Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

Praca dla kierownika

Wspieramy kształcenie zawodowe

Kogo poszukujemy

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

Ela

05.08.2025 18:59

Chciałabym dostać się na rozkrój pianek czy ktoś napisze jak tam wygląda praca?
    Gocha

05.08.2025 22:10

Potwierdzam a Niby Mikus masakra jak przyjdziesz robić zebranie spójrz w oczy 👀
    Rozbawiona

06.08.2025 15:31

Pani Elu. Powiem pani tak o jakikolwiek działał by pani nie zapytała każdy będzie odradzał . A tak naprawdę ludzie tam pracują. Śmiać mi się chce najbardziej z tego że jeżeli komuś coś nie odpowiada zawsze może się zwolnić bądź przenieść a tego nie robi i pozostaje jemu wypisywanie na goworku jakim to nie jest męczennikiem na poszczególnym dziale i Jak to nie jest źle. żenada. Proszę złożyć papiery i nikogo nie pytać tym bardziej na tym śmiesznym portalu.
    Janipolowiczetouje

31.07.2025 22:23

Walcie się wszyscy! Praca nowa a wasza (usunięte przez administratora)a nadal z wami a wy z nią! Nic nie osiągnęliście i wszyscy skończycie tak samo bez pleców i wykończeni! Należy się wam. Zwłaszcza tym młodym durniom po 21-26 lat którzy zniszczeni przez 27-50 się wymądrzają i myślą że są kimś!
    Q&Q

31.07.2025 19:34

Janipol się ochwacił i już nie potrzebuję pracowników?Pewnie kolorowych przygarnie. Nie to ,że mam coś do kolorowych.Janipol szuka (usunięte przez administratora). Nie daj się zwieść obiecankom.... to lipa
    Śmieszek

24.07.2025 16:27

I co durni janipolowicze? Praca się podoba? Nie mogę się doczekać aż siądą wam plecy, zwłaszcza każdy magazyn w tym zakładzie i akordzisci

31.07.2025 13:36

Niestety pracowałem tam aż 6 miesięcy, za nim nie znalazłem czegoś lepszego, ale co racja to racja, ludzie tam pracują w pasach na siłownię, bo plecy siadają, a tapicerzy nadgarstki rozwalone
    Ona to on

27.07.2025 14:33

I jak co poniedziałek znowu będzie nalot wszelkiej maści chocholstwa z CMG. Parkują dzbany gdzie się da tylko nje na terenie zakładu. Całe osiedle walikońskiego zapchane tym chocholstwem jak Polska Ukraińcami. Powinna milijcja stać od 5 i mandaty janipolowcom wlepiać za zapychanie ulic i parkingów. Won za granice miasta niedorajdy życiowe.
    Król Artur

24.07.2025 09:09

Hej ho hej ho do pracy by się szło 😉 naładowani pozytywną energią? Witamy już niektórych w piątkowy poranek 😊 trzymajcie się tam
    Tapicer

21.07.2025 12:50

Bardzo polecam prace młodym osobom, ponieważ zachęci was do nauki i rozwoju osobistego, jak zobaczycie jak haruję się za psi (usunięte przez administratora)
    Szwabski moloh

10.07.2025 08:10

Jak tam migranci i plany budowy hotelu dla nich? Dla Polaków pracy nie ma, ale dla tych dzikusów, którzy zaczepiają ludzi na mieście robota i socjal się znajdzie. Zarząd niech sobie po pięciu nawet bierze do własnych domów.
    Żałosny dzbanie

11.07.2025 13:56

Dla Polaków praca jest, ale jeśli ktoś nie posiada wykształcenia jakiegokolwiek bo się uczyć nie chciało to teraz został lament tylko. Nazywasz ludzi dzikusami ale oni mają więcej kultury niż ty polaczku piszący z anonima, oni w porównaniu do ciebie pracują i nie narzekają i posiadają większą kulturę. Sianie fermentu „zaczepiają ludzi na mieście” spójrz co Polak Polakowi robi wtedy coś pisz, dodam tylko że administrator portalu powinien zrobić porządek znportalem lub wyłapać tych anonimowych cwaniaków którzy piszą tego typu posty bądź też jeden na drugiego nagonkę robi bo to jest chore, portal który służy do innych celów zamienił się w wyzywanie i nękanie innych. Tym swoim wpisem również pokazałeś jaki Polak potrafi właśnie być wredny i zawistny. Później się dziwić że zagranicą się śmieją z naszego kraju, przez takich właśnie jak ty wieśniaku który za przeproszeniem gówno w życiu osiągnął jedyne osiągnięcie to praca w Janipolu gdzie przyjmują każdego bez szkół. Masz na prawdę wielkie osiągnięcia jak widać w życiu pogratulować tylko. Teraz w urlopie zostaje ci usiąść przed tv z piwem w ręce jak na tego typu osobę przystało i ponarzekać na wszystko i wszystkich wkoło aby sobie podbić ego gratuluje głupoty
    Wakacje

09.07.2025 00:26

Płacz i płacz ciągle a i tak ci co najwięcej tutaj piszą będą robić do emerytury w zakładzie i dostawać najniższą krajową, większość bez wykształcenia pracuje w Janipolu. Zakład się cieszy bo dzięki takim jak wasza większość nadal się utrzymuje a ci co mają jakieś ambicje odchodzą. Wystarczy popatrzeć na te wszystkie twarze na szwalni czy tapicerni od lat pracują narzekają a i tak dalej pracują także śmiać się tylko można z was nieudaczniki bez szkół.

08.07.2025 12:57

Czasem wchodzę tu się pośmiać. Pewnie cały czas narzekają, że muszą pracować, bo kredyt, a akord coraz bardziej zaciska pętlę na gardle, nie polecam pracy w janipolu, nie zarobisz i plecy będą bolały. Dobrze że odszedłem w pore
    tralala

06.07.2025 22:20

Dlaczego został usunięty wpis o dziewczynach z tapicerki? Fakty są takie, że większość dziewczyn, które miały trochę rozsądku, odeszła w odpowiednim momencie. V również wycofała się tuż przed tym, jak sytuacja całkiem się posypała — i to był dobry ruch. Pozostałe osoby zostały przerzucone na inne stanowiska albo same zrezygnowały.Nie wygląda to dobrze, zwłaszcza że te dziewczyny przez długi czas mocno wspierały produkcję i ogarnęły niejedną kryzysową sytuację. Trudno uwierzyć, że naprawdę liczono, iż dostaną jakieś poważniejsze stanowiska w zamian. Teraz została tylko “królowa wózków” — pytanie, na jak długo. Usuwanie takiego komentarza nie zmieni faktów. To nie jest hejt, tylko podsumowanie sytuacji.
    Vanessa

07.07.2025 08:51

Super, że niektórzy mogli odejść i szukać czegoś lepszego, ale wiele osób ma kredyty i nie może sobie na to pozwolić. Docinki typu co sobie myślały są po prostu nie fair i totalnie nie na miejscu.
    Praca

06.07.2025 12:02

Już macie swoich zagranicznych heh, tak blisko nas koło Świecia Kolumbijczyk zabił Polaka

05.07.2025 20:59

dupowlaz

06.07.2025 00:31

no koleżanka co myślała ze ma akord to sobie trochę za bardzo tą pracę wkręciła xDD
    Smolasty

06.07.2025 11:38

Najlepiej potraktowali jedną dziewczynę nie przedłużając umowy brak słów
    Fachowiec

05.07.2025 21:27

Polecam na 3 tygodnie korzystać z urlopu a nie płakać na forum. Ewentualnie w trakcie urlopu szukać pracę jesli sie nie podoba.
    €€€dolar

04.07.2025 19:53

Jeśli nie umiesz pracować w dyscyplinie,nie pchaj się tu. Tu telefon schowaj do kieszeni i przestrzegaj godziny przerw. ,jednak nie (usunięte przez administratora) bardzo,bo i tak Cię nie docenia.
    nafukany

02.07.2025 13:51

Dziękujemy za wspaniałe warunki pracy na tapicerni, zwłaszcza dzisiaj. Jakaś kontrola by się przydała.
    Ex sodziarz

04.07.2025 07:47

Ło ty byś widziała na zakładach jak BHP łazi i nic nie widzi tylko gonią za kask i łokulary. To, że ludzie na sodzie czy ś.p. kolejce robili w warunkach jakich robili nie obchodziło ich.
    Landryna

01.07.2025 19:47

Tego Daniela powinni dać na szwalnię tam by się nadał bo i tak tam nic się nie robi. Szwaczki siedzą przez 8h i tylko plotkują jedna na drugą pracą dla kolegi byłaby idealna
    Fanatyk

02.07.2025 19:01

Może zwróć uwagę wielki obrońco że przed pojawieniem się tego osobnika na magazynie panował spokój i normalna atmosfera, a po przyjściu tego nieudacznika bo tylko tak go można nazwać non stop jakieś wpisy (sam o sobie pisze gość) to jeszcze na każdym stanowisku coś odstawia, porozmawiaj z ludźmi którzy z nim mieli kontakt zanim napiszesz takie bzdury. I zajmij się swoją pracą a nie chłopaków z magazynu oczerniasz a jak masz jakiś problem to podejdź i powiedz im to wszystkim z osobna w twarz tchórzu.
    Magazyn

02.07.2025 19:42

Wiesz co powiem ci tak, na magazynie nikt nie porusza tematu tego człowieka. Nagle wskakują jakieś komentarze tutaj jaki to on jest cudowny , jak dobrze pracuje. Jest cisza, a tu z ty łka pojawiają się takie wpisy. Serio mamy uwierzy, że ktoś poza chłopcem to pisze? Specjalnie wywoływanie jakiejś (usunięte przez administratora) burzy? W jakim celu? Może właśnie żeby sobie podbić to ego co? Innego powodu nie widzę, nikt się nie kłóci, jest spokój, co magazynierzy mają rozkładać czerwony dywan dla tego człowieka czy co? Dajesz głupie wpisy to później są głupie odpowiedzi proste. Temat zakończony, a jakiś bałwan ciągle wraca do tematu Daniela.

29.06.2025 15:06

Dzień dobry , widzę moja ostatnia wiadomość chyba zniknęła , chciałbym wiedzieć czy zrobili państwo coś w sprawie nękania pani A ??? Przez panią N ?

01.07.2025 20:57

Jeśli chodzi o p.N ze stolarni,to inna pani odchodząc z pracy potwierdziła,że m.innym odchodzi też przez nią
    Gość

30.06.2025 16:37

Witam wszystkich Panie i Panów chcielibyśmy się dowiedzieć coś o Panu Rafałku Lebidzie jaka funkcje pełnił jakie miał relacje z ludźmi
    Praciwnik

01.07.2025 11:27

Hmmmmm najpierw został zastępcą kierownika działu montaż stelaży i klejenie, później był zastępcą kierownika stolarni a na koniec został zdegradowany do zwykłego pracownika i pracował na modelarni. Relacje z łudzimy były różna tak i jak są różni ludzie. Fakty miał bzika na punkcie porządku i czepiał się wszystkiego. Jak dla mnie szło się z nim dogadać. Moim zdaniem jaki Ty jesteś dla kogoś tak on odnosi się do Ciebie.
    Ametyst

27.06.2025 10:31

Kolega z magazynu świetnie sobie radził na podeście podpycha odpowiednie meble monterom pomagał w składaniu elementów uśmiechnięty i zarazem towarzyski. Porozmawia z innymi uśmiechnie się i ogólnie w porządku jest.
    NIKt

29.06.2025 03:06

Wez się ogarnił człowieku przecież wiadomo że ty piszesz nikt nie jest głupi tylko ty byś się wstydził wiedząc że każdy wie o tym, nie masz wstydu tak jak każdy wyłaściciel bmw

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble
    Szkapa

17.06.2025 22:47

Nie myślałam że te nasze sprzątaczki to takie wulgarne i zazdrosne(usunięte przez administratora), same niech się wezmą za robotę a nie o 20:30 już przebrane w telefonach, zwłaszcza ta jedna cwaniara.

23.06.2025 17:02

Wszyscy doskonale wiedzą kto pisze te wiadomości pani N myślę że czas dorosnąć , plotki które pani rozpowiada i prześladowanie pani A. Można jak najbardziej podciągnąć już pod mobbing, mam nadzieję że pani prezes i pan dyrektor w końcu otworzą oczy i zrobią z tym porządek... Jedna mała szwaczka robi wielki bałagan u was w firmie i wszyscy udajecie że nic na ten temat nie wiecie . Pani szwaczko papier też będzie w toalecie jak przestanie pani go brać do domu 🤣🤣 czekam na rezultaty i wyciągnięcie konsekwencji od pani N za jej zachowanie

24.06.2025 20:22

Na stolarni papier, ręczniki i nawet mydło jest zawsze 😁 na każdej zmianie sprzątaczek. A nawet codziennie jest myta podłoga na hali, między stołami taką specjalna maszyna. Panie sprzątają całą halę stolarni, magazynu oraz homagi. Nawet Pani Magda jest z nimi więc chyba tylko na "starej" części zakładu jest taki problem
    Eksperymentowiec

24.06.2025 10:55

Najbardziej mnie wkurzają ci śmierdzący palacze, co nigdy zębów nie myją i jedzie od nich gnojem nie dość że z ubrań to wystarczy że otworzą mordę i leci takim gnojowiskiem. Weźcie ludzie zacznijcie po pierwsze: myć zęby po drugie używać perfum i po trzecie najlepiej się nie odzywajcie jak czekacie na 14 lub 22 przy terminalu l, bo pies by zdechł od tych smrodów.
    Gułag koło Watisa

24.06.2025 06:36

Przepracowałem tam 3 lata i naprawdę żałuję że nie miałem do siebie szacunku żeby zwolnić się po paru miesiącach. Zakład to typowy (usunięte przez administratora) bez szans na rozwój no chyba że wycałujesz co trzeba komu trzeba. Na hali na której pracowałem było parę osób które były traktowane po prostu lepiej przez swoje sprawne *języczki*. Wypłaty to żart (premia wyrównuje do minimalnej). Mobbing za czasów Romper'a czy Jamajki był na kompletnie innym poziomie teraz musicie mi powiedzieć czy coś się z tym polepszyło. Generalnie jak jesteś młodą osobą to popracuj tu chwilę żeby nabrać doświadczenia i zrozumieć jak praca nie powinna wyglądać. Samemu zakładowi życzę jak najgorzej. Nie przychodź tu z ambicjami tylko jak już to z desperacji. Buziaczki.
    Do działu kadr

29.05.2025 09:39

Czy jest możliwość założenia kart MultiSport? Umożliwia wejścia do tysięcy siłowni, basenów i innych obiektów sportowych.Myślę że wielu pracowników skorzystało by z takiej możliwości.
    €&Q

18.06.2025 15:12

Panie z kadr nic Ci nie dadzą za darmo. Niektóre nawet nie umieją adresować listów poleconych.
    Nie do zdarcia

18.06.2025 05:20

Koledzy brawo. Ładnie nadrabiacie obcięte czasy siedząc po 12 h . Kolejne cięcia i co po 20 h będziesz siedzieć żeby nadrobić czas. Przerwy zostały po co wyjdziesz pracuj 🤣
    Robol

11.06.2025 11:35

Z kad oni wzięli tych (usunięte przez administratora) co teraz są,porażka,tapicerzy na testach napieprzaja boczki,a te se łaza z rękami w kieszeniach,i to każdy jeden,wyjebka totalna,a zakład na nich chucha i dmucha,a (usunięte przez administratora) co za 3 napieprzał kopa (usunięte przez administratora)biorę dziś na telefon
    Cep

17.06.2025 21:37

Jak polaczek taki głvpi i pokazuje czego to nie potrafi zrobić zamiast szanować pracę to zaś tak jest, może nauczcie się doceniać pracę i robić normalnie a nie pokazywać za przeproszeniem 4 litery przełożonym. Sami sobie winni jesteście.
    Krol

13.06.2025 10:47

A kto to królowa wózków?Ta lokowana?
    Ogier królowej

12.06.2025 11:51

Dlaczego królowa wózków wjeżdża autem na teren firmy przecież jest zwykłym robolem czy ona ma jakieś przwileje tak jak mówi czy tylko wielkie mniemanie o sobie
    Zarobas

09.06.2025 15:36

I jak tam zadowoleni z wypłat ?
    Misio

10.06.2025 08:38

Oczywiście 😁 z premią najniższa się zgadza 😉

08.06.2025 20:09

A drugi razem z nim,cały bandażami owinięty jak mumia,ledwo łazi ale akord,minuty
    Gargamel

08.06.2025 20:04

Bo ci chłopaku flak z(usunięte przez administratora) wyskoczy,chapanie od 5.30,zyły na łapach jakby 10 lat na siłce napieprzał,on nie robi tylko się TRZYNSIE jakby miał ADHD przy tym stole,bo padaczki dostaniesz
    Byku

06.06.2025 17:23

A tu ciągle bez zmian tapicernia ryczy jak świnia oderwana od koryta. Jednak na tej stolarni nie tak źle :)

03.06.2025 14:37

Hapol

04.06.2025 16:35

Teraz będzie płacz chcieliście więcej obijać to macie Po 300 do 500 zł w łeb Więcej i szybciej i może od 5 rano zacznijmy. A to dopiero pierwsza fala 2 nadejdzie I się posracie z wysiłku.
    Tapicer

30.05.2025 09:58

Brawa dla chłopaków którzy kilka miesięcy naciągali firmę skanując z innych nitek komplety na skanery grupowego akordu i serdeczne podziękowania dla osób które to wszystko koordynują jeszcze raz wielki szacun
    BMW

31.05.2025 10:17

Mirek nigdy nie był normalny , IQ niskie, tak samo kwiatek dupowlaz. A monter to kręci boczki nie od tego kompletu. Ekipa Specjalna .Gratulacje. Coś teraz nie idzie wyrobić tak dużo?
    Można

01.06.2025 10:06

Da się zarobić , nikt tego nie sprawdzi . Bo niby jak i kto
    Monter

31.05.2025 21:42

A jakie boczki pomyliłem według twojego wpisu,nie pisz bzdur gościu ,bo widzę że tu jakieś bzdury piszerz

27.05.2025 20:34

29.05.2025 08:51

Powiem szczerze że tylko tu wszedłem żeby napisać że ludzie którzy się tu udzielają to (usunięte przez administratora) wszyscy. Gównoburze, dramaty, konfidenty, płaczki. Jedyne co mnie zastanawia to na jakiej zasadzie działa to forum. Nic co tutaj jest pisane tak naprawdę nie jest związane z pracą. Kto kogo podjebal, kto jest czyją rodziną, kto temu i tamtemu coś zrobił. Jedyne co mogę dodać od siebie to Polak zrobił się w tym zakładzie (usunięte przez administratora) Czarny może przyjść pijany i lepszą fuchę dostanie. Polak przyjdzie po setce i wyląduje w suce. Niby śmieszne ale żeby traktować obcokrajowców lepiej niż swoich... Chłopaki robią co chcą. Piją w pracy, jakieś burdy robią, połowa ma (usunięte przez administratora) Ich jest coraz więcej. Brak szacunku do Polaków na każdym dziale w końcu pokaże co się dzieje. Myśl dyrekcji, tania siła robocza. Spokojnie oni z czasem wyjdą przed szereg. Tak na koniec. Zadny obcokrajowiec nie zastąpi Polaka. Wiadomo dla firmy lepiej takich zatrudnić bo się nie odzywają. Więcej szacunku dla Polskich kilkunastoletnich pracowników bo to oni zbudowali tę firmę ciężką pracą. . Ps. Za dużo prawdy w tym poście więc zapewne połowę usuną. Tak działa ta firma.
    Robol

30.05.2025 17:51

Nie szanuje się starych pracowników ich się wyrzuca jak zużyta gumę.Nie warto się poświęcać dla tej firmy,bo zdrowie ucieknie,a oni rączki umywają.
    Luis Diaz

28.05.2025 02:04

Za dnia pięknością, w nocy zaś podpierdalaczką. STOP podpiepszaniu KOLEGÓW z pracy do swojego przełożonego. Dnia 28.05 w ramach prostestu wyżej wspomnianej sytuacji od godziny 22 do 24 cały tył zostaje w pracy. Licze na wzorową obecność.

22.05.2025 19:53

Translator

25.05.2025 10:40

Latynosi nie wierzą nawet jak wysłać urlop na portalu polipol, a co dopiero wiedzą o stronie „Gowork” nie rób z siebie durny polaczku jeszcze większego (usunięte przez administratora) niż jesteś dotychczas ;))))
    Starszy

27.05.2025 11:32

Dzieciaku z magazynu najpierw donosisz na klejeniu, później na magazynie a teraz jeszcze podszywasz się pod obcokrajowców weź ty na prawdę się ogarnij w końcu jesteś w pracy a nie w przedszkolu. Zakład powinien pomyśleć nad rozmową z tym dzieciakiem bo to już jest irytujące. Prosiłbym @kierownika o rozmowę z tym gościem. Pozdrawiam

22.05.2025 22:48

Q4

24.05.2025 14:43

Jak zauważyłeś,nie zawsze Twoje zdrowie jest tu ważne.Poswiecisz swoje zdrowie i nikt nawet Ci nie podziękuję,że pracowałeś chory,nawet wtedy gdy nie ma kto Cię zastapic
    Obrona młodych

21.05.2025 20:09

W imieniu tych, którzy się boją mówić Dziś o chłopaku z magazynu. Są sytuacje, w których człowiek nie ma już siły walczyć o siebie samodzielnie. Gdy próbuje mówić – zostaje zagłuszony. Gdy się broni – nazwany zdrajcą. W takich chwilach potrzebny jest ktoś, kto przemówi za niego, nie po to, by usprawiedliwiać, ale by przypomnieć, że za każdą decyzją, za każdym gestem – stoi człowiek, jego lęk, jego emocje, jego godność. Dziś zabieram głos w imieniu osoby, która odważyła się zgłosić mobbing. Zrobiła to nie po to, by kogoś zniszczyć, ale po to, by się uratować. Czuła się coraz bardziej osaczona, pozbawiona wsparcia i zrozumienia. Codzienność, która dla innych była normalna, dla niej stała się duszna. Każdy dzień był walką o zachowanie resztek wewnętrznej równowagi. Zgłoszenie tej sytuacji nie było aktem odwetu. Było aktem desperacji. A jednak w odpowiedzi nie pojawiło się współczucie, tylko oskarżenia. Słowa: (usunięte przez administratora) „donosiciel”, „zdrajca” – padły szybko i z siłą, której nikt nie był w stanie zatrzymać. To, co miało być wołaniem o pomoc, zostało odczytane jako atak. To, co było próbą obrony – zamieniono w akt oskarżenia. Czy naprawdę to tak trudno zrozumieć? Czy tak bardzo przyzwyczailiśmy się do milczenia, że każde słowo prawdy traktujemy jak zdradę? Ta osoba, choć nie jest bez skazy – bo nikt z nas nie jest – nie zasłużyła na pogardę. Nie wyrządziła nikomu krzywdy celowo. Chciała tylko odzyskać przestrzeń, w której można oddychać bez lęku. I nie powinna być za to zawstydzana. Warto też zadać sobie jedno, bardzo ważne pytanie: czy naprawdę dorośli, doświadczeni ludzie powinni potępiać młodych tylko dlatego, że ci mieli odwagę powiedzieć „dość”? Czy nie lepiej byłoby poprowadzić ich, wesprzeć – zamiast uciszać i piętnować? Młodość nie jest równoznaczna z naiwnością ani brakiem rozeznania. Czasem to właśnie młodzi widzą najjaśniej to, czego starsi nie chcą już dostrzegać. Nie proszę dziś o współczucie. Proszę o chwilę ciszy i zrozumienia. O to, by spojrzeć głębiej – poza schematy, poza domysły, poza wygodne etykiety. Czasem to właśnie ten, którego nazwano zdrajcą, miał w sobie najwięcej odwagi. W imieniu tych, którzy się boją – dziękuję tym, którzy chcą zrozumieć.
    Logiczny

22.05.2025 20:40

Kolego D. już wszyscy w koło siedzą że to ty wypisujesz to wszystko i prowadzisz nawet sam ze soba konwersacje tutaj, tu nie jest problem z innymi tylko z tobą skoro wszędzie widzisz problem, zmieniasz działy, nikt z tobą nie chce gadać bo jesteś głupio mądry, a jak ktoś powie prawdę to wielki płacz. Jesteśmy wszyscy dorosłymi ludźmi to nie jest przedszkole że idziesz do kierownika niczym Pani wychowawczyni. Dorośnij w końcu bo jesteśmy w pracy a nie tak jak napisałem w szkole. Czasy dzieciństwa minęły teraz obowiązki , a jeśli ktoś się nie nadaje do pracy z ludźmi no to niestety pora poszukać najwidoczniej innej pracy lub po prostu samemu się ogarnąć.
    Zainteresowany

23.05.2025 05:59

Ciekawe,zawsze pisane nowoczesną "ortografią",a teraz nagle znalazł się obrońca młodych piszący co najmniej jak po magisterce 🤣

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.