Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-19 12:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję dalej w KOK-u tylko teraz gdzie indziej z powodu przetargu PRZEGRANEGO. A mam najniższą stawkę.MNIE TEŻ SIĘ COŚ NALEŻY!!! A nie przyjdzie taki i żąda cudów.Kopnąć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takiego!!!!
zdjecie uzytkownika
kadry - 2015-08-19 19:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jalbyś cokolwiek wiecej potrafił niż kopac,to może nie musiałbyś harować za najniższą stawke.
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-20 14:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kadry" Jo niy liża dup.A swoje robia i wszyscy to wiedzą.A KIEDY BYŁY PODWYRZKI CO!!! MOŻE W OSTATNIM ROKU. Jak próbowali bozbiyrać co sie dało!!! niy mondruj KADRY!!
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-08-21 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ATOR puknij sie w głowe i troche pomyśl! Myślenie nie kosztuje
zdjecie uzytkownika
Nemo - 2015-09-09 21:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują 18 latka uczącego się?
zdjecie uzytkownika
Frugo - 2015-09-09 21:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nemo - 2015-09-09 21:12:10]:
Zapytaj - nic Ci się nie stanie!
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
iguana90 - 2015-09-17 19:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tez jestem dość młodą osobą muszę przyznać i też licze na takie zatrudnienie, może nawet wq trakcie studiów jeśli istniałaby taka jakakolwiek możliwość. dla mnie to przeder wszystkim ta ochrona ma też znaczenie bardzo wzniosłe i symboliczne bo ochrona kopalń to tak jak ochrona dumy naszej narodowej.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-09-21 22:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo :) Rzeczywistość jest inna. Nie będzie ochrony kopalń i naszej dumy narodowej, Państwu się nie opłaca, a jednak prywatnemu przedsiębiorcy się opłaca,ciekawe dlaczego? Były 3 rozbiory terytorialne a teraz jest jeden gospodarczy!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-23 11:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego taka cisza nt, Sośnicy że tak ludzie odchodzą, i nie ma chętnych na ich miejsce
zdjecie uzytkownika
iro - 2015-09-23 19:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie kierownictwo taki klimat i komfort pracy,wiec kto madry to czmycha z sosnicy
zdjecie uzytkownika
Gutek - 2015-09-30 11:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to na tej Sosnicy sie dzieje? Troche jasniej?
zdjecie uzytkownika
Nersil - 2015-10-03 11:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jest możliwość zatrudnienia osoby uczącej (szkoła zawodowa) na stanowisko ochroniarza na kopalni Sośnica bez żadnego doświadczenia? :/
I czy jest opcja żeby tylko nocki pracować.
zdjecie uzytkownika
Na topie - 2015-10-03 17:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że Zabrze nic z tą Sosnicą nie robi.Przez to ludzie się zniechęcają a potem brakuje ludzi
zdjecie uzytkownika
zebra - 2015-10-04 10:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdz na Sosnice, dostaniesz podwyzkę ! kierownictwo doprowadziło Sosnicę do takiej ruiny, ze teraz prezes daje ludziom podwyzki za przejście na ten oddział !
zdjecie uzytkownika
Trwały - 2015-10-04 23:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ludzi na siłę trzeba przyjmować. To ludzie muszą chcieć iść na ten oddział i pozostać.Podwyżki- nic to nie da, jak atmosfera w kierownictwie zła.
zdjecie uzytkownika
herman - 2015-10-06 15:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sosnica to specyficzna kopalnia, panuje tzw wyscig szczurow,zadnej jednosci a kierownictwo i koordynatorzy to wykorzystuja-nie mowiac jak traktowani sa pracownicy ochrony
zdjecie uzytkownika
Nersil - 2015-10-06 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz bardziej rozwinąć temat o ochronie?
zdjecie uzytkownika
Dreads - 2015-10-07 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy KOK przyjmuję wyłącznie osoby posiadające uprawnienia KPOF ( kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej) czy jest szansa na zatrudnienie osoby nie mająca żadnego doświadczenia czy kursu?
zdjecie uzytkownika
bunny - 2015-10-18 01:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno nie można powiedzieć, aby w tej pracy ludzie się nudzili , bo podobno ciągle coś się dzieje. Lepsze to niż w sumie miałoby cały czas wiać po prostu nudą. Konsorcjum jest liderem w sektorze usług świadczonych przez licencjonowanych pracowników ochrony. A tak serio to sami ch wiecie jak w tych ochronach jest
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-10-29 08:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bunny - 2015-10-18 01:26:36]:
Tylko kwalifikowany ... tylko
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2015-10-29 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)..Co roku Polska Izba Ochrony Osób i Mienia oblicza koszty godzinowej stawki pracy ochroniarza zatrudnionego na umowę o pracę (w tym pracownika ochrony bez licencji) z uwzględnieniem płacy minimalnej. W 2013 roku było to 16,17 zł brutto. Tymczasem większość przetargów, nawet w instytucjach publicznych, wygrywają firmy, które oferują od 6 do 8 zł za godzinę.


jak widać w KOK-u to mamy eldorado
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-11-03 05:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prezes
zdjecie uzytkownika
szip - 2015-11-15 10:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cz ktoś słyszał coś na temat kontroli PIP w koku.
zdjecie uzytkownika
Tadek 56 - 2015-11-20 12:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nersil - 2015-10-06 21:36:23]:
Tak tragicznie nie jest skoro za czekoladki można zostać PO i księżniczki z byłego onf 13 czują tu się jak ryby w wodzie
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-11-20 12:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek 56 - 2015-11-20 12:30:32]:
Tu, czyli gdzie?
zdjecie uzytkownika
Krezus74 - 2015-11-25 06:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK w ogóle startuje w przetargu na ochronę kopalń w Rudzie Śląskiej, czy już rzucił rękawicę?
zdjecie uzytkownika
Koniv - 2015-12-07 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fuła będąc przy temacie dotyczącym nowych informacji w firmie KOK, może ktoś z was orientuje się czy nie poszukują nowych osób do pracy? Gdzieś mi chyba mignęło ogłoszenie, ale nie mogę go ponownie zlokalizować. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
KarA - 2015-12-08 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zgaszenia światła ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-12-09 09:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KarA - 2015-12-08 22:43:10]:
Zakład, że najpierw zgaszą na Sośnicy?
zdjecie uzytkownika
ari - 2015-12-18 01:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nikogo nie rozlicza z otrografii, poza tym w pracy zbytnio pisanie nie jest wymaganie trzeba pracowac,pewniesie nie nudzicie bo jest przy czym skupiac uwagę
zdjecie uzytkownika
robuś - 2016-01-02 02:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak pokojowcy - nowy koordynator i słychać już że niektórym cykor tyłek ściska- haha - pozdrowienia dla wpadkowicza z Nowego Wirka /gemesik/
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2016-01-02 19:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie się działo.
Szkoda tylko KRów
zdjecie uzytkownika
Arnold - 2016-01-02 22:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co ja się orientuję, a myślę, że wiem to z dobrego źródła, to od nowego roku będą szukać ludzi do siebie, więc znajdą się fajne oferty pracy. Jeśli coś na ten temat wiecie to dajcie proszę znać.
zdjecie uzytkownika
pytacz - 2016-01-04 19:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arnold - 2016-01-02 22:58:49]:
na umowe czy zlecenie ?
zdjecie uzytkownika
cza - 2016-01-05 02:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A swoją drogą gdzie takie ogłoszenia planują wypuścić, bo jakoś nie spotkałem się z tym żeby zlecenia do nich były. Osobiście wydaje mi się, że tylko zlecenia dadzą.
zdjecie uzytkownika
K(o)R - 2016-01-06 20:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cza - 2016-01-05 02:11:27]:
czyli po staremu,Patologii ciąg dalszy.
zdjecie uzytkownika
tomcio - 2016-01-07 12:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@K(o)R rozumiem ze od poczatku bylo ciezko zdobyc tam umowe o prace? moze jest jakas szansa ze cos sie zmieni od nowego roku. na stronce pisza ze pilnie poszukuja ludzi do pracy
zdjecie uzytkownika
Wotan - 2016-01-13 18:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Watpie zeby szukali ludzi bo prezes od 1lutego wypowiada umowe na Makoszach wiec albo ludzi zwolni albo poprzenosi.
zdjecie uzytkownika
bell - 2016-01-14 05:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie za godzine sie dowiemy jaka niespodzianke nam szykuja, to ze wypowiedzial to jedno ale chce nas zmusić do przejscia na zlecenia! zobaczycie po kolei kazda kopalnie tak załatwi...
zdjecie uzytkownika
grid - 2016-01-15 03:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pytacz zazwyczaj oferują oni umowę zlecenie, ciężko będzie Ci trafić na umowę o pracę, no chyba, że bardzo długo będziesz pracował. Aczkolwiek ofert nie ma jak narazie.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2016-01-15 19:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezesi i związkowcy majom siem dpbrze
zdjecie uzytkownika
Rajot - 2016-01-20 20:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety to prawda, jest umowa zlecenie tutaj, umowy o prace w tej branży czasami ciężko się doprosić, aczkolwiek jest nadal możliwa, warto gnać jak najszybciej
zdjecie uzytkownika
koczek - 2016-01-28 21:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
12 zeta za godzinę można brać

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert