HR Navigator

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 163 ocen.

Opinie o HR Navigator

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator

Mam propozycje pracy w tym gls

Witam. I jak tam przyjechał ktoś nowy do pracy w ostatnim czasie? jak tak to na jakie stanowisko- ładowacz czy kierowca? czy faktycznie jest tak jak to opisują czy może coś się zmieniło? czy nadal jest tempo wyniszczające zdrowie niezgodne z przepisam i bhp?, jak zakwaterowanie?

monika25

witam.czy ktoś wie coś na temat pracy w pralni koło Bonn.?czy ktos tam był prosze o opinię.Pilne!dzieki z göry

Maja98
@tatus 19.04.2018 10:42

Tatus A coś więcej o pracy jesteś mi w stanie powiedzieć?

Dominnn

Witam. Czy ktoś wybiera się na sezon wakacyjny tj. lipiec-sierpień, do pracy na Magazyn-sortownia?

anonymous

Ja to za granicę nie jechałem tylko w polsce robiłem na magazynie i było całkiem znośnie. Dostałem zapłate bezproblemowo.

Do Navigatora lub koordynatora

Nie potraficie odpowiedzieć na proste pytanie ?! Jestem zainteresowany wyjazdem na stanowisku kierowca po placu manewrowym w firmie kurierskiej, oczekuję odpowiedzi czy to ma być stanowisko kierowca czy dodatkowo ładujesz kontanery. Proste pytanie! Czy coś kryjecie czy jak? Dlaczego nikt nie chcę odpowiedzieć? Czy przyjadę na miejsce i się okaże że jak egipcjanin mam bloki przerzucac czy mam kierować auto ? Odpiszecie ci? Z góry pozdrawiam

Obi
@Zainteresowany 17.04.2018 11:09

Hah nie wiem dokladnie bo nie jezdze. Z tego co slyszalem trzeba sie bardzo starac, ale Jak sie wprawisz to podobno jest juz spoko. Na poczatku chyba nikt tez nie bedzie wymagal zebys jezdzil jak inni.

Zainteresowany

Witam serdecznie, czy ktoś pracował na stanowisku kierowca po placu sortowni kurierskiej ? Bardzo proszę o opinię jestem zainteresowany wyjazdem. Pozdrawiam

Zainteresowany
@zaliczek 16.04.2018 11:34

Dziękuję za odpowiedź. Kolego gdy byś mogł mi jeszcze na pytanie odpowiedziec był bym super wdzięczny, jaki typ samochodu prowadzisz? w jaki sposob podstawiasz kontener tzn? opuszczasz samochod na poduszkach? . Jak długo zajeło Tobie opanowanie tego? tzn aby wyrabiać sie w czasie?. Pozdrawiam

Egipcjanin

Zdrowie normalnych i tacy nieh tu przyjezdzaja. Naprawde niema z kim robic.

Nowicjusz
@Egipcjanin 15.04.2018 00:20

Przyjezdzam w tygodniu i przekonam sie co z tego to prawda. Mam nadzieje, ze będzie znacznie lepiej.

Upadły Kapitalista

Nie Polecam tego bajzlu , zdarzają się małe szkodniki , (usunięte przez administratora) brud , nie ma odkurzacza , koordynator który jest nie obecny , przyjeżdża by tylko umowę podpisać (co miesięczną , mieszkania darmowe za które się płaci (wartość nieodpłatnego mieszkania między 120-180 euro , tak się rubryka nazywa żeby było śmieszniej ) , dużo by jeszcze tego wymieniać . Odradzam szkoda nerwów . Co przedstawiają na ofercie a co jest w rzeczywistości mija się z prawdą , czasami nawet sami nie wiedzą jakie mają oferty pracy i ile są zmianowe bądź po ile godzin . Dodam Koordynator Niemiecki nie umiejący mówić po niemiecku ;D Śmiech na SALI . Dziękuję NIE pozdrawiam .

Zainteresowany
@Zespół HR Navigator 13.04.2018 17:19

Witam, Bardzo proszę o odpowiedz na temat pracy kierowcy po placu w firmie kurierskiej- czy faktycznie jest to praca kierowcy czy jesteś od ładowania kontenerów i kierowania samochodem. Z góry dziękuję

Jarek mlody

Wogole wyplaty nie dostaniesz jedna wielka bryndza (usunięte przez administratora) jakich malo zapierdzielasz jak po j e bany beduin jak (usunięte przez administratora) chinczyk za miske ryzu dno dno praca idealna dla bezwartoaciowych feciarzy same chude szczupaki naszprycowani zapierdzielaja w pocie czola odradzam.wszystkim bo wrocicie po kilku dniach podku r wi eni

Lokalny Koordynator
@Jarek mlody 05.04.2018 14:21

Szanowny Panie, zarobki w okolicach 700-800e są możliwe wtedy, jak pracownika notorycznie nie ma w pracy i bierze dużo zaliczek. Zaliczka tygodniowo 50 euro razy 4 daje już 200 euro mniej od wypłaty. Pójście na L4 wiąże się z 80% wartości wynagrodenia za ten czas. Nieusprawiedliwiona nieobecność w pracy to ryzyko kary finansowej w równowartości jednodniowej pensji. Każdego tygodnia pracownicy mają minimum 35 h pracy. Obecnie dużo więcej, bo ze względu na sezon pracują zamiast 7 ok.9 godzin / dzień. Matematyka to nic trudnego ;) pozdrawiam, koordynator lokalny

Berek

A jak z wypłatą? Dają w euro czy w złotych?

Seba

Witam! Mam takie pytanko... Co sądzicie o pracy w Kassel na magazynie przy sortowni kurierskiej ?Oczywiście to pytanie się tyczy ludzi którzy tam pracują lub pracowali, przez HR Navigator, dobrze dowiedzieć się jak tam jest, ba mam już termin wyjazdu a nie chciałbym po przyjezdzie negatywnie się przekonać, przecież człowiek tam jedzie zarobić w miłej atmosferze pracy a nie (usunięte przez administratora) jako (usunięte przez administratora) beduin

Pete
@Seba 11.04.2018 15:57

Cześć, Seba! Kiedy jedziesz do pracy?

KsiadzGilWSmyku

Witam, widzę opinie różne, panowie powiedzcie szczerze jak wygląda praca kierowcy ktory podstawia kontenery pod rampe. Dlaczego ktoś napisał że to największy hardcore, jak to jest jesteś kierowcą czy ładujesz i "przy okazji jedziesz podstawić kontener". Z góry dziękuję za odpowiedzi

Jaro

@ Jarek mlody - jeśli u na byłeś i zarobiłeś 700-800 euro to nie pracowałeś tylko sobie jaja robiłeś i polowe czasu byłeś na zwolnieniu. Masa takich mlodych przyjeżdża a my za nich musimy zapier... przyjedź popracuj caly miesiac i pokaz, ze dajesz radę i kasę wtedy dostaniesz taka jak ci obiecali po 1200-1300€.

Toper
@Jaro 09.04.2018 16:22

Wszystko zależy od tego jak ktoś pracuje. Ja też dostałem koło 1200 bez problemów.

apsik

jak wiesz, że jedziesz do pracy, a nie na wakacje, to spoko. jest robota, jest kasa. uwag nie mam, zarobiłem tyle ile chciałem.

do navigatora

Jeśli te posty to prawda, to powinien się tym wszystkim zająć prokurator i zamknąć! a jeśli nie to ścigac osoby za kłamstwa!!!!

Marek łódz
@scigajcie 09.04.2018 01:04

No właśnie smieciu wiec sklej ware lepiej i posprzątaj w domu ubij karaluchy nacpaj sie umyj du pe zeby ci z gęby nie waliło i rzucaj grzecznie kartony kundlu a nie wypisujesz bajki jakieś

Niewolnik

Przyjedź i powiedz mi prosto w twarz niewolnik, pedał i co tam jeszcze chcesz. Kutwo jedna. Pracuje na rodzine, bo mam możliwość. (usunięte przez administratora) bo zarabiam trzy razy więcej niż w Polsce. W Polsce jest moj dom i tam jest moja Rodzina. Ale nią mam jak i gdzieś tam pracowac. I t jeszcze legalnie. Chodz do nas.

Darek WAŁBRZYCH
@Niewolnik 09.04.2018 01:59

Szczerze to hu..j mnie to obchodzi moge cie kupic paro wko będziesz mi czyścił buty i kosił trawnik za jakieś drobne pozdro niewolniku

Johny

Nie polecam! Żeby w kwaterach było robactwo?! Po remontach nic nie ma!! Nawet odkurzacza, w pokojach tylko 2 łóżka, szafa i szafka na ktorej jest tv, 0 krzeseł, 0 stolikow! Tylko w kuchni! Porażka co do kwater! Druga sprawa traktowanie pracowników jest karygodne! Za zwolnienia nie przedłużają umowy, Kosowski ma na wszystko (usunięte przez administratora) sknera, nastepny S. Hebel pseudo brygadzista, myśli, że ma władze nad każdym, ma 0 szacunku do starszych, jest pieprzonym szczylem, ktory ma 22 lata!! Jest cwaniakiem, a co do czego przyjdzie to skuli ogon i ucieka! Wszyscy potrafia (usunięte przez administratora) a niech sami wejda do kontenera i niech zobacza jak to jest! Nie polecam!

