Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2014-09-11 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KOK sugeruje napisanie prośby o zwolnienie z pracy za porozumieniem stron a w zamian oferuje zatrudnienie umowy zlecenia za 7 złotych netto bez żadnych praw - powód oszczędność na emerytach
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-09-13 09:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jasne emeryci zawsze są pokrzywdzeni.Emerytury po 3000 i jeszcze im malo.Nie rozumienie ze zabieranie nam prace ze zanizacie stawki.Tak się na pracowaliście na kopalniach to sobie odpocznijcie.Dajcie pracować młodym.Umowa zlecenie dla was jest taka zła przecież macie emerytury.
zdjecie uzytkownika
" tt" - 2014-09-14 20:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wieiek na emeryturę !
zdjecie uzytkownika
Prorok - 2014-09-15 06:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prorocy byli zgodni: Koniec KOK-u mniej więcej w 2015 roku. Prorocy i jasnowidzowie ostrzegali już setki lat temu, że podobne wydarzenia zwiastują przetargi, a zmarły ojciec Klimuszko zapowiadał, że ważną rolę odegra Wiesiek. Okazuje się że Nostradamus przewidział koniec KOK-u perfekcyjnie. Czy ale napewno ????
zdjecie uzytkownika
rok - 2014-09-17 06:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co macie pietra, fajnie się brało kase za nic. W nowej pracy trzeba będzie się wysilać żeby zarobić trochę grosza. Oczywiście jak ją znajdziecie. Smród niekompetencji za wami podąża drogie nic nie warte przyjmowane po znajomości figuranty..
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-17 11:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez Badka Kazek i Wijasek sie tracą.
zdjecie uzytkownika
Rozczarowany - 2014-09-22 18:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [" tt" - 2014-09-14 20:59:22]:
Nie każdy emeryt ma 3000 złotych a prawo do pracy ma każdy obywatel Polski wg. Konstytucji - zleceń nie powinno być tylko godne zatrudnienie dla każdego na umowę o pracę a poza tym zwalniają emerytów a potem młodych no bo skoro się da to dlaczego nie?
zdjecie uzytkownika
paprykasz - 2014-09-22 20:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tu w KOKu dożyc do emerytury
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-09-24 08:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-09-13 09:31:16]:
Zgadzam sie z toba w zupelnosci,emeryci na ogrodki lub wnuki nianczyc a nie zabierac robote ludzia ktorzy ja potrzebuja,zauwarzcie ze u nas pracuja przewaznie byli gornicy lub policjanci no i paru wojskowych a to znaczy ze ex gornicy sie na dole nie przeoracowali na to wychodzi kazdy z nicz ma bryke wypasiona(to nie jest zazdrosc tylko fakt)i jeszcze jakby umieki to pol zakladu by wyniesli,i co jak KOK upadnie? Oni to maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a my na bruk,ex policjanci natomiast to jeszcze mlodzi ludzie srednio po czterdziesce no i to samo,my na bruk a oni beda mieli,a jesli chodzi o ex wojskowych to przewaznie stare dziady z komunistycznym mysleniem i nastawieniem,tyle w tym temacie.Sorry za bledy.
zdjecie uzytkownika
Do tt - 2014-09-24 17:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sekretarka prezesa jeździ bryka , bo jej chop emeryt dorabia w KOKu
zdjecie uzytkownika
odido - 2014-09-24 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka.KOK to taka rodzinna firma
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-09-28 22:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powinniśmy brać przy klad z górników z Kazimierza-Juliusza,tyle ze nie ma wsparcia od nikogo,a zalogi się po prostu boja i nic z tego nie bedzie:-(
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-30 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W KRach robi sie nieciekawie.
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-10-02 09:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co robi się nieciekawie ? Mieli obciąć stawki a zostawili. W KOKu biorą 5% z 10 % premii.
zdjecie uzytkownika
tor - 2014-10-19 23:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, a podobno Konsorcjum Ochrony Kopalń jest niekwestionowanym regionalnym liderem w sektorze usług świadczonych przez kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej. Obszar działania Spółki obejmuje Aglomerację Śląską, Podbeskidzie, północno-zachodnią Małopolskę oraz okręg rybnicki. Jak napisali na swojej stronie w chwili obecnej zatrudniają ok. 1500 osób z czego ponad tysiąc wpisanych jest na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej oraz na listę kwalifikowanych pracowników zabezpieczenia technicznego.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-20 20:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tor - 2014-10-19 23:01:58]:
Taki z nich lider, że sprzedali dzisiaj Sośnice-Makoszowy firmie DGP ;-(
zdjecie uzytkownika
Jasco - 2014-10-21 06:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OPINIA O DGP Z FORUM - polecam przeczytać wszystkie ku przestrodze.

"miałam okazję pracować w tej firmie.Niestety nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.Tak fatalnie zarządzanej firmy nie widziałam jeszcze na rynku,kontrakty na pograniczu opłacalności,brak umów o pracę a jeżeli już umowa to łączona z nie ozusowanym zleceniem.ZESTAW DYREKTORÓW TO BANDA NIEKOMPETENTNYCH DZIADKÓW LEŚNYCH, firma zatrzymała się w rozwoju.WYGLĄDA TO NA PRALNIE PIENIĘDZY.zysków brak,a kary za sprawowanie ochrony np na wybrzeżu 1800000 to nie żart, taką karę otrzymali w kwietniu.Nikomu nie polecam pracy w tej firmie, a nawet przestrzegam nie zatrudniajcie się tam"
zdjecie uzytkownika
Kazik - 2014-10-21 07:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nikt nie przejdzie do DGP to nie dają rady obłozyć Sośnica Makoszowy
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tak zwane państwo polskie zafundowało nam takie warunki przetargów, że liczy się tylko cena i nie jest ważne,że ludzie PRACUJĄ ZA 5 ZŁOTYCH NA GODZINĘ.
Przecież rząd się sam wyżywi.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od niedzieli weszły nowe przepisy dotyczące przetargów, ale jak to określił jeden z prezesów nie ma zamiaru zmieniać warunków bo jeszcze przypadkowo mógłby wygrać KOK.
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 12:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo, ludzie nie będą mieli nic do stracenia i wtedy znów się zacznie palenie opon i protesty.
Rządzący powinni zrozumieć ze czas pańszczyzny się skończył, ludzie są bardziej świadomi,a jak ludzie nie mają nic do stracenia to może być niebezpiecznie.
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-10-21 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha,nie piszcie juz głupot o protestach jakimś paleniu opon bo dobrze wiemy że nic takiego nie nastąpi bo nikt niema jaj żeby coś takiego zorganizowac,taka jest prawda,TO JEST POCZĄTEK KOŃCA KOK-U i takie są realia
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 15:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 12:14:09]:
Możesz rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-10-21 15:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc o paleniu opon mam na myśli całą Polskę, a jeżeli chodzi o KOK to takiego
tworu już praktycznie nie ma.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-21 18:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-10-21 15:57:28]:
Mam na myśli Twoją wypowiedź na temat nowych przepisów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x