HR Navigator

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 242 ocen.

HR Navigator
4 242 6 1

Opinie o HR Navigator

MasterGLS

Firma niegodna polecenia praca na sortowni bardzo ciężka podchodząca pod mobing chata melina ciągle kogoś za chlanie wywalają...jak nie masz innej opcji na pracę to lepiej szukaj do skutku bo tu to się tylko dojedziesz są osoby które robią po pare miesięcy ale ja nie wiem co ich tam trzyma więcej ludzi do wypłaty pracuje i ucieka. Lubię atmosferę w HR Navigator za: Melanże

Zespół HR Navigator

Szanowny Panie Zawiedziony, dziękujemy za Pana wiadomość. W odpowiedzi na pojawiające się wątpliwości pragniemy zaznaczyć, że Pracownicy HR Navigator podlegają polskiemu systemowi ubezpieczeń społecznych i zgodnie z obowiązującymi w UE przepisami, w przypadku oddelegowania do pracy na teren innego kraju wspólnoty (w tym przypadku na teren Niemiec), każdemu z nich przysługuje prawo do uzyskania świadczeń medycznych w kraju oddelegowania. Oddelegowanemu pracownikowi przysługują świadczenia, które z powodów medycznych stają się niezbędne do realizacji w ramach pobytu w danym kraju a ich udzielenie ma na celu zapobieżenie przymusowemu powrotowi świadczeniobiorcy do Polski przed końcem planowanego pobytu. Co ważne, o tym, czy w konkretnym przypadku dane świadczenia są niezbędne decyduje lekarz. Zgodnie z ustawodawstwem większości krajów członkowskich Unii Europejskiej pacjent może zostać zobligowany do poniesienia częściowych kosztów udzielonych mu świadczeń zdrowotnych jako jego współudział w kosztach leczenia. HR Navigator ponosi pełny koszt zakwaterowania swoich pracowników podczas trwania stosunku pracy . Koszt czynszu, opłat za media, Internetu, etc. jest w pełni przez nas pokrywany. W przypadku przedterminowego rozwiązania stosunku pracy przez pracownika lub w przypadku zwolnienia dyscyplinarnego stosowane są stosowne zapisy Umowy w tym zakresie. Każdy z naszych pracowników jest informowany, że wynagrodzenie rzędu 1300 – 1500 EUR netto dotyczy przepracowania pełnych 30 dni. Stawki mogą się różnic w skali miesiąca w związku z różną liczbą godzin. W przypadku nieprzepracowania pełnego miesiąca – jasnym jest, że wynagrodzenie będzie niższe co dodatkowo wynika z naliczenia wyższej kwoty ubezpieczenia (zgodnie z obowiązującymi przepisami dotyczącymi naliczenia składki na ubezpieczenie społeczne). Każdy z pracowników HR Navigator otrzymuje odcinek wynagrodzenia, na którym (zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami) znajdują się wszystkie składniki wynagrodzenia pracowniczego (w tym kwoty odprowadzanych składek na ubezpieczenie społeczne i podatek dochodowy – są to kwoty, które HR Navigator ma obowiązek odprowadzić w imieniu pracownika i co zgodnie z obowiązującymi przepisami ma miejsce. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości w aspekcie wyliczenia kwoty obciążeń podatkowych zachęcamy do niezwłocznego kontaktu z Działem Kadr i Płac HR Navigator – chętnie wyjaśnimy i odpowiemy na wszelkie pytania w tym zakresie.

Wkurzona

Witam mąż był teraz dziś w nocy wrócił od wielu słyszałam że to (usunięte przez administratora) i tak było na dodatek mąż został tam okradziony a koordynator olał zgłoszeni nie polecam oszusci na szczęście mąż wrócił cały i zdrowy ale już bym mu nie pozwoliła na wyjazd z tej agencji pracy. Pozdrawiam

Pirx
@Wkurzona 13.10.2018 22:09

Wszystko co napisali "WKURZONA" i "ZAWIEDZIONY/OSZUKANY" to najszczersza prawda. Kwatery są dobre może dla ludzi którzy śpią pod mostem. kamienica w Bebrze w której mieści się siedziba tej zacnej firmy śmierdzi już na zewnątrz, w środku nieopisany smród i bałagan - w pokojach w których mieszka po 3, 4 osoby nie ma nawet wieszaka na ubranie, najwyżej jakaś rozwalająca się szafa oraz prycze i krzesła z niemieckiej wystawki. Na mniej więcej 15 osób mieszkających na jednej kondygnacji jest jeden prysznic i umywalka oraz wc. Jedna kuchnia do której strach wejść bo służy za palarnie i melinę, jedna mała lodóweczka . Zrozpaczeni frajerzy naciągnięci przez HR marzą żeby tylko odrobić koszty podróży i wynieść się stamtąd ale umowy które podpisuje się na miejscu nie dają takiej szansy. Nikomu nie polecam tam jechać

Zawiedziony/Oszukany

Witam chciał bym opowiedzieć prawdę na temat firmy HR Navigator i pracy w sortowni kurierskiej GLS. prawda umowa o pracę jest Polska i to jedyne co się zgadza w Tym co napisał zespół HR Navigator. Na wstępie powiem tylko że pracowałem miesiąc Przebywałem w miejscowosći Bebra gdyż tam są kwatery wynajete przez firmę są ich 4 rozsiane po miejscowosci. Warunki mieszkaniowe są srednie/słabe pokoje 2-3 osobowe. Wi-fi jest ale jak by go nie było. Codziennie trzeba stawić się w biurze przed pracą żeby podpisać liste że jedzie się do pracy a biuro od niektórych kwater oddalone jest o około 1km. Co do osób mieszkających w kwaterach, masz szczęscie jak trafisz normalnych ludzi ale często zdarzają się pijacy sikający pod siebie lub awanturujący się. Do tego dochodzi rotacja osób ze względu na pracę ale o tym zaraz. W Bebrze jest 2 Kordynatorów 1 zajmujący sie kwaterami a 2 biurem. I o ile 1 jest ok o tyle 2 który zna niemiecki i powinien pomagać w sytuacjach takich jak pomoc w zameldowaniu w urzędzie miasta bebra czy też w sytuacji gdy ktoś dozna urazu i trzeba zawieść do lekarza zostajemy kompletnie na lodzie słyszac tylko że musimy poradzić sobie na własną reke... Nie znajać języka ani miasta nie możemy nic zrobić nie wspomne że karty EKUZ dzięki którym możemy się leczyc bezpłatnie w niemczech nie są wydawane ja pracowałem miesiac i jej nie miałem kolega który pracował tam 2.5 msc już miał. Wypadki w pracy czy drobne urazy to codzienność przez okres w którym tam byłem 3 chłopakó uznało takich urazów że musieli odrazu wrócić do Polski bo na miejscu nie dostali by żadnej pomocy medycznej chyba że by za nia zapłacili. Co do kar to najgorsza i najczęstsza to w momencie gdy wypowiesz umowe wczesniej (np. przez stan zdrowia) to do jej zakonczenia płacisz 14.50 euro dziennie za kwatere max 300 euro miesiecznie. Teraz co do pracy w samym GLS praca cięzka paczki średnio po 25kg ale najcięższe ważą po 40kg. dziennie własnymi rękoma przeżuca się około 50TON!!! i gdyby ktoś miał wątpliwość w to co mówie to podam przykład kontener w którym jest papier 15 palet na każdej palecie jest 20 podwójnych kartonów z papierem do drukarki każdy waży 30 kg 15x20x30kg. taki kontener rozładowuje się w 2 osoby co daje 4.5 tony na osobe. a Wszystkich kontenerów z róznymi paczkami rozładowuje się około 20. Brygadzisci GLS to naganiacze jeśli robisz za wolno to jesteś o tym informowany że masz robić szybciej . Cały czas ma być tempo. Co do wypłaty hmm widząc ogłoszenia HR do GLS że zarobki od 1300 do 1500 ogarnia mnie smiech. Ja za 12 pracy otrzymałem wynagrodzenie w wysokości 550 euro dodam że brutto zarobiłem 798euro więc 250 euro poszło na podatek. Co ciekawe moja znajoma obliczyłą mi że przy mojej klasie podatkowej powinienem dostać 640 euro netto prawdy już się nie dowiem. Co do reszty zarobków to niektózy przepracowali 5 dni i dostali 120 euro netto. Owszem zdarzyły się wypłaty po 1100 ale to na nocnej zmianie a tam jest znacznie cięzej niż na dziennej. Na sam koniec dodam tylko że podczas rekrutacji dostałem ogłoszenie na kierowcę placu manewrowego i z takim zamysłem tam jechałem niestety na miejscu usłyszałem że nie ma w tej chwili miejsc na kierowcę że mogę isć do pracy na halę albo wrócic do domu. To tak jak bym jechał do pracy na produkcję a na miejscu usłyszał proszę bardzo tu jest pole proszę zbierać szparagi. Podsumowując Nie polecam pracy w GLS przez HR navigator Bo o ile sama praca jest do zniesienia (póki jesteś zdrowy) o tyle wynagrodzenie za nią jest popopstu tragicznie małe. Mam nadzięje że reszta osób która zjechała Napiszę jak jest naprawdę.

