SAVOIR Group Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 41 ocen.

Opinie o SAVOIR Group Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.

Ziuta
użytkownik zarejestrowany

Jeśli ktoś chce wykonywać pracę bardziej ambitną to nie ten adres. Savoir ma prostsze i mniej płatne prace.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca

Panie Mateuszu, Jeszcze raz , tym razem na forum , przepraszamy za zaistniałą pomyłkę. Cieszymy się , że wszystko szybko udało się wyjaśnić i bardzo dziękujemy za Pana natychmiastową reakcję i sprostowanie do komentarza. Nigdy nie unikamy kontaktu z pracownikiem , szczególnie wtedy, kiedy chodzi o bardzo ważny element współpracy jakim jest wynagrodzenie za wykonaną pracę. Życzymy powodzenia i zapraszamy do kontaktu jeżeli oferta pracy SAVOIR Group będzie leżała w kręgu Pana zainteresowania. Pozdrawiamy,

Bylymerch
użytkownik zarejestrowany

Zgodnie z poprzednią wypowiedzią, zostawiam komentarz POZYTYWNY. Sprawa została wyjaśnioną przez sympatyczną panią Patrycję, która wyjaśniła o co chodziło z tymi godzinami. Przeprosiła też za ten błąd systemowy. Wszedłem, sprawdziłem i liczba godzin została poprawiona z 18 na 40 godzin tak jak powinno być. Cieszy mnie reakcja błyskawiczna na zgłoszenie problemu i rozwiązanie go. Mam na myśli rozwiązanie problemu bez tracenia czasu, przerzucania odpowiedzialności z jednej strony na drugą. Z mej strony mogę śmiało polecić firmę jako pracodawcę. W lipcu dostałem więcej wypłaty za dodatkową pracę niż zakładałem. Firma nie unika kontaktu, wręcz przeciwnie, potrafią się skontaktować sami jeśli nie dodzwoniliśmy się do nich. To też należy uznać za duży plus tej firmy. Oby więcej takich firm na polskim rynku, to będzie przyjemnie znaleźć coś dodatkowego jako pracę lub jako stałą poważną pracę. Pozdrawiam serdecznie, Mateusz.

Bylymerch

Chciałem dziś wypełnić ewidencję za wykonaną pracę w sierpniu i okazuje się, że zamiast 40 godzin w miesiącu wpisano mi 18 godzin planowych przez co nie mogę wypełnić więcej niż 18 godzin. Nie jest to pierwszy raz. W lipcu miałem to samo też 18 godzin, a w umowie i warunkach umowy jest wyraźnie 40 godzin. Mam nadzieję, że jutro będzie to wyjaśnione przez firmę i poprawione, a ja otrzymam zgodną należność za mój poświęcony czas dla tej firmy. Inaczej będę zmuszony wystawić tutaj kolejną, ale niestety negatywną opinię o okradaniu ludzi z godzin pracy.

BylyMerch

Chciałem dziś wypełnić ewidencję za wykonaną pracę w sierpniu i okazuje się, że zamiast 40 godzin w miesiącu wpisano mi 18 godzin planowych przez co nie mogę wypełnić więcej niż 18 godzin. Nie jest to pierwszy raz. W lipcu miałem to samo też 18 godzin, a w umowie i warunkach umowy jest wyraźnie 40 godzin. Mam nadzieję, że jutro będzie to wyjaśnione przez firmę i poprawione, a ja otrzymam zgodną należność za mój poświęcony czas dla tej firmy. Inaczej będę zmuszony wystawić tutaj kolejną, ale niestety negatywną opinię o okradaniu ludzi z godzin pracy.

Leszek
użytkownik zarejestrowany

SAVOIR Group to bardzo dobry pracodawca a wiem ponieważ szukam dobrej pracy. Widzę, że mają sporo ofert pracy, czy to już jest kryzys i brak rąk do pracy?

On

Przestrzegam przed aplikowaniem na serwisanta mobilnego do PepisCo. Jest mnóstwo ofert pracy w całym kraju - ponieważ nikt nie chce tam pracować. Na rozmowie oferują 2800 brutto - ok. 2000 " na rękę". Deklarują, że pracuje się średnio ok. 8 godzin dziennie. To nieprawda. Pracuje się nawet do 12 godzin dziennie - w zależności od długości "trasówki" przewidzianej na dany dzień. Nie skończysz pracy, dopóki nie odwiedzisz wszystkich punktów. Na rozmowie się o tym nie mówi - Savoir wymaga "doskonałej organizacji własnej pracy". Nieudolna pseudorekruterka mówi, że: "jeśli będzie Pan stał w korkach, to może zejść dłużej niż 8 godzin". Nikt jeszcze nie ogarnął ciężkiej pracy fizycznej przewidzianej na 12 godzin w 8 godzin, z dojazdami do sklepów - to niemożliwe. Podczas rekrutacji nie mówią prawdy. Żeby nie wdepnąć w ten obóz pracy, dokładnie pytajcie o szczegóły.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca
@On 24.08.2017, 15:14
Przestrzegam przed aplikowaniem na serwisanta mobilnego do PepisCo. Jest mnóstwo ofert pracy w całym kraju - ponieważ nikt ni...

Szanowny Panie, Na wstępie dziękujemy za Pana opinię – wszystkie informacje dotyczące jakości realizacji prowadzonych przez nas projektów są bardzo cenne. Projekt Merchandisingu Mobilnego realizujemy dla firmy PepsiCo od 2012 roku zatrudniając pracowników na terenie całej Polski. Do głównych zadań Merchandisera Mobilnego należy odwiedzenie wybranych punktów handlowych zlokalizowanych na powierzonym mu terenie. Merchandiser Mobilny porusza się według wyznaczonej trasówki, która różni się w poszczególnych dniach. Uśredniony czas pracy wynosi 8 godzin dziennie, jednak należy wziąć po uwagę specyficzny charakter pracy – czas dojazdu do poszczególnych punktów jest zależny od takich czynników jak warunki atmosferyczne czy natężenie ruchu. W czasie procesu rekrutacji zawsze dokładamy wszelkich starań, aby udzielić Kandydatom pełnych i rzetelnych informacji dotyczących prezentowanego stanowiska pracy . Niemniej jednak, jeśli poczuł się Pan niedoinformowany, to przepraszamy za zaistniałą sytuację. Na przyszłość jest to dla nas wskazówka, by podczas procesu rekrutacji zwracać szczególną uwagę na jasność przekazywanych przez nas informacji. Cały czas rozwijamy projekt Merchandisingu Mobilnego dostosowując jego założenia do zmieniających się warunków. Nasi pracownicy nawiązują z nami długotrwałą współpracę, co jest dla nas najlepszym dowodem zaufania. Wśród aktualnie zatrudnionych są tacy , którzy pracują w Savoir wiele lat ale jest również dużo przypadków kiedy Merchandiser Mobilny awansował na stanowisko Przedstawiciela Handlowego w PepsiCo. Pozdrawiamy,

Studentka
użytkownik zarejestrowany

Może jestem naiwna ale wydaje mi się, że wiele problemów znika z czasem!

niny

Pracuję w Łodzi już kilka miesięcy w Savoir i jestem zadowolony, wypłaty na czas i miła atmosfera. Jedyny minus to koordynatorka, która czepia się rzeczy na które nie mamy wpływu i jest niemiła, pogania i ma wieczne pretensje.

Nadia
użytkownik zarejestrowany

Bardzo podoba mi sie, że na forum firma udziela informacji, brawo.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca

Audyty w ramach Tajemniczego Klienta odbywają się cyklicznie kilka lub kilkanaście razy w roku. W rejonie Warszawy i województwa mazowieckiego kolejna tura badań będzie przeprowadzana we wrześniu i październiku. Tak więc, aby odpowiedzieć na Twoje pytanie - jest zapotrzebowanie na pracę w ramach Tajemniczego Klienta w Warszawie. Jeżeli jesteś zainteresowany/a ( przypominam , że to jest praca dla kobiet ) proszę o bezpośredni kontakt z Koordynatorem projektu Magdaleną Kurek , @ m.kurek@savoir.pl , telefon: 605 603 512 Pozdrawiamy,

Olek
użytkownik zarejestrowany

Czy firma nie ma zapotrzebowania na taką pracę w Warszawie? Myślę oczywiście o pracy -tajemniczy klient.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca

Witaj Olek, Ta wakacyjna cisza na forum może spowodować , że będziesz zbyt długo czekał na odpowiedź. Aby tak się nie stało chcielibyśmy Cię poinformować, że w związku z ciągłym rozwojem projektu dla jednego z naszych Klientów, poszukujemy osób chętnych do podjęcia współpracy jako Tajemniczy Klient. Praca Tajemniczego Klienta polega na dokonywaniu obiektywnych obserwacji w wybranych punktach sprzedaży – drogeriach kosmetycznych. Po wizycie, audytor wypełnia specjalnie przygotowaną ankietę za pośrednictwem Platformy do raportowania. Podczas takich wizyt audytor zachowuje się jak zwykły klient - naturalnie, nie wzbudzając podejrzeń innych klientów oraz pracowników. Obecnie, na potrzeby realizacji projektu poszukujemy kobiet w wieku 25-50 lat. Mimo , że praca jako Tajemniczy Klient jest dedykowana kobietom , to jak sam trafnie zauważyłeś posiadamy szeroką gamę ofert, z których zapewne mógłbyś coś wybrać dla siebie. Zachęcamy Cię do kontaktu z Działem Rekrutacji za pomocą formularza kontaktowego na stronie www.savoir.pl lub wysyłając swoje CV na adres rekrutacja@savoir.pl Pozdrawiamy,

Olek
użytkownik zarejestrowany

Jaki jest powód takiej ciszy na forum? Dawno nie było wpisów, czyżby wakacje odciągnęły ludzi od pisania czy też znacząco poprawiła się atmosfera w firmie i nikomu nie chce się pisać? Widziałem, że maja bardzo długa listę ofert i pracę "tajemniczy klient" co to znaczy?

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca

Szanowna Sami, Na wstępnie przepraszamy za kłopoty techniczne , które dotknęły naszą serwerownię w ostatni weekend. Zaszły okoliczności , które spowodowały konieczność świadomego wyłączenia serwerów ze względów bezpieczeństwa danych. W dniu dzisiejszym od godz. 11:00 wszystkie aplikacje w tym Platforma SAVOIR ON-LINE działają bez żadnych problemów. Przepraszamy za zaistniałe utrudnienia. Wymiana informacji pomiędzy pracownikami a Savoir odbywa się drogą elektroniczną. Żaden z serwisantów nie musi upominać się o umowę. Warunkiem jest prawidłowo wypełniony przez pracownika kwestionariusz. Jeżeli w Pani przypadku zachodzą jakieś wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt ze Specjalistą ds. Personalnych w Savoir Group - Michałem Rokowskim mail: m.rokowski@savoir.pl , tel. 605 838 277. Pozdrawiamy,

sami

Nie polecam tej agencji ponieważ pracowałam na serwisie musiałam się upomnieć o umowę.... gdy wczoraj i przed wczoraj chciałam podać swoje godziny na ewidencji oczywiście nie mogę ponieważ nie działa a dziś nie działa w ogóle ta platforma.... TAK ŻE SZCZERZE NIE POLECAM PRACY W ELBLĄGU W E-LECLERC.......

Studentka
użytkownik zarejestrowany

Przedstawili świetną listę ofert pracy, SAVOIR jest super.

Studentka
użytkownik zarejestrowany

Czy agencja będzie miała pracę w wakacje nad morzem? Może ktoś podpowie,co w temacie? Może być w sklepie.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca
@Studentka 22.06.2017, 22:48
Czy agencja będzie miała pracę w wakacje nad morzem? Może ktoś podpowie,co w temacie? Może być w sklepie....

Cześć, Aktualne informacje o pracy na wakacje zawsze na FB --> Oferty Pracy Savoir Group (strona poświęcona aktualnym ofertom pracy) oraz u Koordynatora Regionu. Jeśli jesteś zainteresowana pracą wyślij swoje CV do Koordynatora na adres a.sokolowski@savoir.pl lub zadzwoń pod nr 607-707-568 Aleksander Sokołowski. Pozdrawiamy.

piter1742

super rekrutant i asystentka jestem zadowolony choc sie nie udalo z mojej winy pozdrawiam PIOTR

Mania
użytkownik zarejestrowany

Firmy takie jak SAVOIR to często ostatnia deska ratunku dla ludzi bez pracy. Dobrze , że mają duży wybór prac to potrzebujący może coś wybrać. Widać ich szacunek dla potencjalnych pracowników jak aktywnie uczestniczą na forum.

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca
@Mania 18.06.2017, 15:27
Firmy takie jak SAVOIR to często ostatnia deska ratunku dla ludzi bez pracy. Dobrze , że mają duży wybór prac to potrzebujący m...

Mania, Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo nam miło , że dostrzegasz są nasze starania w budowaniu relacji z obecnymi i przyszłymi pracownikami. Pozdrawiamy.

Stella
użytkownik zarejestrowany

Myślę, że SAVOIR Group Sp. z o.o. zasługuje na takie dobre oceny. Szanują ludzi a to przekłada się na ich zaangażowanie w pracy. Pracuje tu długo i jest ok!!

SAVOIR Group Sp. z o.o.
@Stella 25.05.2017, 23:09
Myślę, że SAVOIR Group Sp. z o.o. zasługuje na takie dobre oceny. Szanują ludzi a to przekłada się na ich zaangażowanie w pracy...

Cześć, Stella, wielkie dzięki za pozytywną opinię. Komentarze od aktualnie pracujących w SAVOIR Group Koleżanek i Kolegów są dla nas szczególnie cenne. Cieszymy się , że dobrze się czujesz w naszych strukturach. Jeżeli pracujesz długo, to oznacza , że zadowolenie ze współpracy jest obopólne. Pozdrawiamy.

Świebodzin

Ja do Świebodzina wyjeżdżam 4 czerwca. Planuje pracować do końca wakacji. Liczę na niezłe zarobki.

kontroler jakości

Pracuje w Świebodzinie jako kontroler jakości. Praca do trudnych nie należy. Praktycznie co 2 godziny można sobie zrobić krótką przerwę. Jak ktoś chce więcej zarobić, może pracować w nadgodzinch. Stawka podstawowa i za nadgodziny niezła. Dodatkowo zakwaterowanie z wyżywieniem plus dieta.

Feliks
użytkownik zarejestrowany

Mimo, że już nie pracuję w firmie to z sentymentu lubię poczytać wpisy i cieszę się , że firma ma taką dobrą opinię. Duża lista ofert pracy też świadczy o ich prężnym działaniu, szkoda że już nie pracuję.

Dzejkob

Współpracuję z firmą od ponad dwóch lat. Firma ma ciekawe zlecenia i przyjemne w realizacji. Kontakt z Koordynatorem jest bardzo dobry. Pracę można połączyć z innymi obowiązkami. Wynagrodzenie zawsze jest na czas.

Steffi
użytkownik zarejestrowany

Słyszałam, że SAVOIR Group to fajna agencja. Czekam na rozmowę , a chcę startować na kontrolera jakości.

Kinga
użytkownik zarejestrowany

Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji a będzie mi łatwiej na rozmowie? Mam pytanie o pracę dla regionalnego koordynatora ds. Merchandisingu i Obsługi Klienta na jakie zarobki tak około można liczyć? Jakie warunki stawia firma przed kandydatem?

Dominika
@Kinga 25.04.2017, 20:09
Może ktoś mógłby podpowiedzieć kilka informacji a będzie mi łatwiej na rozmowie? Mam pytanie o pracę dla regionalnego koordynat...

Hej , tu Dominika – obecnie pracuję w Savoir na stanowisku Koordynatora Regionalnego. Jeżeli chodzi o stawkę, to mnie ona satysfakcjonuje, ale wszystko zależy od warunków zatrudnienia jakie ustalisz z pracodawcą. Zakres obowiązków Koordynatorów w naszej firmie to między innymi: koordynacja zleceń zespołu merchandiserów , hostess , promotorów oraz audytorów. Rekrutacja , zarządzanie, motywowanie podległych pracowników. Wdrażenie nowych projektów i dbałość o ich realizację .Stały kontakt oraz bieżąca współpraca z przedstawicielami handlowymi producenta i kierownictwem hal. Optymalizacja efektywności pracy merchandiserów .Raportowanie ustalonych parametrów biznesowych. Na pewno dużym plusem będzie doświadczenie na podobnym stanowisku . Mam nadzieję że trochę pomogłam  Powodzenia.

joanna

Współpracuje z tą agencją około 3 lat, z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Wynagrodzenia zawsze na czas a nawet przed czasem ; ) kontakt z koordynatorem bardzo dobry. Polecam pracę w tej firmie na terenie dolnośląskim.

Krzysiek

Polecam!! - wypłata zawsze na czas! - kontakt z koordynatorem na 6+! - zlecenia fajne i przyjemne do realizacji!

Marta

Współpraca z firmą Savoir współpraca jest bardzo dobra. Pieniądze zawsze na czas. Kontakt z koordynatorem rewelacyjny! Polecam.

Iza
użytkownik zarejestrowany

Bardzo podoba mi się aktywność firmy na forum. Udzielanie na bieżąco informacji oraz podziękowania za pozytywne opinie świadczy o profesjonalizmie oraz o szacunku dla pracowników obecnych jak i przyszłych. Super firma

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca
@Iza 09.04.2017, 09:58
Bardzo podoba mi się aktywność firmy na forum. Udzielanie na bieżąco informacji oraz podziękowania za pozytywne opinie świadczy...

Pani Izo, Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Wysoka jakoś współpracy z każdym jest dla nas priorytetem i zawsze dokładamy wszelkich starań, żeby była ona na jak najwyższym poziomie. Pozdrawiamy

Lukas
użytkownik zarejestrowany

Czy ktoś mógłby dodać troszkę informacji na temat pracy z ostatniej oferty dla "Tajemniczy Klient - Skoczów" Jakiej pracy dotyczy? Jakie umowy są podpisywane?

SAVOIR Group Sp. z o.o.
pracodawca
@Lukas 05.04.2017, 09:34
Czy ktoś mógłby dodać troszkę informacji na temat pracy z ostatniej oferty dla "Tajemniczy Klient - Skoczów" Jakiej p...

Dzień dobry, Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Praca Tajemniczego Klienta polega na wykonaniu audytu w wybranych sieciach handlowych. Jej głównym założeniem jest sprawdzenie jakości usług świadczonych przez wybrane punkty handlowe. Oferta pracy jest adresowana do osób poszukujących dodatkowego zajęcia. Jeśli jest Pan zainteresowany przedstawioną ofertą zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego (dane kontaktowe zamieszczone są w ogłoszeniu) – osoba odpowiedzialna za rekrutację udzieli Panu wszelkich odpowiedzi. Pozdrawiam

Adrian

Pracowałem przez Savoir w drukarni w Bydgoszczy. Wypłata na czas. Elastyczny grafik. Dobry kontakt z koordynatorem

K

Wiem jak się patrzy na bardzo pochlebne opinie, ale muszę przyznać, że na tle innych firm, czy agencji Savoir wypada nadzwyczaj dobrze. Na początku byłem sceptyczny z uwagi na szczególny sposób organizacji firmy, ale to się sprawdza. Bardzo dobry kontakt z przełożonymi sprawne, prawidłowe załatwianie formalności mimo, że przecież nie pracuje się w siedzibie firmy. Wynagrodzenie jest zgodne z wypracowanym i zawsze na czas. Życzę wszystkim agencjom, aby tak funkcjonowały.

BarKle

Porządni ludzie, miła atmosfera, sprawiedliwe wynagrodzenie. Nic dodać nic ująć ;)

Maks

Pracuje głownie w województwie mazowieckim, uważam że firma bardzo w porządku, dostaje różne zlecenia od wykładania towaru, organizowania wysyłek po konfekcję towaru. Na pewno mogę powiedzieć że organizacja ze strony koordynatorów na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o wynagrodzenie jestem zadowolony.

Radek

Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności

Radek

Odpowiedziałem na ogłoszenie dotyczące pracy weekendowej. Skontaktował się ze mną koordynator który rzeczowo i konkretnie poinformował mnie o warunkach zatrudnienia. Polecam firmę bo płacą na czas i wymagają tego o czym iformują przed podpisaniem umowy. 100% rzetelności

K Tomaszkiewicz

Jako merch mogę tylko pochwalić, świetna współpraca z koordynatorami, dodatkowo dobra komunikacja pozwala również na szybką organizację zastępstw.

Olena

Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a także fajnej możliwości, uzyskać takie doświadczenie. Polecam firmę. Poza tym wyplata zawsze na czas. Łatwy kontakt z koordynatorem.

Maczlord
@Olena 14.03.2017, 10:49
Pracowałam przez Savior jako dermokonsultantka od studium badania wlosa w Poznaniu. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy, a ta...

Dziękujemy za pozytywną opinie :) Studio badania włosa dalej trwa, więc polecam w imieniu Savoir Group dalszą współpracę z naszym teamem :)

Viktoria

Witam, współpracuję z savoir około pół roku, nigdy nie miałam z nimi problemów, również jestem bardzo zadowolona! Wypłaty zawsze otrzymuję w terminie, koordynatorzy zawsze pomogą i uzdielą odpowiedz. Mogę tylko polecic współpracę z SAVOIR.

Maczlord
@Viktoria 14.03.2017, 10:46
Witam, współpracuję z savoir około pół roku, nigdy nie miałam z nimi problemów, również jestem bardzo zadowolona! Wypłaty zawsz...

Cześć, Dzięki za super pozytywną opinie. Polecamy się na przyszłą współpracę :)

Krystian

Pracowałem przez Savoir w firmie poligraficznej ASG w Bydgoszczy. Fajny kierownik Paweł, super kontakt. Układał mi tak grafik, aby nie kolidowało mi ze szkołą. Wypłata zawsze na czas. Spoko firma. Ciekawe czy w Toruniu też on jest.

Maczlord
@Krystian 14.03.2017, 08:59
Pracowałem przez Savoir w firmie poligraficznej ASG w Bydgoszczy. Fajny kierownik Paweł, super kontakt. Układał mi tak grafik,...

Cześć, Pracuję w Savoir Group i mogę potwierdzić, że Paweł wciąż jest z Nami i kieruje Naszym biurem w Toruniu :)

Edyta
użytkownik zarejestrowany

Iwona, a gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?

Iwona
@Edyta 10.03.2017, 12:20
Iwona, a gdzie pracujesz i na jakim stanowisku?

Pracuję głównie w Lublinie, raz byłam na akcji w Zamościu. Jako hostessa :)

Iwona

Polecam jak najbardziej, pracuje juz dluzszy czas dla tej agencji, bardzo dobry kontakt z koordynatorem, wyplaty zawsze o czasie. Nie mam zadnych zastrzezen :)

Edyta
użytkownik zarejestrowany

Klaudia, dziękujemy za Twoją opinię, mam nadzieję, że okaże się ona pomocna dla innych użytkowników. :)

Klaudia

Współpracuję z firmą od dawna, wypłaty zawsze na czas, kontakt z koordynatorem bardzo dobry, miła atmosfera. Szczerze polecam tą agencję :)

Stachu

Witam, Czy Savoir również odpowiada z Agencje Pracy w Toruniu? Pojawiają się oferty pracy w Toruniu do przyjazdu na Tychy. Ktoś był na rozmowie jeśli to ta sama firma? Są wypłacalni? Miałem już doświadczenia z rożnymi agencjami i nie koniecznie dobre jeśli chodzi o wypaty

Maczlord
@Stachu 02.03.2017, 12:11
Witam, Czy Savoir również odpowiada z Agencje Pracy w Toruniu? Pojawiają się oferty pracy w Toruniu do przyjazdu na Tychy. Ktoś...

Pracuje w Savoir Group i mogę potwierdzić, że ostatnio zostało założone biuro w Toruniu :)

Edyta
użytkownik zarejestrowany

Czy zapoznawaliście się już z wywiadem udzielonym przez Dyrektora Sprzedaży SAVOIR Group Sp. z o.o.? Jeśli nie, to zapraszam do lektury. :)

Justyna

Witam. Z agencją SAVOIR współpracuję już ponad rok. Jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Koordynatorzy zawsze udzielą odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, zawsze pomogą. Wypłaty zawsze są na czas, a jeżeli termin wypłaty jest np w dzień wolny ( weekend, święto) to wynagrodzenie jest na koncie dzień przed lub po. W razie jakiś utrudnień zostaję o tym poinformowana. Polecam współpracę z tą agencją.

Voidas

Współpracuje z tą agencją, wykonuję dla nich kilka zleceń i bardzo sobie chwale tą współpracę. Bardzo fajni i mili koordynatorzy oraz pracownicy w biurze. Wynagrodzenia przychodzą zawsze w terminie. Agencja wywarła na mnie pozytywne wrażenie i bardzo polecam

Zostaw opinię o SAVOIR Group Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SAVOIR Group Sp. z o.o.