No Problem
2 48 6 1

Opinie o No Problem

Krzysztof

Witam, kilka miesiecy temu przyjechalem do pracy do Szwajcarii przez agencje No problem do ich klienta A tempo personal ( agencja Szwajcarska). Na miejscu okazalo sie ze pracy nie ma co bylo dla mnie duzym zaskoczeniem, zwlaszcza ze podróż byla sponsorowan przeze mnie z moich prywatnych pieniądzy. Po kontakcie z Agencja No problem Pani kordynator probowala znaleźć mi zastepcza prace u swojego innego klienta niestety nie udało sie jej to, po czym usłyszałem ze jest tylko kordynatorem i nic nie moze zrobic i ze musze teraz tylko i wyłącznie kontaktowac sie z Agencja Szwajcarska jesli chce odzyskac pieniądze za podróż. zostalem zmuszony do powrotu na swoj koszt do Polski. Dodam ze naprawdę bylem zrezygnowany ta cała sytuacja. Po nie udolnych rozmowach ze strona Szwajcarska i ciaglym zwodzeniu mojej osoby przez Agencje Szwajcarska, postanowiłem wytoczyc proces Agencji No Problem, za nie zaangażowanie sie w odzyskanie moich poniesionych kosztow. Czulem sie bardzo oszukany w zwiazku z tym na portalu GoWork dodałem komentarz o treści ze szukam również pokrzywdzonych w taki lub inny sposób osob przez Agencje No Problem. Do założenia procesu zbiorowego skierowanego w Agencje No Problem. Po moim wpisie skontaktowal się ze mną kierownik działu zagranicznego w No Problem. Który był zaskoczony jak mu opowiedzialem moja sytuację. Odrazu zaczął działać bardzo sprawnie i konsekwentnie żeby odzyskać od swojego klienta w Szwajcarii moje pieniądze za koszta które poniosłem. Chociaż była to mozolna praca ponieważ klient w Szwajcarii był nie samowicie oporny i perfidny, kłamiąc, zwodząc i przedłużając wypłatę pieniędzy, Pan kierownik skrupulatnie zrealizował swój cel na moją korzyść odzyskując dla mnie wszystkie poniesione koszta wraz z nawiązką. Mogę powiedzieć szczerze ze wszystko skończyło sie pozytywnie. Również jestem pod wrażeniem zaangażowania Pana kierownika w moja sprawę. Widać że jest odpowiednia osobą na tym stanowisku. Jego pracodawcy powinni cieszyć się że mają tak oddanego i konkretnego lidera w swoim zespole. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję po raz kolejny za pomoc którą otrzymałem od Pana.

Grupa No Problem
@Krzysztof 08.12.2018 16:56

Dziękuję Pani Krzysztofie. Najważniejsze, że wszystko skończyło się pozytywnie. Wszystkiego dobrego

Piotr

Bardzo dobrze że dopiero teraz czytam opinie a w szczególności te negatywne o agencji bo bym się zastanawiał czy warto a tak mam pracę w Szwajcari za godne pieniądze oczywiście przez tą agencję Wszystko przebiegło sprawnie Oczywiście pojawiły się I problemy ale zostały szybko rozwiązane W skrucie rekrutacja szybka I skuteczna kontakt dobry kasa na czas praca ok.Polecam

Grupa No Problem
@Piotr 09.11.2018 20:24

Panie Piotrze, dziękujemy za słowa wsparcia i dobrą opinię

Arek
@Grupa No Problem 20.11.2018 15:17

Witam. Wysłałem już moje cv w j niemieckim. Pracuje 6 lat w de, myślę że to czas by horyzonty poszerzać. Pracowałem w juz w dwóch agencjach pracy w de "Digo -personal gmbh" oraz "SpiTra -GmbH" mam doświadczenie w kontakcie z podobnymi firmami, myślę że ja jak i firma no problem możemy skorzystać ze współpracy. Malarz, tynkarz, dociepleniowiec. Pozdrawiam (usunięte przez administratora)

Grupa No Problem
@Arek 24.11.2018 23:56

Panie Arkadiuszu - proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 660 590 825/835/815 abyśmy mogli zaproponować Panu, którąś z naszych ofert

Zainteresowany

Pytanko czy musi być język niemiecki czy wystarczy angielski (podstawa)?

