logo Lobo HR

Lobo HR

Warszawa

Opinie o Lobo HR

misiek 2015-05-15 18:58:51
są nierzetelni: na dwóch róznych portalach z ogłoszeniami o pracę tego samego dnia ogłaszają nabór na to samo stanowisko i podają różne wymagania (np. konieczność bycia studentem lub brak takiej informacji, różne formy zatrudnienia (od etatu po umowy śmieciowe). Ponadto ignorują potencjalnych kandydatów i nie odpowiadają na meile
5
Mlody 2015-07-10 14:35:22
Nie zgodzę się, że są nierzetelni. Miłe Panie, konkretne. Da się z nimi dogadać, więc- ogólnie nic do zarzucenia.
2
ko lego 2016-02-02 16:38:48
Jedna z pracownic dzisiaj szukając programisty napisała - programmer is a tool that converts coffe to code
Szacuneczek jak nic
2
agacik 2016-02-12 14:04:39
byłam w LOBO na praktykach w Gdyni i dobrze je wspominam. mój przełożony był wymagający, ale dzięki temu więcej się nauczyłam i ogolnie dobrze wspominam ten staż. jeśli kogoś interesuje tematyka HR, to LOBO jest dobrym miejscem do zdobywania doświadczenia
3
krzysztof 2016-02-17 20:46:21
pracuję tu już ponad rok i nigdzie się nie wybieram. Uwielbiam dynamiczną pracę, a skoro HR to dynamiczna dziedzina, nie mogłem trafić lepiej niż do LOBO - tutaj naprawdę sporo się dzieje i to jest mega plus. Obecnie staram się o awans na stanowisko head huntera, mam nadzieję, że wkrótce będę mógł sie pochwalić awansem. Polecam firmę, dobre zarobki, świetne możliwości rozwoju, warto!!!!!
3
magdalena 2016-02-22 15:11:04
Stabilna praca, dobre wynagrodzenie, ciekawe zlecenia. Jestem zadowolona z LOBO i polecam innym.
3
Karolina 2016-03-05 14:10:27
Jestem u nich headhunterką i kocham to co robię! Nie mówię, że to jedyne miejsce na świecie, gdzie mogę się realizować, ale LOBO jako pracodawca oferuje takie warunki pracy ze nie mam potrzeby ani ochoty czegoś zmieniać. Polecam
3
tomson 2016-03-16 21:35:30
Potwierdzam słowa poprzedników, że praca w LOBO jest dobra i to pod wieloma względami. Zdarzyło mi się co prawda mieć jakieś spięcie na linii ja-przełożony, ale w LOBO podoba mi się to, że każdy pracownik ma prawo do własnej opinii i dzięki temu wzbogaca się zespół, bo im więcej pomysłów tym lepiej. Firma fajnie się rozwija i cieszę się, że mogę być jej częścią w tym czasie.
1
nowy 2016-03-20 15:44:07
Ja niestety nie polecam ponieważ po rozmowie z przyszłym pracodawcą dla którego lobo rekrutowało pracownika podziękowałem bo mi po prostu nie pasował dojazd lobo zaczęło mi wymyślać ,że to moja wina i muszę im pokryć koszty.
2
kodek 2016-04-04 11:02:35
Zdecydowanie działają głównie w headhuntingu - to ich obszar specjalizacji i wiem, że działają bardzo skutecznie (patrz - mój przykład ;)). Mam paru znajomych ze stanowisk kierowniczych, którzy zostali pozyskani w naszej firmie również przez LOBO. Naprawdę dobrze radzi sobie ta firma w obszarze Direct Searchu.
2
jacek 2016-04-17 12:57:15
dziwne ze cały czas wypowiadają się karolina i magda wszędzie w sieci, nie dość że każa im wciskać ciemnote to jeszcze muszą pisać pozytywne komentarze w internecie. Nie polecam, niestety miałem okazję współpracować.
3
wiper 2016-04-19 22:16:08
@jacek - ciekawe, co piszesz, muszę sprawdzić pozostałe opinie od Karoliny i Magdy :D Ale teraz mam pytanie, co wiecie na temat ich oddziału w Amsterdamie? Byłem pozytywnie zaskoczony gdy okazało się że tam też działają, mało która polska agencja pracy może pochwalić się zagranicznymi biurami lol wyglada na to, że fajnie sie rozwijaja
margo 2016-06-10 15:19:52
@Jek - to prawda, też wróciłam uwagę! obserwuje ich oferty od dwoch tygodni (rozwazam zmiane pracy) i serio jest coraz ciekawiej
1
Wojtek 2016-08-21 19:12:55
Warto u nich odbyć praktyki, dobrze wszystkiego uczą, nie ma parzenia kawy. Jak ktoś polubi tę pracę i się sprawdzi to ma realną szansę zatrudnienia. To tyle z mojej strony.
Nati 2016-08-28 00:13:18
HEJ MOGŁABYŚ OPOWIEDZIEĆ COŚ WIĘCEJ O PRAKTYKACH?
Pewnie są bezplatne i jakie są szanse na pozostanie w firmie?
1
Mariusz 2016-10-06 09:03:17
Dobre praktyki i fajne oferty pracy. Można polecić.
xd 2016-10-06 21:43:09
A wypłata się normalnei u nich pojawia? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Lobo HR - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobo HR