Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nono - 2014-12-16 07:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja zarząd kok to nie jest właściwy adresat tych pretensji, zarząd koku w tej trudnej sytuacji podnosi pensje jednej pracownicy o 500 zł a ze jest to przewodnicząca wiolettka to czysty przypadek, zarząd kok z tego co wiem zamierza wszystkim pracownikom podnieść pensje o 500 zł a jeszcze dać 200 zł premii zadaniowej Jak widać nie jest tak pusto w tym koku
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-12-16 10:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nono - 2014-12-16 07:34:59]:
Skąd te info? Pewne to jest??
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-12-16 11:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NONO co Ty jesteś taki zdziwiony??? Za rzetelną ,,prace" uczciwa płaca !!! -:
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-12-16 12:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba mnie(usunięte przez administratora)krew zaleje jak to jest prawda,
zaraz dzwonie i sie dowiaduje.
i składam wniosek o podwyżke
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-12-16 20:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciezko w to wszystko uwierzyć ale to prawda dostala 500 podwyzki
zdjecie uzytkownika
End - 2014-12-16 21:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas podstawić dwie taczki na dwoch pajaców z zarzadu
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-12-16 21:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To i tak pikuś w porównaniu z tym co dostał Walduś z "Sierpnia" Zastępca Kierownika na jeden dzień w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
Brzeszcze - 2014-12-16 21:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko Wiesiek jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
Wola - 2014-12-16 22:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesiek super wystąpienie, słuchaliśmy Cię w radiu. Dostałem informację ale trochę za późno. Następnym razem jestem z Wami!!! Fajna akcja!!!
zdjecie uzytkownika
Wirek - 2014-12-16 22:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie wyląduje żonka znanego związkowca z Sierpnia, pracująca na Wirku ....bo my wszyscy na bruk...albo na kopalnie tak odległe, że sami się pozwalniamy...
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-16 23:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że dziewczyna z kadry broni się jak może pod wieloma imionami, ale powiem krótko. najwięcej podwyżek i przywilejów za nieróbstwo przypadło pani wioli i jej zastępczyni (papier jest cierpliwy i najlepszym dowodem) więc: CZAS SKOŃCZYĆ Z MATACTWEM I SPYCHANIEM TEMATU NA INNY TOR BO OCHRONIARZE NIE SĄ MARIONETKAMI BEZ MÓZGU.
zdjecie uzytkownika
Wirek - 2014-12-16 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waldek odpuść, Dałe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już nie raz. Szukasz każdej okazji, Za Przewodniczącą pójdziemy jak w dym. Możesz to sprawdzać!
zdjecie uzytkownika
oszołom - 2014-12-17 10:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy przewodniczacy-ca,zwiazku potrzy tylko na siebie i w dupie ma innych bo to zlodzieje ktorzy od koryta nie dadza sie oderwac,tak samo jest z przewodniczacym zzg panem Klaudiuszem Nowakiem to pajac totalny ktory w kampani weglowej lansowal sie gdy gornicy strajkowali ale o nas kutas nie walczyl,malo tego jak mu sie cos powie to odrazu wie o tym szef ochrony to na chuj mi taki zwiazkowiec jak lata i donosi????? A co sie go zapytac to albo go nie ma,albo telefonu nie odbiera albo poprostu nic nie wie to pytam sie za co kutasie bierzesz gruba kase???????
zdjecie uzytkownika
świrek - 2014-12-17 10:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze - to Pani Przewodnicząca, wcale tak często nie ma podwyżek, ostatnią miała 2 lata temu,
po drugie - zapracowała sobie, w końcu niemało nabiegała żeby wam ochroniarzom było dobrze,
Po trzecie - jest wykształcona a za wiedzę należy płacić.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-17 10:39:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wirek - 2014-12-16 23:26:15]:
Wirek, ja nie jestem Waldek, uwierz mi jest nas więcej.
zdjecie uzytkownika
Sośnica - 2014-12-17 14:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE PODPISUJCIE POROZUMIEŃ OBNIŻAJĄCYCH STAWKI W KR.
Tylko w jedności siła!!! Teraz KR, potem będą obniżki w KOK!!
Zrobią z nas nędzarzy.
Czas się postawić jak pracownicy z Atosa, którzy nie godzą się na umowy śmieciowe. Ten protest nasze związki popierały, więc może teraz poprą nas?
Zapytajcie swoich związkowych szefów co zamierzają zrobić, aby uratować nasze wypłaty?
Piszcie tu jakie odpowiedzi dostaliście.
Siedzimy cicho, nikt się nie odzywa. To po co mają się liczyć z naszym zdaniem. Nam zabierają, aby inni dostali. Tylko jakoś ciekawie dotyczy to ochrony. W Zabrzu nikomu pensji nie obniżyli, a mają kilka razy więcej od nas. CZAS z tym skończyć.
zdjecie uzytkownika
ZZ - 2014-12-17 14:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wola - 2014-12-16 22:04:43]:
Może teraz wystąpienie w obronie praw pracowników KOK????????
Coś nie widzę zrywu, nas chyba spisali na straty.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-17 15:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurwa podwyżka dwa lata temu.... ja ostatnią podwyżke w koku dostałem trzy lata temu 100 zł i się kurwa miałem cieszyć bo szanowny pan prezeski z jeden z drugim łaskę mi okazali. Komunistyczne piekło trwa... A kierownictwo MASAKRA porządnie zdania bez byka nie potrafią napisać.... i metoda spychowa opanowana do perfekcji... a i kierownicy nie mają zielonego pojęcia o robocie.... Dno i kilometr mułu....
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-12-17 15:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żonka ze Sierpnia 80 na Wirku. Od koleszki z tej samej branży konkubina w ciepełku pare lat już na Foszu. Panie Sierpień a immunitet na skęcanie współpracownikom nóg dalej macie???.Moim zdaniem to wy bardziej się boicie o swoje ciepłe posadki niż o zwykłych ochroniarzy pracujących na deszczu ,mrozie czy w upale.Kok w upadku ,a wy zaczynacie między sobą śmieszne wojenki i gierki ,który Zwiazek jest lepszy???robiąc ludziom przy tym z mózgu H2o i pytając zgadnij kto? Do roboty się wkońcu weżcie.Nie dziwię się że ludzie wypisują się ze Związków.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-12-17 19:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A widzieliście jakiegoś związkowca na oddziale? Zaszyli się w swoich biurach i cicho sza. Macie z nimi jakiś kontakt, może już mają nowe posadki.
Szara masa nikogo nie interesuje. Kiedy już wszyscy będziemy na zleceniu to skończy się związkowanie, bo na umowie śmieciowej do związku się nie można zapisać.

zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-12-17 19:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olek - 2014-12-17 19:34:54]:
Ich nawet w tych biurach nie ma....
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-12-17 19:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nepotyzm zawsze w tej firmie miał się dobrze. Wypisywanie na forum tego, co wszyscy wiedzą od dawna w tej chwili nie ma sensu. Stoimy w miejscu, zamiast coś ruszyć i pokazać im, że pracownicy KOK-u też potrafią się zebrać i zawalczyć o swoje jak Ci z Janiny i Lędzin.
Najpierw premia, teraz stawki w KR, potem stawki w KOK, na końcu umowy zlecenia. Niestety nie wszystkich to dotyka. Jak zwykle cierpi tylko ochrona. Reszta firmy ma się dobrze.
Czy ktoś ma odwagę się temu sprzeciwić?
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-12-17 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie kurwa ludzie przebudzcie(przebudzmy)sie i wezmy swoja przyszlosc w swoje rece! Nic to nie kosztuje starczy ze sie jakos spichniemy pogadamy z ludzmi na oddzialach i zróbmy wjazd do spółki,najpierw wszystkie zwiazki wypierdolmy z spolki a potem pogadamy sobie z prezesami,mozemy wezwac media lokalne niech sie ludzie dowiedza o obludzie w tej spolce o skorumpowanych zwiazkach zawodowych,o kierownikach oddzialow nie majacych pojecia o pracy ktorzy zastraszaja pracownikow,o kasie ktora zamiast trafic do nas pracownikow trafia na nowe wypasione meble do spolki a nam moze daja za pranie choc i to nie wiadomo.Jak nie zrobimy nic to za nie dlugo zostaniemy albo bez roboty albo za tysiac zl bedziemy zapierdalac,wiem ze na kazdym oddziele sa cioty i to przewarznie sz d-cy i ich kapusie,ale jesli nam to by wyszlo to z nimi rozliczylibysmy sie potem,zastanowcie sie,przekazcie innym nie kapusia i kurwa zrobmy cos.
zdjecie uzytkownika
LOLA - 2014-12-17 22:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TORN - 2014-12-17 20:24:47]:
Myślę że w pewnych aspektach masz racje ale w innych (PREZESI) moim zdaniem trochę błądzisz. To nie zarząd tej spółki ogłasza przetargi, wymyśla gówniane stawki itp w imię hasła CENA RYNKOWA !!! To są pomysły które zrodziły się w centrali KW SA a nie w KOK. Właściciel(KW SA ma w dupie czy ty masz umowę taką czy inną czy za te pieniadze które otrzymujesz jesteś w stanie funkcjonowac itd Generalnie BYLE BYŁO TANIEJ a prawda jest taka ze Ci pomysłodawcy nawet nie podcierali by własnej dupy za te pieniądze!!! Do realizacji tej hipokryzji właściciel ma właśnie zarzad i albo będzie on to realizował albo za pomocą jednej kartki papieru (UCHWAŁA) ich odwoła i powoła nowy (POSŁUSZNE PIESKI REALIZUJĄCE JEDYNIE SŁUSZNĄ OPCJE-BYLE JAK!!!-BYLE BYŁO TANIO!!! ) Jak widać zarząd KOK jest pod ścianą a nie kreatorem pomysłów cięcia stawek i innych relacji finansowych . Jak już mówiłam wczesniej żródełko wszelkiego zła jest w WARSZAWIE a potem w KATOWICACH a w KOKU mogą jedynie........
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-12-17 23:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jaki problem zorganizować pikietę pod KW??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
x