Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-24 13:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można było
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-01-24 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2015-01-23 22:31:13]:
Za to ty tt pracujesz najlepiej i wogóle jestes naj,a złom to pewnie sam wypuszczasz a potem w nocy spisz na posterunkach:-)
zdjecie uzytkownika
tt - 2015-01-24 15:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy nie zrozumieli o czym piszę
zdjecie uzytkownika
UU - 2015-01-24 21:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty już lepiej nic nie pisz, bo tak pieprzysz, że się już sam/a gubisz w tym co piszesz
zdjecie uzytkownika
UU - 2015-01-24 21:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2015-01-24 15:18:24]:
Ty już lepiej nic nie pisz, bo tak pieprzysz, że się już sam/a gubisz w tym co piszesz
zdjecie uzytkownika
Uwaga - 2015-01-27 05:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chcą zabrać na stałe o 1 grupe zaszeregowania i te 5 procent premii na stałe 200 pracowników chcą przenieść na umowe zlecenie. Aneksy o obniżenie stawki chcą nam dać do podpisu pod rygorem wypowiedzenia umowy jak nikt nie podpisze to mogą nas cmoknąć w D...... TYLKO FRAJERY PODPISZĄ
zdjecie uzytkownika
do Bolo - 2015-01-27 06:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dziennikarze śledczy wyśledzili z mozołem to o czym wszyscy wiedzą. Bystrzaki.
zdjecie uzytkownika
Olewator - 2015-01-27 22:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co w tym dziwnego. Odkąd związkowiec solidarności prezes (usunięte przez administratora) Objął przywództwo ze swoimi kolesiami (usunięte przez administratora) odtąd KOK idzie na dno. Tak związki potrafią zarządzać firma. WSTYD I HAŃBA.
zdjecie uzytkownika
brama I - 2015-01-27 23:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro mamy takie wysokie stawki rozliczeniowe i takich popleczników to dlaczego takie mizerne zarobki?
Kaj som te pijondze !
zdjecie uzytkownika
k.r - 2015-01-28 14:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprsze o sprawozdanie jak tam uwas na kopalniach z podpisywaniem tych aneksow,musimy wszscy wiedziec na czym stoimy i co mamy robic:-D.z gory dziekuje.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-28 20:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adminie!Dlaczego wycinasz informacje prasowe o sytuacji w naszej firmie?
Polecenie Kazka,Radzia,czy Wiesława?
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2015-01-29 05:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga. Słyszałem że idą znowu nowe umowy na KRY chyba na 11.50 brutto. Czyli znowu nikt nie podpisuje jak ostatnio !? Macie jakiś sygnał !? Trzeba się zmobilizować!
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-01-29 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żegnaj KOK na Knurowie-Szczygłowice,
Judasze sprzedali się za puste obiednice.
zdjecie uzytkownika
Marek Jurek - 2015-01-29 12:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-01-29 12:05:36]:
Może to KOK się wypiął na Knurów ? dla tych co deklarowali się być z KOK niema nigdzie miejsca chyba że dla działaczy związkowych lub dworu .
zdjecie uzytkownika
ptasia grypa - 2015-01-29 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pokoju halembie i bielszowicach podpisuja nowe umowy z KR. Lepiej 1 mniej niz 2.5 a pozatym tych KR jest tak malo ze to i tak nie robi roznicy
zdjecie uzytkownika
KoR - 2015-01-29 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kry to patologia,trza wrócić do nadgodzin
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-01-30 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KoR - 2015-01-29 20:28:02]:
I o to właśnie chodzi. Ale żeby wrócić do nadgodzin (bo tak naprawdę to SĄ NADGODZINY!)to nikt nie powinien podpisywać K-Rów. Chyba logiczne że związki tego za Was nie zrobią. Patologia miałaby swój koniec, gdybyśmy wszyscy mówili jednym głosem. Niestety są LUDZIE i ludziska. Wystarczy że kilka osób podpisze i posprzątane. Ja się nie dałam i nie dam.
zdjecie uzytkownika
Józek - 2015-01-30 10:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ela jak się nie dasz jak dałaś.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-01-30 18:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dała,jak nikt nie chciał żeby dała.
zdjecie uzytkownika
kok od 5 lat - 2015-01-31 19:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem wczoraj na BOLKU zobaczyć nowa firmę Scorpion i powiem wam szczerze, jak na takie śmieciową stawke którą wygrali to pełna klasa. Umundurowani wszyscy jednakowo, uśmiechnięci, mili pełen podziw. Nawet zamieniłem z nimi słowo to i na zarobki nie narzekają. Większość dorabiająca ale sam fakt że podejście mają na pewno lepsze niż u nas od początku mojej pracy.
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-01-31 19:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też widziałem ich w akcji. Młodzi, wyposażeni w stroje, samochody służbowe no i na bramach materiałowych jak się zatrzymałem żeby zobaczyć co Ci kierowcy tacy uśmiechnięci i pomocni a tu zdziwienie bo fajne babeczki kontrolę przeprowadzają. He he
zdjecie uzytkownika
Seba74 - 2015-01-31 19:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załuje jednego, ze jak dawali nam umowy na Knurowie to moglismy podpisywac i pracowac. A teraz nie dosc ze przyjmie nas impel na gorszych warunkach to po 2 misiacach nas pozwalnia i skompletuje sobie nowa zaloge, a my będziemy trzymac sie solidarnie i sluchac pajaców którzy wypna na nas dup..y. Dziwi mnie jedno ze skoro taki kogucik jak scorpion funkcjonuje na budryku to czego my sie obawialismy? Chyba tego ze nasi kierownicy nie zarobią na nas i stracą stolki.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-01-31 19:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga, uwaga SKORPION wynajął piarowców.
Ciekawe ile płaci 50 groszy za post ?
http://polska.newsweek.pl/platne-komentarze-opinie-za-pieniadze-cena-za-post-newsweek-pl,artykuly,343000,1.html
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-01-31 19:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
///I okazało się, że członkiem rady nadzorczej Konsorcjum Ochrony Kopalń jest Stanisław Kłysz, wiceszef górniczej "Solidarności", a zarazem szef struktur związku w kopalni Brzeszcze. On także negocjował z rządem porozumienie w sprawie naprawy Kompanii Węglowej. Jak trafił do rady nadzorczej KOK?

- Zgodnie z umową pracownikom tej spółki przysługuje prawo wyboru do rady nadzorczej swojego przedstawiciela - wyjaśnia Tomasz Głogowski, rzecznik prasowy Kompanii Węglowej.

Według naszych informacji KOK czeka poważna restrukturyzacja, bo ceny usług realizowanych przez nią na rzecz Kompanii są zdecydowanie wyższe od tych, jakie za ochronę płacą inne spółki węglowe...

Cały tekst: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,17308196,Byli_prezesi__zwiazkowcy_i_dyrektor_maja_miejsce_w.html#ixzz3QQWuNUr1
zdjecie uzytkownika
górnik - 2015-01-31 20:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje na bujakowie juz kilkanaście lat i nie wyobrazam sobie stracic tej pracy wiec rozumiem pracownikow ochrony ktorzy ja stracili. Tylko dlaczego tyle w nich nienawisci porozwalali posterunki jakby to byla ich wlasnosc a sam osobiście dawalem im biurko i krzesla. A ten baran co zabieral te rzeczy a teraz siedzi na monitoringu totalny gbur, gdzie kultura myslalem ze my górnicy nie mamy konfliktu a tu tez ci los
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
x