MONDI

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o MONDI sp. z o.o.

Opinie o MONDI Poznań

Nie przegap nowości o MONDI sp. z o.o.!

Pracujący

01.06.2024 12:36

Ludzie nie doszukujecie się w każdej firmie (usunięte przez administratora) Pracuje z Mondi kilka lat z przerwami. Nigdy mnie nie (usunięte przez administratora) Warunki na halach produkcyjnych raz lepsze raz gorsze, zależy jak trafisz ale chociaż starają się interweniować, jak cokolwiek nie funkcjonuje i zgłosisz to jak człowiek bez obrzucaniem błotem. Mi to wystarczy, żeby uczciwie pracować i żyć w Niemczech ze świadomością, że jak trzeba będę mieć pomoc Polaków w tle.

01.06.2024 19:56

Gdzie możesz polecić pracę bo właśnie myślę żeby się wybrać przez tą agencje do pracy ?
    Lotny31

24.05.2024 21:29

Całościowo mogę polecić współpracę z Mondi, dostałem pokój jednoosobowy tak jak chciałem, pieniądze bardzo atrakcyjne ale żeby nie było tak kolorowo jedna rzecz mnie bardzo zirytowała a mianowicie kluczowa sprawa… Opis stanowiska (Conti Waltershausen), kompletnie nie zgadza się z rzeczywistością, być może jest tam więcej stanowisk ale w ogłoszeniu trzeba jasno i wyraźnie napisać, że człowiek będzie musiał obsługiwać taką i taką maszynę… to co opowiadała mi Pani przez telefon a co było na miejscu to dwie różne sprawy a i szkoda bo to strata czasu dla obu stron. Jeśli Mondi zacznie skrupulatniej opisywać stanowiska pracy dałbym 10/10. Trzeba pamiętać, że ludzie jadą nie rzadko setki kilometrów i fajnie gdyby każdy wiedział co go naprawdę czeka na miejscu. Pozdrawiam
    Zainteresowany

25.05.2024 14:16

Jestem zainteresowany tym ogłoszeniem w miejscowości Waltershausen, mógłbyś napisać coś więcej co robiłeś w tej firmie? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź
    dav

29.05.2024 23:43

Piszesz o atrakcyjnych stawkach, możesz napisać napisać dokładnie o jakich kwotach mowa?
    Praca produkcja

21.05.2024 11:38

Chciałem zapytać czy pracował ktoś przy logach do samochodów Jaguara Mercedesa itp. ?
    David

20.05.2024 20:57

Widziałem ofertę pracy w fabryce Tesli Czy może ktoś tam już pracuje i może napisać nieco więcej? Jak zakwaterowanie, warunki pracy itd?
    Mila

13.05.2024 15:24

@Pracodawca M9ają Państwo ofertę pracy operator cnc niedaleko Lipska proszę Mi powiedzieć czy kobiety są brane pod uwagę?????
    Magazyn

10.05.2024 15:07

Czy ktoś pracował na magazynie rowerowym w Koblencji ?
    Dariusz

10.05.2024 13:40

Moje doświadczenie z agencją Mondi, jako ślusarz maszynowy w Niemczech, przekroczyło moje oczekiwania pod wieloma względami. Od momentu pierwszego kontaktu z agencją, zauważyłem profesjonalne podejście do procesu rekrutacji. Zostałem dokładnie poinformowany o warunkach pracy, wynagrodzeniu oraz możliwościach rozwoju ????. Sam zakres pracy jest wymagający, ale jednocześnie daje dużą satysfakcję z wykonywanych zadań ????. Jestem odpowiedzialny za naprawy i konserwacje specjalistycznych maszyn produkcyjnych, co wymaga precyzji i zaangażowania. Cenię sobie również stabilne zatrudnienie i regularne wynagrodzenie, które są zgodne z umową. Współpraca z Mondi to była jedna z lepszych decyzji w mojej karierze zawodowej, a ich transparentność i wsparcie w adaptacji do nowego środowiska pracy są godne polecenia ????????.
    Wymagający

29.04.2024 13:46

No to tak, dostałem robotę jako lakiernik proszkowy, wszystko przez Mondi. Na początku nie byłem pewien, ale teraz widzę, że dobrze wybrałem. Praca jest prosta, ale trzeba się nakręcić, bo dużo jest do zrobienia. Kasa lepsza niż w domu, co jest super ????????. Mondi wszystko załatwiło, nawet mieszkanie mam blisko. Jak ktoś myśli o zmianie i nie boi się troszkę pobrudzić, to polecam. Serio, nie ma co siedzieć i czekać, lepiej coś robić ????.
    Lakiernik

30.04.2024 00:01

Trzeba mieć jakieś doświadczenie zawodowe czy jest możliwość przyuczenia do pracy ?
    Norbert

09.05.2024 14:16

widziałem tylko oferty z doświadczeniem, bez opcji przyuczenia, najlepiej zadzwonic i dopytać bo może gdzieś jest taka opcja, bez informacji na ogłoszeniu
    Michał

28.04.2024 11:17

Sami pracownicy i MONDI są mili i fajni , miła atmosfera ale praca jest na tyle ciężka , że z weekendu człowiek nie bardzo skorzysta bo każdy tak zmęczony , że tylko śpi

28.04.2024 21:12

Masakra możecie polecić jakiś lżejszy projekt przez tą agencje ?
    Marta

18.04.2024 13:37

Czy ktoś może pracuje na magazynie rowerowym w Koblenz? I może się wypowiedzieć co do pracy czy jest bardzo ciężko itp? Jeżeli chodzi o kobiety.
    Sonia

16.04.2024 15:32

dzień dobry, widzę, że nie tylko moją uwagę zwrócił punkt w ogłoszeniu o ścieżkach rozwoju szytych na miarę. Mnie natomiast interesuje konkretne odniesienie się co do niej uwzględniając pracę jako specjalista ds. sprzedaży z językiem niemieckim. Jak wygląda ścieżka kariery na tym stanowisku i po jakim czasie można spodziewać się awansu?

16.04.2024 16:08

Dzień dobry, w MONDI działa Program Rozwoju Pracowników MONDIway, którego fundamentem są indywidualne diagnozy rozwojowe, w oparciu o które dobierana jest ścieżka rozwoju. Zakres zadań na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży obejmuje przede wszystkim obszar aktywnego poszukiwania klientów, w tym inicjowania pierwszego kontaktu oraz oceny dopasowania na linii klient-nasza firma. W przyszłości są możliwości dalszego rozwoju w strukturach Działu Sprzedaży np. na stanowisko Sales Managera, który odpowiada za cały proces sprzedaży czy Key Account Managera, który rozwija współpracę z kluczowymi klientami organizacji. W firmie są też możliwości zaangażowania się w dodatkowe projekty, zadania czy objęcia funkcji czasowych lub długoterminowych w ramach Job Craftingu, czyli modelowania pracy na obecnie zajmowanym stanowisku, co pozwala zdobywać nowe kompetencje, poznawać inne obszary funkcjonowania firmy oraz podejmować współpracę w ramach grup projektowych.
    Oliwka

09.04.2024 04:40

Nie często widuje w ofertach frazę związana ze wsparciem psychologicznym, a w przypadku asystenta sprzedaży zostało ono wręcz wytłuszczone. Z jakich powodów? I czy w tym przypadku chodzi po prostu o dofinansowanie?

16.04.2024 12:23

Dzień dobry, nasi pracownicy mogą korzystać z bezpłatnego i w pełni anonimowego wsparcia psychologicznego zawsze wtedy, kiedy tego potrzebują. To jeden z naszych najważniejszych benefitów, który wciąż nie jest standardem u wielu pracodawców, dlatego podkreślamy fakt, że zapewniamy i tego rodzaju wsparcie naszym pracownikom. Dobre samopoczucie i zaopiekowanie zespołu jest dla nas priorytetem.
    Klaudiusz

09.04.2024 11:42

Decyzja o pracy w Niemczech na produkcji była dla mnie dużym krokiem. Mondi zapewniła atrakcyjne wynagrodzenie i dobrze zorganizowane warunki pracy. Zajęli się wszystkim, co ułatwiło mi adaptację.
    Gman

09.04.2024 16:08

Na jakim projekcie jestes ?

09.04.2024 16:14

Jaki projekt jeśli można wiedzieć ?

Oferty pracy - MONDI sp. z o.o.

Młodszy(a) Specjalista(ka) ds. Kadr i Płac z j. niemieckim

Bielefeld

WalletIcon

2830 - 3100 EUR / m

01.04.2024 17:20

Cześć, pracuje ktoś w Koblenz na produkcji rowerów Canyon? Jakieś opinie o tej pracy?
    bylyniezadowolony

08.04.2024 16:53

ja pracowalem caly jeden dzien bo na firmie stwierdzili ze jednak im sie nie podobam i tylko stracilem pieniadze ktore zainwestowalem w wyjazd paliwo i wszystko bo firma mondi innej pracy dla mnie nie miala bo podobno znam tylko podstawy niemieckiego i mimo ze umiem sie dogadac to dla nich za malo

02.04.2024 04:32

Witam, jeśli chce się zatrudnić jako asystentka ds. rekrutacji to kiedy mogę liczyć na stała umowę? W opisie oferty podkreślają, że warunki zatrudnienia są stabilne, nie widzę przy tym jednak określenia tego na ile stale pod względem prawnym. Jest jakiś okres próbny na samym początku?

02.04.2024 08:25

Dzień dobry, zapewniamy umowę o pracę na pełen etat z 3-miesięcznym okresem próbnym.

04.04.2024 08:37

Po umowie na 3-miesięczny okres próbny zapewniamy umowę na czas określony. Wynagrodzenie jest elementem indywidualnie ustalanym pomiędzy stronami na etapie składania oferty zatrudnienia. Zachęcamy do aplikowania pod konkretnym ogłoszeniem lub mailowo na [email protected] :)
    Arkadiusz

03.04.2024 11:22

Byłem sceptyczny co do wyjazdu za pracą, ale firma mnie zaskoczyła. Szybko dostałem dobrze płatną pracę na produkcji, wszystko klarowne od początku. Zyskałem nowe doświadczenia i poprawiłem sytuację finansową. Teraz widzę, że to była dobra decyzja.
    Koblencja

19.03.2024 23:58

Chciałem zapytać czy był ktoś na produkcji rowerów w Koblencji i może napisać jak wygląda praca na tym projekcie ?
    Daga

16.03.2024 15:12

Hejka. ;) jest dostępna oferta dla asystentki ds. rekrutacji, rzecz jasna z językiem niemieckim. w moim przypadku kluczowym warunkiem, który spełniam jest właśnie znajomość języka, stąd moje zainteresowanie. Zastanawiam się nad tymi podkreślonymi ścieżkami rozwoju szytymi na miarę z opisu. omówicie je od strony tego stanowiska?

18.03.2024 09:55

Cześć, w MONDI działa program rozwoju pracowników MONDIway, który obejmuje zarówno możliwość rozwoju poziomego/pionowego w strukturach działu rekrutacji, jak i poprzez zaangażowanie w dodatkowe zadania w zespole, jak i w projektach ogólnofirmowych, które proponujemy w ramach działań job craftingu, czyli modelowania (usunięte przez administratora) Fundamentem przy planowaniu ścieżki rozwoju dla każdego pracownika w naszej firmie jest indywidualna diagnoza rozwojowa, wspierająca trafny dobór.
    Robert

16.03.2024 10:16

Jestem zainteresowany pracą w Koblencji Widzę że są ogłoszenia aktualne na montaż i na magazyniera Czy ktoś kto tam pracuje lub pracował może opowiedzieć coś więcej? Jak wygląda praca takiego magazyniera, jak wychodzi realnie finansowo, ile godzin pracujecie, jaki standard mieszkania, jak daleko do pracy? Dzięki

14.03.2024 21:56

Witam, oglądam właśnie ofertę dla salesa z językiem niemieckim. jest w niej napisane, że to praca zdalna ale czasami zjeżdża się do Poznania. Jak często i w jakim celu? Taki wyjazd nie jest możliwy do pominięcia? Mieszkam po drugiej stronie kraju

15.03.2024 09:18

Dzień dobry, zależy nam na wizytach w poznańskim biurze raz w miesiącu (na około 3-4 dni). Jedną z naszych wartości są relacje, a najłatwiej jest je budować face to face, będąc razem. Jest to standard obowiązujący wszystkie osoby pracujące zdalnie, również takie, które współpracują z nami z terenu Niemiec.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MONDI?

Greg

13.03.2024 14:35

Czy ktoś pracował lub pracuje w firmie MEISER Straßenausstattung GmbH (Schmelz) jako operator lini produkcyjnej Prosze o opinie
    Tomek85

14.03.2024 10:32

praca jest okej, duzo mozna sie u nich nauczyc, ale calkiem bez doswiadczenia bym tu nie jechal bo cos trzeba na start juz wiedziec. ogolnie ja mam akurat w porzadku koordynatora i wszystko mozna dogadac plus nie oszukuja z wyplatami. ja polecam bo troche juz tych prac w niemczech przerobilem a tutaj mi sie podoba

13.03.2024 15:08

Wiem, że to mnie ominie ale i tak jestem ciekaw tych takich dodatków opisanych w ofercie dla Spawacza na Dusseldorf. Piszą, że otrzymuje się jakieś dzienne, za prace w nocy, wakacyjne no i świąteczne. Czy wszystkie polskie święta pod to podchodzą?

14.03.2024 08:19

Dzień dobry, pracownicy MONDI są zatrudnieni na podstawie niemieckiej umowy o pracę, więc obowiązują ich święta niemieckie i za nie mają płacone. Niektóre pokrywają się z polskimi, ale są też święta, które mamy tylko w Polsce, a w Niemczech jest to standardowy dzień pracy.

13.03.2024 15:50

Czy nadal jest prowadzona rekrutacja na produkcję części samochodowych w Treuenbrietzen @Pracodawca ?
    Marta

13.03.2024 14:15

Czy ktoś pracował przy częściach samochodowych w miejscowości Treuenbrietzen? @Pracodawca czy nadal jest tam prowadzona rekrutacja? Dziękuję ????

13.03.2024 14:16

Dzień dobry Pani Marto, aktualnie nie rekrutujemy do Treuenbrietzen. Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami na www.mondi.pl :)
    Damian

13.03.2024 13:20

Cześć, czy jest tu ktoś kto pracował na magazynie rowerowym w Koblenz jako magazynie? Zasanawiam się nad wysłaniem CV Jak wrażenia? Praca ciężka czy do ogarnięcia? Jaki standard zakwaterowania i jak daleko z mieszkania macie na projekt? Jak kształtują się zarobki? Dzięki!
    Greg

12.03.2024 09:55

Dzien dobry pracowałem przez agencje mondi 2 lata .Zeit konto tylko 35h.Z kordynatorem kontakt jest bardzo dobry wszystko idzie załatwić,mieszkania bardzo dobre w pełni wyposazone .Agencja naprawde warta uwagi
    Chętny

12.03.2024 14:31

Możesz napisać na jakim projekcie pracowałeś ?

Kontakt - MONDI sp. z o.o.

Plac Andersa 3 61-894 Poznań

Branże: Oprogramowanie - Systemy IT

Tomasz

11.03.2024 11:09

Praca na produkcji przez agencję to była dla mnie nowość. Całkiem pozytywne doświadczenie, chociaż czasem ciężko. Płacili punktualnie, a w agencji zawsze można było na kogoś liczyć.
    Chętny

11.03.2024 15:42

Na jakim projekcie byłeś ?
    Automotive

08.03.2024 00:47

Czy ktoś był na projekcie automotive w miejscowości Treunbrietzen i może napisać jak wygląda praca ?
    Tak

29.02.2024 23:46

Chciałem się zapytać czy był ktoś na projekcie Operator CNC w Magdeburgu? Jak tam jest i czy się opłaca?
    Kauczuk

20.02.2024 11:12

Czy ktoś był może na projekcie przy produkcji kauczuku w Walterhausen i może coś napisać na temat tej pracy ?
    Grześ

14.02.2024 14:02

Widzę ofertę pracy na produkcji w Hamburgu Pracuje ktoś tam? Jak wrażenia? Dzięki
    Produkcja

01.02.2024 18:55

Czy pracował ktoś w firmie HKR Automotive Gmbh w Biterfeld-Wolfen i może napisać jak tam wygląda praca ?
    andrew

01.02.2024 12:46

witam , czy ktoś pracuje w magdeburgu jako operator cnc ? zainteresowała mnie ta oferta, agencja ma dobre opinie, jak to wyglada na miejscu ? warunki pracy , atmosfera, lokum,, kasa , kontakt z agentem ?
    ja pracownik

01.02.2024 17:03

Ja pracowałem ale musiałem zjechać do rodziny. Byłem zadowolony bo załatwiłem sobie razem z kumplem mieszkanie bo on też pracuje w Magdeburgu i spokojnie 2700 euro na rękę wyciągałem :) praca taka sobie, czasem ciężko ale dużo się nauczyłem z obsługi maszyn a co do kontaktu z agentem to chyba chodzi ci o koordynatora? Jest ok, dostępność telefoniczna a nie na miejscu ale w zupełności mi to wystarczało więc jak znasz niemiecki to luz, poradzisz sobie. Bez znajomości języka bym tam nie startował bo faktycznie na zakładzie większość to Niemcy i trzeba się z nimi komunikować
    eragonrn_33

01.02.2024 12:40

wyjechałem dwa miesiace temu praca spoko choć trochę trzeba się nauczyc ale wszyscy pomocni . czasami jest cieszko ale jak wszedzie wazne ze placa lepiej niz w polsce . warunki tez okej wszystko jest na mieszkaniu i wazne internet bo zona zostala w polsce i tak mozemy codziennie pogadac
    Produkcja bateryjek

30.01.2024 21:39

Chciałem zapytać czy był ktoś na produkcji bateryjek i może napisać jak wygląda ta praca ?
    biedronka

30.01.2024 14:56

Obecnie jestem pracownikiem wewnętrznym MONDI. Chciałabym się podzielić swoją opinią o tym miejscu. Przede wszystkim, panuje dobra atmosfera. Dodatkowo, zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie kolegów i koleżanek z pracy. MONDI daje dużą możliwość rozwoju, liczne szkolenia, spotkania, dodatkowe działania. POLECAM TO MIEJSCE, jeśli chcesz pracować w miejscu na wysokim poziomie. DODATKOWO, MIEJSCE NA PLUS DLA OSÓB, KTÓRE CHCĄ PRACOWAĆ Z J.NIEMIECKIM!!
    Kujawiak

30.01.2024 13:40

Pracuję w Niemczech na produkcji, mondi mi załatwiła wszystko. Ciężka praca, ale zarabiam więcej niż w kraj nawet z moim słabym niemieckim.
    rowerzystka:)

07.01.2024 21:40

Cześć, mam pytanie do byłych i obecnych pracowników w Mondi. Czy agencja wypłacała wam kiedyś dodatek inflacyjny w Niemczech...? i kiedy to było....? i w jakiej kwocie? pozdrawiam;)
    następny nowy

27.01.2024 16:21

Nam mają wypłacać 1000 euro w ratach 300/200/200/200/100 od stycznia
    Produkcja kauczuku

27.01.2024 14:47

Simek

19.01.2024 10:19

Wyjechałem do Niemiec przez agencję. Praca na produkcji, ciężka, ale zarobki są dobre. Pomogli mi z mieszkaniem.

Zostaw merytoryczną opinię o MONDI sp. z o.o.