nick

Pracowałem pare dni, robota znośna. Widziałem na co się piszę. Ale ta agencja do kłamcy. po przyjechaniu na miejsce okazało sie, że umowa nie jest niemiecka a polska - zlecenie.. Warunki mieszkaniowe.. zależy gdzie was posadzą (w bebrze jest kilka kamienic) ja trafiłem na bande ćpunów, codzienne imprezy itd, nie dało sie tam nawet wyspać. Z opinii słyszałem, że jeśli zachorujesz - idz se sam do lekarza i se sam zapłać - koordynatorzy mają to w (usunięte przez administratora) sam byłem tego świadkiem.. Praca ogólnie ok (sortownia) ale agencja...

Zespół HR Navigator
@nick 11.10.2018 19:50

Szanowny Panie, Firma HR Navigator deleguje do pracy za granicą pracowników tymczasowych tylko na podstawie Polskiej Umowy o Pracę. Każdy z naszych kandydatów jest o tym fakcie poinformowany zarówno podczas rozmów z rekruterami jak i w komunikacji potwierdzającej warunki zatrudnienia przed nawiązaniem stosunku pracy. Żaden z naszych pracowników zatrudnionych za granicą nie świadczy tam pracy na podstawie jakiejkolwiek formy umowy cywilnoprawnej. Szanowny Panie Nick, będziemy wdzięczni za zaprzestanie podawania niezgodnych z prawdą informacji na temat formy zatrudnienia za granicą naszych pracowników a w razie jakichkolwiek wątpliwości w w/w zakresie zapraszamy Pana do kontaktu z Działem Kadr i Płac naszej firmy - chętnie odpowiemy na Pana pytania w zakresie formy zatrudnienia. Z pozdrowieniami, Zespół HR Navigator

Amok

A jak praca w Kassel

pajok
@Amok 22.09.2018 16:55

Jaki zarobek? 9,49 brutto x 140(160) h miesięcznie to nie wychodzi nawet 1000€

rupi
@pajok 24.09.2018 19:53

no to tez zalezy ile sie pracuje

mimi
@pajok 24.09.2018 19:53

wychodzi wiecej. raz miałem ponad 1500. wczoraj wyplata mniejsza przyszla ale godzin bylo i w sumie dużo lzej było wiec coś za coś.

Wiki 41

Mam pytanie odnośnie oferty pracy na pralni okolice Bawarii czy jest tam ktoś i czy się opłaca jechać bardzo proszę o informacje z góry dziękuję i pozdrawiam

janusz

Praca w glsie ciezka ale da się wytrwac. piszą niektorzy niby ze taki dramat a ja jakos nie widziałem dramatu. jest spoko. ciekawe jaka bedzie pierwsza wypłata

wrona1
@janusz 05.10.2018 14:06

no bo w sumie nie ma co sie tutaj rozgadywac bez wiekszej filozofii..normalna robota. jak sie ma checi to idzie

Junior

BRAWO WY. BEBRA wszystko pod ręka.

Junior

Jeszcze raz bym pojechał ale jestem wysoki. Szkoda A wy ci apate jak wygląda praca polecam YOU TUBE I jak pamiętam ten regulamin to popieram. Ludzie zaczęli myc się sprzątać. TAKA jest prawda. I maja nas szanować.

Junior

Wszystko jest ok . Od samego początku aż pod koniec. TYLKO TA PRACA. A co do reszty jak sobie pościelesz tak się wyśpisz. A co do Koordynatorki ( wijem ma dosyć) ubranie mam do uprania,żarówka nie świeci itp. Nie mam na piwo .

Kamil

Byłem przez 3 tygodnie w sortowni kurierskiej. Nie polecam, kiedy potrzebowałem odetchnąć od razu mnie ktoś poganiał, praca za ciężka, oczekiwali ode mnie za szybkiego tempa, koordynatorzy i brygadziści jak dla mnie nie byli mili, warunki mieszkalne również nie pokrywały się z obietnicami.

Romko

Witam serdecznie :) Jest ktoś chętny na wyjazd do pracy na pralnię do Niemiec? Najlepiej okolice woj. Małopolskiego bo tez wiadomo raźniej we dwoje. Ja M 25 Kraków. (usunięte przez administratora)

pilcio
@Romko 03.09.2018 23:46

czyli kiedy start? no zawsze lepiej miec jakiegos towarzysza

Adam
@pilcio 05.09.2018 11:07

Siema to ta oferta jest dostępna czy nie, bo Pani z Navigatora twoerdzi że nie.

Natalia
@Adam 10.09.2018 14:13

Hej, jest ktoś z was już w pracy w pralni? Jestem ciekawa jak tam jest. Jak praca, mieszkanie?

Sabcia
@Natalia 18.09.2018 08:18

jak pytalam po ludziach to slyszalam ze nie najgorzej i ze warunki do przezycia

anonymous
@Romko 03.09.2018 23:46

Odradzam pracę na pralni.

Nora
@anonymous 21.09.2018 19:45

Eee a wedlug mnie mnie wlasnie znosnie

Robert
@Romko 03.09.2018 23:46

Witam tez szukam kogos na wyjazd jesli ktos jest chetny to zapraszam tel.660678728

Tomm

Witam pracowalem kilka miesiecy temu na sortowni kurierskiej w tej firmie.Skuszony wiekszymi zarobkami niz w naszym kraju postanowilem wyjechac, chociaz juz w polsce czytalem opinie na tym portalu, ze praca jest bardzo ciezka i nie warta zadnych pieniedzy no ale w myslach juz obliczalem ile uda mi sie odlozyc i ze przeciez nie moze byc az tak zle moze te posty pisze ktos z konkurencji?Rzeczywistosc okazala sie brutalna co do samych mieszkan nie bylo najgorzej ale rewelacji takze nie ma co sie spodziewac a co do pracy jest wrecz nieludzka przez cala noc przez twoje rece przechodzi kilkanascie ton paczek niektore waza po 40kg po kilku dniach jestes wrecz wykonczony i nie masz sil do dalszej pracy.Nie boje sie pracy ale to co sie wyrabia w takich sortowniach to dla mnie przegiecie.Szczerze odradzam kazdemu,nie warto sie tak zajezdzac nawet za 10k netto bym tam nie przyjechal ponownie.Na koniec wspomne jeszcze o aroganckiej pani koordynator ktora mila jest tylko gdy podpisujesz umowe.

oko
@Tomm 17.09.2018 22:58

prawda

juka

solidna firma, wszystko grało przed w trakcie i po powrocie z roboty. pozdrawiam

anonymous
@juka 11.07.2018 16:16

Witamm . Czyigla by mi pani cos iwecej powiedziec o agencji hr nawigator

Ciekawy

Witam, czy ktoś już składał aplikację przez internet na * PRACOWNIK FIZYCZNY PRZY ROZŁADUNKU / ZAŁADUNKU KONTENERÓW * » ? Jak wygląda rekrutacja w tym momencie ? Czy mógłby ktoś tak jak by od podstaw napisać ?:) będę wdzięczny.

anonymous

Witam czy jedzie ktos do Kassel na magazyn z przesyłkami kurierskim za 6000tys ? szukam opinii bo sie zastanawiam sam czy warto a to wtedy by to był mój pierwszy taki wyjazd a mam tylko w pl doświadczenie kilkuletnie na magazynach wiec proszę o wypowiedź kogoś. Dziękuję,

Krecik
@anonymous 14.09.2018 13:43

Również jestem zainteresowan tą ofertą i także prosiłbym o wypowiedź na temat tej pracy :)

ANTONI@@@@

Witam wszyskich:) Otrzymałem ofertę od HR Navigator do pralni w Bawarii ( okolice Ratyzbony ) Czy ktoś z Państwa tam był? wie jak tam jest? Z góry Dziękuję za odpowiedź.

Kamilo9225

Pytanie. Mam zamierzam jechać w okolice Kassel na kontenery napisze mi ktoś jak tam jest ? Z góry Dzięki

PAwcio
@Kamilo9225 05.09.2018 08:20

no przygotuj się na robote trzeba miec raczej dobra kondycje i wytrzymalosc i umiec pracowac w dosc szybkim tempie. Jak robiles juz fizycznie to zalapiesz o co mi chodzi. Spoko, dasz rade. Serio leci czas bo czlowiek jest zajety i robi swoej. dla mnie warunki mieszkaniowe byly normalne, odlozylem sobie tyle kasy ile zakladalem. widzialem ze robota od 17.09. jedziesz??

boroo

Ja powiem tak jak ktos jezdzil na podobne wyjazdy to nie bedzie niczym zdziwiony. tak jak ktos juz to pisal no praca nie jest lekka no ale ja wole troche wiecej porobic i przywiezc cos niz siedziec na miejscu i nic nie odlozyc. kazddy decyduje za siebie przeciez. pzdr

Gabi

Witam. Wybieram się do pralni w Bonn lub na Bawarii. Czy może ktoś tam był i może przybliżyć szczegóły. Praca mieszkanie dojazd do pracy wsparcie koordynatora itd.

Papera
@Gabi 27.08.2018 10:44

Hej też się zastanawiam nad tą ofertą do pralni☺może ktoś tam już jest i napisze o warunkach, mòj mail: iskabelka.ik@gmail.com, jak z dojazdami bez własnego samochodu?

Zainteresowany

Mam pytanie. Dlaczego firma HR navigator ogłasza się przez inne firmy. Dziwne to chyba......?

Wiki
@Zainteresowany 05.09.2018 02:42

Cała firma jest dziwna

Pati
@Wiki 05.09.2018 19:12

Dlaczego dziwna?

Zespół HR Navigator
@Zainteresowany 05.09.2018 02:42

Szanowny Panie Zainteresowany, naturalną formą publikacji ogłoszeń o pracę w Internecie jest korzystanie z usług wszelkiego rodzaju portali branżowych. Część z nich publikuje ogłoszenia także poprzez swoje firmy partnerskie co także jest praktyką powszechnie stosowaną. W każdym z naszych ogłoszeń można znaleźć zarówno nazwę naszej firmy, tj. HR Navigator jak i wszystkie elementy dotyczące stanowisk pracy, które oferujemy. Niezależnie czy publikowane są przez nas, czy naszych partnerów. Najważniejsze, że ogłoszenie pokierowało Pana do nas - stąd też zachęcamy do kontaktu z naszymi rekruterami :) Z chęcią opowiemy Panu o wszystkich aktualnych propozycjach zatrudnienia.

Zainteresowany
@Zespół HR Navigator 06.09.2018 17:40

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Teraz rozumiem. Pozdrawiam.

Amok

A jak tam praca wygląda w Francji

Edik

Ja tam nie mialem zadnych problemow z sama rekrutacja jak i praca. trzeba sie spiac i leci. na takie wyjazdy jezdzi sie glownie dla kasy a nie luksusow..

Liczi
@Edik 25.07.2018 14:13

no raczej tak sie powinno myslec na takich wyjazdach

tibek
@Liczi 29.08.2018 15:57

To motywuje, potwierdzam.

krzyś

Jedzie ktoś może na rozładunek/załadunek paczek w okolicach kassel na 3.09.2018? jakby ktoś jechał może autem to z chęcią sie dołącze z okolic wrocławia lub innym transportem. tel .519 708 365. jak coś to sms.

Kedzior
@krzyś 08.08.2018 00:18

sa jeszcze miejsca na ten termin lub podobny we wrzesniu? bo jestem zainteresowany

krzyś
@Kedzior 08.08.2018 09:56

z tego co wiem to tak musisz tylko zadzwonić do biura.

