HR Navigator

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 133 ocen.

Opinie o HR Navigator

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator

Pralnia

Witam chciałam zapytać jak w tej firmie wygląda praca w pralni?? Dziękuję bardzo

pralniaczka
@Pralnia 05.01.2018 18:36

praca wiadomo jakoś mega lekka nie jest ale da się żyć. ostatnio jest dużo godzin i są wysokie wyplaty. mówili że będzie około 1100 a jest 1500 wiec lepiej. Trudniej jest na brudnym praniu niż na czystym. Jak chcesz zarobic to mozesz jechać. Dość sprawnie to organzuja

gowno prawda
@pralniaczka 09.01.2018 09:25

kłamstwo!!!! to pisal koordynator !! baz ktos z biura .

Ola ! Lubie żreć!

Firma porażka !zapierdol jaki nigdy w zyciu nie widziałłes !kaza Ci wyrabiac normy za ktore i tak nie masz premi ani nic !! ta firma deprymuje tylko ! w firmie mozna liczyc tylko NA KARY !!! nagrod za zapierdalanie nie ma zadnych , zadnych premi !! dodatkow !! diet !!! LUDZIE PRRZYJEZDZAJA I ODJEZDZAJA PO TYGODNIU !! umowy sa podpisywane tylko na miesiac ! wiec o premiii i dodatkach zapomnijcie !!!!! NIE POLECAM

NR

Witam czy wyjeżdża ktoś może z tą firmą do pracy w pralni pod koniec stycznia? Prosze o kontakt n.rulewicz98@tlen.pl

Wycieńczony
@NR 21.01.2018 19:42

STRZEŻ SIĘ KOLEŻKO !!!!!!!!!!!! JEZELI JESTES ROBOTEM KTORY MA NIESKOŃCZONE POKŁADY ENERGII TO PRAA DLA CIEBIE ! OSZUSCI !! JEZELI ZDAZYLEM CIE UPRZEDZIC BÓG MI WYNAGRODZI ZE URATOWALEM JEDNA Z OWIECZEK! BO GDY JUZ TAM TRAFISZ TO JESTES BARANEM JAK RESZTA POLACZKOW KTÓRZY ZAPIERDALAJA JAK IM ZAGRAJA!! NIKT NIE MA JAJ NIKT SIE NIE ODEZWIE !!! JA TO BYM IM SIANA PRZYWIOZL !! I NIE ZWOZIL WOGOLE NA MELINY !!! TYLKO NIECH SPIA KOŁO TAŚM !! SIANA BARANOM DAĆ!!!

NR

Witam czy wyjeżdża ktoś może z tą firmą do pracy w pralni pod koniec stycznia?

Styczniowiec

Witajcie 8 stycznia mam wyjazd, sortowania. Napiszcie proszę jak wygląda tam życie. W sensie wiem, że praca ciężka ale tego się nie obawiam bo tutaj też ciężko pracowałem, w sensie dużo ciężarów itd. Chodzi o warunki mieszkalne i ogólnie atmosferę.

Elo530
@Pterodaktyl 2000 18.01.2018 06:01

Pracowałem miesiąc bo musiałem zjechać... Nie twierdzę że było łatwo i przyjemnie, były kryzysy ale z czasem to przechodzi i te "normy" do wyrobienia są do ogarnięcia... Jakoś ludzie tam pracują dłużej niż 2 dni i nie narzekaja.

anonymous
@Elo530 18.01.2018 12:09

daj namiary na kogos kto nie narzeka ? moga to byc ewentualnie brygadzisci bad kierownictwo :D wiec nie wiem kto z tego biura pisze te klamstwa !!! ale juz wiadomo ze z biura :D

Wlodek

Posty uzytkownika Elo53 prosze nie brac pod uwage !!! to ktos z firmy !!!!!!! bardzo to logiczne ze jestes zwykym Kowalskim ktory tu juz nie robi zjechal do Polski rzekomo po miesiacu i zawieziecie broni tego Auschwitz!!

Elo530
@Wlodek 18.01.2018 13:00

Naprawdę nie jestem pracownikiem HR... Mówię że swojej perspektywy jak to widziałem co myślałem rzucając paczki na taśmę. Były ciężkie paczki i milion lekkich po których plecy bolały że hej. Może masz rację, ja dwa tygodnie potrzebowałem aby te wygórowane normy nie miały już znaczenia, dochodziła trzecia w nocy wiedziałem że koniec i się cieszyłem. Tyle... Ale po takiej furii jak u Pana to się nie dziwię że dwa dni i go home :D

Pterodaktyl 2006
@Elo530 18.01.2018 13:41

nikt kto nie jest wiazany z ta firma by jej nie bronil !!! maja za malo ludzi o polowe do tej roboty !!! zapierdziel jest taki poniewaz odpisali kontrakt na xxxxxxx euro !!! i tak wyrbiabiaja normy nawet gdy maja o polowe ludzi !!! zapierdol jest taki bo maja malo ludzi i trzeba (usunięte przez administratora) za 2 a czasem i za 3 !!! w kontrakcie podpisujesz ze na lini jest 2 osoby i to minnimum !! a tak naprawde napierdziela sie samemu i jestnp 3 osoby ktotre chodz po calej hali i pomagaja ! 2x wiecej ludzi badz zarbki powinny byc 1500 + minimum !!! BUDOWLANKA I NOSZENIE PUSTAKOW PRZY TEJ PRACY TO POEZJA !!!!!!!!!!!!!!!!

Bezrobotny.

A co do warunków jest ok (lodówki,mikrofale,telewizor ... jest ok).Dojazd własnym samochodem albo z kimś lub służbowym. Brawo Wy. A co do pracowników jak traficie................. A JAK PRACA WYGLĄDA KIERUJE WAS NA YOU TUBE.

Kriwk
@Bezrobotny. 31.12.2017 17:27

A powiedz jeszcze proszę jak wygląda proces wypłaty, w sensie musze założyć jakieś specjalne konto czy jak to wygląda

Elo530
@Kriwk 01.01.2018 17:55

według mnie lepiej założyć konto walutowe aby nie ponosić kosztów przewalutowania i wyciągi z bankomatow też kosztują... Za 20 euro możesz wyrobić kartę HR na która przelewają zaliczki i w tedy masz za free bez kosztów prowizji i innych głupot

Władziu

nie polecam !!! warunki dla żuli !!! a w ogloszeniu powini dodac Ze hard ciezka praca !! bylem tam i po 20 m zemdlalem !! robisz na max obrotach przerzucasz czasme paczki powyzej 50 kg !!! i jeszcze Cie poganiaja !!! omijac lukiem

anonymous
@Elo530 18.01.2018 00:27

co ty pieprzysz !!! to moze po 2 miesiacach to juz praca lekka jak siedzenie i nic nie robienie !!! co masz czas do tego !!! piszac takie komentarze wiem ze to pisze ktorys z koordynatorow firmy

Elo530
@anonymous 18.01.2018 05:58

nie jestem brygadzistą ani kordynatorem... Szkoda strzępić ryja...

Szlifiarz

Prosze o opinie praca w Lyon na szlifowaniu

Czesioo

Jak wygląda praca jako kierowca na sortowni GLS w neunstein? z tego co słyszałem to spory zapierdol i ciężko się wyrobić z kontenerami może ktoś potwierdzić?

Kierowca
@Czesioo 08.01.2018 19:11

strzeż sie !!!!

Bezrobotny.

I oczywiście apteczkę. Jak na każdy wyjazd.

Bezrobotny.

Zapomniałem konto w EURO. wiecie :).

Bezrobotny.

Tak polecam konto w PKO i kartę visa. I dobre markowe buty dopasowane i skarpetki wełniane.!!!!!!!! Obecnie dostałem pracę w Belgii,. :). I pamiętajcie BHP. Powodzenia.

Bezrobotny.

Dobrze ze jest forum gdzie możemy podzielić się informacjami by wynieść wnioski pracownik a pracodawca. Fakt firma istnieje wypłacalna (pensja na czas i ubezpieczenie). FAKT praca na sortowni jest ciężka paczki od 1 do 30 kg (wynagrodzenie 1200 e max). Lokum było odnowione (ale jak sobie pościelisz i sobie posprzątasz tak się wyśpisz). DOBRZE ze wszedł regulamin (ludzie zaczęli sprzątać itp.......tragedia) A ja zrezygnowałem z powodu kręgosłupa wiecie jestem wysoki. Pozdrawiam was były pracownik.

