SAVOIR Group

Praca

• Skierniewice
  • Ciechanów
Katowice - Savoir Group Biuro Regionalne

5. Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Opinie o SAVOIR Group Warszawa

Nie przegap nowości o SAVOIR Group Sp. z o.o.!

15.06.2026 10:48

☀️ Lato kojarzy nam się z działaniami w terenie, akcjami promocyjnymi i pracą zespołową — dlatego wracamy dziś do jednej z realizacji dla marki Play.

To przykład projektu, w którym ważna była dobra organizacja, energia zespołu i sprawna obsługa wydarzenia na miejscu.

🎪 Hostessy i promotorzy wspierali strefy promocyjne
    📦 Zespoły logistyczne dbały o POSM i przygotowanie stanowisk
    🤝 Koordynatorzy czuwali nad przebiegiem działań
    💜 Całość opierała się na współpracy i zaangażowaniu wielu osób

Tak wygląda praca przy projektach terenowych — dynamiczna, praktyczna i wymagająca dobrej komunikacji.

Dziękujemy wszystkim osobom zaangażowanym w realizację tych działań.

Jeśli interesuje Cię praca w eventach, akcjach promocyjnych i marketingu terenowym — obserwuj nasz profil.

Z nami zdobywasz doświadczenie w praktyce.
    B. Ł.

04.11.2020 12:13

Czytając niektóre opinie nóż w kieszeni się otwiera... Firma, a przede wszystkim ludzie ją tworzący, to gatunek na wymarciu. Wiesz, że gracie do tej samej bramki (co dzisiaj nie jest wcale takie oczywiste). Wsparcie udzielane przez przełożonych (moim zdaniem) niejednokrotnie wykracza poza ich umowne obowiązki. W niemożność dodzwonienia się do przełożonej (jak to ktoś napisał wcześniej) nie wierzę, kontakt z pracownikami firmy jest wzorowy, zarówno w terenie jak i w kwestiach administracyjnych. Ktoś wspomniał też o wekslach na samochody, tutaj wystarczy postawić się na miejscu drugiej strony, oddając do dyspozycji samochód (w moim przypadku z 2019 roku z ~10 tyś km przebiegu) osobie tylko po procesie rekrutacji naturalnym jest, że chcemy się zabezpieczyć przed osobnikami z serii "jaki jest najszybszy samochód na świecie? -Firmowy!". Reasumując, wszystkich zainteresowanych współpracą z w/w firmą zachęcam do kontaktu bezpośredniego i wyrobienia sobie własnej opinii. Zaryzykuję, że opinie niepochlebne są od osób roszczeniowych i obojętnie gdzie by nie byli, zawsze będą generować problemy. Pozdrawiam wszystkich z Savoir jak i czytających.
    Kirk

07.07.2025 15:50

Opinia chyba lekko przesadzona.. nie wiem czy jest aż tak super jak opisujesz. Tyle lat tu pracuje, mamy 2025 rok a nadal jakoś nie doszedłem do zarobków Twojego poziomu xd

07.07.2025 16:19

Szanowny KIRK, czy opinia wystawiona przez B.Ł. jest przesadzona czy nie pozostawiamy Twojej opinii. Widzę jednak że musimy sprostować jedną rzecz. Kolega B.Ł. nie podał w swojej opinii żadnej kwoty, która by wskazywała na poziom jego zarobków. Jedyna wartość, którą podał w swoim wpisie to 10 tys. ale ... dotyczyło to przebiegu samochodu a nie wysokości wynagrodzenia. Jeżeli pracujesz z nami jeszcze to trzymamy kciuki aby kwota wynagrodzenia którą otrzymujesz była dla Ciebie satysfakcjonująca. Mamy nadzieję, że stwarzamy takie możliwości, jeżeli w Twojej opinii jednak nie, to życzymy powodzenia w poszukiwaniu Pracodawcy który Twoje finansowe oczekiwanie spełni. Dziękujemy za czas spędzony w szeregach Savoir. Pozdrawiamy Zespół SAVOIR Group

26.03.2021 12:46

Pracowałem jako merchandiser mobilny ponad rok. Nie mogę powiedzieć o tej firmie złego słowa. Mam porównanie, ponieważ pracowałem w dwóch innych agencjach pracy i z tą współpracowało mi się najlepiej. Pieniądze zawsze na czas tak jak w umowie, kontakt z osobami z biura wzorowy. Panie bardzo miłe i pomocne :) Jeśli chodzi o samochód, wszystkie awarie czy też naprawy rozwiązywane są w bardzo szybkim czasie (auto zwrócone bez problemu). Jeśli chodzi o mój projekt to fajna firma aby rozpocząć swoją karierę w kierunku przedstawiciela. Nie wiem skąd biorą się negatywne opinie. Polecam wszystkim przyszłym pracownikom!

