umowę o pracę tymczasową ,zakwaterowanie ,legalne zatrudnienie, stawkę godzinową zgodną z holenderskim standardem oraz prawem pracy, dodatek urlopowy i wakacyjny.
Wariat 2016-07-12 16:02:48
@kalunia 22 a to nie było czasem do tego zależy mi na informacji
http://www.bestenwest.pl/pl/vacatures/pakowanie-filetowanie. Planuje wyjechać ze znajomymi i tak szukam informacji.
Wariatttttt 2016-07-12 16:10:30
@kalunia 22
Hej mam pytanie czy to czasem nie było ogłoszenia do
"Opis stanowiska:
Rozbiór drobiu
Filetowanie
Rozbiór mięsa wieprzowego
Pakowanie
Przygotowanie zamówień (expedycja)"
Zależy mi na rzetelnych odpowiedziach czy ktoś tam jest albo ma zamiar wyjechac do pracy w Hollandi
Wariat999999 2016-07-12 18:51:07
Czy to nie było czasem do Filetowania w Holandi?? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Pozdrawiam
sdfh 2016-07-12 20:31:44
hej wiem ze jezeli chodiz o tą oferte pracy atrakcyjna praca w Holadnii to napisali ze od kandydatów oczekują gotowości do szybkiego wyjazdu motywacji i zaangażowania w wykonywane obowiązki a jednoczesnie nie wymagaja wyksztalcenia ani doswiadczenia ..
1
alka 2016-07-13 16:12:07
Ale to nie możecie podczas rekrutacji zapytać się przy czym ma to być praca? Samo zgloszenie jeszcze do niczego nie zobowiązuje :)
Piotr 2016-07-24 21:06:31
Jaka to jest ta atrakcyjna praca w holandii o co chodzi?
aldonia 2016-08-05 14:28:20
Do Oss szukają teraz @Piotr na filetowanie drobiu ludzi takie ogłoszenia widziałem konkretnie na Holandię zresztą dużo jest teraz właśnie ofert na pracę przy drobiu. Warunki holenderskie i umowa też
ee0 2016-08-11 21:32:04
@aldonia ja rozumiem że na tym filetowaniu drobiu to jest gotowość do wyjazdu od zaraz ale po co im niekaralność?
Alma 2016-08-16 14:49:45
Bzdury.
aldonia 2016-08-16 19:11:53
Wiesz co @Krystyna oni mają tyle teraz aktualnych ofert pracy, że mogą się pomylić bez przesady bądźmy ludźmi i miejmy jakieś zrozumienie dla pracy innych
Kris88 2016-08-21 16:45:32
Pytanie wymagane zaświadczenie o niekaralności
bvn 2016-08-21 21:50:15
@ Kris88 ale teraz pytasz czy stwierdzasz? Bo jak na pytanie to brakuje mi znaku zapytania. I to nie jest czepialstwo tylko te znaki zmieniaja sens zdania
Damian 2016-08-29 20:53:18
W sobotę mamy jechać na kurczaki w okolice rotterdamu/hagi, ktoś jedzie, albo był tam? Będę wdzięczny za każde informacje
pawel 2016-08-30 10:11:15
Powiedzcie teraz jak podpisujecie umowyu nich to na ile teraz zatrudniają? Wiem, ze wczesniej szukali w okresie wakacyjnym wiec chyba praca zapewniona byla na dłuższy okres? jak to wyglada teraz? daja kontrakty na okreslony czas tez czy na dłużej wyjazd?
ggg 2016-09-01 15:08:26
moze to byc tez tak ze na kazdym stanowsiku jest inny rodzaj umowy oferowany przeciez trzeb ogloszenia szukac
Marta 2016-09-09 14:06:26
Mozesz sie do mnie odezwac na poczte?
Chce jechac na kurczaki ale mialabym pare pytan do Ciebie bo widze ze bylas.