Dla Hebla
@Johny 15.03.2018 17:01

No patrz, nie dałeś rady Heblowi? Co wszedl do kontenera i pokazał ci , ze mozna lepiej. Ten gościu doskonale wie co i jak mozna. Poprostu robi swoje.swoja praca pokazał, ze mozna być lepszym nawet od Niemców. Wystarczy robi+swoje, bez ściemy. Na tej hali kolory pokazuja prawdę.

Seba Sosnowiec

Odradzam wszystkim wyjazdu szkoda czasu zdrowia pieniędzy , robią tam same pedofile i rozpierduchy co sie boja do polski wrócić

Brawo Ty
@Seba Sosnowiec 07.04.2018 16:50

Ty za to wróciłeś do Polski kraść . Brawo ty. Polska pisze się z dużej litrery.

Zwykły człowiek

@Jarek mlody, @ stachu gls - Skąd takie szumowiny się biorą!!!!! Na pierwszy rzut ok widać żeście menele co to nigdy robotą się nie splamili. Tu zasuwają ludzie bo wiedzą po co przyjechali. Piszecie same bzdury od czapy. Po co to robicie gnidy jedne. Chyba żeście wynajęci do hejtowania. Dajcie ludzią normalnie pracować.

Dobry czlowiek
@Adolf 07.04.2018 17:25

bezwartościowy śmieciu, gnij, cwelico zakłamana, kawal ..., ot i Polacy przez wielkie P, brawo, to jest prawdziwe oblicze: (usunięte przez administratora) potrafi, mało co da radę, a w gebie nie ma mocnych. Siedź se w Polsce i (usunięte przez administratora) za 2500 zł na czarno, po 10-14 godzin, przychodz się wyspać i znowu do roboty. Ot i domator patriota sie odezwał.

Brudna prawda

Dobrze tam maja tylko pedaly co robia tam po pare lat a jak jestes nowy to nastaw sie ze Cie zajada jak (usunięte przez administratora) od pierwszego dnia pracy kazdemu odradzam bo sam sie przekona i bedzie wkurwiony ze sie nie zasugerowal opiniami a pochlebne komentarze sa pisane tylko przez tych zjebow z agencji tak samo jak ocena podbita na 3/6 bo by mieli z 1/6 i to by bylo za duzo dla tego obozu koncentracyjnego

1410

Zwykły człowiek hasająca Ola po niemieckich pindlach czy to ty bo ludzie na waszych kwaterach nawet internetu nie maja . Pozatym ci niewolnicy sa tak przecpani ze nawet zdania po Polsku nie umieją skleić ,

Styczniowiec

Witajcie 8 stycznia mam wyjazd, sortowania. Napiszcie proszę jak wygląda tam życie. W sensie wiem, że praca ciężka ale tego się nie obawiam bo tutaj też ciężko pracowałem, w sensie dużo ciężarów itd. Chodzi o warunki mieszkalne i ogólnie atmosferę.

Hebel
@Styczniowiec 29.12.2017 17:35

Tragedia stary lepiej nie jechać kwatery fatalne brud (usunięte przez administratora) robaki Polacy co tam robią to pałki podjebia cie ze wsyStkim i wyliżą (usunięte przez administratora) Niemcom same ćpuny ogólnie i agencja tez zakłamana

AleksandraRu

Czy jest tu jakaś osoba, która pracuje w pralnii okolice Bonn? proszę o opinie.

Janka
@AleksandraRu 06.04.2018 12:51

Takie właśnie bzdury wypisują, nikt nic dobrego ci nie napisze. Ty jak gdzieś byłaś to coś dobrego o tym pisali. Moj brat pojechał z dziewczyna i są naprawdę zadowoleni. W pracy ich rozdzielili aby kase dostali ponad 1600€. A mieszkanie maja przesuper. Dwuosobowe do własnej dyspozycji, super umeblowane. Tam na tej pralni prawie wszystkie mieszkania maja świeżo po remoncie. Jak chcesz zarobić to dobre miejsce.

Ulubiony pracownik

Nigdy więcej!!! Serdecznie nie polecam tej agencji pracy, we dwóch z kolegą pojechaliśmy, przed wyjazdem wszystko było dograne zakwaterowanie gotowe, w połowie drogi do nas dzwonią że jednak nie ma zakwaterowania i będzie na drugi dzień dopiero, czekaliśmy na granicy, zajeżdżamy na 2gi dzień kiedy zadzwonili i powiedzieli ze kwatera juz czeka, dojechalismy i sie okazuje ze znowu nie ma zakwaterowania.. NIE POLECAM NIKOMU!!!!!! A co do tej sytuacji to skontaktuje sie z prawnikiem

Pierdole taka robotę
@Adolf H 04.02.2018 20:15

Dokładnie ja właśnie czekam na transport :)

Coś o pralni

Ktoś w końcu dojechał do tej pralni i może coś więcej na ten temat powiedzieć jak warunki i kwestia wypłaty ?

Nick
@Coś o pralni 04.03.2018 21:32

(usunięte przez administratora) szkoda zdrowia na taki zapierdol

Miła62

jak wygląda praca w pralni w Bon ile można zarobić i jak z zakwaterowaniem jst ciżko czy można przeżyć niech ktoś napisze jak tam pracował

Asia
@Miła62 07.03.2018 18:14

Jak lubisz jak Niemcy po tobie krzyczą w pierwszym dniu pracy bo jeszcze nie wiesz o co Tak naprawdę chodzi bo ktoś stojący obok tylko na szybko Ci pokaże co i jak , za dużo pytać się nie możesz bo już krzywo patrzą ze rozmawiasz , jak lubisz iść do pracy na 7 i idziesz o której skończysz ale że przed 17 to nawet nie licz , tu się pracuje dziennie po 12 godzin. A raczej nie pracuje bo normalnie w pracy to są warunki normalne , szacunku ZERO , Z przerwami katastrofa. a tu dwie przerwy przez pierwsze 5 godzin pracy a potem 7 godzin bez odpoczynku , (usunięte przez administratora) to mało powiedziane ... Masz zapiepdzielac i o nic nie pytać , jeżeli Ci nie zależy na zdrowiu psychicznym i fizycznym to praca na pralni jest idealna ... pierwszy raz widzę coś takiego ja sporo jeżdżę do Niemiec do pracy .

stachu gls

najgorsza agencja prze ktora bylem kiedykolwiek zatrudniony odrazdzam wszystkim wspolpracy z ta firma TRAGEDIA , poprostu zwykly oboz koncentracyjny dla Polakow , ludzie co tam robia sie nie sznauje i wejda niemcowi do rowka jak uchyli i pomachaja hansowi, ps ola s s ie pin dola , klamia w kwesti zarobkow tego nawet nie mozna nazwac praca tylko niewolnictwem pfuuu rzygac mi sie chce na ta skur wia la agrncje paja cow , niech tam jada same smieciarz e bez szacunku do siebie

ichtion

byłem za granicą parę razy z różnych firm i każdej można coś zarzucić. najmniej w mojej opinii hr navigatorowi. tu się nie zawiodłem na zakwaterowaniu, zarobki były okej i ludzie na których trafiłem byli w porządku, no przynajmniej nie przeszkadzali w robocie.

Pracownik

Hr navigator uczciwa firma nagonki na Pana Kossowskiego są nieprawdziwe piszą je ludzie którym coś nie wyszło którzy swoim postępowaniem sami doprowadzili do tego ze nie pracują już ale nie potrafią się do tego przyznać tylko obwiniaja innych za swoje niepowodzenia.Kto myśli o tym czy wyjechać z hr navigator czy może nie niech nie ma wątpliwości HR Navigator jest uczciwą firma która rzetelnie podchodzi do swoich pracowników i w niczym nie oszukuje

wesołych
@Pracownik 27.03.2018 12:51

niesprawiedliwa nagonka, ja wyjeżdżałem parę razy z navigatorem, na początku miałem wątpliwości jak każdy, ale teraz będę znowu jechać i zawsze jakoś dobrze trafiam.

Frendzel1

Solidna firma. Nigdzie gdzie wysyłają nie jest łatwo i trzeba się narobić, ale do samej firmy nic nie mam i w sumie wróciłem zadowolony.

Zostaw opinię o HR Navigator - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator