Liga Plus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Liga Plus Sp. z o.o.

Opinie o Liga Plus Kraków

Nie przegap nowości o Liga Plus Sp. z o.o.!

Karcher

04.07.2020 23:45

Polecam prace jako dostawca jedzenia
    pjosze

03.07.2020 16:07

Chcę wyjechać ze znajomymi jako kurier w Kolonii. Ktoś może z doświadczeniem na tym stanowisku wypowie się? :)
    Mała kobieta

20.06.2020 12:00

Witam!Niestety zycie zmusilo mnie o podjeciu decyzji o wyjeżdzie za granice i padło na Liga Plus Pracuje już 4 miesiąc Polecam

16.06.2020 22:04

Przemo

19.06.2020 23:48

Kurdeeee a tak chciałem pojechać tam pracować az takie złe warunki mieszkalne???
    Praca DE

15.06.2020 20:11

Praca spoko.....Liga zapewnia mieszkania, warunki normalne, oczywiście nie ***** hotele
    Bartosz Matusiak

22.05.2020 20:01

Polecam firmę Liga Plus, usługa wykonana terminowo.
    Gosc

01.05.2020 03:42

Firma solidna,pomocna w chwilach trudnych,a to jest ważne dla opiekunów
    @_@

25.04.2020 19:58

Pracuję jako opiekunka Cieszę się, że mam taką koordynatorkę! Pierwszy raz spotykam się z taką życzliwością i zrozumieniem. Polecam
    Polecam Opieka

21.04.2020 15:14

Pracuje dla Liga Plus od roku. Polecam ich jako agencję. Jak dla mnie są jedną z najlepszych na rynku pod względem warunków i współpracy. Pozdrawiam wszystkie Opiekunki pracujące dla tej agencji
    RW Uber

19.04.2020 13:06

Nie narzekam na współpracę z firmą, pieniądze na czas, wszystko załatwione jak powinno być, Koordynatorka przemiła. Mnie współpracuje się z nimi bardzo dobrze!
    Robert M@123

19.04.2020 22:18

A gdzie pracujesz? W Polsce czy za granicą?
    RW Uber

19.04.2020 23:05

Polska/Kraków
    Karol

14.12.2019 17:08

Polecam Wszystko zgodnie umowy Zawsze mam kontakt z koordynatorem

19.04.2020 04:00

Potwierdzam Jestem opiekunka Tez załatwiłam formalności i wyjechałam do pracy, I mam staly kontakt z biurem. 2 wynagrodzenie na czas
    Opiekunka Anna T

19.04.2020 00:09

Wróciłam ze zlecenia jako opiekunka i gorąco polecam współpracę. Koordynator dzwonił często do mnie i pomagał w rozwiązaniu problemów na miejscu. Wypłata na czas, zgodnie z umową Wcześniej pracowałem w Aterima I Medipe (słabe stawki, brak stałego koordynatora oraz nie zorganizowana obsługa transportowa) tu lepsza armosfera Jak sie coś zmieni to powiadomię!!!
    Tomek

16.04.2020 12:53

Pracowalem u nich prawie rok I polecam Zawsze wszystko na czas, mieszkanie najlepiej poszukac samemu, ale za 300 euro nic nie znajdziesz :-( Polecam
    Tomek

18.04.2020 20:25

Chyba pracowalismy w roznych firmach, bo zadnego problemu nie mialem Pracowalem w Kolonii I nie mialem zadnego Hamburgu Z innej strony w Polsce jako kurier otrzymuje 3000 zl I pracuje tak samo(tylko DHL),a tam mialem na czysto w 2 razy wiecej Polecam Kto nie ma rodziny i dzieci Nie wracam, bo mam wszystko w Polsce I 3000 dla mnie ok
    LIGA PLUS

18.04.2020 20:58

Szanowni Państwo, Sz.P Adam Andruszkiewicz, Opinie widniejące na naszej stronie są pisane przez 1 osobe pod różnymi pseudonimami,tak Sz.P. Andruszkiewicz? Nic z podanych przez niego informacje nie jest prawdą albo opisane ze strony widzenia osoby obrazonej i osoby ktora ma w .... umowy podpisane z pracodawca.Owszem pierwsze dwa tygodnie, czyli szkolenie jest mniej płatne, co nie jest niczym nadzwyczajnym (często za granicą to pracownik musi płacić za szkolenie a nie na odwrót) i najczęściej po tym okresie widać czy osoba będzie przechodziła na samodzielność lub jechała do domu. Czas pracy zależy od umiejętności kuriera, niestety ci którzy ich nie posiadają są dłużej w trasie, jednakże większość naszych pracowników pracuje standardowo 8-10 h.Za dobra prace czesto sa dodatkowe premii, jak czesto decydujemy nie my,a DPD I ich podwykonawca. Nasza agencja ma umowę z DPD,Nox i my nie zatrzymujemy żadnych pieniędzy na wynagrodzenia. Może to jedynie zrobić samo DPD, Nox Albo niemiecki podwykonawca, które ma określone przepisy których bezczelne łamanie prowadzi w najgorszym przypadku do nie wypłacenia wynagrodzenia za dany miesiąc albo kare.Jest to ujęte w aneksie oraz w umowie, którą każdy kurier dostaje na mail i ma dowolną ilość czasu by się z nią zapoznać. Czasami trafiaja osoby,ktore po prostu bez zadnego telefonu nie wychodza do pracy,albo wychodza o kilka godzin pozniej...tak Sz.P Andruszkiewicz? A potem pisza opinie Mamy wielu zadowolonych pracowników, którzy pracują dla nas długo, awansują, dostają dodatki i doceniają pracę. Niestety na naszą niekorzyść trafiają się osoby roszczeniowe, które nie uznają zasad a potem wylewają swoją frustrację wynikającą z wyciągnięcia konsekwencji na forach. W tym momencie mamy wielu pracowników, jasne zasady pracy, kilka mieszkań do wyboru, które zawsze można zmienić lub znaleźć własne lokum, możliwości zjazdów do Polski, ubezpieczenie zapewnione pracownikowi w Niemczech i Polsce. Nasze stawki są bezkonkurencyjne nie tylko na tym stanowisku pracy,co więcej jeśli dana osoba może przejść do innych prac, które mamy w ofercie jeśli praca na DPD się nie spodoba. Zawsze idziemy na rękę pracownikom, jednak kiedy ktoś wykazuje się otwartą ignorancją wobec zasad, to spotykają go konsekwencję określone w umowie. Wiadomość do Panów, którzy wylewają w komentarzach swoje nieuzasadnione żale : proszę kierować to do sądu, chętnie się w nim pojawimy w celu ostatecznego wyjaśnienia Państwu, tego co już niejednokrotnie zostało wyjaśnione, dziękuję. Ale jak do Panow(do Pana Andruszkiewicza I 2 kolegow jego 1 z ktorych 3 razy pozniej o kilka godzin wychodzil do pracy i jakos przed zjazdem wzial ze soba LED oswietlenie prawie na 1000 euro za ktora szuka niemiecka policja jego) Zyczymy milego wieczoru i zdrowia w ten trudny czas dla kazdego z nas
    Magda

19.03.2020 16:17

Polecam Bardzo miły zespół biurowy
    Laura1591

25.02.2020 15:42

Pilnie potrzebuje sie skontaktować z koordynatorami dpd w koloni czy jest ktos kto ma numer do cristofa lub kogoś innego ?
    LigaPlus

26.02.2020 00:14

Proszę się skontaktować mailowo lub telefonicznie z nami, pozdrawiam.
    Mobing

Polecam 5/5

26.01.2020 10:50

pracownikKurier

26.01.2020 22:00

Pracuje tez z nimi Wszystko dobrze.Moja ocena 4/5 Mieszkanie od dpd średnio-średnio’ Zjechałem stad za miesiąc,bo znalazłem pokój wynajmuje teraz osobno pokój w mieszkaniu(4 osoby mieszka)-700 euro+kaucja.Niestety w Kolonii bardzo drogo i 300 euro jeszcze super
    BartoszC_C

24.01.2020 23:09

Polecam Pozytywna i punktualna firma...wszystko na czas!!!
    Seba

24.01.2020 07:46

Moja opinia jest Bardzo Dobra na temat Liga Plus, polecam moja pierwsza praca przez agencje za granicą i jestem bardzo zadowolony! Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Liga Plus?

Kontakt - Liga Plus Sp. z o.o.

ul. Grunwaldzka 10/10 31-526 Kraków

Branża główna: Wykończenie wnętrz

Kdmx1337

15.01.2020 21:56

Ile wychodzi na czysto z miesiąca odliczając jedzenie itp.
    Karolinka///

18.01.2020 01:21

Hey Jako opiekunka?
    Wawa

05.01.2020 13:40

Polecam +_+ Firma godna zaufania
    Iskra

02.12.2019 05:16

Pracuję i jestem zadowolona z firmy. Pieniądze zawsze na czas, rzetelna obsługa. Polecam
    Iskra

05.01.2020 01:02

Hm? Pracuje jako opiekunka, to spokojnie

03.01.2020 09:34

Jaki dress code obowiązuje w LIga Plus Sp z o.o.?
    Pracownik123

04.01.2020 02:27

Absolutnie nie, na totalnym luzie ;)
    FilM

30.12.2019 02:28

Witam praca spełnia oczekiwania, nie mam żadnych powodów do narzekania Pozytywna firma
    Stanlej

