brak logo

Hotel Junior**

Kraków

Opinie o Hotel Junior**

saba 2009-09-02 13:54
Nie polecam. Recepcja czyli wszystko: sprzątaczka, kelnerka, barmanka, ochroniarz, kucharka. porażka za 1300 zł. nadgodziny - bezpłatnie
1
gocha 2010-03-25 13:05
potwierdzam..:( wszystko piękne ale tylko podczas rozmowy.
bardzo wykorzystują ludzi..
ale człowiek uczy się na błędach
szczerość 2014-06-15 20:35
To już wiem dlaczego od lat non stop szukają pracowników, rotacja, rotacja, rotacja... z porządnego miejsca pracy ludzie nie uciekają a w internecie co chwilę leci ogłoszenie...
kojot 2016-01-18 14:20
Niestety potwierdzam negatywne opinie. Praca niby po 12h a jak są obiadokolacje to siedzisz i 16h. Z recepcją ma to niewiele wspólnego, raczej kelnerka i sprzątaczka, w recepcji chaos, nie używają SOHO, nie wiem po co go w ogóle mają, wszystko na jakichś karteluszkach, przerzucają rezerwacje na inny obiekt nie informując o tym gosci, potem TY świecisz oczami i wysłuchujesz skarg. Nie polecam.
xxx 2016-01-24 18:07
Również potwierdzam negatywne opinie, faktycznie musisz wszystko robić, jesteś kelnerką śniadaniową, masz myć naczynia i jednocześnie pilnować recepcji. Dodatkowo w nocy jesteś sama, w tak dużym obiekcie który jest blisko lasu :D
Nie polecam i odradzam ;) Przy grupach też jesteś sama na śniadaniach i musisz ich obsłużyć. Powodzenia.
a 2016-01-29 16:51
Nie warto, w hotelu junior 2 mają takie same zasady. Zamiast zatrudnić kelnerke śniadaniową i kelnerki na obiadokolacje + ochroniarza to Ty jesteś tym wszystkim. Faktycznie wszystko piszą na karteczkach, wiem że potrzebują teraz chyba nawet 2 osób na recepcje, bo nikt nie chce tam pracować.
zola 2016-03-08 11:21
Witam czy w hotelu junior 2 mozna liczyc na 1800 zł na reke na recepcji?
im 2016-05-07 12:14
no tak, ale skoro masz zapewnienie pracy na 1/2 etatu, to widocznie hotel więcej nie potrzebuje. Teraz szukają recepcjonistki i tak się zastanawiam, czy to też 1/2 czy może pełen etat. Bardzo bym chciała w takim miejscu podjąć pracę. Wyślę CV, okaże się.
Julita 2017-07-26 09:19
Od dawna nie było nowych komentarzy na temat pracy w Hotel Junior**. Jak wyglądają warunki pracy obecnie? Jakie zmiany zaszły w firmie w ciągu ostatniego roku? Takie dodatkowe informacje mogą być bardzo pomocne dla osób, które zastanawiają się nad aplikacją.
Zaczarowany 2017-08-18 13:32
Jakie są obecnie warunki pracy na recepcji? Ile godz.pracy? jakie zarobki? Czy coś się tam zmieniło ? bo czytając poprzednie komentarze to zastanawiam sie czy jest sens wogole aplikować tam o pracę. Dziekuje za odpowiedzi :)
Zostaw swoją opinię o Hotel Junior** - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Junior**