Kriwk

Właśnie mógł by ktoś, coś więcej powiedzieć o tej robocie na sortownii?

Gregor

Jak mają dać zatrudnienie maruderom to lepiej dać sobie spokój i zaczekać na innych chętnych. Agencja jak widać ma sporo aktualnych ofert. Maja swoje utarte ścieżki .

BuaHaHaHa
@Gregor 15.08.2017 14:31

Co Ty pieprzysz.Jakim maruderom?Bo ktos glosno powie co go boli jaka jest prawda o firmie to juz zle?Pewnie najlepiej wziasc ludzi co tancza jak wąż do fleta i nie odzywaja sie. Zawsze takie czopy sa mile widziane nie narzekaja nie opisuja wyleci po dwoch dniach to ok.spusci łeb i grzecznie wyjedzie.

lary
@Gregor 15.08.2017 14:31

agencja bije rekordy w utracie pracowników wciagu kilku godzin odchodzi kilku lub kilkunastu tylko poco daja im najpierw podpisywac umowy chyba poto zeby sciagac znich kary zakazdy dzien do konca umowy

bonn

Bezpiecznie jest w Bonn? chodzi tu o ilość uchodźców

mary
@bonn 09.08.2017 18:37

pralnia nie jest w bonn, tylko ponad 80 km od bonn, navigator przy zatrudnieniu mówi o okolicach bonn ale to nie pokrywa się z rzeczywistością. tam gdzie jest praca i kwatera jest spokojnie, nie ma uchodźców

lary
@mary 09.08.2017 20:41

widze ze skanu dokumentów z wyszczegolnionymi karami i wysokosciami kar nie przejda tutaj

Marlena

Witam. Jedzie może ktoś z tej firmy po nowym roku do Neuenstein GLS sortownia paczek. Jestem z okolic Katowic email kamiencastaway@elsat.net.pl piszcie

Zespół HR Navigator
@TEO 16.12.2017 02:19

Szanowny Panie TEO, dziękujemy za Pańską opinię. Chętnie odniesiemy się do wszelkich pytań dotyczących wynagrodzenia naszych pracowników jednak muszą one dotyczyć realnych danych a nie domysłów ("ponoć”). Wszyscy nasi pracownicy są rzetelnie informowani o kwocie miesięcznego wynagrodzenia (podstawa, dodatki za godziny nocne, ekwiwalent za niewykorzystany urlop wypoczynkowy) a na wszelkie pytania z nim związane niezwłocznie odpowiada Dział Kadr. W przypadku czynności wykonywanych w sortowni kurierskiej z całą pewnością musimy zaznaczyć, że są one dostosowane do zadań realizowanych do zadań realizowanych zarówno przez kobiety jak i mężczyzn, zgodnie z obowiązującymi przepisami BHP. Nie ukrywamy przed żadnym z naszych kandydatów faktu, że praca w sortowni kurierskiej jest pracą ciężką i wymagającą dużej sprawności fizycznej. Szanujemy decyzje tych wszystkich pracowników, dla których praca ta okazała się zbyt ciężka i podjęli decyzję o jej zakończeniu. Warto jednak dodać, iż tą samą pracę wykonuje w dalszym ciągu grupa kilkudziesięciu mężczyzn, którzy współpracują z nami z powodzeniem od wielu miesięcy. Tak więc sugerujemy by każdy z potencjalnych kandydatów miał możliwość obiektywnego ocenienia naszej oferty bez opierana się na złośliwych komentarzach i domniemaniach. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących zatrudnienia/wynagrodzenia służymy pomocą i zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z biurem firmy.

lary
@anonymous 16.12.2017 02:32

hcesz se zajarac jedz do tej pracy narkotyków pod dostatkiem pani koordynator czasami musi wspomagac sie swoim pieskiem bo niewie gdzie sie znajduje

Człowiek Zagadka

Witam.Pracuje ktoś w okolicach Kassel?Mógłbym prosić o opinie jak wygląda zakwaterowanie(dostęp do neta,nazwę miasta i.t.p) i średnie zarobki po odliczeniu wydatków na alkohol,kobiety,hazard i narkotyki????

lary
@Człowiek Zagadka 20.12.2017 17:51

po odliczeniu tych wydatków dopłacisz narkotyki sa drogie a hazard zabiera reszte tylko zaliczki pomagaja ledwo pani koordynator juz oto zadba

Daniel9999

Dlaczego nie jest podana kwota wynagrodzenia dla stanowiska szlifierz odlewów w Lyonie?

anonymous

Witam pracował ktoś jako kierowca CE w pralni ?? możecie mi ten temat przybliżyć mam wyjeżdzać na początku stycznia.Pozdrawiam

KOLO37
@anonymous 19.12.2017 18:47

Pracowalem z nimi w tym roku przez kilka mieciesy jako kierowca i bylo spoko. jak bedą miejsca na wiosne to chce wrocic

lary

praca ciezka bardzo wytrzymuja tylko wytrwali jeden minus to opieka koordynatora pracownicy są nikim dla niego praktycznie niemusi nic dla nich robic czasem jakies formalnosci atak to nietłumaczy wrazie czego niepojedzie do lekarza itd .robi czasami wyjątek zeby pokazac ze niby costam robi. niepolecam .dużo wypadków potem problemy z ubezpieczeniem i ze znalezieniem lekarza w mieszkaniach brak neta zimno wniektorych syf .i mieszkania dzieli sie z narkomanami tego tam pełno

ZdR
@lary 15.12.2017 21:00

Witam A mozesz powiedziec kiedy ty tam pojechales ? I czy na rozladunek zaladunek paczek kurjerskich do pracy ? Jaka to miejscowosc ? Dzieki pZdR.

lary
@ZdR 15.12.2017 22:18

praca przy załadunku rozładunku i skanowanie płacą dobrze tylko koordynator do (usunięte przez administratora) bardziej piesek ją interesuje niż ludzie dlatego jest tu tylko kilku dłużej reszta ucieka praca jest bardzo ciezka i niebezpieczna dużo wypadków

TEO

Niestety to prawda .

Tom

Praca na rozladunku/zaladunku w Neunstain to hardcore dla desperatow. Wytrzymuje jedna na kilka osob, przewaznie uciekaja po paru dniach.

TEO
@jaro 07.12.2017 16:37

a skad jestes?

TEO
@jaro 07.12.2017 16:37

bus to ostatecznosc. Najlepszy jest blablacar

lary

kary za wszystko niewolno piwa w wekend papierosa itd nawet muzyki kary po kilka setek w euro aha przejazd szuka sobie pracownik bo koordynator ma to w gdzies wrazie czego strasza dyscyplinarnym zwolnieniem

Wyjazdowy

Witam. Mógłby ktoś opisać pracę na magazynie paczek w neuenstein w Niemczech?

Marcin
@Tomek 19.10.2017 14:17

A jak zarobki? Faktycznie można zarobić 1000 euro? I ile godzin tygodniowo wychodzi?

Artur
@Tomek 19.10.2017 14:17

Czesc pracowales w tej firmie daj znac na email kamiencastaway#elsat.net.pl

Kris

Witam jak wygląda praca kierowca w pralni w Steinebach. Z góry dziękuję

Alte

Praca w sortowni ciężka ale można się przyzwyczaić jak się ma zacięcie. Po pewnym czasie można sobie ogarnąć coś lżejszego. Mieszkania ujda ale mogliby jeszcze naprawiac zgłaszane usterki, ale tu już nie wina agencji.

Agata

Pojawiają się praktycznie same zapytania o pracę za pośrednictwem HR Navigator. Dużo informacji znajdziecie w samych ogłoszeniach o pracę, ale również polecam do kontaktowania się z samą agencją. A czy ktoś z osób, które wyjechały do pracy nie chciałby się podzielić swoimi doświadczeniami? To zapewne by pomogło tym wszystkim osobom, które teraz udzielają pytań na forum.

Kobretti

Witam, mógłby ktoś opisać prace KIEROWCA DO PRANI PRZEMYSŁOWEJ ? Z góry dzięki .

Matteo

Witam! Napiszcie jak wygląda praca na sortowni? Czy jest duży zap.. ? i jaka kasa w rzeczywistości?

KtośTam
@Matteo 10.11.2017 12:19

Zapierdol jest, ale można się przyzwyczaić :) Zarobki 1100-1350

Rob

Wie ktoś jak wyglada praca na placu - kierowca? Widzialem ogloszenie i wyglada ciekawie.

Zespół HR Navigator
@Rob 26.10.2017 17:27

Stanowisko Kierowcy placowego (obsługa placu manewrowego w sortowni kurierskiej) to nasz nowy projekt rekrutacyjny. Jeśli jest Pan zapalonym kierowcą to jest to na pewno praca dla Pana. Zachęcamy do kontaktu bezpośrednio z Działem Rekrutacji HR Navigator i z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania jak i przybliżymy szczegóły propozycji pracy. Z pozdrowieniami, Zespół HR Navigator

były pracownik

Praca w sortowni kurierskiej jest ciężka, dla osób dobrze zmotywowanych. Przy tym wcale nie trzeba wyglądać jak kafar -tacy często rezygnują po dwóch dniach a zostają chudzielce. Warunki mieszkaniowe dosyć dobre, ludzie ogólnie w porządku ale w samej pracy minusem są ćpuny nakręcający wyniki.

Kurka

Podpowiedzcie proszę kilka informacji o samej agencji. Czy przedstawiana umowa jest spoko? Może coś jeszcze?

Wyjazdowy

Witam. Mógłby ktoś opisać pracę na magazynie paczek w neuenstein w Niemczech?

Karol

Czy może ktoś napisać kilka informacji o robocie z agencją HR Navigator w Niemczech? Jakie warunki na miejscu?

Emkey

Badania musisz zrobic bo jestes zatrudniony w Polsce a tam jestes delegowany, wiec skladki odprowadzane sa do zusu a nie do Niemiec.

Krisu
@Emkey 12.10.2017 11:01

Hej.Rozumiem że z kwatery do pracy i pracy na mieszkanie transport jest miejski? Co to znaczy we własnym zakresie jeżeli nie posiadam auta?

Emkey
@Krisu 12.10.2017 21:27

Hehe, nie :) Pewnie w Bebrze bys mieszkal a to male miasteczko jest i komunikacji miejsiiej tez nie ma (tzn jest ale w innym kierunku i taka to kosztuje pewnie z 5 euro jak to w Niemczech) Do pracy jezdzi sie prywatnymi autami pracownikow. Zrzucasz sie na paliwo po prostu i sobie jezdzicie we czterech np. Uprzedzajac pytanie, tak, pojazdow jest wystarczajaco zeby jezdzic, zazwyczaj ludzie jezdza stalymi skladami. Jest tez lista osob z wlasnym autem i nr telwfonow. Zreszta brygadzista Ci w tym temacie pomoze jesli sam nie znajdziesz.

Emkey

Tak, badania musisz zrobic w Polce i za nie zaplacic kolo 60 pln (firma zwraca z pierwszym wynagrodzeniem) Co do wczesniejszych pytan:. Godzin jest roznie, pracuje sie do 2:30 lub do 3 (max) a zaczyna od 18, 18:30 a czasem o 19. To taki standard, w tym pol godziny nieplatnej przerwy. Zarobki sa na poziomie 1200 euro. Jesli jest wiecej godzin i miesiac ma np, 22 dni pracujace to mozna przytulic 1400 ale tym bym sie nie sugerowal. Codziennie tez musisz zorganizowac transport z i do pracy (pol godziny w jedna strone) koszt 2 euro czyli 80 euro wydajesz na dojazd. Praca ciezka, ale do przezycia. Duzo lzej na rozladunku, ale zaladunek lepszy moim zdaniem. Czas szybko leci. Pokoje sa dwuosobowe, mieszkania 4.

