Janipol Meble Polska Sp. K.

3.6/5

• Nerwiki
  • Gruszyny
  • Pawły

3. Opinie o pracodawcach Janikowo
  5. Opinie o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Janipol Meble Polska Sp. K. Janikowo

Nie przegap nowości o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.!

Jedzący marchew

15.02.2025 14:36

Witam Czy ty jeden z najlepszych plus drugi masz jajka ??? Próbujesz oczerniać, piszesz szkalujesz pod przykrywką anonimowości ( nie do końca ) Podejdź powiedz prosto w oczy nawet po pracy sprzedaj liścia miej jajka . Zazdrości nie ma granic chcesz być taki jak koleś którym chcesz być przecież ty liżesz (usunięte przez administratora) jajka nigdy nie miałeś nic do powiedzenia ale super z ciebie gość. Brak odwagi czy mama cię za mocne przytulała a taty nie znasz Porażka
    Klejenie

06.02.2025 19:13

Panowie klejarze jakie opinie na temat naszego działu?

11.02.2025 07:53

Nie da się tam zarobić człowiek robi po 30 parę kompletów i 4 z przodu na 10 jest to jakaś masakra jest tam!!!
    Sedes

13.02.2025 21:07

Trzeba zrobić korek i komplety nie pójdą na czas.Iść na chorobowe, bo jakaś grypa covidowa. Wy tacy zdrowi jesteście?????????????
    Były od niedawna

11.02.2025 11:09

I co był już strajk ?
    Strajk

12.02.2025 07:31

Strajku nie było i nie będzie . Tacy odważni ludzie pracują właśnie .
    Ebe

13.02.2025 19:58

A ty strajk zrobisz? Czy obsrasz(usunięte przez administratora) jak reszta? Wiadomo w tym janipolu pracują ludzie którym na przyszłości nie zależy także (usunięte przez administratora) uwielbiacie ten (usunięte przez administratora) i lubicie sprzedawać jeden drugiego
    Śmieszne

25.01.2025 10:46

Na początku Darek poustawiał swoich to teraz Karol przejął pałeczkę …..Jeden na podeście drugi przyucza nowych trzeci przychodzi na boczki a czwarta będzie wydawać komplety …….Witamy w Janipolu …….
    Mądre

04.02.2025 12:41

Tak w zakładzie więcej kierowników niż pracowników jeden (usunięte przez administratora) drugiego i czeka aż popełni błąd.
    SzybkiBill

11.02.2025 18:13

Czego tu zazdrościć pensji 7.5k brutto czy tego że muszą się użerać z szympansami z produkcji
    Margaryn

26.01.2025 18:19

Te nieroby pomarańczowe na stolarni nadal zarabiają więcej od akordowow?
    Taki tam

08.02.2025 18:42

Jak ktoś robi z nogi na nogę i ledwo 100% czy coś ponad to tak, nadal zarabiają więcej. Ale od tego mamy akord żeby zarobić więcej niż jakakolwiek godzinówka.
    Prawilniaczek

06.02.2025 12:54

Może zakład zorganizuje zbiórkę pieniędzy żeby Artur poszedł na jakieś prywatne zajęcia wyciszające i związane z kulturą osobistą i nie tylko, na znak wsparcia Taboreta załóżmy dziś czerwone koszulki pokażmy ilu nas jest ! #Drużyna_Stołka.
    Hajak

03.02.2025 17:18

Wyzywanie młodych osób Arturze S. to jest forma (usunięte przez administratora). Do pracy nie chodzisz często a wyzywasz innych. Zastanów się nad tym co robisz.
    Magazynier

04.02.2025 17:41

Spokojnie, zaraz pojawią się wpisy opisujące resztę tapicerni tylko po to by temat pana A przeminął w zapomnieniu. Autorem bedzie pewnie sam Pan A
    Margarito

02.02.2025 12:00

Czemu te nieroby pomarańczowe a stolarni zarabiają więcej od pracownika akordowego? Ładnie tak siedzieć w biurze na stolarni I kawkę popijać jak nie ma kierowników na popołudniową zmianę?
    Były pracowni

31.01.2025 11:52

Jeden z gorszych zakładów w jakich miałem okazje pracować. Kierownictwo traktuje cię, jak najgorszy sort człowieka, chcesz wyjąc godzinę wcześniej z pracy to odwalą cyrki, notoryczne podbijanie czasów, przyjdą czasy, ze wy nadal znajdujecie ludzi. Młodym mogę napisać tylko tyle żeby się nie starać, bo praca i tak Będzie na chwile, na szkółce przytakiwać i robić swoim tempem i tak za maks rok zmieniacie prace
    TapTap

30.01.2025 15:36

Tapicerzy!!! Kiedy robimy zbiorowy postój, niech Pan B wie że się jego nie lękamy!! I te słowa że jak się nie dostosujemy do jego durnych pomysłów to możemy składać wypowiedzenia bo oni i tak są przygotowani do masowych zwolnień . Hahaha dobre.
    Fajny ziomek

30.01.2025 21:46

Akurat ktoś się ruszy w tym temacie. Wszyscy mądrzy w gębie i nic więcej. A na tapicerni władza robi co chce z nami
    Farmazon

29.01.2025 18:53

Adam, co czasy mierzył bez lęku, Z tapicerów robił głupków z daleka. Mówił, że testy w plecy o 15%, A w rzeczywistości, to bzdury i żarciki nie cenne. Kiedy tapicerzy chcieli poznać prawdę, Adam zmiękł, zaczął kłamać jak szalony. Każde słowo, które wypuścił z ust, Było tylko po to, by uniknąć ich gniewu, Bo bał się ich bardziej niż własnego cienia, Więc w każdym kłamstwie znajdował nadzieję. Ale prawda wyszła na jaw, jak zawsze, Zderzyła się z jego kłamstwami na prostej drodze. Teraz wszyscy wiedzą, co Adam zmyślał, Że strach przed tapicerami sprawił, iż wciąż (usunięte przez administratora) Tak więc nie wierz słowom, które padają od niego, Bo w środku lęk i kłamstwo zawsze są jego. Tapicerów w końcu to zabolało, Ale każdy już wie, co Adam naprawdę zrobił – Ukrywał prawdę, a strach go zjadał, Więc niech teraz każdy wie, jak naprawdę gadał! Zapraszamy na halę.
    weq

27.01.2025 16:30

Sytuacja w firmie jak widać po wątku jest jaka jest. Dopóki się nie nadstawiasz to spokojnie możesz sobie pracować i jesteś git. Ja szukałem spokojnej pracy, nie biorę udziału w koleżeńskich przepychankach słownych to i mam spokój. Kasa średnia, ale w okolicy nic lepszego brak.
    TapTap

25.01.2025 14:54

Jak tam wasze opinie na temat akordu grupowego ?
    Monter

21.01.2025 18:19

Czy może ktoś się wsiąść w kacu za warsztat bo już naprawdę od roku nie ma komu naprawić nam wkrętarki czy zszywacza, ostatnio znowu byłem to czasu nie mają bo dyrektorowi robią prywatny paleciak i kazali kiedyś indziej przyjść,już słów brakuje,ten stary mały tylko lata po chali i patrzy kto co ma do jedzenia,ten kudłaty tylko chodzi i opowiada jaki on wielki mechanik a rozumem nie grzeszy sam,a na popołudniu to już w ogóle lerzenie tam mają jak się do nich idzie po coś

23.01.2025 20:51

"wsiąść" to radzę Tobie słownik. Teraz są takie funkcje w telefonie, że sam poprawia błędy. A jeśli piszesz na komputerze to też jest taka funkcja jak autokorekta, źle zapisane słowa podkreśla na czerwono. Pozdrawiam
    Hardo 2025

24.01.2025 20:17

Nie wiem kim ty jesteś ,ale chyba już tu nie pracujesz i nie wiesz, że odkąd zwolnili tego "ściemniacza" to mechanicy bardzo dobrze sobie radzą. Widać że sie lepiej dogadują i nie trzeba czekać godzinami za naprawa jak to było jeszcze rok temu. Tak tr,ymać panowie i (usunięte przez administratora)
    Stolar.

21.01.2025 21:04

No rudy wymiata,na stolarni na warsztacie to stale dziewczyny są,choć my mamy z produkcji zakaz wejścia tak mówią,a jak już są nadgodziny to stale jedne i te same chodzą laski,jak na fajkę ludzie wychodzą to widać przez okna,założyli folie ale przy świetle i tak widać,
    Stolarnia

23.01.2025 20:48

Jestem pracownikiem stolarni i coś mi tu nie pasuje. Nadgodziny na stolarni? To chyba pomyliłeś/łaś działy albo zakład bo u nas nie ma nadgodzin. Jedynie nadgodziny mają z magazynu. Więc nie kręć i nie szykanuj ludzi

21.01.2025 20:15

No tam z naprawami ostatnio to standard na warsztacie,ale dopiero wymiata ten rudy z brodą,o robocie zero pojęcia,jak idzie i go wołamy to zaraz dzwoni do pomocy bo nie wie co zrobić a tylko by za młodymi dziewczynami latał, zamiast się skupić na awarii to tylko podrywa a my nie mamy na godz.placona jak on

17.01.2025 10:56

Pytanie do działu HR czy istniała by możliwość założenia kart multisportu w zakładzie
    Antałek

17.01.2025 09:28

Cześć proszę się ode mnie od walić nie jestem kierownikiem,ale mogę przychodzić na 8 . Lubię też grać w lotki czasami mi się zaspi ale zawsze jestem gotowy do pracy. Pozdrawiam
    Wacław

10.01.2025 11:22

Witam serdecznie . Mam takie pytanie do Pana dyrektora, kierownictwa!!! Rozumiem każdy ma prawo do awansu tylko zastanawia mnie to co Artur robi poza tym że błąka się po podśćie i raczej zagaduje brakaży przeszkadza szuka raczej rozrywki a nie pracy. Wystarczy wejść w monitoring i sami się przekonacie co kolega powinien robić a nie robi. Pozdrawiam
    Kolega

10.01.2025 11:57

Takie wpisy powinny być analizowane przez dyrekcję. Ktoś kto awansuje powinien pomagać a nie przeszkadzać powinno takiej osobie zależeć na rozwoju filmy.
    Praca

17.01.2025 08:42

No jak w pracy jest w stanie zastąpić cię ktoś bez wykształcenia i języka to to wyłącznie twój problem
    Antałek

17.01.2025 06:59

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Janipol Meble Polska Sp. K.?

Kontakt - Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.

Przemysłowa 2 88-160 Janikowo

Branża główna: Meble
    Stary

13.01.2025 15:48

(usunięte przez administratora) bo model chodzi sobię po hali jak po solankach a wszystko ma ogarnięte i jest wszędzie tam gdzie go potrzebują. Nie sztuka jest odkładać wszystko na później i mieć (usunięte przez administratora) jak ten drugi który jest pierwszym. Młody jak profesor. Wszystko ogarnięte i można stać. Robota zrobiona. A płaczki byli, są i będą. Najważniejsze niech każdy patrzy na siebie i robi to co do niego należy.
    Gt

12.12.2024 10:43

Po co robimy nadgodziny skoro jedni zamiatają drudzy kręcą się na godzinówce i szukają sobie pracy a jeszcze inni układają sobie śrubki to chyba jest nie poważne że jedni muszą zasuwać bo niby jest nie wyróbka a drudzy sobie chodzą z nóżki na nóżkę jak na spacerku

13.12.2024 10:59

Dlatego że te właśnie osoby nie nadaje się na akord więc upycha się je na siłę a to na poprawki bo na stole niedali by sobie rady a to właśnie na układanie śrubek tak jak Mirek ostatnio do 12nastej śrubki przebierał na stawce tapicera brawo wy
    Żałosne ?

09.12.2024 14:59

Rok temu wypłata wyższa niż w tym roku, a były podwyżki, premia motywacyjna i premia świąteczna :))) ????
    Taki fajny

10.12.2024 17:54

Miesiąc temu miałem lepszą z samą premią ;)
    Prac

01.12.2024 20:37

Witam, w imieniu tapicerów chciałbym zwrócić się do Dyrektora zakładu z jednym pytaniem. Czy była by taka możliwość aby komplety, które dostajemy były wydawane w inny sposób np. przez system ? Dla nas taki sposób wydawania byłby sprawiedliwszy niż ten, który jest teraz. Piszemy to tutaj gdyż poruszenie tego tematu na zebraniu na pewno odbiłoby się na kompletach jakie byśmy dostawali oczywiście osoby, które były by za innym sposobem dostawały by gorsze. Chcielibyśmy zmiany gdyż komplety wydawane przez panie do tego wyznaczone nie są wydawane sprawiedliwie a bardziej na zasadzie tego lubię dam mu dobry innego nie to dostanie gorszy . Osoby, które nie wchodzą w (usunięte przez administratora) dostają gorsze komplety co odbija się na naszych wydajnościach a co za tym idzie wypłatach. Pomijając już to że osoby wydające uważają się za naszych przełożonych, których musimy słuchać i zachowują się jak najważniejsze osoby tej firmy oczywiście nikt im tego nie powie żeby nie dostawać gorszych kompletów. Prosimy dyrektora o przemyślenie innego sposobu wydawania kompletów . Pozdrawiamy

03.11.2024 00:17

CMG

04.11.2024 10:32

Pragnę przypomnieć, że na terenie parkingu osiedla nie ma znaków zakazujących parkowania dla osób spoza mieszkańców tego osiedla więc możesz przestać marudzić, albo złożyć wniosek do spółdzielni o znak lub szlaban. Ps. rysowanie gwoździami/kamieniami samochodów jest słabe.
    Kazar

27.11.2024 00:30

Jak idzie na modelarni (RL9)?
    Porażka

01.11.2024 14:03

Co tu mówić Bardzo ciężka praca, a tak mała wypłata. Nie dziwcie się dlaczego nowe osoby nie przychodzą do pracy..
    Izzy

30.10.2024 00:11

@Pracodawca Cały czas straszą odebraniem "premii" która tak naprawdę jest wyrównaniem do najniższej krajowej. Pracownik jest tylko cyferkiem na koncie na który trzeba przelać minimalną miesięczną wypłatę albo może nawet mniej, ponieważ poszedł oddać krew. Spotkałem się z (usunięte przez administratora) tekstami w stronę osób (usunięte przez administratora) Co niektórych wyżej postawionych ciężko nazwać ludźmi. Zmieńcie panią z marketingu bo bardziej robi antymarketing niż marketing. Zapraszam na parę lekcji z marketingu, bo motywowanie premią która jest wyrównaniem do najniższej krajowej może działało 30 lat temu. Jest miło do momentu skończenia oprowadzania i spotkania marketingowego. Zaplanowanie urlopu to też wyzwanie jak Mount Everest. Nie obchodzi ich czy twój syn ma ważne wydarzenie na którym chcesz być. Kierownicy w czuci jakby służyli w Neavy Seals. Śmieszni ludzie pracują tam na wyższych stanowiskach. Mówią, że w ważnej sytuacji możesz być pod telefonem - nie możesz być. Rozmowa o pracę wygląda jak przedstawienie w podstawówce. Jeśli przerwa przedłuży ci się o minutę no to uważaj żeby nie potrącili ci zawrotnie wysokiej premii. Podsumowując całkiem dobra firma jeśli chcesz mało zarabiać i pracować na dwie zmiany.

10.10.2024 17:31

Fajna praca. Jest ciepło i fajnie. Pieniadze też są dobre. Może nie ma kokosów ale wyrzyć się da. Jak sie jest pracowitym to sie ma a dla leni nie. Koledzy są mili i fajni. Ciesze się z pracy bo moglem przeciez nie miec i wtedy to nie wiem coby bylo
    Podwyżka

21.09.2024 21:38

Od lipca 2024 r. płaca minimalna za godzinę wynosi 28,10 zł brutto (nieco ponad 22 zł netto), a do końca czerwca było to 27,70 zł brutto. Więc dlaczego ludzie podpisywali aneksy na 26,00 brutto bądź 26,50? Dlaczego nie dostaliśmy nawet najniższej krajowej! Czy to legalne? Premiami zaokrąglane do najniższej za taką ciężką pracę…wstyd.
    Sprawiedliwy

23.09.2024 19:40

W styczniu zaraz z podwyżkami wyrównają do najniżej krajowej wszystko wszystkim bo przepisy się zmienią i żadnymi dodatkami i premiami nie można będzie wyrównywać pensji minimalnej. Więc pewnie nie będzie żadnych premii
    Q4

29.09.2024 18:08

Przynajmniej będzie czarno na białym.Jako nowy pracownik,nie będą mi obiecywać premii,benefitow czy innych....
    @janipol

26.09.2024 13:25

Badanie szybkości pracy to manipulacja. Dostałyśmy na dimtera najdłuższe deski, najlepszej jakości jakich na co dzień nie widzimy. Nie róbcie z nas i...... Pracujemy na trzy zmiany wypłata we wrześniu 3.500 tyś zł ŻENADA
    Gosia

26.09.2024 20:50

Badania szybkości. Akord wprowadzają? A czemu jest tyle ,bo premia jest w najniższej krajowej....No cóż....
    WolnyWolnieszy

28.09.2024 17:48

A.co to za różnica w tym zakładzie nic nie jest tajemnicą
    Bxxc

16.09.2024 16:20

Witam , jaka jest stawka godzinowa na początek ?
    Szybki bill

28.09.2024 17:45

Najniższa możliwa która jest uzupełniona premia motywacyjna do najniższej krajowej
    Był pracownik

22.09.2024 05:03

Nie polecam tej firmy jesteś zdrowy pracujesz (usunięte przez administratora) z cb wszystko jesteś chory to do zwolnienia gratuluję pomysłu dla zarządu firmy

18.09.2024 13:13

Polak

19.09.2024 08:27

Sprawę trzeba nazwać po imieniu...były zebrania że będą podwyżki,a tu co się jak zwykle okazało że to są wyrównania a nie podwyżki nawet po złotówce.Pan b już sobie krzywdy nie zrobi.
    ! ! !

13.09.2024 23:29

Nie myśl, że premia motywacyjna jest jakimś dodatkiem... To obowiązek pracodawcy zapłacić najniższą krajową....
    Młody Kandydat

09.09.2024 00:31

Witam skład Janipolu ???? Opowie ktoś jak wygląda praca w tej firmie i jak to jest z wynagrodzeniem i premiami (czy w ogóle są????) Mam doświadczenie w pakowaniu, montowaniu wyrobów gotowych, z tapicerką trochę ciężko ale można się nauczyć????
    Akakaka

09.09.2024 19:41

Naprawdę jest tak źle?
    Roberto

10.09.2024 07:51

O atmosferze i taktowaniu pracownika świadczą choćby notorycznie usuwane przez „panią cenzurę” niewygodne opinie na temat zakładu.
    Ciekawy

06.09.2024 12:51

Witam Jako długo letni pracownik muszę stwierdzić że nie które osoby nie nadają się na stanowiska w zielonej koszulce(to że kończy studia albo ma znajome nazwisko) niestety na siłę nie zrobisz kogoś kierownikiem ani brygadzista.
    Xxx

06.09.2024 18:57

W tej firmie tak to nie działa

04.09.2024 13:59

XXX

05.09.2024 17:45

Oj chyba ktoś tutaj zazdrości . Kolejny kierownik się nie podoba ? Widzę że Wam nikt nie dogodzi i kto by nie był i tak w tyłki źle. Nowy kierownik świetnie się sprawdzi na nowym stanowisku i zapewni atmosferę i kulturę jaka powinna panować między kierownikiem a pracownikiem. Już naprawdę się ogarnijcie i zejdźcie z tego człowieka .

06.09.2024 16:58

Wydaje mi się że lepiej nie mogliśmy trafić i każdy kto będzie zachowywał się normalnie to będzie dobrze traktowany. Po takim czasie pełnienia funkcji kierownika nie ma co pytać o to jak się sprawuje ale mogę tylko powiedzieć że jestem pełen nadziei na to że w końcu będzie fajna relacja pomiędzy kierownikiem a pracownikiem. Pozdrawiam i życzę miłego długiego weekendu dla wszystkich.

29.08.2024 17:28

Kjeras

30.08.2024 16:44

Max 7% wrzesień październik

12.08.2024 13:09

Szczerze

12.08.2024 21:26

Jeszcze będziecie płakać.. pamiętajcie że można spaść z deszczu pod rynnę, wtedy dopiero będzie, że za kierownika Siwke było lepiej, a po drugie sami jesteście siebie warci nikt nie potrafił w prost powiedzieć komuś w twarz tylko na gowork oczerniać innych tacy właśnie jesteście wszyscy odważni, jeden z drugim jesteście nieudacznikami skończonymi którzy siedzą w tym zakładzie po X lat i plujecie sami sobie w twarz, gratulacje głupoty, jesteście żałosnymi ludźmi zamkniętymi w swoich durnych móżdżkach. Wyjdźcie lepiej na spacer się przejść lub włączcie sobie jakiś film w tv niż spędzać czas na portalu i wypisywaniu bredni anonimowo, pamiętajcie tylko, że nikt nie jest anonimowy ;)))))
    Margaryna

16.08.2024 22:11

Ale jaka atmosfera jest teraz, nie oglądasz się za siebie normalnie pracujesz i nie czujesz wzroku kierownika na sobie
    ????

15.08.2024 17:42

Dlaczego w owocową środę nie było jabłuszek.
    J

16.08.2024 17:42

Bo teraz są słabej jakości,czekają 2tyg.na nowe zbiory.

Zostaw merytoryczną opinię o Janipol Meble Polska Sp. z o.o. Sp. K.