Hotel „Zamek na Skale” (****)

Adres: Trzebieszowice 151, 57-540 Trzebieszowice

NIP: 5242497219

Hotel „Zamek na Skale” (****)
3 67 6 1

Opinie o Hotel „Zamek na Skale” (****)

Filtruj opinie po kryteriach:

Dymitr
 Opinia

jesem w Zamku od dwóch i pół roku, zmieniło się tu całkowicie. Zarząd nareszcie pracuje jak należy, kuchnia ma porządnego szefa, pilnowana jest czystość i wypłaty. Jak w każdej firmie bywają problemy. Większość z nich generują , piszący tu frustraci, którzy pracowali jak za karę, lekceważąc swoje obowiązki, nie przychodząc do pracy, rozsiewajac głównie plotki i zajmując się swoimi komórkami. Jest prawdą że kilku takich wałkoni i bumelantów nie dostało ostatniej wypłaty, ale jestem zdania że słusznie i to oni powinni Zamkowi zapłacić za kłopot jaki sprawili. Co ciekawe nikt tu nie podpisuje się choćby imieniem. Wnoszę z tego że większość opinii to właśnie kłamstwa i pomówienia najgorszych brakorobów i do tego tchórzliwie ukrywających się za pseudonimami.

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie2
Obserwator
 Opinia

To Ty ... rozżalony prezes, były mąż prezesowej???? To ty Zbychu????!!!!

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

Pracuje w Zamku od ponad roku, pensje mam wypłacone co do złotówki. Gdyby pracodawca nie płacił to wszyscy by się zwolnili i nikt by nie pracował.

Pomocna?
Tak4Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik oszukany
 Opinia
@anonim 06.02.2018 16:48

? Naprawdę ..jesteś w takim razie kłamcą :-) od roku są zatrudniani sami obywatele Ukrainy i nieświadome niczego dzieci na okres wakacji....które może i na umowę zlecenie dostaną co nieco po batalii stoczonej przez ich rodziców z prezesikiem.... To co czytam w twojej wypowiedzi ... jest jak twój podpis - Witoldzie :-) człowieku od pisania tekstów niwelujących oszustwa tego pracodawcy ;-)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@pracownik oszukany 06.04.2018 12:49

Panie anonim łżesz podle. Od 2018 pracowników z Ukrainy praktycznie nie zatrudniano. Zostało za trzy osoby. Tzw "dzieci " którym nie zapłacono to z reguły wałkonie i pozoranci, którzy myśleli że za stanie i gapienie się a komórkę ktoś zapłaci. Sytuacja z polskimi pracownikami jest taka ze dzisiaj kolejny konserwator nocny ostatkiem sił poinformował że się uchlał i do pracy nie przyjdzie. Nie ma go kim zastąpić... więc "panie anonim" , może weź sobie na garnuszek takie biedne dzieci bo Zamek to nie ochronka dla nieudaczników

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@pracownik 14.04.2019 22:39

Sorry wielkie . ta odpowiedź nie była do Anonima tylko Oszukanego pracownika

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator
 Opinia
@pracownik 14.04.2019 22:42

Czy wy nie macie za grosz przyzwoitości? Tylu ludzi co oszukała firma neya właściciel zamku na skale mogło by zasiedlić niewielkie miasteczko. Czy można się szczycić dorobkiem na krzywdzie innych? Jak widać można....tylko o czym to świadczy...

Pomocna?
TakNie
Miejscowy
 Opinia

Byłam tam dzisiaj na spacerze. I słów brak. Gości nie widać a to co dzieje się dookoła jest gorzej jak przykre. Park zaniedbany okropnie. Pozarastany chaszczami, dookoła leży mnóstwo polamanych gałęzi i śmieci. Główna aleja od małej bramki to zryte (usunięte przez administratora) przez samochód wywozacy szambo. Przy bramce góra worków ze śmieciami. Porwane i cuchnace. Widokowka hotelu 4*. Miejsca gdzie odpadły dachówki pozatykane są folią. Widać że jak pada to leje się po ścianach i do środka. Na placu przed zamkiem połamane drewniane donice. Pamiętam ten hotel za dobrych czasów. Dziś aż przykro na to patrzeć. Dla tego miejsca czas się zatrzymał.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Miejscowy 11.03.2018 17:13

Dodaj jeszcze że "miejscowi" regularnie niszczą i rozkradają otoczenie zamku a próby ich zatrudniania to całkowita porażka. Wtedy twoja opinia bedzie "pełniejsza"

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Miejscowy 11.03.2018 17:13

Witam serdecznie, ponieważ jest to portal pracowniczy rozumiem, że jesteś byłym pracownikiem Zamku. Pozwolę sobie zatem skomentować tą wypowiedź jako aktualny pracownik Zamku, mocno oburzony taką opinią i nieświadomością wypowiedzi. Więc w kolejności Co do gości- to obłożenie Hotelu wzrosło z ostaniach 2 lat o dobre 200-300% w zależności od miesiąca. Temat Parku, to ledwo skończyły się ostatnie przymrozki a my zaczęliśmy jego pełną renowację, trwa karczowanie i koszenie pozostałości kilku letnich, obecnie jest spuszczona woda ze stawu które przechodzi gruntowne czyszczenie i naprawę brzegów (a nie było to robione przez dobrych kilka lat). Dosadzaliśmy drzewa i będzie nowy krzewostan. Zrobiona jest nowa odnoga rzeki w celach rekreacyjnych. Zryte miejsce wzdłuż głównej alei, to nie sprawa samochodu z (usunięte przez administratora) (które nawet nie ma takiego rozstawu osi) tylko poprowadzone nowe okablowanie w celu wymiany latarni wzdłuż tej dróżki, oraz doprowadzenie do podświetlenia na moście które jest już od jakiegoś czasu. Zabezpieczone zostały wszelkie włazy odpływowe do studni i mnóstwo prac porządkowych po zimie trwa nadal - więc drogi zorientowany pracowniku (a raczej powiedziałabym chyba niezbyt przychylny człowieku) jeśli to jest zaniedbany park to zapraszam do pomocy przy koszeniu. Nasi goście są zachwyceni parkiem który z dnia na dzień jest coraz bardziej widoczny i zachęcający do spacerów. Leżące drzewa to niestety ostatni potężna wichura która, spowodowała mocne zniszczenia w drzewostanie na całym terenie Kotliny Kłodzkiej. A my zgłaszając to do wydziału Nadleśnictwa, czekamy na zgodę usunięcia leżących drzew z zabytkowego Parku, bo samemu tego ruszać nie wolno. Patrząc na datę publikacji opinii wnioskuję, iż jest to powtórzenie czegoś starego sprzed roku, ponieważ my już nie mamy kontenerów przy bramce wjazdowej, a jest wybudowana specjalna wiata przy murze budynku, w której to, są zamykane kontenery ze śmieciami. Nie widzę też żadnych worków zamiast dachówek, a jestem w pracy codziennie i nawet przy dużych ulewach, nie doświadczyłam zalewania ścian. Może dlatego iż zostały wymienione wszystkie popękane szklane okna na dachu, oraz rynny dostały większą przepustowość ???? Donice na kwiaty są sukcesywnie zmieniane lub naprawiane, jednakże jest materiał który się zużywa szczególnie po zimie, lub jest np. co wydarzyło się ostatnio rozbity przez parkujące samochody w niedozwolonych miejscach. Co również nas bardzo boli, iż niektórzy ludzie nie szanują naszego dobytku i pracy innych ludzi. Więc mam pytanie dla kogo się czas zatrzymał, lub dlaczego ktoś próbuje budować złą opinię o miejscu, które się bardzo rozwija i piękniej w oczach, dając mnóstwo satysfakcji naszym gościom i wiele miejsc pracy osobą zadowolonych, że budują to miejsce razem z nami??? Pozdrawiam\ Osoba zachwycona tym miejscem, pracownik Zamku :-)

Pomocna?
TakNie
Życzliwa
 Opinia

Byłam pracownikiem przez jakiś czas, takiego syfu i dezorganizacji w życiu nie widziałam. Hotel czterogwiazdkowy? to kpina i oszustwo. Przygotowane pokoje dla komisji, reszta "niby zajęta". Brak pieniedzy na koncie. A może są tylko na innym prywatnym Prezesa? Po co pracownikowi umowa o pracę przecież nie ma takiej potrzeby, to tylko zachcianka i to dodatku droga dla pracodawcy. Godziny pracy? Dla ludzi z biura może i jakieś obowiązują ale dla zwykłych sprzątaczek, kelnerów czy kuchni to miesiąc trwa czasem i 300 godz. a i o pieniądze muszą się szarpać i prosić. Prezesowi została tylko świadomość że jest Panem na włościach a tak naprawdę to oszust, krętacz i symulant. Takich ludzi powinno się eliminować bo utzrymywanie ich to wysoka szkodliwość społeczna. Nie raz wyzywał pracowników i swoją żonę przy Gościach. A i Gości hotelowych zdazyło się wyzywać od dziwek...

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Życzliwa 24.04.2018 17:48

opinia z kwietnia 2018. Jestem na Zamku od dwóch lat. Nigdy nie słyszałem by Prezes ubliżał komukolwiek publicznie a zwłaszcza żonie. Opinia wyrażona w powyższym poście to mówiąc oględnie nadużycie i pomówienie. Osoba przedstawiająca się jako Życzliwa chyba nie rozumie sensu tego słowa, w ogóle podejrzewam że mało rozumie wypisując takie oszczerstwa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Trafiłem na te stronę przypadkiem, ale widzę, że mało opinii pracowników, a dużo gości, którzy pewnie są konkurencją. Pracowałem w wakacje 2017 i był to czas dla mnie niezapomniany. Bez nudy, z wspaniałymi i zadowolonymi gośćmi. W pracy ale jak na wczasach. Pozdrawiam Zamek.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik oszukany
 Opinia
@Tomek 01.02.2018 21:01

W wakacje 2017 powiadasz pracowałeś....nie było żadnego tomka krętaczu pracującego przez wakacje 2017. :-) Trzeba płacić za prace szanowny pracodawco a nie pisać bzdury.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gotujący Konserwator
 Opinia
@pracownik oszukany 06.04.2018 12:52

A kto tu podpisuje się imieniem i nazwiskiem? Większośc , którym nie zapłacono to wałkonie i bumelanci. B(usunięte przez administratora)Wyberz sobie kategorię dla siebie i nie obrażaj innych.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anioł Stróż
 Opinia

Widzę że Zamek na Skale znowu wyrusza na łowy nowych ofiar do pracy. Nie dajcie się zwodzić i mydlić oczu. Praca na umowę zlecenie, wyzysk pracowników i zero odpowiedzialności. Zrzucanie winy pracodawcy na pracowników, brak szacunku do drugiej osoby. Oto cała prawda. Niby dlaczego ciągle szukają dyrektora hotelu i było ich w ostatnich latach aż tylu? Bo nikt normalny nie chce się bawić w tym bałaganie i brać na swoje barki wszystkich grzechów Właściciela. Nikt nie chce się z nim użerać. Atmosfera w Zamku patologiczna przez to że rozwiązywane są tam prywatne problemy Właścicieli a przecież jak wiadomo "ryba psuje się od głowy". Jeśli zależy Wam na godnych warunkach, szacunku i przede wszystkim na komforcie psychicznym i spokoju ducha to omijajcie to miejsce szerokim łukiem.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia
@Anioł Stróż 13.07.2018 10:55

Byłam i czułam, że tam coś się dzieje. Nie polecam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Anioł Stróż 13.07.2018 10:55

Od pewnego czasu w Zamku na skale duzo sie zmieniło(na lepsze) jestem pracownikem od 4 miesiecy wyplata zawsze na czas na koncie i wcale nie mała! Jesli uwazasz ze to miejsce powinnismy omijac szerokim łukiem to dlaczego tak wiele ludzi tu pracuje? I caly czas sa rekrutacje na lepszy personel?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ByłyPracownik
 Opinia
@Pracownik 18.07.2018 00:49

Być może na chwilę się zmieniło, ale na umowie śmieciowej nie polecam sie pochorwać, złamać nogę albo w przypadku kobiet zajść w ciąże, bo zostajesz w czarnej d***e. Pracodawca nie rozumie że ktoś może chcieć wolne no bo przecież w um. zlec. nie ma urlopu. Życzę powodzenia, ja nigdy nie wrócę mimo przepracowanych tam lat i sympatii do samego obiektu. Zrujnowana psychika i niekończąca się opowieść w walce o swoje.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gotujący Konserwator
 Opinia
@Anioł Stróż 13.07.2018 10:55

szukaja i znaleźli. Dobry dyrektor, a nie pozorant i kretacz. Kto chce dobrze pracowac ten ma pracę. Wszystkim szukającym łatwych pieniędzy polecam prokreację i program 500+ a nie zawracanie głowy swoimi marnymi usługami

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zuza
 Opinia

Czyżby konkurencja inspirowała do pisania ? Hotel ma opinie dobrego pracodawcy!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doZuzy
 Opinia
@Zuza 21.08.2018 13:14

Haha! koń by się uśmiał... Dobrego pracodawcy?! Żal to wszystko czytać. Konkurencja? niby po co? Konkurencja to może inspirować Gości nie potencjalnych pracowników. Popytaj byłych pracowników co się tam działo, książke można by napisać.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@doZuzy 27.08.2018 11:51

Może i się działo ale teraz jest teraz... Proszę popytać obecnych pracowników Będzie miarodajnie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia
@Zuza 21.08.2018 13:14

Przepraszam u kogo ma opinię dobrego pracodawcy - u samego pracodawcy? Jak chce się patrzeć w przyszłość trzeba zamknąc przeszłość - uregulować zobowiązania wobec pracowników i dostawców. Powiadasz konkurencja :-) dobre.... żaden obiekt nie chce konkurowć z takim obiektem jak zamek na skale.... to by było zejście na najnizsze poziomy jakie można sobie wyobrazić. Jeśli "zuziu" chcesz mogę ci na twoją prośbę trochę detali odnośnie firmy neya - zamku na skale przekazać ....

Pomocna?
Tak5Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Były pracownik 28.08.2018 11:48

Tylko po co? Ja jestem mega zadowolona. Atmosfera super,wypłata na czas,premie Ja jestem zadowolona Tyle

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ByłyPracownik
 Opinia
@anonymous 30.08.2018 16:57

Wypłata na czas się zdarzała, ale premie były tylko na umowie...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@anonymous 30.08.2018 16:57

Właśnie...tylko po co ;-) Malutka kłamczuszka pisząca pod dyktando :-)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gotujący Konserwator
 Opinia
@ByłyPracownik 03.09.2018 13:47

Większość która odeszła traktowała prace jak zło konieczne. Jeśli przykręcało się śrubę to zaraz był bunt. Zajdżcie sobie pracę gdzie za palenie papierosów i pogawędki komórkowe będzie premia, bo na Zamku trzeba po prostu zasuwać. ci którzy to rozumią przcuja od dawna i daja rade

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawel
 Opinia

Panstwa negatywne opinie to jedynie wierzcholek gory lodowej! Bylem pracownikiem tegoz obiektu, dosc krotko, szybko zorientowalem sie , ze miejsce to jest bez perspektyw, zaniedbane, z bardzo niestety pomimo zaawansowane wieku nieodpowiedzialnym wlascicielem i kierownictwem. Sciagnieto mnie do poprowadzenia restauracji PO szefa kuchni na dwa dni przed swietami bozego narodzenia, gdzie oblozenie siegalo +-150 osob, nie bylo menu na sylwestra (stworzylem je w dwa dni) a cena za pobyt siegala nawet 1800pln/dobe. obiecano niezwykle zlote gory, kadre pracownikow, sprzet, wspaniale stawki godzinowe, premie uznaniowa za przybucie w swieta i podjecie sie nielatwej misji. stracilem swieta, czas, zdrowie (20 dni pod rzad po min 12 h), uratowalem serwis swiat i sylwestra, a zostalem za to potraktowany jak... niech kazdy dopowie.kadra byla taka, klenerzy z lapanki, w wiekszosci alkocpuny, w kuchni udalo sie sciagnac bylych kucharzy, jednak i oni porzucili juz to miejsce. dyrektorow bylo trzech,plus jeden mial dojechac po swietach, wiecej niz osob w kuchni, gdie ze mna bylo uwaga 3 w najciezszym momencie swiat! pani Sniadaniowa, gotujacy konserwator, i zagubiony chlopiec majacy problemy z uzywkami. lubie wyzwania, mam papiery na gastronomie ale to byl koszmar.na poczatku nie przerazilo mmnie to, toc obiecali zloto i luksusy, hotel mial wejsc we spolprace z Louvre, w sieci hoteli Campanile, obiecali prestiz, chwale, glorie, wywiady i iele wiecej... suma sumarum taka, premii nie dostalem ani grosza, o wynagrodzenie za swieta musialem sie upominac, przyszlo w opoznieniu a gdy chcialem zrezygnowac zaszantazowano mnie ze w ogole nie uzyskam rozliczenia az nie znajdzie sie ktos na moje miejsce! majac prawo do odstapienia umowy. straszono mnie prawnikami, kancelariami itp.bylem wiec wiezniem, umowe zlecenie na odejscie zabrano mi niby do podpisania przez prezesa, i nie odzyskalem jej do dzis dzien, bo nie moglem odzyskac, malo tego do dnia dzisiejszego p prezes zarzadu hoteli historycznych Zbigniew Nojszewski jest winien mi kilkaset zl za dni przepracowane w styczniu, nie odbiera telefonu niczym dziecko, chociaz zgodzil sie uregulowac finanse. nawet walka z nowotworem nie nauczyla go szacunku do ludzi. Jako mlody pracownik zachowalem wieksza klase, grzecznie sie upominajac i czekajac, nie straszac, nie ublizajac. ale uwazam ze warto przestrzec przyszlych pracownikow. hotel opiera sie nai jeszcze funkcjonujetylko dzieki osobom z Ukrainy, i tylko ich przerazenie przed utrata pracy wstrzymuje ich przed porzuceniem. stad taka a nie inna jakosc obslugi i cud ze w ogole funkcjonuje. stare zaopatrzenie, garnki, patelnie, gn-y ledwo trzymajace sie kupy. zaniedbane miejsce i zniszczony potencjal. nie dajce sie nabrac jedno wielkie oszustwo nie warte ceny, zwykli oszusci, mam wiecej materialow dowodowych ktore przekaze odpowiednim sluzbom. hotel nie zasluguje na 4* , to zwykla machlojka, tak jak i z hurtowniami. na wszystko mam zdjecia, dowody, juz nawet nie chodzi o pieniadze, ale o eliminowanie takich przedsiebiorcow z mapy polskiej gastronomii. stop lesnym dziadkom, to musi sie wreszcie skonczyc a my mlodzi Polacy, nie mozemy odpuszczac snobom, myslacym, ze wszystko im wolno. Pozdrawiam. P. Zielinski.

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Taka prawda
 Opinia
@Pawel 12.04.2018 16:29

Paweł pracowałeś krótko. Jest nawet gorzej niż opisujesz. Posiłki z półproduktów, nie ma kto gotować. Rotacja pracowników ogromna. Gdy zbliża się 10 każdego miesiąca, czuć ogólną nerwowość w załodze. Czy i kiedy zapłaci? Czy w ratach? Ostatniej wypłaty z zasady nie płaci. Prezesa nie ma na miejscu, przestaje odbierać telefony. Młodzi oszukani ludzie przychodzą wielokrotnie ze swoimi rodzicami. Gdy zgłosisz do PIP, woli zapłacić prawnikowi niż Tobie tych kilkaset złotych. Wszyscy miejscowi przedsiębiorcy unikają firmy jak ognia. Wielu oszukanych na dużą kasę. Niektórzy się łakomią, łamią solidarność w środowisku lokalnym i świadczą usługi za gotówkę z góry płatną, za zaliczeniem. Ale chwilowa strata czujności i kolejna ofiara. Zadłużony hotel działa tylko siłą rozpędu i naiwności kolejnych młodych naiwnych. Kto tam jeszcze chce pracować? Jacy goście tam jeszcze przyjeżdżają? Ludzie nie czytają opinii? Szok.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gotujący Konserwator
 Opinia
@Pawel 12.04.2018 16:29

Oj Pawełku, zły to ptak co własne gniazdo kala. Nawet jeśli doznałeś krzywd, a byłem tego świadkiem to sam wiesz że sytuacja na Zamku w twoich czasach była ciężka ze względu na małą ilość gości i tragiczny budżet. Pisząc aż tak krytycznie, robisz krzywdę tym którzy z poświęceniem starają się wyprowadzić ten biznes na prostą. Trunkowy był jeden kelner i to jak wiesz w tym zawodzie się zdarza. Dorobilismy się porządnej kuchni i sprawnego zarządu, a kłopoty z pracownikami są dla tego że miejscowi w znacznej części nie nadaja się a przyjezdnym trzeba dać zakwaterowanie co podnosi bardzo ich koszt. Teraz złe opinie pisza w większości byłe pokojowe, o pracy których świadczą inne opinie że hotek brudny i zaniedbany. Próba zachęcenia do lepszego wykonywania obowiązków zaraz kończy się wielką obrazą i wypowiedzeniem , bądź porzuceniem pracy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justyna
 Opinia

Dla mnie opinia byłego pracownika jest bardzo nieobiektywna. Często żal za utraconą pracą przeradza się w złośliwości!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DoJustyny
 Opinia
@Justyna 05.01.2019 19:39

Utracona praca powiadasz?... Czy kiedykolwiek ktoś słyszał o tym żeby wyrzucono pracownika z zamku? Nie! Bo nie byłoby nikogo na to puste miejsce. Po za tym tam nie ma kto się tym porządnie zająć... Współczuję wszystkim którzy tam nadal pracują...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Człowiek
 Opinia
@Justyna 05.01.2019 19:39

Dziwie się, że ten człowiek jeszcze prowadzi biznes. Są jeszcze ludzie, którzy dają się mu oszukaś, są jeszcze firmy które dają się mu wykręcić ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Człowiek
 Opinia
@Justyna 05.01.2019 19:39

kochana, nie żal za pracą utraconą ale żal za pieniędzmi, które nie zostały za tą pracę zapłacone.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kwiatek_BI_owy
 Opinia
@DoJustyny 11.01.2019 14:22

Ale pracownicy nie mają za co żyć (usunięte przez administratora) Sprawy sądowe się toczą. Proszę się zapoznać z tematem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Potencjalnie zainteresowany
 Opinia

Czy macie może jakieś wieści na temat warunków w Hotelu Zamek na Skale? Jestem Potencjalnie zainteresowany współpracą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

Wybierałem się ale dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Eryk
 Opinia

Jakie zarobki są w firmie? Jaką umowę dostaje nowy oracownik? Podpowiedzcie coś nowemu chętnemu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
doEryka
 Opinia
@Eryk 25.07.2018 09:57

