brak logo

Tango-Cash

Wrocław

Opinie o Tango-Cash

fuckinm 2009-09-28 18:40:50
firma zalega z wypłatami zarówno kadrze jak i pracownikom budowlanym, zwodzi ludzi obietnicami o przelewach... szkoda gadać omijać szerokim łukiem
xxx 2009-09-28 18:41:40
popieram w 100& !!!!
pracujac tam klepie się bide !!!
odradzam !!!!!!!
Mariola 2009-10-05 15:04:16
Proszę o podanie rachunku bankowego tej firmy jezeli ktoś go zna . Firma nie płaci
mlody 2009-12-21 15:34:13
Firma krzak,[usuniete przez admina]
mlody 2009-12-21 15:36:21
Dyrektor techniczny pan [ usuniete przez admina] jest [usuniete przez admina]
OSZUKANI PRACOWNICY 2010-01-03 15:52:49
Firma TANGO & CASH nadaja sie tylko do wyburzen niech nie biora sie za budowlanke.Ta firma wogle powinna oglosic upadlosc bo sa nie wyplacalni.Ludzie nie zatrudniajcie sie tam bo nie bedziecie miec nawet na chleb.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZBUNTOWANI 2010-01-03 16:18:24
Firma TANGO & CASH Artur G sa oszustami poniewaz nie wyplacili pracownika pieniedzy. Oddajcie Nasze pieniadze na ktore tak ciezko pracowalismy. Tez Chcemy Godnie Zyc!!!!!!
zdesperowani 2010-01-03 16:33:14
Czemu tak traktujecie ludzi ktorzy starali sie o dobro firmy?!
ktorzy pracowali z takim oddaniem i starannoscia!!!!!!!!!
do pracownikow 2010-01-03 16:39:18
WALCZMY O SWOJE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE NIE DAJMY SIE OKRADAC
NIECH SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE ZADOSC.
mlody 2010-01-13 11:25:15
do pracownikow - 2010-01-03 16:39:18

WALCZMY O SWOJE CIEZKO ZAROBIONE PIENIADZE NIE DAJMY SIE OKRADAC
NIECH SPRAWIEDLIWOSCI STANIE SIE ZADOSC.

Firma winna mi jest pieniadze ponad 5 miesiecy. Chamstwo i oszusci
Merli 2010-01-15 17:27:49
Też chętnie bym poznała ich numer konta!
Zgred 2010-02-26 17:39:43
Też mam być podwykonawcą. Mam z nimi robić ?
anonim 2010-03-07 19:08:19
Krutko i zwiezlle ZLODZIEJE I OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2010-04-16 18:30:52
nie rob z ta firma bo sa nie wyplacalni zalegaja juz hajs bardzo bardzo dlugo robotnika.wiem cos na ten temat pracowalam tam.i nie tylko ja moi koledzy tez i inni ludzie robotnicy ktorzy zostali oszukani
sony 2014-05-25 23:39:04
Tango cash posiada rejestr, także chyba jednak działają, ale z tą stroną internetowa to faktycznie podejrzane, wiecie coś?
sony 2014-05-30 15:10:07
Nikt nic nie wie? Bo chyba sa na forum chociaz byli pracownicy tango-cash, a mi trochę zalezy na czasie, bardzo prosiłbym o opinie. Pozdrawiam.
babeczka 2014-12-03 16:39:38
również proszę o opinie dotyczące ich ofert pracy, i warunków zatrudnienia rzecz jasna. niestety nie mają swojej strony internetowej co znacznie utrudnia mi temat. od razu mówię że nie interesują mnie wypowiedzi rozgoryczonych byłych pracowników firmy, liczę na rzetelną pomoc drogi kochany narodzie, do zobaczenia
gazi 2015-02-04 02:57:54
Każdy chciałby wiedzieć co ta firma wyprawia...mianowicie natrafiłem na ogłoszenie w sprawie pracy w agencji reklamowo-artystycznej, a okazuje się że firma w jednej z nazm posiada człon wskazujący na sektor finansowy, pkd 46.77.Z - Sprzedaż hurtowa odpadów i złomu, a więc jak sformułować list motywacyjny kiedy zależy mi na pierwszym napotkanym profilu artystycznym?? wyczuwam tu jakiś szwindel
tomek 2015-02-26 13:25:37
no wiecie co, ja sam się nad ta sprawą zastnawiałem, bo niby firma ogólnei zajmuje sie sprzedaża hurtową złomu i taki rzeczy, ale na to stanowisko takie wymagania to ja nie wiem już czy na pewno to nie jest pomyłką - najlepiej jak sami napiszecie do nich albo zadzownicie i powiecie, ze jest takie ogłoszenie to moze coś wyjaśnią.
jaśmin 2015-03-13 01:58:28
w ogóle moim zdaniem ta firma powinna zacząć od zmiany swojej nazwy. Wiadomo jest raczej że zawinęli pomysł na nazwę ze słynnego duetu filmowego, ale ten chwyt marketingowy zamiast im pomóc to całkowicie przycmił to czym się zajmują. Nie pomyśleli o pozycjonowaniu w internecie... ciężko o nich znaleźć info
WOJT 2016-05-20 09:47:24
nie wiem jak tam mozesz sie dostac i na jakie niby stanowisko, skoro frirma ta ddziala w branży sprzedaży złomu? jako zlomiarz na jakims placu chcesz pracowac?
Zostaw swoją opinię o Tango-Cash - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tango-Cash