NIP: 7010272689 KRS: 0000372581

Adres: Plac Andersa 3, 61-894 Poznań

4.4/5

Opinie o MONDI sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

MONDI sp. z o.o.

Poznaj nasz program poleceń! 500€ wpadnie na Twoje konto za polecenie znajomego do pracy w Niemczech!

Znasz świetnych fachowców z doświadczeniem jako szlifierz, spawacz, ślusarz, operator CNC, elektryk, elektronik lub mechatronik? Poleć ich do pracy w MONDI i zgarnij dodatkowe pieniądze!

- Otrzymaj 250€ netto, gdy Twój kandydat przejdzie rekrutację i zostanie zatrudniony.
- Kolejne 250€ netto, gdy zatrudniona osoba przepracuje u nas minimum 3 miesiące.

Nie zwlekaj! Prześlij nazwisko i numer telefonu kandydata (najlepiej z CV) na [email protected] i ciesz się premią!

Szczegóły programu poleceń znajdziesz w naszym regulaminie: https://bit.ly/4fvJzFh
Bartosz

Serdecznie polecam biuro MONDI. Szczególnie cenię tę firmę za jakość współpracy - wszystko załatwiane na bieżąco, czarno na białym na niemieckim prawie, z ubezpieczeniem społecznym i szczegółowymi rozliczeniami wypłat włącznie oraz za pomoc koordynatorów, którzy chętnie odpowiadają na pytania na każdym etapie współpracy oraz pośredniczą między pracownikiem a niemieckimi urzędami, lokalną firmą czy wynajmującym mieszkanie. Każdą sprawę da się załatwić w bardzo miłej atmosferze, a zaliczki wpływają często nawet tego samego dnia. Z całą pewnością niedługo skorzystam ponownie ????

Zyrek

Autoreklama? Cos bardzo ładnie opisane wszytko

@Bartosz

Dokładnie dla mnie jest to najlepsza firma w jakiej pracowałem w Niemczech. Panie w biurze bardzo pomocne i sympatyczne. Pracuje w niej od zeszłego roku i jestem bardzo zadowolony z pracy, mieszkania, w razie wątpliwości, czy jakiś problemów wszystko idzie załatwić. Dla wszystkich ponadto i dla waszego komfortu uczcie się języka niemieckiego.

Patryk
@Zyrek

Agencja jest spoko fajnie płacą mieszkania też są ok a praca zależy jak się wstrzelisz.osobiscie jestem zadowolony z Mondi

Paweł

Witam serdecznie. Chcę w kilku punktach ocenić współpracę z MONDI w skali 1-10: - rekrutacja, przedstawienie oferty pracy - zgodność z wykonywaną pracą 10 pkt - wynagrodzenie na czas, zwrot za odzież ( do 50€ na początek) wszystko jasno i adekwatnie do ilości godzin. = 10 pkt - mieszkanie - wysoki standard, ogrzewanie, wyposażenie, obsługa etc ( mieszkałem na wielu lokacjach - nie ma porównania)= 10 pkt - kontakt z Mondi - ( konkretnie Kordynator P. Maciej) rewelacja, rozwiązuje wszelkie problemy, odpowiada na pytania i służy zawsze pomocą = 10 pkt - oceniam współpraca z Mondi na bardzo wysokim poziomie- pełna profesjonalność. Ps. Wszyscy inni pracujący w „zakładzie w Niemczech” zazdroszczą, że „ jesteśmy z Mondi” bo Mondi bardzo dobrze płaci, płaci na czas, zawsze służy pomocą i dba o swoich pracowników. Sedeczenie poleceń.

Maciej

Gorąco polecam Warunki płacowe i mieszkaniowe zgodne z przedstawioną ofertą. Wszystkie szczegóły dopięte na ostatni guzik. Pani Agata (koordynatorka) bardzo skrupulatna i sumienna. Kontakt z biurem w jasno określonych godzinach bezproblemowy i bardzo przyjemny.

Felek
@Ja

Czyli w sumie wiek nie odgrywa dla nich większej roli co niektórym na rękę po prostu. była to też okazja na jakaś negocjacje stawki?

@Felek

Na tym kontrakcie, co ja stawki każdy miał te same.

Łukasz
@Ja

Jeśli dziwne Tobie to znaczy że nie miałeś okazji być dyskryminowany ze względu na wiek. Gratulować :D No ale skoro pytają o umiejetności to powinny być wyższe stawki dla doświadczonych chyba? A tu piszą że nie ma?

Damian

Pracuje kilka miesięcy w MONDI i jest wszystko ok. Kontakt z agencją jest bardzo dobry , tak jak z kordynatorką mojego projektu. Były problemy zostały rozwiązane. Ta agencja została mi polecona przez inne osoby które pracują albo pracowali i powiedzieli, że nie będę żałował. Wypłaty na czas.Kwota jaka była ustalona taka była na kwitku wypłaty. Wcześniej pracowałem przez trzy inne agencje i takiego kontaktu nie miałem i co było ustalone przed wyjazdem nie pokrywało się w rzeczywistości, a chodziło o wypłatę. To była jedyna agencja która mi znalazła pracę w Niemczech bez doświadczenia wszystkie inne wymagania miały albo w ogóle nie podejmowały tematu. Warto było czekać te kilka miesięcy na pracę. TAK TRZYMAĆ. pozdrawiam Damian.

Kandydat Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 16 dni.

Cześć . Czy udało się komuś przejść pod firmę podczas kontraktu przez mondi ?

Leo Nowy wpis

Do Mondi trafiłem z ogłoszenia w necie. Na początku nie wiedziołem czy to pewne, ale kumpel był i mówi że warto. No i mial racje. Po 2 tygodniach juz bylem na miejscu. Robota na linii produkcyjnej w fabryce, trzeba stac i robic szybko ale bez tragedii. Kasa spoko jak na takie cos, a po godzinach troche dodatkow wpada. Mieszkanie sluzbowe czyste, pokój z drugim typem, ale git. Z Polski mialem transport zorganizowany, tylko troche daleko bylo. Dobrze ze jest koordynator, bo Niemce to ja tylko danke i gut rozumie. Ogolnie dobra firma, uczciwie wszystko, nic na czarno.

Ad65 Nowy wpis

Spróbujcie się dodzwonić ???????? dziś czekałem 35 min... jesteś pierwszy w kolejce...i tak przez 35 min, oczywiście nikt nie odebrał. Nr pod interesującą Mnie ofertą czynny ale nikt nie odbiera,a dzwoniłem kilka razy pomiędzy 9 a 13

riri Nowy wpis
@Ad65

przecież oni nawet nie mają odliczania przez telefon. może ty stary na zły numer dzwonisz?

Mirek

Wyjechałem z Mondi w styczniu, robota na produkcji. Troche sie człowiek zmęczy ale idzie przezyc. Koordynator był dostępny, mieszkanie z kuchnią, miałem współlokatora ale spoko gość. Pieniądze były punktualnie. Mogę polecić każdemu kto chce uczciwie popracować.

brak
Przebieg rekrutacji

Brałem udział w rekrutacji w lipcu tego roku. Miałem dwie rozmowy: z Panią z HR i z Zarządem. Miałem okazję poznać też otoczenie, bo wziąłem udział w dniu próbnym. Pozytywne odczucia, ale niestety nie dostałem się na to stanowisko. Mimo niepowodzenia otrzymałem konkretny feedback.

Pytania

pytania o doświadczenie

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
ilon
Użytkownicy czekają na odpowiedź 29 dni.

był ktoś w coburgu na produkcji przy fotelach ?

Bartosz

Zyrek

Autoreklama? Cos bardzo ładnie opisane wszytko

Patryk
@Zyrek

N
Użytkownicy czekają na odpowiedź 47 dni.

Cześć.Pracuje ktoś na Mercedesie w Rastatt na produkcji drzwi?jak ta praca i atmosfera?

Dariusz

Czy praca przy produkcji wentylatorów w Kupferzell jest trudna ciężka

Paderborner
@Dariusz

Zależy od zamówienia, raz nie masz kiedy spojrzeć na godzinę, a raz stoisz pół h, na początku jest dużo nauki

Paweł

Robota w Mondi na frezarce CNC, Rheinland-Pfalz. 2700€ na rękę, kasa na czas. Mieszkanie blisko roboty, koordynator załatwił. Trochę ciężko na początku, bo maszyny skomplikowane, ale dali szkolenie, więc ogarnąłem. Robota fizyczna, ale stabilna. Jak ktoś chce zarobić i ma siłę, to warto.

Magazyn rowerowy

Pracował ktoś może na magazynie rowerowym w miejscowości Koblenz ?

Roowery
@Rowery

Cześć, również prosiłbym o jakieś szczegóły, ponieważ grubo zastanawiam się nad ofertą mój mail [email protected]

Mania

Poproszę o info [email protected]

Seba

Prosiłbym o więcej informacji na maila: [email protected]. Dzięki

Adamczyk

Robiłem przez Mondi na produkcji w Baden-Württemberg. Na początku ciężko, maszyny szybkie, ale dali szkolenie i poszło. Koordynator spoko, pomógł z mieszkaniem. Kasa 2500€ na rękę, wypłata na czas. Trochę długie zmiany, po 10 godzin, ale soboty wolne. Ludzie na zmianie w porządku, da się dogadać. Jak ktoś szuka uczciwej roboty, to warto.

Olszewski

Płacą w euro, zawsze na czas. Mieszkanie spoko, robota do wytrzymania. Koordynatorzy ogarniają, jak problem, to pomogą. Lepiej niż w Polsce, nie narzekam.

@Olszewski

Na jakim projekcie Pan pracuje ?

Barto

Z Mondi wyjechałem do Niemiec. Robotę dali, mieszkanie też. Praca czasem ciężka, ale wypłata dobra, zawsze na czas. Jak coś, to można dzwonić do koordynatora, zawsze pomoże. W Polsce tyle bym nie zarobił. Nie ma co narzekać, warto spróbować.

@Barto

Na jakim projekcie Pan pracował ?

Meerane

Czy był ktoś na projekcie przy montażu wentylatorów w miejscowości Meerane widzę właśnie że teraz jest tam rekrutacja ?

Wiktor

Wyjechałem z Mondi do Niemiec. Robota na produkcji, ciężko, ale da się pracować. Zarobki są spoko, lepsze niż w Polsce. Mieszkanie dali, wszystko tam jest. Koordynator spoko, odbiera telefon i pomaga, jak coś trzeba. Dla mnie wszystko w porządku, polecam jak ktoś chce spróbować pracy w Niemczech.

@Wiktor

Jaki projekt możesz polecić ?

Wyso

Robota ciężka, ale płacą dobrze. Mieszkanie jest w porządku, wszystko tam mają, tylko czasem daleko do pracy. Wypłaty zawsze na czas, a jak coś potrzeba, to koordynator odbiera telefon. Polecam tym, co szukają pracy za granicą.

Jacek S

Na wstępnie muszę powiedzieć z ręką na sercu że Mondi jest najbardziej rzetelna firma z jaką pracowałem. Zaczynając od działu rekrutacji przez osoby zajmujące się papierologią po koordynatorów. Proces rekrutacji jest szybki i bardzo szczegółowo wyjaśniony. Pani od rekrutacji bardzo szczegółowo i w profesionalny sposób opowiedziała mi o wszystkim (mam na myśli specyfikę pracy zasady naliczania wypłaty itp.) Muszę nadmienić też że jestem bardzo zadowolony ze współpracy z moją koordynator Natalią Kowalkiewicz bardzo pomocna i profesjonalna Koordynator. Zawsze jak dzwoniłem żeby coś dowiedzieć lub wyjasnic dostawałem odpowiedź natychmias albo w ciagu jednego dnia. Nigdy podczas rozmowy z panią Natalia nie odczułem żebym mnie zbywała albo żeby sprawa w której dzwoniłem byla spychana na drigi plan a wrecz przeciwnie zawsze w głosie było słychać uśmiech i chęć pomocy. Tytułem końca oceniam cała firme 5/5. Szkoda że tak mało jest tak dobrych firm.

@Jacek S

Można wiedzieć na jakim projekcie Pan pracował ?

Przemo

Mondi to spoko agencja, jak ktoś szuka roboty w Niemczech. Robię na produkcji, pakowanie. Zakwaterowanie załatwili szybko, warunki w porządku, nic luksusowego, ale da się żyć. Płacą w euro i zawsze na czas. Koordynator miły, kilka razy pomógł przez telefon. Rekrutacja trochę trwała, ale warto było czekać. Dobrze płacą i nie trzeba znać niemieckiego, jak się robi na produkcji.

@Przemo

Można wiedzieć na jakim projekcie Pan pracuje ?

Man13k
@Przemo

Witaj a gdzie pracujesz na jakim projekcie?

Ktoś

Pracuje ktoś w schwabisch hall jako operator wózka ?

Rafal
@Ktoś

I jak praca?

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o. - Poznań

• Jak się pracuje w MONDI sp. z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w MONDI sp. z o.o.?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy MONDI sp. z o.o.?