HR Navigator

Kraków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 210 ocen.

HR Navigator
4 210

Opinie o HR Navigator

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator

Stah5n

Jak patrze na ich strone to faktycznie sporo ofert maja i na rozne prace. Każdy coś dla siebie moze znalezc, bardzo czytelnie. Dobry znajomy własnie mi polecił i czytam o firmie teraz wszędzie gdzie mogę. Tu też widze dobre opinie to się może jednak skusze.

Stah5n
@Olo 13.07.2018 21:26

Wybór jest duzy.

juka

solidna firma, wszystko grało przed w trakcie i po powrocie z roboty. pozdrawiam

Agata

@Błażej Rozumiem, że nie masz najlepszych odczuć co do pracy w tej firmie, niemniej jednak, mógłbyś podzielić się swoją opinią w nieco bardziej merytoryczny sposób, tak aby reszta użytkowników mogła skorzystać z Twojej opinii? Pamiętajmy o zasadach tego forum.

Mirek
@Agata 07.07.2018 00:02

Problem w tym, że to nie chodzi o merytoryka, to ma być poprostu krzyk, chęć pokazania samemu sobie, że jestem ważny. Ten Człowiek może pracował faktycznie lecz cośmy nie wyszło i teraz szuka winnych swojej niezaradności, a może nigdy nie pracował tylko lubi w taki sposób dodawać sobie ambicji. Przykre :( :( :(

Kaśka

@ Błażej . Nie siej zamętu. Jak nie wiesz jakie są przepisy i nie sprawdziłeś. Ja zrezygnowałam z pracy w pl. Przed wyjazdem sama to dokładnie sprawdziłam w zusie. Pracownik oddelegowany ma podstawę składek ZUS nie mniejsza niż przeciętne wynagrodzenie w Polsce. W tym roku to ok 4500 pln. Z takich właśnie powodów przyjechałam do pracy za granice z polska agencja. W Polsce miałam odprowadzane składki od 1/2 etatu najniższej krajowej, mimo, ze zasuwałam po kilkanaście godzin dziennie. Czyli od kwoty 1050 brutto. Dlatego wybrałam taka firmę. Ty Błażej pewnie jestes na tyle młody, ze nie musisz myśleć o emeryturze. Ja juz muszę zacząć o tym myśleć. Także nie mów tego co nie jest prawda.

Marcin
@Kaśka 08.07.2018 10:47

Kaśka tak postepuje dzisiejsza mlodziesz i ci co niewiele z życiu przeszli. Uciekamy z kraju za praca za granica. Jedziemy, zarabiamy kilka razy tyle co w domu i szybciutko zaczynamy narzekać, chcieć więcej. Gdzie w Polsce 1000 czy więcej legalnie zarobisz. Na czarno i owszem. Taka jest prawda. Do tego nic co mamy nie potrafimy uszanować. Skończyły sie czasy wyjazdów za granice do lepszych prac w wakacje za marki. Zreszta nawet wtedy trzeba było sie tez wysilic. Nic za darmo nie było i nigdy nie będzie. I nie porównujcie sie do Niemców czy Anglików. Jesteśmy Polakami i sami sobie miejsce w szeregu zawdzięczamy. :(

Kamil

Nie polecam, chyba, że komuś zależy na zmarnowananiu zdrowia i kręgosłupa za 1100euro na miesiąc, do tego firma nakłada kary na pracowników, wypłaty zazwyczaj grubo po 10, a w umowie, że do 10, umowa na inną kwotę niż zarabia się w rzeczywistości, mało godzin, ale w efekcie i tak wracasz do domu zajechany jak koń po westernie, zawyzone normy w pracy które trzeba wyrobić w innym wypadku czeka nas powrót do domu, codziennie przez 6-7 godzin trzeba przerzucić wiele ton na głowę, przykładem będzie papier który waży 25kg, a w kontenerze mamy ich 365 sztuk razy 25kg, co w rezultacie daje 4.5 tony na głowę, a dziennie na głowę trzeba zrobić około 10 kontenerów, nie warto marnować sobie życia, lepiej mniej zarobić, niż potem płakać z bólu, mowa tu o pracy w Sortownii kurierskiej GLS w Neuenstein, przemysl i zastanów się dwa razy, szczera opinia od byłego pracownika, co do kwatery dają radę, po dwóch maksymalnie, trzech w pokoju, po 10 na piętrze, jedna łazienka, wracając po pracy ostatni czeka zaledwie lekko ponad godzinę żeby się wykąpać przy dobrych wiatrach, mniej więcej tak to wygląda, life is brutal

Jaki
@Błażej 06.07.2018 11:34

Nie wiem czy to Ty ale faktycznie pracowal tu jeden Blazehj. Znany gosciu. Malo sie nie zapil i nie zacpal. Jak zaczal przeginac, nie chodzil do roboty bo nie byl wstanie stac na nogach. Jesli to wlasnie Ty to przestan pieprzyc. Rok pracowales, jak zaczales miec za duzo kasy, jak bys sie zachlal i zacpal to cie zwolnili. Skoro rok pracowales to musialo byc ok. To po co to pieprzenie. Powodzenia Chłopie w nowym miejscu.

Niebo

Pracuje ktos w pralni w Bawarii? Mozna cos wiecej na temat pracy nam obiecali mieszkanie dla pary ze bedziemy sami na mieszkaniu. Czy jest bardzo ciezko?

Loola
@Niebo 15.06.2018 11:25

Zaplecze socialne jest naprawdę spoko. Poza tym to tak jak ktoś napisał, cisza spokój. A robota, do łatwych nie należy. Tylko jak sobie pomyslisz że w polsce za to samo dostajesz 3 X mniej kasy to sie od razu chce pracować.

Hejo

Polecam ta firmę. Praca dla ludzi którzy nie potrafią nic innego robić jak podnosić ciężkie paczki .Kontakt z koordynatorem znakomity oczywiście jak coś od ciebie potrzebuje .Hotel rewelacyjny jak ktoś lubi zabytki i skrzypiace podłogi. Podsumowując praca dla mało ambitnych

Błażej
@Hejo 04.07.2018 12:13

Również byłem, zobaczyłem, nie polecam, nie zamierzam tam wracać

Rodos

Totalny brak pojęcia w załatwianiu formalności w oddelegowaniu pracowników zagranicą. Pani tam siedząca nie dość ze jest znudzona życiem to jeszcze brak jakiegokolwiek pojęcia o tym co mówi i przedstawia. Ogólnie jakie pierwsze wrażenie taka późniejsza współpraca. Kręcenie i niewiedza rzutuje na jakość tej agencji pracy.

Niewiedza
@Rodos 25.06.2018 15:37

Zawsze wszyscy wszystko wiedza lepiej. Moze załoz swoja agencje i wtedy nie bedziesz krecil nosem. Zgadzam sie z jednym ze koordynatorka nie nadaje sie do niczego. Burczy,krzyczy i cały czas jest zajeta. Pracownikow ma ...

Emi

Praca na pralni jest super, spokój, nikt Cię nie goni. Raczej pracujesz na różnych stanowiskach. To jest poprostu Bawaria. Dużo Czechów, jest trochę Polaków. Mieszkania naprawde fajne, każde jest dwu osobowe. Jak pojedziesz para to mieszkacie sami. A do dyspozycji dwa pokoje, kuchnia, łazienka. Jak mieszkasz na parterze to masz jeszcze taras a jak na pietrze to balkon. Zależy jak trafisz. :)

Marcin

Ja nie pracowale ale będę. Pracuje moj kumpel i jest zadowolony. Nie jest łatwo ale warunki dobre, nie ma żadnych jazd. Kasa bardzo dobra tak jak mówili na początku. W zeszłym miesiącu chłopaki mieli nawet po 1400 euro pracując po 8 - 9 godzin. Naprawdę dbają o pracownikow i pomagają. Każdy jest zameldowany, wynagrodzenia płaca szybko i dużo przed 10, jak masz wątpliwości to wszystko możesz wyjaśnić z koordynatorem. Jak obiecują kasę za polecenie innej osoby to wypłacają. Także naprawdę spoko. Ja zaczynam rekrutacje, a wiem, ze maja dużo chętnych, bo jest jakaś lista oczekujących. Pisze obiektywnie, bo mam info od kumpla, który mnie ściąga.

Tak jest
@Marcin 23.06.2018 11:20

W Polsce na budowie za 14 godzin dziennie i 6 dni w tygodniu to nawet polowy niedostaniesz. A wszystki naczarno.

kn

polecaam!

Tanzen
@Philip 29.06.2018 09:46

Dokładnie, każdy chce tylko dużo zarabiać i najlepiej to leżeć do góry brzuchem. I najlepiej żeby Państwo wszystko mu dawało. Jak chcemy być druga Japonia to zacznijmy od siebie.

Byłem_widziałem

Praca nie jest dla każdego. Jeśli ktoś wcześniej nie pracował ciężko fizycznie może dostać lekkiego szoku. Rozładunek jak Cie mogę :D ale załadunek. . . Nie życze nikomu pracy w takim takim tempie. Agencja jako agencja jest jak najbardziej w porządku. Wypłaty na czas. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, towarzystwo też jest w porządku. Wiadomo wszędzie się jakaś czarna owca trafi. Ogólnie polecam Agencje, lecz jeśli chodzi o w/w stanowisku nie jest to praca dla każdego. Jednakże spróbować nie zaszkodzi.

Taka prawda
@Byłem_widziałem 22.06.2018 21:24

I mozna bes hejtu wypowiedziec sie o tym co sie zastalo i jak sie ocenia. Tak wlasnie u nas jest, ciezka zapierd... ale jak ktos chce to da rade a reszta jest ok. Tylko niech przyjezdzaja normalni.

Ekspert

Witam serdecznie Pani Aleksandra jest tylko do tego aby doprowadzić do podpisania umowy bród smród skazany sam na siebie ewentualnie osobę z którą przyjechaliśmy...

Anonimowy gość
@Ekspert 22.06.2018 01:05

Co do Pani Oli to szkoda gadać przez tą panią potrącone mi zostało połowa a nawet wieksza połowa zarobionych pieniędzy szkoda słów dramat człowiek pojechał zarobić a najadł się więcej nerwów i jeszcze został z niczym więc nie polecam a co do Pani Oli jeszcze to życzę żeby ją takie coś kiedyś spotkało i to niech ona idzie robic tak jak wszyscy a ja siadne za nią w biurze zobaczymy czy tak świetnie będzie i może by się obudziła w końcu ! Nie polecam !!!!!

fifirifi

ja wróciłem zadowolony. na pewno jeszcze nie raz i nie dwa pojadę. rzetelna firma, żadnych kłopotów.

Haha
@fifirifi 04.06.2018 15:17

Haha

Zanim

Mam pozytywne doświadczenia związane z tą firmą - dobry kontakt od początku do końca, dobrze przepracowany czas i korzystne warunki finansowe i do pracy. Nic dodać nic ująć.

Ptyś
@Zanim 22.06.2018 14:38

A co tam robiłeś? Listy pakowałeś ? Kontakt z kim miałeś dobry chyba z kolegą z pokoju bo z gościem w czerwonych spodniach raczej nie

Nie jestem robotem

Nie Polecam! Towarzystwo w większości alkoholicy i ćpuny, może dlatego ze nie wymagane jest świadectwo o niekaralności, Pani Aleksandra po prostu nie ogarnia, w pracy mają Cie za śmiecia, zero szacunku ze strony brygadzistów, kwatery to jakaś tragedia, najgorsze miejsce w jakim byłem ! Jeśli chodzi o sama prace to powiem tak ze jest ciężko ale można się przyzwyczaić, co nie zmienia tego ze jest monotonna plus cała już wspomniana otoczka, TRAGEDIA! Jeśli nie masz perspektyw, nie szanujesz samego siebie, jesteś czlowiekiem który chciałby się zaszyć gdzieś w Niemczech bo ścigają Cie koledzy sprzed odsiadki w pace, to wtedy polecam !

okno58

robiłem we francji na budowie. spoko wypłata. myśle że zostane na dłużej.

Co my

Polecam każdemu, bo warunki miałem przyzwoite i dostałem tyle pieniędzy ile mi powiedzieli że dostanę. Na nic nie narzekałem.

widz

nie wiem co taki hejt jak idzie bez problemu sobie załatwić porządną robote dzięki tej firmie. no trzeba się napracować tam i to nie ma co liczyć na obijanie sie ale robota była, piniądze były więc pozytywnie.

Cel
@widz 06.06.2018 12:19

Jak celem jest naprawde kasa to wszystko da sie ogarnąć. Bo sie chce i ma sie cel. Praca i miejsce jest cały czas, bo cwaniaki przyjeżdzają i szybciutko wyjeżdżają. Miałem to co obiecali. Za każdym razem a byłem w paru miejscach.

Michu

Pracowałem i jednak wrocilem. Nie bylem wstanie robic nocek. Ale robota do zniesienia. Kwatery jak se znajdziesz miejsce i kumpli to tez daje rade. W zeszłym roku byla dzienna zmiana iwtedy chetnie bym wrocil. Podobno jest szansa znowu na dzienna zmiane. Dobra kasa nawet jak na taka robote.

Mysio
@Dawid 17.06.2018 15:00

W komisjonerce trzeba używać mózgu na rozładunku nie

skubin

Witam. Planuje wyjechać do Niemiec pracować w sortowni kurierskiej GLS. Jaką macie opinie na temat tej pracy? Dodam jeszcze, że niestety nie mam swojego samochodu, żeby codziennie dojeżdżać tam do pracy z kwatery, czy jest to duży problem?

Lady
@Młody 17.06.2018 13:49

To prawda. Ta paniusia nie widzi nic więcej poza swoim ja, psem No i swoim kolanem. To stanowisko nie dla niej.

Ela

Na Bawarii podobno u Niemca pracuje polska brygadzistka i zajmuje sie Polakami. Czy to prawda?

Aneta
@Ela 16.06.2018 10:34

Tak, maja u siebie polska brygadzistka. Także bez języka spokojnie mozna jechać.

anonimowy gość

Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) tu jest taki kompot że nawet nie da się siedzieć a o pracy to już szkoda gadać po końcu pracy wychodzisz jak z wojny z kordynatorką nie idzie się dogadać problemy zdrowotne a ty i tak musisz pracować ja kończę tu pracę nie będę marnował czasu na to (usunięte przez administratora) .

Tornado
@Prawda 14.06.2018 22:42

Jeden gosc podobno prosil o karetke po tym jak mu paczka na palec spadla haha nic sie gosciowi oczywiscie nie stalo. Podejscie niektorych ludzi jest ponizej krytyki byle by na zwolnienie isc. Dobrze ze zaczeli to tepic bo potem jak ktos jest naprawde chory i potrzebuje wplnego to go nie ma bo jakis pajac sciemnia chorobe zeby miec wolne czy l4 i nie ma jak zpstac w domu bo wszyscy musza byc w pracy

Zero

Znowu draka firma zatrudnia głuchoniemych chłopaki pracują bardzo dobrze na weekend dochodzi do tagi że jeden z nich dostaje w twarz pogotowie szycie wargi itd ,I co się staje człowiek zostaje zwolniony nie ma nawet szans na obronę no ale cóż już został wykorzystany przez firmę HR NAVIGATOR więc może wracać do domu jak to Pan D.Kpowiedzial LICZY SIĘ SZTUKĄ

Prawda
@Zero 09.06.2018 23:15

Zatrudnili gluchoniemych, bo sa otwarci na pomoc. Ale goscie przegieli, to sie skonczylo. Teraz niby szkoda ich, a jak przyjechali to sie wiekszosc dziwila, co oni tu robia i po co ich zatrudnili. Nie ma znaczenia kim jesteś jak przegniesz to nie ma zmiluj. Tak powinno byc. A Panowie naprawde dali ognia.

Se

HR Navigator oceniam na plus!!!

Były
@Se 08.06.2018 14:59

To chyba jesteś kadrową

Ania

Nie polecam

Tomek

Pracowalem ponad 2 miesiace bylo ciezko ale liczylem sie z tym jadac do tej pracy musialem zakonczyc wspolprace ze wzgledu na zdrowie i tutaj jest problem bo wyjechalem zaraz na drugi dzien po dostarczeniu zwolnienia zeby nie olacic za kwatere a i tak potrocili mi za okres do konca umowy.

kamil234

Czesc , jadę 05.06 na sortowanie paczek Gls. Jak ktos też jedzie w tym samym czasie to proszę pozostawienie adresu mailowego. odezwe sie.

pott
@kamil234 29.05.2018 21:35

dam znać koledze bo miał jechać.

Wyszlo szydlo z worka

Czemu pracownicy z kilkuletnim doswiadczeniem odchodza z firmy?

Ram pam pam

Witam jadę 12 stego maja do pracy na magazynie GLS w kassel. Wie ktoś jakie warunki panują na mieszkaniach itp?

baca
@Piotrek 29.05.2018 13:05

I tu się mylisz człowieku meble to nic jeszcze., kosiarki,części metalowe jeszcze brakuje tu koł od pociągów

Zostaw opinię o HR Navigator - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator