brak logo

QUESTY

Poznań

Opinie o QUESTY

ad 2009-09-23 20:04
Atmosfera w porządku/ludzka
Duże możliwości rozwoju i jasno określone cele/perspektywy
Karoll 2015-10-08 17:56
Świetna, rozwojowa firma. Jedna z najlepszych tego typu w Poznaniu.
Polecam wszystkim, którzy swoją drogę zawodową wiążą z branżą IT.
1
Anka 2015-10-29 12:54
Mój znajomy pracuje w firmie Questy, odpowiada za system Aura Business. Bardzo sobie chwali ludzi, zarobki i partnerską atmosferę współpracy.
1
Piotr 2015-10-29 13:04
Pracowałem w firmie Questy przy sprzedaży systemu CRM i systemu do serwisu - bardzo dużo ciekwaych wyzwań, świetne warunki rozwoju, polecam!
Questy 2016-09-19 12:43
Miło nam czytać takie opinie :)
Obecnie poszukujemy osoby do działu handlowego, oferujemy płatny staż, a później zatrudnienie.

Zawsze po stażu staramy się zatrudniać, ponieważ naszym zdaniem uczenie kogoś przez 3 miesiące i potem "do widzenia" jest zwykłą stratą czasu dla obu stron.
Bartek 2017-01-23 13:52
Bardzo miło czyta się pozytywne opinie. Własnie składam CV na stanowisko Testera. Mam nadzieję, że uda mi się dołączyć do zespołu ! :D
Były pracownik 2017-08-31 12:20
Zalety pracy w questy:
- bardzo przyjazna atmosfera
- długoterminowa współpraca, stabilne zatrudnienie
- możliwość zdobycia doświadczenia

Wady:
- niskie zarobki i kiepski sprzęt do pracy - laptopy za 2000 lub jakieś stare, myszki za 10zł, o wszystko się trzeba kilka razy prosić albo nosic własne. Monitor można dostać najwyżej po kimś.

Warto tam złożyć cv jeśli ktoś chce zdobyć doświadczenie i potem iść do lepiej płatnej pracy, albo jeszcze studiuje.
Co do stwierdzenia w ogłoszeniu nt. ścieżek kariery to jest to zwykła ściema. Kierownikiem zostaje ten co najdłużej pracuje w danym dziale. Szkoleń brak, chyba że się samemu zapłaci.
Generalnie dobra firma na rozpoczęcie kariery i zdobycie doświadczenia. Jak dostać pracę? Powiedzieć, że się chce 10 zł netto na godzinę :)
Firma kreuje się na wielką korporację (angielskie nazwy stanowisk z których wszyscy się smieją) a jest po prostu zwykłą małą firmą zatrudniającą 20-30 osób zarządzaną przez jedną osobę.
Janusz_bieznesu 2017-09-03 21:04
QUESTY - gdybyś sprawdził NIP firmy dostrzegłbyś , że firma od 17 lat jest zarejestrowana na jedno osobową działalność gospodarczą.
Zostaw swoją opinię o QUESTY - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QUESTY