MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

15.07.2025 13:48

Aplikacja MONDI Mobile jest już dostępna!
    To nowe narzędzie do:

✔ aplikowania na najnowsze oferty pracy
    ✔ kontaktu z koordynatorem
    ✔ zgłaszania L4 i urlopów
    ✔ składania próśb o zaliczkę
    ✔ śledzenia spraw pracowniczych

📲 Pobierz i zarejestruj się:

• Google Play (Android)

• App Store (iOS)

News image
    Bartosz

03.08.2021 14:24

Serdecznie polecam biuro MONDI. Szczególnie cenię tę firmę za jakość współpracy - wszystko załatwiane na bieżąco, czarno na białym na niemieckim prawie, z ubezpieczeniem społecznym i szczegółowymi rozliczeniami wypłat włącznie oraz za pomoc koordynatorów, którzy chętnie odpowiadają na pytania na każdym etapie współpracy oraz pośredniczą między pracownikiem a niemieckimi urzędami, lokalną firmą czy wynajmującym mieszkanie. Każdą sprawę da się załatwić w bardzo miłej atmosferze, a zaliczki wpływają często nawet tego samego dnia. Z całą pewnością niedługo skorzystam ponownie ????

12.08.2021 11:56

Dokładnie dla mnie jest to najlepsza firma w jakiej pracowałem w Niemczech. Panie w biurze bardzo pomocne i sympatyczne. Pracuje w niej od zeszłego roku i jestem bardzo zadowolony z pracy, mieszkania, w razie wątpliwości, czy jakiś problemów wszystko idzie załatwić. Dla wszystkich ponadto i dla waszego komfortu uczcie się języka niemieckiego.
    Patryk

03.04.2025 05:29

Agencja jest spoko fajnie płacą mieszkania też są ok a praca zależy jak się wstrzelisz.osobiscie jestem zadowolony z Mondi
    Paweł

25.11.2024 16:03

Witam serdecznie. Chcę w kilku punktach ocenić współpracę z MONDI w skali 1-10: - rekrutacja, przedstawienie oferty pracy - zgodność z wykonywaną pracą 10 pkt - wynagrodzenie na czas, zwrot za odzież ( do 50€ na początek) wszystko jasno i adekwatnie do ilości godzin. = 10 pkt - mieszkanie - wysoki standard, ogrzewanie, wyposażenie, obsługa etc ( mieszkałem na wielu lokacjach - nie ma porównania)= 10 pkt - kontakt z Mondi - ( konkretnie Kordynator P. Maciej) rewelacja, rozwiązuje wszelkie problemy, odpowiada na pytania i służy zawsze pomocą = 10 pkt - oceniam współpraca z Mondi na bardzo wysokim poziomie- pełna profesjonalność. Ps. Wszyscy inni pracujący w „zakładzie w Niemczech” zazdroszczą, że „ jesteśmy z Mondi” bo Mondi bardzo dobrze płaci, płaci na czas, zawsze służy pomocą i dba o swoich pracowników. Sedeczenie poleceń.
    Maciej

16.04.2024 15:09

Gorąco polecam Warunki płacowe i mieszkaniowe zgodne z przedstawioną ofertą. Wszystkie szczegóły dopięte na ostatni guzik. Pani Agata (koordynatorka) bardzo skrupulatna i sumienna. Kontakt z biurem w jasno określonych godzinach bezproblemowy i bardzo przyjemny.
    Felek

28.07.2024 04:35

Czyli w sumie wiek nie odgrywa dla nich większej roli co niektórym na rękę po prostu. była to też okazja na jakaś negocjacje stawki?

28.07.2024 22:02

Na tym kontrakcie, co ja stawki każdy miał te same.
    Damian

02.10.2019 15:03

Pracuje kilka miesięcy w MONDI i jest wszystko ok. Kontakt z agencją jest bardzo dobry , tak jak z kordynatorką mojego projektu. Były problemy zostały rozwiązane. Ta agencja została mi polecona przez inne osoby które pracują albo pracowali i powiedzieli, że nie będę żałował. Wypłaty na czas.Kwota jaka była ustalona taka była na kwitku wypłaty. Wcześniej pracowałem przez trzy inne agencje i takiego kontaktu nie miałem i co było ustalone przed wyjazdem nie pokrywało się w rzeczywistości, a chodziło o wypłatę. To była jedyna agencja która mi znalazła pracę w Niemczech bez doświadczenia wszystkie inne wymagania miały albo w ogóle nie podejmowały tematu. Warto było czekać te kilka miesięcy na pracę. TAK TRZYMAĆ. pozdrawiam Damian.
    Agnieszka

17.05.2026 19:09

Pani koordynatorka (usunięte przez administratora) nie jest pomocna wcale. Masz wyjechać do pracy za granicę i nic nie wiesz, na Twoje pytania odpowie, że nie chce mówić za dużo przed wyjazdem żeby nie zawracać głowy ilością informacji. Nie mogę polecić tej agencji, patrzą tylko na zarobek, nie liczy się człowiek tylko liczby i żebyś na nich robił. Uważajcie przed podpisaniem umowy, bo są kary za wszystko, w tym jeśli podpiszecie i nie wyjedziecie to też karę dostaniecie. Poczytajcie dokładnie opinie na temat kwater i ich warunków jakie ludzie dostają. A to wszystko dzięki wspaniałym koordynatorom, załatwiają najtańsze kwatery a potrącają za nie 600-700 euro za jeden pokój z waszej diety. Nie podpisujcie żadnej umowy zanim nie otrzymacie wszystkich informacji. Spójrzcie na Google maps czy wasza lokacja nie jest w centrum miasta z płatnym parkingami...

19.05.2026 14:00

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Szkoda, że współpraca i komunikacja przed wyjazdem zostały przez Panią odebrane w taki sposób. Proces organizacji wyjazdu do pracy za granicę wiąże się z przekazywaniem dużej ilości informacji. Część z nich przekazywana jest etapami, również ze względu na zmieniające się ustalenia po stronie projektu i zakwaterowania. Zależy nam jednak na tym, aby Kandydaci czuli się odpowiednio przygotowani przed wyjazdem. W kwestii zakwaterowania - opłaty oraz standard kwatery, w tym informacje dotyczące lokalizacji czy ewentualnych stref parkingowych, są opisane w dokumentach przekazywanych przed wyjazdem i stanowią część regulaminu podpisywanego przy umowie. W praktyce firma standardowo uwzględnia również część dodatkowych kosztów związanych z lokalizacją kwater. Warto też zaznaczyć, że w tym przypadku koszt zakwaterowania był niższy niż standardowe stawki obowiązujące w danym regionie. Odnosząc się do samej współpracy z koordynatorem - mamy również wiele pozytywnych opinii dotyczących wsparcia ze strony Pani Natalii i zaangażowania w organizację wyjazdów pracowników. Jednocześnie każdą krytyczną opinię traktujemy poważnie i analizujemy ją wewnętrznie. Życzymy powodzenia i dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestie, które z Pani perspektywy wymagały doprecyzowania.

Jacek

30.06.2026 19:09

Dziękuję ci Agnieszka za te cenne informacje bo dzięki temu wiemy z jaką agencją mamy do czynienia. Robert
    Krol

22.05.2026 12:02

Robiłem przy produkcji plastików i logo do aut. Praca monotonna ale czysta bardziej niż magazyn. Na start nie trzeba było niemieckiego wielkiego znać, pokazali co robić. Ludzie różni wiadomo, Polak Polakowi czasem gorzej zrobi niż Niemiec. Ale ogólnie wyjazd spoko jak ktoś pierwszy raz jedzie. Wypłata była na czas, mieszkanie takie średnie ale dało sie spać i ugotować. Nie dla par raczej bo wszędzie faceci głównie i pokoje dzielone.

22.05.2026 17:16

Można wiedzieć ile się zarabia na tym projekcie przy tych plastikach po odliczeniu mieszkania ?

