4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

Andrzej

13.04.2017 11:46

Witam , mam pytanie jak wygladaja mieszkania dla pracownikow na sortowni kurierskiej w okolicach Kassel i ile mozna tam zarobic na miesiąc . Pozdrawiam
    misza

13.04.2017 14:27

A co, są ofery wyjazdu? Ja czekam i nic. Zero info.
    Izka

11.04.2017 23:26

Zainteresowała mnie oferta pracy dla specjalisty ds. obsługi i rozwoju rynku niemieckiego. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś więcej na ten temat? Jakie wymagania na mają na wstępie? Jaki zakres obowiązków?
    RywalizujacyInaczej

08.04.2017 11:43

W powyższych komentarzach na kilometr śmierdzi konkurencją. Czy naprawdę na rynku rekruterów nie można prowadzić zdrowiej rywalizacji, potwierdzając swoją pozycję konkretnymi działaniami, a nie bzdurnymi komentarzami? Zupełnie nie rozumiem chęci zbudowania przewagi konkurencyjnej bazującej na oczernianiu drugiej firmy, nie mówiąc już o oczernianiu jej pracowników. Takim działaniem zamiast siły okazuje się słabość. Być może pracownicy traktowani są podobnie? Pani Ewelino, głowa do góry. Konkurencyjna firma musi uważać Panią za mocne ogniwo, skoro zdecydowali się na personalny atak w Pani stronę.

11.04.2017 19:49

Nadal wymagają ubezpieczenia, ale o wyjeździe zapomnij, hahahaha.
    ewa

27.04.2017 13:35

Panie Macieju, Twierdzenie pisemne, ze firma jest 'naciagaczem ludzi' niesie ze soba konsekwencje prawne. Porsze o tym pamietac wypisujac oszczerstwa. Dla wyjasnienia podaje, ze oszczerstwo jest oskarzeniem bez pokrycia w faktach oraz bez dowodow i jest karalne w wiekszosci krajow europejskich (wystepuje sie po zrobieniu screenow do administratora portalu o udostepnienie Panskich danych osobowych). Osobiscie spotkalam sie wylacznie z legalnymi umowami o prace w wydaniu HR Navigator.
    Asterix

07.04.2017 19:43

'Rekruter' i takie brednie pisze? To dopiero świadczy o profesjonalizmie u konkurencji!! Dzwine,że niby wyjazdów nie ma, skoro my zjeżdżamy w weekend! Panie z biura, też dokładnie wszystko wyjasnily, dzwoniły, tlumaczyly co po kolei. Wiem, że ciężka robota si szykuje, bo to święta, ale dam rade. Jak ktoś nie szuka pracy, to po co taka ścieme pisze??

07.04.2017 20:37

Od 2 poł lutego czekam na telefon od Pani Eweliny ot. wyjazdu. Jest prawie połowa kwietnia. Informacji brak. Na szczęście pracuję pod Polluxem, ale na telefon i tak poczekam. Zobaczymy po jakim czasie pojawi się oferta od Navigatora.
    Asterix

08.04.2017 10:32

Tez długo czekałem, ale się doczekałem, zadzwoń do nich i zapytaj. P.s. Do mnie tez Pani Ewelina dzwoniła, powiedziala jak jest wiec czekałem. Jak dla mnie firma ok, dobrze tlumacza, pilnuja ubezpieczenia i widać ze im zależy. Zobaczymy jak będzie w pracy? Dam znać.
    Rekruter

07.04.2017 17:41

Firma navigator zwodzi ludzi a potem twierdzi że to wina niemieckiego pracodawcy Nie dajcie się nabrać i nie czekajcie na wyjazd. Może sprzedają nasze dane osobowe jakimś firmom od marketingu?
    MARCIEJ

07.04.2017 15:14

CYKLOP u mnie również ta sama sytuacja, jarzyna uważaj na Pullux, mają straszny (usunięte przez administratora) pracowałem w Holandii 3 lata i wiem coś na temat patoluxa
    Kurka

06.04.2017 12:07

Czy z pewnością nie można powiedzieć coś dobrego o agencji? Nie wierzę żeby było tylko źle, to czysty przypadek.

04.04.2017 21:56

Pozdrowienia z Rotterdamu. Aplikujcie do Polluxu, jeśli chodzi o sortownię paczek, jak i inne prace Chyba, że wierzycie w obietnice Navigatora i długą listę oczekujących Pani Eweliny, to zimą w sandałach będziecie chodzić.
    niezadowolona

04.04.2017 16:22

Nie polecam HR NAVIGATOR jako firmy. Robią tylko ludziom złudne nadzieje.

29.03.2017 22:37

Ja też jadę z Polluxem do Holandii na sortownię paczek Navigator jak milczał, tak milczy.
    HRNavigator

28.03.2017 14:47

Szanowni Państwo, osoby, które biorą udział w procesie rekrutacji są na bieżąco informowane o możliwych terminach wyjazdu. Niezrozumiałe, zatem dla Nas są intencje osób wypowiadających się i dodatkowo nie uczestniczących w Naszych procesach rekrutacyjnych. Wszystkie osoby zainteresowane współpracą z Nami zapraszamy do kontaktu. W razie dodatkowych pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, HR Navigator
    nutella95

28.03.2017 15:07

Na bierząco? Gdyby człowiek sam do Was nie zadzwonił, to kontaktu w ogóle by nie było. Za każdym razem słyszę o liście oczekujących. Długa ta lista. Wyjazd miał być z początkiem marca. Ta agencja jest mistrzem w dodawaniu ogłoszeń z ofertami pracy, a rekrutacji brak.
    nutella95

28.03.2017 11:32

I ja czekam od początku marca na arbeit i nic się nie dzieje. Niech się sam navigator coś wypowie. Lecą w kulki.
    Frank

28.03.2017 10:33

HR Navigator realizuje nieszablonowe i dopasowane do potrzeb Klienta usługi pracy tymczasowej. Łączy ludzi szukających pracy z osobami, które potrzebują pracowników a to jak nam się będzie pracowało zależy w dużej mierze od nas samych. Wszyscy wiemy jak czasami ludzie postępują.

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon

6000 - 8000 PLN / m

Iza

23.03.2017 12:23

@Janek Z takim podejściem to nigdy nie będziesz zadowolony. Obrażanie innych to Twoje zajęcie? Smutne

21.03.2017 10:25

Z sortownią kurierską kiepa. Nikt z agencji się nie odzywa. (usunięte przez administratora)

23.03.2017 11:19

Dokładnie. Praca w sortowni chyba nie wypali. Nikt się nie odzywa. Obiecanki cacanki. A ogłaszają się non stop. Teraz w ogłoszeniach wymagają znajomości języka oraz własnego auta. Pewnie niedługo będą odliczać za nocleg, etc. Nie polecam. Firma kogucik.
    mag

17.03.2017 14:39

A jak z umową? Jest umowa niemiecka, czy polska?
    Monika

19.03.2017 22:50

Umowa na polskim ZUSie i niemieckim podatku. To jest umowa o pracę, wiec wszystko jest czarno na białym napisane. Zapewnione godziny w umowie i wszystkie inne kodeksowe dodatki. Wypłacają też normalnie ekwiwalent urlopowy.
    Łukasz

19.03.2017 23:02

Monika jeśli możesz to odezwij się do mnie na maila [email protected], jeśli dobrze kojarzę to wcześniej widziałem Twoje posty odnośnie pracy w pralni. Daj znać jak to wygląda na miejscu chodzi mi o zakwaterowanie i pracę. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
    Iza

16.03.2017 10:26

Fajna firma już z nimi pracowałam a teraz widziałam ofertę pracy dla koordynatora pracy zespołu w magazynie w Niemczech, super
    Nika

14.03.2017 19:39

Bardzo proszę o opinie na temat pracy w pralni? W jakim to jest miescie? A jeśli chodzi o język niemiecki czy rzeczywiście trzeba znać komunikatywnie? Ja wiem, ze to Niemcy ale angielski nie przejdzie w pracy:)? Dziękuje
    Pralnia

12.05.2017 18:58

Kłamstwa to Ty pleciesz. Nie obrażaj nas. Jest nas 25 osób i chcemy tu być. Praca pewna, firma sprawdzona i naprawdę dba o pracowników. Z koordynatorem da się wszystko załatwić, jeśli tylko się chce i odpowiednio wcześniej się rozmawia. Urlopy mozna zaplanować i długie i krótkie, ważne aby wpisać się wcześniej na grafik. Jeśli jesteś na grafiku to spokojnie urlop masz. Ja już kolejny raz jestem na urlopie i wracam. Planowałam wcześniej i bez żadnych problemów zawsze mogłam wyjechać. Fajnie by było jakby wszyscy inni tak rozliczali pracowników.
    niunia

10.07.2017 19:35

Witam. mam nadzieje że niedługo do was dojedziemy i stworzymy zgrany świetny zespół pozdrawiam Dora i Greg.Do miłego zobaczenia.
    Joe

14.03.2017 18:14

Jak tam praca i mieszkanie na sortownii ?
    Damian

12.03.2017 09:08

Czy ktoś ma informacje na temat pracy w pralni ? Dostałem taką ofertę.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

09.03.2017 19:46

Są w końcu jakieś wyjazdy, czy nie? Kto kiedy jedzie?

12.03.2017 19:03

Poczekam do końca marca. W tym czasie szukam też innych ofert.

12.03.2017 19:28

A jak tam jest z językiem? Dlaczego teraz agencja wymaga języka?

07.03.2017 17:09

Witam. Jest ktoś już w pealni przez agencję navigator ? Okolice Bon ?
    octopus84

06.03.2017 22:43

Witam serdecznie. Dostałem ofertę pracy w Niemczech z firmy HR Navigator. Jednak w mailu jest napisane, że składki społeczne będą odprowadzane do polskiego ZUSu. I tu sie pojawia pytanie: czemu nie do niemieckiego, a do polskiego? czy to tak powinno być?

05.03.2017 18:14

Wlasnie, mi sie wydaje, ze czesc ludzi traktuje ta prace jak objawienie czy niewiadomo co. A to zwykla praca i chetni nie sa tylko chlopacy mlodzi, ktorzy sobie ot tak pojada a ludzie, ktorzy utrzymuja rodziny i takie obietnice moga sie odbic na ich zyciu. To nie jest tak, ze sobie mozna czekac po miesiac czy dwa.
    marek

05.03.2017 23:03

Tak a np miesiąc, który straciłem na czekanie to co ? "Takie życie"? No sorry, to niepoważne co napisałeś.

05.03.2017 23:39

Jedni mogą czekać, inni nie. Jedni chcą czekać, inni nie. Nikt nikomu nic nie karze. Co dziennie odjeżdża dużo ludzi do Niemiec. Zobacz co się dzieje i jak szybko wracają. Tu idealnie nie jest ale praca jest, godziny są, kasa jest i na głowę nie pada. Byłem w wielu miejscach za granica i wiem co się może dziać, sam wiele niestety doświadczyłem i nikomu nie życzę takich przeżyć. Nie czekaj i jedz gdzie się da, a zobaczysz jak szybko będziesz wracał. Oby nie. Powodzenia, niepoważny.
    MARCIEJ

05.03.2017 18:14

PANOWIE, GDZIE DOSTANĘ ZAŚWIADCZENIE ŻE JESTEM ZAREJESTROWNY/UBEZPIECZONY TE 30 DNI? W ZUSIE CZY W URZĘDZIE PRACY?

05.03.2017 20:05

Jeśli byłeś zarejestrowany w urzędzie pracy to zaświadczenie bierzesz z urzędu pracy i wtedy nic więcej z ZUS nie potrzebujesz. Ja dokładnie tak miałem. Poszedłem do urzędu pracy wziołem kwit, że jestem zarejestrowany z data od kiedy i to wystarczyło. Ważne aby być zarejestrowanym ponad 30 dni.
    Nika

14.03.2017 19:33

W UP

05.03.2017 13:52

To ciekawe, bo z zeszłym tygodniu przyjechało dwóch nowych Gości w przyszłym tygodniu będą kolejni, dwóch pierwszych już w poniedziałek. Po co to gadanie, jeśli chcecie pracować to przyjeżdżajcie a rozmówki sobie prowadzicie. Jak poczytacie powyżej to zobaczycie nasze komentarze i opisy. Skoro jest lista oczekujących to chyba dobrze. A ja powiem tyle: nie chyba tylko napewno dobrze. Pracy jest w brud, warunki ok, kasa na czas, zaliczki są co tydzień. W zeszłym tygodniu koordynator rozdał pity niemieckie za 2016 i wszystko wyjaśnił, a polskie przyszły mailem. Może faktycznie lepiej idźcie gdzieś indziej, tu Was nikt nie oszuka.

05.03.2017 14:02

Chcemy jechać do pracy. Ja bym pojechał nawet dziś, ale póki co nie ma wyjazdów..

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa
    Darekk

04.03.2017 18:04

Dla mnie tez to dziwne. Nikt z navigatora sie nie wypowiada, to chyba tak, ze nie chca poblicznie nic zadeklarowac czy obiecac zeby nie bylo. Ja juz zrezygnowalem z 2 miesiecy czekania.

03.03.2017 11:11

Wiadomo już coś na temat marcowych wyjazdów?

05.03.2017 12:53

To po ciul dają ogłoszenia o pracę? Chyba trzeba szukać innej agencji.
    cyklop

31.03.2017 11:55

TERAZ CZYTAM TE KOMENTARZE, I ŻAŁUJĘ, ŻE WCZEŚNIEJ ICH NIE PRZECZYTAŁEM. CZEKAŁEM NA SORTOWNIĘ, I LIPA. Z URZĘDU PRACY MNIE WYRZUCILI, BO ZNUDZIŁO IM SIĘ CZEKANIE NA ZATRUDNIENIE PRZEZ HRAVIGATOR. DALI MI OFERTĘ PRACY W MAKU, ODMÓWIŁEM I ZONK. ANI PRACY, ANI UBEZPIECZENIA, NIC. NIE WIERZCIE W OBIETNICE DOT. WYJAZDU NA SORTOWNIĘ. POCZEKACIE MIESIĄC, DWA..TRZY CZY CZTERY, A I TAK NIC Z TEGO NIE WYJDZIE. JEST WIELE LEPSZYCH OFERT PRACY W DE. POZDRAWIAM.
    Agata

28.02.2017 10:54

Czy po wyjeździe do pracy za granicę jest bezproblemowy kontakt z firmą?
    Młody

01.03.2017 10:50

Kontakt jest spoko, bez problemów. Koordynator odbiera telefony nawet w nocy:)

28.02.2017 10:10

No, to masz;) Poczekales prawie dwa miesiace to se jeszcze poczekaj, az sie niemieckiego nauczysz. Nabrali ofert od ludzi i teraz przesiew, kiedys pojedziesz. Pojedziesz, nie? Zobacz jak Cie olali, szukaja nowych leps ych kabfydatow a Tobie nie dali znac, ze jest wymagany...jestes na koncu listy haha

28.02.2017 10:22

Jeszcze nie olali. Zobaczymy jak to będzie. Poczekam do połowy marca.

27.02.2017 20:13

Dlaczego Navigator nagle wymaga znajomości języka niemieckiego? Jak to jest z językiem w GLS?
    olo

28.02.2017 07:54

A skąd masz takie informacje?

28.02.2017 09:14

Teraz jak wrzucają ogłoszenia, to piszą, że wymagany język.
    elbrus

27.02.2017 10:33

Wyjezdza ktos dzis do Bonn ?? mamy 2 miejsca
    elbrus

26.02.2017 13:45

Witam, czy czeka ktos na informacje odnośnie wyjazdu na pralnie teraz w marcu ??

07.03.2017 17:06

Jestes juz w pralni ?

07.03.2017 20:36

Ja jade początek kwietnia
    Monika

26.02.2017 13:09

Przyjeżdżajcie na pralnie: fajna praca i dobre pieniądze. Na jednej pralni pod Kolonią miałam po 1500 euro na miesiąc. Tyle, że na produkcji Niemcy pędzili do roboty.
    Nana

03.03.2017 11:18

Monika ile osob tam pracuje. Oni nie wiem kiedy będą organizować wyjazd bo mowia ze to zależy od potrzeb klienta. Napisz jak tam wygląda zakwaterowanie i praca.
    Krzych

26.02.2017 11:37

Nie wiem po co te wpisy są. Znowu jakieś piep... jak przed świetami. Byłem, pracowałem i bylem zadowolony, jak już pisałem. Pojedzie i porobcie po 7 godzin i zobaczymy jakim głosikiem będziecie gadać. Dają kwatery za free i nie obchodzi mnie skad je maja. Jeśli kupili cały budynek i dają go nam za darmo to co w tym złego. Jak masz robotę za 1800 netto na magazynie w Niemczech to super, bo takich rzeczy nie ma. W Neuenstein nie potrzeba więcej godzin bo prawie połowa to godziny nocne wiec robisz mało a fajna kasa. Lepiej aby nie przyjeżdżajcie tam w ogóle. Jest fajna ekipa i mała rotacja. Ja nie dałem rady. Teraz odpocząłem i wracam za miesiąc lub dwa. Naprawdę mało jest takich firm gdzie jest tak jak mówią. Wiec po co to piep... Navigatorze naprawdę dobrze sprawdzajcie Gości i takich oszołomów nie wysyłajcie.
    viktor

25.02.2017 19:44

Faktycznie ja też czekam a w sumie inne roboty przepadają a w Navigator nie wiedzą nic. W poniedziałek dzwonie co jest grane.
    Karol

25.02.2017 18:03

HR Navigator świetnie organizuje wyjazdy do pracy!!!

25.02.2017 16:01

Zartujesz? Tyle czekasz? Na co? Ja w 5 dni pojechalem na pakowanie wlasnie tych zestawow...i co? 1800 euro netto po odliczeniu kosztow;) normalnie mozna robic duzo godzin i weekendy i o to chodzi przeciez! Jak jedziesz to do roboty a nie jechac po prostu. Co z tego, ze w navigatorze maja darmowe zakeaterowanie jak mudis. Dojezdzac a to nawet jak sie zrzucisz to 50 euro miesiecznie. A ze navigator wynajmuje caly budynek i jeszcze na tym zarabia to wiesz ofkoz?

27.02.2017 11:33

A gdzie ty jesteś zatrudniony? W Niemczech czy w Polsce? Pracuje z Rosjanami, którzy siedzą po minimum 12 godzin i zarabiają dokładnie tyle. I nie chodzi mi o robienie złej opinii Navigatorowi bo to, że organizacja samego wyjazdu, przepływ informacji i bardzo terminowa wypłata są to fakt. Tak samo jak to, że obiecują robotę, która może będzie a jak ktoś tu napisał grupa jest mała i rotacji też nie ma czyli jasne jest, że trudno się wbić. Tyle.
    Chudy

27.02.2017 13:23

Jak trudno się wbić, to chyba znaczy, że dobra robota. No to chyba warto czekać na telefon.

25.02.2017 10:21

Slabizna ta oferta w NEUENSTEIN na sortowni gls - wbrew temu co zapewniają pracy nie jest dużo, max 7 godzin a w tym przerwa, co z tego skoro nieplatna! Jak na wyjazd zagraniczny to szału finansowego nie ma - co to za frajda jechać i się nie narobić i nie zarobić? Na rękę po miesiącu pracy nie przywieziesz nawet 4 tysięcy!!!! Mój kolega pracuje tam już jakiś czas i mówi, żeby się na szybki wyjazd w marcu nie nastawić czyli zwykła ścieżka z tym, że wyjazd w marcu, jak już to w ostatnim tygodniu marca.

25.02.2017 15:32

Ty jedziesz tam na wczasy czy jak? Srednio 6 -7 godzin codziennie. A teraz przypomnij sobie co te ladku z navigatora mowia, ze wyjazd w marcu ale niewiadomo kiedy, nagabuja ludzi zeby miec w razie czego kogos wyslac a Ty se czekaj - przeciez to Ty w tym czasie tracisz i jestes na smyczy. Jak mi powiedzieli jakis czas temu, ze oddzwonia (juz po przeslaniu dokumentow) tak c zekam az dostane info zeby badania zrobic itepe...jak to laska okreslila "Przygotowujemy sie do wyjazdu" Pieprzenie. Ile "dopiero" czekasz kolego? Smieszne, pracoealen zagranica wiele razy i od kontaktu do rozpoczecia pracy mijalo kilka dni, maks tydzien.

25.02.2017 15:43

Czekam ok. 1.5 msc Poczekam do końca marca. Jeśli nic się nie wykluje, to aplikuję do pracomanii. Miałem ofertę do pakowania kawy, ale musiał bym się zebrać w dwa dni, aby pojechać. Pracomania ma oferty w DHL, obok Berlina... Szkoda tylko, że zakwaterowanie płatne. Co do godzin, zależy Mi na jak największej ilości. W poprzedniej firmie wychodziło Mi 280-310 h w msc.

24.02.2017 14:52

Do pracy zawsze będziesz z kim jechać. Zawsze jest więcej samochodów i sami się dogadujemy z kierowcami. W pokojach jesteśmy w większości po dwóch. A kwatery są w Bebrze, niecałe 30km od pracy.

24.02.2017 15:13

A ile Was tam mniej więcej robi? Duża rotacja pracowników? W sensie, czy dużo nowych ludzi przyjeżdża?

Zostaw merytoryczną opinię o HR Navigator