Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

• Dobieszewiczki
  • Kołuda Mała
  • Piotrkowice

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

08.07.2026 15:36

Proszę osobę, która dzisiaj na parkingu przed portiernią o godz. 14 wycofywała i uderzyła w mój samochód proszę o kontakt

23.06.2026 09:02

Ej wy z góry dajcie wszystkim spodenki a nie tylko wybranym!!! każdemu z nas pali się du.sko

28.06.2026 18:34

Dorzucenie 10 minut dodatkowej przerwy w momencie, gdy temperatura na hali przypomina saunę, to nie jest żadna pomoc – to zwykłe przymykanie oczu na problem i kpina z pracowników. W takich warunkach organizm nie regeneruje się w dziesięć minut. Człowiek ledwo żyje, wydajność i tak spada, a ryzyko zasłabnięcia czy wypadku drastycznie rośnie. ​Co robi firma w tej sytuacji? Zamiast skrócić godziny pracy, żebyśmy mogli opuścić to rozgrzane blaszane więzienie wcześniej, my na opakowaniu dostajemy jeszcze nadgodziny! To jest kompletny brak empatii i odpowiedzialności za zdrowie ludzi. Pieniądze z nadgodzin nie zwrócą nikomu zdrowia, jeśli ktoś w końcu zemdleje przy taśmie.

Stol

20.06.2026 01:17

Stara Panna z 5 linii podobno wkońcu kogoś znalazła , na dniach Inowrocławia z jakimś się prowadzała . Może będzie miała mniej problemów w pracy i zajmie się samą sobą ,pełno łokci ale ona się przelogowuje . Pozdro Kaśka
    #PracownikProdukcji
    Bagieta

19.06.2026 13:56

Zakład idzie na (usunięte przez administratora) jak reszta zakładów Tera w/g norm unijnych praca od poniedziałku do czwartku i soboty będą obróbki za wolne piątki
    #KoordynatorProdukcji

17.06.2026 14:44

Palacze mogą mieć przerwę a reszta nie? Może ktoś się w końcu zainteresuje i zrobi z tym porządek

18.06.2026 04:56

Na stolarni jakościówka wychodzi notorycznie a inni zapiernicz bo akord!!!

12.06.2026 10:45

Polecam sie zwolnić i zmienić pracę 😁
    Firma

11.06.2026 17:10

Firma z tradycjami, a najbardziej pielęgnowaną tradycją jest wyzysk
    Worki

10.06.2026 12:53

Gdzie jest BHPowiec teraz kiedy szwalnia jest zawalona worami tak, że nie da się przejść? Gdzie jest pan Dyrektor teraz? Zaraz komuś się stanie krzywda i dopiero będzie latanie i szukanie winnego.

09.06.2026 13:00

Koledzy z portierni, jeszcze tylko 18 miesięcy. Dacie radę.
    Koledzy raczej wszyscy

31.05.2026 20:27

Witam. Ten co ma szwagra co zaczepia i próbuje poniżać kolegów już dawno powinien być rozliczony. Jak wszyscy widzą słyszą od zawsze ubliżał raczej wszystkim szukał zaczepki wystarczy posłuchać co wygaduje na tematy związane z firmą z obcokrajowcami czemu nikt się tym kolegą nie zainteresuję przecież wystarczy przeprowadzić wywiad na jego temat i wszystko będzie jasne i wszyscy będą zgodni że czas wyciągnąć wnioski i coś trzeba zrobić. Są paragrafy
    Praca

01.06.2026 15:31

Pan A ma w rodzinie adwokata i robi z siebie ofiarę ?
    Swider

01.06.2026 17:38

Z jakiego działu?

30.05.2026 21:13

Mam szwagra uważajcie
    Swider

28.05.2026 22:33

O co chodzi że nagle wszyscy ładowacze wybiegają z firmy kogoś oglądać?
    Lizawa

28.05.2026 15:03

Witam. Pan Bolec zbiera puste butelki do zwrotu. Zamiast wyrzucać do worka zanieście jemu. Dziękuję za uwagę.
    #Tapicer
    Obiektywny

13.05.2026 16:31

Cześć Gdzie podziała się królowa wózków ?

19.05.2026 17:15

Jeszcze się zdziwisz jak prawa ręką zostanie

21.05.2026 12:35

Żeby tam rządzić to trzeba mieć wiedzę i doświadczenie
    Po

20.05.2026 16:01

Ci co nie robią 100% powinni robić nadgodziny a nie całą hala cierpi prze to

18.05.2026 17:12

Egzekutor krąży
    Mieszkaniec

02.04.2026 15:12

Przesłanie do CINiemyślących, CMGamoni i innych CZNtych. Nie dość, że zajmujecie niemal wszystkie miejsca parkingowe wokół Janipolu, to jeszcze z pasją maniaka uparliście się na ten przy Polomarkecie. Jak tylko możecie utrudniacie życie mieszkańcom miasta i nie tylko. Macie wydzielony nigdy niezapełniony i ogrodzony plac zaraz obok sklepu. No tak, ale gdy się przyjeżdża na ostatnią chwilę i każda sekunda jest na wagę złota, żeby się na czas odbić na portierni, to pędem jazda na miejsca dla klientów pasażu. Może trochę treningu, to te kilkadziesiąt metrów więcej nie będzie dla was tak kosmicznym osiągnięciem i niemożliwym wyzwaniem. No i zainwestujcie w zegarki, bo te, które macie jeszcze od komunii niestety z racji upływu czasu się spóźniają i stąd pośpiech.
    Haha

16.05.2026 16:51

Siema RTV. Tu maly. Wszystko dobrze i z mydelkiem. Wiesz o 2:21 śpię z ukochaną, zamiast pisać na goworku Ty kur**o bez życia 😁 może kiedyś podejdziesz do mnie w pracy i mi to powiesz prosto w twarz? Albo którejkolwiek z osób na którą piszesz?
    Rtv

17.05.2026 00:33

He he jak się umyjesz. 😊
    Stolarnia

03.04.2026 22:54

Księżniczka Katarzyna odpoczywa ? Po świętach nikt nie będzie pomagał . Dasz radę pupilku ? Wydajność spadnie

25.03.2026 04:46

​„Widzę, że łatwiej jest obrażać kogoś anonimowo w sieci, niż przyjąć merytoryczną uwagę na hali. Jeśli standardem w Janipolu ma być 'jakoś to będzie', to faktycznie – przeszkadzam. Ale zapewniam cię, że odróżnienie bubla od dobrego towaru nie wymaga lat stażu, tylko uczciwości wobec klienta, której tobie najwyraźniej brakuje.”
    Dyb...

28.03.2026 23:35

Proponuję wyciągnąć słomę z butów i troszkę się podszkolić i przestać wiecznie płakać i udawać wiecznie choroby i sraczke
    Prrr

24.03.2026 15:29

Ludzi z ulicy nie powinni odbierać mebli albo chociaż powinni mieć jakieś szkolenie jak i co powinno wyglądać a nie się wymądrzać a nie wiedząc jak mają meble wyglądać niestety brak kompetencji wychodzi

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble
    bobel

24.03.2026 10:19

co sie dzieje nagle ze tytle ludzi chodzi na inne dzialy robic ? malo roboty bedzie ?

13.03.2026 18:46

22.03.2026 08:25

Nie ma co się cieszyć. W poniedziałek wraca i koniec rumakowania.

19.03.2026 19:47

Duży Wariat

20.03.2026 21:46

Jak od tego jest ten portal ,to też się pochwalę,pisałem do lekarza,bo mam hemoroidy.
    Łowca talentów

21.03.2026 21:02

Witam serdecznie. Od jakieś czasu obserwuję portal poszukuje " hien cmentarnych " do znanego portalu plotkarskiego . Zaobserwowany potencjał jest możliwość zarobienia dobrych pieniędzy. Priw.
    Stolarnia

15.03.2026 09:04

Witam. Szukam osób które jeżdżą do pracy do Janikowa z Inowrocławia i mają wolne miejsce. Mam auto więc możemy jeździć na przemian

13.03.2026 10:28

Odejście z tego (usunięte przez administratora) było najlepszą decyzją w moim życiu. Praca sama w sobie była spoko, ale to ci ludzie którzy na każdym kroku podpiedzielają niszczą tą całą atmosferę

06.03.2026 10:44

Wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzącego Dnia Kobiet dla wszystkich pań z Janipolu 😊 oby was panowie z naszego zakładu mniej wku.... 😃
    Mon

26.02.2026 20:24

Szkoda chłopa no ale co zrobić zresztą u nas na zmianie to jeszcze pewnie by się ktoś znalazł na alkomat
    Był pracownik

19.02.2026 08:39

Cześć ale wy umiecie tylko pisać na tym portalu nikt nie powie w twarz komuś tylko wylewać żale tutaj brak słów a jak słyszę Janipol to się śmiać chce
    #Monter

26.02.2026 16:25

Bo tapicernia powinna się za robotę wziąć, a nie szukać poklasku tutaj. O żadnym dziale się nie słyszy tylko tapicernia ale co sie dziwić sami mądrzy TYLKO w gębie tam pracują i wszystko w tym temacie. Do roboty łajzy!!!
    Pączek

12.02.2026 23:57

Czy co niektóre osoby w tym zakładzie nie stać żeby kupić sobie pączka? Zakład dał od siebie po pączku na pracownika czego wcale nie musiał A co niektóre osoby ( szczególnie panie ) Pojawiały się na stołówce i brały nawet po trzy . Ludzie ile kosztuje pączek z pięć złotych. Wstyd .

17.02.2026 15:08

Człowieku weź znajdź sobie inne hobby bo to już jest monotonne co piszesz, albo pisz na temat. Skoro taki jesteś chojrak to podejdź do "malego" i mu powiedz to co tutaj wypisujesz. Ale za nim podejmiesz temat to weź się trochę do edukuj, bo nie zawsze zapach potu od drugiej osoby oznacza brak higieny. Niektórzy ludzie wydzielają specyficzny zapach potu pod wpływem stresu lub choroby.

19.02.2026 15:13

A to co mieszkasz z nim, że wiesz takie rzeczy?
    Chętny

23.01.2026 10:20

Jak to u Was jest też tą pracą? Ogłoszenia są. Aplikację wysyłam a jakoś nikt nie dzwoni. Potrzebują czy nie?
    Puknij się

26.01.2026 12:10

Dofinansowanie? Na pewno rząd Peru taki bogaty, że dopłaca innym krajom żeby im robotnych ludzi podbierali. Albo może polski rząd dopłaca za ściąganie jeszcze większej ilości imigrantów, bo jednak za mało.

28.01.2026 15:03

Jeśli masz kogoś znajomego w zakładzie niech zaniesie twoje CV do biura
    Chętny

27.01.2026 18:44

Dziękuję za odpowiedź. Szkoda że to tak wygląda. W ciągu 3 miesięcy wysłałam chyba z 5 CV do Jani. Widocznie nie mam szczęścia.
    Tapicer

13.01.2026 17:18

Nie został sprzedany przez nikogo w biurze wyczuli że śmierdzi od niego wuda wiedział że pójdzie bo dzień wcześniej (usunięte przez administratora) brudasa z monterki więc szkoda ale towaru co wyrzygał na parkingu jak przyjechał
    #Tapicer

12.01.2026 15:58

Dyb...

12.01.2026 22:43

Kto go sprzedał ?? Kto Podpuszcza lKrysia do gupizny i pisze że chodzi na fajki Kto kręci afery . Kto pracuje pod oknem. Kto był brakażem i nie podołał Czemu jest kapusiem Taka jego natura Ile razy wiedziałam że wie kto jest po pijaństwie i wszystkim opowiada Miłego
    Śrem

30.12.2025 21:04

Turbo musi (usunięte przez administratora) żeby być na minimalnym szczycie. Każdy kto (usunięte przez administratora) to jest (usunięte przez administratora) nie człowiek. Niestety tak ich rodzice wychowali . Oni się cieszą a wszyscy na nich plują jak na zarazę.

29.12.2025 11:03

#Hydraulik
    Praca

29.12.2025 20:42

Taka forma wypowiedzi świadczy jedynie o twoim braku jakiegokolwiek poziomu intelektu. Bardzo interesujesz się życiem innych ludzi napisz wiadomość prywatną, zapytaj może uzyskasz odpowiedź😊 Dlaczego szukasz atencji tutaj ? Anonimowo ?
    Gorunczka

17.10.2025 09:48

Dziś mnie nie ma w pracy,miałam 3 zawały,2 udary,1 wylew i coś ogólnie słabo się czuje,jadę na Jasną Górę o zdrowie swietą prosic
    Robol

30.11.2025 02:11

To chyba jesteś starym pracownikiem....uważaj bo Cię wyrzucą z pracy...Wykorzystają i wyrzucą na bruk...to ich metody
    Kieras

24.12.2025 06:49

Dobrze, że ci nie założyli ciesnieniomierza i nie powiedzieli proszę wracać do pracy 😀
    Łuchuchu

09.12.2025 08:42

W janipolu na swinta też dają grę monopoly jak w jzs? Normalnie powinni dać razem z kasą do prawdziwa do grania albo biletami na przerwę na fajkę.
    Brygol

09.12.2025 05:44

Powinien kierownik zrobić porządek bo każdy w zakładzie dobrze wie że największe plotki i najwięcej szczeka ten chudzielec Steczyk, cwaniaczka zgrywa dzieciak wszystkich wyzywa w koło i myśli że jest fajny, nie tędy droga gościu
    #Kasjer
    Gg

26.11.2025 12:44

Jak dwóch brygadzistów na tym samym stanowisku nie mogą się dogadać bo oboje chcą rządzić a i jeszcze jest pani kierownik (to już 3 do rządzenia) to może trzeba pomyśleć o zmianie kadry i dać ów brygadzistów na stół żeby trochę po obijali meble może wtedy dojdą do porozumienia i przestaną na siebie donosić i na pozostałych członków załogi pozdrawiam
    Nikt

27.11.2025 09:52

Bez kitu,ta kobita Anetka,co ona se wkreciła na banie?,nie ubliżając,dziołcha od wózków i worow a zachowuje się jakby kierownikiem była co najmniej.O tych dwóch pozostałych szkoda gadać,jeden przenosi się że zmiany na zmianę na okragło bo z nikim nie może się dogadać,drugi łysy zachowuje się jakby nic poza robota się nie liczyło,śpi -myśli o robocie,je -mysli o robocie,robota,robota,robota,dejta spokoj

19.11.2025 14:54

Czuję się trochę oszukany miała być wczoraj zadaniówka a i tak koniec końców byliśmy wszyscy do 12 to ktoś tu nas oszukał i nie traktuje ludzi poważnie

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.