Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: BestenWest Polska Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
BestenWest Polska Sp. z o.o. - 2015-08-20 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kreciproch - 2015-08-19 23:26:38]:
Drogi Panie "Kreciproch" jest nam niezmiernie przykro, że nie jest Pan zadowolony z pracy oraz naszej agencji. Nie zgodzę się jednak z Pana opinią "...obiecanki ze będzie się razem mieszkać" znajomych i przyjaciół kierujemy na jedną lokalizację z zaznaczeniem, iż począcztkowo nie będzie się mieszkać razem - uwarunkowane jest to wolnymi miejscami na poszczególnych domkach, na co my jako agencja pośrednicząca nie mamy wpływu - wspólne mieszkanie nie jest jednak opcją niedostępną, przy odrobinie chęci w przedziale kilku tygodni już na miejscu idzie się porozumieć z osobami przydzielającymi miejsca na zakwaterowaniu.Z Pana wpisów widać, że nie został Pan nawet tydzień na przeznaczonej lokalizacji - w tak którkim czasie nie jest możliwe przeorganizowanie na kwaterunkach. Mieszkanie razem gwarantowane jest jedynie dla osób wyjeżdżających jako para.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów w pracy
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-20 10:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andi - 2015-08-20 08:44:54]:
okolice Parczewa,no zobaczymy jak to bedzie a gdzie jedziesz dokladnie?
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-08-20 20:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania daje maila może pojedziemy razem?
asicaus5@o2.pl
zdjecie uzytkownika
on - 2015-08-20 21:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc jade do drobiu jakie sa warunki pracy i mieszkanie prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-08-20 21:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania napisz na maila też jadę 22 sierpnia ;)asicaus5@o2.pl
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-08-21 11:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2015-08-20 10:55:43]:
Ania nie wiem jeszcze gdzie dokładnie jade,dopiero dzisiaj mam dostać smsa z adresem i nr telefonu
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-21 13:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja do Oss jutro kto jeszcze ???
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-08-21 18:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade do Wassenaar,czy jedzie tam ktoś jeszcze?
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-08-21 22:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja jutro jade do oss mam meldunek na Docfalaan22 a gdzie tam sa sklepy
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-08-21 22:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja jutro jade do oss mam meldunek na Docfalaan22 a gdzie tam sa sklepy jak tam jest byl tam ktos
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-08-24 21:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanko pracował ktos na kurczakach w Oss ,jak tam jest ,jakie zarobki bo wyjeżdzam za tydzien nie wiem czy warto jechac
zdjecie uzytkownika
mon - 2015-08-25 22:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2015-08-24 21:00:51]:
ja też niby mam na 29 wyjazd narazie kompletuje dokumenty i mam coraz wiecej wątpliwosci bo na tym forum trudno uzyskac jakies info a i pani z agencji stara się jak najmniej tłumaczyc więc mam wątpliwosci
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-08-25 22:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witam - 2015-08-06 16:37:49]:
Witam.Ja jade 29 sierpnia.Jak by co to pisz na e-mail-st.prymula@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-08-26 09:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja tez mam wyjazd 29. Skąd jedziecie? ja z wielkopolski, może razem pojedziemy? Mi akurat panie po 5 razy tłumaczyły, ale ja mały oszołomek jestem, zawsze jak dzwonie to grzecznie odpowiadają na moje pytania, przesłałam im już dokumenty i czekam na umowe - Panie mówiły że dostanę ją dzisiaj, najgorzej jest chyba sie dodzwonic czasami nie moge sie przez 1,5h dodzwonic.
zdjecie uzytkownika
Grzes2906 - 2015-08-26 12:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ja też jade 29 tylko jeszcze niewiem dokladnie z kad praca na pakowaniu Holandia e-mil lysy2651@wp.pl
zdjecie uzytkownika
siwykg - 2015-08-26 17:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BestenWest Polska Sp. z o.o. - 2015-08-20 10:04:57]:
mam pyt.bo widze ze jestes zorientowany,jakie sa stawki netto,i te nadliczbowe oraz ile sie placi za dojazd do holandii,moglby ktos napisac ile placa przy filetowaniu,pakowaniu i kwiatach? mam tez pyt.czy musze byc 6 miesiecy czy moge przykladowo4,5 zjazd na tydzien i znowu 4,5 robilem przy tym w polsce,z gory dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
Gocha - 2015-08-26 18:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-08-26 09:13:38]:
Anka jak tobie trzeba po 5x tłumaczyć to tylko gratulować błyskotliwości, jak Ci w pracy powiedza kładź po 5 to bedziesz wrzucać po 3? bo powtórzyli tylko raz? kobieto ile ty masz lat? normalnie mnie tu rozbrajacie...
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-08-26 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez wyjeżdżam 29.08na kuraki. Ale co sie naczytalem to moje. Moze nie bedzie aż tak zle
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-08-26 19:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi tlumaczyli ze przy filatowaniu 7,6na rękę plus jakies 8%dodatku wakacyjnego. Ale z tego jak babka mowila to jedyne co to mieszka tam 6osob w pokojach po 2os. Lazienka kuchnia wspolna. A jak chociaż jedna osoba nie bedzie trzymala porządku wszystkie mieszkające dostają kare pieniężna i nie ważne czy jesteś pozadny czy nie. No to śmiech troche ale co zrobic. Na czymś trzeba zarabiać nie? Oprócz tego to oplata za mieszkanie 65euro na tydzień ubezpieczenie niecale 20. Dojazd do pracy mowila ze gwarantowany za darmo. Praca jest niby 11 godzin i za to masz placone 12sta godzina jest bezpłatna bo jest to twoja przerwa. Ja jadę 29ego zobaczymy co to za szalasy sa
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 11:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
BestenWest Polska Sp. z o.o. - 2015-08-27 11:41:38 [pracodawca] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwykg - 2015-08-26 17:16:02]:
Drogi Panie "siwykg" stawka netto jest uzależniona bezpośrednio od ilości godzin jakie Pan przepracuje, od stawiki brutto jaką Pan ma na umowie oraz od rodzaju umowy - nie można dokładnie określić na podstawie informacji, które Pan podał dokładnej stawki netto (takimi obliczeniami zajmują się księgowi).
Dojazd do Holandii zależny jest od tego, z którego miejsca w Polsce Pan wyjeżdża oraz od przewoźnika, którym będzie Pan jechał, zazwyczaj wacha się to między 250zł a 350zł.
Jeżeli chodzi o oferte z mięsem to stawka jest napisana na naszej stronie internetowej (www.bestenwest.pl), przy filetowaniu należy mieć doświadczenie i po okresie próbnym dostaje się lepsze wynagrodzenie. W ofercie na kwiaty obowiązuje stawka wiekowa.
Przy każdym kontrakcie przysługuje Panu urlop, termin urlopu należy ustalać już bezpośrednio w Holandii.
Mam nadzieje, że udzieliliśmy Panu wyczerpującej odpowiedzi.
Zachęcamy do kontaktu telefonicznego w razie dalszych pytań.
zdjecie uzytkownika
BestenWest Polska Sp. z o.o. - 2015-08-27 12:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-08-26 19:46:57]:
Drogi Panie "Kris" w ramach sprostowania, stawki netto (czyli kwota po odliczeniu podatku) to ok 1Euro mniej niż stawka brutto, dokładne kwoty uzależnione są od warunków wspomnianych już prędzej: ilość godzin, rodzaj umowy, rodzaj godziny (normalna, nadliczbowa). Dojazd do pracy nie jest darmowy - dokładne opłaty podane są na naszej sronie: www.bestenwest.pl
Płacona jest, każda przepracowana godzina, przerwa nie wlicza sie w czas pracy, jest to holenderski system pracy na produkcji.
Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-08-28 13:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-08-26 09:13:38]:
hej. ja też jadę jutro z wielkopolski. moze będziemy razem jechac.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-08-28 14:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 20:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-28 20:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-28 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA POLECAM!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BestenWest Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BestenWest Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert