Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
uuu - 2015-05-15 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Pokoju szef puszcza Serka do domu gdy ma 16godz, wszyscy wiedzą za co... Inni za niego robią, a kok płaci!
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-05-16 08:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uuu - 2015-05-15 15:23:41]:
Nie tylko Serka puszcza do domu,o Adasiu zapomniałeś ha ha,ten to juz bije wszelkie rekordy bezczelnosci i tak musi byc,i kok tez za to placi
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-16 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wam żal d... sciska
zdjecie uzytkownika
jooooooo - 2015-05-17 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam żal d..e sciska,ty gnoju co ty myslisz ze jestes kims lepszym,to ze wlazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazelinki i wszystko kapujesz,toczyni cie kims lepszym,żal na ciebie patzec a tym bardziej sluchac...... walllll sieeee
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-18 18:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy orze jak może :) Popatrzcie na siebie
zdjecie uzytkownika
Cieć - 2015-05-21 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oni - 2015-05-16 08:17:18]:
Nie wierzę własnym oczom! Co to za hasło że tak być musi?!?!! uuu i oni- jeśli jest tak jak mówicie to nie wiem dlaczego się z tym godzicie i nic nie zrobiliście żeby z tym skończyć.4
zdjecie uzytkownika
KoR - 2015-05-22 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała nadzieja w KRach
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-23 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka nadzieja?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-24 00:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian skąd Ty się urwałeś ?????????
zdjecie uzytkownika
przyszły przewodniczący - 2015-06-02 23:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie będzie można załozyć związki w KRach
zdjecie uzytkownika
on - 2015-06-07 19:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najmadrzejszy wymyslil ze zmiany na posterunkach bo tak jasnie hrabia sobie zarzyczyl,zapomnial tylko o jednym ze sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie raz bez zmiany do chaty,albo na malolaty bo inna normalna by smierdziela nie chciala,a zeby tego bylo malo to chodzi do jego moscia Ziarnika i kapuje wszystkich,każdy wie o kogo chodzi,radze uważac na tego PASOŻYTA.
zdjecie uzytkownika
Zibi - 2015-06-08 07:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-03-06 17:20:00]:
Taa.... miłosne pary chodzą w nocy na patrole 4 a w dzień miłosnice na posterunki ..i jest cacy , kazdy widzi , mruczy i cisza,,,,
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-06-08 15:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy poniedziałek i już się zaczyna: stary szef wraca na Makoszowy, nowy idzie na Sośnicę.
Oprócz tego będzie trochę zamieszania na Makoszowach, parę osób, w szczególności kobiety dostaną propozycję nie do odrzucenia.
Czyżby w KOKu zaczęły się roszady?
zdjecie uzytkownika
dachol - 2015-06-13 09:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę się ode mnie odwalić - nikogo tu nie obrażam i nie życzę sobie aby mnie przypisywano jakiekolwiek słowa
zdjecie uzytkownika
dachol - 2015-06-13 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KIKS A jak ci co nie pasi to powiedz mi w ryj a nie pisz ciulstw pod ksywką niewiadomo jaką - MASZ JAJA CZY AFE TO DAJ MI W RYJ A NIE PISZ PIERDUŁ
zdjecie uzytkownika
LIPOK - 2015-06-15 13:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dachol czym ty sie przejmujesz? Jakbys slyszol ostatnio co na mnie godaja ha ha glowa boli,trza miec wy....ne na to wszystko i tylo i uj..ac kapusi bo siedza z nami na posterunkach i sluchaja co godomy a potym zeby miec laby to kapują,przynajmi mnie kapują ha ha
zdjecie uzytkownika
Tadek 40 - 2015-06-15 16:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-06-08 15:01:28]:
Tu jest KOK nie IMPEL w implu się bzykają bo przychylność szefa mają.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-06-17 22:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem o tym i dlatego jestem u niej wypisalem sie z innych zwiazkow bo czasu nie mieli a Pani Helenka zawsze mila uprzejma i zyczliwa polecam
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-06-18 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak warto byc u P.Helenki super babka
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-21 18:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to portal poetycki
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-06-22 11:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cza­sami nie wys­tar­czą tylko
dob­re słowa
i naręcza oko­licznościowych kwiatów
by pięknie ra­zem być…

Cza­sami nie wys­tar­czy nawet
poświęca­nie czasu
na blis­kość i pocieszanie
w pochmur­ne dni…

Cza­sami nie wys­tar­czą też
wspólne ko­lac­je
przy akom­pa­niamen­cie muzyki
i w do­tyku ciał…

Cza­sami trze­ba za­kasać rękawy
zapomnieć
o przy­jem­nościach i pięknych chwilach
i do ciężkiej pra­cy iść…

Nie py­taj mnie więc, dlacze­go czasami
nie jes­tem romantyczny
i mam ta­kie szor­stkie dłonie
gdy cię dotykam…
zdjecie uzytkownika
Serek - 2015-06-22 16:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piękne wiersze, piękne sformułowania ale puknij się w głowę jeden z drugim po co to tyle razy wypisujesz to na stronie? Nie zaśmiecajcie jej bzdurnymi wpisami. Niedorozwinięci jesteście czy jak?
zdjecie uzytkownika
belfegor - 2015-06-22 21:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serek - 2015-06-22 16:59:12]:
zaczyna się gościowi pod deklem pier..... lić od tych ,,rynkowych " cen za pracę w ochronie majątku KW S.A.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-30 07:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I z okrętu już prawie wszyscy uciekli. Pozostał samotny Kapitan. Pewnie spocznie na dnie razem z okrętem.
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-07-01 10:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-06-30 07:13:14]:
Co masz na myśli?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
alert