To jest moja poczta martaplaczel@wp.pl
Bede bardzo wdzieczna
alkom 2016-09-09 19:32:11
Pracownik Produkcji - Rozbiórka drobiu w Rosmalen - ktoś może ma doświadczenie w tej pracy albo może już zdążył aplikować i może mi coś więcej opowiedzieć o tej pracy? Jestem zainteresowany wstępnie tym wyjazdem, ale finalnie wiadomo - liczą się konkretne informacje
Drozd 2016-09-14 10:23:41
@alkom chyba najlepiej, jak zapytasz u źródła :) Podobno jest ok
Ajak 2016-09-19 22:05:44
Ja uważam, że jesli chodzi o BestenWest Polska Sp. z o.o. to te ogłoszenia pracy dla kobiet są świetne
Antek 2016-09-22 20:11:19
Kto jedzie w ta sobote ?
gfvchyj 2016-09-22 21:55:22
@ Ajak - no nie wiem, czy kobieta tak świetnie będzie się czuła na produkcji, jak mam być zupełnie szczera
Ahej 2016-09-23 19:13:08
Zostaw email jesli masz jakies pytania :) skontaktuje się z tobą , jestem po powrocie własnie ;)
ghuok 2016-09-23 20:15:57
@ gfvchyj - moim zdaniem to kwestia bardziej tego czy da rade fizycznbie - bo nie oszukujmy się - praca na profdukcji jest to ciężka fizyczna praca. A poszukują tych [pracowników widze do Holandii .
poakk 2016-09-24 14:32:21
no poszukuja poszukuja, ale czytając niekóre opinie mam wątpliwości czy jednak by chciała tam pracować
wiecznie spóźniona Eda 2016-09-25 19:11:10
Cze ludziska pracowałam przy kurczakach.Praca jak praca,nigdzie za leżenie nie płacą ale bez przesady nie jest to praca ponad siły a człowiek który ma odrobinę oleju w głowie zdaje sobie sprawę że praca jest w niskiej temperaturze i trzeba ze sobą zabrać ciepłą odzież,Po sofi wiezie ludzi przystojniak Stach i tak naprawdę kilka podpisów i po kłopocie. Bungale całkiem przyzwoite a to jak się w nim będzie mieszkać zależy tylko od nas SAMYCH!!!Kupiłam sobie kilka bibelotów żeby stworzyć domową atmosferę i było ok.To my sami nie dbamy o czystość ani o będący tam sprzęt a potem narzekamy jakie fatalne warunki.Dla mnie ogromnym plusem jest to że nie musiałam wlec ze sobą garnków kubków czajnika itp. bo wszystko jest,nawet mikrofalówka.Prawdą jest że na bungalach dużo alkoholu i narkotyków tylko co z tego?Nikt mi alkoholu do ust na siłę nie lał ani prochów nie dawał.Wystarczy nie kręcić się po obcych bungalach i dobierać sobie z głową towarzystwo i po kłopocie.Jeśli chodzi o brygadzistów ich kultura osobista i sposób traktowania ludzi pozostawia dużo do życzenia,jedynie Renata to osoba kompetentna ,życzliwa i zawsze pomocna[pozdrawiam]koordynatorki są dwie Monika i Magda[M&M'SY;-)]spoko laski.Trzeba być w porządku to i One są ok i zawsze pomogą jak jest jakiś problem.Pieniądze może nie są oszałamiające ale ZAWSZE są na czas i da się odłożyć parę groszy.Reasumując nie jest źle,nie bójcie się ludziska i przyjeżdżajcie,ja wracam za tydzień.
kugvv 2016-09-25 19:19:08
@ poakk - nie zapominaj że ile ludzi tyle opinii, dlatego nier warto czasem sugerowac się zdaniem innych tylko robić swojhe i tyle :) a do Holandii poszukuja
1
Zostaw swoją opinię o BestenWest Polska Sp. z o.o. - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.