LIga Plus Sp z o.o.
6 143 6 1

Opinie o LIga Plus Sp z o.o.

Bogusia

Współpracuję z tą firmą już od dłuższego czasu,jak na razie współpraca układa się dobrze.Przynajmniej ja tak uważam. Polecam tę firmę wszystkim,którzy szukają pracy jako opiekunki.Polecam z pelnym zaufaniem.A firma "staje"na wysokości zadania aby wszyscy, zarówno z jednej jak i z drugiej strony byli zadowoleni i usatysfakcjonowani. Pozdrawiam cały team firmy Liga Plus! A szczególnie. P.Pauline Pozdrawiam, Bogusia R

Katar
@Bogusia 11.01.2019 03:13

+

Marek67D
@Katar 11.01.2019 18:15

Polecam Wynagrodzenie na czas

Marzenka
@Marek67D 11.01.2019 20:42

Potwierdzam

Renata Tkacz

wyjeżdżam któryś raz z kolei i nie narzekam

JJ12

Ta firma to katastrofa. Jestem w stanie wraz z narzeczonym udowodnić, że można pracować tam od 6:00 do 20:00 A nawet do 21:00. Warunki w mieszkaniu straszne.. na co też posiadamy dowód. 120 klientów do rozwiezienia to jest minimum bo to i tak jest za mało jak twierdzili na firmie. Do dzisiaj nie odzyskaliśmy naszych ciężko zarobionych pieniędzy. To jest kpina. Naprawdę ostrzegamy każdego kto chce skorzystać z oferty tej firmy jako pracownik DPD.

Zainteresowany
@JJ12 18.01.2019 14:41

Podaj jakiś kontakt do sb

JJ12
@Zainteresowany 18.01.2019 15:00

To podaj proszę do siebie jakiś kontakt A my na pewno się z Tobą skontaktujemy

Zainteresowany
@JJ12 18.01.2019 15:12

Email m123456789000@wp.pl

Zainteresowany
@JJ12 18.01.2019 15:12

Czekam na email

Marekfg

Polecam

Bozena_67r

Firma jest OK. Jak było coś nie tak na zleceniu, to koordynator interweniował. Pieniądze na czas i bez większych problemów. Formalności załatwione w miarę sprawnie Oceniam 9/10 Opieka

Liga Plus biuro

Witam, Opinia napisana 17.01.2019 15:14 nie jest napisana nami Bardzo prosimy nie pisać w naszym imieniu żadnej opinii Pane Kamile , bo jest pojęcie IP adresu Informacja zgłoszona do gowork

Kamil
@Liga Plus biuro 17.01.2019 16:36

O co tutaj chodzi? Może zgłosić zawiadomienie do samego wodza plemienia Machu Picchu

Liga Plus
@Kamil 17.01.2019 17:34

Po co Pan pisze komentarze w naszym imieniu?Bardzo dziwnie to jest:-)

Kamil
@Liga Plus 17.01.2019 18:01

Oj Anastazja tobie się chyba kraje pomylił ;)

Tortilla

Polecam!!!@

Krotka

Opieka-Polecam.Wszystko bardzo dobrze

KatarzynaCetnarska

Bardzo miły konsultant,wynagrodzenie na czas-)

Kamil

Keny pod jakim adresem mieszkałes??

Keny
Zweryfikowany użytkownik
@Kamil 16.01.2019 13:36

Hej. To jest blok 5 piętrowy(usunięte przez administratora) A czemu pytasz?

Kamil
@Kamil 16.01.2019 13:36

Keny ja byłem na 52249 Eschweiler Eisenbahnstr. 11 i było dokładnie to samo widzę że liga plus leci w kulki z każdym. Pozdro

Keny
@Kamil 16.01.2019 15:12

Tak dlatego Jeszce jestem na miejscu i walczę o pieniądze za pracę i koszt za podróż... ???? Pozdrawiam i do usłyszenia... Daj znać wszystkim znajomym i tym co pracowali aby wystawiali opinie... O TEJ FIRMIE... LIGA PLUS I co się dzieje w DPD w KOLONI... Jakie warunki pracy... Trzeba się zdzwonić w Polsce i wytoczyć im proces ZBIOROWY CYWILNY ABY już nie było tej firmy na RYNKU.... ???? ???? Pozdrawiam

Anonimowy
@Kamil 16.01.2019 15:12

W piątek jedziemy pod ten sam adres . Aż tak źle Tam jest ?

Kamil
@Keny 16.01.2019 15:25

Ja byłem na miejscu 1 noc która spędziłem w kuchni na taborecie. 516725669 mój numer dzwoń śmiało. Kiedy upominalem się o zwrot kosztów podróży to usłyszałem że takich rzeczy nie robią. A kiedy powiedziałem że w umowie jest napisane że firma zapewnia mieszkanie to gościu z ligi plus powiedział że w umowie nie ma nic o zapewnieniu łóżka!?!!?!?!? Jest za wytoczeniam procesu umowę mam świadków różniez

Keny
@Anonimowy 16.01.2019 18:10

Nie POLECAM I ODRADZAM Wyjazdu przez tę Firmę do tej pracy Jako Kurier DPD W Koloni....

HalinaK

Polecam Wszystko na czas

Keny

Firma jest beznadziejna... Moje sugestie dla LIga Plus Sp z o.o.: Nic nie można załatwić przez tą firmę... (usunięte przez administratora) człowiek jedzie tam, a tam jest całkiem inaczej niż mówią nam w Polsce i jest na Umowie... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: (usunięte przez administratora)zmienić personel, bo ten Jest nie KOMPETĘTNY... w zakresie swoich obowiązków... Nic nie wiedzą lub kłamią, a później nie odbierają telefonu...

Mirkaw

Moja mama pracuje z Liga Plus, wyjeżdża do Niemiec i jest bardzo zadowolona ze względu na fajne premie, dobre płace i to, że nie czuje się tam sama, bo jak coś nie gra to jest stały kontakt z agencją

Keny

Już o państwa Firmie poszła OPINIA SPOŁECZNOŚCIOWA... NA forum... LIGA PLUS Sp z o.o. NIE POLECAM... TEJ FIRMY NIKOMU kto się wybiera do pracy jako Kurier DPD w Koloni w Niemczech... Inaczej mówią na miejscu i jest napisane na Umowie... A co innego jest namiejscu... (usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: (usunięte przez administratora)aby miał kompetętny personel w FIRMIE...!!

Keny

Hej. Jeżeli ktoś mieszka w Krakowie lub blisko Krakowa to niech to już zgłosi do Prkuratury w Krakowie jak ta firma postępuje z Polakami za granicą. ŻE inaczej obiecują i jest na Umowie, a inaczej jest na Miejscu w Kolonii w firmie DPD gdzie KOORDYNATOR Aleks (rosjanin) wogóle się nie interesuje Polakami i nie odbiera TELEFONU...!!

Tomasz

Dramat!!! Po przybyciu na miejsce nie ma gdzie spać , powrót do Polski na drugi dzień ,

Keny
Zweryfikowany użytkownik

TRAGEDIA. TOTALNY Chaos tutaj panuje... Nikt nic nie wie... Koordynator, który miał się nami zająć i pomóc nie odbiera telefonu...! Mieszkania w tragicznym stanie... Nie ma normalnych łyżek. Materacy... ZAMIAST lodówki jest ZAMRAŻARKA. Pralka zardzewiała i nie chodzi... Nic tu nie ma... W pracy nikt nic nie wie gdzie i z kim ma jechać na szkolenie które ma trwać niby 2 tygodnie a po paru dniach zwalniają z byle powodu bez wypłaty i kazują wracać do kraju na własną rękę i grożą że masz natychmiast opuścić mieszkanie... Nie WYPLACAJĄ PUENIEDZY na czas i za wszystko jest kara Pieniężna... A ludzie w Firmie w Krakowie jak się do nich dzwoni to są nie KOMPETĘTNI i nic ich nie obchodzi Ludzka Krzywda...!! Uważajcie na tą Firmę... Odradzam wyjazdu...

Ewka

Bardzo kompetentna firma.Wszystko zgodnie umowy i na czas ;)))

Karolm
@Ewka 15.01.2019 08:09

Potwierdzam

Pantiac

Dobra firma!Jestem opiekunem już 6 rok i Liga Plus jest najlepsza(pracuje 4 m)

BarbaraLori

Pracuje z Liga Plus od ponad roku jako opiekunka i jest to najlepsza agencja. Liczy się dla nich dobro pracownika, pieniądze są zawsze na czas.

Emili19_76you
@BarbaraLori 14.01.2019 16:49

+ Polecam

Opiekunka

Duzo z tego co mówią to niestety kłamstwo. Nie polecam

PanMariusz

Hey,pracuje jako kurier.Wszystko w porzadku.Wynajmuje mieszkanie osobno(500Euro pokoj ze wszystkim ),wyzywienie gdzies 200 euro.

GosiaOpieka

Potwierdzam opinie o solidności pracodawcy.Po pierwszych 6 tygodniach współpracy szczerze mogę powiedzieć że jestem na TAK!

Mark
@GosiaOpieka 12.01.2019 18:01

Polecam

Cichy

Pracuje od grudnia. Zero życia. Nie polecam

Irek

I po co Kamilu kłamałes znalazłem Cie w necie ? Masz swoją firmę, szok , liga wydaje się być wporzudku ale o tym się przekonam niebawem

Kajtus

Dzien dobry!Polecam z czystym sumieniem.Najlepsza firma z tej branży z jaką dotąd współpracowałam. Panie mile a przede wszystkim kompetentne. Pieniądze na czas. Wszystkiego najlepszego w 2019!!!

Karolina
@Kajtus 08.01.2019 21:01

Polecam

Ewa
@Kajtus 08.01.2019 21:01

Potwierdzam i polecam:)Jestem bardzo zadowolona

Katarzynawielkowska
@Ewa 10.01.2019 16:25

Pracowałam pół roku w Liga Plus.Oceniam 9/10

MariuszMackowski70
@Kajtus 08.01.2019 21:01

Firma godna zaufania

Mvpkurier

Dodałem opinie które została usunięta tp już wszystko wiem. Napiszę jeszcze rwz. Robię miesiąc jako kurier zamiast 90-100 stopów robię po 150 kolega kończy pracę o 16-17 ja robie do 20 za takie same pieniądze jeżeli to wporzadku to ja już nie wiem

Liga Plus
@Mvpkurier 12.01.2019 12:29

Witamy, Bardzo rzadko wtrącamy sie w opinii o naszej firmie Ale kiedy osoba z konkurencji pisze pod rożnymi pseudonimami jako różne osoby, to nie możemy nie odpisać! 1.Jezeli mówimy o kurierach, to są mieszkania w których nie jest obowiązkowo mieszkać Te mieszkania są wyposażone i prawie tam wszystko jest Może gdzieś nie być jakiś drobnych rzeczy np czajnika ,ale pracownik płaci za to mieszkanie w samej Kolonii 200 Euro. Można na spokojnie zobaczyć ceny w Kolonii i nie znajdziesz za 200 euro w samej Kolonii czegoś takiego. Mieszkania są nowo wyremontowane(rok temu był remont) Każdy pracownik przed wyjazdem może poprosić nas o zdjęcia mieszkania 2.Nigdy nasz pracownik nie może wywozić 150-200 stopów:) to jest niemożliwie codziennie otrzymujemy raporty i jeżeli ktoś z naszych przyszłych pracowników będzie chciał zobaczyć,to będzie w tym zadnego problemu najlepszy nasz pracownik wywoził rekordowo 130 stopów i za to miał premie Ale to jest REKORD 3.Nie możemy usunąć żadnego komentarza, to może tylko zrobić gowork Gowork jest strona gdzie każdy ma prawo na opinie i jesteśmy dumni, ze tysiące pracowników są zadowoleni Oczywiście ktoś ale będzie niezadowolony czymś, to rozumiemy 4.Pane Kamil Szeluga.(Kamil,Piotr,Mvpkurier) Jesteśmy w temacie jaka była u Pana sytuacja. Nam dzwonili pracownice i nie bardzo milo odzywali sie o Panu. Nasz dział windykacji na spokojnie poczytał info o Panu. Okazało sie, ze Pan jest naszym konkurentem i ma firme!Pan ma bardzo długów zgodnie różnych stron internetowych.Pisaniem negatywnych opinii rożnym firmami konkurentem nic Panu nie da.Trzeba rozwijać swój biznes,a nie starać sie zrobić krzywdę innym Jeżeli naprawdę ta osoba która niby pracuje do 20(magazyn pracuje do 18:00 w Niemczech ale to nic:) to prosimy o imie i nazwisko i sprawdzimy info czy naprawdę kilka dziesiąt naszych pracowników pracuje poprawnie i tylko 1 osoba, która pisze w takim samym stylu jak i Pan Kamil na przykład wracam do PL(taki sam skrót wykorzystany) pracuje po 18 godzin:) i najważniejsze za ostatni 3 miesiąca u nas nie było żadnego kuriera Piotra NIP 5562771389 Kamil Szeluga Działalność gospodarcza Młyńska 8, 88-100 Inowrocław Z Poważaniem, Zespól Liga Plus

Kamil
@Liga Plus 12.01.2019 14:50

Proszę o nie publikowanie moich danych zamieszkania. W tej sprawie się jeszcze skontaktuje

Magdaaa

Opieka-Polecam

Kamil

Piotr miałem podobnie. Chłopaki mi o Tobie opowiadali pozdro

Piotr

Nie polecam, po przyjeździe nie miałem gdzie spać , rano pojechałem z kurierem i on pracuje od 6 do 20 koleś ledwo wyglada , dramat , wróciłem do pl na drugi dzień

Zostaw opinię o LIga Plus Sp z o.o. - Kraków

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LIga Plus Sp z o.o.