Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LIPOK - 2015-07-04 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pozatym pajacu jak bys wiedziol to jo nie pija ha ha i tu sie som albo SAMA siebie osmieszosz i patrz sie swoji nowy roboty co zas cie z ni za wałki nie zwolniom ha ha,ty tyle:-)
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-04 09:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I z okrętu już prawie wszyscy uciekli. Pozostał samotny Kapitan. Pewnie spocznie na dnie razem z okrętem.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-07-04 09:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oznaczo koniec niech ktoś zroni jakiś ruch bo nam wszystko weznom. Prezes nas zostawioł
zdjecie uzytkownika
widuch - 2015-07-04 10:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PISZCIE MATOŁY PISZCIE A NIEDUGO WYJDZIE KTO JEST KIM WNIOSEK WPŁYNOŁ O TO DO PREZESA
zdjecie uzytkownika
noc - 2015-07-04 14:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nareszcie zrobią z tym porzadek bo daremni ludzie bez honoru tu piszą bzdury nie wiedza co to za strona i po co słuzy widac ze zamiast zajac sie robota to głupoty pisza
zdjecie uzytkownika
Damian - 2015-07-04 16:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CI CO SIE TU UDZIELAJA TO MAJĄ TZW.CALKOWITY BRAK KOMOREK MUZGOWYCH
zdjecie uzytkownika
TORN - 2015-07-04 21:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to ty masz komórek za dużo,tyle że w ten upał ci się ugotowały.
zdjecie uzytkownika
noc - 2015-07-05 10:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje TORN widać że to Tobie ich brakuje
zdjecie uzytkownika
TORN - 2015-07-05 10:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i miałem racje, mózg ci sie ugotował z gorąca, ale mi ciebie żal:-)
zdjecie uzytkownika
Tom - 2015-07-05 11:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyjaja te wasze gługoty te wypociny Ci na Lompy i nie ma sie co dziwic ze sobie podwyzki daja a nam za niedlugo oprocz tej premi to stawki zabiora bo widza ze glupi ochraniarz jest zdolny do pisania bzdur. Wezcie sie do roboty glupki
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-06 15:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś potwierdza nowe zarządzenie kompanii węglowej w sprawie kontroli samochodów wyj/wje na teren chronionych przez nas kopalń?
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-07-06 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak.To jest nowe zarządzenie jak również dotyczy pieszych
zdjecie uzytkownika
robi - 2015-07-06 23:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W koku jesr najwiecej milosnych par jakuch dotad widzialem niooo cóż jak szefostwo na to pozwala....
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-07 09:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2015-07-06 21:20:23]:
Pieszych? cos więcej napiszesz?
Przecież wchodzacych też się sprawdza.
zdjecie uzytkownika
maxi - 2015-07-07 19:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje robi w tej ochronie 75% par razem posterunki brak slow nooo ale w sumie jakie szefostwo tacy pracownicy haha
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-07-08 14:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co z tego że są pary????? To jakies przestępstwo albo to zakazane jest???? Obgadujecie na tym forum każdy każdego a fakty są takie że albo piszecie to bo kogoś nie lubicie albo z jakieś zazdrości nie zdawając sobie sprawy z tego że oczerniacie swoich kolegów i koleżanki z którymi pracujecie i często rozmawiacie,śmiejecie się itd,a za plecami tych samych ludzi obgadujecie,czy to jest wporządku? Sami sobie na to odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-07-08 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maxi ma rację w pracy wszyscy powinni byc kraktowani na rowno. zadnych par nie powinno byc na zmianach. spotkajcie sie po pracy najlepsze ze kazda z osob ma meza czy zone istny cyrk w tym koku
zdjecie uzytkownika
pako - 2015-07-13 14:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tys jest gupi !!!!!!!! Ci.l ie cwelu obchodzi co kto robi,jak ci zal to se znajdz facete by cie przedymal gmoju......
zdjecie uzytkownika
pycia - 2015-07-13 18:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to Konsorcjum Ochrony Kopalń oferuje dosyć dobre warunki pracy z w miarę dobrym klimatem i atmosferą (oprócz tej sprawy z parą). Niestety nie ma ofert pracy na żadne ze stanowisk w portalach internetowych dotyczących szukania pracy. Ale może warto samemu się zjawić w siedzibie firmy i dopytać czy nie będzie czegoś w przyszłości
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-07-13 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pycia - 2015-07-13 18:39:15]:
Masz racje. Jeśli chodzi o rynek firm ochroniarskich to KOK ma dobre warunki pracy i socjal też niczego sobie.Jeśli chodzi atmosferę to różnie bywa. Ale wszędzie są ludzie i "ludzie", każdemu nie dogodzisz. Pracuje już kilka lat w KOK-u i jak na razie jest dobrze pomimo ostatnich zawirowań z KW SA
zdjecie uzytkownika
hejta - 2015-07-14 18:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
0,30 zeta za pochwalny wpis to trochę mało.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-07-15 22:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejta - 2015-07-14 18:05:02]:
Pochwalny wpis ok i jak najbardziej aktualny (nie podcinaj) Zwykły Pracownik wyraźnie napisał"jeśli chodzi o rynek firm ochroniarskich".
zdjecie uzytkownika
brama I - 2015-08-02 13:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dobrze,admin wycina wszystko
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-08-02 21:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn. Cenzura
zdjecie uzytkownika
www.prawda.5x.pl - 2015-08-03 10:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przebieg rekrutacji: zachecam do posluchania jakie grozby otrzymalem od przelozonego... mam telefon z opcja nagrywania kazdej rozmowy w telefonie, umiesilem wszystko na serwisie gdzie nie usuna tego nagrania, pozdrawiam kierownika, jutro sie widzimy , www.prawda.5x.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
alert