Kedzior
@krzyś 08.08.2018 20:12

ok dzieki wielki za info, fajnie ze są jeszcze miejsca, zamierzam przedzwonić. to pewnie do zobaczenia :)

krzyś
@Kedzior 10.08.2018 12:11

jakbyś jechał to napisz do mnie to może byśmy razem pojechali zawsze to rażniej

Kedzior
@krzyś 12.08.2018 20:32

ok, jasne! jak cos dam znac, przynajmniej już wiem, ze moge liczyc na spoko atmosfere

nowak
@Kedzior 13.08.2018 15:14

jedzie ktoś może w okolicy 28.08 do bebry do pracy w firmie kurierskiej. proszę pisać na maila mikolaj.nowak16@wp.pl

martin
@nowak 21.08.2018 08:06

jak cos jade 26.08 w niedziele na zmiane nocna

Kam
@krzyś 08.08.2018 00:18

Polecam blabla car, tańszy niż pociąg, tylko jak ktoś nie znosi klimy to może być ciężko, jak przeszkadza zimno od klimy, to polecam się ciepło ubrać

Ciekawa

Witam. Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat pracy w pralni? Może polecacie jakieś inne prace przez tą agencję? Oraz ile można zarobić za miesiąc, jakie warunki mieszkaniowe? Każda informacja cenna. Z góry dzięki, pozdrawiam :)

Nat

Czy był ktoś w pracy na pralni w bonn? Głównie zastanawiam się jak wygląda sytuacja z dojazdami z i do pracy. Planuję jechać w październiku a nie mam swojego auta czy są dostępne np. Rowery?

Betinka
@Nat 23.08.2018 16:42

dojezdzasz do pracy z osoba ktora ma swoje auto, dokladasz sie na paliwo i tyle :)

Nat
@Betinka 24.08.2018 10:31

Dzięki za odpowiedź, bo najbardziej mnie to martwiło :) a Orientujesz się może po wysłaniu mailowo wymaganych dokumentów w jakim czasie wysyłają umowę?

Betinka
@Nat 24.08.2018 15:05

Umowe wysyłają kilka dni przed wyajzdem do pracy

anonymous
@Nat 23.08.2018 16:42

Ja też zamierzam tam pojechać proszę o info

anonymous
@Nat 23.08.2018 16:42

To mój mail gabriela75.75@o2.pl jeżeli chcesz to napisz bo ja też wybieram się do tej pralni

Natalia
@Nat 23.08.2018 16:42

@Betinka czy możesz udzielić odpowiedzi po ile godzin pracujecie na pralni w Bonn?

Moli
@anonymous 27.08.2018 10:18

ooo to jest nas więcej :)

Pierwsze

Co to ma znaczyć że na hotel przyjeżdżają stare pryki, przecież oni już dawno tu nie pracują. Co jakiś weekend są tu żeby się nachlac potem zła opinia idzie za hotelem . A co na to koordynator lokalny ,siedzi z nimi oczywista sprawa ,nie pracuja tu wiec nie powinni miec wstepu caly hotel sie czesie .A jak normalni muzyki troche glosniej sluchaja to zaraz jest afera

bati

Witam, mam zamiar sie wybrac do pracy na MAGAZYNIERA(firma kurierska)-- załadunek/ ROZŁADUNEK w NEUENSTEIN wiecie może jak z godzinami pracy ile w tygondu ? i ile się realnie wyciągnie na czysto na miesiąc? jak jest z dojazdami do pracy? zakwaterowanie w okolicy Bebra mozecie coś powiedzieć na temat tej lokacji zakwaterowanie bliską są gdzieś jakieś sklepy czy to w tym mieście Bebra czy gdzies bardziej na odludziu ?Da się wytrzymac tą robote?

Pracownik
@bati 26.08.2018 10:04

Sklepy na miejscu .Beba ładne miasteczko , praca bardzo ciężką z transportem czasami problem .Hr zatrudnia kogo popadnie alkoholików, cponów i złodziei nie wymagają świadectwa o niekaralności . Na samą firmę też uważaj NIE POLECAM TEJ FIRMY

Kejzor

Potrzebowałem wyplaty zebym mogl sobie troche odlozyc bo mialem duzo wydatkow. Wiadomo, ze takie wyjazdy i praca do najlżejszych nie naleza, ale przynajmniej udalo mi sie troche odlozyc. zawsze to lepiej jak ma sie cos w zapasie.

nodik
@Kejzor 27.07.2018 12:01

wlasnie tez potrzebowalem kasy na szybko i generalnie to sprawnie to wszystko poszlo

Zostaw opinię o HR Navigator - Kraków

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator