Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Union Montage Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Union Montage Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ewelina - 2012-02-02 19:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z moimi poprzednikami pracowałam przez ta Firmę przez dłuższy oktes czasu, byłam bardzo zadowolona i polecam wszystkim. Można dobrze zarobic, a warunki mieszkaniowe też były ok.
zdjecie uzytkownika
gg - 2012-02-07 20:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ewelina szef ci kazal napisac cos dobrego o tej firmie
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-02-29 14:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci, którzy negatywnie się wypowiadają są albo osobami, które poleciały po pierwszym dniu za to, że nic nie umieją albo po prostu nie umiały potwierdzić swoich umiejętności i wywalili ich z buasteli na początku. Ja pracuje w tej firmie juz drugi rok. W biurze niemam najmniejszych problemów z dogadaniem się. Może pracownicy traktują niektóre osoby tak jak zostają potraktowani oni sami, nie pisze tu o c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwie z ich strony, ale c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwie niektorych osob co przychodza do biura. Na budowie nazywamy ich bohaterami po pierwszej wyplacie. Dostanie do reki pare euro i juz kozaczy kim nie jest!
zdjecie uzytkownika
Austriak - 2012-03-16 14:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram.
Ludzie co w biurze robią c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo przyjezdzajac z bausteli, to pajace, nieraz bylem swiadkiem jak sie sami odnosza do pracownikow a potem sie dziwia jak komus nerwy puszczaja... NO ILEŻ MOŻNA WYTRZYMAĆ????
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-03-19 13:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz sie powoli znowu rozgladam za praca, bo sezon sie zaczyna i znowu bede tam pracowal bo od 2 lat jezdze z Union i nigdy nie mialem sie zle, a jak komus cos nie pasuje niche lepiej idzie i drzewa na zime se za wczasu narabie a nie pisze glupoty, to prywatna zemasta albo po prostu zniechecenie innych do wyjazdu zebyscie mieli sami miejsce?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-04-19 11:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka ta była praca? Czy ktoś pracował już jako pokojówka i może się wypowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-04-30 18:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
Oszukana - 2012-05-22 10:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pojechałam z tej firmy i bardzo żałuję. Oszukali mnie, a pani (usunięte przez administratora)to jest najlepsza w ściemnianiu. A oto moja historia... Pojechałam pracować do Hotelu, Wszystko było super aż do pierwszej wypłaty, okazało się że zamiast 12godzin pracy dziennie płacili mi za 9, bo tak się umówili z szefem wiec co dziennie 3 czasem 4 godz robilam za free..... no i jak sie chcialam zwolnić to zaproponowali mi 400e premi, a że to była kwestia 3 dni to stwierdziłam oki, trochę odbije sobie te nadgodziny... No i jak można było się spodziewać..... oczywiście pani (usunięte przez administratora)wyparła się.... Co za C [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwo
Ludzie jak się zdecydujecie jechać z tej firmy bierzcie wszystko pisemnie bo zrobią z was kretynów, no i mając dowód możecie starać się o to żeby wam oddali to co się wam należy....
zdjecie uzytkownika
kolejna oszukana osoba - 2012-07-18 22:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miejscowka na wojska polskiego to tylko centrum do pierdzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic nie wiedza, wysylaja ludzi byle gdzie, bo pewnie od kazdej wyslanej osoby maja niezlyt profit!!!!! Czlowiek na miejscu dowiaduje się co jak, gdzie i kiedy jak juz wyda kase na pozdóz, jedzenie itp... Po przyjezdzie okazje sie ze praca jest poprostu nieoplacalna!!! Omijajcie szerokim lukiem!!!!
zdjecie uzytkownika
kolejna z wielu oszukanych osób - 2012-12-07 12:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia! zamiast zarobic straciłem na telefony dojazdy itd bo tak potrafią w biurze pomóc w razie jakichkolwiek problemów.. Nie polecam nikomu nawet wrogowi..
zdjecie uzytkownika
ja yhm - 2013-02-11 15:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś wylatuje jednego dnia z dwóch budów i w tym z jednej za to, że zaspał do pracy bo ''kolega mu kazał spać" to chyba jest ewidentna wina pracownika a nie ludzi z biura.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 18:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejna z wielu oszukanych osób piszesz "Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia! zamiast zarobic straciłem na telefony dojazdy itd". A możesz napisać coś więcej na temat tego jak się pracuje w Union Montage? Bardzo proszę o pomoc ponieważ za parę dni mam tam rozmowę w sprawie pracy. Ile tam naprawdę siętam zarabia mesięcznie?
zdjecie uzytkownika
andrzejB - 2014-01-15 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłbym wiele o tej firmie napisać ale nie napisze bo niewiele o niej wiem a w zasadzie to nic
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-01-18 17:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może jednak ktoś napisze cos o union montage, bo komentarz wyżej wnosi tyle co nic, nie wiem w ogóle po co się pojawił...
zdjecie uzytkownika
Adamo - 2014-03-11 12:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to pomyłka nie polecam !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
instalator - 2014-05-06 13:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za czasów Rajmunda było w miarę ok potem posadzili tam jakiś baranów!i tak firma zeszła na psy.Już tam nie pracuje i nie muszę się z nimi użerać!!!!!nie Polecam
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-28 14:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkretnie, da sie wyzyc za pensje w union montage? pytanie też do czytających ten wątek. pilne - szukam pracy
zdjecie uzytkownika
bandit - 2014-05-28 15:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem jakieś dostępne posadki, ktoś, coś? Potrzebuję jak najwięcej opnii. Podajcie i plusy i minusy najleppiej
zdjecie uzytkownika
Gandalf - 2014-05-29 19:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bandit, to może napisz co za dostepne posadki widziałes w Union Montage, co Cie najbardziej zainteresowało?
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-05-30 17:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś bardzo zróżnicowane te opinie.. czy da sie dobrze zarobić w UM jak ktos sie przykłada? i czy sa jakies mozliwości awansu? napiszcie bo widzialem ze firma sie rozwija i szuka nowych osob, dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
grot - 2014-09-09 17:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oni oferują rozumiem wyjazdy zna roboty, ale plis zapodajcie jakieś info na jakie dokładnie zlecenia się jedzie i jakie na nich jest ewentualne ryzko szwanku zdrowia albo takie rzeczy podobne. mozna sobie coś konkretnego wybrac czy jakoś losowo to u nich działa? żeby się w jakiś obozowy koszm ar nie wpakowac się boję:/
zdjecie uzytkownika
biała gwiazda - 2014-11-05 14:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozadnych ludzi na policje podawaja i to jeszcze bez powodu
zdjecie uzytkownika
biała gwiazda - 2014-11-05 14:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poządnych ludzi na policje podawaja bez powodu
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nieeprofesjonalna obsluga. Pytaja po niemieckku a nic nie potrafia bawet po polsku hadziaje jedbe
Pytania: Kiedy chcesz jechac
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-06 11:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem możliwość wyjazdu z tym biurem do Austrii (oddział Opole) parę miesięcy temu, ale jak dostałem informacje, że biuro nie płaci płaci dodatków za nadgodziny w soboty i niedzielę, nie płaci dodatku za mieszkanie (15 euro za przepracowany dzień) i wyżywienie (26,40euro za przepracowany dzień) bo firma jest zarejestrowana w Niemczech, czyli dostaje te pieniądze ale nie oddaje pracownikowi, wypłata jest do 20 każdego miesiąca, a zaliczki są obciążone 10 % prowizją (za 500 euro 50 euro prowizji- trochę dużo, bo przelewy są darmowe), to ja dziękuję za taką agencją, zresztą oceńcie sami.
Może rezygnując z usług takich agencji doprowadzimy do tego znikną one z rynku, a w naszych kieszeniach zostanie nam więcej pieniędzy na nasza pracę.
I jeszcze jedno, przed podpisaniem umowy pytajcie się o jak najwięcej szczegółów dotyczących pracy wyjazdu i wynagrodzenia (a wierzcie mi, że za diabła nie chcą wszystkiego powiedzieć) bo potem są wielkie oczy i pretensje do pracodawcy o wszystko co nie zostało ustalone na początku.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-06 19:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak jest z nadgodzinami w końcu? czy są jakieś na przykład w weekendy czy jak to wygląda wszystko? dajcie znać jak to wszystko wszystko wygląda, sam już nie wiem czy się u nich zatrudniać czy nie, koniecznie mi powiedzcie jak to wygląda, z góry wielkie dzięki za nowe informacje! pozdrawiam Was
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Union Montage Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Union Montage Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x