26.03.2021 14:50

Kolego, pozostaje nam tylko napisać że żałujemy że musieliśmy się rozstać ale z drugiej strony Twoje odejście to dla nas duża radość i satysfakcja ponieważ oznacza Twój rozwój i awans. Zdecydowanie się z Tobą zgadamy że stanowisko Merchandisera Mobilnego jest doskonałym przygotowaniem do pracy jako Przedstawiciel Handlowy, jeżeli ktoś lubi sprzedaż oczywiście. Bardzo nam miło że zostawiliśmy w Twojej pamięci dobre wrażenie jako firma. Trzymamy kciuki. Powodzenia. Pozdrawiamy, SAVOIR Group
    Kamil

22.05.2023 15:37

Ja też bardzo dobrze wspominam współpracę
    Jeśli

20.03.2021 23:14

Masz chęci, chcesz pracować za w miarę przyzwoite pieniądze jak najbardziej polecam, jeśli włożysz w to chociaż trochę serducha i zarazisz pozytywną energią kierownictwo i pracowników sklepów to wierz mi praca ta będzie naprawdę czystą przyjemnością :P jeśli będziesz się za bardzo starać to ktoś to owszem doceni i wykorzysta (nie zawsze na twoją korzysc) ale nie znaczy to też że nie warto się starać :P co do weksla to jest tylko formą zabezpieczenia w razie gdybyś zaczęła coś odwalać na nie korzyść firmy :-) tak jak ktoś z firmy wcześniej zaznaczył od początku działalności firmy nie było potrzeby jego wykorzystania :p wielu ludzi nie tylko studentów szuka pracy a boi się formalności zupełnie nie potrzebnie :-) bo całą dokumentacja zajmuje się firma, Pani która zajmuje się rekrutacja jest w pełni profesjonalna poda Ci rozwiązania które można wykorzystać w przyszłej pracy ale jeśli znasz lepszy sposób na to by pracować efektywnie nikt Ci tego nie narzuca :P jeśli lubisz kontakt z ludźmi lubisz jeździć a korki nie są dla Ciebie problemem to wpapaj i dołącz do Nas :-) miłego wieczorku
    Merchandiser Tomek

31.07.2020 16:21

W odpowiedzi drogi Kandydacie na twoje obawy odnośnie weksla, mogę cię spokojnie zapewnić, że weksel jest podpisywany w zabezpieczeniu tylko i wyłącznie firmy Savoir Group Sp z o o, jeśli ktoś miałby złe zamiary przywłaszczenia samochodu służbowego lub w przypadku odmowy rozliczenia szkody komunikacyjnej. Sam podpisywałem weksel również in blanco na początku współpracy z firmą. W w/w firmie pracowałem przez długi czas. W pracy uległem wypadkowi, w skutek czego nie mogłem kontynuować pracy. Weksel został mi zwrócony do rąk własnych. Teraz, gdy ponownie się zatrudniłem podpisałem kolejny weksel bez żadnych obaw. Firma jest rzetelna, panie z biura są sympatyczne, z każdym można się dogadać, wystarczy trochę dobrych chęci, zaangażowania i uśmiechu na twarzy. Uważam, że firmę można śmiało polecić każdemu, kto nie boi się nowych wyzwań, solidnej pracy i jest otwarty, komunikatywny w stosunku do innych ludzi.

Wiktor

11.05.2026 12:45

Pracowałem w tej firmie przez rok jako merchandiser mobilny przy realizacji usług dla Pepsico i mogę szczerze polecić współpracę. Kontakt z firmą zawsze był błyskawiczny, a w razie potrzeby można było liczyć na pomoc i szybkie rozwiązanie problemu. Profesjonalne podejście zarówno ze strony działu floty, jak i osób pracujących w biurze. Wszystko było dobrze zorganizowane, a wynagrodzenie zawsze wypłacane terminowo. Bardzo dobra atmosfera współpracy i pełen profesjonalizm - z czystym sumieniem polecam tę firmę.
    #Merchandiser

15.06.2026 10:43

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecenie współpracy. Cieszymy się, że zarówno organizacja pracy, kontakt z zespołem, wsparcie działu floty, jak i terminowość wynagrodzeń zostały tak dobrze ocenione. To dla nas bardzo ważne, aby osoby realizujące projekty w terenie mogły liczyć na sprawną komunikację, profesjonalne zaplecze i dobrą atmosferę współpracy. Dziękujemy za zaangażowanie w realizację usług dla naszego klienta i życzymy dalszych sukcesów zawodowych!

23.02.2026 13:13

🎄 SAVOIR Group na Douglas Christmas Pop Up

Grudzień zakończyliśmy wyjątkowym projektem beauty premium – nasz zespół miał przyjemność obsługiwać strefę Schwarzkopf Professional podczas świątecznego wydarzenia organizowanego przez Douglas w Elektrowni Powiśle.

💇‍♀️ Nasze konsultantki:
    – przeprowadzały badania kondycji włosów z wykorzystaniem Salon Lab Smart Analyzer,
    – prezentowały gamę kosmetyków Fibre Clinix,
    – doradzały indywidualnie w zakresie pielęgnacji,
    – prowadziły mini-prezentacje i edukowały gości w duchu profesjonalnego beauty consulting.

Było to wydarzenie, które łączyło magię świąt z nowoczesnym podejściem do pielęgnacji i sprzedaży. SAVOIR Group zadbało o każdy detal, by doświadczenie gości było spójne z wartościami marek premium.

👉 Chcesz pracować przy podobnych projektach i rozwijać się w branży beauty? Sprawdź nasze oferty – szukamy ludzi z pasją i zaangażowaniem.
    Paweł

29.01.2026 18:46

Czy ktoś może wypowiedzieć się o stanowisku Ph RTV/agd Samsung? Widzę że zatrudnienie na b2b - czy 9000/10000 na FV podstawy jest realne? Jakie auta służbowe? Corollę czy jakieś inne?

06.02.2026 13:50

Nie ma sprawy, odpowiedzi udzieliłem do Twojego pierwszego pytania. Na przyszłość, jeżeli będziesz miał jakieś pytania lub wątpliwości do ogłoszeń o pracę publikowanych przez SAVOIR Group zapraszam do bezpośredniego kontaktu za pośrednictwem maila wysłanego na adres [email protected] Wtedy podając swoje dane będziesz mógł otrzymać precyzyjną odpowiedź dotyczącą konkretnej oferty i konkretnie Twojego statusu. Rozumiem że na portalu GoWork nie podasz danych personalnych, ale to powoduje że nam trudno jest zająć konkretne stanowisko bo nie wiemy której rekrutacji dotyczy Twoje CV. Na ogłoszenia umieszczone na OLX dotyczące pracy dla Samsung odpowiedziało łącznie 11-tu Tomków. Dodatkowo na stronie www.savoir.pl w zakładce "Kontakt" są telefony do wszystkich osób z Działu Rekrutacji i można w bezpośredniej rozmowie dowiedzieć się wszystkiego o losach swojego CV. Pozdrawiamy Zespół SAVOIR Group

06.02.2026 13:54

Odpowiedź jest udzielona do Twojego pierwszego pytania, ale wklejam ją również tutaj: Tomek, Odpowiadam podobnie jak Pawłowi, który zadał praktycznie takie samo pytanie. Jako firma outsourcingowa prowadzimy proces rekrutacyjny w imieniu Samsung Electronics Polska. Aktualnie rekrutujemy na stanowiska Regionalnego Koordynatora Sprzedaży i Marketingu w miastach Lublin, Przemyśl i Piła. Opublikowane ogłoszenia cieszą się bardzo dużym zainteresowaniem kandydatów dlatego otrzymujemy bardzo dużą liczbę aplikacji (w tym procesie rekrutacji było to ponad 200 CV), dlatego stosujemy preselekcję dokumentów aplikacyjnych zgodnie z najlepszymi praktykami rynkowymi. Kontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami, których profile najlepiej odpowiadają aktualnym potrzebom projektu, a następnie rekomendujemy ich do dalszej decyzji. Ostateczna decyzja o zatrudnieniu zawsze należy do Klienta. Warto również zaznaczyć, że część wakatów obsadzana jest w ramach ścieżki awansu – poprzez rekomendacje doświadczonych Promotorów, którzy znają już produkty i standardy pracy Samsung. Doceniamy każdą aplikację i dziękujemy za poświęcony czas. Rekrutacja na Przemyśl i Piłę trwa, na Lublin pierwsza lista kandydatów została zarekomendowana do II etapu ale to nie powiedziane, że kontakt do Ciebie nie nastąpi. Nie określiłeś w jakim mieście aplikujesz, więc jeżeli na Przemyśl lub Piłę i Twoje kwalifikacje są spójne z oczekiwaniami Klienta to możesz spodziewać się kontaktu ze strony Działu rekrutacji. Jeżeli aplikowałeś do Lublina to w tym przypadku konkurencja jest bardzo duża i nie możemy zagwarantować kontaktu ze strony rekrutera, chyba że zarekomedowani przez nas kandydaci do II tury jej nie przejdą. ' Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą i trzymamy kciuki za powodzenie w procesie rekrutacji. Pozdrawiamy Zespół SAVOIR Group
    Tomek

06.02.2026 10:05

Odnośnie stanowiska PH Samsung Czy wiadomo kiedy dział rekrutacji będzie się kontaktować z kandydatami? Wysłałem CV jakiś czas temu i mimo doświadczenia w branży brak odzewu :(

06.02.2026 13:40

29.12.2025 11:47

Poznaj od kuchni naszą współpracę z marką Schwarzkopf Professional.

W SAVOIR Group nie tylko realizujemy projekty dla największych marek beauty – my je współtworzymy. W ramach partnerskiej współpracy z Schwarzkopf Professional, nasze konsultantki miały okazję osobiście przetestować produkty z najnowszej linii FIBRE CLINIX podczas zabiegu pielęgnacyjnego w ekskluzywnym salonie O! MY HAIR! w Katowicach.

Zabieg oparty na technologii BONDFINITY to nie tylko chwilowy efekt – to trwała regeneracja struktury włosa i doświadczenie, które pozwala jeszcze lepiej doradzać klientom w czasie naszych realizacji.

Dziękujemy za ten gest zaufania – to kolejny dowód na to, że jesteśmy częścią realnych, wartościowych partnerstw, w których jakość i zaangażowanie idą w parze z atmosferą i rozwojem.

Chcesz wiedzieć, jak wygląda codzienność w firmie, która współpracuje z markami premium i dba o każdy detal?

Sprawdź aktualne oferty pracy i dołącz do naszego zespołu!
    PK

04.08.2025 21:29

Polecam

01.09.2025 14:43

Dziękujemy za rekomendację :)
    Eryk

31.07.2025 20:30

Pracowałem dla SAVOIR Group na kilku ciekawych projektach takich jak kompania piwowarska,Krosno , inditex . Wszystko zawsze przebiegało według planu . Kontakt z koordynatorem nadzorującym bez zarzutów. Platformą przejrzysta i prosta w obsłudze . Wypłaty zawsze na czas. Serdecznie polecam tą agencje jako pracodawcę !

01.08.2025 13:50

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinie!
    Aniaaa

31.07.2025 20:35

Pracuje jako hostessa od około 2 lat dla SAVOIR Group, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona organizacja i kontaktem z koordynatorem w porównaniu do innych agencji promocyjnych . Firma stawia zawsze pracownika wysoko . Platformą łatwa w obsłudze, wypłaty zawsze na czas . Do pewnego czasu było sporo akcji do wyboru teraz podczas sezonu zauważyłam spadek mam nadzieję że od września znowu będzie wybór 😊 polecam tą firmę do współpracy !:)

01.08.2025 13:49

Dziękujemy za Twoją ocenę i zaangażowanie przez ostatnie 2 lata! Zależy nam, by współpraca była komfortowa i transparentna – dlatego tak bardzo cieszy nas Twoje zadowolenie. Mamy nadzieję, że nowe projekty pojawią się niebawem!
    Kuba

31.07.2025 12:54

Współpracuję z tą firmą jako magazynier od kilku już lat, miła atmosfera, elastyczne godziny pracy i wypłata zawszę na czas. Polecam

01.08.2025 13:48

Dziękujemy za polecenie!
    Łukasz Targowicki

30.07.2025 20:38

Świetna współpraca przy akcji dla Kompanii Piwowarskiej w Trójmieście – super organizacja, konkretna komunikacja i świetna atmosfera. Savoir zadbał o każdy detal, nawet o zwrot za parking. Raporty proste, wypłata na czas. Polecam z czystym sumieniem – profesjonalna agencja i fajni ludzie!

01.08.2025 13:48

Cieszymy się, że doceniasz zarówno organizację, jak i atmosferę – staramy się, by każdy szczegół działał tak, jak trzeba. Świetnie słyszeć, że współpraca z nami zostawiła dobre wrażenie
    Wiki

30.07.2025 18:43

Świetna współpraca, nie można na nic narzekać!

01.08.2025 13:47

Dziękujemy :)
    Disharmonic

31.07.2025 20:53

Prosta i przejrzysta umowa, super koordynatorzy, całkiem atrakcyjna stawka godzinowa + negocjacja dla zleceniobiorców w "gorących okresach". Gdy zleceniodawca robi problemy ale potrafią się za tobą wstawić.

01.08.2025 13:46

Miło słyszeć, że czujesz nasze wsparcie – zawsze staramy się działać fair wobec współpracowników. Dzięki za opinię!
    Cindy

31.07.2025 20:34

Pracowałam kilka lat dla Savoir. Bardzo dobra organizacja i kontakt. W razie jakichkolwiek pytań zawsze można było liczyć na szybką pomoc. Audyty DOZ i SFD w których brałam udział przebiegały sprawnie-wszystko jasno wytłumaczone.

01.08.2025 13:46

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że cenisz organizację pracy i kontakt z zespołem.
    Antoni Piechniczek

31.07.2025 13:05

Od dłuższego czasu realizuję zlecenia kontroli punktów handlowych na rzecz firmy SAVOIR Group Sp. z o.o. W ramach współpracy sprawdzam apteki, sklepy z wyposażeniem wnętrz oraz sklepy komputerowe. Firma zapewnia jasne wytyczne, terminowo przekazuje zlecenia i oferuje pełne wsparcie na każdym etapie realizacji. Współpraca przebiega sprawnie, a kontakt z zespołem SAVOIR Group jest zawsze rzeczowy i profesjonalny. To rzetelny i godny zaufania partner we współpracy projektowej.

01.08.2025 13:45

Dziękujemy za zaufanie i wspólne projekty! Cieszy nas, że dobrze oceniasz naszą komunikację i elastyczność.
    Szymon s

31.07.2025 14:39

Pracuję dla firmy Savoir już od 3 lat przy wykładaniu towaru Henkel i jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa sprawnie – wypłaty zawsze są na czas, kontakt z koordynatorem bezproblemowy, grafiki jasne i czytelne. Praca jest dobrze zorganizowana, a jeśli pojawią się jakieś pytania czy sytuacje do wyjaśnienia, zawsze można liczyć na szybkie wsparcie. Dodatkowo korzystanie z platformy i wypełnianie raportów jest naprawdę proste i intuicyjne – wszystko działa bez problemu, nie trzeba się z niczym męczyć. Atmosfera pozytywna, zadania konkretne. Polecam firmę – uczciwy pracodawca, z którym naprawdę warto współpracować!

01.08.2025 13:45

Dzięki za pozytywny feedback! Zespół to siła – cieszymy się, że to zauważasz 😊
    Karolina

31.07.2025 14:38

Bardzo dobrze wspominam pracę jako hostessa – zero stresu, fajni ludzie i super kontakt z koordynatorem. Wszystko było zorganizowane od A do Z, więc nie trzeba było się niczym martwić. Praca przy eventach i promocjach była ciekawa, a każdy dzień trochę inny. Wypłaty przychodziły na czas, co zawsze robi dobre wrażenie. Idealna opcja, żeby dorobić sobie na spokojnie i zdobyć trochę doświadczenia w pracy z ludźmi. Zdecydowanie polecam!

01.08.2025 13:44

Dziękujemy! Miło słyszeć, że współpraca przebiega sprawnie i jesteś zadowolona z organizacji oraz wsparcia.
    Artysta kombajnista

31.07.2025 20:40

Polecam współpracę z firmą Savoir. Robiłem serwis Henkla, zawsze wszystko było ok. Elastyczne godziny pracy. Wynagrodzenie zawsze się zgadzało i było na czas. Kontakt z przełożonym bezproblemowy.

01.08.2025 13:43

Miło słyszeć, że doceniasz nasze podejście. Dziękujemy za rekomendację!
    Ignacy

31.07.2025 21:05

Z firmą Savoir współpracuję już 3 lata przy wykładaniu towaru Henkel i mogę śmiało powiedzieć, że to bardzo porządny pracodawca. Wszystko działa tak, jak powinno – pensja zawsze na czas, przejrzyste zasady i dobra organizacja. Raportowanie przez platformę jest szybkie i bezproblemowe – wszystko jasne, bez zbędnych komplikacji. Kontakt z koordynatorem sprawny, a grafiki ustawiane rozsądnie. Praca jest spokojna, bez zbędnego stresu. Jeśli ktoś szuka stabilnej współpracy z uczciwą firmą, to zdecydowanie mogę polecić Savoir.!

01.08.2025 13:43

Twoje doświadczenie to dla nas cenna perspektywa – tym bardziej dziękujemy za tak dobrą ocenę!
    Kasjana s

31.07.2025 21:11

Pracuję jako hostessa od kilkunastu miesięcy i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Wcześniej pracowałam przy porannych dostawach w sklepach Inditex, więc mam porównanie – tutaj wszystko działa sprawnie i bezproblemowo. Platforma do raportowania jest przejrzysta i bardzo prosta w obsłudze, nie trzeba się z niczym męczyć. Wypłaty zawsze na czas, zgodnie z ustaleniami. Świetna organizacja, dobra komunikacja i profesjonalne podejście. Polecam każdemu, kto szuka uczciwej i uporządkowanej współpracy :)

01.08.2025 13:42

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas ważne, że nasze działania są zauważalne – zarówno w kontekście organizacji pracy, jak i systemu raportowania. Cieszymy się, że jesteś z nami!
    BASIA T.

31.07.2025 21:25

Wykładam towar Henkel dla firmy Savoir już od 3 lat i naprawdę nie mam się do czego przyczepić. Wszystko działa jak trzeba – wypłaty zawsze na czas, zero nerwów. Kontakt z koordynatorem szybki i konkretny, a grafiki układane z głową. Duży plus za platformę – raporty wypełnia się dosłownie w kilka chwil, wszystko jest przejrzyste i łatwe do ogarnięcia, nawet po długim dniu pracy. Firma traktuje ludzi fair, nie ma problemów z komunikacją czy formalnościami. Praca spokojna, poukładana, bez zbędnego stresu. Z czystym sumieniem mogę polecić – warto!

01.08.2025 13:42

Dziękujemy! Twój komentarz to dla nas potwierdzenie, że nasze starania mają sens. Cieszy nas, że doceniasz przejrzystość procesów i terminowość wypłat – to podstawa dobrej współpracy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w SAVOIR Group?

Kontakt - SAVOIR Group Sp. z o.o.

Aleje Jerozolimskie 100 00-807 Warszawa

Branża główna: Praca tymczasowa

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Beeataa

31.07.2025 21:26

Pracowałam przy projekcie Inditex dla Savoir Group – m.in. w sklepach Zara i Zara Home. Pełniłam rolę brygadzistki, więc miałam jasno określone zadania do wykonania. Wszystko było zawsze dobrze zakomunikowane, bez chaosu czy niedomówień. Grafiki dostawałam z wyprzedzeniem, a praca była poukładana i przebiegała sprawnie. Wypłaty zawsze na czas – nigdy nie było problemu. Świetna organizacja, konkretna komunikacja i jasne zasady. Zdecydowanie polecam współpracę z Savoir Group!

01.08.2025 13:41

Dziękujemy za dobre słowo o organizacji, komunikacji i wypłatach – robimy wszystko, by utrzymać ten standard.
    Lena

01.08.2025 12:23

Robiłam audyty w Doz i Komputroniku oraz pracowałam przy dostawach w Zarze. Od pracodawcy dostawałam konkretne wymagania, szczegółowe instrukcje oraz możliwość stałego kontaktu w razie niepewności lub problemów. Oprócz instrukcji na maila, również w aplikacji dodatkowe komentarze i wyjaśnienia. Polecam studentom szukającym dodatkowego zatrudnienia.

01.08.2025 13:41

Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Staramy się, by nasze instrukcje były konkretne, a wsparcie dostępne zawsze wtedy, gdy jest potrzebne. Cieszymy się, że współpraca była pomocna również pod kątem łączenia pracy ze studiami.
    Otylia

26.07.2025 22:17

Pracowałam jako hostessa z Savoir Group przy dużym projekcie promującym napoje – objechaliśmy całe wybrzeże: Gdynię, Gdańsk, Sopot, Hel, Jastrarnię, Władysławowo, Chałupy, Ustkę, Łebę, Jastrzębią Górę. Świetna atmosfera, super ekipa i naprawdę dobra organizacja. Firma zadbała o logistykę, noclegi i kontakt – koordynatorzy byli pomocni i zawsze dostępni. Praca była intensywna, ale bardzo satysfakcjonująca. Wynagrodzenie wypłacone na czas, zgodnie z ustaleniami. Zdecydowanie polecam – to świetna opcja na sezonową pracę w dobrej atmosferze!

30.07.2025 15:07

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Cieszy nas, że projekt nad morzem był nie tylko intensywny, ale przede wszystkim satysfakcjonujący i dobrze zorganizowany. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy na kolejnych projektach! ☀️
    Monia kon

26.07.2025 22:23

Miałam okazję współpracować przy akcji dla kompanii piwowarskiej na terenie Trójmiasta - super organizacja i genialna akcja , przy okazji miałam możliwość poznać wspaniałych ludzi z którymi mam kontakt do dziś . Bardzo dobrze płatna akcja , Savoir także zwrócił pieniążki za parking więc do niecałego nie można byłoby się przyczepić, raporty proste , wypłata była na czas 😊 serdecznie polecam współpracę z tą agencją - inne mogłyby się uczyć Gdy tylko zobaczę , że macie jakieś akcje tego schematu to będę się odzywać

30.07.2025 15:06

Bardzo się cieszymy, że akcja dla Kompanii Piwowarskiej była dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem – od organizacji, przez atmosferę, aż po kwestie finansowe. To dla nas ogromna satysfakcja, że chcesz do nas wracać. Będziemy trzymać miejsce na kolejne projekty tego kalibru – do zobaczenia!
    Karoool

26.07.2025 22:27

Pracowałem przy jednym z większych projektów dla Savoir Group , nie jestem pewny czy można tutaj podawać nazwy klientów więc napiszę tylko tyle , że była to akcja z napojami . Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane . Byłam pod wielkim wrażeniem jak to tak dobrze może działać w porównaniu do innych agencji . Wypłaty były na czas , raportów żadnych przy tej akcji nie było więc jeszcze idealniej 😊 serdecznie polecam młodym i starszym współpracę z agencją Savoir Group 😊 !

30.07.2025 15:05

Dziękujemy za Twoją opinię! 😊 Cieszy nas, że doceniasz organizację i sprawny przebieg projektu – staramy się, aby każda realizacja była dopracowana od A do Z. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję na kolejne wspólne działania – niezależnie od wieku!
    Jakub

28.07.2025 16:35

Praca jako audytor w tej agencji to dobre doświadczenie. Obowiązki są klarownie opisane, a każde zlecenie dobrze przygotowane od strony organizacyjnej. Koordynatorzy zawsze dostępni i pomocni, co bardzo ułatwia pracę w terenie. Wynagrodzenia wypłacane terminowo, bez żadnych opóźnień. Cenię sobie również elastyczność – można dopasować godziny pracy do własnych możliwości. Firma rzetelna i godna zaufania – zdecydowanie polecam osobom szukającym stabilnej współpracy w terenie.

30.07.2025 15:03

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Miło wiedzieć, że nasze działania w terenie mają wsparcie w postaci zadowolonych i zaangażowanych audytorów. Dziękujemy, że jesteś z nami!

28.07.2025 18:48

Świetna współpraca z firmą Savoir Group.Współpraca przebiega sprawnie, w przyjaznej atmosferze.Ze strony biurowej zawsze mozna liczyć na wsparcie.

30.07.2025 15:02

Miło to czytać – dziękujemy, że jesteś z nami!
    Jarek

28.07.2025 16:46

Dobry pracodawca nie narzekałem nigdy

30.07.2025 15:02

Dziękujemy!
    Anna B.

28.07.2025 18:53

Świetna firma i wspaniali ludzie. Współpraca przebiegła zgodnie z planem. Zawsze można liczyć na wsparcie. Serdecznie polecam

30.07.2025 15:01

Dziękujemy za polecenie!
    PatWyl

28.07.2025 21:06

Miła atmosfera, fajni ludzie i dobra współpraca z przełożonymi. Praca była jasno określona, a w razie potrzeby można było liczyć na wsparcie. Cenne doświadczenie i pozytywne wspomnienia! Gorąco polecam! 😊

30.07.2025 15:01

Bardzo dziękujemy :)
    Rena

28.07.2025 21:58

Bardzo dobra organizacja i kontakt. W razie jakichkolwiek pytań zawsze można było liczyć na szybką pomoc. Audyty DOZ i Samsung, w których brałam udział przebiegały sprawnie-wszystko jasno i konkretnie.

30.07.2025 15:00

Dziękujemy za opinię i współpracę przy projektach – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania!
    Monika

29.07.2025 00:29

Współpracuje z Savoir jako tajemniczy klient dla firm Doz i Komfort. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że firma Savoir to organizacja, która naprawdę stawia na profesjonalizm i zaangażowanie swojego zespołu. Serdecznie polecam współpracę.

30.07.2025 15:00

Dziękujemy za rekomendację :)
    Ewela

29.07.2025 00:42

Miałam przyjemność współpracować z firmą Savoir jako hostessa promująca produkty Fiskars w marketach budowlanych – i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że była to super przygoda! Świetna organizacja, elastyczne podejście do grafiku i bardzo miła atmosfera. Zespół zawsze pomocny, kontakt szybki i konkretny. Jeśli ktoś szuka uczciwego pracodawcy z dobrą energią – zdecydowanie polecam! 🙌🙂

30.07.2025 14:59

Dziękujemy za ocenę naszej współpracy. Miło, że mogliśmy wspólnie zrealizować projekty 🙂
    Wiola

29.07.2025 00:48

Miałam okazję współpracować z firmą Savoir w roli hostessy, promując produkty marki Liren. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie – firma wykazała się wysokim poziomem profesjonalizmu, doskonałą organizacją oraz otwartością na potrzeby pracownika. Komunikacja z koordynatorką przebiegała sprawnie i w przyjaznej atmosferze, a wszystkie obowiązki były jasno określone. Zdecydowanie polecam firmę Savoir jako rzetelnego i godnego zaufania pracodawcę.

30.07.2025 14:59

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że współpraca przebiegła w dobrej atmosferze i spełniła Twoje oczekiwania.
    Claudia

29.07.2025 13:02

Praca marzeń nad morzem – dokładnie tak mogę podsumować swoje doświadczenie! 🌊☀️ Miałam przyjemność pracować jako hostessa dla renomowanej firmy Kompanii Piwowarskiej i nie mogłam trafić lepiej. Świetna atmosfera, zgrany zespół, profesjonalna organizacja i mnóstwo pozytywnej energii każdego dnia! 🍻 Kontakt z ludźmi dawał dużo satysfakcji, a cały projekt był perfekcyjnie dopięty. Do tego praca w pięknym nadmorskim klimacie to coś, co zostanie ze mną na długo. Serdecznie dziękuję firmie Savoir za zaufanie i fantastyczne doświadczenie – oby więcej takich współprac! 🌞💛

30.07.2025 14:58

Dziękujemy za piękną opinię i ogromne zaangażowanie podczas projektu! Cieszymy się, że to doświadczenie zostawiło po sobie tyle pozytywnych wspomnień – to dla nas najlepsza motywacja. Do zobaczenia przy kolejnych akcjach! 💛
    Jakub

29.07.2025 08:54

Nie ma sie do czego przyczepić

30.07.2025 14:57

Dziękujemy za opinię
    Małgo

29.07.2025 12:53

Pracowałam z Savoir przy promocjach Müller i naprawdę miło wspominam tę współpracę. Wszystko było dobrze zorganizowane – szybki kontakt, jasne instrukcje, żadnych niedomówień. Fajna atmosfera, zero stresu, a do tego wypłata na czas – czego chcieć więcej? 🙂

30.07.2025 14:57

Dziękujemy za opinię i współpracę przy projektach – cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania :)
    Lilia C.

29.07.2025 13:28

Miałam przyjemność współpracować z firmą przy realizacji projektu promocyjnego dla znanej kompanii piwowarskiej nad morzem, w roli hostessy. Całe przedsięwzięcie zostało zorganizowane na najwyższym poziomie – zarówno pod względem logistycznym, jak i komunikacyjnym. Zespół koordynujący wykazał się dużym profesjonalizmem, wsparciem oraz zaangażowaniem na każdym etapie pracy. Atmosfera w zespole była bardzo pozytywna, a zadania jasno określone i dostosowane do naszych kompetencji. Praca w takiej lokalizacji oraz z tak dobrze zorganizowaną firmą jak Savoir była dla mnie niezwykle wartościowym i rozwijającym doświadczeniem. Zdecydowanie polecam współpracę i mam nadzieję na kolejne wspólne projekty w przyszłości.

30.07.2025 14:56

Dziękujemy za komentarz oraz zaangażowanie w realizowane zadania :)
    Natalia

29.07.2025 14:24

Z firmą Savoir miałam przyjemność współpracować przy kilku projektach i każde z tych doświadczeń wspominam bardzo pozytywnie. Na początku pracowałam przy wykładaniu towaru marki Tarczyński w Kauflandzie, a następnie przy produktach firmy Henkel. Robiłam też audyty doz. Zarówno kontakt z koordynatorami, jak i organizacja pracy były na wysokim poziomie. Wszystko było jasno przekazane, a w razie pytań zawsze mogłam liczyć na szybką i pomocną odpowiedź. Atmosfera była przyjazna, a obowiązki dobrze dopasowane i przejrzyście rozplanowane.

30.07.2025 14:54

Dziękujemy! Twoje zaangażowanie i elastyczność przy projektach są dla nas ogromną wartością – cieszymy się, że jesteś z nami.
    Merch

29.07.2025 15:55

Cenię sobie profesjonalizm firmy Savoir oraz możliwość zdobycia doświadczenia w różnych projektach. Pracowałem jako merch Henkel i audytor Doz. Zdecydowanie polecam współpracę każdemu, kto szuka rzetelnej i sprawdzonej firmy!

30.07.2025 14:54

Dziękujemy za rekomendację i docenienie naszego podejścia! Cieszymy się, że mogliśmy wspólnie zrealizować różnorodne projekty.

Zostaw merytoryczną opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o.