Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
k-s - 2014-11-20 07:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto dobrze daje ten stołki dostaje !
zdjecie uzytkownika
zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,czy slyszeliscie ze spolka chce nam.zabrac calą premie,tym co sie konczy umowa przeniesc na zlecenie,zabrac stawke z 12 na 10 w kr.i ponoc w pozniejszym terminie pozabierac na grupy i zmienic uklad zbiorowy po to by nam wszystko zabrac???.wiec przestancie gadac o pierdolach a zainteresujcie sie tym co trzeba..
zdjecie uzytkownika
Obser........ - 2014-11-20 13:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam a od którego wchodzi Ochrona DGP od 1 grudnia czy 1 stycznia 2015 moze ktos wie......
zdjecie uzytkownika
Bobrek - 2014-11-20 13:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zaniepokojony - 2014-11-20 11:25:04]:
Tak mówili nam na spotkaniu kierowników że wszyscy mają mieć umowy zlecenia wszyscy pracownicy KOK, ochroniarze,biurowiec, centra demontażowe, strażacy wszyscy tylko prezesi maja mieć umowy( kontrakt ) za kilkanaście tys. zł
zdjecie uzytkownika
Krzys - 2014-11-20 15:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Napisze kulturalnie: solisz
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-20 22:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
gówno wiesz ...
zdjecie uzytkownika
Tranzystor - 2014-11-21 05:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
A ja napiszę że jesteś bezmózgowiec i straszysz ludzi , a SAM PEWNIE ROBISZ W SPODNIE, ALBO W STRINGI.
zdjecie uzytkownika
zw - 2014-11-21 06:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobrek - 2014-11-20 13:56:22]:
Ja natomiast słyszałem że mamy dostać na święta za pranie i że żadnych zleceń nie będzie, a chwilowe problemy finansowe są już rozwiązane.
zdjecie uzytkownika
Waldi - 2014-11-21 06:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obser........ - 2014-11-20 13:03:48]:
DGP takich jak ty na L-4 nie przejmie, możesz opuścić szafkę, bo sprzątaczka nie ma gdzie mopa włożyć.
zdjecie uzytkownika
Gin - 2014-11-21 06:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ramzes - 2014-11-17 11:10:54]:
Debilem to może ty jesteś i nie oceniaj innych swoimi kategoriami nieudaczniku.
Ramzes to był syn Boga Ra, a ty nawet ukłonów nie jesteś godzien mu składać , co dopiero pisać pod jego psełdonimem.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-11-21 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-11-19 12:11:38]:
Ania jest to pewne !
zdjecie uzytkownika
The end - 2014-11-21 21:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zw - 2014-11-21 06:06:24]:
" chwilowe problemy" stały sie przewlekłymi problemami. 1,5 roku temu wiedzieli ze będzie dziura finansowa i zbagatelizowali problem. Gdy zaczęli załatwiać kredyty to zrobiło sie trochę po czasie ale uważa sie ze zarząd robił co w ich mocy. Niegospodarność, niekompetentności,brak pomysłów i logicznego samodzielnego myślenia.
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2014-11-22 11:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co sobie, załatwili ciepłe posadki w ochronie to teraz się boją, ale my co przeszli Derate i KOK na Knurowie to przeżyjemy i DGB
zdjecie uzytkownika
kokoczek - 2014-11-22 17:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KOK ledwie zipie a grube miśki się bawią.
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-11-25 07:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem otwarty na pomysły z różnych środowisk. Wszyscy krytykują a lekarstwa nie ma nikt. Może ktoś jest na tyle inteligętny i poda rozwiązanie.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-11-26 06:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2014-11-25 07:10:52]:
A co z tymi pomysłami zrobisz? Masz taką władzę, żeby wprowadzić je w życie?
Skoro chcesz to proszę:
1. Rozszerzysz działalność Spółki, aby nie opierała się tylko na ochronie ( np. przejąć place składowe kopalń, uruchomić działalność np. w sektorze budowlanym, aby uniezależnić się choć w małym stopniu od KW, przejąć transport ciężki np. odbiór kamienia - ludzie pewnie mają mnóstwo pomysłów, tylko kto ich słucha?)
2. Ograniczyć do minimum administrację : przenieść księgowość i płace do firmy, która zrobi to kilka razy taniej ( zamiast 25 pracowników na etacie i to wcale nie małym), zlikwidować dublujące się stanowiska ( za grube !! pieniądze), które i tak nie wnoszą nic do firmy, są ewidentnym kosztem, a jest ich co najmniej kilka.
3. Zatrudnić firmę marketingową z prawdziwego zdarzenia, ze swoimi przedstawicielami handlowymi ( przede wszystkim z nazwy usunąć słowo "kopalń", które potencjalnym kontrahentom sugeruje naszą działalność i wąską specjalizację)
4. Przede wszystkim nie powielanie drogi, którą kroczy KW, czyli ograniczanie kosztów bez otwierania się na nowe możliwości i szukania rynku zbytu, bo to prowadzi do nieuchronnego końca.
To tak na szybko. Inni pewnie też mają swoje pomysły, tylko co z tego??
zdjecie uzytkownika
Alexis - 2014-11-26 08:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alex - 2014-11-26 06:25:46]:
Świetne pomysły gratuluje. Wprowadzić w życie jak najszybciej.
zdjecie uzytkownika
Tadzik - 2014-11-26 08:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli macie pomysły to dawajcie. Pokażmy że załoga jest kreatywna, a dyrekcja to nieudaczniki.
zdjecie uzytkownika
Zdz - 2014-11-26 09:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego nie uruchomić produkcji np. pustaków, palet, opakowań itp . Otworzyć złomowiec wszyscy robią na tym interes tylko nie my. Mamy zasoby ludzkie, tereny , budynki i nie korzystamy z możliwości jakie dają. Zjąć się wycinką drzew i sprzedawać drzewo do kominków jakoś innym się opłaca. Postawmy na rozwój.
zdjecie uzytkownika
OP - 2014-11-26 09:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Handel nieruchomościami, ocieplanie budynków, transport, stawianie i wynajem garaży.
zdjecie uzytkownika
fajnie - 2014-11-26 10:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie prawie wszystkie te działalności u nas były ale KW 2 lata temu je albo zlikwidowała albo zabrała do innych firm bo był pomysł na ubranżowienie KOK u. KOK miał się zajmować tylko ochroną i p.poż.em pomagała w tym soli...pfu...darność a teraz jest znowu pomysł na to aby KOK zajmował się wszystkim tylko nie ochranianiem. Strach pomyśleć jakie będą z chwile inne pomysły.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-11-26 13:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tadzik - 2014-11-26 08:43:14]:
Niestety nie wierzę, żeby ktoś był zainteresowany wdrożeniem naszych pomysłów w życie.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-26 22:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ubranżowienie to efekt wielkich planów tow.Wiesława.No i mamy klops.
zdjecie uzytkownika
Ha,ha - 2014-11-26 22:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alexis - 2014-11-26 08:38:05]:
I usunąć związki zawodowe wyjadacze na kierowniczych stanowiskach za 5 tysiakow
zdjecie uzytkownika
PiekielnieSzybki - 2014-11-27 06:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy tu pitu pitu a za pranie ani widu ani słychu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x