Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ado - 2015-03-08 02:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę,że wkońcu parę osób odwarzyło się napisać o ONF13.Szkoda że tak pózno,tego króla jak go nazywacie to powinni dawno w kajdanach wyprowadzić,za te przekrety co robił na Knurowie,i paru jego wiernych poddanych również.Najgorsz to jest to że dalej będą kombinacje i ta banda dalej będzie kombinować.Nikt się tym nie chce zainteresować?ktoś ponad nami?dziwne?nikomu nie zależy na tym żeby na Knurowie było dobrze i tyle.Mieli mają i będą mieli to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikogo to nie obchodzi,liczy się tylko czyjaś kieszeń oby była zapełniona kasą.Gdy były dowody na te krętactwa to ludzie za póżno zareagowali,i niestety nic się nie dało zrobić.Już wtedy by siedzieli za to co robili i teraz nie było by tych problemów a tak niestety dalej będzie tam tak jak było dopóki nie wpadną na gorącym uczynku to ich nie ruszą.Niestety świadków też już nie ma pozbyli się ich dawno z Knurowa bo takie tam panują zwyczaje kto mówi prawde lub się wychyla idzie do ostrzału.Teraz widać kto tam został.Ludzie którzy odeszli naprawdę mieli Jaja i to się chwali a ta reszta no cóż?uważam że nie poradzili by sobie nigdzie indziej bo tu maja wsparcie swego Króla a na innych oddziałach niestety luzy by się skończyły.Jednak gdy Królowi zacznie sie palic grunt pod nogami To Was oleje sikiem prostym Dworzanie i sam na swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie patrzył a Wy zostaniecie na lodzie.Co do dowódców no cóz gdzie sobie takie ciepłe posadki znajdą?no gdzie?jak to oprócz tej roboty nigdy nic innego nie robił? więc gdzie taki nieudacznik jeden z drugim pójdzie? dlatego zostali i tyle?ofermy które poza lizaniem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swojemu szefowi nic innego nie umieja.To wy rozgłaszacie taką złą opinię,ludziom którzy mieli rozum i poszli z KoKiem,bo kto inny?a jak robiliście z ludzmi których pozbywaliście się sami zanim osoba była przeniesiona to już na innych odziałach rozsiewaliście o nich plotki żeby jej zaszkodzić.Co robiliście z ludzmi którzy przyjmowali się do pracy i przynosili SV i zdjęcia swoje.Te osoby jeszcze nawet nie opuściły terenu kopalni a wy już na komórkach mieliście ich zdjęcia zrobione i komentowaliście i łatkę przyszywaliście tym ludziom.Na ps.2 to się działo i kierownik doskonale o tym wiedział.Co do pani Paprotki to Wy chcieliście z niej idiotkę zrobić,przeszkadzała wam bo mówiła wam w oczy co się dzieje na Knurowie.5 lat tam pracowała i co nie dostała umowy na stałe tak jak inni.Dlatego że prawdę mówiła i nie pasowało to kierownikowi,oraz niektórym osobą.Oczernialiście tę kobietę tak samo jak Jadzię.Dobrze że wszedł Impel ja znam tę firmę,dopiero wam się zacznie układać jak już nie macie stawki na umowach to na dzień dzisiejszy już wam się zaczyna eldorado.Kierownik pewnie stawkę ma ale was ludzie ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie myśli o nikim z was.Takrze to co was czeka to nic miłego a dopóki będziecie potrzebni Królowi to wam będzie słodził i głupoty pociskał a jak już zostaniecie zbędni to wam w dupsko kopniaka podaruje i to będzie Was koniec bo ci co odeszli zawsze sobie poradzą bo już się zaklimatyzują na innych oddziałach i ludzie ich poznają a Wy nieudaczniki posracie się gdy przyjdzie Knurów opuścić bez PANA swego i WłADCE jego Amen
zdjecie uzytkownika
kosa - 2015-03-08 03:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla zapracowanych koleżanek z KOK-u.
Skoro tak obszernie opisujecie sytuację na innych oddziałach, to może słów kilka o ONF-10- tu dopiero jest ostra jazda. Niedawno powrócił do pracy "syn marnotrawny" KOK, znakomity dowódca, Krzysztof Pa..ąk ciekawe komu i jak głęboko wlazł w d..pę, że może być dowódcą mając zakaz dostępu do broni?! Kto go tak chroni? Odpowiedź jest prosta- Marek Rad......ski pod patronatem szefa szefów Pę....li. Ta klika może wszystko, pracowników za mniejsze przewinienia zwalniano z pracy a pijaka bez ambicji i honoru chroni się i powierza stanowisko dowódcy. Powróciła też do pracy po długiej nieobecności "jaśnie panująca" ( czytaj: pociągająca za sznurki) blond gwiazda z Wodzisławia, największy du......właz i kapuś w KOK-u- Weronika D....j. Wesoło jest, towarzystwo wzajemnej adoracji i wspólnych zainteresowań alkoholowo- seksualnych znowu razem. Jak się dobrze obciąga stare fi...ty to można wszystko załatwić, nawet jak się jest nieukiem po podstawówce.
Nie łudźcie się, bo dni KOK-u są i tak policzone, szkoda tego zachodu przy włażeniu w d...ę szefom oni i tak będą ratować swoją skórę. Przyzwyczajajcie się do niskich stawek i umów na zlecenie bez socjalu, bo tak pracuje większość "ochroniarzy" w tym zasr......ym PO-wskim kraju, w innych firmach robią z ludzi "białych murzynów" i zapier......ją za 5 zł na godzinę (wersja optymistyczna)KOK to jedno wielkie szambo, na którego wierzchu pływa zepsute do szpiku gów....ne kierownictwo, to firma bez przyszłości, firma kolesi i cwaniaków a każdego porządnego i uczciwego, mającego własne zdanie i nie wdającego się w "układy" wykończą w białych rękawiczkach.
zdjecie uzytkownika
ZAJĄCZEK WIELKANOCNY - 2015-03-08 11:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
leon,do piesków szefa nie ma tutaj miejsca na tym forum,bo na pewno jesteś jednym z nich.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-08 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inteligencji zero ci co to opisują chyba zal im ze ich nikt nie chce ale kto takiego oszołoma zechce
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-03-09 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [graver - 2015-03-08 00:29:11]:
Przepiękne życzenia. Prawdziwa perełka wśród tych obrzydliwych wpisów.Aż sobie ten wierszyk wydrukuję. W imieniu swoim i koleżanek z KOK-u serdeczne dzięki.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-03-09 22:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w koku jeszcze jako tako było a teraz jak wszedł impel to jest sam gnoj, nie ma ludzi cały czas ktoś do pracy nie przychodzi No ale cóż nic dziwnego pracować i nie wiedzieć za ile wszyscy powinni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą robotą
zdjecie uzytkownika
o-n-a - 2015-03-10 00:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli Impel to nie taki miód? Słyszałam, że umowy głównie śmieciówki? A stawki jakie? Pewnie 6-7 zł/h?
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-10 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o-n-a - 2015-03-10 00:49:47]:
Przynajmniej mają więcej dniówek
zdjecie uzytkownika
Bonifacy tytan pracy - 2015-03-12 13:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to dziwnego, że w kopalnianej ochronie chodzi się w syfie? Taka specyfika pracy. Gorzej, że KOK się sypie, a pozostanie w ochronie, równa się dziś pracy na śmiesznych umowach, za jeszcze śmieszniejsze stawki. Powoli 'ochroniarz' staje się zawodem na dorobienie dla emerytów, a nie pracą dla człowieka, który musi z pensji utrzymać rodzinę.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-12 16:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonifacy tytan pracy - 2015-03-12 13:44:20]:
Ale w Knurowie te gwiazdy nie chodziły po błocie twierdziły że w ochronie zęby zjadły i od patroli są byle głupki a one są w Kadrze.
zdjecie uzytkownika
wesołek - 2015-03-12 23:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
„Działania kontrolne w tym zakresie zostaną wzmocnione kampanią informacyjną i edukacyjną PIP »Zanim podejmiesz pracę«, którą skierujemy do pracowników i osób rozpoczynających pracę. Jej celem jest upowszechnianie wiedzy o przepisach regulujących zasady zatrudnienia”

O! Teraz taki delikwent szukajacy pracy, uświadomiony i wyedukowany przez PiP będzie mógł w twarz rzucić zatrudniającemu- znam swoje prawa drogi panie! I dumnym krokiem pójść na bezrobocie albo do następnego takiego samego krętacza. Propaganda dla głupiego.
zdjecie uzytkownika
honor - 2015-03-14 21:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mili ludzie, pracujecie w służbach mundurowych(...) jakie by nie były zachowajcie odrobinę godności. pracowaliście tyle lat w takim szambie i nie przeszkadzało wam to, nagle się skończyło i wielkie halo jest inna firma a szambo zostało mało tego dyktuje warunki ,,na co se pozwalamy to, to mamy'' więc skulcie ogonki i do impe.....ka na smieciówki za piątaczka
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-15 20:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aniu masz racje bo na ONF 13 panami się czuli i tylko po budach się snuli .a potem świeży i wypoczęci pracowali w banku lub na Wodociągach uśmiechnięci .
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-16 09:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-15 20:09:38]:
kochany Tadziu zapomniałeś, że bierzesz tabletki
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-16 12:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-03-16 09:02:56]:
Widzę, że brak argumentów.
zdjecie uzytkownika
honor - 2015-03-19 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mili ludzie, pracujecie w służbach mundurowych(...) jakie by nie były zachowajcie odrobinę godności. pracowaliście tyle lat w takim szambie i nie przeszkadzało wam to, nagle się skończyło i wielkie halo jest inna firma a szambo zostało mało tego dyktuje warunki ,,na co se pozwalamy to, to mamy'' więc skulcie ogonki i do impe.....ka na smieciówki za piątaczka
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-03-19 16:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bolo, weź się (usunięte przez administratora)w łeb
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-19 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-16 12:37:17]:
argumenty mam , bo pracowałem, na ONF13 i taki Tadziu pierdzieli smuty
zdjecie uzytkownika
vist - 2015-03-21 12:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-16 12:37:17]:
Na Sosnicy male poruszenie pewnej Ani odebrano dowodzenie,jest tez Aniu wiadomosc mila ,tak jak gwiazdy bedziesz w gumofilcach na mułach od dzisiejszej nocki chodziła.
zdjecie uzytkownika
vist - 2015-03-21 15:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze Aniu ze nerwy puszczaja ,najwyzszy czas by lekarz sie Toba zajał,zamiast w stołek pierdzenie szykuje sie porzadne w patrolu chodzenie,bedziesz tez mogła zjesc zęby na ochronie ,bez zadnej zadry bedziesz sie mogla nawet zapisac do kadry
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-22 07:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [vist - 2015-03-21 12:21:22]:
A mi bardzo szkoda Gienia bo na Knurowie dowódcy nadal czekoladki od Serca za miłosny patrol dostają .A na Sośnicy z biednego Gienia z powodu czekoladek się wyśmiewają.
zdjecie uzytkownika
Sośnica - 2015-03-22 11:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-22 07:34:44]:
A mi i innym na Sośnicy nie jest go szkoda.
Tutaj bowiem nauczyliśmy się uczciwie pracować, a nie dziobać.
Cały czas gramy bowiem w otwarte karty i robimy co do nas należy.
I najlepiej na tym wychodzimy w całym KOK-u

zdjecie uzytkownika
foka - 2015-03-22 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czym tak macie lepiej w tym calym koku z tego zetelnego niby pracowania,posluchamy wszyscy co masz na mysli!!
zdjecie uzytkownika
Stańczyk - 2015-03-23 11:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graver - 2015-03-01 17:29:34]:
Ja Cię -Grawer-z dużej litery Cię piszę boś zasłużył.Aleś dowalił do pieca że aż miło poczytać,a na dodatek dym biały jak na konklawe.Bardzo bym chciała Cię poznać ,a tymczasem szacunek za styl i wnikliwą obserwację. Poza tym trochę poprawiłeś moja opinię o ochroniarzach. Są wśród nich ludzie inteligentni jak widać ,choć to prawdziwy "grzybek w barszczu ". Trochę Ci kolego słodzę ,no ale cóż,wywarłeś na mnie miłe wrażenie.Skarżą się wszyscy na pracę w ochronie,ale prawda jest taka-wszystkiemu winna jest góra ,czyli prezesi i kierownicy.Wiadomo ,przykład idzie z góry,gdyby oni nie kłamali i nie manipulowali ,to i te marne kierowniczyny na obiektach się nie ośmielili .A pierwsza i podstawowa zasada zostania kierownikiem na obiekcie,a także dowódcą ,to jest zdolność do manipulacji i dupo-włażenia.Zero honoru i ambicji.Każdy mówi to czego od niego oczekuje jego przełożony. Znam już dużo KOK-owskich obiektów i zaręczam ze nie spotkałam ani jednego honorowego kierownika. Wszyscy tylko własnych interesów pilnują i interesów swoich znajomków.Zwykły pracownik który nie wchodzi w żadne układy jest nikim i prędzej czy później go psychicznie wykończą .Cóż ,po wielu wielu latach pracy w ochronie stwierdzam że to nie jest praca dla uczciwych.To nie jest praca dla prawomyślnych. To praca dla kombinatorów i spekulantów ,tylko tacy tam pływają na powierzchni.Honor i uczciwość są zbyt ciężkie i idą na dno.Tak to już jest w przyrodzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na powierzchni.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
MALY - 2015-03-26 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sprawuje sie Jagna z Marcela?czyzby usiadla na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie