HR Navigator
4 284 6 1

Opinie o HR Navigator

Zastanawiam się

Widzę, że opinie różne, ale tragedii nie ma. Napiszcie proszę coś więcej o zakwaterowaniu. Pokój z lokatorem z tego co wyczytałem. A ile pokoi jest w mieszkaniu? Z iloma osobami dzielona jest kuchnia i łazienka? Jak z atmosfera w mieszkaniu? Czy da sie spokojnie wypocząć, czy panują nocne hałasy w mieszkaniu? Czy agencja puszcza do PL na urlop po przepracowanym miesiącu lub dwóch? No i niestety jak dla mnie istotne. Czy mozna na hale wnosić wyroby tytoniowe i w trakcie przerwy wyjść na (usunięte przez administratora) Zastanawiam się nad wyjazdem lecz wcześniej chętnie bym poznał odpowiedzi na moje pytania.

kękę
@Zastanawiam się 15.01.2019 10:51

po prostu jedź, normalna praca tylko że w euro, a ludzie tacy sami jak wszędzie

Zastanawiam się
@kękę 15.01.2019 14:53

Wiadomo, ale zależy mi na dokładnym opisaniu zakwaterowania. Samej pracy nie boję się, trzeba tyrać jak wszędzie, normalne. Lecz mieszkanie to bardzo wazny temat. Nie wyobrażam sobie mieszkać w 10 osób i dzielić jedną kuchnie czy łazienkę. Proszę o konkrety

Patryk

(usunięte przez administratora) obiecali ludziom premie swiateczna i nikt nic nie dostal trzeba słowa dotrzymywac (usunięte przez administratora)

patyk
@Patryk 11.01.2019 22:25

szkoda że ty nie daleś słowa na myślenie zanim coś powiesz

Nowy

ja właśnie dojechałem idę do pracy dziś pierwszy raz, mieszkanie ok, koordynator też spoko gość. Dam znać jak po pierwszym dniu bylo

Tomek
@Nowy 02.01.2019 11:00

Hej i jak po pierwszym dniu pracy?też zastanawiam się nad wyjazdem...pozdrawiam

nowy
@Nowy 02.01.2019 11:00

wiec tak dwa pierwsze dni byly ciezkie ale dalem rade . a teraz juz spoko brygadzista czasami nerwowy ale luz. mam spoko goscia w pokoju, z zaliczkami nie miałem problemu. i to prawda ze wywalają pijakow sprawdzaja trzezwosc przed wejsciem na hale i jak cos wydmuchasz to do widzenia

Kasia
@nowy 10.01.2019 09:21

to dobrze. cieszymy się z tobą. powodzenia :)

Pracownik HR
@Nowy 02.01.2019 11:00

Kordynatorzy Ok ciekawe z której strony??? po pierwszym dniu nie można tego ocenić ... Mieszkania spoko ciekawe dlaczego większość narzeka na warunki mieszkalne ! Pozdrawiam

hardrock

nawet w ogłoszeniu wszystko jest napisane prosto i wyraźnie. Stawka zresztą też, więc ci co piszą, że za taką kase się nie opłaca chyba są nie poważni! Sami się zdecydowaliscie na wyjazd za tyle więc teraz pisanie żeby inni nie jechali bo jednak to mało - puknijcie sie w glowe! warunki są jakie są nie ma dramatu, nie mieszka sie w norze a ludzie no cóż.. zwyroli wyrzucają chociaż powinni w kosmos wystrzeliwać

