Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kabel Miedziany 22cm - 2015-02-23 13:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw się KOKO - nowy odział to nowe możliwości. Jeszcze będziesz miała swoje Ciacho. Bo tu na ONF-13 to same cieniasy były, a Ci co coś potrafią w tym temacie to zostają w implu. Pa Kochanie.Całuski słodziutkie dla Ciebie.
zdjecie uzytkownika
Arczi - 2015-02-23 20:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom dyskusji podobny do stanu KOKu... Bieda finansowa z biedą umysłową jak widać chodzą pod rękę.
zdjecie uzytkownika
bielszowiczanka - 2015-02-24 20:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziękujemy naszemu szefostwu że przenoszą na B-ce największe ścierwo z Knurowa.
zdjecie uzytkownika
LIPOK - 2015-02-25 09:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tylko na Bielszowice,na Pokój też same vipy przychodzą,a paru już przyszło,zakład pracy chronionej sie powoli robi niestety
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-25 12:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co na to zwionzki
zdjecie uzytkownika
Lipok - 2015-02-25 13:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-02-25 12:25:42]:
Jakie związki??? Zwiazki w tej firmie załatwiaja tylko swoje sprawy,i to jest fakt niestety autentyczny,wiem z autopsji bo sam slyszalem:-)
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-02-25 19:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lipok - 2015-02-25 13:47:10]:
Gdybyś wiedział z autopsji to przekonałbyś się na własnej skórze. A że słyszałeś? Widocznie przyłożyłeś ucho nie tam gdzie trzeba.
zdjecie uzytkownika
LIPOK - 2015-02-26 18:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-02-25 19:18:55]:
Słyszałem bo byłem przy tej rozmowie:-)i nie musiałem nigdzie ucha przykładać
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2015-02-27 12:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robi się klarowniej
zdjecie uzytkownika
Olo - 2015-02-27 20:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kokoczek - 2015-02-27 12:14:47]:
Na sośnicę przychodzą gwiazdy co dosłownie zjadły zęby na ochronie nauczą jak się lansować
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-02-28 08:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olo - 2015-02-27 20:17:05]:
Możesz rozwinąć temat?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-02-28 10:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LIPOK - 2015-02-26 18:46:21]:
Konkretnie o co chodzi? Bo o ile mi wiadomo, w firmie jest nie jeden związek i wydaje mi się,że uogólniać nie można, jak stawia się zarzuty. Nie jednemu psu na imię Burek.
zdjecie uzytkownika
Lipok - 2015-02-28 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-02-28 10:07:41]:
Każdy zwiazek jest taki sam bez dwóch zdań,dba tylko o swije interesy! Nie ptzypominam sobie zeby któryś walczył o zwykłego pracownika,co wiecej niektóre przedstawicielki sobie podwyżki załatwiły i wszyscy wiemy o kogo chodzi,natomiast co do referendum strajkowego to wiadomo było od początku ze jest robione pod publike i jak zwykle nic z tego nie wyjdzie:-)
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2015-02-28 15:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arczi - 2015-02-23 20:28:24]:
(Na ONF-13 to same cieniasy były, a Ci co coś potrafią w tym temacie to zostają w implu ) Oj tak bo nie każdy ma długie palce ,fajna ekipa ,normalni ludzie to odeszli,bo nie potrafili na Was już patrzeć i na to co robicie,oczywiście nie obrażając emerytów.Ci nowi to Wam będą pasować ,hi ciekawe ile kabla i złomu zniknie z Kopalni Knurów ITP.
zdjecie uzytkownika
Arczi - 2015-02-28 18:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szczurek chyba ci się posty na które odpowiadasz pomyliły, ja o ONF 13 nic nie pisałem, tylko wspominałem o biedzie umysłowej, nie wiem- może poczułeś się w związku z tym wywołany do tablicy?
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2015-02-28 21:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arczi - 2015-02-28 18:09:56]:
Sory Arczi ,masz rację post był skierowany do kabla miedzianego,ale tak jak wyżej napisałem to same fakty ,których nie da się ukryć.Przykre jest to ,że z ONF 13 odeszli porządni ludzie a zostało same cwaniactwo, i nieroby wysługujące się innymi ludźmi . Jest to zasługa szefa o którym też nie można powiedzieć nic dobrego, osądźcie sami : Pracownik złapany przez szefa na spaniu wyleciał z pracy w ciągu dwóch tygodni ,nie było żadnego tłumaczenia ,żadnej litości , z kolei drugiemu pracownikowi któremu rąbnęli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] grube trzy żyłowe kable miedziane ,nie poniósł żadnych konsekwencji do dnia dzisiejszego. Oczywiście jest to jeden z piesków szefa. Można by pisać na ten temat ,ale to może kiedy indziej. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-01 13:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczurek - 2015-02-28 21:29:40]:
To prawda ale królowa kredytów lubi się wdzięczyć i wyginać do dworzan i tym kupila sobie bezkarność i same fuchy
zdjecie uzytkownika
szczurek - 2015-03-01 14:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-01 13:16:02]:
No tak! Nie każda umie się przeciągać jak ta lisiczka po liftingu .Królowa kredytów to potrafi,no w końcu te kredyty trzeba na coś brać..........Szkoda tylko ,że dała sobie powiększyć usta,a nie zoperowała sobie mózgu.A może w Implu te wargi będą do czegoś potrzebne ????????? Odpowiedzcie sobie sami.A do wiadomości tych którzy tam na obecną chwilę chcą podjąć pracę ,a nie wiedzą jak wygląda niewolnictwo ,to maja okazję się przekonać na ONF 13,Pod przewodnictwem obecnego szefa i jego piesków.
zdjecie uzytkownika
graver - 2015-03-01 17:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś firma Impel tryumf świętuje, bo Knurów-Szczygły właśnie przejmuje.
Ciężko jej było przejąć kopalnię , więc bardzo chytrą wszczęła batalię.
Klęska "Skorpiona" ją nauczyła, że głównie podstęp to jest jej siła.
Kursy więc robi załogę straszy , potem umowę? kładzie do taszy.
Do króla idzie i mówi butnie, wypnij się królu na swoje trutnie.
My ci tu Królu damy robotę , lecz zatrzym dwór no i hołotę.
Dla króla było to jak zbawienie bo szykowało mu się zwolnienie.
Bo KOK miał dość już króla bez zdania i związanego z tym zamieszania.
Szybko więc zwołał król swe dworzany,zbrojnych rycerzy , giermków i damy.
Jest piękny elf i jego diva i czarna mamba nieco fałszywa.
Jest "Castorama" , jak fama niesie,wszystko królowi szybko doniesie.
Jest dzielny Frodo chwat to nad chwaty,bezbronnym paniom spuszcza on baty.
Jest vice król i księżna Kama , na posterunki nie chodzi sama.
Zawsze jest przy niej mała poduszka, bo brak jej w pracy własnego łóżka.
Jest skryba Maniuś chłop to na schwał,służb on nie pisze tak jakbyś chciał.
Zawsze na przekór zawsze na złość taki to z niego jest super gość.
Więc rzecze król moi dworzanie! , radźmy bo nikt się tu nie ostanie.
Siedzą i ględzą , ględzą i radzą bo przecież sami rady nie dadzą.
Kto będzie za nich chodził w patrole, bo przecież oni nie są robole.
W końcu król zrywa się z swego siedziska, szczęśliwy krzycząc mam , mam, mam ludziska.
Idźcie rozpuśćcie plotkę wśród ludu, że Impel wygrał nie będzie cudu.
Że dość ma wojów z bronią i ciurów,którzy mu będą strzegli tu murów.
Wnet blady strach padł na załogę, w sercach poczuli gorycz i trwogę.
Bo dotąd dzielnie opór stawiali,lecz król ich zdradził, zostali sami.
Biegną do króla do nóg padają i o umowę króla błagają.
Lecz król ma dla nich tylko zlecenia ,na których nawet staweczki nie ma.
Są za to kary głownie za spanie , lecz także za zbyt przydługie stanie.
Ciekawe jest to panowie panie, czy na wypłatę coś im zostanie.
Wielce jest łaskaw król na Knurowie, paru pochlebcom dał po umowie.
Taką umowę to pies by oszczał, bo to są ludzie pierwsi na odstrzał.
Reszta w tobołach niosąc klamoty , po innych dworach szuka roboty.
Król dumnym wzrokiem po włościach wodzi, no już mi tutaj nikt nie zaszkodzi.
Teraz mnie czeka żywocik słodki, w końcu pozbyłem się też paprotki.
Cieszy się siedząc w biurze bez okien, lecz fałsz i zdrada wyjdą mu bokiem.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-03-01 18:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczurek - 2015-03-01 14:33:47]:
Teraz Król polega na parach za wspólne dniówki sprzedadzą każdą i każdego by się w pracy przytulić do lubego.
zdjecie uzytkownika
VonBadyl i wszyscy wiedza - 2015-03-02 15:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z knurowa Kierownik i dowodcy to wredne swinie nik nie informuje ze kok padl i ze przenieslki ludzi na inne kopalnie a ze ludzie z knurowa to wredne kutasy kazdy o tym wie a kierownik ze szczyglowic robil przekrety kazal wywozic rozne zeczy i ninja dowodca mu pomagal on idzie na dol a kierownik zostaje mimo ze dyrektor kopalni kazal go przniesc impekl bierze byle kogo a najlepiej SB-ka wziasc
zdjecie uzytkownika
VonBadyl i wszyscy wiedza - 2015-03-02 15:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z knurowa Kierownik i dowodcy to wredne swinie nik nie informuje ze kok padl i ze przenieslki ludzi na inne kopalnie a ze ludzie z knurowa to wredne kutasy kazdy o tym wie a kierownik ze szczyglowic robil przekrety kazal wywozic rozne zeczy i ninja dowodca mu pomagal on idzie na dol a kierownik zostaje mimo ze dyrektor kopalni kazal go przniesc impekl bierze byle kogo a najlepiej SB-ka wziasc
zdjecie uzytkownika
zwykły pracownik KOK - 2015-03-02 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego nikt nie pisze, że kierownik południa Zbigniew P w czasie niedawnych strajków w KWK Brzeszcze usiłować przemycić na teren zakładu gorzałę dla strajkujących górników ? A czy nie powinien być za to ukarany ??!!
zdjecie uzytkownika
bajkopisarz - 2015-03-04 07:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadek - 2015-03-01 18:04:55]:
chapeau bas
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2015-03-04 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i oto wizerunek tego kok_owskiego bagna
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Konsorcjum Ochrony Kopalń ?
Zadaj pytanie