BestenWest Work Sp. z o.o.

Tychy

Opinie o BestenWest Work Sp. z o.o.

Nowa 2016-10-29 00:53
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
3
Nowa 2016-10-29 00:55
ja mam zamiar jechać do sortowania cebulek kwiatowych , jeżeli jest ktoś kto tam już był to proszę się odezwać na maila nowa123@onet.eu
gabi 2016-10-31 14:29
Proszę też o informacje o pracy przy sortowaniu cebulek na email grazynka452o2.pl
Michał 2016-11-17 23:03
Hej jedzie ktoś teraz w sobotę do Oss?
gość 2016-11-17 23:08
Jesteś nadal w Oss? Ja teraz w tą sobotę właśnie wyjeżdżam. Jak warunki?
3
Gość 2016-11-19 15:42
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
Gość 2016-11-19 15:45
O której godzinie jest wyjazd w tą sobote i skąd.?
2
ja 2016-11-21 00:43
Wyjazdy są w godzinach 16-17, bus podjeżdża pod dom
Nowa 2016-11-25 12:35
Nowa ... Chcialam sie dowiedziec o tej firmie bestwest jak tam z wyplatami na czas, godziny pracy ,jak z mieszkaniem , i dojazd do pracy bo mowili ze gratis . prosze o jakas wiadomosc kto tam byl czy jest. Zgory dziekuje .
7
Koleżanka 2016-11-29 12:34
Chciałaby m sie do wiedziec czy naprawde jest tam tak jak ta pani z biura opisywala
PaniDomu 2016-11-29 22:37
Dzieki ja nie jade uratowałeś mnie
36
Nikita 2016-11-30 14:02
Serio? ja mam teraz w sobotę jechać ale jak tam takie cyrki to dziękuję bardzo
19
Monika 2016-12-22 14:12
Hej:) wybieram sie 7 Stycznia 2017 na kwiatki do Aalsmeer czy ktos jedzie? prosze o kontakt
(usunięte przez administratora)
1
Gosia 2016-12-29 00:50
Witam . Mam jechać 02.01.2017 do Rotterdam na kurczaki :D Ktoś był tam ? Proszę o jakieś opinie . I opinie odnośnie płac :) Czekam na info . (usunięte przez administratora) Pozdrawiam Gosia .
5
Lukass 2016-12-29 10:54
Siema jesteś tam jeszcze w pracy jak zarobki i noclegi ?
3
Lukass 2016-12-29 11:02
Witam ma ktoś może informacje na temat pracy w ozz Produkcja - Holandia - obróbka mięsa był bym wdzięczny
3
bambusek1994 2016-12-30 19:34
witam jadę z ekipą do pracy na obróbkę mięsa do oss jakieś opinie na temat pracy ? na coś uważać ? proszę o kontakt
3
Dawid 2017-01-04 13:52
Witam co możecie mi powiedzieć na temat Bestenwest Work Sp. z o.o.
na obecną chwile? Praca przy odkrawaniu piersi od korpusu . To rzetelna agencja ? jak na miejscu ?
Chciałbym uzyskaćjak najwiecej informacji . Pozdrawiam
15
Tobol022 2017-01-18 00:01
Cześć mam kilka pytań w sprawie tej ciekawej firmy,
mam jechać 21 stycznia i szczerze wacham sie troszke po czytaniu tych opinii.
jesli możesz to pisz na email :) dzieki i pozdrawiam :D

krzysztof.tobolski@onet.pl
7
Dawid 2017-01-23 14:27
Ja jadę 28.01 do roterradamu na pakowanie.sortowanie mięsa ktoś był wie co i jak
5
nie Polecam 2017-01-27 19:06
Nie polecam Byłem bardzo długo i widziałem straszne rzeczy wasz wybór!
11
marian 2017-01-27 19:44
Nie jest żle zawsze może być gorzej
2
benia 2017-02-02 09:01
Mam pytanie, czy ktoś wybiera się teraz w sobotę lub poniedziałek na robienie bukietów do Gravenzanden, okolice Hagi? Odezwijcie się.
6
anonim 2017-02-06 17:06
Eena
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:39
Hej ja wybieram się na pakowanie filtrowanie drobiu gdzieś chyba W chłodni jest praca
kasia.surmiak@o2.pl 2017-02-07 16:43
Ja jadę W sobotę na tą pracę z chłopakiem
Ona 2017-02-07 17:42
I jak na tych kurczaka chcesz
betija 2017-02-08 13:21
Witam. Zaproponowano mi przez te biuro za tydzien wyjazd do pracy przy zbieraniu zamowien na magazynie z drobiem. Zastanawiam sie czy jechac. Przeczytalam kilka negatywnych opinii. Moze ktos jeszcze sie wypowie lub dopowie cos wiecej na temat tej firmy i zakwaterowaniu w Rotterdamie lub Oss. Pozdrawiam ;)
Cytrynka12 2017-02-09 21:14
Mam pytanie. Czy dostajemy cieple ubranie do tej pracy i czy jest tam zimno. Prosze o odp
Anonim 2017-02-13 14:35
Witam. Czy ktoś wybiera się w najbliższym czasie z tej agencji do Holandii na pakowanie mięsa drobiowego, obróbki drobiu i zbieraniu zamówień? Jakieś aktualne opinie na temat tej agencji?
3
A 2017-02-14 11:15
Hej czy ktoś może się odezwać w sprawie pracy na zbieraniu zamówień, obróbka kurczaka i pakowanie? dostałam telefon i ofertę pracy. Jeśli ktoś był mógłby podzielić się doświadczeniem? mój mail - jopikajo@gmail.com
Iga 2017-02-16 19:19
Witam.
Czy jezdził ktoś na tygodniowe lub 2tyg.akcje np.do kwiatów do Holandii z tej agencji i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat pracy przez tą firmę.Czy warto skorzystać z takiej oferty.Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam.
7
alutka 2017-02-17 19:23
Witam mam pytanko wybieram sie w niedziele do Holandi do pakowania miesa przez irme BEST WEST TYCHY jakies opinie na temat pracy i firmy na adres ala.maniek@wp.pl
ssonn 2017-02-21 14:12
Ja planuje, ale pierwszy raz ;) zobaczymy jak bedzie!
2
Anonim 2017-02-21 18:49
Ja również planuje wyjazd i prawdopodobnie będzie w ten weekend. Mam nadzieję, że nie będzie tak źle jak co niektórzy piszą.
wiki 2017-02-21 22:45
Jadę w sobotę do oss na sortowanie owoców warzyw. ...jak tam jest?
Ola 2017-02-22 10:47
Przerażają mnie te wszystkie opinie. Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe ile tygodniowo można zarobić?
Z. 2017-02-23 14:33
Dostajesz w pracy tylko odzież (spodnie, bluza) cienką. W pracy masz jakieś -4 max. Jeśli się ruszasz to czasem jet gorąco. Pozdrawiam. Z.
1
L 2017-02-28 22:41
(usunięte przez administratora). Czekasz nieraz na pracę kilka dni
3
PAT 2017-03-02 14:51
witam, jade w tą sobote do oss na pakowanie kurczaków, może ktoś napisać opinie o pracy i mieszkaniu? Bardzo mi na trym zalerzy.
dobra rada 2017-03-03 14:23
No to się ze sto razy zastanów czy warto tam jechać za takie pieniądze i 12 godz.na nogach w chłodzie???
4
nataly 2017-03-10 15:04
hej ja jade na tydzien 16marca na kwiatk do holandii, wiem tylko tle ze spimy w okach 6-8 osobowych i zeby wiac buty. Czy mam sobie brac tez koldre poduszke/ i czy rzeczywiscie nie ma mozliwosci podjechania do sklepu przez ten tydzien pani powiediala zeby sobie zarcie wziac na tydzien bo nie bedzie mozna zrobic zakupow a wifi est?
Kaja 2017-03-15 08:31
Witam jadę 16 też do holandi czy ktoś wie o wyjeździe bo dzwonie do do babeczki i nic nie wiadomo proszę o wiadomość
jazadowolony 2017-03-16 11:40
Mogę Ci opowiedziec, firma godna polecenia mail malina.truskawkaa@onet.pl
2
Zuzanna 2017-03-17 13:52
@jazadowolony rozumiem, że jesteś zadowolony/a ze współpracy z firmą BestenWest? Chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich doświadczeń.
kkkkk 2017-03-20 11:57
Nie poecam tej agencji pracowalem rok czasu u nich(usunięte przez administratora)
bambus 2017-03-22 16:05
Haha
1
bestwestfoodfordogs 2017-03-24 11:56
oczywiscie wszystkie adekwatne komentarze wisza w kosmosie i czekaja na swoj czas
jedno moge powiedziec, oszustwo jawne ale ja sie nie dam i kochana firmo wykoncze was bardzo szybko!
POZDRAWIAM 2017-03-24 12:26
mozna zarobic.... hmmm....
MNIEJ NIZ ZEROOOOOO O! MNIEJ NIZ ZEROOOO OOOO! O!O!O!O!
1
Best west 2017-03-25 11:52
Niech nieryzykuje nawet praca masakra ludzie w obozach mieli lepiej
Zostaw swoją opinię o BestenWest Work Sp. z o.o. - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Work Sp. z o.o.