brak logo

Elmark

Ostróda

Opinie o Elmark

... 2014-02-18 11:47:16
widać że pracownicy też piszą ale klienci też w takie fora zaglądają u nas klient nie raz mówił że po wpisach widać że firmie nie ciekawie oni też chcą kupić dobrze a nie bubel -po to są takie kafeterie żeby każdy mógł wyrazić swoje zdanie lepsze,gorsze ....
Klient 2014-02-20 19:49:45
Znam właściciela i małżonkę. Nie polecam towarzystwa. Nawet polecam nie kupuwać u nich, nie zbiednieja. Maja inny dochód. Nie chcecie wiedzieć co robią.
1
misio 2014-02-21 09:14:02
no "stary" cios poniżej pasa, jestem byłym pracownikiem, ale to co napisałeś, nie wiem co sugerujesz? poniewaz opinia dziwnie brzmi, baaardzo dziwnie, handel nie ma nic do zbiednienia.to jest ich ineters i o niego dbaja, a najwieksza lipe to robia sobie sami pracownicy(usunięte przez administratora)
XXX 2014-02-21 11:35:49
Panowie i panie, co tutaj dyskutować. Firma jest marna, nie szanują pracowników, produkty są marnej jakości, a szefostwo szuka naiwnych do pracy, którzy nie mają być pracownikami a niewolnikami bo dostana umowę ustną na 1800zł:) gdzie na papierze najniższa krajowa i premia zależna od Pana Prezesa. Życzę powodzenia wszystkim muszącym pracować w Elmarku.
Klient 2014-02-21 21:37:54
W firmie elmark nie pracuje już ani pani (usunięte przez administratora)ani szwagier. Mieli dość? Ciekawe co sie stało.
gość 2014-02-22 10:26:15
dziwisz się że już nie pracują-bo ja nie ....szkoda słów
... 2014-02-22 12:37:29
kto to pani Dorota?
1
klient 2014-02-26 18:38:21
hej,co taka cisza?
ja 2014-02-28 10:25:04
zabronione...:(
miki 2014-02-28 14:17:23
chyba cisza przed burzą :) a jak sie rozchulaaaaa..... hehehe,
... 2014-03-01 00:16:42
a co tu więcej pisać. W gorszej firmie nie pracowałem, totalny brak komunikacji, brak zrozumienia pracowników, a nie wspomnę już o podstawowych obowiązkach pracodawcy. Gdzie przy braku handlu wyrzuca się ludzi na "twarz" po kilku miesiącach zamiast zadbać o to żeby klient jednak chciał wrócić do tego dennego sklepu a pracownik mógł wreszcie kogoś obsłużyć. Ale lepiej mieć klapki na oczach i udawać że to pracownicy są źli i to ich wina za taki stan. Tak to jest w Elmarku przyjdź raz a więcej tam nie wrócisz. Pozdrowienia dla pana marka który to czyta
1
Klient 2014-03-04 20:40:55
Szef w tej firmie nie lubi mądrych ludzi. Lubi jak sie môwi to co on lubi słuchać. Najlepiej jak sie gada na tych co on chce. Dziwni ludzie. Panuje tam zasada władcy - po głupiemu ale po mojemu.
były 2014-03-05 10:59:45
a co w Suszu i Prabutach znowu zmiana personelu?
... 2014-03-06 09:39:35
ile może pracować sam kierownik bez wolnego ,urlopu, itd...
1
były 2014-03-13 21:40:19
panie marku, współczuję panu szczerze, co za ludzie nikt nie chce pracować u pana za półdarmo, normalnie chamstwo
3
... 2014-03-30 17:31:03
ale byłyby jaja jakby wrócił...jedni byli by załamani a niektórzy może zadowoleni
miś 2014-04-22 08:53:03
nie wiem czy to prawda, ale do Ornety i Ostródy szukaja do pracy, widziałem ogłoszenia na tablica .pl. salon w ornecie i ostródzie te same ogłoszenia tego samego uzytkownika wiec to chyba to, albo kolejna podpucha i motywacja do pracy
... 2014-04-22 21:49:57
no jest-pewnie straszonko potrafią tak ..żeby zmotywować a ty głupi wychodzisz z siebie psychicznie i fizycznie -porażka !!!
mis 2014-04-23 08:13:20
nie jestem głupi, a sądząc po Twoim komentarzu chyba Ty się ciśnieniujesz, sądząc po użytym słownictwie, brawo za tekst,bardzo dobrze odwróciłeś sens tematu mojej wypowiedzi, aby zmienic wypowiedzi na inny tor, a nie rozmowy o firmie,
monia 2014-04-23 08:18:02
Podobno jest dużo nadgodzin za które nie płacą, tylk ooddają w wolnym, czy tak można ? (usunięte przez administratora)
jacenty 2014-04-28 13:04:14
monia, można ale jeżeli wychodzi takie rozwiązanie od pracodawcy to powinien oddać w stosunku 1




Monia, można, tylko jeżeli wychodzi takie rozwiązanie od pracodawcy to powinien udzielać wolnego w stosunku 1:1,5, jeżeli od pracownika to 1:1. Generalnie to i tak kręcą z godzinami jak można.





;
Beka 2014-05-12 15:45:20
Niezłą beke miałam czytając to...Pozdrawiam piszącego
Ibisz 2014-06-02 13:20:17
Dla mnie Elmark był dobrą metą
darko 2014-09-12 10:23:24
nie wiem, moze sie pracownicy boją, zapytałes Bazet a tu cisza, albo juz pozwalniali i maja nowych, zeby za bardzo z firma sie nie spoufalili, dziwne to wszystko, sami pisza o pracodawcy, a nie wyjasniaja chociazby pobieznie
pracus 2014-09-12 17:00:04
Tak boja sie zeby mieli gdzie pracowac niestety wszedzie tak jest a niektorzy sie pozwalniali bo mieli dosyc albo ich z powrottem poprzyjmowali bo nie mieli kogo firma falszywa jakich malo tyle w skrocie mozna powiedziec
jaca 2014-09-21 13:48:21
a co ten cwaniaczek i krętacz, fałszywy Robercik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wrócił znowu do łask
1
yogi 2014-09-30 16:48:02
no to ładnie, widze z opisów , że znowu nieciekawie, oj co tam się wyrabia
yołki połki 2014-10-18 07:15:37
widzę, że na niektórych salonach znowu poszukiwania pracowników, rotacja jak w supermarkecie, i to nawet nie :)
obek 2014-10-30 14:26:18
Brawo. Dokladnie tez tak uwazam no ale coz wszyscy co tam pracuja maja klapki na oczach i wlasciciele tez
lubięMarka 2015-01-22 15:36:55
jeszcze raz ktoś napisze coś złego na Elmark albo na właściciela to osobiście się tym zajmę
jarek 2015-03-09 16:22:15
składaj, umowę na pewno dostaniesz, praca jest super, lekka i przyjemna za bardzo dobrą kasę, nie wiem kto wypisuje te bzdury na forum, że jest źle
ulubieniec 2015-03-26 02:00:18
tak beznadziejnej firmy meblowej to w Ostródzie nie ma, totalna niekompetencja, arogancja, kiepska jakość tapicerki - "Elmark" TO LOGO, KTÓRE POWINNO BYĆ MOTTEM PRZEWODNIM FATALNEJ JAKOŚCI. Ci co tam kupują są totalnie zaślepieni (pierwszy raz na zakupach!!!)a w Ostródzie jet tyle porządnych sklepów. np. Augustyn na Grunwaldzkiej. Pozdro dla p. Marka :)
1
miś 2015-05-05 18:15:55
nie wiem kto to pisze, te same superlatywy, chyba ktos robi reklame, bo nie jest tak jak jest napisane, praca moze, przyjemna ale nie lekka, jak ktos potacha wersalki i segmenty na pietrowe meblowe sklepy, pojezdzi z rozwózkami po pracy kilka godzin za free, to zobaczy czy jest lekko,
1
big 2015-05-07 17:15:36
zawsze tak jest dopóki się pracuje to się nie robi w własne gniazdo a i reklamę trzeba zrobić ale jak już nie jesteś to wtedy faktycznie wylewasz wszystko co było nie tak ,a rotacja pracowników jak w biedronce szukają i szukają sami nie wiedzą kogo .
sebek 2015-06-09 14:38:55
Jak teraz pracuje się w sklepie w Morągu po tym jak Marek wyrzucił w końcu tę babochłopkę i jej koleżankę?
pracuś 2015-06-11 16:32:13
co pan M. w końcu przejżał na oczy i lizusów -krętaczy zlikwidował.!!
sebek 2015-06-13 10:21:47
trochę długo mu to zajęło ale w końcu coś mu się rozwidniło
s 2015-06-17 07:06:55
DZIEWCZYNY SAME ODESZŁY, ILE MOŻNA DZWIGAC KANAPY, WERSALKI Z DRUGIEGO PIĘTRA,DO DZIS NIE DOSTALY ZALEGŁYCH PIENIĘDZY, ZASTANÓWCIE SIĘ NAJPIERW CO WY PISZECIE, WYZYWACIE LUDZI, A CO ONE WAM ZROBIŁY? CO PRACY TAM NIE DOSTALIŚCIE ? I WASZE SZCZĘŚCIE, ZAJMIJCIE SIE SWOIM ZYCIEM TO MOZE WYJDZIE WAM NAJLEPIEJ, CHOCIAZ WIDOCZNIE JE SPIEPRZYLISCIE, WIEC WTRĄCACIE SIE W CZYJEŚ, MYŚLENIE LUDZI W MAŁYCH MIASTECZKACH MASAKRA
sebek 2015-06-18 14:13:33
a co może same miały się dźwigać? co ciężko było wyrwać jelenia żeby nosił za was co, a samemu siedzieć i pierd... ploty
1
Tak to ja 2015-06-19 09:37:36
Różne rzeczy można powiedzieć o tej firmie, ale na pewno nie to, że zalegają z płatnościami. Pracowałem tam ponad 1,5 roku i nigdy nie było problemów z pieniędzmi. A przepraszam - były. Gdy odchodziłem i miałem dostać pieniądze za urlop i nadgodziny, kierowniczka (tat, tak - ta sama co dzisiaj płacze ,że Elmark nie płaci) "podniosła alarm" w całej firmie (księgowa, regionalny...), że to niemożliwe żebym otrzymał taką kwotę (a była znaczna) i żeby jeszcze raz wszystko przeliczyć. Dodam tylko, iż rozliczono się ze mną uczciwie. Jak widać kto pod kim dołki kopie...
1
ja 2015-06-20 16:52:45
wy się wtrącałyście, więc nie pisz bzdur "s"
ja 2015-06-24 11:47:00
pewnie za dużo jej wyliczyli i chciała zwrócić
Mix 2015-08-28 22:12:26
tak się składa że jest jeszcze elmark automatyka inna firma , inny właściciel , czas się nauczyć korzystać z Google
Elżbieta 2015-10-28 20:31:43
Elmark - salony meblowe to syf, kiła, mogiła...
1
kolaborantka 2016-01-27 15:04:32
Podpisaliście instruktaż obsługi kasy fiskalnej? To teraz drogie kierowniczki i kierownicy uważajcie. Przy pierwszej lepszej kontroli to wy, a nie Marek, będziecie odpowiadać KARNIE!!! za jego machlojki. Chyba, że faktycznie nabijacie całą sprzedaż na kasę (łącznie z Filonem, tapicerką itd). Wy podpisałyście i nikogo nie będzie obchodzić że "szef tak kazał". On się wyprze a wy bekniecie.
2
Madonna 2016-01-28 00:01:24
Jak można pisać takie rzeczy!!! Dobrze że Marek nie korzysta z internetu , zszedł by na zawał!!!!
1
kolaborantka 2016-02-13 17:54:37
elx, Janek chyba o jakimś innym Elmarku piszecie. Tu są sklepy meblowe
ja 2016-03-05 10:52:05
bo nie zmienią, to tylko straszenie aby jeszcze więcej wycisnąć, co jakiś czas to się powtarza, jak ktoś przegląda na bieżąco oferty pracy to wie.
suchydąb 2016-04-06 20:18:19
A teraz wszyscy oddadzą komplet kluczy na firmę a potem bedzie płacz i lament, że braki na sklepie...
2
dramat 2016-05-12 17:20:38
Sporządzanie analiz technicznych @34567 nie jest dużym wymogiem do spełnienia, ale najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się u nich na pozytywnych relacjach. Wiadomo tylko czy oprócz podstawy zarobków są jeszcze jakieś premie? Dziękuję za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o Elmark - Ostróda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elmark