Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-20 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tor - 2014-10-19 23:01:58]:
Taki z nich lider, że sprzedali dzisiaj Sośnice-Makoszowy firmie DGP ;-(
zdjecie uzytkownika
Jasco - 2014-10-21 06:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OPINIA O DGP Z FORUM - polecam przeczytać wszystkie ku przestrodze.

"miałam okazję pracować w tej firmie.Niestety nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.Tak fatalnie zarządzanej firmy nie widziałam jeszcze na rynku,kontrakty na pograniczu opłacalności,brak umów o pracę a jeżeli już umowa to łączona z nie ozusowanym zleceniem.ZESTAW DYREKTORÓW TO BANDA NIEKOMPETENTNYCH DZIADKÓW LEŚNYCH, firma zatrzymała się w rozwoju.WYGLĄDA TO NA PRALNIE PIENIĘDZY.zysków brak,a kary za sprawowanie ochrony np na wybrzeżu 1800000 to nie żart, taką karę otrzymali w kwietniu.Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, a nawet przestrzegam nie zatrudniajcie się tam"
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-21 07:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nikt nie przejdzie do DGP to nie dają rady obłozyć Sośnica Makoszowy
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tak zwane państwo polskie zafundowało nam takie warunki przetargów, że liczy się tylko cena i nie jest ważne,że ludzie PRACUJĄ ZA 5 ZŁOTYCH NA GODZINĘ.
Przecież rząd się sam wyżywi.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od niedzieli weszły nowe przepisy dotyczące przetargów, ale jak to określił jeden z prezesów nie ma zamiaru zmieniać warunków bo jeszcze przypadkowo mógłby wygrać KOK.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo, ludzie nie będą mieli nic do stracenia i wtedy znów się zacznie palenie opon i protesty.
Rządzący powinni zrozumieć ze czas pańszczyzny się skończył, ludzie są bardziej świadomi,a jak ludzie nie mają nic do stracenia to może być niebezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-10-21 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha,nie piszcie juz głupot o protestach jakimś paleniu opon bo dobrze wiemy że nic takiego nie nastąpi bo nikt niema jaj żeby coś takiego zorganizowac,taka jest prawda,TO JEST POCZĄTEK KOŃCA KOK-U i takie są realia
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 15:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 12:14:09]:
Możesz rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 15:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc o paleniu opon mam na myśli całą Polskę, a jeżeli chodzi o KOK to takiego
tworu już praktycznie nie ma.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 15:57:28]:
Mam na myśli Twoją wypowiedź na temat nowych przepisów.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 20:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według nowych przepisów należy wpisać do SIWS ze wszyscy pracownicy będą na umowę o pracę przynajmniej z najniższym wynagrodzeniem czy jakoś tak.
zdjecie uzytkownika
tato - 2014-10-22 10:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Wiesiek mówił, że przetargów nie będzie
no i co się stało czyżby Wiesiek nas oszu......ł
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-22 11:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesiek był od początku ustawiony z prezesami.
Ciekawe tylko co mu za to obiecali.
zdjecie uzytkownika
kolo/bolo - 2014-10-22 20:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie bój żabyJuż mu tam Kłysz załatwi jakąś posadkę w jakiejś radzie nadzorczej np.w KRach,cy cóś.
zdjecie uzytkownika
Ochrona - 2014-10-27 10:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie wypisujcie bzdur, i biadolenie, tylko po mału sie pakować , to jest koniec KOK . Nowa firma ma juz komplet ludzi i nie martwcie sie kto bedzie pracował ja powiem że nareszcie sie skonczy ten znienawidzony KOK i Ci psełdo dowodcy zmianowi i kierownicy ochrony samozwancy .PODZIEKOWANIA DLA PREZESA FIRMY ZE ZROBIŁ WŁASCIWY KROK W DOBRYM KIERUNKU.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-27 10:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram wyzej wpis ja tez tak uważam brawo !!!!!!
zdjecie uzytkownika
timon - 2014-10-27 11:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ochrona - 2014-10-27 10:21:17]:
jesli ty myślisz że w innych firmach będzie lepiej to zapewniam cie że tak nie będzie , zanim zaczołem pracę w KOK pracowałem w trzech firmach ochraniarskich między innymi w Dozorb..ie i wiem ze praca w kok u to jest pozytywny ewenement w tej branży który się już nie zdaży, wypłaty na czas, wmiare dobre zarobki jak na tą branże ,umowa o pracę ,socjalny paczki dla dzieci na mikołaja jesli twoim zdaniem to nie ważne - masz prawo dla mnie i wielu innych to bardzo ważne a kierownicy dowódcy że tacy czy owacy - jak wszędzie zebyście wiedzieli co się wyprawia w innych firmach jakie tam jest upadlanie ludzi nie zycze nikomu, jedyni jacy sa jako tako traktowani to z niepenosprawnością bo z nich są dodatkowe pieniądze ale reszta to dla nich szara masa A jesli chodzi o Dozorb brońcie się całymi siłami tylko nie ta firma ,miałe krutki epizot za nimi, nie życzę nikomu lepiej być na zasiłku i jeśc suchy chleb u nich nawet tego nie będzie .
zdjecie uzytkownika
Bart - 2014-10-27 12:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie.Na Staszicu w dozorbudzie tylko d-cy pracuja na umowe o prace za 9,40 za godz reszta umowa zlecenie a o mundurac,socjalu,wczasach pod grusza mozna zapomniec !!!
zdjecie uzytkownika
ochrona - 2014-10-27 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ale nikt wam nie karze pracowac w nowej firmie , kazdy ma prawo wyboru ,a jeszcze wam nie zaproponowali nawet, a wy juz wyjecie , z tego co wiadomo to maja juz pełen skład. Powodzenia ...
zdjecie uzytkownika
wrzeszcze - 2014-10-29 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarząd,Rada i związkowcy sami się wyżywią i ochronią.
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-30 15:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie na Knurowie pobili kobiete z ochrony a biuro chce to tuszowac ta firma to banda trzeba to zglosic bo wszystko zamiota pod dywan. Nie bojcie sie mowic jaka tam jest tyrania
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-10-31 01:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama - 2014-10-30 15:45:01]:
mama co ty (usunięte przez administratora) jak pobicie kogos mozna tuszowa zastanowiles(aes) sie nad tym co piszesz ??????????????
zdjecie uzytkownika
tata - 2014-10-31 07:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mama - 2014-10-30 15:45:01]:
mama jak jesteś tego pewna to to zgłoś a nie p... głupot!!!!
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-10-31 20:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mają cały skład ha ha dobre. Skąd takie info? Łaziennych i sprzątaczki muszą wysłać na szybki kurs, bo nikt nie chce u nich pracować. Opinia o tej firmie jest znana wszystkim. Z łaziennego zrobią kwalifikowanego pracownika ochrony i razem ze sprzątaczką zrobią konwój. Chciałbym, żeby ta firma zawarła umowę i pokazała przepaść jaką dzieli KOK i ją, zarówno pod względem jakości świadczonych usług, jak i warunków finansowych dla pracowników. Może wtedy oczy się otworzą Panom z KW SA, kiedy majątek kopalni będzie się rozpływał we mgle, bo pracownik na umowę zlecenie tylko jest obecny w pracy, do wykonywania obowiązków to on się za bardzo nie przyłoży. Płatność po 120 dniach, ludzie z czego ta firma zapłaci pracownikom, skoro będzie czekała 4 miesiące na przelew z KW SA??? Czego oczekujecie, cudów?
zdjecie uzytkownika
tata - 2014-11-01 07:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alex - 2014-10-31 20:30:13]:
Masz racje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x