30.06.2026 17:47

A praca na akord jest przy lini montażowej? Trzeba szybko pracować? Na 3 zmiany? Możesz coś więcej napisać? Pozdrawiam

GKS

29.06.2026 19:01

Proszę nie kasować komentarzy .Agencja MONDI hmm coraz gorsze oferty brak wsparcia ze strony kordynatorów tylko liczą się pieniądze wysyłają ludzi na różne projekty a tam na miejscu zero wprowadzenia tylko od 1 dnia ogień i albo się sprawdzisz albo narazie Naprawdę trzeba dobrze się zastanowić bo dzięki nam osoby w biurze mają wypłaty a wysyłaja do zwykłych (usunięte przez administratora)

Kaamil Ka

19.06.2026 12:14

ta firma to żart ! tyle w temacie.

21.10.2024 15:48

Jak najbardziej polecam firme Mondi ale nie polecam Pani koordynator Natali która praktycznie zwlekała do ostatniego tygodnia z powiedzeniem czy mamy przedłużona umowę czy nie. Okazało się że jednak nie ( powód dużo krankow ktore zliczyła z 2 lat ) pracuje w tej firmie 2 lata a innym normalnie przedłużyła co mogli być caly miesiąc przed końcem umowy na l4 ogólnie i dostali normalnie przedłużona umowę . Jak ktoś był na kranku twierdziła że to jest powiązane z przestojem który był firmie . Mondi jako firma super praca dobra wynagrodzenia takie są jak na umowie ale Pani koordynator nie polecam Dopóki był koordynatorem Pan Martin i Pani Patrycja która była na miejscu wszytko było załatwione oni dali o najmniejszy szczegół żeby ludzia dobrze się pracowało Pan Martin stawał murem za pracownikami z Panią Patrycja a teraz koordynator patrzy kogo wywalić i nie dać umowy na czas nieokreślony

22.10.2024 06:06

Projekt w Helibad Heiligenstadt MG

12.06.2026 23:54

Najlepsze jest do ze dostaliśmy świadectwo pracy na którym pisze ze bardzo żałują ze odchodzimy i wg ze byliśmy bardzo dobrymi pracownikami a to nie mys sie zwolnilośmy tylko oni nas zwolnili

12.06.2026 15:50

Pracownik montażu części samochodowych (Mercedes) w Bremen. Czy ktoś tam pracował I jakie macie opinie? Pozdrawiam
    N

27.05.2026 11:17

Dziwna agencja chcą by kandydaci mieli samochód na wyjazd a niestety nie którzy po prostu go nie mają.
    Roman

26.05.2026 20:35

Mondi znalazło mi robote przy maszynach w Hamburgu. Troche hałas i syf ale kasa dobra. Koordynator pomógł papiery ogarnąć.
    Daniel

25.05.2026 08:39

Byłem sceptyczny wobec agencji pracy ale Mondi naprawde ogarneli mnie z robotą w Niemczech, praca na produkcji w branży farmaceutycznej. Wszystko legalne, umowa po niemiecku, zero niespodzianek.
    Janek

24.05.2026 08:38

Polecam Mondi, zalatwilem sobie robotę przy komisjonowaniu. Wypłaty zawsze na czas, koordynator odzywa się jak trzeba i nie zostawia Cię samemu sobie. Nie spodziewalem sie że agencja tak dobrze ogarnie sprawę z formalnoscia. Polecam każdemu kto myśli o robocie w Niemczech.
    #Komisjoner

18.03.2026 11:52

Chciałem zapytać czy był ktoś na projekcie przy logach samochodowych ciekawy jestem co się tam wogóle robi i ile można zarobić na czysto ?

19.03.2026 11:39

Dziękujemy za pytanie 🙂 Wszystkie szczegółowe informacje dotyczące projektu, zakresu obowiązków oraz wynagrodzenia znajdują się w ogłoszeniu na naszej stronie internetowej. Transparentnie przedstawiamy stawki. Jeśli ma Pan dodatkowe pytania, chętnie porozmawiamy i rozwiejemy wątpliwości. Zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią: +48 500 456 300
    Kryon

22.05.2026 16:00

Podpinam sie mowa o mercedesie?
    Kryon

22.05.2026 13:13

Brose Fahrzeugteile SE & Co. KG, Bremen czy ktos pracowal na produkcji tu. Mam podpisanie umowy w poniedzialek i zastanawiam sie czy nie bedzie ciezko dla kobiety .Ręczny montaż elementów na stelażu drzwi do Mercedesa C Klasy Wykonywanie zadań z zakresu kontroli wizualnej produktu
    GrJ

20.05.2026 11:29

Bardzo polecam agencję Mondi każdemu zdecydowanemu do wyjazdu za granicę w celach zarobkowych. Kontakt z personelem jest bardzo dobry, opieka koordynatora również. Firma dołożyła wszelkich starań aby w prosty sposób zaaklimatyzować się i móc pracować dbając również o atmosferę i prawidłowe warunki pracy. Każda osoba z którą miałem kontakt z agencji podchodziła do mnie z szacunkiem. Jeśli pracujesz - możesz dobrze zarobić W razie potrzeby - masz wsparcie Wypłata przed czasem Dziękuję za współpracę i szczerze polecam Panią koordynator Paulinę na projekcie w Hagen za pełne zaangażowanie i profesjonalizm
    jolmenik

11.05.2026 12:35

Bardzo dobra współpraca z panem Maciejem Krammem. Robota lekka, pieniądze dobre i zawsze na koncie w terminie. Mondi to rzetelna firma, polecam każdemu, kto szuka stabilizacji.

11.05.2026 15:23

Na jakim projekcie jest ta lekka praca jeśli można wiedzieć ?
    Zyga

11.05.2026 01:28

Witam serdecznie. Mam pytanie, jaki jest realny koszt zakwaterowania w pokoju jednoosobowym? Wiem, że to zależy od lokalizacji, ale chętnie poznałbym widełki opłat. Z gory dziękuję
    Maurycy

06.05.2026 23:14

Byłem na montażu rowerów przez mondi i było w porządku. montowałem ramy i sprawdzałem czy wszystko gra. Mieszkanie z dopłatą czyste. Jak coś to koordynator pomagał

06.05.2026 14:48

Bardzo dobra agencja pracy, wypłaty zawsze na czas który deklarują, kwoty z reguły są w porządku (zdarzają się nieporozumienia ale są wyjaśniane), dogadać można się w wielu sprawach, reagują na ewentualne problemy, jest super! Jest naprawdę 10/10 jeśli się zaczyna współpracę z tą agencją i wyjeżdża na pierwszy projekt z umową na czas określony no i trafi na solidnego koordynatora. Niestety jest też grono koordynatorów niesolidnych, często manipulujących lub mówiących nieprawdę (tłumaczących potem się nieporozumieniem). Agencja nie szanuje pracowników z dłuższym stażem. Z moich obserwacji, osobistego doświadczenia(przerobiłem4 projekty) i rozmówz innymi pracownikami: warto jechać na maksymalnie 2 projekty. Po drugim się po prostu zwalnia. Dlaczego? Bo w momencie gdy podpisujesz umowę drugi raz, czyli jedziesz do pracy z agencją po raz drugi, masz umowę na czas nieokreślony i stajesz się ich (usunięte przez administratora) Oferują to, co im po prostu zalega, oferty z których większość ludzi ucieka lub się męczy (np. pewien magazyn/fabryka montażu z pojazdami na dwóch kołach) i gdy takiej oferty nie przyjmiesz, to masz notę do dzienniczka. Często nie masz wyboru: albo rozwiązujesz umowę za porozumieniem stron albo bierzesz co jest, chyba że idziesz na "małą wojnę" i kombinujesz. Powszechną praktyką jest właśnie wciskanie wręcz na siłę rozwiązanie umowy za porozumieniem stron przez agencję i to często bez powodu (choć powód jest jasny: brak ofert, czego nie potrafią przyznać). Koordynatorzy są czasem w porządku, idzie z nimi wiele rzeczy załatwić ale niestety często są to po prostu ludzie, którzy traktują pracowników jak zwykły numer, maszyny... towar. Dla agencji liczy się tzw. Klient (czyli firma). Pracownicy są więc towarem, a towar nie narzeka, nie buntuje się, nie ma wyboru czy głosu sprzeciwu - co najwyżej ma zarabiać a jak nie to się go "wyrzuca"... za porozumieniem stron 🤣 Powszechną praktyką jest podważanie zwolnień lekarskich, głównie wystawianych przez polskich lekarzy i oczywiście straszenie sądami - działa na nich wtedy dokładnie to samo: straszenie sądami 😅 bo wiedzą, że nie mają podstaw prawnych i po prostu w każdym sądzie pracy przegrają. Dużo by jeszcze pisać. Nie wiem czy mają z góry narzucone warunki, czy są po prostu ludźmi kompletnie nieszanującymi innych ludzi (pracowników na emigracji). Faktem jest, że usuwają stąd opinie🤣

06.05.2026 15:36

Dziękujemy za tak obszerną opinię i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Doceniamy zarówno pozytywne słowa dotyczące terminowych wypłat, wsparcia koordynatorów i jakości części projektów, jak i krytyczne uwagi. Przykro nam, że część współpracy została przez Pana odebrana negatywnie. Każda sytuacja związana z komunikacją, zmianą projektu czy zakończeniem współpracy ma swoje indywidualne okoliczności, jednak zawsze zależy nam na tym, aby przebiegało to w sposób jasny i zgodny z ustaleniami. Nie akceptujemy również sytuacji, w których pracownik czuje się potraktowany bez szacunku. Odnosząc się do kwestii opinii w internecie - nie usuwamy komentarzy za samą krytykę. Reagujemy wyłącznie w przypadkach naruszenia regulaminów portali lub publikowania treści niezgodnych z prawem. Dziękujemy za zwrócenie uwagi na obszary, które według Pana wymagają poprawy. Takie sygnały traktujemy poważnie i analizujemy je wewnętrznie, ponieważ zależy nam na podnoszeniu jakości współpracy zarówno z pracownikami, jak i klientami. Życzymy powodzenia i sukcesów w dalszej pracy zawodowej.

06.05.2026 16:01

Cóż, zacznę od tego, że moja poprzednia opinia była bardzo podobna, bez wulgaryzmów ale z jednym wyjątkiem: ustawiłem jako opinię negatywną z oceną 2/5. Teraz macie neutralną, 3/5, treść w większości ta sama i już jest ok. Znam różne sytuacje i okoliczności w jakich pracownicy kończyli - faktycznie wielu z nich nie zachowywało się zbyt profesjonalnie, lecz niestety i agencja nie podchodzi profesjonalnie - a w zasadzie koordynatorzy (choć niektórzy serio się starają). Sami bardzo dobrze wiecie jak traktujecie pracowników - ja nie chcę wyciągać konkretnych swoich sytuacji, bo omawiałem je na bieżąco i byłem właśnie traktowany tak jak opisałem w swojej opinii, a bazuję nie tylko na swojej sytuacji ale też innych pracowników - co świadczy o tym, że mój przypadek nie był odosobniony i jest to w pewnym sensie polityka agencji. Szczerze bardzo żałuję, bo początek był naprawdę owocny i dawał nadzieję, że w końcu udało się znaleźć solidną agencję, która nie tyle co nie popełnia błędów, ale szczerze szanuje swoich pracowników, szczególnie tych, którzy przepracowali kilka projektów i podchodzili do swoich obowiązków profesjonalnie (bez notorycznych spóźnień, dziwnych zwolnień chorobowych, problemów z innymi pracownikami etc.). Dziękuję za ten komentarz lecz byłoby inaczej, gdybyście realnie działali, chociażby w tych wielu kwestiach, o których pracownicy piszą w ankietach - przez lata nic się nie zmienia i nie zmieniło do końca mojej pracy.
    Wiola

03.04.2026 16:54

Cześć. Pracował ktoś na produkcji węży gumowych w waltershausen? Ktoś może się wybiera? Zastanawiam się czy nie złożyć cv na ten projekt.
    Wiola

05.05.2026 10:03

Super ze ci się podoba. No zobaczymy czy się odezwa czy nie. A jak u ciebie z niemieckim?

06.05.2026 14:53

Wiola, jak chfesz to napisz na [email protected], opowiem co nieco o agencji, dam pewne wskazówki. Na tym projekcie jednak nie pracowałem. Pozdrawiam
    Bolek

05.05.2026 21:32

pracowałem przez mondi w turyngii przy gumowych rzeczach i robota jak robota. cięcie montaż i patrzenie czy nie ma dziur. zmiany były 3 ale dało się przeżyć. mieszkanie z dopłatą niedaleko fabryki. agencja załatwiła wszystkie papiery i te tam rzeczy. szef niemiec ale spokojny nie krzyczał. jak maszyna padła to zaraz ktoś przychodził naprawiać. no normalnie nie narzekam ale i nie zachwycam się bo to ciężka robota fizyczna ale przynajmniej regularnie
    KonradS

30.04.2026 06:58

Jestem juz pół roku i nie mam na co narzekac. Praca na produkcji, ciężko fizycznie ale zarabia sie nieźle jak na Polaka. Koordynatorka pomogła ze wszystkim na poczatku, mega pomocna

30.04.2026 09:38

Można wiedzieć gdzie Pan pracuje na produkcji ?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

Kamila

29.04.2026 11:18

Pracowałam w magazynie z Mondi przez 5 miesięcy i nie mam sie do czego przyczepić. Wypłata zawsze na czas, koordynatorka zawsze odbierała telefon. Polecam jak ktoś szuka pracy za granica i nie wie od czego zacząć
    #Magazynier

29.04.2026 12:11

Na jakim magazynie Pani konkretnie pracowała ?
    Boski

26.04.2026 11:32

Cześć.Czy pracował ktoś z Was albo pracuje na magazynie w Poczdamie?Kusi mnie oferta wyjazdu tam i będę wdzięczny za jakiekolwiek szczegóły jeśli chodzi o pracę tam
    Przemek

07.04.2026 22:21

Ja jestem przy odlewni i maszynach odlewniczych. Robota troche ciezsza bo metal i temperatura ale idzie przywyknac. Wczesniej tez pracowalem przy takich maszynach wiec ogarniam. Umowa juz dlugo leci, kasa na czas.
    Nowak

07.04.2026 18:20

Ja siedze na produkcji przy obrobce metalowych czesci, cos pod automotive i troche pod przemysl. Praca przy maszynach produkcyjnych, kontrola wymiarow, czasem pomiary mikrometrem albo suwmiarka. Trzeba ogarniac rysunek techniczny bo inaczej sie pogubisz. Nie jest to taka lekka produkcja jak pakowanie tylko normalna fabryka. Ja robilem wczesniej w Polsce na podobnej robocie wiec wiedzialem o co chodzi. Umowa u mnie juz drugi rok leci wiec raczej stabilnie. Najlepiej miec samochod bo dojazd samemu, z mieszkania do zakladu mam jakies 25 minut. Niemcy w pracy raczej spoko, robisz swoje i tyle. Kasa na czas, to dla mnie najwazniejsze. Jak ktos ma doswiadczenie przy maszynach albo obrobce to robota do ogarniecia.
    #OperatorObrabiarekCnc
    Czarek

31.03.2026 19:28

Było zakwaterowanie i wsparcie koordynatora.Kasa się zgadzała, czego chcieć więcej
    Monika Sz.

26.03.2026 10:50

Polecam pracę na projekcie w miejscowosci Ibbenbüren w firmie Gerhardi. Bardzo nowoczesna firma z branży automotive. Sympatyczne szefostwo i współpracownicy. Mieszkania w bardzo dobrym standardzie, blisko pracy. Nie trzeba znać języka, można tłumaczyć na telefonie.

27.03.2026 18:31

I na jakie wynagrodzenie można liczyć po odliczeniu mieszkania ?

27.03.2026 18:33

Na jakie wynagrodzenie można liczyć na tym projekcie po odliczeniu mieszkania i co się dokładnie robi na tym projekcie ?

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branża główna: Oprogramowanie - Systemy IT

Pan pracownik

17.03.2026 16:32

Dzień dobry czy może ktoś opisać jak wygląda praca w Koblenz na magazynie z rowerami Canyon .
    #Komisjoner
    Tymotek

04.03.2026 22:20

Praca przez Mondi taka jak mówia. Nic specjalnego. Produkcja, montaz, maszyna. Dlugie zmiany ale placa normalnie. Umowa niemiecka to plus bo nie boisz sie ze nie zaplaca. Mieszkanie z innymi, ciasno ale taniej. Jak ktos chce zarobic i nie marudzi to da rade. Jak ktos szuka lekko to nie.
    #Montazysta
    Sokołowski

03.03.2026 20:19

Nie jest to praca marzen, ale robota jest. Jak ktos byl juz na produkcji to wie jak jest. Mondi nie robilo problemow, wyplata normalnie, umowa byla. Jak trzeba zarobic to da sie wytrzymac.
    Wyjazd

03.03.2026 12:21

Witam, szukałbym drugiej osoby na wyjazd posiadam samochód, jestem z południowej Polski a dokładnie z województwa śląskiego, przed wyjazdem chciałbym się spotkać, żeby się poznać bo różnie można trafić, jeżeli ktoś by był zainteresowany to proszę o wiadomość: [email protected]
    Jaro

01.03.2026 18:49

Praca przez Mondi Poznań była spoko, szczegulnie dla kogos kto pierwszy raz jedzie. Pomogli z papierami i mieszkaniem. Jak na agencje to uczciwie.
    #OperatorWozkaWidlowego
    Matrix

11.02.2026 20:20

Witam czy ktoś pracuje lub wybiera się do pracy do northeim praca przy taśmociągach mam kilka pytań
    Kamilian

06.02.2026 16:23

Witam. Mam pytanko ile odciągają za mieszkanie .
    Grzegorz

29.01.2026 12:42

Z mondi jeździłem do pracy fizycznej i wszystko raczej było tak jak mówili na początku, godziny się zgadzały, pieniądze przyszły normalnie a jak miałem pytanie to ktoś zawsze odebrał telefon, jak na taką pracę to nie mam się za bardzo do czego przyczepić.
    Wojt

28.01.2026 12:09

Czy ktoś jedzie z tą agencją do pracy ? Ogólnie polecacie jak jest teraz ?
    Smulikowski

27.01.2026 21:27

Pracowałem jako operator maszyn, coś jak CNC tylko prościej. Mondi załatwiło wszystko, wyjazd szybki. Na miejscu robota normalna, nie latasz bez sensu, swoje robisz i do domu. Pieniądze w euro, zgadzały się godziny, nadgodziny też płacone. Koordynator był, czasem ciężko się dodzwonić, ale oddzwaniał. Mieszkanie ok, bez szału, ale czysto. Dla mnie plus że nie wymagali niemieckiego. Jak ktoś pierwszy raz jedzie to dobra opcja, przynajmniej nie wylądujesz na lodzie.
    #OperatorCnc
    Tomasz

26.01.2026 00:24

Ja byłem zatrudniony przez mondi na produkcji i powiem tak że nie było źle, koordynator dzwonił jak coś było nie jasne, umowa była podpisana bez kręcenia a wypłata się zgadzała chociaż robota fizyczna wiadomo męcząca.
    Tymo

23.01.2026 18:53

Byłem na montażu części, fabryka samochodowa. Tempo szybkie, ale do ogarnięcia. Nie trzeba było języka. Wypłata w euro zawsze w terminie. Jak ktoś chce wyjechać i zarobić to spoko opcja.
    Mirek

22.01.2026 02:06

Pracowałem przez mondi na magazynie i ogólnie było ok, robota normalna bez cudów ale kasa zawsze na czas i nikt nie robił problemów jak coś było do dogadania, jak ktoś chce po prostu iść do pracy a nie kombinować to da sie wytrzymać i pracować normalnie.
    Zainteresowany

12.11.2025 14:55

Witam, Szukam kogoś na wyjazd, kogoś bez nałogów, projekt kwestia dogadania. Jeżeli ktoś zainteresowany pisać na e-mail: [email protected]
    Sytris

06.01.2026 12:18

Jestem zainteresowany, ale nie mogę wysłać wiadomości na Twoją pocztę, jest błąd. Napisz do mnie [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Recruitment Assistant with German

Operator(ka) wózka widłowego