Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-07-08 14:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co z tego że są pary????? To jakies przestępstwo albo to zakazane jest???? Obgadujecie na tym forum każdy każdego a fakty są takie że albo piszecie to bo kogoś nie lubicie albo z jakieś zazdrości nie zdawając sobie sprawy z tego że oczerniacie swoich kolegów i koleżanki z którymi pracujecie i często rozmawiacie,śmiejecie się itd,a za plecami tych samych ludzi obgadujecie,czy to jest wporządku? Sami sobie na to odpowiedzcie.
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-07-08 19:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maxi ma rację w pracy wszyscy powinni byc kraktowani na rowno. zadnych par nie powinno byc na zmianach. spotkajcie sie po pracy najlepsze ze kazda z osob ma meza czy zone istny cyrk w tym koku
zdjecie uzytkownika
pako - 2015-07-13 14:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tys jest gupi !!!!!!!! Ci.l ie cwelu obchodzi co kto robi,jak ci zal to se znajdz facete by cie przedymal gmoju......
zdjecie uzytkownika
pycia - 2015-07-13 18:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to Konsorcjum Ochrony Kopalń oferuje dosyć dobre warunki pracy z w miarę dobrym klimatem i atmosferą (oprócz tej sprawy z parą). Niestety nie ma ofert pracy na żadne ze stanowisk w portalach internetowych dotyczących szukania pracy. Ale może warto samemu się zjawić w siedzibie firmy i dopytać czy nie będzie czegoś w przyszłości
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-07-13 19:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pycia - 2015-07-13 18:39:15]:
Masz racje. Jeśli chodzi o rynek firm ochroniarskich to KOK ma dobre warunki pracy i socjal też niczego sobie.Jeśli chodzi atmosferę to różnie bywa. Ale wszędzie są ludzie i "ludzie", każdemu nie dogodzisz. Pracuje już kilka lat w KOK-u i jak na razie jest dobrze pomimo ostatnich zawirowań z KW SA
zdjecie uzytkownika
hejta - 2015-07-14 18:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
0,30 zeta za pochwalny wpis to trochę mało.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-07-15 22:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejta - 2015-07-14 18:05:02]:
Pochwalny wpis ok i jak najbardziej aktualny (nie podcinaj) Zwykły Pracownik wyraźnie napisał"jeśli chodzi o rynek firm ochroniarskich".
zdjecie uzytkownika
brama I - 2015-08-02 13:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dobrze,admin wycina wszystko
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-08-02 21:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn. Cenzura
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-05 15:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że jak KOK wróci na Bolesław Śmiały to nie chcą nikogo ze starej załogi?????
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-08-06 08:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ator - 2015-08-05 15:36:30]:
Powodzenia w szukaniu nowej.
zdjecie uzytkownika
zak - 2015-08-08 13:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aja słyszałem że chcą tylko 12 starych i to tych co robią w KOK-u a reszta skorpion!!! Tylko dlaczego????!!! BYŁ PRZEKRĘT W PRZETARGU.Dyr. Kopalni idzie na EMERYTURĘ hahahahaha.CIEKAWE CZY TO PRAWDA???!!!
zdjecie uzytkownika
leos - 2015-08-08 17:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co zrobią pary na Knurowie ,jak tam wroci . KOK z nowy szef.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-09 08:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zak - 2015-08-08 13:06:18]:
A ja słyszałem, a ja słyszałam. Jest taka fajna zabawa dla dzieci "głuchy telefon" i właśnie w nią grasz :)
zdjecie uzytkownika
rozbawiony - 2015-08-11 18:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na pokoju szef zabronil brania jakich kolwiek urlopów w tym UŻ podając jakąś smieszną podstawe prawną , jestem ciekaw co zrobi jak sie PIP o tym dowie i jakis nasz brukowiec zalączyl bym fotke tego polecenia na pismie ale niewiem jak !!!!
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-13 14:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedno jest pewne KOK wraca na Bolesław Śmiały.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-08-15 08:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej będą pary jak jest i było w KOK .
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-08-15 21:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Bolek tak,ale za 14 zeta na godz.
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-16 12:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty bolo pracowałeś tam????Bo jak nie to się tam nie wybieraj.Bo są tacy co tam pracowali i chcą wrócić!!! 14zeta to se wyproś tam kaj robisz.I niy wkurwej ludzi.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 15:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
tiwi - 2015-08-17 15:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ślicznie wygląda Wiesiek R.w koszulce w kratkę w towarzystwie p.Beaty Szydło i przew.Kłysza przed kop.Brzeszcze
zdjecie uzytkownika
Iguś - 2015-08-18 12:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ator a co z tego, że są takie osoby, które tam pracowały i chcą wrócić.. Może te osoby zmieniły pracę z jakichś tam powodów, ale teraz żałują, bo jednak w Konsorcjum Ochrony było im zwyczajnie dobrze. Myślę, że to indywidualna sprawa każdego pracownika, co chce robić w swoim życiu i gdzie pracować..
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-19 12:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję dalej w KOK-u tylko teraz gdzie indziej z powodu przetargu PRZEGRANEGO. A mam najniższą stawkę.MNIE TEŻ SIĘ COŚ NALEŻY!!! A nie przyjdzie taki i żąda cudów.Kopnąć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takiego!!!!
zdjecie uzytkownika
kadry - 2015-08-19 19:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jalbyś cokolwiek wiecej potrafił niż kopac,to może nie musiałbyś harować za najniższą stawke.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 14:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ator - 2015-08-20 14:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kadry" Jo niy liża dup.A swoje robia i wszyscy to wiedzą.A KIEDY BYŁY PODWYRZKI CO!!! MOŻE W OSTATNIM ROKU. Jak próbowali bozbiyrać co sie dało!!! niy mondruj KADRY!!
zdjecie uzytkownika
Zwykły Pracownik - 2015-08-21 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ATOR puknij sie w głowe i troche pomyśl! Myślenie nie kosztuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie
alert