30.12.2019 08:53

A przy czym robisz mieszkania fajne jaka miejscowość w niemczech
    Elko

11.12.2019 13:31

zdecydowanie polecam! *_* Spoko warunki mieszkaniowe,stały grafik Dobrze,ze dodatkowo można pracować w sobotę i mieć za to kasę Polecam
    Stef

12.12.2019 15:47

Dają umowę zlecenie? (brak urlopu), a składki jakie płacą? Możesz coś napisać.
    zainteresowany

02.12.2019 13:10

Może ktoś napisać jak naprawdę wygląda praca? interesuje mnie to ile tak naprawdę trzeba pracować dziennie godzin? czy jest to powyżej 10h? jak praca dokładnie wygląda? jakim autem się jeździ? czy mieszkania zadbane, czy to hotel pracowniczy? z góry dzięki za informacje :)
    Monika

10.12.2019 14:53

A po ile osob w pokoju i to hotel czy mieszkania?
    Byly

11.12.2019 14:50

Mieszkania 2-3 pokojowe Po 3 osoby

03.12.2019 16:38

Polecam!!!!!
    Pawel

03.12.2019 19:28

Możesz coś więcej opisać bez języka da radę ogarniać
    Pawel

03.12.2019 19:23

Witam. Powie mi ktoś coś o tej pracy jak to wygląda jaka kasa na czysto i czy trzeba wziąć nawigację lepiej żeby szybciej ogarniać trasę jakie warunki mieszkalne czy ludzie w porządku proszę o szybki odpis ????
    markus

03.12.2019 14:23

witam .mam pytanie bez jezyka da rade robote ogarnoć ile na czysto mozna zarobić juz po wysztkich od tronceniach i czy trasy te same cy sie zmieniajol i czy miec swojol navi

29.11.2019 04:16

dobra rzetelna firma
    Lukasz

18.11.2019 21:18

Jak wyglądają pewne kwestie? Wyjazd na własną rękę czy organizowany jest jakiś grupowy wyjazd? Jak wygląda sprawa mieszkań? Czy mieszka się z ludzmi z ekipy by dogadać się z dojazdami na miejsce pracy wspólnie chociaż na początku by zaznajomić się w terenie? I najważniejsze,co z meldunkiem i ubezpieczeniem?
    Liga Plus

21.11.2019 10:53

Szanowny Panie Wyjazd jest na własną rękę, miejsce w mieszkaniu pracowniczym to koszt 300 euro mies odejmowane z wynagrodzenia, dojazd do miejsca pracy jest zapewniony,ubezpieczony jest Pan w Polsce i zagranicą, nie ma możliwości meldunku na mieszkaniu pracowniczym, w celu uzyskania szczegółów zachęcam do kontaktu tel, zapraszamy i pozdrawiamy
    AnLas@

17.11.2019 23:59

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą. Wszystko w umowie, wynagrodzenie na czas, pracownicy zawsze życzliwi i pomocni. Polecam !!!
    Pilot

16.11.2019 21:09

Firma w porzadku,wynagrodzenie na czas Pracuje pol roku I polecam

07.11.2019 20:12

Michal

08.11.2019 09:22

Znasz mnie 100%,jeżeli pracowałeś na dpd;-) Mam 1,5 tura,a nie 1 I pracuje od 6 do 18! Jak możesz mieć 1 tur i do 19:-)
    były pracownik

16.11.2019 09:03

na pewno mnie znasz a jazda wieczorem na Depot i z powrotem dobrze wiesz o której się wracało bo ty możesz sobie skończyć wcześniej ale ktoś skończy później i musisz czekać na niego a poza tym co ty masz do pisania jak masz niemiecką umowe
    KubaNiemcy

15.11.2019 02:35

Witam jestesmy pracownikami ponad miesiąc uważamy że firma jest godna polecenia
    Wojtek

14.11.2019 13:22

Dzień dobry pytanko ile punktów dziennie do rozwiezienia
    Babka

12.11.2019 02:44

Całkiem się opłaca,z Liga Plus robiłem w Niemczech. dobre warunki pracy i ekipa fajna
    Markus

08.11.2019 22:49

Heyka Polecam
    Kris27

08.11.2019 16:56

Jak to jest z językiem? Naprawdę nie trzeba?
    KurierKoln

08.11.2019 22:10

Język jest praktycznie niewymagany, dostajesz liste na której jest 10-15 podstawowych zwrotów, tam pracują sami Polacy i nikt nie ma problemu :) Jest opieka koordynatora, który mówi po polsku, także jest ok.

Zostaw merytoryczną opinię o Liga Plus Sp. z o.o.