Sebastian

Wypowiem się również na temat pracy dla GLS będąc zatrudnionym w HR Navigator, postaram się w miarę obiektywnie. Na samym początku należy załatwić w Polsce formalności takie jak zdobycie zaświadczenia o braku przeciwwskazań do wykonywania pracy od lekarza, zakupić obuwie robocze oraz wysłać niezbędne dokumenty do agencji dotyczące ubezpieczenia i poprzednich miejsc zatrudnienia. Następnie należy zorganizować transport, najlepiej jechać do Kassel i z Kassel pociągiem do Bebry - łącznie jest to około 350 złotych + 12 euro za bilet na pociąg w Kassel. Koszty zwracają się spokojnie w pierwszy dzień pracy. Zakwaterowanie - mieszkanie znajduje się w kamienicach, jest w stanie dobrym. Maksymalnie mieszkają w nim 4 osoby, nie brakuje niczego do życia - jest pralka, piekarnik, kuchenka, dostęp do szybkiego internetu bezprzewodowego, a także wygodne łóżka ;) Lokalizacja jest dobra - zaledwie 300m dalej znajduje się sklep Aldi, dworzec, 1km McDonald i 2 duże supermarkety wraz z Lidlem, a zaraz obok domu - szpital, apteka, małe centrum handlowe, biuro i kilka restauracji. Niedaleko znajduje się kilka miejscowości, w których jest co pozwiedzać, więc na weekend zawsze można pojechać gdzieś pociągiem i je zobaczyć. W pierwszy dzień pracy przed jej rozpoczęciem przechodzi się krótką rozmowę z dwoma koordynatorami, gdzie są przekazywane podstawowe informacje na temat wykonywanej pracy, a następnie podpisuje się umowę. Z transportem nigdy nie ma problemu - nie trzeba go organizować mimo informacji podanych w ogłoszeniu - wystarczy zapisać się na listę. Koszt dojazdów z i do miejsca pracy to jedynie 10 euro tygodniowo. Około godziny 18 są wyjazdy do oddalonej o 25km miejscowości Neuenstein, a konkretnie sortowni kurierskiej GLS. Praca polega na rozładunku towaru, czyli przerzucaniu paczek z kontenerów i jest bardzo ciężka, więc jeżeli się nie ma pewności co do własnych sił i kondycji to lepiej nie wyjeżdżać. Praca trwa od 7 do 9 godzin dziennie, w trakcie rozładunku spokojnie zawsze znajdzie się kilka minut przerwy by usiąść i napić się wody, a oprócz tego są 2 przerwy po 15 minut. Brakuje jedynie jakiejkolwiek kantyny gdzie można usiąść i odpocząć, a żeby dostać się do toalety trzeba przeskakiwać przez taśmy i rolki albo przechodzić pod nimi, to dosyć uciążliwe i niebezpieczne. Pracodawca dostarcza pracownikom wodę, więc nie trzeba się o nią martwić. Oczywiście na teren zakładu nie można wnosić telefonów komórkowych jak to w każdym zakładzie. Pracodawca dostarcza również kamizelki ochronne i kaski w pierwszy dzień pracy. Po rozładowaniu około 10-12 kontenerów trzeba jeszcze posprzątać i można wracać do domu. Dużym plusem jest to, że weekendy są zawsze wolne, a godziny pracy również w porządku, bo zazwyczaj o 18 się wyjeżdża, a wraca o 3 w nocy. Rozładunkiem zajmuje się 3-osobowy zespół. Jedna osoba skanuje paczki, a dwie przeładowują towar na taśmy. Jak wspomniałem - tempo pracy jest dosyć wysokie. Co do zarobków to się nie wypowiem, bo nie przepracowałem pełnego miesiąca. Za pierwszy dzień pracy otrzymałem 72 euro i taka jest dokładnie dniówka. Zazwyczaj miesiąc pracy ma 21 dni, więc biorąc pod uwagę zmienność godzin kwota 1400 euro miesięcznie jest jak najbardziej realna i wbrew pozorom nie odbiega znacznie od zarobku niemieckich pracowników biorąc pod uwagę, że oni z kwoty 2000 euro muszą jeszcze opłacać rachunki i wynajem/kredyt, a my nie. Podobno jest możliwość rozwoju - są informacje, że niektórzy koordynatorzy zaczynali od stanowiska magazyniera, a więc zawsze można próbować. Ja osobiście przepracowałem jeden dzień ze względu na to, że nieszczęśliwie się rozchorowałem przez co nie mogłem pojawić się w pracy już na 2 dzień i niestety musiałem wrócić do Polski, bo nie przedłużono mi umowy. Sam trochę zawiniłem, bo za późno zgłosiłem to do koordynatora, jeżeli zgłosi się to wcześniej to nie ma problemów z pójściem na L4. Chciałem tam popracować dłużej, niestety los pokrzyżował mi plany, ale i tak każdemu kto chce wyjechać na kilka miesięcy lub kilka lat i dobrze zarobić polecam firmę HR Navigator.

pixo
@Sebastian 26.12.2018 16:05

Jak ci odpowiadają warunki zakwaterowania to widocznie w Polsce mieszkasz w noclegowni. ......

Sebastian
@pixo 27.12.2018 16:41

Zależy gdzie zostałeś zakwarerowany, bo ja zaraz obok biura. Warunki co prawda nie są tam najlepsze, ale w porównaniu do mieszkań oferowanych przez inne agencje i tak dosyć komfortowe. Poza tym zakwaterowanie jest darmowe, więc to bardzo duży plus.

