Liga Plus

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Liga Plus Sp. z o.o.

Opinie o Liga Plus Kraków

Nie przegap nowości o Liga Plus Sp. z o.o.!

Madzia

27.08.2022 13:00

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Szybko znaleźli odpowiednią pracę dla mnie. Polecam
    Madzia

26.08.2022 18:59

ola.ola

26.08.2022 00:58

Świetnie mi się współpracuje z tą firmą. Są bardzo wyrozumiali i dbają o pracowników. Polecam serdecznie.
    Agata

21.08.2022 15:55

Jestem zadowolona. Poprzednia agencja nie byla tak pomocna w roznych kwestiach-/-Poleconko :)
    PGramatykaP

06.07.2022 13:04

Firma zapewnia dobre wynagrodzenie, bardzo miłą obsługę i dobre warunki pracy. Jeśli ktoś oczekuje od pracy fajnej atmosfery i komfortu to polecam. Istnieje możliwosc zaliczek
    MN

22.03.2022 15:36

Witam, czy jeździ ktoś jako kurier w Kolonii, z tej agencji, jak tak to proszę napisać czy warto, jak to wygląda itd
    Pytanko

22.03.2022 13:39

Jak wygląda zakwaterowanie dla par? Czy pokój jest z łazienką? Na ile osób jest kuchnia?
    Tomasz

15.03.2022 13:50

Atmosfera, kontakt z przełożonymi, zarobki w porządku. Nie narzekam na tę pracę.
    Robert

07.03.2022 19:15

Podoba mi sie praca tutaj, bo atmosfera jest w miarę spokojna. Jest stabilnie i nie ma na co narzekać. Zarobki są w porządku.
    Joanna

04.03.2022 15:18

Jestem zadowolona z pracy. Jest stabilnie i bezpiecznie, wypłaty o czasie. Nie mam na co narzekać.
    RobertK

01.03.2022 13:21

Pracowałem w Lidze 2 miesiące temu przez kilka miesięcy. Musiałem wrócić z powodów rodzinnych, jednak jak wszystko się ustabilizowało postanowiłem wrócić, ponieważ bardzo dobrze wspominam tę agencję. Pracowałem już w wielu miejscach, a z tej firmy jestem najbardziej zadowolony dlatego postanowiłem wrócić. Wypłaty są zawsze na czas, jest stały kontakt z agencją, która dba o pracowników, ich potrzeby i zawsze stara się pomoc i można na nich liczyć. Praca jest przyjemna i łatwa do nauczenia z możliwością awansów. Sprzęt, zakwaterowanie oraz dojazdy do pracy również są zapewnione. Polecam i zamierzam zostać na stałe.
    Niuniek534

21.02.2022 12:49

Witam. W dniu 19.02.22 wyjechałem do Niemiec do pracy jako kurier do poczty niemieckiej miałem zapewnioniona kwaterę ze strony firmy Liga plus za 300 euro co się okazało że kwatery nie było sprawę zawalił pan kordynator nie potrafił ogarnąć tematu. Nie odbiera telefonów ani wiadomości SMS. W obiecankach z strony Liga plus obiecali coś w ostatniej chwili zorganizować nocleg nie udało się więc postanowiłem wrócić z powrotem do Polski.Nie polecam tej firmy ze względu na nierzetelnosc pracownikow i kordynatorow . Nawet nie mają sumienia odczytać i odpisać na smsy. Na koniec chciałbym pozdrowić pana kordynatora Wiktora który jest osobą niekompetentna. Pozdrawiam
    Bbbart

20.02.2022 17:19

Pracowalem przez agencje dorywczo przez 4 msc. Jestem zadowolony, bo moglem sobie dorobic, wyplata byla na czas i kontakt bezproblemowy.
    Wojciech1982

30.01.2022 16:18

Firma w porządku szybko załatwiają formalności. Koordynatorki kompetentne, wypłaty na czas.
    Maria

27.01.2022 12:47

Wszystko super ! Stały kontakt z pomocnymi koordynatorkami, dobre pieniądze i wypłaty na czas.
    Elżbieta

27.01.2022 12:43

Współpracę z tą firmą oceniam pozytywnie. Pracowałam jako opiekunka osób starszych i byłam bardzo zadowolona. Przejrzyste warunki, wszystko zgodnie z umową
    Maria

27.01.2022 12:19

Pracuję z nimi od kilku miesięcy. Do tej pory wszystko przebiega bardzo dobrze. W razie potrzeby można liczyć na pomoc biura będąc za granicą.
    Domino12345

27.01.2022 12:14

Nie polecam tej agencji nikomu, same problemy z nimi. Pracowałem jako kierowca busa w poczcie niemieckiej i tragedia. Miała być opieka polskiego kordynatora, a żadnej takiej pomocy nie było z ich strony. Bardzo trudno było dogadać się z brygadzistą. Mówili że bez problemu dają zaliczki, a ja 3 tyg się prosiłem i dzwoniłem. Zero kontaktu między sobą, dzwonisz pod jeden numer i mówią co innego a dzwonisz pod drugi numer i znów co innego. Zero wyjaśnień za co i dlaczego ucięli pieniądze z wypłaty. A na sam koniec już wg nie odbierają telefonu i mają człowieka w(usunięte przez administratora) !!!!! Nie polecam nikomu !!!!!!

07.01.2022 09:30

Po jakim czasie można dostać umowę na stałe w Liga Plus Sp. z o.o.?
    A?

16.01.2022 02:23

W biurze?
    MateuszOpieka

02.01.2022 01:56

Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Liga Plus?

Kontakt - Liga Plus Sp. z o.o.

ul. Grunwaldzka 10/10 31-526 Kraków

Branża główna: Wykończenie wnętrz

Aa

07.12.2021 07:59

Hej, mam ofertę wyjazdu w styczniu do Duren - kurier GLS. Czy może ktoś powiedzieć coś wiecęj o pracy? Ile stopów, paczek? Jak z zakwaterowaniem? Czy agencja zapewnia transport do Niemiec?

02.12.2021 14:45

Praca w porzAdku Polecam
    Obiektywny

01.12.2021 19:06

Nie byłem i nie pracowałem. Bardzo chciałem ale po przeczytaniu umowy, która zawiera tzw. haczyki zrezygnowałem. Stawka początkowa szkolenia pierwszy tydzień 100 euro, drugi tydzień to 175 euro i to jest pół etatu. Przechodząc na cały etat to jest 350 euro czyli miesięczne wychodzi ponad 1400 euro z tym, że muszą być określone normy w innym przypadku wraca się na stawkę 175 euro czyli pół etatu. Za szkody i ewentualne mandaty potracają pracownikowi. To dodatkowe 300 euro premii uznaniowej, które się otrzymuje czy ma motywować to jest chwyt bo niby ta premia pokrywa zakwaterowanie, które moim zdaniem zapewnia już firma kurierska albo z które płaci, czyli to nie jest żadna premia. Polska umowa zlecenie. Warunki pracy jak dla mnie dla desperatów. Sama stawka szkolenia za pierwszy tydzień przy takich skromnych zarobkach bo dochodzi do tego życie i wyżywienie jest śmieszna.
    Mvpkurier

12.01.2019 08:44

Pracuje jako kurier miesiąc czasu to co mówią ludzie z ligi plus przed przyjazdem to kłamstwo na miejscu zupełnie inaczej to wygląda. (usunięte przez administratora) smród zamiast 100 stopów to 130-200 nie polecam sam czekam jeszcze chwile i wracam do pl
    An

31.07.2019 09:44

Dokładnie. Nie liczą się z pracownikiem. Czekam na załatwienie mojej sprawy przez tę firmę i wówczas wszędzie opiszę jak postępują.
    Piotr

14.10.2021 21:21

Czy to prawda,że tyle stopów czy jednak ponad 100?

11.09.2021 13:56

Ile miesięcy minimum kontrakt na kurierce jest?
    Kurier

04.10.2021 14:05

Umowa zlecenia na rok z 4tygodniowym okresem wypowiedzenia.
    1988

02.10.2021 00:24

Czy test na covid i dojazd są we własnym zakresie czy agencja opłaca?

08.09.2021 19:51

Bardzo miła obsługa i dobre są warunki pracy
    Krzys

17.09.2021 21:01

Praca od 5:30 rano na magazynie ,później załadunek busa wyjazd około 9/10 do rozwiezienia średnio ponad 100 stopów nie paczek gdzie na 1 stop możesz mieć np 8 opon na 4 piętro . Gdzie wcześniej pracowałeś ? Marek
    Niemcy

03.11.2019 18:20

od 2 msc pracuje wiec moge sie troche wypowiedziec, co najwazniejsze pieniadze wyplacaja w terminie i wszystko sie zgadza. warunki zakwaterowanie ogolnie dobre, pokoj, lazienka, dostep do kuchni, w kazdym razie mi pasuje Czy polecam? Tak 4/5
    Mak

27.07.2020 11:59

Potwierdzam’
    Kuzyn

24.08.2021 18:59

A na czysto ile wychodzi na polskie po odliczeniu wszystkiego
    Edmund

26.07.2021 12:43

Chciałbym wyjechać do pracy jako kirier w niemczech. Czy bez szczepienia obędzie się bez problemów, utrudnień? Czy lepiej nie jechać bez szczepienia.
    Edmund

26.07.2021 12:24

Chciałbym wyjechać do pracy jako kurier, ale nie mam szczepienia. Czy będę miał tam jakieś problemy, utrudnienia w niemczech? Czy normalnie można jechać na 2 miesiące?
    Marcin

12.07.2021 17:03

Mam pytanie bo za trzy dni wyjeżdżam do Niemiec co jest potrzebne aby zabrać ze sobą? Może tak co jest na miejscu na mieszkaniu?
    Marcin

14.07.2021 15:30

Jadę do Duren
    Adam90

25.07.2021 20:05

Jak tam praca?
    Franek

30.06.2021 12:32

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca jako kurier dls duren te 90 paczek to trzeba rozwiesc w jeden dzień czy przez cały tydzien i jak zakwaterowanie
    Kurier GLS

02.07.2021 14:33

Hey Wiadomo za 1 dzien :) Mieszkanie spoko,trafilem na dobrego sasiada Moj znajomy mieszka na innym mieszkaniu i tam sasiad u niego ma 20 lat i caly czas muzyka i pilka nozna do nocy… Ogolnie polecam
    Koben

16.04.2021 13:05

Szukam kogoś do wspólnego wyjazdu jako kurier DPD Kolonia.
    Koben

17.04.2021 19:29

A zakwaterowanie? Ile osób na mieszkaniu? To jakiś hotel pracowniczy czy mieszkanie wynajęte?
    Makay

02.07.2021 14:29

Prawdopodobnie będę jechał za tydzień
    Derwen

17.06.2021 10:00

Czy ktoś pracował na poczcie i tam rozwoził przesyłki? Jeżeli tak, to jakie warunki pracy i noclegu. Będę wdzięczny za szczere opinie. Pozdrawiam.
    Magdalena

04.06.2021 16:39

Jeżdżę z Ligą plus od lutego na zlecenia w Solingen. Pracuję przy małżeństwie, jestem bardzo zadawalona z warunków. Wynagrodzenie jest zawsze na czas, Panie w agencji bardzo mile polecam współprace z Pania Kasią i Panią Marzenką zawszę jestem pod ich stała opieką na wyjazdach, Dobre stawki i przy dluższej współpracy bonusy pieniężne, Polecam jedna z lepszych firm na wyjazd.

20.05.2021 11:03

Czy w Liga Plus Sp. z o.o. możliwa jest wypłata wynagrodzenia w częściach, częściej niż raz w miesiącu?
    Liga Plus Sp. z o.o.

04.06.2021 12:05

Witam, Jest możliwość otrzymania zaliczek

04.06.2021 12:00

Rzetelna agencja, z którą nie boję się wyjeżdżać do pracy do Niemiec
    Opinia TK

19.04.2021 15:24

Polecam Pracowalem z nimi jako kurier DPD!!! Wynagrodzenie na czas, zawsze sa pod telefonem

05.01.2021 15:52

Pracuje ktos w Duren jako kurier GLS? Moze sie wypowiedziec?
    Radek

08.01.2021 20:00

Jedzie ktoś teraz może do Duren jako kurier ?
    Kurier

14.04.2021 20:01

Właśnie załatwiam wyjazd do Duren , jak uda to 18.04 wyjade jako kurier
    Gls

07.03.2021 09:39

Witam. Pracuje ktoś jako kurier GLS ?? MAM WYJECHAC W TYGODNIU JAKO KURIER. I Chciałbym się dowiedzieć jak to tak naprawdę tam jest?? Tyle opinii różnych i nic szczególnego na temat . Mieszkanie w miesjcowosci wuppertal w miarę ok ?? Czy lepiej szukać czegoś innego ??
    mondz

04.04.2021 18:46

I jak? Proszę o rzetelne informację, też mamy wyjechać niedługo

Zostaw merytoryczną opinię o Liga Plus Sp. z o.o.