Opinie o HT Houseboats Sp. z o.o. w Mielno

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie HT Houseboats Sp. z o.o.. Przeczytasz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie HT Houseboats Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi hotelarskie dla firm

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o HT Houseboats Sp. z o.o. w Mielno

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 54 dni.

Jakie są warunki zatrudnienia w HT Houseboats Sp. z o.o.?

Czy w HT Houseboats Sp. z o.o. panuje luźna atmosfera?

Były pracownik. Nowy wpis
@Pytanie

Nie - zdecydowanie nie. Pomiędzy pracownikami jest super,(usunięte przez administratora)

Były pracownik Nowy wpis
@Pytanie

Zdecydowanie panuje tam bardzo napięta atmosfera. Pracodawcy oraz niektórzy współpracownicy nie potrafią nawet odpowiedzieć "cześć" lub "dzień dobry"- co świadczy o braku szacunku z ich strony i nie zachęca do pracy. Każdy patrzy na każdego z góry. Wymagania mają z kosmosu, w stosunku do tego co oferują. Ogłoszenie udostępnione na stronie internetowe diametralnie różni się od tego, czego faktycznie oczekują od przyszłego pracownika oraz tego, co proponują w zamian. O podpisanie umowy trzeba się upominać pięć razy, najlepiej drogą mailową, bo w żaden inny sposób nie da się dotrzeć do pracodawcy.

Niepolecam Nowy wpis

Jeśli zdrowie psychiczne ma dla kogoś znaczenie to szczerze odrazam pracę w HT Houseboats.

Gall Anonim

Zgadzam się w 100% z opinią poniżej. (usunięte przez administratora)Uwaga!!! Przestrzegam przed tym pracodawcą każdego człowieka! Uważajcie na siebie! Mimo, że wsadzicie całe serce w swoją pracę, on tego nie doceni łącznie z menadżerką tego obiektu! Nawet nie usłyszycie dziękuje! W tej firmie musisz zajmować się wszystkim, nieważne stanowisko! (usunięte przez administratora)

@Gall Anonim

Jestem w identycznej sytuacji, proszę o kontakt na maila (usunięte przez administratora)@wp.pl

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie HT Houseboats Sp. z o.o.? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?
logo firmy Hostessy i Hostowie
Folga S.A.
(52 opinii)
Wyślij CV
Aplikuj na wiele ofert

Nie polecam pracodawcy (usunięte przez administratora) Na początku podjęcia pracy stara się być miłym pracodawcą, choć wiele osób już po okresie próbnym ucieka z tego miejsca widząc jak wygląda praca w firmie (usunięte przez administratora)Zatrudnia pracownika, który w jego opinii ma być odpowiedzialny za wszystko, kilka stanowisk na raz. Recepcja zajmuje się dosłownie wszystkim począwszy od sprawdzania czystości domków, do obsługi kelnerskiej nowo powstałej restauracji, do robienia drinków, kawy, herbaty jednoczeście z przyjmowaniem Gości i podkreślam to nie wszystko. Gdy Pracownik przekaże mu swoją opinię na temat pracy, sprzeciwi się w łatwy sposób na korzyść pracodawcy zostaje wyrzucony natychmiast, w sposób zastraszania. Łatwo można otrzymać dyscyplinarkę, choć wina leży po stronie Pracodawcy. Liczą się tylko pieniądze, nie pracownicy. Stale zmieniająca się kadra. (usunięte przez administratora).

@Pracownik

Jestem w identycznej sytuacji- proszę o kontakt na maila dawidmarkowskiband89@wp.pl

Jak ze studentami w HT Houseboats Optima Sp. z o.o Marcin Baranowski? Chętnie zatrudniają?

niewarto
@Pytanie

Zatrudniają chętnie studentów, lecz pytanie powinno brzmieć inaczej - czy warto wogóle starać się o pracę w HT Houseboats. Nie warto,(usunięte przez administratora) nadmiar obowiązków, jednoczeście człowiek staje się kelnerem, barmanem, recepcjonistą i to za mało dla pracodawcy. Student zostanie wykorzystany w pełni.

@niewarto

Jestem w podobnej sytuacji, proszę o kontakt w tej sprawie na maila dawidmarkowskiband89@gmail.com

Czy dyżury międzyświąteczne w HT Houseboats Optima Sp. z o.o Marcin Baranowski obstawiają najmłodszymi stażem?

Odpowiedź
@Pytanie

Obsada jest taka przez cały czas, zbyt mała ilość pracowników, zatrudniani młodzi pracownicy, którym zależy na pracy,(usunięte przez administratora)

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o HT Houseboats Sp. z o.o. - Mielno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w HT Houseboats Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy HT Houseboats Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

HT Houseboats Sp. z o.o.
1/5 Na podstawie 1 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 6 Marca 2
    76-032 Mielno
  • NIP: 4990676720 REGON: 382447966 KRS: 0000769170
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)