4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

daj spokój

08.06.2016 22:09

Obiecanki cacanki,dużo mowy mało konkretów! Po pewnym czasie ich "szacunek do człowieka",zaczyna zamieniać się kombinatorskie cwaniactwo tj."Albo pracujesz i nic nie gadasz,albo jest kilku na twoje miejsce".Zawiodła Mnie ta firma.Gdybym wiedziała nigdy bym się w jej szeregach nie pojawiła,bo stres jest niezdrowy!

02.06.2016 10:15

aaa to milo bo dzwoniono do mnie wlasnie o prace tam i czekamy na miejsce hehe dobrze wiedziec troszke informacji zawsze :)

01.06.2016 16:10

Pracujemy w Neuenstein.

28.05.2016 20:07

Odnośnie zakwaterowania - to pokoje są 1-2 osobowe (to czy dostaniesz jedynkę czy dwójkę to kwestia tego po kim zwolni się miejsce ;) a jeżeli chodzi o pracę to wszystko zależy od cb czy przyjechałeś tu zarobić czy żyć :) możesz sprawdzić się pracując z HR'em a następnie po jakimś czasie złożyć papiery bezpośrednio do pracodawcy co wiąże się z tym ,że musisz sobie wynająć mieszkanie i opłacać je z własnej kieszeni.

28.05.2016 22:00

rozumiem :) dzieki za odpowiedz :) w jakiej miejscowosci pracujesz?

28.05.2016 19:47

Witam, mam pytanie odnosnie zakwaterowania. Mozesz Rafale powiedziec cos wiecej ? Istnieje zamieszkanie w 2 pokojowym pokoju ? i odnosnie umowy czy biora Polakow bezposrednio juz do pracy u pracodawcy gdyby chcieli zostac na dluzej?
    Mateusz

25.05.2016 12:00

AAAaa okej okej dzieki za odpowiedz:) to moze sie zobaczymy :) pozdrawiam

23.05.2016 01:33

Witam. Pracuję z HR'em już blisko 2 miesiące i mogę powiedzieć śmiało ,że firma jest godna polecenia. W mieszkaniach jest wszystko co trzeba - każde piętro ma swoją kuchnie / łazienkę / kącik na papierosa . Praca nie jest najlżejsza ale wszystko zależy od nas - od naszych chęci. Jeżeli chodzi o kasę to nie ma żadnego problemu - przychodzi 10'ty - wypłata jest na koncie. - Także POLECAM i pozdrawiam! "Koniuu "! ;)
    Mateusz

23.05.2016 09:56

Rafal a mozesz powiedziec cos na temat zarobkow ? ile misiecznie wyplacaja Ci? tak pi razy drzwi od do i czy mozna nagodziny jakies brac w razie czego ? dziekuje

24.05.2016 13:04

Zarobki są na poziomie 1250 E ( plus minus) na rękę ( z tego musisz sobie odliczyć na jedzenie według własnego zapotrzebowania ) a jeżeli chodzi o nadgodziny to czegoś takiego nie ma , to nie fabryka czy taśma produkcyjna - pracujemy po około 150 h miesięcznie - sobota , niedziela wolne .

10.04.2016 20:27

Dzięki ale ja jadę z Navigatorem. Sprawdziłem i naprawdę jest ok. Mozna dotrzeć do osób, które naprawdę wyjeżdżały z nimi i są na miejscu i dowiedzieć sie prawdy. Tak jak pisałem dla mnie najważniejsze, że jest praca, zarobki powyżej 1000 euro netto i mieszkanie za darmo. W mieszkaniach nie ma chlewu. Nie potrzebuje nic więcej. W kraju nawet pomarzyć o tym nie moge.
    jerry

05.05.2016 14:47

a ja NIE polecam
    Maciek

01.04.2016 11:21

Dominik większość komentarzy tu jest tworzona, przez pracowników biura firmy... Napisz do mnie na maila, bo szukam podobnie pracy jak ty, może jakąś ekipę ogarniemy :) [email protected]

24.03.2016 19:02

Mieszkania mają ok, warunki dobre. Wszystko co trzeba jest. Mozna spokojnie sie dogadać i mieszkać razem we dwójkę czy trójkę, jak jedziesz z kimś. Nie robią spędu ani na kupę cię nie wrzucają. Praca ok a dla mnie ważne, że jest. Obiecane godziny są, wiec nie ma siedzenia w domu.
    jakub87

31.03.2016 11:13

czy ty teraz juz jestes na miejscu ? czy juz zaczołes prace ? jak tak to czy komplet ludzi dotarł i jak twoja ocena warunków ...proszę o odpowiedz jak mozesz

21.03.2016 08:51

właśnie taka prawda że tutaj się nie da.dominik aty do pralni? z nawigatorem.masz już jakieś konkrety mieszkaniowe itp.

20.03.2016 22:19

Chciałbym zostać w kraju i zarabiać na życie. Nie daje rady. Gdzie są te oferty? Pracując po 12 godzin nie mam nawet 2000 zł. Jadę właśnie z Navigatorem, gwarantowane zarobki powyżej 1000 euro netto i mieszkanie za darmo. Praca po 7 godzin. Ci co już tam są to przy 8 do 9 godzin maja powyżej 1300 euro. Warszawa, Krakow chodźcie żyć do małych miasteczek. Ciekawe co znajdziecie dla siebie.

14.03.2016 15:20

(krówko)wielkie dzięki a pracowałaś z nimi ? jakieś doświadczenie? pozdrawiam

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon

10000 - 13000 PLN / m

Referent / Referentka ds. kadr i płac

Kraków

WalletIcon

6000 - 8000 PLN / m

13.03.2016 17:34

WITAM STARAM SIE O WYJAZD DO NIEMIEC-PRALNIA.CZY MOZE KTOŚ BYŁ JAKIE WARUNKI MIESZKANIA PIENIĄDZE,CZY DROGIE ŻYCIE,ITP.POZDRAWIAM

29.02.2016 21:30

Jest dobrze

12.03.2016 20:13

Pracuje przez HR Navigator w Niemczech i powiem szczerze, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jak mam problem to zawsze mi ktoś pomoże. Nie jesteś zostawiony sam sobie. A to najwazniejsze. Ludzie nie bójcie się jeździć, dzwonic i pytac to wszystko
    hwdp

07.10.2016 11:37

pracowal ktos przy Magazynier w Sortowni Kurierskiej?
    Filip

29.02.2016 08:12

Uwaga! Ostrzegam, nie jedzcie tam!
    Były pracownik 2

28.02.2016 12:06

Nie wiem skad te pozytywnie opinie. Pracowalem, nie polecam w zadnym wypadku nawet wrogom. Praca bardzo ciezka strasza zwolnieniem za przekroczenie przerwy przez to że sie rozmawialo z brygadzista (usunięte przez administratora)na hali oraz kosztami za oplacenie mieszkania do konca miesiąca. Na kwaterach pijanstwo i syf. Pracowalem jeszcze w lutym to wiem jak to wyglada i jeszcze musze dodatkowo zaplacic za kwatere z ktorej juz nie korzystam a naliczaja sobie takie kwoty jakbyscie wynajmowali 2 pokojowe mieszkanie. Stracilem tylko czas i pieniadze. Nie polecam bo mylslalem że zarobie

26.02.2016 20:19

Polecam. Pracowałem i jeszcze planuje wrócić od maja. Nikt mnie nie oszukał, nie ćpałem a piwa do zlewu nie wylewałam. Potrafię sie dogadywać więc nie narzekam. Kasa dobra i na czas. Praca jak praca, bywały ciężkie dni. Spokojnie możecie jechać.

26.02.2016 07:57

ODRADZAM !

02.01.2016 00:44

kasia

11.09.2016 18:05

hahaha to włascicielka pisze czy pracownik? Śmierdzi z daleka autoreklamą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

Ania

20.11.2015 16:27

1. podobno zatrudniacie tez kobiety na stanowisko magazyniera... jak to się ma do noszenia ciężarów? mam nadzieje że więcej jak 10 kg nie należy... ja rozumiem, że jest równouprawnienie, ale bez przesady, nie każda kobieta 50 kg czy 80 uniesie... a może nie zatrudniacie... a jeśli nie, to gratuluję... czyli praca tylko dla samców... czyli kobiety to te gorsze... 2. ponadto z tego co słyszałam, szykuje sie u was praca w Anglii. Na jakie stanowiska i kiedy? Co z Holandią i Francją? Póki co najlepsze jest Work Service i to polecam w pełni, ale może coś sie na lepsze zmieniło u was...
    Piękny Kamil

18.11.2015 11:59

Ach jakie piękne te i wspaniałe komentarze. Chyba sie zatrudnię u was w firmie. Co prawda jestem gejem i podobają mi sie wszyscy panowie, więc jak nie macie nic przeciwko, a wakatów jest dużo, to ja przyprowadzę kilkunastu swoich przyjaciół - też gejów. Szukamy pracy za granicą, bo w obecnej sytuacji politycznej, niestety jesteśmy szkalowani przez prawicowców i ciężko nam o pracę. Kontakt bezpośredni znamy, ale chcemy najpierw wiedzieć czy docelowo jest szansa pracy nawet dla 30 nowych pracowników. bardziej nas interesuje Neuenstein. Jesteśmy wszyscy silni, prężni, dla nas nawet paczka 80 kg nie jest problemem. A szczurami sie nie przejmujemy, jeden z nas jest specjalistą w łapaniu, więc tylko proszę o pełniejsze informacje, a zrobimy Wam wspaniała reklamę. No chyba, że firma jest zbyt konserwatywna, to trudno - poszukamy pracy gdzie indziej. Buziaczki przesyłamy i do następnego. Paaaaa :*
    Norton

17.11.2015 21:05

Dobrze Sławek, ale napisz jak z umową. Na miesiąc tylko czy dłużej???
    Sławek

17.11.2015 19:35

Witam,jestem pracownikiem HR i jestem bardzo zadowolony z działań firmy naprawdę z niczym nie ma problemów , opieka koordynatora oraz brygadzisty na miejscu jest cały czas. Wypłaty terminowo na 10-tego lecz zawsze są realizowane wcześniej. Co do opinii zamieszczonej wyżej przez kolegę Mariusza chciałem zapytać na którym piętrze widziałeś te szczury bo pracuje jakiś czas i się jakoś nie spotkałem, co do jedzenia piszesz ze się nie dostaje, a również nie wiem gdzie jest napisane ze wyżywienie gwarantują więc po co poruszany zostaje ten temat? Mieszkania mamy darmowe i warunki naprawdę są bardzo dobre , co do przerw w pracy to nie posiadamy 5 minut przerwy tylko 30 minut to tak dla sprostowania. Co do zarobków nie jest tak jak inni tutaj piszą że trzeba mieć 220 godzin żeby zarobić 1000 euro.Moim zdaniem są bardzo dobre przeważnie wychodzi się około 1300-1400 pracując po 7-8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu. Naprawdę Polecam Firmę HR Navigator Pozdrawiam : )
    Norton

17.11.2015 16:22

A ja słyszałem (nie wiem czy słusznie) iż umowy dają tylko na miesiąc? Czy to prawda. Napiszcie, ale proszę niech to będzie prawda.

