Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Union Montage Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Union Montage Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kolejna z wielu oszukanych osób - 2012-12-07 12:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia! zamiast zarobic straciłem na telefony dojazdy itd bo tak potrafią w biurze pomóc w razie jakichkolwiek problemów.. Nie polecam nikomu nawet wrogowi..
zdjecie uzytkownika
ja yhm - 2013-02-11 15:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś wylatuje jednego dnia z dwóch budów i w tym z jednej za to, że zaspał do pracy bo ''kolega mu kazał spać" to chyba jest ewidentna wina pracownika a nie ludzi z biura.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 18:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejna z wielu oszukanych osób piszesz "Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia! zamiast zarobic straciłem na telefony dojazdy itd". A możesz napisać coś więcej na temat tego jak się pracuje w Union Montage? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy. Ile tam naprawdę siętam zarabia mesięcznie?
zdjecie uzytkownika
andrzejB - 2014-01-15 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłbym wiele o tej firmie napisać ale nie napisze bo niewiele o niej wiem a w zasadzie to nic
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-01-18 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może jednak ktoś napisze cos o union montage, bo komentarz wyżej wnosi tyle co nic, nie wiem w ogóle po co się pojawił...
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2014-03-11 12:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to pomyłka nie polecam !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
instalator - 2014-05-06 13:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za czasów Rajmunda było w miarę ok potem posadzili tam jakiś baranów!i tak firma zeszła na psy.Już tam nie pracuje i nie muszę się z nimi użerać!!!!!nie Polecam
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-28 14:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkretnie, da sie wyzyc za pensje w union montage? pytanie też do czytających ten wątek. pilne - szukam pracy
zdjecie uzytkownika
bandit - 2014-05-28 15:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem jakieś dostępne posadki, ktoś, coś? Potrzebuję jak najwięcej opnii. Podajcie i plusy i minusy najleppiej
zdjecie uzytkownika
Gandalf - 2014-05-29 19:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bandit, to może napisz co za dostepne posadki widziałes w Union Montage, co Cie najbardziej zainteresowało?
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-05-30 17:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś bardzo zróżnicowane te opinie.. czy da sie dobrze zarobić w UM jak ktos sie przykłada? i czy sa jakies mozliwości awansu? napiszcie bo widzialem ze firma sie rozwija i szuka nowych osob, dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
grot - 2014-09-09 17:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni oferują rozumiem wyjazdy zna roboty, ale plis zapodajcie jakieś info na jakie dokładnie zlecenia się jedzie i jakie na nich jest ewentualne ryzko szwanku zdrowia albo takie rzeczy podobne. mozna sobie coś konkretnego wybrac czy jakoś losowo to u nich działa? żeby się w jakiś obozowy koszm ar nie wpakowac się boję:/
zdjecie uzytkownika
biała gwiazda - 2014-11-05 14:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozadnych ludzi na policje podawaja i to jeszcze bez powodu
zdjecie uzytkownika
biała gwiazda - 2014-11-05 14:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poządnych ludzi na policje podawaja bez powodu
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-06 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem możliwość wyjazdu z tym biurem do Austrii (oddział Opole) parę miesięcy temu, ale jak dostałem informacje, że biuro nie płaci płaci dodatków za nadgodziny w soboty i niedzielę, nie płaci dodatku za mieszkanie (15 euro za przepracowany dzień) i wyżywienie (26,40euro za przepracowany dzień) bo firma jest zarejestrowana w Niemczech, czyli dostaje te pieniądze ale nie oddaje pracownikowi, wypłata jest do 20 każdego miesiąca, a zaliczki są obciążone 10 % prowizją (za 500 euro 50 euro prowizji- trochę dużo, bo przelewy są darmowe), to ja dziękuję za taką agencją, zresztą oceńcie sami.
Może rezygnując z usług takich agencji doprowadzimy do tego znikną one z rynku, a w naszych kieszeniach zostanie nam więcej pieniędzy na nasza pracę.
I jeszcze jedno, przed podpisaniem umowy pytajcie się o jak najwięcej szczegółów dotyczących pracy wyjazdu i wynagrodzenia (a wierzcie mi, że za diabła nie chcą wszystkiego powiedzieć) bo potem są wielkie oczy i pretensje do pracodawcy o wszystko co nie zostało ustalone na początku.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-06 19:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak jest z nadgodzinami w końcu? czy są jakieś na przykład w weekendy czy jak to wygląda wszystko? dajcie znać jak to wszystko wszystko wygląda, sam już nie wiem czy się u nich zatrudniać czy nie, koniecznie mi powiedzcie jak to wygląda, z góry wielkie dzięki za nowe informacje! pozdrawiam Was
zdjecie uzytkownika
kewlar - 2014-12-28 18:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma union montage nawiązuje kontakt i współpracuje z agencjami pracy na terenie Austrii. są sprawdzoną i rzetelną agencją, która posiada długą tradycję w Polsce i w Niemczech. dlatego wydaje mi się , że nie ma co się martwić o to czy po nawiązaniu współpracy z nimi trafi się na pewno na porządną firmę
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-01-14 18:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie ja sie zaczalem obawiac wyjazdu chociaz juz nawet bylem zdecydowany ale to dlatego ze mnie znajomy nastraszyl ze czytal ze za granica to moze roznie byewac mianowicie cos tam mi jeszcze mowil ale nie wiem czy to jest sens przytaczac. chcialbym sie dowiedizec jak to jest tutja - tak zebyscie poweidzili jak to jest na prawde
zdjecie uzytkownika
Tomorow - 2015-02-08 22:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sie pracuje w tej agencji na spawacza czy jest wogóle sens wyjeżdżać pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tytus - 2015-02-12 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam robota za elektryka warunki mieszkalne bo mam jechać niech ktoś się wypowie ale szczerze
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-02-17 13:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie NIE POLECAM to ZLODZIEJE jesli nie wierzycie to sie sami przekonajcie!
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-02-17 13:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z kolegą powyzej
Pracowalem u nich dwa lata i stracilem tyle kasy ktore mi nie slusznie zabrali myslalem nawet o zalozeniu im sprawy sadowej ale wtedy znow polecial bym po kosztach wynajmujac adwokata np a pieniedzy nie mam

NIE POLECAM tego biura !
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-02-17 13:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze tutaj jedne i te same historie panuja w tej agencji...
Ja mam podobna tez u nich pracowalem pol roku przez pol roku zostalo zabrane mi ponad tysiac euro bog wie za co oni chyba tez sami nie wiedzieli co maja mi powiedziec czyste ZLODZIEJSTWO NIE POLECAM tej Agencji nikomu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nieeprofesjonalna obsluga. Pytaja po niemieckku a nic nie potrafia bawet po polsku hadziaje jedbe
Pytania: Kiedy chcesz jechac
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-02-17 14:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesli zastanawiacie sie nad praca w tej AGENCJI poradzcie sie ludzi ktorzy tam pracowali... Ja tam pracowalem ale co z tego ze ja tu bede na nich cisl choc szczerze mowiac powinienem na dzien dobry po nich jechac jak po psie bo rowniez jak inni zostalem oszukany na kasie a dokladnie okolo 2 tys euro w ciagu roku to jest jakas masakra przed podpisaniem umowy dobrze to jeszcze raz przemyslcie dobrze wam radze! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tyta - 2015-02-24 14:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co robies cały rok i po roku się kaples ze cie oszukują
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Union Montage Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Union Montage Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie