Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
AniaM - 2014-02-20 08:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ecik - 2014-02-19 20:09:40]:
Zapomnij o jakichkolwiek podwyżkach i 13
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-02-20 19:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja nic nie dostałem. O co chodzi jakie bony? U nas nic nie było.
zdjecie uzytkownika
ecik - 2014-02-20 19:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to jest,Firma zamyka rok 2013 z zyskiem,a kasy brak dla ludzi.Może trzeba już skończyć z tymi apartamentami prezesów i tymi służbowymi samochodami i delegacjami.
zdjecie uzytkownika
Rafik - 2014-02-20 20:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ecik - 2014-02-20 19:09:16]:
Zapytajmy o to naszego przedstawiciela w Radzie Nadzorczej z Solidarności. Może nam na to odpowie? A skąd Ty "ecik" wiesz, jak w naszej firmie zakończył się rok?
zdjecie uzytkownika
ecik - 2014-02-21 21:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafik - 2014-02-20 20:24:20]:
Widzę drogi Rafiku,że KOK znasz tylko z tego Forum.A tak na marginesie,czy przypadkiem nie pisujesz pamiętników ?
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2014-02-27 09:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ustawa z dnia 22 sierpnia 1997 r. o ochronie osób i mienia. W tej ustawie jest wykaz obiektów wyznaczonych przez wojewodę obowiązkowo i prawnie chronionych.Jak to się ma teraz skoro ustawa nie obowiązuje ?
zdjecie uzytkownika
Kristina Aqilera - 2014-03-08 08:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż łza się w oku kręci (usunięte przez administratora).he, he, he:)))
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-24 09:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla przypomnienia......... w telewizji lecą Chłopi!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kaery - 2014-03-25 22:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-03-24 09:46:52]:
a w KOKu zlecenia
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-26 11:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chłopi też są z KOK-u konkretnie z Marcela.
zdjecie uzytkownika
gościówa - 2014-03-27 17:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nowy/stary zarząd to skąd ?
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-03-28 10:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOK jest jaki jest ale fakty sa takie ze generalnie banda kolesi i tyle,ida swieta wielkanocne i pewnie dla pracownikow nic nie bedzie,za to dla zarzadu i podleglych mu zwiazkow cos napewno sie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
AniaM - 2014-03-28 11:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TORN - 2014-03-28 10:13:08]:
Oczywiście jak się znajdzie, to napiszesz co to było?
Czy tylko piszesz, żeby zaistnieć?
zdjecie uzytkownika
Koleś - 2014-03-30 15:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo..., związki doprowadziły nas do czarnej d.... KW wydłużyła nam kolejne zapłaty, teraz bedą nam płacić po 90 dniach, a pózniej nasze usługi pójdą na przetarg. Te zasługę zawdzięczamy W&W czyli wioli i wiesiowi, którzy zaślepieni własnymi interesami zapomnieli o najważniejszym o przetrwaniu spółki i zabezpieczeniu miejsc pracy. Najłatwiej im było dać władze w ręce ludzi którymi sami mogli manipulować i takim sposobem mamy jajo które niedługo będzie śmierdzieć
zdjecie uzytkownika
Do kolesia - 2014-03-31 11:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Koleś - 2014-03-30 15:49:19]:
Owszem to prawda, że Kompania wydłuża termin płatności. O jednym tylko nie wiesz Kolesiu, a mianowicie o tym, że Zarząd naszej firmy jest na to przygotowany i ma środki na wypłacenie wypłat pracownikom w terminie.
Tak, tak ten Zarząd, który opluwasz, zadbał o to, żebyś miał pieniądze na koncie w terminie więc możesz spać spokojnie. Nie masz pojęcia o prowadzeniu firmy i współpracy z firmą, która ma kłopoty finansowe, dlatego zamilcz lepiej, bo siejesz tylko niepotrzebny zamęt. Twoje informacje na temat naszej Spółki są na żenująco niskim poziomie.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-04-01 20:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taak,tylko,że teraz KOK kredytuje KW SA,a kwoty obsługi wziętego kredytu na wypłaty zżerają ewentualną Twoją podwyżkę,czy nagrodę(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do Wioli - 2014-04-04 07:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2014-04-01 20:38:02]:
Masz rację, ale wolę mieć to co mam niż czekać na wypłatę pensji aż KW zapłaci faktury. Lepszy wróbel....
zdjecie uzytkownika
Kolezanka - 2014-04-04 22:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nalezy dążyć do wiecej a nie cieszyć sie tylko tym co mamy, bo za niedługo będziesz cieszył sie ze pracujesz za michę ryżu. A psim obowiązkiem pracodawcy jest zapłata za wykonana prace, wiec jak dla mnie żadna łaska , bo niewyplacenie wynagrodzenia wiąże sie z ogromnymi karami.
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-04-07 16:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak zadowoleni po dzisiejszej wypłacie w KRach ;) Dobrze że już nie trzeba czekać do 15 :)
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-04-08 13:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolezanka - 2014-04-04 22:45:28]:
Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Masz za mało idziesz do innej roboty. A zapomniałem gdzie indziej trzeba ruszyć tyłek, zamiast siedzieć na posterunkach, albo spacerować w patrolu, żeby dostać tą michę ryżu.
zdjecie uzytkownika
koczek - 2014-04-08 14:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe,że zawsze mało mają związkowcy,ale nikt z nich nie zmienia pracy.Ciekawe dlaczego !
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-04-08 23:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to dlaczego.? Bo w dzisiejszym świecie leserów i zamieszaczy z bardzo małym móżdżkiem nikt nie potrzebuje. Pracodawcy potrzebują ludzi do pracy a nie lansujących się karierowiczów za niemałe pieniądze którzy więcej czasu spędzają na wyjazdach i tzw szkoleniach
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-04-10 23:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Knur-Szczy sprzedane.Ciekawe ilu straci pracę w KOK-u po przekazaniu obszaru ochrony.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-04-13 14:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bolo nic niemartw sie kier.lier da rade hehe my tez tracimy obiekt
zdjecie uzytkownika
kandydat na admina - 2014-04-16 23:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątek usunięty przez administratora o ochronie Pana Prezesa z Warszawy,tak dobrze wypowiadającego sie o górnictweie mnie się podoba.Napewno p.Duda P. poparłby KOK i swoich przyjacieli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
41 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x