Grupa No Problem
@Zainteresowany 14.10.2018 12:24

Dzień dobry. Większość naszych ofert wymaga komunikatywnej znajomości języka niemieckiego

Zainteresowany
@Grupa No Problem 19.10.2018 15:57

Aha ok

Oszukani

Witam zainteresowanych SLYNNA FIRMA NO PROBLEM PISZE WOLAMI ZEBY DOBRZE MNIE WSZYSCY ZROZUMIELI FIRMA NO PROBLEM WYSLALA NAS DO SLYNNEJ SZWAJCARII NO I PRZYJECHALISMY ALE NA DIBRY WIECZOR BRAK MIESZKANIA BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO Z TYM MAKARONII BRAK KONTAKTU Z TS SLYNNA PANIA KTORA NAS TAM WYSLALA I CO.. NOC PRZESPANA W AUCIE ...DOBRZE GO MIELISMY.. I OCZYWISCIE DO PRACY Z NIBY TEGO HOTELU BAGATELA 85KM W JEDNA STRONE I CO NIEPOLECAM SLYNNEJ FIRMY ...

Krzysztof
@Oszukani 09.08.2018 13:40

Witam, proszę o kontakt, wszystkich oszukanych przez grupę no problem, jestem w trakcie przygotowywania pozwu zbiorowego wymierzonego w tą agencje, ponosze wszystkie koszta związane z sprawą włącznie z prawnikami, prosze tylko o kontakt osoby oszukane o złożenie zawiadomienia i złożenia zeznań na komisariacie policji w swoim miejscu zamieszkania w późniejszym etapie wstawienia się w sądzie mój numer do kontaktu 0047 99892208 wystarczy SMS oddzwonię pozdrawiam

jerzy

Witam Kontrahenta w Szwajcarii macie do,,,,,,, Słynna firma JOB NOW nie jest wcale zainteresowana pracownikiem i warunkami pracy (usunięte przez administratora) dużo mówi mało czyni Po dwóch dniach pracy zjechałem do Polski robiąc sobie turystyczna wycieczkę Podobno do dzisiaj jest termin zapłaty za wykonaną przez te dwa dni pracę ale jakoś przelewu na koncie nie widzę i chyba sie nie doczekam No coż za głupote się płaci szkoda że dałem się namówić na ten wyjazd

Grupa No Problem
@jerzy 12.09.2018 17:29

Panie Jerzy. Proszę o kontakt telefoniczny pod nr. 660 590 825 w celu wyjaśnienia sytuacji

Krzysztof
@jerzy 12.09.2018 17:29

Witam, jestem na etapie pozwu zbiorowego wymierzonego w grupę no problem proszę Pana o kontakt, płacę za wszystkie sprawy związane z pozwem również za adwokatów, Pan tylko będzie musiał złożyć zeznania u siebie na komisariacie policji i później zgłosić się na rozprawę proszę o kontakt SMS wystarczy (usunięte przez administratora)

Andrzej, wdzięczny

Bardzo dobra komunikacja, profesjonalna obsługa, empatia i świetne kontakty... Serdecznie polecam agencję i dziękuję za pracę, pomimo tego, że nie mam idealnych kwalifikacji.

Grupa No Problem
@Andrzej, wdzięczny 03.10.2018 11:03

Polecamy się na przyszłość Panie Andrzeju :)

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie prezentuje się No Problem na tle innych przedsiębiorstw? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Szczecin i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

jerzy
@Administrator 16.03.2018 08:45

kiepsko

Info

Czy moglibyscie powiedziec cos na temat No problem w Danii

Cezary

Tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi. Czasami mogą przydarzyć się różne sytuacje ale z pewnością nie jest to zła wola!

Oszukani

Do pracy 85km w jedna strone mieszkania brak na dobry wieczor jak przyjechalismy z polski brak kontaktu nikt nieodbiera telefonow praca u muslimow.

Oszukani

Negatywna

Iwona

@Bartosz, dziękuję za opinię na temat pracy za pośrednictwem firmy No Problem. Czy możesz napisać coś więcej na temat procesu rekrutacyjnego jaki przeszedłeś do pracy na stanowisku jakie zajmujesz? Czy aplikowałeś bezpośrednio na stronie pracodawcy? A może dowiedziałeś się o przyjęciach z innych źródeł informacji? Napisz coś na temat zajmowanego stanowiska i ogólnych warunków pracy na tym stanowisku. @Franek, obecnie agencja pracy No Problem poszukuje pracowników na kilka stanowisk zarówno w Polsce jak i za granicą. Zapoznaj się z ofertami pracodawcy na ich oficjalnej stronie http://grupanoproblem.pl/praca-za-granica,52,pl.html Napisz czy któraś oferta zainteresowała Cię i masz zamiar aplikować?

Franek

Może ktoś podpowie jak dostać się do takiej pracy?

Bartosz

Jestem juz w Szwajcarii 3 miesiac przez ta agencje i polecam jak najbardziej. Swietny kontakt przed wyjazdem jak i w trakcie. Nie wiem co tu ludzie za bzdury pisza, nie ma zadnych problemow z kasa, co tydzien systematycznie przelewy wchodza na konto. A jesli ktos wyjezdza do Szwajcarii i ma pretensje, ze w gorach mieszka to chyba swiadczy to tylko o poziomie intelektualnym tej osoby. Szwajcarska agencja rowniez bardzo pomocna, wszystko zalatwia na miejscu jak pozwolenie na prace itd. Nie trzeba tez znac perfekcyjnie jezyka, wazne zeby w pracy sie dogadac. Jak ktos chce dobrze zarobic a nie szukac dziury w calym to polecam. Bartosz

Administrator

Od ostatniej opinii dotyczącej pracy w No Problem minęło już sporo czasu. Jak dziś wyglądają warunki zatrudnienia w tym przedsiębiorstwie?

Witek

Zrobiło się cicho na forum z jakiego powodu?

nie kryty krytyk

jasne pracowaliśmy z ojcem w Szwajcarii przez agencje no problem. Odelegowali nas do agencjj w Szwajcarii I personal ogólnie praca była w porządku . Zanim nas odelowali do tej agencji i personal znaleźli nam hotel na wysokości 1500 m to jakiś żart . Problemy cały czas z przelewami za każdy tydzień dzwonienie i proszęnie się o wysłanie pieniędzy jakiś koszmar tak było przez 4 tygodnie . Szew tamtejszej agencji sugerował mi że konto mam nie aktywne i że dwa razy kasa do nie wróciła . Dopiero jak przycisnołem Pana salih żeby mi bajek nie opowiadał bo to jest nie możliwe to co on pitoli jak okazało się przelał pieniądze w ciągu 5 min . Za ostatni tydzień przepracowany w tej agencji ipersonal po zjeździe do Polski czekałem na przelew 3 tyg ciągle dzwoniąc i prosiłem się o swoje pieniądze to był jakiś żart. Ciągle słyszałem że wysłali a kasy jak nie było tak nie było dopiero jak ich przycisnolem po raz kolejny wysłali z łaską. Gdyby nie znajomość języka pracował bym tam za darmo 1500 m w górach .mieszkaliśmy wąskimi drózkami dojezdzalismy do hotelu bez kuchni po prostu koszmar . Ludzie z daleka o tych agencji no problem i ipersonal że Szwajcarii (usunięte przez administratora) zawsze razem się trzymają . Pewny stolarz pracował tam 2 tyg i to za darmo także nie jedzcie przez te firmy do pracy same porąby.

Grupa No Problem
@nie kryty krytyk 05.02.2018 17:01

Szanowny Panie @nie kryty krytyk 05.02.2018 17:01 Sądząc po intensywności Pana (Panie Damianie) wypowiedzi oraz doborze słów na tym forum (np. wypowiedź z 02.05.2017 11:56) Pan przede wszystkim zainteresowany jest tzw. hejtem internetowym. Ciężko Panu dogodzić - ostatnio w niewybrednych słowach krytykował Pan nasze oferty w Danii i naszą agencję po czym podjął Pan przez nas pracę. Jak to rozumieć?! Odnosząc się merytorycznie do Pana zarzutów: jedzie Pan do Szwajcarii słynącej z górzystych terenów i narzeka, że praca jest w górach ?! Szczyt absurdu. Rzeczywiście był problem z Pana kontem. Przez dłuższy czas z winy banku nie zostało aktywowane przez co przelewy nie docierały. Pan za to winą obarcza wszystkich dookoła a dobrze Pan wie, że winny był bank. Nie wspomnę już o tym, że z zaistniałą sytuacją staraliśmy się Panu pomóc odbierając Pańskie telefony w czasie wolnym od pracy. Mógłbym tu też przytoczyć delikatnie mówiąc "nieprzyjemną" korespondencję jaką wysyłał Pan do nas żądając natychmiastowej zapłaty. Na końcu tak bardzo był Pan "niezadowolony" ze współpracy, że po zakończonym kontrakcie w Szwajcarii ponownie zwrócił się Pan do nas abyśmy szukali Panu pracy. Z wyrazami szacunku, Grupa No Problem - dział zagraniczny

Michał

Agencja pracy na poziomie, dla zdecydowanych znajdą to czego szukasz, praca za granicą nie stanowi problemów jeśli znasz język chociaż komunikatywnie to z pewnością znajdzie się oferta dla ciebie. Pomoc w załatwieniu formalności zapewniona, ty tylko decydujesz się na warunki pracy pracodawcy więc nie miej pretensji do pośrednictwa tylko do pracodawcy jeśli są jakieś nieoczekiwane sytuację w pracy. Polecam agencję, od początku wywiązują się z zawartej umowy.

Grupa No Problem
@Michał 19.03.2017 06:12

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Pana opinię. Co dzień z całych sił staramy się zapewnić jak najlepsze oferty i jakość obsługi. Z dużą przyjemnością czytamy, że ktoś docenia naszą pracę. Z wyrazami szacunku, Grupa No Problem - dział Zagraniczny.

Helena Michalina

Witam. Jeden z klientów No Problem postanowił mnie zatrudnić u siebie na umowę o pracę. Niestety firma utrudniała,argument z ich strony to m.in nie przepracowana ilość godzin wystarczająca do tego aby móc przejść w ich klienta "ręce". Batalia z NO PROBLKEM trwała bliska ok.8 miesięcy. Ogólnie to przez okres współpracy ok.3 lat były ok,przelewy rzadko aby były po 10.Koordynatorki ok,rozumiały kiedy zdarzały się sytuacje,ze nie można było wstawić się w pracy. Po odbicie jednego z klientów była możliwośc dalszej współpracy za co dziękuję.Ogólnie współpraca przebiegła ok. Pozdrawiam. P.S.Żałuję,zę przez swoją bezmyślność współpraca uległa nie kontynuowaniu.

Grupa No Problem
@Helena Michalina 10.12.2017 02:46

Dzień dobry, Bardzo dziękujemy za wszystkie uwagi oraz pochwały. Chcielibyśmy odnieść się do paru kwestii Pani wypowiedzi. Powszechną regułą jest, że każdy pracownik Agencji musi przepracować odpowiednią ilość godzin, żeby mógł przejść bezpośrednio do Klienta. Jednak chyba jako jedyna Agencja na rynku nigdy nie trzymaliśmy się tej zasady restrykcyjnie i staramy się iść pracownikom na rękę. Dlatego smuci nas to, że w Pani odczuciu była to „batalia”. Żadna z naszych Koordynatorek nie przypomina sobie takiego przypadku, dlatego nie jesteśmy w stanie odnieść się do Pani sytuacji konkretniej. Również od początku działalności Agenci nie zdarzyło nam się „spóźnić” z przelewem dla pracowników. 10 dzień miesiąca jest dla nas jak święto. W przypadku jednak, kiedy 10 dzień miesiąca przypada w weekend banki księgują wpłaty dopiero w poniedziałek. Wtedy nasi pracownicy mają pieniądze na koncie po 10-tym– ale nie jest to już rzecz zależna od Agencji. Bardzo cieszy nas, że dobrze nas Pani wspomina. Codziennie staramy się, aby nasi pracownicy czuli się z nami dobrze i bezpiecznie. Dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego, Grupa No Problem

uwaga

dno masakra kradna pieniadze nic sie nie zgadza , puzniej umywaja rence raz sie dalem nabrac i to jest kolejne nieporozumienie , uwaga to oszusci

Grupa No Problem
@uwaga 08.01.2018 12:48

Dzień dobry, Pana ocena nie zawiera żadnych konkretnych argumentów ani przykładów tego w jaki sposób nasz firma miałaby pozostawać w stosunku do Pana nieuczciwa. Wyraził Pan krzywdzącą i fałszywą ocenę, do której w żadnej sposób nie możemy się odnieść. Jeśli czuje się Pan potrzebę skontaktowania się z nami w celu wyjaśnienia sytuacji to zapraszamy do kontaktu. Stanowczo jednak sprzeciwiamy się bezpodstawnemu szkalowaniu. Z każdego takiego przypadku nieuzasadnionego oczerniania wyciągać będziemy konsekwencje prawne. Z poważaniem, Grupa No Problem

oszusci

uwaga na nich przewalki szczegolnie w szwajcari dopisuja do wyplaty zaliczki ktorych sie nie wzielo BANDA OSZUSTOW

Grupa No Problem
@oszusci 22.01.2018 16:10

Dzień dobry Panie Bartoszu Korolewicz, Może wyjaśnić należy pewne kwestie ponownie, bo widocznie źle Pan nas zrozumiał. Grupa No Problem JEST agencją pośredniczącą w zatrudnieniu pomiędzy Panem, a zagranicznym pracodawcą. Oznacza to, że NIE JESTEŚMY Pana pracodawcą, a Pan nie jest naszym pracownikiem. Między Panem, a Agencją nie zachodzą żadne rozliczenia. Pan nie płaci nam za usługę – my nie wypłacamy Panu wynagrodzenia. W związku z tym w żaden sposób nie ma możliwości, aby został Pan przez nas oszukany. Nie mamy wglądu w kwestie zaliczek między Panem, a szwajcarskim pracodawcą. Doskonale jednak rozumiemy powód, dla którego nasz szwajcarski Klient zakończył z Panem współpracę. Jest Pan człowiekiem wielce niekulturalnym (w wulgarnych słowach obraża Pan naszego pracownika) oraz kompletnie nieprzygotowanym do pracy, która miała zostać Panu powierzona. Zawsze starannie rozpatrujemy każdy przypadek niezadowolenia lub niezrozumienia między agencją a pracownikiem. Jednak w tym przypadku nie pozwolimy się bezpodstawnie obrażać oraz rozpowszechniać nieprawdziwych informacji. Nigdy nie został Pan przez nas oszukany. Za to my zostaliśmy zarówno oszukani w kwestii Pana przygotowania do pracy jak również wielokrotnie obrażani. W przypadku dalszych tego typu praktyk wyciągniemy odpowiednie konsekwencje prawne. Z poważaniem, Grupa No Problem

oszukanyprzezfirme

Firma pośrednicząca i bardzo dużo bajeczek i tyle... Niby umowy gwarancyjne dla pracowników ale bez gwarancji (otrzymujesz trzy umowy do podpisu na jeden projekt z różnymi datami zakończenia zlecenia) na projekcie musisz sobie wszystko sam zorganizować (transport, zakwaterowanie, etc.) Po podpisaniu trzech umów z różnymi datami zakończenia, umywają ręce od wszystkiego, dużo manipulacji i bardzo dużo kosztów własnych... Odradzam

Grupa No Problem
@oszukanyprzezfirme 23.08.2017 15:58

Najwyraźniej pomylił Pan firmy. Pracownicy podejmujący pracę za granicą poprzez naszą Agencję nigdy nie otrzymują 3 umów a 2. Nigdy nie ma też sytuacji, że projekt ma różne daty zakończenia. Nie zgadza się też to, że rzekomo na miejscu trzeba sobie wszystko samemu zorganizować. Owszem transport leży po stronie pracownika ale zakwaterowanie obligatoryjnie jest przez nas lub naszego klienta organizowane. Absolutnie nie umywamy od niczego rąk. Każdy podejmujący przez nas pracę pracownik poświadczy, że po wyjeździe do pracy za granicę zawsze służymy wszelką pomocą. Bardzo Pana proszę nie wprowadzać w błąd innych osób chętnych podjąć za naszym pośrednictwem pracę. Opisane przez Pana standardy to dokładne przeciwieństwo naszych standardów.

MK

Od kilku miesięcy współpracuję wyłącznie z Firmą - No Problem konkretnie z Jej działem zagranicznym. Wśród innych tego typu Firm działających na polskim rynku pracy No Problem jest w pełni profesjonalnie działającą "fabryką" do zarabiania pieniędzy dla tych, którzy decydują się, aby od Nich otrzymać skierowanie do pracy. Konsekwentne z ich strony działanie jest skuteczne i w konsekwencji szybko doprowadza do zatrudnienia zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Wszyscy pracownicy Działu zagranicznego z kierującym Panem Maciejem są doskonale przygotowani merytorycznie i przede wszystkim życzliwie i pomocnie nastawieni do swoich klientów. Zawsze można liczyć n stały kontakt i Ich zainteresowanie również po podjęciu pracy do której zostałem skierowany. Wszystkie konieczne dokumenty by podjąć pracę takie jak: Umowa, zezwolenie na pracę, zapewnienie zakwaterowania są kompletne i przygotowane na czas bez opóznień. Istnieje także możliwość definitywnej decyzji co do zakwaterowania po wcześniejszym obejrzeniu locum i zapoznaniu się z warunkami i odległością od miejsca pracy. Bywało tak, że zlecenia u różnych szwajcarskich pracodawców trwały krócej niż były planowane i na to No Problem nie miało wpływu, ale właśnie stały kontakt z No Problem i Ich zaangażowanie gwarantowały stałe zatrudnienie bez przerw z płynnym przejściem od jednego pracodawcy do innego. Ja mam tylko dobre doświadczenia. Serdecznie polecam. Zawsze można liczyć na wsparcie i życzliwość we wszystkim co związane jest z podjęciem pracy i pobytem poza Polską.

Grupa No Problem
@MK 12.11.2017 22:29

Bardzo się cieszymy z tak pozytywnej opinii. Codziennie dokładamy wszelkich starań aby nie tylko pracę „załatwić” ale i po przekroczeniu granicy w miarę możliwości służyć pomocą. Jak widać to procentuje :)

rafal cencora

super firma profesjonalne podejscie do ludzi mili zetelni

Grupa No Problem
@rafal cencora 19.10.2017 18:14

Panie Rafale - w imieniu Grupy No Problem serdecznie dziękuję. Cieszy nas fakt, że docenia Pan nasze wysiłki. Staramy się :D

rafal cencora

super firma profesjonalne podejscie do ludzi mili zetelni

Martin Studzinski

No Problem, firma zdecydowanie do polecenia, swietna organizacja, konkretni ludzie, wyjechałem do Szwajcarii, wszystko "dopięte na ostatni guzik", dostałem swietna prace, swietnie zarobiłem, nie zamierzam rezygnować z kontaktu z nimi, bo pracują tam ludzie którzy znaja się na "rzeczy" i doskonale potrafią zorganizować wszystko, nawet jeśli cos nie "wypali" w pracy za graniaca, nie należy obarczać No Problem winą, z ich strony, jest wszystko OK, i nie zgodze się z inna opinia. Pozdrowienia dla Pana Maćka. (odpowiedni człowiek, na odpowiednim stanowisku)

Grupa No Problem
@Martin Studzinski 10.10.2017 15:27

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Pana opinię. Co dzień z całych sił staramy się zapewnić jak najlepsze oferty i jakość obsługi. Z dużą przyjemnością czytamy, że ktoś docenia naszą pracę. Z wyrazami szacunku, Grupa No Problem - dział Zagraniczny.

Grupa No Problem

Najwyraźniej pomylił Pan firmy. Pracownicy podejmujący pracę za granicą poprzez naszą Agencję nigdy nie otrzymują 3 umów a 2. Nigdy nie ma też sytuacji, że projekt ma różne daty zakończenia. Nie zgadza się też to, że rzekomo na miejscu trzeba sobie wszystko samemu zorganizować. Owszem transport leży po stronie pracownika ale zakwaterowanie obligatoryjnie jest przez nas lub naszego klienta organizowane. Absolutnie nie umywamy od niczego rąk. Każdy podejmujący przez nas pracę pracownik poświadczy, że po wyjeździe do pracy za granicę zawsze służymy wszelką pomocą. Bardzo Pana proszę nie wprowadzać w błąd innych osób chętnych podjąć za naszym pośrednictwem pracę. Opisane przez Pana standardy to dokładne przeciwieństwo naszych standardów.

Iwona

@Adi mógłbyś napisać trochę jaśniej na temat Twoich doświadczeń z No Problem? Rozumiem, że masz do firmy zastrzeżenia? Co konkretnie Ci nie odpowiadało? Takie informacje będą ważne, gdyż to co Ty mogłeś ocenić na minus, dla innej osoby może nie mieć aż takiego znaczenia.

Adi
@Iwona 12.07.2017 10:55

@Iwona Zupełnie niepotrzebnie zamartwiasz się tym jakie to może mieć znaczenie dla innych. Niestety nie mogę Ci pomóc, mimo to jestem pewny, że sobie poradzisz. Powodzenia.

Adi

Agencja pracy tymczasowej na poziomie, a nawet na truskawie. Super janusze biznesu. Jak ktoś ma problem to .... raz dwa trzy ... i no problem. Amen.

Niekryty krytyk

Przeglądałem ogłoszenia i trafiłem na to http://pracadlapolakow.eu/ogloszenia/dam-sezonowa-prace-w-danii-od-zaraz-ogrodnictwo-bez-jezyka-odense/#comment-10364 To jest chyba żart :) praca w Danii za 70 Koron uwaga BRUTTO - jeszcze bez zakwaterowania :D Po co w ogóle w takim razie wyjeżdżać skoro po odliczeniu mieszkania , wyżywienia zostanie nam mniej niż zarobi się w Polsce . Moim skromnym zdaniem sami sobie powinni tam jechać i pracować wyzyskiwacze :) Zapewne firma daje im o wiele więcej bo nigdzie ale to nigdzie nie spotkałem się z tak NISKIM wynagrodzeniem i to jeszcze brutto :D I to KURWA w Danii . Naprawdę jełopów szukacie co na was będą pracować. Omijać to z daleka ludzie bo się narobicie a nie zarobicie :D - to oni na was zarobią :D Bez pozdrowień .

Grupa No Problem
@Niekryty krytyk 02.05.2017 11:56

Szanowny Panie @Niekryty krytyk, na każdym rynku pracy i w każdych ofertach pojawiają się te, które oczekują od kandydatów więcej wiedzy i umiejętności, a jednocześnie oferują wyższą stawkę, jak i takie które te wymagania mają małe i stawka jest adewkwatnie mniejsza. Przedstawiamy ofertę w imieniu naszego uczciwego i pewnego Klienta i naprawdę nie mamy się czego wstydzić. Wprost również przedstawiamy oczekiwania i warunki pracy jakie firma może zaproponować. Dajemy kandydatom wszelkie informacje do tego, aby mogli świadomie podjąć decyzję o chęci lub braku chęci na aplikowanie. Mamy XXI w. i każdy widzi różnorodność ofert (w tym stawek), a jednak wiele osób decyduje się na wyjazd właśnie z nami. A to, że oferta nie spełnia Pana oczekiwań nie znaczy, że jest zła i nie ma powodu aby obrażać naszych pracowników. My mimo wszystko pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego, Zespół Grupa No Problem.

Zostaw opinię o No Problem - Szczecin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie No Problem