logo HeadChannel Limited

HeadChannel Limited

Katowice

Opinie o HeadChannel Limited

Goblin 2015-10-24 10:18:03
Chciałem zaaplikować ale odpaliłem sobie ich główna stronę Headchannel.co.uk na iPadzie i mnie 'urzekla'. Wam polecam zrobic to samo - zastanawiam sie jak firma z taka strona główna jest w stanie łapać klientów. Pozdr
2
Marketing Department 2015-10-26 11:51:40
Dobry szewc zajęty robotą dla klienta sam bez butów chodzi :) a tak całkiem serio - nasza nowa strona internetowa jest na finiszu i powinna stanąć niebawem live. Zapraszamy pod koniec listopada 2015, szczegółowy termin jej uruchomienia będzie podany także tutaj.

Marketing Department
3
dv 2015-12-03 09:22:52
Wszystko fajnie tylko trzeba w końcu zacząć oddawać projekty do klientów i za nie kasować bo firma musi zarabiać na siebie
devmaster 2016-03-01 15:22:56
A balon rośnie i rośnie. Czy pęknie? Czy może odleci? Tego chyba nikt nie wie ale może jakoś to uciągniemy (dla dobra ludzi którzy tu pracują). Byle mniej eksperymentów a koncentracji na tym co potrafimy robić.
HeadChannel 2016-03-08 15:58:52
Masz racje, że przy nagłym rozwoju firmy zawsze są ryzyka, na które musimy bardzo uważać, aby tak jak piszesz, ten napełniający sie balon nie odleciał lub nie pękł. Zdajemy sobie sprawę z ryzyk i cały czas je monitorujemy. Poniżej lista rzeczy, które robimy:

· Szukamy dużych klientów, którzy zagwarantują długie projekty oraz stabilność finansową

· Kontrolujemy wydatki oraz utrzymujemy płynność finansową
· Ograniczamy zbyt gwałtowne powiększania się firmy
· Starmy się ograniczyć rotację pracowników. Nie wszystko tutaj zależy od nas, ale walczymy o zdolnych i zaangażowanych pracowników

Dla niektórych to mało, dla innych wystarczająco. Ryzyka są zawsze i nie można ich ignorować ale wierzymy, że współnymi siłami zdołamy je wyeliminować.

barack 2016-03-15 22:45:50
warto jak sie na rozmowie da słowo, że bedzie info niezależnie od wyników, tego słowa dotrzymywać
1
HeadChannel 2016-03-17 12:22:00
Nie jestesmy dużą firmą ale w zeszłym roku mocno przyśpieszyliśmy. Postawiło nas to w nowej sytuacji, przed nowymi wyzwaniami i problemami. I faktycznie czasami wydaje się że większość czasu idziemy pod górkę, ale w końcu kto stoi w miejscu ten się cofa. Staramy sie jednak, żeby w tej drodze na szczyt każdy miał świadomość tego co za nami i co jeszcze przed nami. Dlatego też raz w miesiącu przekazujemy szczególowy update z kluczowych działów firmy. Dodatkowo stworzyliśmy grupy, które mają bezpośredni wpływ na strategię i rozwój firmy. Mają szanse wziąść byka za rogi, wykazać się inicjatywą, kreatywnością i bezpośrednio kształtować przyszłość firmy i swoją.


Transparentność jest dla nas ważną kwestią i komunikujemy to również na rozmowach kwalifikacyjnych . Zdarza się, że korzystamy z usług agencji rekrutacyjnych, które przekazują nasz feedback. Jak się jednak okazuje nie zawsze ma to miejsce wiec postanowiliśmy zmienić naszą politykę w tym zakresie i będziemy zwracać się bezpośrednio do kandydatów.


Dziękujemy za zwrócenie uwagi.
HedCzanel 2016-03-21 13:08:50
firma dla młodych, pięknych, dynamicznych i zdolnych nic tylko startować do wyścigu
1
HeadChannel 2016-03-21 13:20:58
Rekrutacja w firmie jest cały czas otwarta. Można aplikować poprzez ogłoszenia pracy, które wystawiamy na portalach. A można również bezpośrednio poprzez naszą polskojęzyczną stronę internetową www.headchannel.pl
Serdecznie zapraszam
Erlich Bachman 2016-06-22 20:20:33
Polecam serial Silicon Valley :) HC to taki Pied Piper (organizacja pracy i firmy). Nawet niektórzy pracownicy podobni do tych z serialu. Ale jest śmiesznie :)
3
Roman 2016-06-30 22:04:15
Słyszałem od kumpli, że ta firma inwestuje w ludzi. Osobiście jak znudzi mi sie praca w outsourcingu to będę aplikował.
7
c# 2016-08-19 08:01:02
Firemka dla studentów, kombinowane umowy żeby uciec z podatkami i takie tam...
6
Java 2016-08-19 21:13:16
Słyszałem, że atmosfera jest ok.
6
ble 2016-08-30 12:51:28
ble ble :p
HeadChannel 2016-08-30 15:25:07
To co jest tutaj pokrywa się z listą benefitów, które pojawiają się na ogłoszeniach. Na rozmowie kwalifikacyjnej jest możliwość porozmawiania o tym oraz dopytania się o szczegóły.
2
JK 2016-09-24 13:30:53
Wartość tej firmy tworzą ludzie a zwłaszcza pracownicy 'szeregowi'
6
Arek 2016-09-24 14:58:10
Wiesz co to jest całkowita prawda, pracownik szeregowy jest najwazniejszą osobą w HeadChannel Limited, bo to od niego zaczyna się wszystko, ale mi się wydaje, że mają i dobrą opiekę i dość godziwe pensje
11
one of the many others 2016-11-17 11:25:07
Prawda w oczy kole? Nie ma to jak wyciąć 2 nieprzychylne, ale ukazujące realia wpisy... Zapewne stoi za tym Head of HR, PR and Recruitment Director? ;P
7
Dev 2016-11-17 14:16:53
Firma wycina negatywne wpisy nie dajcie się nabrac
5
HeadChannel 2016-11-17 14:23:40
Komentarze obraźliwe, chamskie, zdradzające tajemnicę firmową lub po prostu nie będące opiniami są usuwane zgodnie z regulaminem portalu
7
Kandydat 2016-11-23 12:11:30
Na rozmowach kwalifikacyjnych, kandydat traktowany z góry a menedżer rekrutujący ekspert (młodzik) który nie raczy zdradzić swojej znajomości języka angielskiego tylko zadaje pytania po polsku oczekuje po angielsku, chamska atmosfera na rozmowach. Więcej pokory dla menedżerów, polecam jakiś trening z coachem z zachowania i kultury podczas rozmów.
3
Kandydat 2016-11-23 13:23:29
Ty tak na poważnie? To chyba firmy pomyliłeś albo piętra. Ja będe próbować jeszcze raz bo dla mnie atmosfera i rozmowa były super.
5
KuKlux 2016-11-23 19:19:38
od dobrych kilku mcy te same oferty pracy. Albo nie umieją znaleźć albo każdy kto przychodzi chce więcej niż 2k na łapkę :)
Nick 2016-11-24 14:44:29
Pseudo firma, bawiąca się w pseudo biznes przy pomocy swojej pseudo kadry pseudo zarządzającej.

W tej firmie wszystko jest kwestią odpowiedniego naciągania prawdy, w tym również zawierane podwójne umowy. Niektórzy tam tkwią, bo nigdzie indziej ze swoim miernym doświadczeniem nie dostaliby takich pieniędzy, jednak jest to tylko garstka, która po prostu ciągnie z tego ile się da.

Bałagan, chaos, nieogarnięcie, rozchwiana właścicielka. Dla ambitnych - na pewno nie!
3
pracownik 2016-11-24 16:16:32
Ponieważ pracuję w firmie już od ponad paru lat, wydaje mi się, że mogę podzielić się miarodajną opinią. Rozpoczynałem pracę jako programista-samouk trzymiesięcznej umowie próbnej. Projekty, które realizowałem, dały mi możliwości rozwoju i praktycznie przy okazji każdego z nich uczyłem się czegoś nowego. Z absolutną pewnością nie byłbym w stanie nauczyć się tego samodzielnie, bo tu spotkałem mnóstwo osób o dużej wiedzy, które jednocześnie gotowe są służyć radą i pomocą w każdej chwili.

W ciągu tych kilku lat firma urósła chyba niemal trzykrotnie, ale nadal zachowała bardzo płaską strukturę. Wiadomo, że nie ma na świecie rzeczy, które by nas zaspokoiła w 100%, bo każdy ma swoje za uszami i sa też pewne niedociągnięcia, nad którymi firma pracuje.
5
pracownik 2016-11-25 10:16:13
Cześć Nick

Rozumiem, że pracowałes w HC i Ci się nie spodobało - bywa.
Maz fajna pracę ? - super. Rozwijasz się? - jeszcze lepiej. Zarabiasz kupę kasy?- tak dalej.
Ale po co ten hejt?? To słabe i żałosne.
5
W. 2016-11-25 11:32:21
Hej Nick
Trochę przykro czytać takie bezpośrednie komentarze, szczególnie jeśli tyczą sie wspaniałych ludzi, którzy z nami pracuja.

Może jestem naiwna (zgadzam sie, czasami tez naiwnie rozchwiana) ale na pewno wierzę, że ludzie, którzy są z nami są fantastyczni (I to nie tylko dlatego, że są z nami!). Gdyby nie oni, to byśmy na pewno nie rozwineli firmy tak jak to zrobiliśmy. Mówię to przede wszystkim nie o tych ‘paru’ ale o masie innych osób w firmie.

Wiem, że jako firma, ciąży na nas duży obowiązek, aby zepewnić wszystkim godziwą i ambitną pracę. 90% sukcesu w przywiązaniu pracowników do firmy to dobry projekt – ciekawe technologie, dobra współpraca z innymi pracownikami, robienie rozwojowych rzeczy. A nam, tak jak większości firmom, do tego trochę brakuje. I uwierz mi, spędza mi to sen z oczu. Nasz plan na najbliższy rok to właśnie ten cel osiągnąć.

Burmistrz Londynu wybrał nas jako jedną z szybko rozwijających sie technologicznie firm w Londynie. Jesteśmy na liście dostawców Rządowych i BBC, w zarządach prestiżowych klubów buzinesowych i ze sporą ilością nowych zleceń, wiec wiemy że sobie poradzimy. Tobie też tego życze,

W.
5
Kandydat 2016-12-16 12:26:15
Dzięki za konkretną rozmowę kwalifikacyjną.
ktoś 2016-12-19 00:51:47
czas na rozmowe wyceniajcie tak jakby to bylo zlecenie. Bo lubią go marnować. Wyhaczą na linkedin, zbajerują dużą (jak na kat) kwotą a potem okazuje się że to kit. I te głupie pytanie "dlaczego akurat my?" jakby sami sie dziwili, że ktoś przyszedł na rozmowe
1
analiz 2016-12-23 19:29:39
Dzielenie umow umozliwia kazdemu uzyskanie na reke wiekszej kwoty niz by uzyskal z samej umowy o prace. Dodatkowo przy rozliczniu PIT mozna liczyc na wieksze ulgi.
1
true 2016-12-28 21:14:16
Jedyny zysk z tych umow w HC ma pracodawca bo stawki na reke sa co najwyzej rynkowe... A pracownik ma dodatkowy klopot np przy rozliczaniu PIT
2
Fireworks & Firefox 2016-12-30 09:40:37
Niestety, przekombinowane umowy to jedna z bolączek tej firmy. Niby na rękę więcej, ale jak przychodzi do liczenia zdolności kredytowej w banku, to dochód z umowy z HC dla banku nie istnieje (banki biorą pod uwagę dochód z umowy o pracę) i niejeden się już na tym przejechał i rzewnie płakał. Jak wspomniano wyżej, to rowniez dodatkowy kłopot przy rozliczaniu PIT.
3
Nowy 2017-01-02 10:26:43
Jeżeli ktoś ma rozeznanie w branży, ciężko się przyczepić. Zarobki przynajmniej przyzwoite, atmosfera wręcz nieporównywalna z innymi firmami. Większość zostaje na długo.
4
koniu 2017-01-10 14:12:42
Relatywnie młoda i borykająca się z wieloma chorobami wieku dziecięcego firma o aspiracjach nie wiadomo jakich. Wyraźnie widać wzorowanie się na jednej z dużych firm z innego śląskiego miasta, jednak z marnym skutkiem. Tak jak ktoś wcześniej pisał, wszystko jest kwestią naginania prawdy (lub też punktu widzenia zależącego od punktu siedzenia, który to w tym przypadku siedzi w UK i tak naprawdę ma nikłe pojęcie o pisaniu softu i prowadzeniu projektów). No i na "deser" te nieszczęsne przekombinowane umowy, co kiedyś może się odbić nieprzyjemną czkawką.
6
H++ 2017-01-16 21:03:50
Na plus:
- ok ludzie
- w porządku atmosfera
- możliwość poznania różnych technologii

Na minus:
- lokalna kadra zarzadzajaca, ktora swoje doświadczenie zdobyla wyłącznie tutaj i nie ponosi żadnej odpowiedzialnosci
- chaos, ciągle zmiany decyzji i priorytetów często bez sensu (to zasługa kadry z UK)
- ciagniecie bardzo wielu tematów na raz z których rzadko wychodzi cos sensownego i profesjonalnego
- o umowach juz ktos napisal, problemy w banku i potencjalne problemy z US...
7
C# 2017-01-17 15:34:13
Rozgladam sie za nowa praca i bylem nawet zainteresowany praca w tej firmie, ale po przeczytaniu paru opinii jednak dam sobie spokoj i poszukam szczescia gdzie indziej...
3
past 2017-01-18 18:01:55
Pracowałem w HeadChannel jako programista aka Softłer Deweloper z uprzednio rocznym doświadczeniem i zdecydowanie firmę mogę polecić. Trafiłem do ciekawego projektu, gdzie przez praktycznie cały czas czegoś nowego się uczyłem, skubiąc różne obszary projektu, a nie siedząc tylko w jednym obszarze. W firmie jest kładziony dość spory nacisk na rozwój pracowników, co było dla mnie bardzo ważne.
5
lku 2017-01-18 18:40:46
hej, a mógłbyś napisać jak wyglądala rozmowa? Czy wiadomo jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać?
PM 2017-01-18 20:29:18
No właśnie skubales różne części projektu i wszyscy tu tak skubia aż z projektu malo co sensownego wychodzi... Potem PM sie tlumaczy
5
arek 2017-01-19 09:21:35
dodaję:
+ fajne projekty
+ ludzie
+ atmosfera
+ certyfikowane szkolenia

-biuro do poprawy ........
2
HeadChannel 2017-01-19 11:49:38
HeadChannel nie jest dużą firmą, ale jak widać wzbudzamy spore zainteresowanie i wpisów jest coraz więcej.

Poniżej nasze stanowisko do pojawiających się ostatnio komentarzy:

Młodych, borykających się z problemami wieku średniego firm IT jest sporo na rynku. Aspiracje czy też ambicje, jak wolimy to sami określać, motywują nas do ciągłego rozwoju co jest podstawą w tej branży.

Żyjemy w globalnej wiosce wiec każda firma poszukując najlepszych rozwiązań wzoruje się na innych i wybiera to co najkorzystniejsze. To nie wstyd szukać dobrych pomysłów ale nasze inspiracje wolimy czerpać z rynku brytyjskiego.

Nigdy nie naginamy prawdy bo jest to nieetyczne i niezgodne z naszymi wartościami. Staramy się być fair zarówno w stosunku do pracowników jak i klientów. W UK jest nasze sales centrum które nie zajmuje się project managmentem ani pisaniem softu. Decyzyjność w tych kwestiach pozostaje z polską załogą.

Natomiast w kwestii umów – każdy decyduje sam jaką chce umowę. Wiele osób chwali sobie możliwość wyboru co staje się coraz powszechniejsze na rynku pracy.

Jak sami komentujący zauważają, mamy NAJLEPSZĄ NA ŚWIECIE EKIPĘ. I to zawsze było, jest i będzie dla nas najważniejsze. To oni są sercem firmy i tworzą wyjątkową atmosferę.

Kolejny atut to nowe technologie, nieustający rozwój, udział w szkoleniach i projektach, które są bardzo różne i dają szeroki rozwój uczestniczącym w nich zespołom i to lubimy najbardziej!

I tak dochodzimy do wyzwań czyli optymalizacji procesów wewnętrznych oraz zewnętrznych i polepszenia warunków w biurze. To nasz cel na te rok. A jak pokazują dotychczasowe doświadczenia, rozwinięcie firmy od 5 do prawie 50 pracowników przez ostatnich kilka lat zostało przez nas zrealizowane, a jest to dopiero początek naszej drogi
3
marzena 2017-01-19 12:09:05
jaka prawda? Kłamiecie, obiecujecie ludziom różne rzeczy. Jak ktoś chce się wypalić zawodowo w parę miesięcy, to zapraszamy do hed szajzela
12
Martyn 2017-01-19 15:23:00
Zwalniają już nawet tych których niedawno przyjęli, trzymać się z daleka.
9
Rudy 2017-01-19 16:08:20
Firma tragiczna. Zawsze sa tygodniowe poślizgi w płatnościach.
8
Ostatni 2017-01-19 18:01:20
Ludzie beznadziejni. Atmosfera fatalna.
7
Tencoczeka 2017-01-19 18:59:58
Niektóre osoby na "dowodzących" stanowiskach ewidentnie posiadają przerośnięte ego. Szeregowych zaczynają traktować jak zwykłe maszyny, które powinny funkcjonować całe dni w pracy (i wykonać swoje oraz nieswoje zadania).
6
Ten 2017-01-19 20:46:18
Na dodatek, sami idoci w tej firmie.
4
em 2017-01-20 10:47:00
Widzę, że ktoś się tutaj nieźle podpalił na oczernianie tej firmy kłamiąc wprost, przykre to jest. Pracuję w HC od kilku lat i mogę powiedzieć, że:
* tylko raz pojawiła się sytuacja, że wypłata wpłynęła po 'dziesiątym',
* atmosfera i ludzie to duża zaleta tej firmy - oczywiście są też wyjątki ale nieliczne :p
* umowy umowami, można się dogadać - chcesz całość na UoP? też nie ma problemu!
Oczywiście tak jak wszędzie i tutaj nie jest idealnie ale plusy zdecydowanie przeważają nad minusami. Mam też nadzieję, że dojrzałe osoby są w stanie rozpoznać w powyższych komentarzach podszywanie się jednej osoby, która w dodatku sama sobie podbija "lajki", trochę dziecinada taka chłopie/babo :)
1
Pp 2017-01-20 12:24:44
'Em' ma rację - komuś chyba wyjątkowo się nudzi, albo bawi go hejtowanie w internecie.
W HC:
- nie ma żadnych zwolnień
- wypłaty są zawsze na czas
- atmosfera jest bardzo dobra
- nikt nikogo nie zmusza do podpisywania umowy z HC - jeśli ktoś chce tylko umowę o pracę to nie ma problemu
HC to dobra firma. Oczywiście że ma wady (jaka firma nie ma?), ale pisanie kłamstw i zwykły hejt jest poniżej krytyki.
3
Nick 2017-01-20 14:29:03
Hmm toz to jakiś HEJTCZANEL nawrzucal postow a te komentarze dot umow lepiej usuncie bo jeszcze sie US do nas dobierze.

Swoja droga nachalny automarketing prowokuje takie komentarze (jak np pewna nowa stacja w Beskidzie Slaskim ktora ma bardzo rozbuchany marketing , urosl hype a po otwarciu byla masa hejtu bo trasy krotkie, oblodzone, kamienie i jakies problemy z kanapa).
Zostaw swoją opinię o HeadChannel Limited - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HeadChannel Limited