Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-03-09 09:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [graver - 2015-03-08 00:29:11]:
Przepiękne życzenia. Prawdziwa perełka wśród tych obrzydliwych wpisów.Aż sobie ten wierszyk wydrukuję. W imieniu swoim i koleżanek z KOK-u serdeczne dzięki.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-03-09 22:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w koku jeszcze jako tako było a teraz jak wszedł impel to jest sam gnoj, nie ma ludzi cały czas ktoś do pracy nie przychodzi No ale cóż nic dziwnego pracować i nie wiedzieć za ile wszyscy powinni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą robotą
zdjecie uzytkownika
o-n-a - 2015-03-10 00:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli Impel to nie taki miód? Słyszałam, że umowy głównie śmieciówki? A stawki jakie? Pewnie 6-7 zł/h?
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-10 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o-n-a - 2015-03-10 00:49:47]:
Przynajmniej mają więcej dniówek
zdjecie uzytkownika
Bonifacy tytan pracy - 2015-03-12 13:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to dziwnego, że w kopalnianej ochronie chodzi się w syfie? Taka specyfika pracy. Gorzej, że KOK się sypie, a pozostanie w ochronie, równa się dziś pracy na śmiesznych umowach, za jeszcze śmieszniejsze stawki. Powoli 'ochroniarz' staje się zawodem na dorobienie dla emerytów, a nie pracą dla człowieka, który musi z pensji utrzymać rodzinę.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-12 16:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bonifacy tytan pracy - 2015-03-12 13:44:20]:
Ale w Knurowie te gwiazdy nie chodziły po błocie twierdziły że w ochronie zęby zjadły i od patroli są byle głupki a one są w Kadrze.
zdjecie uzytkownika
wesołek - 2015-03-12 23:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
„Działania kontrolne w tym zakresie zostaną wzmocnione kampanią informacyjną i edukacyjną PIP »Zanim podejmiesz pracę«, którą skierujemy do pracowników i osób rozpoczynających pracę. Jej celem jest upowszechnianie wiedzy o przepisach regulujących zasady zatrudnienia”

O! Teraz taki delikwent szukajacy pracy, uświadomiony i wyedukowany przez PiP będzie mógł w twarz rzucić zatrudniającemu- znam swoje prawa drogi panie! I dumnym krokiem pójść na bezrobocie albo do następnego takiego samego krętacza. Propaganda dla głupiego.
zdjecie uzytkownika
honor - 2015-03-14 21:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mili ludzie, pracujecie w służbach mundurowych(...) jakie by nie były zachowajcie odrobinę godności. pracowaliście tyle lat w takim szambie i nie przeszkadzało wam to, nagle się skończyło i wielkie halo jest inna firma a szambo zostało mało tego dyktuje warunki ,,na co se pozwalamy to, to mamy'' więc skulcie ogonki i do impe.....ka na smieciówki za piątaczka
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-15 20:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aniu masz racje bo na ONF 13 panami się czuli i tylko po budach się snuli .a potem świeży i wypoczęci pracowali w banku lub na Wodociągach uśmiechnięci .
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-16 09:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-15 20:09:38]:
kochany Tadziu zapomniałeś, że bierzesz tabletki
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-16 12:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2015-03-16 09:02:56]:
Widzę, że brak argumentów.
zdjecie uzytkownika
honor - 2015-03-19 13:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mili ludzie, pracujecie w służbach mundurowych(...) jakie by nie były zachowajcie odrobinę godności. pracowaliście tyle lat w takim szambie i nie przeszkadzało wam to, nagle się skończyło i wielkie halo jest inna firma a szambo zostało mało tego dyktuje warunki ,,na co se pozwalamy to, to mamy'' więc skulcie ogonki i do impe.....ka na smieciówki za piątaczka
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-03-19 16:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bolo, weź się (usunięte przez administratora)w łeb
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-03-19 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-16 12:37:17]:
argumenty mam , bo pracowałem, na ONF13 i taki Tadziu pierdzieli smuty
zdjecie uzytkownika
vist - 2015-03-21 12:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2015-03-16 12:37:17]:
Na Sosnicy male poruszenie pewnej Ani odebrano dowodzenie,jest tez Aniu wiadomosc mila ,tak jak gwiazdy bedziesz w gumofilcach na mułach od dzisiejszej nocki chodziła.
zdjecie uzytkownika
vist - 2015-03-21 15:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze Aniu ze nerwy puszczaja ,najwyzszy czas by lekarz sie Toba zajał,zamiast w stołek pierdzenie szykuje sie porzadne w patrolu chodzenie,bedziesz tez mogła zjesc zęby na ochronie ,bez zadnej zadry bedziesz sie mogla nawet zapisac do kadry
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-22 07:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [vist - 2015-03-21 12:21:22]:
A mi bardzo szkoda Gienia bo na Knurowie dowódcy nadal czekoladki od Serca za miłosny patrol dostają .A na Sośnicy z biednego Gienia z powodu czekoladek się wyśmiewają.
zdjecie uzytkownika
Sośnica - 2015-03-22 11:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-22 07:34:44]:
A mi i innym na Sośnicy nie jest go szkoda.
Tutaj bowiem nauczyliśmy się uczciwie pracować, a nie dziobać.
Cały czas gramy bowiem w otwarte karty i robimy co do nas należy.
I najlepiej na tym wychodzimy w całym KOK-u

zdjecie uzytkownika
foka - 2015-03-22 17:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z czym tak macie lepiej w tym calym koku z tego zetelnego niby pracowania,posluchamy wszyscy co masz na mysli!!
zdjecie uzytkownika
Stańczyk - 2015-03-23 11:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [graver - 2015-03-01 17:29:34]:
Ja Cię -Grawer-z dużej litery Cię piszę boś zasłużył.Aleś dowalił do pieca że aż miło poczytać,a na dodatek dym biały jak na konklawe.Bardzo bym chciała Cię poznać ,a tymczasem szacunek za styl i wnikliwą obserwację. Poza tym trochę poprawiłeś moja opinię o ochroniarzach. Są wśród nich ludzie inteligentni jak widać ,choć to prawdziwy "grzybek w barszczu ". Trochę Ci kolego słodzę ,no ale cóż,wywarłeś na mnie miłe wrażenie.Skarżą się wszyscy na pracę w ochronie,ale prawda jest taka-wszystkiemu winna jest góra ,czyli prezesi i kierownicy.Wiadomo ,przykład idzie z góry,gdyby oni nie kłamali i nie manipulowali ,to i te marne kierowniczyny na obiektach się nie ośmielili .A pierwsza i podstawowa zasada zostania kierownikiem na obiekcie,a także dowódcą ,to jest zdolność do manipulacji i dupo-włażenia.Zero honoru i ambicji.Każdy mówi to czego od niego oczekuje jego przełożony. Znam już dużo KOK-owskich obiektów i zaręczam ze nie spotkałam ani jednego honorowego kierownika. Wszyscy tylko własnych interesów pilnują i interesów swoich znajomków.Zwykły pracownik który nie wchodzi w żadne układy jest nikim i prędzej czy później go psychicznie wykończą .Cóż ,po wielu wielu latach pracy w ochronie stwierdzam że to nie jest praca dla uczciwych.To nie jest praca dla prawomyślnych. To praca dla kombinatorów i spekulantów ,tylko tacy tam pływają na powierzchni.Honor i uczciwość są zbyt ciężkie i idą na dno.Tak to już jest w przyrodzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze pływa na powierzchni.Pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
MALY - 2015-03-26 14:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam sprawuje sie Jagna z Marcela?czyzby usiadla na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
marsel - 2015-03-29 23:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gront to zdrowo żyć
zdjecie uzytkownika
gościu - 2015-03-30 22:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z paczkami i bonami na Święta
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-31 05:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim jest dzisiejszy ochroniarz? Osoba bez honoru i ambicji. Pracujacy za grosze na smieciówce. Niedorajda bojaca sie pracy. Nieudacznik.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-03-31 10:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-03-31 05:07:11]:
Czyli Ty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie