Opinie o Dom Pogrzebowy Drejka w Maków Mazowiecki

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy Dom Pogrzebowy Drejka. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Dom Pogrzebowy Drejka o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi dla firm - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Dom Pogrzebowy Drejka w Maków Mazowiecki

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 4 dni.

Jaki jest styl zarządzania w Dom Pogrzebowy Drejka?

Elżbieta Nowy wpis

hej, wiecie może czy nie potrzebują pracownika do biura/obsługi klienta? Szukam nowej pracy w okolicy, mam już doświadczenie w tej branży i jestem bardzo empatyczną osobą. Nie widzę nawet żadnych archiwalnych ogłoszeń, gdzie wstawiają oferty? Jak z warunkami, ktoś pisał wcześniej o braku umów, ale może jest lepiej już?

GLOB Nowy wpis
@Elżbieta

CV można składać na adres email: 24.glob@gmail.com lub osobiście w siedzibie firmy. Pracownicy zawsze otrzymują umowę o pracę, rzadko umowę zlecenie

Jolanta Nowy wpis

Polecam

Czy w Dom Pogrzebowy Drejka poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?

Firma Dom Pogrzebowy Drejka poszukiwała pracowników. Wziąłeś udział w procesie rekrutacyjnym? Ile etapów obejmował ten proces? Podziel się swoimi przemyśleniami dotyczącymi przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.
logo firmy Team leader/Manager Działu Spedycji Międzynarodowej
Ray Trans Sp. z o.o.
(50 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Pomoc biurowa z jęz. niemieckim
MEGAWORKER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
(269 opinii)
logo firmy Inspektor weterynaryjny
Służba Cywilna
(131 opinii)
Wyślij CV
logo firmy Elektromechanik / Mechanik w firmie produkcyjnej (m/k)
Maków Mazowiecki
Imar Service Group Sp. z o.o.
(99 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Czy Dom Pogrzebowy Drejka oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

Zus
@Pytanie

To teraz umowy dają?

Halina
@Zus

Oho, nie podoba mi się to pytanie. Czyli jak to za Twoich czasów było?

Teresa Ratuszniak
Klient

Chciałabym bardzo podziękować Panu Jarosław Drejko . Bardzo pomocny w trudnej sytuacji,W ciągu 4 dni wraz ze swoimi pracownikami pomogli i przewieźli ciało mojej córki z Niemiec. Nie byłam w stanie myśleć ,nie wiedziałam zupełnie nic prócz wielkiej tragedii .Dziękuję za pomoc.Sama nie wiedziałam nie potrafiłam myśleć od czego zacząć .Mimo żałoby smutku jaki mam w sobie po zmarłej córce.Bardzo dziękuję za pomoc. Wsparcie .Teresa Ratuszniak

Łukasz
@Teresa Ratuszniak

Czy ta firma zajmuje się pogrzebem osoby, która zmarła w kraju? Bo wszystkie te wpisy tutaj dotyczą przygotowań do pochówku osób zmarłych za granicą. To jakaś specjalizacja, dodatkowo płatna?

Zadowolony klient
Klient

Firma bardzo profesjonalna i szybka w działaniu. Wszystkie sprawy związane ze sprowadzeniem zwłok z zagranicy poszły bezproblemowo. Pani zajmująca się sprawą wszystko, bardzo dokładnie nam wytłumaczyła. Polecam

Joanna Wieczorek
Klient

Szanowni Państwo, w imieniu rodziny składam najserdeczniejsze podziękowania w sprowadzeniu zwłok mojego brata Zbigniewa Leszka Pietrzaka z Londynu. Bardzo dziękuję za nieodzowną, profesjonalną pomoc, takt, wyczucie i niezwykłe ludzkie zaangażowanie. Cieszymy się. że w tak bardzo trudnym dla nas momencie trafiliśmy na Państwa Firmę GLOB DREJKA, bowiem sami nie bylibyśmy w stanie pokonać wszelkich trudności związanych z powrotem naszego drogiego Zbyszka. Życzymy całej załodze zdrowia, pomyślności w życiu osobistym, jak również dalszego działania firmy, która jest niezastąpiona w pomocy, gdzie człowiek sam nie wiele może. Z poważaniem Joanna Pietrzak Wieczorek Piotrków Trybunalski

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Dom Pogrzebowy Drejka?

Pati24
Klient

Serdeczne podziękowania dla firmy Glob, która pomogła nam bardzo w sprowadzeniu zwłok syna z Ukrainy. Zarówno właściciel jak i pracownicy to wspaniali ludzie, pomogli nam we wszystkim, tłumaczyli po milion razy, odpowiadali na setki telefonów. Firma naprawdę godna polecenia jeśli będziecie w trudnej sytuacji. Dziękujemy bardzo

Czy w firmie Dom Pogrzebowy Drejka są regularne szkolenia pracownicze?

Ewa Kasztalska
Klient

Dziekuje bardzo Firmie GLOB za wszystko. Jestescie bardzo wyrozumiali , wspaniali i o wyjatkowej klasie specjalisci. Zycze Wszystkim Pracownikom Firmy GLOB, duzo, duzo zdrowia i szczescia oraz samych radosnych dni w zyciu. Szczegolne podziekowania dla Paniy Ewy Kulińskiej za obsluge i pomoc w sprowadzeniu ciala mego syna z Anglii. Polecam Firme GLOB .Naprawde warto.

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Dom Pogrzebowy Drejka?

Tetjana
Klient

Polecam z czystym sumieniem , w szybkim i sprawnym tempie zorganizowali dokumentację i przetransportowali ciało,komunikacja na najwyższym poziomie wszystko wiedziałam na bieżąco. POLECAM są Najlepsi Profesjonaliści ????????

Firma Multi Solutions
Klient

Serdeczne podziękowania dla całej załogi DREJKA za pomoc w transporcie zwłok naszego pracownika za granicę. Począwszy od pierwszej rozmowy z właścicielem, następnie kontakt z Paniami z biura oraz kontakt osobisty z Panami, którzy odbierali ciało wszystko przebiegało w miłej atmosferze, otrzymaliśmy konkretne doradztwo. Cały proces odbył się profesjonalnie i bardzo szybko. Lepiej nie mogliśmy trafić.POLECAMY!

Teresa P.
Klient

Serdeczne podziękowania dla Właściciela oraz pani Pauliny za pomoc w załatwieniu wszystkich formalności związanych ze sprowadzeniem ciała mojego syna z Anglii do Polski. Szczególne podziękowania dla obsługi pogrzebowej za pełen profesjonalizm oraz oprawę muzyczną.

Marta
Klient

Profesjonalna , kompleksowa pomoc. Dzięki szerokiej wiedzy, zaangażowaniu , zrozumieniu oraz empatii pracowników GLOB DREJKA udało się bardzo sprawnie przetransportować ciało za granicę do najbliższej rodziny, rzetelnie przygotowane do pochówku. Informowani byliśmy na każdym etapie. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalnego podejścia do klienta i fachowej obsługi. Usatysfakcjonowani ze współpracy możemy bez cienia wątpliwości polecić firmę GLOB DREJKA jako wiarygodnego i profesjonalnego usługodawcę.

Jak wygląda aspekt współpracy ze studentami w Dom Pogrzebowy Drejka? Chętnie zatrudniają?

Ania H.

Najlepsza firma na świecie Glob zajmująca się sprowadzaniem zwłok z zagranicy w zeszłym tygodniu poprosiliśmy aby pomogli nam w sprowadzeniu zwlok z Norwegii do Polski. Bardzo profesjonalna firma jesteśmy im bardzo wdzięczni za pomoc zajęli się wszystkim bardzo mili, uprzejmi spokojnie wszystko nam tłumaczyli milion razy. Cena jaka zapłaciliśmy była najniższa że wszystkich firm jakie obdzwonilismy. Bardzo serdecznie polecał GLOB M. DREJAK.

Marta
@Ania H.

W życiu nie powiem ze to najlepsza firma nie ma takiej opcij...zero komunikacji z firma w trakcie sprowadzania ciala syna...za każdym razem to ja musialam dzwonic i dopytywac i pani Kyryliuk z wielką laską udzielala informacij...nie polecę z calym szacunkiem ale nie...jednak firma Concordia na najwyższym poziomie i zajmuje sie wszystkim od podstaw od sprowadzenia ciala z zagranicy jak i dalszym przebiegiem łacznie z doprowadzeniem sprawy smierci do samego końca...Wszystkim polecam ich uslugi w tak ciężkich chwilach jak śmierć ukochanej osoby

Magda
@Ania H.

To jakieś kpiny...ze najlepszą firma nie zgodzę się z tym absolutnie najbliższą mi osobę sprowadzali z zagranicy i nawet nie ubrali tylko przykryli ciało biała płachta bo stwierdzili że nie da sie ubrać do tego żadnych infirmacij na biezaco na jakim etapie sprawa...nie polecę nikomu tej firmy...znajomy pracuje 20 lat w Concordia i w życiu nie słyszał o tym żeby ciala nie ubrać co ze Szwecji sprowadzali zmarłego sąsiada i ciało było ubrane brak słów...

Klient

Nie mogę stwierdzić całkiem, że jest to firma zła, ale wydarzyło się kilka rzeczy takich, że miałam ochotę wydać opinię całkiem negatywną. Najgorszą rzeczą było to, że dla mamy wybraliśmy trumnę za którą dopłaciliśmy a szanowna firma tej zsmówionej nie dała tylko jakiegoś zwyklaka nie dość że obdrapanego, ciemnego to jeszcze z jednej strony deski się rozchodziły. Jak tak można? Wstyd i (usunięte przez administratora) Byłam tym bardzo zniesmaczona jak i moja rodzina. Takich rzeczy się nie robi.

@Kasia

Było mi bardzo przykro, że moja mama musiała zostać pochowana w trumnie prawie że czarnej. Jeśli firma nie miała na stanie tej którą zamowilismy to powinni nam dać o tym znac! Czlowiek w obliczu takiej tragedii jak stracenie matki nie myślał żeby od razu się z firma skontaktowac. Widzę tu duzo pozytywnych opinii i super ale przykro mi że akurat padlo na moją mamę, że firma dała jednym słowem ciała.

Maciej
@Kasia

Sz.P. Nie posiadamy w sprzedaży czarnych trumien. Jeśli rodzina chce zobaczyć rodzaj trumny może ją obejrzeć w naszym Domu Pogrzebowym lub przesyłamy zdjęcia e-mailem z informacją, że zdjęcie jest poglądowe udostępnione ze strony producenta i że w rzeczywistości kolorystycznie może nieco odbiegać od zdjęcia z katalogu. Trumna ze zdjęcia może się również różnić rączkami do niesienia trumny oraz krzyżykiem w zależności od dostawy producenta. W przypadku osobistej wizyty w naszym zakładzie wskazana przez rodzinę trumna jest przeznaczana dla danej osoby zmarłej. PS. Podkreślam, że nie posiadamy w ofercie czarnej trumny stąd pozdrawiam sfrustrowaną konkurencję

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Dom Pogrzebowy Drejka - Maków Mazowiecki

Dom Pogrzebowy Drejka
3.7/5 Na podstawie 65 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Wrzosowa 2
    06-200 Maków Mazowiecki
  • NIP: 7571356082 REGON: 141250058
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)