Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Union Montage Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Union Montage Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-06 19:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak jest z nadgodzinami w końcu? czy są jakieś na przykład w weekendy czy jak to wygląda wszystko? dajcie znać jak to wszystko wszystko wygląda, sam już nie wiem czy się u nich zatrudniać czy nie, koniecznie mi powiedzcie jak to wygląda, z góry wielkie dzięki za nowe informacje! pozdrawiam Was
zdjecie uzytkownika
kewlar - 2014-12-28 18:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma union montage nawiązuje kontakt i współpracuje z agencjami pracy na terenie Austrii. są sprawdzoną i rzetelną agencją, która posiada długą tradycję w Polsce i w Niemczech. dlatego wydaje mi się , że nie ma co się martwić o to czy po nawiązaniu współpracy z nimi trafi się na pewno na porządną firmę
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-01-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie ja sie zaczalem obawiac wyjazdu chociaz juz nawet bylem zdecydowany ale to dlatego ze mnie znajomy nastraszyl ze czytal ze za granica to moze roznie byewac mianowicie cos tam mi jeszcze mowil ale nie wiem czy to jest sens przytaczac. chcialbym sie dowiedizec jak to jest tutja - tak zebyscie poweidzili jak to jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Tomorow - 2015-02-08 22:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie pracuje w tej agencji na spawacza czy jest wogóle sens wyjeżdżać pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2015-02-12 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam robota za elektryka warunki mieszkalne bo mam jechać niech ktoś się wypowie ale szczerze
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-02-17 13:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie NIE POLECAM to ZLODZIEJE jesli nie wierzycie to sie sami przekonajcie!
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-02-17 13:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z kolegą powyzej
Pracowalem u nich dwa lata i stracilem tyle kasy ktore mi nie slusznie zabrali myslalem nawet o zalozeniu im sprawy sadowej ale wtedy znow polecial bym po kosztach wynajmujac adwokata np a pieniedzy nie mam

NIE POLECAM tego biura !
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-02-17 13:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze tutaj jedne i te same historie panuja w tej agencji...
Ja mam podobna tez u nich pracowalem pol roku przez pol roku zostalo zabrane mi ponad tysiac euro bog wie za co oni chyba tez sami nie wiedzieli co maja mi powiedziec czyste ZLODZIEJSTWO NIE POLECAM tej Agencji nikomu
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-02-17 14:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesli zastanawiacie sie nad praca w tej AGENCJI poradzcie sie ludzi ktorzy tam pracowali... Ja tam pracowalem ale co z tego ze ja tu bede na nich cisl choc szczerze mowiac powinienem na dzien dobry po nich jechac jak po psie bo rowniez jak inni zostalem oszukany na kasie a dokladnie okolo 2 tys euro w ciagu roku to jest jakas masakra przed podpisaniem umowy dobrze to jeszcze raz przemyslcie dobrze wam radze! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tyta - 2015-02-24 14:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co robies cały rok i po roku się kaples ze cie oszukują
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2015-03-03 13:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował moze ktoś przez UE w rzeźni ?
zdjecie uzytkownika
lucynka - 2015-03-23 16:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie słuszna uwaga @tyta, chyba od razu się człowiek orientuje, że coś jest nie tak niz na umowie, a nie dopiero po roku. Ja tam zawsze patrze czy jak jest przelew to mi się zgadza wszystko czy mam tyle pieniędzy ile faktycznie powinieniem dostać. nie wiem jaki Wy macie system kontrolny ale kolega miał chyba kiepski.
zdjecie uzytkownika
QQ - 2015-03-24 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie Union z daleka. Miejscówka do pierdzenia. Hutthaler zakłady miesne. Na miejscu żadnych kordynatorów. Dzwonisz ze masz problem w biurze olewka. Te w Raciborzu maja wyjebane na ludzi. Hotele dramat. w Schwanenstadt hotel Gruber pokoje z łózkami malzenskimi zapewniaja ze bedziesz mial jedynke a na miejscu okazuje sie ze spisz z kism obcym w jdnym łóżku (horror) z kims w jednym łóżku i paniusie w biurze uwazają ze to normalne (bezczelnosc do kwadratu). Pojebane biuro. Brak lodówki, brak kuchni na Gruber omijajcie tych klamców.
zdjecie uzytkownika
Adi - 2015-03-24 23:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma drucik, oszukują na kasie. Lukrują w biurze jaki to hotel czeka a na miejscu okazuje sie że kłamali !!
zdjecie uzytkownika
QQ - 2015-03-24 23:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Omijajcie Union z daleka. Miejscówka do pierdzenia. Hutthaler zakłady miesne. Na miejscu żadnych kordynatorów. Dzwonisz ze masz problem w biurze olewka. Te w Raciborzu maja wyjebane na ludzi. Hotele dramat. w Schwanenstadt hotel Gruber pokoje z łózkami malzenskimi zapewniaja ze bedziesz mial jedynke a na miejscu okazuje sie ze spisz z kims obcym w jednym łóżku (horror) z kims w jednym łóżku i paniusie w biurze uwazają ze to normalne (bezczelnosc do kwadratu). Pojebane biuro. Brak lodówki, brak kuchni na Gruber omijajcie tych klamców. W jakeij firmie spi sie z drugim pracownikiem w jednym łózku. TO biuro jest pojebane !!!!
zdjecie uzytkownika
QQ - 2015-03-24 23:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W naborze powinni pytac cz y jestes heteoro czy homoseksualistą bo w łóżkach spi sie we dwóch. Oczywiscie w biurze tego nei mówią bo nikt by tam nie pojechał.
zdjecie uzytkownika
xc - 2015-03-25 20:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to dno. Oszukują nie wypłacają dodatków, hotele bez kuchni i lodówek. goły pokój z jednym łóżkiem na dwie osoby. Parodia. Odradzam to biuro.
zdjecie uzytkownika
Osom - 2015-04-12 21:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero pomocy ze strony koordynatora i nie wiem czemu ich tak nazywają bo nie robią praktycznie nic tylko uprzykrzają życie, warunki to jak ze średniowiecza.
zdjecie uzytkownika
pszestroga - 2015-04-27 18:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam kiedyś wtej firmie pracowałem i tesz kciano mnie o szukac z czeh mieśięcy ale się nie dzłem zwolniłem się i zatrudniłem się winej firmie oni majom wyfirmie sfoih adwokatuw i opowiedziałem im sfojom sprawę i pszestawiłem papiery i oni się skontaktowali zadwokatem i wszystko zamnie załatwili.Jak jusz wiedzieli że sprawę firma union montarze pszegra to wtedy sam szef firmy domnie zadzwonił czy bym niekciał to załatwic ugodowo czeba wieżyc wsfoje siły i miec pszedewszystkim jak naj wiecej na firmę nie zbityh dowoduw i pszedewszystkim poukładane papiery.Ateras po latah widzę że zmienili brarzę z budowlanej na elektrycznom i opiekuczom.Wtej firmie nic się nie nauczyli kotraheci zih usług zrezygnowali i fahowcy.To szypko zmienili brarzę z budowlanej na elektrycznom i opiekuczom i widzę że tak jak kiedyś ludzi kłamali i oszukiwali tak teras oszukujom i ludziom słodzom.OMIJAJCIE TOM FIRMĘ ZDALEKA!!!!!!!Aha atak na marginesie to jak ktoś zna jezyk niemiecki w stopniu komunikatywnym to powinien bes pośrednio szukac pracy wdanym kraju u pracodawcy anie pszes jakieś agecie pracy albo jakieś śmieszne laj firmy to moje zdanie.Bocie czujni aha i tak jak muj pszedmuwca powiedział jak jusz kcecie pracowac wageci pracy to jak naj wiecej się pytajcie anaj lepiej jak wam to dzjom na piśmie!...
zdjecie uzytkownika
kotlik - 2015-04-27 20:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli powiedziałbym, że jest źle to było by to wielkie niedomówienie. Bo warunki w jakich trzeba przebywać są tragiczne. radziłbym się zastanowić zanim zaczniecie pracę.
zdjecie uzytkownika
biała gwiazda - 2015-06-21 16:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ts wisła kraków. Obetniemy mateuszowi nogi. Wisła sharks.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-07-08 16:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie widze, że jeśli chodzi o sama prace to nie jest tak kolorowo, bo wszyscy narzekają na waunki pracy i kompetnie nie wiem o co chodzi.. dla mnie firma jest uczcia i to chyba najwazniejsze, a że nie zawsze masz klimatyzacje taką jak byś chciał w pracy no to już jest drugorzedny problem moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
Student24 - 2015-07-17 15:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjechalaem do pracy z Union na pare tygodni przez wakacje w zeszłym roku i było całkiem ok. Kasy miałem na cały rok studiów, a pracować się nie przepracowałem. W Polsce musiałbym robić na to cały rok. Chce znowu od nich jechać
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nieeprofesjonalna obsluga. Pytaja po niemieckku a nic nie potrafia bawet po polsku hadziaje jedbe
Pytania: Kiedy chcesz jechac
zdjecie uzytkownika
Produkcja - 2015-07-17 16:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jo tam robia na produkcji już kerys rok i żodyn mi nie powie ze w Polsce je lepszy. Yno robić cza chcec i umiec.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-30 13:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie Union Montage jest ok, dobra praca, niezla placa, a Hotel mialem na poczatku bez kuchni ale pozniej zalatwili mi lpszy. Pracowalem juz przez rozne Firmy posredniczace i w porownaniu z innymi to dobrze wypadaja. Wlasnie czekam na nowa oferte.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Union Montage Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Union Montage Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert