Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,czy slyszeliscie ze spolka chce nam.zabrac calą premie,tym co sie konczy umowa przeniesc na zlecenie,zabrac stawke z 12 na 10 w kr.i ponoc w pozniejszym terminie pozabierac na grupy i zmienic uklad zbiorowy po to by nam wszystko zabrac???.wiec przestancie gadac o pierdolach a zainteresujcie sie tym co trzeba..
zdjecie uzytkownika
Obser........ - 2014-11-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a od którego wchodzi Ochrona DGP od 1 grudnia czy 1 stycznia 2015 moze ktos wie......
zdjecie uzytkownika
Bobrek - 2014-11-20 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04]:
Tak mówili nam na spotkaniu kierowników że wszyscy mają mieć umowy zlecenia wszyscy pracownicy KOK, ochroniarze,biurowiec, centra demontażowe, strażacy wszyscy tylko prezesi maja mieć umowy( kontrakt ) za kilkanaście tys. zł
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2014-11-20 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Napisze kulturalnie: solisz
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 22:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
gówno wiesz ...
zdjecie uzytkownika
Tranzystor - 2014-11-21 05:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
A ja napiszę że jesteś bezmózgowiec i straszysz ludzi , a SAM PEWNIE ROBISZ W SPODNIE, ALBO W STRINGI.
zdjecie uzytkownika
zw - 2014-11-21 06:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Ja natomiast słyszałem że mamy dostać na święta za pranie i że żadnych zleceń nie będzie, a chwilowe problemy finansowe są już rozwiązane.
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-11-21 06:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
DGP takich jak ty na L-4 nie przejmie, możesz opuścić szafkę, bo sprzątaczka nie ma gdzie mopa włożyć.
zdjecie uzytkownika
Gin - 2014-11-21 06:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramzes - 2014-11-17 11:10:54]:
Debilem to może ty jesteś i nie oceniaj innych swoimi kategoriami nieudaczniku.
Ramzes to był syn Boga Ra, a ty nawet ukłonów nie jesteś godzien mu składać , co dopiero pisać pod jego psełdonimem.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-21 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-19 12:11:38]:
Ania jest to pewne !
zdjecie uzytkownika
The end - 2014-11-21 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zw - 2014-11-21 06:06:24]:
" chwilowe problemy" stały sie przewlekłymi problemami. 1,5 roku temu wiedzieli ze będzie dziura finansowa i zbagatelizowali problem. Gdy zaczęli załatwiać kredyty to zrobiło sie trochę po czasie ale uważa sie ze zarząd robił co w ich mocy. Niegospodarność, niekompetentności,brak pomysłów i logicznego samodzielnego myślenia.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-11-22 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co sobie, załatwili ciepłe posadki w ochronie to teraz się boją, ale my co przeszli Derate i KOK na Knurowie to przeżyjemy i DGB
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2014-11-22 17:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK ledwie zipie a grube miśki się bawią.
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-11-25 07:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem otwarty na pomysły z różnych środowisk. Wszyscy krytykują a lekarstwa nie ma nikt. Może ktoś jest na tyle inteligętny i poda rozwiązanie.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-11-26 06:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2014-11-25 07:10:52]:
A co z tymi pomysłami zrobisz? Masz taką władzę, żeby wprowadzić je w życie?
Skoro chcesz to proszę:
1. Rozszerzysz działalność Spółki, aby nie opierała się tylko na ochronie ( np. przejąć place składowe kopalń, uruchomić działalność np. w sektorze budowlanym, aby uniezależnić się choć w małym stopniu od KW, przejąć transport ciężki np. odbiór kamienia - ludzie pewnie mają mnóstwo pomysłów, tylko kto ich słucha?)
2. Ograniczyć do minimum administrację : przenieść księgowość i płace do firmy, która zrobi to kilka razy taniej ( zamiast 25 pracowników na etacie i to wcale nie małym), zlikwidować dublujące się stanowiska ( za grube !! pieniądze), które i tak nie wnoszą nic do firmy, są ewidentnym kosztem, a jest ich co najmniej kilka.
3. Zatrudnić firmę marketingową z prawdziwego zdarzenia, ze swoimi przedstawicielami handlowymi ( przede wszystkim z nazwy usunąć słowo "kopalń", które potencjalnym kontrahentom sugeruje naszą działalność i wąską specjalizację)
4. Przede wszystkim nie powielanie drogi, którą kroczy KW, czyli ograniczanie kosztów bez otwierania się na nowe możliwości i szukania rynku zbytu, bo to prowadzi do nieuchronnego końca.
To tak na szybko. Inni pewnie też mają swoje pomysły, tylko co z tego??
zdjecie uzytkownika
Alexis - 2014-11-26 08:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alex - 2014-11-26 06:25:46]:
Świetne pomysły gratuluje. Wprowadzić w życie jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
Tadzik - 2014-11-26 08:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli macie pomysły to dawajcie. Pokażmy że załoga jest kreatywna, a dyrekcja to nieudaczniki.
zdjecie uzytkownika
Zdz - 2014-11-26 09:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie uruchomić produkcji np. pustaków, palet, opakowań itp . Otworzyć złomowiec wszyscy robią na tym interes tylko nie my. Mamy zasoby ludzkie, tereny , budynki i nie korzystamy z możliwości jakie dają. Zjąć się wycinką drzew i sprzedawać drzewo do kominków jakoś innym się opłaca. Postawmy na rozwój.
zdjecie uzytkownika
OP - 2014-11-26 09:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handel nieruchomościami, ocieplanie budynków, transport, stawianie i wynajem garaży.
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2014-11-26 10:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie prawie wszystkie te działalności u nas były ale KW 2 lata temu je albo zlikwidowała albo zabrała do innych firm bo był pomysł na ubranżowienie KOK u. KOK miał się zajmować tylko ochroną i p.poż.em pomagała w tym soli...pfu...darność a teraz jest znowu pomysł na to aby KOK zajmował się wszystkim tylko nie ochranianiem. Strach pomyśleć jakie będą z chwile inne pomysły.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-11-26 13:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadzik - 2014-11-26 08:43:14]:
Niestety nie wierzę, żeby ktoś był zainteresowany wdrożeniem naszych pomysłów w życie.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-26 22:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ubranżowienie to efekt wielkich planów tow.Wiesława.No i mamy klops.
zdjecie uzytkownika
Ha,ha - 2014-11-26 22:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alexis - 2014-11-26 08:38:05]:
I usunąć związki zawodowe wyjadacze na kierowniczych stanowiskach za 5 tysiakow
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-11-27 06:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu pitu pitu a za pranie ani widu ani słychu.
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-11-27 13:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
emerytów wysłać nianczyć wnuki i mam na myśli też szefów ochron bo ci to juz całkiem są zbędni,zlikwidowac zwiazki zawodowe bo i tak nic nie robia,albo na oddzialy do roboty albo wynocha,a raczej wynocha bo na oddziałach ludzie by ich rozliczyli,i tak jak wyżejpisał chyba Alex,pomysły super ale zarząd do dupy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x