Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.

Poznań

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 612 ocen.

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
4 612

Opinie o Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.

Marcin

Witam dostałem ofertę pracy od Mondi w firmie Kann kolo Frankfurtu na Magazynie przy kostce brukowej czy ktoś orientuje sie jak tam jest umowa niemiecka na czas nieokreślony?

Marciano
@Ciekawy 13.07.2018 18:24

Właśnie pracuje w tej firmie narzekać niema co Praca bardzo ciężka to fakt,ale kwestia przyzwyczajenia i daje się rade

Majówka 1065

Chcę jechać do przetwórstwa mięsa jakieś opinie ?? Pomóżcie proszę

Majówka 1065

Mam pytanie chce jechać do przetwórstwa mięsa w Zell am Harmrsbach jakieś opinie doradzcie??

Eee

Witam jedzie ktoś do langenau do pracy na magazynie 14-17.05? Ja wybieram się tam do pracy i szukam 2 osoby. Wiadomo z kims raźniej :)

wkupiesiła
@Hagi Romano 09.07.2018 14:11

No to jedź, ja już kilka razy się przejechałem...

hi...

witam mam pytanie jak wygląda ta praca przy myciu skrzynek?

Tralala
@hi... 24.06.2018 14:34

Ciężko

marcik

ja polecam. wszystko tak jak na rozmowie i bardzo pomocne panie koordynatorki.

Uprzejmie informuję

Nie polecam pracy w tej firmie, po dojezdzie okazało się, że praca jest całkiem inna niż po rozmowie z koordynatorem. (usunięte przez administratora) Zakwaterowanie kosmicznie drogie. Mówie wam szukajcie pracy wszędzie tylko nie w Mondi. Stawki wydają się atrakcyjne, jednak nie warte tego co was spotka na miejscu.

wera

Jezeli chodzi o jezyk czy wszedzie jest wymagany?

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@wera 22.06.2018 15:27

Szanowna Pani, oferty, które nie wymagają znajomości języka są jako takie oznaczone. (zwykle także w tytule). Poziom języka jest zapisany w wymaganiach w każdym ogłoszeniu. Zapraszam na http://www.mondi-polska.pl i do zapoznania z ofertami.

Tobiasz

Polecam

Pracownik

Witam mam pytanie odnośnie pracy na magazynach firmy Schäflein Logistics GmbH czy na każdym oddziale są takie same warunki jeśli chodzi o dodatki do wypłaty np dieta dodatki do mieszkania i paliwa czy to zależy od oddziału. Bo z tego co się zdążyłam zorientować tak nie jest i nie wiem z czego to wynika bo jak dla mnie jest to troszkę dziwne dlaczego między oddziałami są różnice. Pozdrawiam

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@pracownik 11.06.2018 22:42

Zależy, co rozumie Pani przez "równo" :) Wysokości diety różnią się w zależności od np. znajomości języka czy stażu pracy, więc nie są takie same. Inne dodatki wypłacamy zgodnie z niemieckim prawem. Osoby przez nas zatrudniane mają pełne prawo do świadczeń gwarantowanych przez niemieckie państwo - np. Kindergeldu. ALe żadne dodatki nie są przyznawane "uznaniowo" czy "pod stołem" :)

Phil

Cześć! Jest ktoś zainteresowany tą ofertą: http://mondi-polska.pl/oferty-pracy-mondi/magazynier-m-pikowanie-pakowanie-okolice-hanower ? Ciekawie przedstawia się to ogłoszenie! Pzdr

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 05.06.2018 22:48

Pani Anno, zapraszam do wysłania CV na nasz adres mailowy. CV@mondi-polska.pl

Grubek

Ta firma jest do bani.

Adrian

Miałem przyjemność pracować przez tą agencję w Niemczech w firmie Rettenmeier w Wilburgstetten , Pani koordynator konkretna kobieta (Pozdrawiam Pani Doroto) i w ogóle nie miałem nigdy żadnych zastrzeżeń co do jej pracy ani nikogo innego z biura (wiadomo mają tam masę ludzi do ogarnięcia więc nie można traktować się jak pępek świata że wszystko ma być dla mnie na już) i też trzeba samemu sobie trochę radzić i nie dzwonić z każdą pierdołą. Dla mnie agencja jak najbardziej spoko i napewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług. Pozdrawiam Ekipę F.C Mondi !

Ooogien

Witam chciałbym zapytać o pracę na magazynie w schwebheim? Pracował tam ktoś lub pracuje aktualnie? Dostałem ofertę pracy z tamtad i chciałbym wiedzieć jak tam się pracuje. Pozdrawiam

James

Witam jedzie ktoś może do pracy w langenau w dniach 14-17.05? Szukam 2 osoby. Wiadomo razem raźniej :)

Eee

Witam jedzie ktoś może do langenau do pracy na magazyn w dniach 14-17.05? Ja wybieram się i szukam 2 osoby. Wiadomo razem raźniej :)

Bond

Bez wątpienia najgorsza agencja pracy z jaką się spotkałem. Nie dotrzymują słowa absolutnie w niczym. (usunięte przez administratora) Stanowczo odradzam!

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@Bond 26.04.2018 18:26

Szanowny Panie, określenie nas najgorszą agencją pracy to naprawdę poważne stwierdzenie. Chcielibyśmy poznać powody takiego komentarza. Z uwagi na poufność danych, takich jak Pańskie imię i nazwisko oraz dane osoby, z którą się Pan kontaktował z naszej firmy, bardzo proszę o wysłanie do nas maila z opisem tej sytuacji. Postaramy się rozwiązać problem i nie dopuścić do jego powtarzania w przyszłości. Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu.

lila1787

Witam, Jak wyglądają standard zakwaterowań? Czy jest dostęp do internetu? Pozdrawiam

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@lila1787 15.04.2018 19:00

Dzień dobry. Zakwaterowanie zwykle jest z internetem w cenie (wifi). Jeżeli się zdarza, że wyjątkowo na kwaterze internetu nie ma, koordynatorki doradzą, jakie rozwiązanie będzie najkorzystniejsze i najtańsze, to raczej nie jest wysoki koszt. Mieszkania są z możliwością meldunku, u prywatnych kwaterodawców. Unikamy hoteli pracowniczych i w miarę możliwości staramy się znaleźć mieszkania odpowiadające potrzebom pracowników. O konkretach trudno mówić, z uwagi na to, że mamy pracowników w różnych niemieckich miastach. O szczegółach informuje koordynator lub rekruter w czasie procesu rekrutacyjnego. Pozdrawiam :)

MIchal

Dzień dobry, MONDI! Czy przed podpisaniem umowy jest możliwość zapoznania się z jej treścią? Pozdrawiam

Jarek
@MIchal 13.04.2018 08:17

I tak będziesz musiał wykonywać inną pracę niż jest wpisana w umowie

karmis92

Cz jest tu ktoś kto może wybiera się na mycie skrzynek w najbliższym czasie? Bądź czy juz ktoś tam pracuje i może odpowiedzieć mi na kilka pytań?

Niezdecydowana

Dzień dobry, zastanawiam się nad podjęciem pracy w Waszej firmie z chłopakiem oraz kolegą, wysłaliśmy cv i liczymy na odzew. Jestem pewna, że liczne negatywy nie są całkowicie prawdziwe i wiążą się niestety z gniewem pracownika na wykonywaną pracę, pomija się w takiej ocenie wtedy te pozytywne wątki. Rozumiem też, że pracowanie w takiej firmie, zarówno ze strony wyjeżdżających za granicę, jak i koordynatorów, rekrutantów nie jest łatwe. Aczkolwiek, chciałabym wam zaufać, stąd pytanie - czy słusznie? I inne pytanie - czy zakwaterowanie zawsze jest w mieszkaniu, czy są to też hotele? ile jest pokojów w mieszkaniu, po ile osób i czy nie rozdzielacie par? czy na kwaterunku jest wifi? bardzo proszę o szybką odpowiedź.

karmis92
@Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o. 11.04.2018 21:13

My właśnie z chłopakiem czekamy na telefon w kwestii dowiedzenia się więcej informacji mamy ofertę wiecejyhazdu na mycie skrzynek zobaczymy jak będzie jak to się mówi jak się nie pojedzie to się nie przekona ludzie maja różne wymagania wiec stąd te różne komentarze

karol

Czy ktoś pracował na myciu skrzynek ? Jak tam jest ? Jak płacą i jakie warunki mieszkalne ?

kris
@karol 04.04.2018 15:09

ja robiłem. Harówka, kiepskie zarobki, drogie mieszkanie. Nie warto.

anonymous

Tak zostają usunięte komentarze żeby ktoś inny się nie dowiedział że ściągają ludzi i dalej sam sobie musisz radzić, do pracy bardzo daleko a koordynatorka ma Cię w nosie nawet telefonu nie odbiera masakra nie polecam

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@anonymous 04.04.2018 14:30

Szanowny Panie, o lokalizacji miejsca pracy każdy pracownik jest informowany jeszcze przed decyzją o jej podjęciu - miasto, gdzie znajduje się firma podane jest nawet w ogłoszeniu. Pozostawiamy decyzji każdej osoby, czy taki dystans jest dopuszczalny czy też nie. Koordynatorki nie "mają w nosie" pracowników. Jeśli nie odbierają telefonu w obecnej chwili, oddzwaniają. Każda z nich ma pod opieką wielu pracowników, ale nie ma mowy o zostawieniu z większym problemem pracownika samego. Choć oczywiste jest, że w wielu sytuacjach pracownicy radzą sobie bez wsparcia. Jeśli jednak uważa Pan, że koordynatorka nie wypełniła należycie swoich obowiązków, oczywiście to sprawdzimy. Żeby było to możliwe, prosze o kontakt na adres mondi@mondi-polska.pl z podaniem imienia i nazwiska, danych koordynatorki oraz konkretnego opisu sytuacji. Wtedy będziemy mogli zweryfikować i ewentualnie naprawić tę sytuację. Dziękuję za komentarz i zapraszam do kontaktu.

Anonim

Pytanie do Mondi od kogoś kto szuka pracy na terenie DE... Umowa o pracę polska czy niemiecka?

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@Anonim 01.04.2018 14:53

Oferujemy Niemiecką umowę o pracę.

ich frage warum

Czy to prawda, że na tym forum usuwane są komentarze osób, które nadziały się na obietnice, jakie nie miały nic wspólnego ze stanem faktycznym? Kto usuwa komentarze? Bo skoro tego typu opinie są kasowane, wniosek jest jeden - to moderatorzy (cenzorzy) na zlecenie mondi wciskają delete.

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@ich frage warum 30.03.2018 13:30

Z forum usuniete mogą zostać komentarze naruszające regulamin serwisu GoWork, prawo polskie lub netykietę. Zachęcam do zapoznania się ze stanowiskiem serwisu na ten temat: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy o możliwości usunięcia komentarza nie decyduje jego pozytywny lub negatywny wydźwięk, lecz zgodność z zasadami. Jak widać w wątku o Mondi Polska pojawiają się zarówno opinie lub negatywne. Pozdrawiam i korzystając z okazji życzę spokojnych świąt :)

anonymous

jedzie ktos do pracy 2 kwietnia do w walsrode? (usunięte przez administratora)

anonymous

Jedzie ktos własnym samochodem do pracy 02-04-2018 w Walsrode? (usunięte przez administratora)

Ogorek

Nawet się dodzwonić nie da. Pewnie jakaś ściema z ta praca. Wyłudzają dane

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@Ogorek 24.03.2018 06:51

Szanowny Panie, Cieszymy się zainteresowaniem naszą firmą. Jak najbardziej można się z nami skontaktować pod numerem 61 855 19 60. Alternatywnie może Pan przesłać maila na info@mondi-polska.pl Nasza firma przoduje w rozwiązaniach dotyczących zabezpieczenia danych osobowych. Są one wykorzystywane tylko i wyłącznie do procesu rekrutacji dla naszej firmy. W pełni spełniamy wymogi GIODO a obecnie także RODO. Państwa dane są przechowywane w najbezpieczniejszym miejscu w tej część Europy, w obiekcie certyfikowanym amerykańskim standardem Rated-4/Tier-4 wg ANSI/TIA-942:2014. W związku z tym śmiało może Pan się z nami kontaktować będąc pewnym bezpieczeństwa Pana dancyh. Serdecznie zapraszamy

Piotrek

Wie ktoś coś o pracy w walsrode? Warto?

Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.
pracodawca
@Piotrek 23.03.2018 21:23

Szanowny Panie Piotrze, Dziękujemy za zapytanie. Naszym zdaniem warto. Chętnie przedstawimy Panu szczegółowe warunki zatrudnienia, wynagrodzenia oraz wszelkie kwestie, na których Panu zależy. Zapraszamy do kontaktu pod nr tel. 61 855 19 60 lub mail info@mondi-polska.pl

Brutal

Kwatery drogie (usunięte przez administratora) placa mało i każą daleko jezdzic. Nie polecam

Zostaw opinię o Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mondi Polska Agencja Pracy sp. z o.o.