Opinie o Liga Plus Sp. z o.o.
Dlaczego My?
Nasz zespół to doświadczeni specjaliści z zakresu rekrutowania, zatrudniania i delegowania do pracy . Dobrze znamy zarówno polski, jak i niemiecki rynek usług. Doświadczenie zdobywaliśmy przez 5 ostatnich lat, każdego dnia poszerzając naszą wiedzę i umiejętności, dzięki czemu możemy dzisiaj zaoferować Ci najlepsze oferty pracy dla opiekunów osób starszych, kurierów i t.d.
Współpracując z Liga Plus wybierasz stabilnego pracodawcę, który sprawnie organizuje pracę i zapewnia wsparcie na wszystkich etapach!
+48 662 199 385
+48 662 199 354
+48 784 453 720
Pon-Pt 8:00 - 17:00
info@ligaplus.com.pl
kontakt@ligaplus.com.pl
od 2 msc pracuje wiec moge sie troche wypowiedziec, co najwazniejsze pieniadze wyplacaja w terminie i wszystko sie zgadza. warunki zakwaterowanie ogolnie dobre, pokoj, lazienka, dostep do kuchni, w kazdym razie mi pasuje Czy polecam? Tak 4/5
Jeżdżę z ligą od początku roku, znalazłam ich zlecenie na fejsbuku, szukałam nowej agencji, bo w poprzedniej zaczęły się problemy z wypłatami. Pani zadzwoniła, przedstawiła zlecenie, wszytsko było w porządku więc podałam dane do formularza, szybko dostałam odpowiedź o akceptacji. Jeżdżę zawsze swoim przewoźnikiem, firma nie miała problemu żeby zamówić mi u niego przejazd. Nawet jak skoczyły ceny przejazdów firma pokrywała całość. Jak pojawiły się problemy na zleceniu biuro szybko reagowało, zawsze dzwonią zapytać czy dojechałam. We wrześniu wracam po urlopie na swoje zlecenie. Pozdrawiam Panią Marzenkę
Pracuje dla Liga Plus od roku. Polecam ich jako agencję. Jak dla mnie są jedną z najlepszych na rynku pod względem warunków i współpracy. Pozdrawiam wszystkie Opiekunki pracujące dla tej agencji
Dzień dobry pracuje w firmie piąty rok jestem zadowolona ze współpracy Wynagrodzenie na czas podany w umówie kontakt z koordynatorka jest super Pani Manuela jest zawsze dostępna doradzi zawsze pomoże i jest bardzo sympatyczna Poradzi gdy jest problem Nie zostawi samej z kłopotem .Zycze wszystkim takiej koordynatorki Pozdrawiam Malgorzata
Drugi rok pracuję z tą firmą i jestem zadowolona. Koordynator Dominika bardzo pomocna. Polecam.
Wystawiam pozytywną opinię ze współpracy z Panią Katarzyną Lewandowska.Mila obsługa,dobra współpraca i pomoc w pracy.Firma uczciwa.Wszystko ok.
Dopiero drugi miesiąc pracuje w tej firmie ale polecam wszystkim. Dobry kontakt z biurem w Polsce a co najważniejsze wynagrodzenie w terminie i zgadza się z umową!
Koordynatorzy są bardzo pomocni. Dzieki temu praca zagranicą jest bezstresowa, polecam!
Najlepsza ocena jak do tej pory dla pani rekrutującej, Pani Karoliny. Jest bardzo sympatyczną pełną zrozumienia i życzliwości osobą z którą bardzo miło się rozmawia.
Witam, zastanawiam się nad wyjazdem do pracy jako kurier, czy pracuje lub pracowała może jaka kobieta i może coś opowiedzieć jak to wyglada, jak sobie radzi ? I najważniejsze czy to bezpieczna praca dla kobiety ?
