Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Konsorcjum Ochrony Kopalń

Pracowałeś w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hey - 2014-07-18 20:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie musimy zrobic rewolte bez tego nic nie wskuramy,bo sie z nsmi nieliczą.zrobmy strajk legalny czy nie zrobmy go,bo nas zniszcza.oni juz sobie zalatwili robote w kompani.zrobmy rozpierduche i sciągnijmy telewizje
zdjecie uzytkownika
ak(ł)ysz - 2014-07-19 00:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hey - 2014-07-18 20:22:40]:
Wiesiek Ci tego nie wybaczy.
zdjecie uzytkownika
Hanka - 2014-07-26 22:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W gabinecie prezesa KOK-u już słychać walca z Titanica!
zdjecie uzytkownika
Ala - 2014-07-26 23:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo się cieszę Haniu ,że tak napisałaś! Pan Prezes "Wielki" Kazimierz N. jednym podpisem zrujnował życie całej naszej rodziny .Pokazał ,że jest zwykłym podłym ,tchórzliwym gnojkiem, dla którego losy innych ludzi nie mają żadnego znaczenia. Jak mówi stare, mądre przysłowie: "krzywda ludzka zawsze do człowieka wraca " Do pana prezesa też wróci . To tylko kwestia czasu !
zdjecie uzytkownika
AniaM - 2014-07-27 09:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-26 23:33:55]:
Co podpisał?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-28 09:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2014-07-17 00:18:13]:
W ilu firmach ochroniarskich pracowałeś, że twierdzisz, iż w KOK jakość usług jest znacząco niższa? Proszę podać nazwy firm i okres zatrudnienia. Jeżeli twierdzisz, że Kompania powinna płacić 50% obecnej stawki daje to 10zł na godzinę, co jak można łatwo wyliczyć daje najniższą krajową brutto. Kto zatem ma zapłacić koszty pracodawcy ( składki obowiązkowe), kto ma zapłacić za należne pracownikom sorty mundurowe, kto ma zapłacić za dzierżawę wynajmowanych pomieszczeń, kto ma zapłacić za zużytą przez pracowników energię elektryczną i cieplną, kto ma zapłacić za wyposażenie ( kajdanki, pałki, ręczne miotacze substancji obezwładniających, czajniki, grzejniki, wentylatory)???? Można tak bez końca wymieniać, tylko po co? Do ciebie i tak nie dociera prawda. Słowotok jaki uprawiasz od lat żaląc się na swój los, nie zmienia faktu, że sensu żadnego nie ma. Teksty pod publiczkę, ot co.
Teraz oczywiście nastąpi twój kolejny wywód,w który co mniej zorientowani uwierzą, jednak nie zmienia to faktu, że rozmijasz się z prawdą. Założone lata temu klapki na oczy chyba już nie spadną. Interesuje mnie także czy firma, w której obecnie pracujesz wypłaca ci nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
:- - 2014-07-28 11:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ala - 2014-07-26 23:33:55]:
"krzywda ludzka zawsze do człowieka wraca " Ja myślę że jest jeszcze kilka innych osób, którzy zbiorą swoje plony, które posiali. A Kaziu już sobie posadkę załatwia, co było do przewidzenia, a poplecznikom można tylko pogratulować.
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-07-28 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-07-28 09:03:44]:
Zgadzam się z tobą jeśli chodzi o tego pajaca niby zwolnionego solidarniucha to kompletny idiota i cwok.
zdjecie uzytkownika
zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2014-07-28 22:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z pewnością odpowiem panom Torn i Tomek .
Jak również opiszę zasady funkcjonowania tej kompletnie nie przygotowanej do pełnienia funkcji kierowniczych grupy osób o nazwie KOK.
Podam jakie były skutki zatrudniania osób w wymiarze 300-400 godzin .
Opiszę to nie tylko tu na tym forum ale również przedstawię to osobom, które mam nadzieję wiele okoliczności zechcą wyjaśnić do końca.
Brak mi jednak ostatnio czasu . Sprawę rozliczenia kolesiostwa możecie być pewni dociągnę do końca.
Zmiany w geografii politycznej na pewno temu będą sprzyjać .
Społeczeństwo polskie dość ma nieuczciwości i tak zwanych układów.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-07-29 07:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwol.zw. Solidarności k. rewizyjna - 2014-07-28 22:48:54]:
( usunięte przez administratora )to Ty ?????
Odpowiedz na moje pytania, a nie jakieś układziki, spiski. Skro jak tutaj napisano w KOK-u rządzą związki to znaczy, że ty też za to odpowiadasz. Sam jesteś odpowiedzialny za zatrudnianie w wymiarze 300-400 godzin. Z tego co wiem w Komisji socjalnej, która m. in. zatwierdza przeszeregowania są przedstawiciele ZZ, dlaczego więc nie zadbałeś o to, aby pracownicy godnie zarabiali? Gdzie byłeś w tym czasie?
zdjecie uzytkownika
TORN - 2014-08-03 16:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten niby pseudo zwolniony solidarnowiec z komisji rewizyjnej jest chyba administratorem tego forum bo napisalem dwa razy o nim i po chwili oba posty znikly,jesli tak jest to jest zenujace.
zdjecie uzytkownika
Stig - 2014-08-28 09:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Torn Może Twoje opinie godziły w dobre imię drugiego człowieka? Pamiętaj, że oczerniając kogoś zawsze można zostać posądzonym o zniesławienie etc. A z drugiej strony, jeżeli rzeczywiście ten pan miał swoje za uszami to funkcjonowanie KOKu bez niego będzie chyba lepsze, bo marionetki raczej nie są mile widziane.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-08-28 18:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy pracownicy KOK co mają umowy na czas nokreślony albo zlecenia idzcie do swoich związkowców niech wam załatwiom umowy na czas nie określony tak jak przewodniczacy Wiesław z solidarnosci załatwił z Stasiem Kaziem i Grzesiem swoi Żonie pracującej w ochronie
zdjecie uzytkownika
tadek sradek - 2014-08-28 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.....po twojej wypowiedzi juz wiadomo ze jestes z poludnia i nie wiem jak sie znizyc do twojejego wpisu hm..... moze tez bede pisol jak ty bez szacunku do osoby zazdrosniku jeden zal mi was przepraszam forumowiczow zal mi cie tadek ......
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-08-28 21:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadek ma racje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesiek załatwił swojej żonie umowę na stale po kilku miesiącach pracy
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-08-28 21:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyśleć ze ten gnojek jest przewodniczącym solidarności i prezesi jedzą mu z ręki
zdjecie uzytkownika
tttt - 2014-08-28 21:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TT a ty mozesz napisac kim ty jestes????? masz jakies mozliwosci czy co kolwiek ??? masz jakies przebicie czy tyko siedzisz na posteruku i plotkujesz jak to jest w zwyczaju w tej firmie ???
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-08-28 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazasz ze to co napisałem jest nieprawda można to sprawdzić w kadrach a o tym ze solidarnosc i kadra ssterują prezesami wiedza wszyscy tylko nie wy ciekawe dlaczego
zdjecie uzytkownika
tt - 2014-08-28 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli chodzi o plotkowanie to nie macie pojęcia co plotkuja o przewodniczącej jednej ze związków o którą chodzi to chyba wszyscy wiemy
zdjecie uzytkownika
ti - 2014-08-29 14:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O którą przewodniczącą ? O którą ? o tą co jej Darek T kupił za związkową kasę nowy samochód, o tą ?
zdjecie uzytkownika
kn - 2014-08-29 18:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w myslicie ktos mnie powolol na prezesa to musza sie rewanzowac a przy okazji jeszcze roz dziekuja (usunięte przez administratora)a innych mom gdzies a w szczegulnosci pracownikow KOK
zdjecie uzytkownika
bastez - 2014-08-31 13:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w szczegolnosci pisze sie przez ó - kreskowane tumanie :)
zdjecie uzytkownika
wer - 2014-08-31 17:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bastez - 2014-08-31 13:17:22]:
Dokładnie Bastez przez "ó" a nie jak napisałeś przez "o" wiec....
zdjecie uzytkownika
Nk - 2014-09-01 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kn - 2014-08-29 18:46:04]:
A niech to pomarszczone pruchno przynajmiej ma fajne auto, w końcu sa naiwniacy którzy odejma sobie ostatnia kromke żeby dać składkę na autko. Kazdy korzysta tyle na ile mu inni pozwalaja.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-09-01 22:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu pokasowano wątki o Wiesku i żonie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konsorcjum Ochrony Kopalń
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski