Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ti - 2014-08-29 14:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O którą przewodniczącą ? O którą ? o tą co jej Darek T kupił za związkową kasę nowy samochód, o tą ?
zdjecie uzytkownika
kn - 2014-08-29 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w myslicie ktos mnie powolol na prezesa to musza sie rewanzowac a przy okazji jeszcze roz dziekuja (usunięte przez administratora)a innych mom gdzies a w szczegulnosci pracownikow KOK
zdjecie uzytkownika
bastez - 2014-08-31 13:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w szczegolnosci pisze sie przez ó - kreskowane tumanie :)
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-08-31 17:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bastez - 2014-08-31 13:17:22]:
Dokładnie Bastez przez "ó" a nie jak napisałeś przez "o" wiec....
zdjecie uzytkownika
Nk - 2014-09-01 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kn - 2014-08-29 18:46:04]:
A niech to pomarszczone pruchno przynajmiej ma fajne auto, w końcu sa naiwniacy którzy odejma sobie ostatnia kromke żeby dać składkę na autko. Kazdy korzysta tyle na ile mu inni pozwalaja.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-09-01 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu pokasowano wątki o Wiesku i żonie.
zdjecie uzytkownika
gk - 2014-09-02 06:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ti - 2014-08-29 14:45:09]:
a mi się tak podoba, że nawet dwa auta bym dał!
zdjecie uzytkownika
joni - 2014-09-02 06:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazdrośnice brak wam tego czegoś i nikt nas nie adoruje - Maszkary?
zdjecie uzytkownika
Si - 2014-09-02 10:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odwołali największego szkodnika w KOK u, Badzia, tego zielonego emeryta
Ile on kosztował jeden tylko Wojtasek wie
Ale ,ale chodzą słuchy, że szykują mu nową posadkę
Będzie jeszcze drożej
zdjecie uzytkownika
myśliwy - 2014-09-02 20:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjdzie kryska na Kazka i Wojtaska
zdjecie uzytkownika
pogromca myśliwego - 2014-09-04 07:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co na Ciebie nie przyjdzie kreska, a może już przyszła tylko jeszcze o tym nie wiesz
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-09-04 10:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tadek sradek - 2014-08-28 21:14:23]:
tadek,dawaj nazwiska,bo imiona nic mi nie dają
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-07 10:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytaj na stronie KOK nazwiska prezesów i rady nadzorczej i będzie odpowiedz
zdjecie uzytkownika
zdziwko - 2014-09-07 13:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm,ciekawe nazwiska.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-09 12:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
solidarność w KOK oszukuje pozostałe związki za chwile wyjdzie ten przekręt który dogadali z Kaziem i Radziem
bedzie smród az do Katowic
zdjecie uzytkownika
lady - 2014-09-09 20:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-09 12:02:21]:
w Katowicach od dawna wesoło na temat niektórych przedstawicieli(lek) związków kok-u i to nie tylko w KW ,ha,ha, ha mają z nas ubaw.
A tak swoją drogą ciekawe jaki smród masz na myśli.
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-09-11 16:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Solidarność niby oszukuje ? Te wszystkie związki na powązki ! W tej chwili obcinają nam mocno stawki w KR. Jeszcze chwila i zarobek będzie podobny jak na markecie. Za 20 roboczych i 14 nockach otrzymałem w KOK-u 1268 zł pensji...
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2014-09-11 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOK sugeruje napisanie prośby o zwolnienie z pracy za porozumieniem stron a w zamian oferuje zatrudnienie umowy zlecenia za 7 złotych netto bez żadnych praw - powód oszczędność na emerytach
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-09-13 09:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne emeryci zawsze są pokrzywdzeni.Emerytury po 3000 i jeszcze im malo.Nie rozumienie ze zabieranie nam prace ze zanizacie stawki.Tak się na pracowaliście na kopalniach to sobie odpocznijcie.Dajcie pracować młodym.Umowa zlecenie dla was jest taka zła przecież macie emerytury.
zdjecie uzytkownika
" tt" - 2014-09-14 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieiek na emeryturę !
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-09-15 06:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prorocy byli zgodni: Koniec KOK-u mniej więcej w 2015 roku. Prorocy i jasnowidzowie ostrzegali już setki lat temu, że podobne wydarzenia zwiastują przetargi, a zmarły ojciec Klimuszko zapowiadał, że ważną rolę odegra Wiesiek. Okazuje się że Nostradamus przewidział koniec KOK-u perfekcyjnie. Czy ale napewno ????
zdjecie uzytkownika
rok - 2014-09-17 06:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co macie pietra, fajnie się brało kase za nic. W nowej pracy trzeba będzie się wysilać żeby zarobić trochę grosza. Oczywiście jak ją znajdziecie. Smród niekompetencji za wami podąża drogie nic nie warte przyjmowane po znajomości figuranty..
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-17 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez Badka Kazek i Wijasek sie tracą.
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2014-09-22 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [" tt" - 2014-09-14 20:59:22]:
Nie każdy emeryt ma 3000 złotych a prawo do pracy ma każdy obywatel Polski wg. Konstytucji - zleceń nie powinno być tylko godne zatrudnienie dla każdego na umowę o pracę a poza tym zwalniają emerytów a potem młodych no bo skoro się da to dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
paprykasz - 2014-09-22 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tu w KOKu dożyc do emerytury
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x