Opinie o Labour Force Sp. z o.o. w Łódź

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych oraz byłych pracowników o firmie Labour Force Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Labour Force Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Pośrednictwa pracy tymczasowej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Labour Force Sp. z o.o. w Łódź

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 26 dni.

Jaki dress code obowiązuje w Labour Force Sp. z o.o.?

tragedia Nowy wpis

Wypłata wynagrodzenia do 25 dnia każdego miesiąca. Skoro 25 wypada w sobotę - to wypłata wypada w piątek 24. No chyba, że coś się wydarzy to przecież nikt nie zdąży zrobić przelewu. Po licznych telefonach usłyszeć obietnicę przelewu POŁOWY wynagrodzenia w poniedziałek, następnie w poniedziałek usłyszeć kolejną obietnicę przelewu na dzień następny, i kolejny by dopiero w czwartek dostać połowę wynagrodzenia - bo przecież kolejna połowa przyjdzie w piątek rano - o ile przyjdzie.. Pozdrawiam obecnych i przyszłych pracowników.

Edyta Nowy wpis

hejka, widziałam na stronce, że można dzięki nim znaleźć coś w logistyce i byłabym zainteresowana od kolejnego roku ale jeszcze w lutym ktoś pisał o odzyskiwaniu jakiś pieniędzy. czy ktoś był tu niedawno i mógłby zdać mi relację ze współpracy? nie ma żadnych problemów?

Eli Nowy wpis
Klient

Właśnie pomagam odzyskać pieniądze pani z Ukrainy,od 4 miesięcy nie może doprosić wypłaty ,koordynatorka obiecywała wiele razy przelew,teraz nie odbiera telefonu,nr telefonu na stronie wyłączony ,na email nie można wysłać wiadomosci.Dzwonilsm do koordynatorki jako poszukująca pracy ,takze nadal działają i (usunięte przez administratora) ludzi ,adres Pani podała mi Piwna Łódź.

Jak oceniasz przebieg rozmowy kwalifikacyjnej na stanowisko Praca na produkcji w firmie Labour Force Sp. z o.o.? Podziel się z nami pozytywnymi aspektami rekrutacji, jak również wszelkimi zastrzeżeniami odnośnie procesu. Jaki był rezultat Twojej rozmowy?
logo firmy DORADZTWO FINANSOWE
Ametros Facilities Management
(254 opinii)
logo firmy PRAWNIK
Łódź
INTER PARTES Cieślak i Włodarczyk sp.j.
(24 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Katarzyna

Oprócz problemów pojedynczej osoby z szefową to widzę że chyba spoko, nie ma tragedii. Zwłaszcza, jak praca stała i płacą na czas. A można tylko poznać kwotę wynagrodzenia na ten rok?

Madzia

Praca stała bez przestojów, wypłaty zawsze na czas . Koordynatorzy pomocni zawsze pod telefonem. Polecam

Zainteresowany

Przestaliście korzystać z tego forum, jest jakiś powód? Mam nadzieję, że dobrze sie pracuje?

Olgierd

Łatwo się oskarża tylko czy są ku temu podstawy? Może nie jest idealnie ale ja nie narzekam.

dramat

Kobieta z zarządu tej firmy mobinguje. Pracowałam tam i nie polecam. Nie polecam też osobom zatrudniającym się do ich klientów, są wykorzystywani za mniejszą kwotę niż jakby poszli pracować bezpośrednio do klienta LabouForce.

pisio87

Oni się teraz mieszczą na Zachodniej 22

Jakieś wieści z przedsiębiorstwa Labour Force Sp. z o.o. w miejscowości Łódź? Jeśli wiesz co aktualnie słychać w tej firmie, podziel się z nami tą wiedzą w komentarzu. Co twoim zdaniem o firmie Labour Force Sp. z o.o. powinny wiedzieć osoby starające się tutaj o zatrudnienie? Napisz opinię o tym pracodawcy, pomóż innym w podjęciu decyzji zawodowej.

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Labour Force Sp. z o.o. - Łódź

• Jak się pracuje w Labour Force Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Labour Force Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Labour Force Sp. z o.o.
3/5 Na podstawie 2 ocen.
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)