DanielX

Rozładunek paczek Magazyn GLS NIEMCY Miejsce pracy: Hesja ktoś coś wie ? ile miesięcznie jest netto ? praca bardzo ciężka ? warunki mieszkaniowe jakie ? pokoje 2 osobowe czy więcej ? są godziny proszę dajcie znać na emaila jak niżej : danielnowak247@gmail.com

DanielX

załadunek i rozładunek kontenerów ktoś coś wie ? ile miesięcznie jest netto ? praca bardzo ciężka ? warunki mieszkaniowe jakie ? pokoje 2 osobowe czy więcej ? są godziny proszę dajcie znać na emaila jak niżej : danielnowak247@gmail.com

Jakubas

Czy moze ktoś napisać jak się współpracuje z HR Navigator? Czytałem wpisy i widzę dużo pozytywnych opinii!

TST TOM

Witam.Intresuje mnie praca jako szlifierz we Francji.Pracował ktoś?Prosze o info.

jechac / nie jechac

Witam.Wybiera się ktoś do Neuenstein do GLS w mnajbliższym czasie ? Zastanawiam się od paru tygodni i nie wiem czy jechać .Poszukałem troche po różnych forach na temat tej pracy zapi...dol niezły ale można wyciagnąc cos kolo 5 tys złotych.sząłu nie ma ale za mieszkanie nie trzeba płacić .jak ktoś się wybiera doi tej pracy nie piszę na forum

Kamil

Witam. Jestem zainteresowany pracą w Hesja przy Paczkach Kurierskich. Czy ktoś tam już pracuje i może się wypowiedzieć na ten temat ? Jak tam jest, jak z pracą (godziny, ciężka/lekka, zakres obowiązków), Jak wyglądają warunki mieszkaniowe które ponoć jest bezpłatne

Jasiek

Maja super oferty i jak dużo ich jest. Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś o pracy dla piekarza? Słyszałem tylko, że agencja jest spoko i dlatego chcę skorzystać. Jakie maja mieszkania na miejscu? Może cos jeszcze?

Murphy

Witam Zastanawiam sie nad wyjazdem do GLS Niemcy przy rozladunku zaladunku i skanowaniu paczek. Mam ponad 8 letnie dosw w Polskim UPS i 2 letnie w DPD. PROSZE Was o opinie czy warto jechac do Hesji? Jakie warunki mieszkaniowo - socjalne itp? Moj mail do korespondencji michal.kolacz82@gmail.com

Nowy Pracownik

Witam mam zamiar wyjechać do Niemiec z firmy Hr Navigator. do pracy na sortownie GLS. Lub rozładunek kontenerów. -Jakie są zarobki mieisieczne czy wypłaty sa tygodniowe czy miesięczne.

Agata

@Leoś widzę, że nikt Ci nie odpowiedział. Czy sam szukałeś odpowiedzi na własne pytanie? Jeżeli znasz odpowiedź to mógłbyś podzielić się z innymi użytkownikami, którzy też chcą podjąć pracę za pomocą agencji HR Navigator?

Leoś

Mają całkiem sporo fajnych ofert pracy! Czy jeździł ktoś do pracy w Lyonie jako formierz ręczny? Podpowiedzcie kilka słów o tej robocie? Z góry dzięki.

Janek
@HR Navigator 14.09.2017 15:42

HR, co z marcowym wyjazdem do sortowni?

HR Navigator
@Janek 17.09.2017 17:33

W przypadku zainteresowania propozycjami pracy zachęcamy Pana do odwiedzenia naszej strony www (www.hrnavigator.com.pl), profilu na FB lub do kontaktu telefonicznego. Z chęcią odpowiemy na pytania dotyczące bieżących procesów rekrutacyjnych. Z pozdrowieniami, Zespół HR Navigator

Była pracownica pralni

Dzień dobry! Chciałam dodać moją opinię odnośnie pralni - obiektywną ! Praca jak każda inna fizyczna. Co do strzykawek i rękawiczek - nie wiem gdzie one były na hali w masowych ilościach - ja ich nie widziałam. Dzięki i Pozdrowienia dla pani J i pana D za pomoc zawsze mogłam na nich liczyć! (nie rozumiem wcześniejszych negatywnych komentarzy pod ich adresem ) Z tym mobbingiem to lekka przesada bynajmniej ja nic takiego nie doświadczyłam. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre.Proszę jechać i przekonać się samemu. Wypłaty zgodne z umową i na czas. Pozdrawiam

Zostaw opinię o HR Navigator - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator