Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rok - 2014-09-17 06:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co macie pietra, fajnie się brało kase za nic. W nowej pracy trzeba będzie się wysilać żeby zarobić trochę grosza. Oczywiście jak ją znajdziecie. Smród niekompetencji za wami podąża drogie nic nie warte przyjmowane po znajomości figuranty..
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-17 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez Badka Kazek i Wijasek sie tracą.
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2014-09-22 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [" tt" - 2014-09-14 20:59:22]:
Nie każdy emeryt ma 3000 złotych a prawo do pracy ma każdy obywatel Polski wg. Konstytucji - zleceń nie powinno być tylko godne zatrudnienie dla każdego na umowę o pracę a poza tym zwalniają emerytów a potem młodych no bo skoro się da to dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
paprykasz - 2014-09-22 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tu w KOKu dożyc do emerytury
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-09-24 08:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-09-13 09:31:16]:
Zgadzam sie z toba w zupelnosci,emeryci na ogrodki lub wnuki nianczyc a nie zabierac robote ludzia ktorzy ja potrzebuja,zauwarzcie ze u nas pracuja przewaznie byli gornicy lub policjanci no i paru wojskowych a to znaczy ze ex gornicy sie na dole nie przeoracowali na to wychodzi kazdy z nicz ma bryke wypasiona(to nie jest zazdrosc tylko fakt)i jeszcze jakby umieki to pol zakladu by wyniesli,i co jak KOK upadnie? Oni to maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a my na bruk,ex policjanci natomiast to jeszcze mlodzi ludzie srednio po czterdziesce no i to samo,my na bruk a oni beda mieli,a jesli chodzi o ex wojskowych to przewaznie stare dziady z komunistycznym mysleniem i nastawieniem,tyle w tym temacie.Sorry za bledy.
zdjecie uzytkownika
Do tt - 2014-09-24 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sekretarka prezesa jeździ bryka , bo jej chop emeryt dorabia w KOKu
zdjecie uzytkownika
odido - 2014-09-24 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka.KOK to taka rodzinna firma
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-09-28 22:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinniśmy brać przy klad z górników z Kazimierza-Juliusza,tyle ze nie ma wsparcia od nikogo,a zalogi się po prostu boja i nic z tego nie bedzie:-(
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-30 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W KRach robi sie nieciekawie.
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-10-02 09:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robi się nieciekawie ? Mieli obciąć stawki a zostawili. W KOKu biorą 5% z 10 % premii.
zdjecie uzytkownika
tor - 2014-10-19 23:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, a podobno Konsorcjum Ochrony Kopalń jest niekwestionowanym regionalnym liderem w sektorze usług świadczonych przez kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej. Obszar działania Spółki obejmuje Aglomerację Śląską, Podbeskidzie, północno-zachodnią Małopolskę oraz okręg rybnicki. Jak napisali na swojej stronie w chwili obecnej zatrudniają ok. 1500 osób z czego ponad tysiąc wpisanych jest na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej oraz na listę kwalifikowanych pracowników zabezpieczenia technicznego.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-20 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tor - 2014-10-19 23:01:58]:
Taki z nich lider, że sprzedali dzisiaj Sośnice-Makoszowy firmie DGP ;-(
zdjecie uzytkownika
Jasco - 2014-10-21 06:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OPINIA O DGP Z FORUM - polecam przeczytać wszystkie ku przestrodze.

"miałam okazję pracować w tej firmie.Niestety nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.Tak fatalnie zarządzanej firmy nie widziałam jeszcze na rynku,kontrakty na pograniczu opłacalności,brak umów o pracę a jeżeli już umowa to łączona z nie ozusowanym zleceniem.ZESTAW DYREKTORÓW TO BANDA NIEKOMPETENTNYCH DZIADKÓW LEŚNYCH, firma zatrzymała się w rozwoju.WYGLĄDA TO NA PRALNIE PIENIĘDZY.zysków brak,a kary za sprawowanie ochrony np na wybrzeżu 1800000 to nie żart, taką karę otrzymali w kwietniu.Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, a nawet przestrzegam nie zatrudniajcie się tam"
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-21 07:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nikt nie przejdzie do DGP to nie dają rady obłozyć Sośnica Makoszowy
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tak zwane państwo polskie zafundowało nam takie warunki przetargów, że liczy się tylko cena i nie jest ważne,że ludzie PRACUJĄ ZA 5 ZŁOTYCH NA GODZINĘ.
Przecież rząd się sam wyżywi.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od niedzieli weszły nowe przepisy dotyczące przetargów, ale jak to określił jeden z prezesów nie ma zamiaru zmieniać warunków bo jeszcze przypadkowo mógłby wygrać KOK.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo, ludzie nie będą mieli nic do stracenia i wtedy znów się zacznie palenie opon i protesty.
Rządzący powinni zrozumieć ze czas pańszczyzny się skończył, ludzie są bardziej świadomi,a jak ludzie nie mają nic do stracenia to może być niebezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-10-21 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha,nie piszcie juz głupot o protestach jakimś paleniu opon bo dobrze wiemy że nic takiego nie nastąpi bo nikt niema jaj żeby coś takiego zorganizowac,taka jest prawda,TO JEST POCZĄTEK KOŃCA KOK-U i takie są realia
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 15:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 12:14:09]:
Możesz rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 15:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc o paleniu opon mam na myśli całą Polskę, a jeżeli chodzi o KOK to takiego
tworu już praktycznie nie ma.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 15:57:28]:
Mam na myśli Twoją wypowiedź na temat nowych przepisów.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 20:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według nowych przepisów należy wpisać do SIWS ze wszyscy pracownicy będą na umowę o pracę przynajmniej z najniższym wynagrodzeniem czy jakoś tak.
zdjecie uzytkownika
tato - 2014-10-22 10:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wiesiek mówił, że przetargów nie będzie
no i co się stało czyżby Wiesiek nas oszu......ł
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-22 11:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesiek był od początku ustawiony z prezesami.
Ciekawe tylko co mu za to obiecali.
zdjecie uzytkownika
kolo/bolo - 2014-10-22 20:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie bój żabyJuż mu tam Kłysz załatwi jakąś posadkę w jakiejś radzie nadzorczej np.w KRach,cy cóś.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x