Z całego serca NIE POLECAM tego miejsca pracy. Problemy zaczynają się od tzw. Pana Menadżera, kierownika (sam nie wie jakie stanowisko zajmuje), kończąc na warunkach pracy. Szanowny Pan od wszystkiego, szacunku musi się jeszcze dużo nauczyć aby dało się z nim godnie pracować. Nie szczędzi sobie docinek w stronę współpracowników, radziłabym udać się na jakiś kurs w kierunku zajmowanego stanowiska jak i kultury. Wypełniane obowiązków tego Pana też nie należy do jego mocnych stron, zawsze na wszystko ma czas, bądź po prostu wszystko zlewa. Jak już wspomniałam kultury i szacunku też mu brak. Po przepracowaniu tam pewnego czasu da się łatwo zauważyć, że Pan właściciel ma podobne podejście do pracowników co Sz.P. Menadżer. Chamstwem i prostactwem wieje od samego wejścia. Nie ma co liczyć na rozmowę z właścicielem(szefem). Jeżeli już jakimś cudem się uda, nie ma co liczyć na pozytywne efekty. Kwestia warunków zatrudnienia gra tu kolejne skrzypce. Będąc zatrudnioną na swoim stanowisku, musiałam robić inne nienależące do moich obowiązków czynności. W grafik wpisane jedno a w rzeczywistości robi się co innego. Za oczywiście takie same marne grosze. Umowa w tym zakładzie pracy? Chyba tylko jak się ktoś o nią upomni. Zaczynajac od tego, że umowę dają do podpisania jednostronnie, kończąc na tym, że do dnia dzisiejszego nie dostałam jej z powrotem z podpisem szefa. Nie pracując już tam 2 miesiące, nadal nie otrzymałam należnego wynagrodzenia za przepracowane godziny. Po wielokrotnym kontakcie z mojej strony, skutków nie widać, Kasa tylko w łapę, o przelewie nawet nie ma mowy, temat tabu. ???? Problem z wypłacaniem należności nie pojawił się tylko u mnie, stałym elementem tego zakładu jest nieterminowe wypłacanie pieniędzy, a co gorsze, dodatkowo ”ucinanie” faktycznych godzin pracy, żeby nie było ich przypadkiem za dużo. Radzę trzymać się od tego miejsca z daleka. ????
Piszą ze płacą wam nie w terminie i ucinają z czego tylko mogą. Jeśli to prawda to co i tak zachęca żeby dalej pracować? albo dobrze to rekompensują skoro maja jeszcze ludzi albo to bujda jakaś
Płacą tu lepiej niż u konkurencji czy raczej podobnie? dziewczyna będzie pracy szukać i nie wiem czy mogę jej ich polecić bo niby aż tak źle tu o nich nie pisali jak tak czytam
Praca okej, na kuchni sami Ukraińcy, na szczęście recepcja oki, pracowałem 2 miesiące, fajan praca żeby nabyć doświadczenia, wszystkiego nauczą, nie trzeba znać języka, ale plus za to że dają premie za rezerwacje, wiadomo najniższa krajowa, ale to tak jak wszędzie, zz rezerwacji można dorobić, szef średni ale menager w porządku, także można wyżyć, praca była na przeczekanie, ale widac że ludzie tam po pare lat. mimo wszystko praca spoko jak kiedyś wrócę do kg to może tam wpadnę :D
Pracowałem w doris spa 4 lata, głównie na nocki, praca bardzo fajna, na nocce nie ma zbyt dużo obowiązków, wypłaty 10 także git, na plus to że można zrobić dużo godzin no i dodatek od rezerwacji co jest jakimś dodatkowym plusem, tak więc firmę mogę polecić ale niestety dalej za granicą można zarobić więcej.
A ktoś mi powie jakie są obowiązki na nockach? Zmiany nocne są lepiej płatne? Można samemu sobie dobierać na jakiej zmianie się pracuje/preferencje pracownika są brane pod uwagę?
Ktoś widzę, że interesował się awansem a jeszcze wcześniej wpadła opinia od klienta, który odnosił się negatywnie co do warunków w SPA. Zastanawiam się czy więcej osób myśli podobnie? Jest mniejszy ruch czy wręcz przeciwnie? I czy to wpływa na zarobki? są stale podstawy? każdy jest na uop?
Jak wygląda ścieżka kariery w Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j.? Czy trudno jest zdobyć awans?
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j.?
Byłem w doris w grudniu 2022 zaraziłem się covidem od personelu. Fatalne warunki higieniczne w obiekcie
jeszcze niedawno tak mówili i nikt z nich się tutaj na to nie skarżył? To nie jest zaskakujące, że to Pan tu z taką wieścią przychodzi? tym zarażeniem to świeża sprawa, skoro jeszcze grudzień trwa?
Pokoje są brudne a w łazienkach śmierdzi. Deski są połamane. Umywalki i prysznice niedomyte. Odkurzany jest tylko środek pokoju w kątach brud. Zasłony i narzuty są brudne i dziurawe. Łóżka są niewygodne a stelaże połamane. Byłem w kilku pokojach ale wszystkie są takie same. Narzuty i zasłony oraz firanki brudne pouszkadzane i śmierdzące.
No i jakie w zasadzie miałyby być takie największe powody tego, że byłaby wręcz "gigantyczna" jak to nazywasz? Jedynie o kasę chodzi? Jak to się dzieje, że całej nie dają?
Witam byliśmy w doris spa. To jeden wielki dramat. W łazienkach brudno. Materace stare i wylezane. Zasłony brudne I poplamione. Firanki purywane. Zapach stechlizny obecny wszędzie. Okna nie domykają się. Obsługa fatalna. Szkoda czasu i pieniędzy.
Padło na forum stwierdzenie dotyczące gigantycznej rotacji. Proszę o informację przy tym, gdzie szukać aktualnych ogłoszeń? Znajduję w sieci jakieś sprzed lat a interesują mnie bieżące warunki na papierze. Po ile lat teraz ludzie średnio pracują i na których stanowiskach?
Dzień dobry bardzo jest mi potrzebny kontakt właścicielem czy jakimś przełożonym Pani Renaty jak mi się przedstawiła Kierowniczki działu rezerwacji , bo jej podejście do Klienta jest poniżej wszelkiej krytyki , jest niegrzeczna, nieuczynna aż.dziw ,że zajmuje tak eksponowane stanowisko które kształtuje już w rozmowie telefonicznej wizerunek poziomu usług w Doris spa . trudno tutaj przytoczyć całą rozmowę , ale w skrócie chodziło mi o to że telefonowałam wcześniej bez skutku , bo chciałam wykupić Voucher dla mojej Przyjaciółki , która ma dzisiaj 70 urodziny i jest gościem Doris spa, jakaś Pani oddzwoniła, ale nie mogłam rozmawiać, a potem już nie zadzwoniła, napisałam maila z Państwa strony i nie dostałam odpowiedzi, a dzisiaj kiedy w końcu zadzwoniłam i Pani owa Renata opryskliwie powiedziała, żeby ta Pani sama ma odebrać Voucher, kiedy poprosiłam żeby może jakoś dostarczyła do pokoju uroczyście z jakimś dodatkiem od hotelu no i dowiedziałam się, ze Gości nie honorujecie gdy mają urodziny itd itd w bardzo przykrym stylu. Liczę, że Państwo jako właściciel naprawicie ten grubiański mówiąc delikatnie sposób traktowania Klienta i Petenta
Czy Doris Spa Kołobrzeg (Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp.J.) oferują regularne szkolenia dla pracowników?
Byłem najgorszy pobyt. Nie warto. Brudno w pokojach. franki i zasłony poplamione. Okna uszkodzone. W łazience śmierdziało. XI - 2022. Pościł uszkodzona i brudna.
Wiecie może, czy w Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j. szukają chętnych na staż?
Między działami jest naprawdę pozytywna atmosfera. Praca nie jest ciezka wyplata jest zawsze 10 tylko placa 14,90zł za 1h...
Nie pracujcie tam! Ta firma slynie ze zlego traktowania praconikow oraz wyplacanie tylko czesci wynagrodzenia (usunięte przez administratora)
Witam robiliśmy sufit rastrowy (usunięte przez administratora) nas na ponad 4tys (usunięte przez administratora)
Jak firma radzi sobie w sytuacji tak trudnej dla całej branży? Miałam zamiar aplikować bo wiem, ze to dobra firma ale czy teraz są jakieś szanse?
A firma w ogóle potrzebuje aktualnie pracowników? Nie widziałam nigdzie nowych ofert, a też podoba mi się firma.
czy ktos pracowal w doris spa? jestem zainteresowana praca jako masazystka i jestem ciekawa ile mozna tam wyciagnac? sa jakies premie czy jak zwykle najnizsza krajowa?
Kiedyś pracowałam w tym hotelu.... nie jako masażystka, ale inny dział. Jak pojdziesz na rozmowe daj znać co Ci zaoferowali bo az sama jesyem ciekawa co sie zmieniło
Spokojnie wyciagniesz 5 miesiecznie na recepcji tylko jezyki musisz znac
Jak się pracuje w Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Doris Spa Bogdan Igliński Dorota Iglińska - sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!