Niezniszczalny
@Sebastian 26.12.2018 16:05

10-12 kontenerow???my robilismy po 22-25.Ale tak to jest w tej firmie ze sie zapier...na obibokow a kase bierze te sama albo mniejsza.I jeszcze (usunięte przez administratora) i patologia na mieszkaniach.Nie wspominajac o kwalifikacjach koordynatorow (np.jak mi 50 euro obciela pani A.bo z szuflady chcialem wyciagnac widelec i sie rozkleila!!! bo byla z dykty a zapomnialem skleic pozniej i jak probowalem sie dodzwonic z pl i wyjasnic ta sytuacje to nie odbierala tel.Pupilkom i nierobom za (usunięte przez administratora) i zniszczenia nic nie obcinali bo tam nie liczy sie jak pracujesz tylko sztuka.Ogolnie jak sie ma noz na gardle to mozna pojechac i popracowac troche ale jest tyle innych agecji ze nie polecam.Pracowac ciezko za taka sama kase jak obiboki,meczyc sie na mieszkaniach ze zlodziejami,cpunami i alkocholikami plus koordynatorzy.Nie polecam

Adam
@Sebastian 26.12.2018 16:05

''Oczywiście na teren zakładu nie można wnosić telefonów komórkowych jak to w każdym zakładzie.'' Nie zostawiłbym telefonu ze wszystkimi danymi osobistymi, kontaktami, zdjęciami itp. we wspólnym pokoju do którego każdy może wejść. W XXI wieku dziwny zakaz, rozumiem że w pracy nie można się bawić telefonem, ale dzisiaj smartfony zastępują nawet dowody osobiste, karty bankomatowe, niektóre urzędy, itp. To tak jakby mi ktoś kazał zostawić paszport w stróżówce i do tego podpis do kredytu in blanco.

Marek

Witam a jak wygląda sprawa z umowami na jaki okres są zawierane? Proszę o odpowiedź.

Elomelo

Witam wszystkich zainteresowanych, chciałbym powiedzieć jedną rzecz, jeśli ludzie którzy tu pracują tak bardzo wychwalaja fakt że firma płaci na czas, i jest to ich głównym kryterium to ja dziękuję :) Ludzie w du*** byliście i nic nie widzieliście, w Niemczech jest naprawdę pełno fajnej pracy tylko trzeba trochę czasu poświęcić. A prawda jest taka że to już nie te czasy żeby kasa na czas była czymś nadzwyczajnym. Pozdrawiam myślących :)

Ludvico
@Elomelo 04.01.2019 05:07

Elomelo nie jest to główne kryterium. Jakby nie patrzyć stary, młody, pierwszy wyjazd, któryś z kolei chodzi o to żeby było bezpiecznie, pewnie, hajs się zgadzał, kwatera była jakaś okej dużo czynników wpływa na ocenę. Więc nie pisz pierdół bo ogólna ocena HR jako agencji jest pozytywna ze względu na wszystkie czynniki w zależności od ludzi, od potrzeb, od każdego doświadczeń i nie bazuje tylko na kasie na czas. A to że na czas to inna sprawa. Bardziej chodzi o to, że wcodzisz tu żeby sprawdzić czy aby na pewno nie jest jakaś podpucha tylko czy można jechać bezpiecznie

Swiezak

Witam , a czy w weekendy jest tam w miare spokojnie ? co myslicie o koordynatorach i czy jest jakas lodowka? czy lepiej jedzenie kupic na miejscu . dzieki za opinie Pozdrawiam

Adam

Dino z legnicy tak ćpa mefedron,aż mu noga już gnije

Sebastian
@Adam 30.12.2018 23:10

Przepraszam, ale jakie to ma znaczenie? GoWork jest miejscem na opinie o pracodawcy, a nie pracownikach.

robotnik

wezcie ludzie wyluzujecie. mamy swieta :) wracam po nowym roku do glsu . jest normalnie tak jak wszedzie . czasem lepiej, czasem gorzej . wakacje to nie sa ale gdzie placa za nic. Wesolych świat i do zobaczenia w styczniu w niemczech.

Adam
@robotnik 21.12.2018 09:41

Nikt nie chce żeby mu płacić ZA NIC , ale jak ktoś wcześniej pisał że trzeba się wspomagać prochami żeby wytrzymać no to jest dużo nie tak z tą pracą. Jestem pewien że to nie są wymagania Niemców tylko nadgorliwość Polaków wobec Polaków. No ale to przecież niemożliwe, my zawsze jesteśmy szlachetni, bohaterscy itd... (przynajmniej w opowieściach)

robotnik
@Adam 21.12.2018 11:36

z prochami to jest tak że jak sie musisz wspomagac to i tak będziesz niezaleznie od pracy. sorry ale ja drugow nie trawie wiec dla mnie to mega slabe bo mysle ze to chęc a nie przymus i zdania nie zmienię. kurde no nie mówie ze wszystko jest super ekstra ale wszystkie opowiesci i te dobre i te złe trzeba brac na chłodno. Co czlowiek to historia, co nie?

Adam
@robotnik 21.12.2018 14:35

Dzięki za odpowiedź. A ile tych ton trzeba przerzucić ? Praca na 3 zmiany po 8h czy jakoś inaczej, czy zależy od miejsca?

robotnik
@Adam 21.12.2018 15:52

na dwie się robi. albo popoludniowka albo nocki tak siedem godzin sie robi. namachasz sie na pewno i się nadźwigasz niezależnie od zmiany. Choć może po nowym roku bedzie spokojniej jak już się wszystkie paczki swiateczne przetoczą.

anonim

(usunięte przez administratora)

Jarek mlody

A zarobki w okolicach 700-800e a na tych melinach nie ma.nawet pralki (usunięte przez administratora) ta pseudo agencje

Lokalny Koordynator
@Jarek mlody 05.04.2018 14:21

Szanowny Panie, zarobki w okolicach 700-800e są możliwe wtedy, jak pracownika notorycznie nie ma w pracy i bierze dużo zaliczek. Zaliczka tygodniowo 50 euro razy 4 daje już 200 euro mniej od wypłaty. Pójście na L4 wiąże się z 80% wartości wynagrodenia za ten czas. Nieusprawiedliwiona nieobecność w pracy to ryzyko kary finansowej w równowartości jednodniowej pensji. Każdego tygodnia pracownicy mają minimum 35 h pracy. Obecnie dużo więcej, bo ze względu na sezon pracują zamiast 7 ok.9 godzin / dzień. Matematyka to nic trudnego ;) pozdrawiam, koordynator lokalny

Maja

O pralni piszesz????????

Rafal
@Jarek mlody 05.04.2018 14:21

Co ty gościu opowiadasz za glupoty jakie 800 euro zarobki ludzie pozostawało prawie 1400i wszyscy są zadowoleni więc nie gadaj gluplot

Mój mąż pracuje

Mój mąż pracuje w HR navigator nie mieliśmy z nimi problemów. Teraz mąż zjeżdża w grudniu do domu i w styczniu ma wrócić. Szkoda że bliżej pracy nie maja. Składki płacą bo sprawdziłam.

Plum
@Mój mąż pracuje 27.11.2018 09:25

Klimat dobrze mi znany, co w domu to w domu ale płaca nieporównywalna z krajową, a hr jako agencja porządna. Składki tak jak pisałaś płacą, wypłata na czas i tyle na ile się umawiają, dbają o godziny więc jak już wyjazdy to przynajmniej bezpiecznie i porządnie

Tymon
@Mój mąż pracuje 27.11.2018 09:25

Ile godzin pracuje tygodniowo i przy czym? I jak z wypłatą i tygodniowkami dostaje z 400 euro za tydzień po odbiciu mieszkania?

Plum
@Tymon 07.12.2018 13:35

Tymon, mój mąż zarabia na tyle że możemy żyć spokojnie..

Mateusz

Czy firma pobiera jakieś opłaty rekrutacyjne?

Zespół HR Navigator
@Mateusz 19.12.2018 16:12

HR Navigator jako certyfikowana i legalnie działająca Agencja Pracy Tymczasowej nie pobiera od kandydatów żadnych opłat i prowizji a wszystkie informacje w zakresie składników wynagrodzenia są przekazywane przed wyjazdem pracownika – by ten czuł się pewnie i komfortowo rozpoczynając z nami pracę. W przypadku takich doświadczeń warto zastanowić się dwa razy przed rozpoczęciem pracy z Agencją, która pobiera prowizję z tytułu pośrednictwa pracy – zgodnie z obowiązującymi przepisami, takie działanie jest niedozwolone.

Michael

Witam,planuje wlasnie wyjechac do pracy w gls przez HR Nawigator,i po tym co czytalem sa rozne opinie o nich.polecacie ich czy dac sobie spokoj

panczo
@Michael 01.12.2018 21:14

Michael, wyjazd jest bezpieczny, ludzie jak ludzie, ja się dogaduje prawie z każdym ale zdarzają się obiboki ale chwile idzie się przemęczyć bo zaraz i tak są odsyłani, formalnie nie można się przeczepić, na kasie nie oszukują. Moim zdaniem można śmiało jechać ale ze świadomością, że jedziesz do pracy, a w pracy raczej się pracuje ..

Krzychu
@panczo 17.12.2018 09:54

zgadzam sie z toba jak ma przyjechac do pracy to niech przyjezdza ale jak ma sie obijac to lepiej nie. Kasa jest ok nie musisz sie prosic zeby wyslali i to mi pasuje

oue
@Krzychu 17.12.2018 22:40

nawet po opiniach widać, że hr jest sprawdzony

Hugobubo

Ogolnie pracowlem tam NIE POLECAM!!!hr navigator najgorsza agencja w jakiej mialem okazje pracowac kasa na czas ale warunki mieszkalne lipa na maksa.same narkusy nacpane tam robia to im nie przeszkadza nawciagaja sie amfa i jazda cala noc.jak masz zamiar wyjechac z ta firma to lepiej olej TO!!!aaa no i mobing na kazdym kroku.pamietajcie na Twoje miejsce jest wielu zdesperowanych ale naprawde nie warto

Maciek

Ogólnie nie polecam firmy hr Navigator. Słabe zarobki jak za taką ciężka pracę. (usunięte przez administratora) w mieszkaniu, każdym kluczem otworzysz zamek do pokoju. Koordynatorzy maja pracowników w du... Do mieszkania może wejść każdy, śmieszne zaliczki. W weekend pełno patusow którzy szukają awantur. Jednym słowem nie polecam!

On9292

Chce jechać na kontenery pod Kassel. Jakie tam są warunki mieszkaniowe ? Polecacie przyjazd czy nie bardzo? Dzięki za normalne odpowiedzi

mandal
@On9292 03.12.2018 15:11

na konterenerach musisz miec kondyche, bo faktycznie jest tempo ale dzięki temu czas szybko leci teraz jak sie wybierasz to o tyle lepiej że nie bedzie tak gorąco jeśli chodzi o zakwaterowanie to warunki przyzwoite a nawet jak na kwaterze okaze się ze jest cos faktycznie nie wporzadku to znajdują zamienne. o tyle spoko agencja że patusów obiboków wywalają wiec jak jestes przyzwyczajony do pracy fizycznej w szybkim tempie to sie odnajdziesz i zarobisz wiecej niz w kraju

On9292
@mandal 04.12.2018 14:47

Ja juz bylem na tej pracy na GLS I robiłem. Wiem wiem jest tempo ale plus też właśnie jest ze nie wszystkie paczki ciężkie są też lekkie ale coś za coś. Dzięki za info ale mam pytanie jeszcze do Ciebie. Jakie zarobki na miesiąc tak średnio wychodzą? Płacą jak trzeba ? Dzięki za odp

mandal
@On9292 04.12.2018 17:26

jak byłeś to wiesz, że zależy od godzin więc ile dokładnie to ci nie powiem, ile wypracujesz tyle dostaniesz ale masz normalną umowę więc wszystko masz popłacone i wypłacone tak jak na umowie zgodnie z prawem, ale bądzmy realistami na bank więcej niż w kraju, waluta troche zmienia postać rzeczy

Tymon
@mandal 05.12.2018 10:17

Da się przepracowac 40 godzin tygodniowo? Czy się siedzi się na mieszkaniu i czeka na telefon. Jeśli się da przepracowac 40 godzin to ile wychodzi po opłacie mieszkania?

mustafa
@Tymon 07.12.2018 13:31

Za mieszkanie nie płacisz wypłaty wahają się na poziomie 1300 1550 euro na nockach

Tymon
@mustafa 07.12.2018 14:02

Znajomy pisał że wypłaty dostaje od 1500 do 1800 euro miesięcznie. Czy to możliwe?

mustafa
@Tymon 07.12.2018 15:04

1800 euro to mało realne ale 1500 jak najbardziej tak

pixo
@On9292 03.12.2018 15:11

Jak mieszkasz w Polsce pod mostem to jedź, bo na głowę jeszcze nie leje ale jeżeli nie to nie jedź, bo przekonasz się co to znaczy mieszkać w chlewie.... Do Kassel stamtąd jest ponad 100 km( ( naganiacze z Navigatora tylko urozmaicają ogłoszenia żeby przyciągnąć frajerów) - miejscowość Bebra i weź sobie trochę euro, bo zobaczysz co to pracować w HR Navigator......

wuj sam
@pixo 10.12.2018 18:49

pixo jak sobie nie sprzatales to miales chlew, wez nie opowiadaj bzdur

KamilTee

Chce wyjechać na paczki w okolice Kassel. Napiszcie czy płacą jak trzeba da się tam pracować normalnie ? Warunki do życia? Dzięki za info

wilk
@KamilTee 28.11.2018 12:26

praca jak praca.paki dziwgasz i tyle. W mieszkaniu jak sobie zadbasz o poządek to będziesz miał pozadek. kasa nawet spoko. przyjedź i sam zobacz

KamilTee
@wilk 28.11.2018 12:39

A jacy są ludzie da się z nimi normalnie dogadac? Bo nie chce trafić do jakiejś dziury i tam siedzieć i się męczyć

wilk
@KamilTee 28.11.2018 16:44

rozni sa jak kocur pisze. generalnie normalni i idzie sie dogadac prawie z kazdym choc kilku (usunięte przez administratora) tez znajdziesz. O swoj interes dbac zawsze trzeba

Piotrek
@wilk 28.11.2018 12:39

Siema yez zamierzam wyjechac w przyszłym tyg moglbys dac namiar na siebie jakis

pixo
@Piotrek 01.12.2018 11:02

Jak mieszkasz w Polsce pod mostem to może zakwaterowanie będzie ci odpowiadać . Kuchnia i jeden prysznic na całe piętro, do spania rozwalone wyro w pokojach nawet szafy i wieszaka nie ma. W kuchni jedna mała lodóweczka z niemieckiej wystawki. (usunięte przez administratora) kiła i mogiła - powodzenia !

KRISTOS
@pixo 06.12.2018 11:52

jak sie chce wersalu to nigdy nie będzie zadowolenia :D Mi jak sie nie podobało to sobie swoje wlasne wynająłem kiedys i po klopocie

Olaf
@pixo 06.12.2018 11:52

nie wiem jakiego standardu mieszkania ludzie sie spodziewaja robiac na wyjazdach, widzialem ze sie watek przewijal kilka razy ale powtorze bo sie w stu procentach zgadzam, trzeba po sobie sprzratac a mieszkanie jak mieszkanie, jednemu siadzie drugiemu nie ale nie ma padaki

Adam

Czy firma pomaga zorganizować wyjazd jeśli ktoś nie ma własnego auta? Z góry dzięki

Jola
@Adam 28.11.2018 09:08

Oczywiście że pomoże we wszystkim nikogo nie zostawiają samemu sobie to powazna firma ze wspaniałą i przemila właścicielką polecam pracę w HR NAVIGATOR

kocur
@Jola 28.11.2018 14:25

Ile ci płacą za pisanie takich głupot?

Pakuj walize

Ile godz w tyg na tym gls ?? 5 dni w tyg .ile zmian ? Ile na h netto ? Co powiecie o pracy od podszewki? Odbywa sie to przy tasmie? ? I leca paczki czy o co kaman ?? Jakies dodatki za prace w week albo cos ?? I jak kwatery? Jakies motele czy coo ?

Pawel
@Pakuj walize 13.11.2018 12:07

Tragedia napisz do mnie na FB (usunięte przez administratora) mam zdjęcia dokumenty , szkoda kasy na wyjazd

Magda
@Pawel 15.11.2018 11:57

mogła bym się czegoś więcej dowiedzieć tu moja poczta magdal19965@interia.pl. Z góry dziękuje za odpowiedź :)

wowo

jak dla mnie spoko

pracus
@wowo 23.11.2018 16:32

no dla mnie też

Ja

ja pracuje w gls przerzucam paczki nie wiem po co jadą tu chłopy co robić nie chcą i narzekają tylko niech se idzie na roli porobić obore ufajdana sprzątać to zobaczymy co powie nie wiem o co gadacie piniądze mi dają na konto Moje sugestie dla HR Navigator: Wywalic tychnco robić nie chco

Zofia

Ja chciałam napisać że pracuje w pralni w tej firmie, i ta firma naprawdę wszystko płaci przynajmniej ja i moje koleżanki dostałyśmy wszystko. A warunki mieszkaniowe mamy bardzo dobre.

Martka
@Zofia 20.11.2018 12:47

kiedys tez pracowalam na pralni (pozneij zalozylam rodzine, pojawil sie dzidzius wiec wyjazdy sie skonczyly:) ale mam podobnedoswiadczenia, troche mnei zaskakuja niektore opinie tutaj. ogolnie polecam wyjazdy od nich, wyplata zawsze byla na czas, bezpiecznie, generalnie wszystko bylo w porzadku

Były pracownik
@Martka 21.11.2018 12:13

Ja również pracowałam w HR NAVIGATOR bardzo uczciwa firma pod każdym względem mam porównanie z innymi firmami jeśli kiedykolwiek wyjade do pracy za granicą i będzie możliwość z HR NAVIGATOR to bez zastanowienia pojadę z tą firmą bo wiem że wszystko będzie ok

niedowiary

jaka afera ale wkoncu kazdy ma swoj rozum, ludzie jezdza wracaja i sa zadowoleni, pewnie dlatego ze jest zle. ludzie sa jacy sa pieprza takie glupoty ze glowa mala tylko zeby zamote zrobic a opiniami na goworku nie ma co sie sugerowac bo wychodzi na to wszedzie patola mobbing wyzysk itd

Przemysław
@niedowiary 20.11.2018 12:09

dokładnie -:)

Krzych

Kierowcy z Navigatora znowu jezdza na placu. Tyle było szumu o to a juz jezdzi dwoch a kolejny zjezdza lub juz zjechal. Niemiaszkom sie odwidzialo. Wiadomo bylo .

Tomek
@Krzych 15.11.2018 23:24

Spokojnie przyjdzie wiosna i znowu wrócą na hale :D

Sprawiedliwy

Teza jest taka 9 dni przepracowanych dostałem 470 euro z czego po prawie 3 tyg przerzucania paczek rozładunek gls gdzie niby paczki do 50 kg kilka tysięcy przerzucisz na paczce 3 kg a tu w 3kg na naklejce nie możesz podnieść kłamstwa się roznoszą nie dopisane są norma 550 paczek na pół godziny paczki są paczce nie równe kontener kontenerowi nie równy kordynator mówi ci że zaliczka po 2 tygogodniach z 30 euro z czego 10 odajesz za transport czyli 20 euro masz na życie w hollandi dostaję więcej dalej pytam się o lodówke lodówka na 11 osób wspólna a on mi mówi niech pan sobie kupi jeśli ktoś jedzie na magazyniera w gls to niech się zastanowi i przeczyta to co napisałem

Rex
@Sprawiedliwy 12.11.2018 08:14

A za ile godzin pracy te 470 euro?

Janek
@Rex 13.11.2018 11:44

Po co pytasz. wiadomo ze niewiele nasz sprawiedliwy.. tyle to by dostal za 1,5 tygodnia, gdyby faktycznie pracowal. :(

Sprawiedliwy
@Sprawiedliwy 12.11.2018 08:14

Dokładnie 63,08 godziny z czego 38,58 w tych tzw godzinach nocnych są bardzo szczegółowi o to ile przepracowałeś to za okres od 19 października do 31 października a jak ktoś nie wierzy jak tam jest niech jedzie ale ostrzegam niech sobie załatwi od razu kase na powrót

Sprawiedliwy
@Sprawiedliwy 12.11.2018 08:14

A i jeszcze jedno zbliża się okres świąteczny więc będzie w cholere roboty więc będą pisać ściemniać że jak tam dobrze że kasa jest na czas itd więc uważajcie

Staszek

Boże ludzie co wy wypisujecie!!! (usunięte przez administratora) ja tu pracuje i nie wieże co czytam!!! Mam umowę dostaje kasę na konto ja (usunięte przez administratora) kto to pisze macie nas tu za (usunięte przez administratora) co nie wiedzą jak pracują ???? Lubię atmosferę w HR Navigator za: Kasa o czasie

Damian

Uważajcie na oszołoma, który pojawił si eu nas. Próbowal zrobić zamieszanie ale mu sie nie udalo. Nakrecil jakis filmik w piwnicy w jakiejs norze i teraz sieje menty. Nawet dnia nie przepracował. Kolejny oszołom, który chce odstraszyć normalnych aby do na s przyjeżdżali. Gosciu postrzelony i Nie do pracy. Jak ma umowy to bierzcie bo to tylko potwierdza, ze robota na legalu. Na pełnym legalu za rozsądna kase.

mirek
@Damian 16.11.2018 22:30

Też mi sie wydawało to dziwne ale pokazał mi zdjecie z kwater, adres sie zgadza gilserhauser strasse 1o , ta nora przy peronie to to co on wstawia po za tym zapis na umowie ze jak zrezygnujesz to Cie naliczaja 16.5 euro dziennie, sory nie bede ryzykował , jest duzo innych ofert gdzie nie ma takich komentarzy

Damian
@mirek 17.11.2018 00:05

Pokazal ci wiadomoco. U nas nie ma chlewu. Zdaza sie, ze ktos ma bazjel w pokoju ale szybko sie go sprowadza na ziemie. Może pokaza ci jakis piwniczny filmik ale to raczej nie jest obraz kwater. Nie wiem jakie kwity ci pokazal ale ja mam umowe podpisana i nie na tam nic za kwatere za 16,5€.

Damian
@mirek 17.11.2018 00:05

A i jeszcze popatrz sobie na jego fb to zobaczysz jaki oszolom. Nekal play, dhl, wyzywal kurierow a teraz napier.... w jakas agencyjke. Ja sie ciesze,ze mam te robote. On nawet chwili nie pracował to niech da nam spokoj. Tym co tu pracuja. A jest ponad 100 chlopa wiec chyba mozna.

mirek
@Damian 18.11.2018 22:58

NO I ??? normalnie sie zapytał czy miał ktoś problem z internettem w play, oszołom to Ty jesteś albo pracownik navigatora, ze tak prześwietlasz profil :D

mirek
@mirek 18.11.2018 23:41

a kwity widziałem, jest jak woł 16,5 euro, kilkanascie osob już w sieci o tym mówiło, wiec sory chyba sie tam musisz wypinac, ze wszyscy maja taki zapis a Ty nie :) sory mialem jechać , dziekuje sa inne oferty

Sztygar

1300 euro miesięcznie? To w kamieniołomach zarabiają więcej. Przyjęcia od zaraz. I to w Polsce. Ktoś zainteresowany?

oszukany
@Sztygar 17.11.2018 06:42

jakie 1300 , byłem miesiac i dostałem 1000 euro, policz sobie 9,49 brutto x 140, a praca traedia, byłem poganiany , musiałem przerzucic ok 3 tony na godzine

Igor
@Sztygar 17.11.2018 06:42

Napewno z 500plus za 3 dzieci, zasilkiem z gminy i bezrobotnym zonki plus trzy koła na reke z kamieniołomów. To jak dobrze poleci dobijesz do 1300 euro miesięcznie. Byl tez taki co za lezenie w lozku miał 1500 euro. Zgłos sie do niego bedziesz mial lepiej.

Kamil

Hej mam do was pytanie mam 19 lat o chce jechać do kassel do gls przez firmę hr nawigator z tego co wiem to będę robił na taśmie i chciałem się dowiedzieć jak wyglądają warunki ,mieszkanie,i wypłaty bardzo proszę o szczere opinie

Janusz
@Kamil 22.10.2018 21:44

Stary, jak nie przyjedziesz to nie bedziesz wiedzial jak jest. Jak czytasz to (usunięte przez administratora) to opcipiec mozna. Robota jest ciezka, atmosfera rozna, ale generalnie nie jest zle. Jak nie lecisz w kulki z innymi, jak nikt za ciebie robic nie musi, nie robisz pod siebie i kolo siebie, to spokojnie dzasz rade i bedziesz zadowolony. Jak po miesiacu bedziesz miał na koncie 1300euro to jeszcze bardziej bedziesz zadowolony.

Rendy
@Kamil 22.10.2018 21:44

dokładnie tak jak powiedział Janusz. nie nastawiaj się na luksusy i nie zbijaj bąków ;) dasz sobie radę, a dorobisz wiecej niż w kraju. Powodzenia

Miro
@Rendy 26.10.2018 15:34

Ba i to ze dwa razy tyle co w kraju na czarno. :)

Marek
@Janusz 26.10.2018 11:56

Wlasnie tak jest, kasa pewna. ja tez wole na legalu robic i miec pewna prace na dlugo. Nie chce sie zastanawiac czy kase dostane i kiedy, atak mialem jak robilem u prywaciarza w PL. :(

Szanujcie sie
@Marek 16.11.2018 22:34

Z jednej strony was szanuje a z drugiej strony gardze ze potulnie sie zgadzacie na takie tyranie za tak smieszne pieniadze i nieadekwatne do tej nieludzkiej pracy ;)

Zostaw opinię o HR Navigator - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Navigator