Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zw.zawódowe - 2015-05-02 15:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może stanowisko tak,ale dożywocie związkowe i kasę już nie.Dlatego lepiej trzymać się posadki i za nic nie odpowiadać tylko jątrzyć i doić.
zdjecie uzytkownika
BMX - 2015-05-05 11:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedawczyki !!! Ale MANIFESTACJA !!! Dostaliście posadki za odwołanie?
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-05 21:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za ile? Lepiej nie wiedzieć...
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2015-05-05 23:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2015-04-30 16:20:00]:
Co potrafi Scorpion pokazała telewizja ze stadionu w Knurowie
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-05-06 10:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma Scorpion do KOK?
zdjecie uzytkownika
@ - 2015-05-06 11:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cytajcie dzisiaj w Telegazecie na TVP1 strona 144
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-05-07 10:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co to znaczy? Praca do 2017 a potem zaś niewiadoma?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-07 15:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2015-05-07 10:18:28]:
Potem przetargi, tak jak ostatnio.
zdjecie uzytkownika
alojz - 2015-05-07 16:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko że porozumienie dotyczy pracy w KW a ludzie z kopaln przechodzących do srk albo weglokoksu trafia na inne kopalnie albo na bruk.
zdjecie uzytkownika
niesław - 2015-05-07 22:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw ludzie,potem JA .
zdjecie uzytkownika
ochroniara - 2015-05-08 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ci idący do SRK i Węglokoksu średnio mają się z czego cieszyć. Sprawdzicie to za kilka miesięcy moi drodzy
zdjecie uzytkownika
brama I - 2015-05-08 17:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak na marginesie,czy czasem ten tow.Wiesław czinownik jedynie słusznego związku nie posiada już uprawnień emerytalnych?Ciekawe co na to jego zastępca watażka z Bitonia walczący z emerytami !
zdjecie uzytkownika
K-2 - 2015-05-09 08:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak źle i tak niedobrze. Akurat u mnie na oddziale wszyscy z ulgą odetchnęli. Schowanie się za monitorem zapewnia Wam komfort i anonimowość, ale jest Was niewielu. Ciekawe ilu z Was miałoby odwagę rzucić komuś prosto w twarz obelg, którymi beztrosko szafujecie w sieci. Dzięki "hejtingowi" siejecie nienawiść i w ten sposób rozładowujecie swoje frustracje. Nasz kraj przoduje w tych niechlubnych praktykach i niestety jesteście tego przykładem. Żenada.
zdjecie uzytkownika
Cieć - 2015-05-09 08:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Alojzy i ochroniaro! Skąd takie wnioski? Czyżby przynajmniej jedno z Was maczało w tym palce? Powiedzcie coś więcej, uchylcie rąbka tajemnicy.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-05-10 23:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nie koniec. Dalej trwają rozmowy.Wiesław trochę się rozpędził z opinią z porozumieniem do 2017 :)
zdjecie uzytkownika
efendi - 2015-05-11 20:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-05-01 18:18:43]:
Odwal się od emerytów policyjnych. Emeryt górniczy po każdym kwartale "przepracowanym" w ochronie zapierdala do ZUSu i podwyższa sobie emeryturę. Ci ludzie będą robić nawet za 3 zł/h. Emeryt policyjny płaci składki na ZUS bez prawa podwyższenia emerytury. Kto będzie pracował za takie stawki.
zdjecie uzytkownika
uuu - 2015-05-15 15:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Pokoju szef puszcza Serka do domu gdy ma 16godz, wszyscy wiedzą za co... Inni za niego robią, a kok płaci!
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-05-16 08:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uuu - 2015-05-15 15:23:41]:
Nie tylko Serka puszcza do domu,o Adasiu zapomniałeś ha ha,ten to juz bije wszelkie rekordy bezczelnosci i tak musi byc,i kok tez za to placi
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-16 20:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wam żal d... sciska
zdjecie uzytkownika
jooooooo - 2015-05-17 13:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam żal d..e sciska,ty gnoju co ty myslisz ze jestes kims lepszym,to ze wlazisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazelinki i wszystko kapujesz,toczyni cie kims lepszym,żal na ciebie patzec a tym bardziej sluchac...... walllll sieeee
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-18 18:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy orze jak może :) Popatrzcie na siebie
zdjecie uzytkownika
Cieć - 2015-05-21 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oni - 2015-05-16 08:17:18]:
Nie wierzę własnym oczom! Co to za hasło że tak być musi?!?!! uuu i oni- jeśli jest tak jak mówicie to nie wiem dlaczego się z tym godzicie i nic nie zrobiliście żeby z tym skończyć.4
zdjecie uzytkownika
KoR - 2015-05-22 21:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cała nadzieja w KRach
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-05-23 18:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka nadzieja?
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-05-24 00:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Damian skąd Ty się urwałeś ?????????
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
alert