17.11.2015 10:22

Szanowni Państwo, Z przykrością śledzę pojawiające się posty „pseudo” pracowników HR Navigator pojawiające się w opiniach serwisu Gowork. Miejsce to ma służyć w swoich założeniach osobom poszukującym pracy w uzyskaniu rzetelnej informacji na temat firm, z którymi planują się związać. Niestety staje się ono miejscem działań firm, które w obliczu normalnie funkcjonującej na rynku konkurencji, posuwają się do najbardziej żenujących i sprzecznych z etyką biznesowych działań mających na celu oczernienie i zniesławienie niewygodnych przedsiębiorstw. Drodzy Państwo, konkurencja to zjawisko naturalne, które powinno być wyłącznie motorem do rozwoju własnych firm, a nie skupianiem całego wysiłku na zaszkodzeniu innym. Tak postępują wyłącznie te firmy, które obliczu swojej słabości zrobią wszystko aby wyeliminować konkurencje, bojąc się w sposób normalny stawić jej czoła. To właśnie etyka biznesowa, w którą wierzę, powoduje, iż nie skorzystam z równie perfidnych narzędzi, jakimi posługują się osoby/firmy dobrze mi znane. Życzę im wszystkiego najlepszego. Wszystkich Państwa chcących uzyskać rzetelne i prawdziwe informacje na temat ofert pracy zapraszam do kontaktu z dziełem rekrutacji HR Navigator. Zapewniam, iż w żadnym z zajmowanych przez pracowników HR Navigator lokali nie biegają szczury. Pozdrawiam Beata Siadek

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa

13.11.2015 16:50

Szanowni Państwo, oferta pracy w charakterze magazyniera w sortowni kurierskiej to z pewnością praca wymagająca od Kandydatów dobrej kondycji fizycznej i umiejętności pracy zespołowej. Nie ukrywamy, iż nie należy ona do najlżejszych. Ze strony HR Navigator zapewniamy dobre warunki zakwaterowania w lokalach typu pensjonaty pracownicze (pokoje 2-3 osobowe, dostęp do bezpłatnego wi-fi). Naszymi Pracownikami opiekuje się lokalnie Koordynator a w trakcie pracy Pracownicy mogą liczyć na wsparcie Brygadzisty. Cieszy nas fakt, iż nasi obecni Pracownicy potwierdzają dobre warunki zatrudnienia, które oferujemy i polecają nas swoim znajomym. Wszystkich zainteresowanych pracą zapraszamy do kontaktu z działem rekrutacji HR Navigator: (usunięte przez administratora) E: [email protected] (Aby wysłać wiadomość usuń słowo SPAM)
    Marcin

13.11.2015 14:58

Ja nie pracowale ale będę. Pracuje moj kumpel i jest zadowolony. Nie jest łatwo ale warunki dobre, nie ma żadnych jazd. Kasa bardzo dobra tak jak mówili na początku. W zeszłym miesiącu chłopaki mieli nawet po 1400 euro pracując po 7 - 8 godzin. Naprawdę dbają o pracownikow i pomagają. Każdy jest zameldowany, wynagrodzenia płaca szybko i dużo przed 10, jak masz wątpliwości to wszystko możesz wyjaśnić z koordynatorem. Jak obiecują kasę za polecenie innej osoby to wypłacają. Także naprawdę spoko. Ja zaczynam rekrutacje, a wiem, ze maja dużo chętnych, bo jest jakaś lista oczekujących. Pisze obiektywnie, bo mam info od kumpla, który mnie ściąga.
    Mariusz

16.11.2015 22:33

Marcin kumple ściąga, opowiada? A jedź, zobaczysz te biegające szczury w pokojach, jak nie wyrobisz się w odpowiednim terminie to odliczają za noclegi. Jedzenia nie dostaniesz, picie we własnym zakresie. Zapierd taki, że wysikać się nie można. Chcesz zarobić na czysto 1000 euro, to musisz pracować w sumie ponad 220 godzin na miesiąc. Pięć minut nieuzasadnionej przerwy i odbierają godzinówkę. Nigdy więcej pracować nie będę tam i odradzam. I co do pytania wcześniejszego - adres firmy. Na umowie podany adres Siepraw zamiast adres krakowski. Zmyłka, a juz wiem, że zmienić chca siedzibę. Czyżby znowu oszustwo?
    Ewa

09.02.2016 12:53

Mariuszu, skoro firma zarejestrowana nie jest w Krakowie to w umowie równiez nie podaje tego adresu. Takie to proste, a Ty siejesz zamęt:)))
    ???

12.11.2015 23:08

Ale niech ktoś konkretnie napisze jak tam jest. Czy wszystko ok? I najlepiej niech napiszą ci, którzy u nich pracują/pracowali. Tylko obiektywną prawdę proszę.
    ???

06.11.2015 22:00

Please, dajcie info jakie warunki pracy na sortowni w Hesji? Czy płacą zgodnie z umową? Jakie warunki zakwaterowania? Jak postępują koordynatorzy? I na ile miesięcy pierwsza umowa? Proszę dajcie znać jak jest.

16.10.2015 14:09

Wszystkie osoby zainteresowane pracą zapraszam do kontaktu: M: + 48 571 322 118 T: + 48 12 352 29 22 E: [email protected] (Aby wysłać wiadomość usuń słowo SPAM) FACEBOOK: https://www.facebook.com/HRnavigatorBeataSiadek PRACUJ: http://www.pracuj.pl/poznaj-pracodawce/hr-navigator,20197318 WWW: http://www.hrnavigator.com.pl Już niedługo otwarcie naszej strony internetowej!

16.10.2015 11:59

Wszystkie osoby zainteresowane uzyskaniem szczegółowych informacji na temat aktualnych ofert pracy zapraszamy do kontaktu telefonicznego z naszym konsultantem - + 48 571 322 118 lub pod adresem mailowym [email protected] W trakcie rozmów będziemy mogli przedstawić pełną ofertę oraz pakiet informacji z nią związanych. Co do wpisów @Nigdy więcej trudno jest nam się do nich w jakikolwiek sposób odnieść ze względu na brak dokładnych informacji o zarzutach. Czyżby nieuczciwa konkurencja?

11.10.2015 21:10

Nigdy więcej

16.10.2015 10:44

Tyle jest różnych agencji, że znajdź sobie lepiej jakąś inną, ja z nimi więcej nie pojadę. Porażka robota.
    Nigdy więcej

08.10.2015 15:41

Byłem próbowałem i niestety, to że firma działa zgodnie z zapisem w umowie wcale nie oznacza , że to jest w porządku, także uważajcie bo miałem taką sytuację jak gość powyżej. Warunki są kiepskie atmosfera też
    EkipaŻywiecka

06.10.2015 16:35

Witam.. Jeśli chodzi o nas to chcieliśmy wyrazić w pełni pozytywną opinie na temat firmy HR Navigator. Pełen profesjonalizm, wypłaty terminowe, pracując tutaj od kilku miesięcy nie mamy żadnych zastrzeżeń. Polecamy innym osobą poszukującym pracy, tym bardziej tym szukającym za granicą, gdzie jak wiadomo różnie bywa. Pozdrawiamy serdecznie, ekipa z Żywca.
    Katon

19.09.2015 08:23

Co to za biuro ??? Jakie stwarza pracownikom warunki i czy się z nich wywiązuje. I ogólnie czy jest ok ??? Proszę o informację

07.09.2015 14:39

Wszystkie zainteresowane osoby firma HR Navigator zaprasza do swojego biura pod adresem: ul. Słońskiego 7E/3 30-386 Kraków Jednocześnie informujemy, że adres ul. Kalinowa 96 32-447 Siepraw jest adresem rejestracji firmy.
    dokładnie

04.09.2015 16:31

ponawiam pytanie poprzednika...navigator szuka pracowników, a gdzie siedziba, czort wie. Siepraw?
    pikus

01.09.2015 12:37

Gdzie firma ma biuro? w internecie jest tylko adres w Sieprawiu.

18.08.2015 17:34

Szanowna Pani, Pani mąż został oddelegowany do pracy przez naszą firmę po Pani i Pani męża usilnych zapewnieniach chęci długiej współpracy z nami, niestety po 5 dniach pracy zrezygnował On z zatrudnienia rozwiązując z nami umowę praktycznie z dnia na dzień. Firma HR Navigator poniosła z tego tytułu koszty związane z wynajmem mieszkania do końca trwania umowy, którymi Pani mąż zgodnie z treścią zawartej umowy został obciążony. Wyrażamy ubolewanie za każdym razem kiedy dochodzi do złamania warunków umowy zawartej pomiędzy pracodawcą a pracownikiem, jak się okazuje na podanym powyżej przypadku do złamania warunków umowy nie doszło ze strony pracodawcy.

Zostaw merytoryczną opinię o HR Navigator