Po kilku wspólnych latach mogę szczerze przyznać, że polecam to miejsce.Miła obsługa i opieka. Spotkałam tutaj wielu bardzo kompetentnych i otwartych ludzi. Rekrutacja w porządku, wszystko telefonicznie, do tej pory bez zastrzeżeń.
Cześć, chętnie wyjadę z kimś na kurierkę. Im bliżej granicy tym lepiej. Mam 27lat, jestem osobą bez nałogów. Prawo jazdy od 8lat i 3 lata doświadczenia w prowadzeniu busa. Jestem z woj. Lubelskiego. Zapraszam do kontaktu.
Cześć i jak wyjechałeś? Jestem zainteresowany, również mam 27 lat i jestem chętny do wyjazdu w najbliższym czasie..
Od paru miesięcy pracuje jako kurier w tej firmie. Polecam.
Pracuję jako kurier od początku roku. Wynagrodzenie zawsze się zgadza i jest na czas, kontakt z biurem w porządku. Warunki w mieszkaniu też dobre. Mogę polecić.
Unikać jak ognia, ściągnęli mnie i paru innych chłopów na mieszkanie w Erkrath,bez ciepłej wody, w robocie jako kierowca z punktu a do b płacili 9,80€/h. Przy czym trasa do Berlina wynosiła 14h a płacone za 13. Trasy nocne, 0 dodatków, auto z uszkodzonym czujnikiem adblue za który chcieli i być może mnie obciążyli. Generalnie polecam unikać, mieszkania w 6os, 3 w dużym pokoju ze wschodnimi sąsiadami.
czy serio placą 2400 euro netto za prace od pon do soboty?
Stawka miesięczna, to 2150 euro netto za miesiąc, gdy pracuje się 5 dni w tygodniu, lub 2400 euro netto, gdy robi się do tego soboty plus premia. Takie wyjaśnienie znalazłem w ofercie dla kierowcy kat. B. Do tego koszty zakwaterowania - 350 euro miesięcznie. A po 6 mies pracy podwyżka stawki. Tak piszą. Ale może ktoś, kto już dla nich robi, napisze, czy to prawda z tą podwyżką, i ile jej wtedy może być?
Czy ktoś może wybiera się w najbliższym czasie do pracy jako kurier w miejscowosci Neuss?
Dobra agencja, nie mam do czego się przyczepić. Praca taka jaką uzgodniliśmy, nie było żadnych niespodzianek po drodze. Polecam głównie ze względu na całą organizację, bo idzie sporo czasu zaoszczędzić (mam porównanie do innych agencji zatrudnienia)
Ogólnie spoko agencja. Kasa zawsze na czas i tyle ile ma być. Pracuje ponad rok i nie myślę na razie zmieniać roboty. Polecam.
A termin wypłaty ustala się indywidualnie czy z góry narzucany jest dzień, w którym będą przelewać pensję? Chodzi mi o to, że mam kredyt i muszę go płacić w terminie. Na jakiś dłuższy czas idzie się załapać w kurierce czy trzeba robić sobie jakieś przerwy i zjeżdżać do kraju? No i prawko B wystarczy?
Witam Pytanko na temat kurierki. Jeśli wyjeżdżam to gdzie jestem kurierem w dpd ?
A ja chętnie złożę cv do pracy na fabryce meblowej w Polsce. Trochę dziwne, bo całe ogłoszenie jest po ukraińsku i nie wiem czy jako Polak też mam szansę. Udało mi się zrozumieć, ze stawka wynosi 22zł na godzinę, ale czy po dłuższym czasie jakieś podwyżki wchodzą w grę?
Witam , jak wam się pracuje z Ligą Plus ? Jak wygląda praca na kurierce ?
Czy odpisujecie na wiadomości SMS? Chodzi o numer z końcówką 252. Czekam na odpowiedź od kilku dni.
Jak się pracuje w Liga Plus Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Liga Plus Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 101.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Liga Plus Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 60, z czego 52 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!