Jak tylko masz możliwość to szukaj gdzieś indziej... Na początku wszyscy potrafią pokolorować szary obraz Zamku. Wszystkim wciskają ciemnoty o tym jak to będzie częścią czegoś nowego, wyjątkowego i rozwojowego a będzie jak zawsze. Tak było 2 lata temu, rok temu, pół roku i tak będzie dzisiaj jutro i za miesiac. Umowy? Śmieciowe, nawet jak chcesz inną i negocjujesz to i tak nic z tego. Zarobki? zalezy na jakim stanowisku. Ale ogólnie wyzysk który nawet w komantarzach zauważają Goście. Przemyśl dobrze kilka razy... Chyba nie chcesz prosić się jak łajza o swoją wypłatę co miesiąc?

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Emi
 Opinia

Witam. My byliśmy ż półrocznym dzieckiem Pokój w zamku. Jesteśmy mega zadowoleni!!!! Pozdrawiamy Panią masażystkę :) rewelacyjna!!! Jedzenie pyszne, czysto i przyjemnie!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jędrzej
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje ludzi?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@Jędrzej 13.07.2018 11:16

Tak. Firma potrzebuje pracownikow. Trwaja rekrutacje na różne stanowiska.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nel
 Opinia

Hotel bardzo kiepski. Nie wiem za co mają cztery gwiazdki wg mnie to max 3. Pokoje brudne, pod łóżkami szkło, kurz i stare brudne dywany. Bylismy zimą z pół rocznym dzieckiem. Otrzymalismy pokój 50 metrów od głównego budynku - TOTALNA KATASTROFA. Jak wrócić zimą z małym dzieckiem do pokoju z basenu. Okna się nie domykają-zimno w pokoju. Dostawki to łóżka polowe-tragedia. Brak pościeli. 3 osoby, 2 poduszki. Na korytarzach zimno i ciemno. Brak ciepłej wody przy większym obłożeniu obiektu. Poważny problem z rezerwacją. Obsługa beznadziejna, nie kompetentna. Kilkanaście telefonów i e-maili żeby dogadać się z recepcją. W spa basen to istny kicz. Brudno, brak reczników. Sauny nieczynne. Brak oświetlenia na placu. Zimą z kolacji wraca się po ciemku. Ciężko odnaleźć recepcję- brak drogowskazów. Generalnie jedna wielka katastrofa. Właściciele nie mają pojęcia o prowadzeniu hotelu. Nigdy tu nie wrócimy. Nie polecam a szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Pomocna?
Tak6Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia
@Nel 26.12.2016 23:00

nikomu nie polecam. skandal i zadanie dla służb

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia

@Pawel @Życzliwa @Taka prawda Serdecznie Wam dziękuję za Wasze wyczerpujące i rzetelne informacje dotyczące pracy w Hotel „Zamek na Skale”. Jestem przekonana, że pomogą one osobom, które są zainteresowane pracą tam w podjęciu decyzji. Takich osób może być sporo, ponieważ zauważyłam na ich stronie, że prowadzą teraz rekrutację na różne stanowiska http://www.zameknaskale.com.pl/praca Bardzo współczuję Wam złych doświadczeń z tym pracodawcą, jednak pamiętajcie, iż na forum publicznym nie wolno nikogo wyzywać ani obrażać.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
poldek
 Opinia

jak to, a oc dokładnie sa Ci winni? Wydaje mi się, że jednak ten hotel jest dobra firmą, bo ma cztery gwiazdki jakby nie patrzeć i na penwo też to świadczy o nich dobrze, bo takich gwiazdek nie dostaje sie za nic.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
robol
 Opinia
@poldek 20.06.2016 14:03

he he he dobre, ubawiłem się

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Obiekt chyli się ku upadkowi. Brak kapitału, brak zarządzających (recepcjonistka dyrektorem? ;-) ) Pensji nie płaci na czas, jak ktoś odchodzi to nigdy jej nie zobaczy :-) Spraw sądowych co niemiara ...z byłymi pracownikami... z dostawcami (przykład pralnia z Nachodu dług ponad 100 tys zł) Właściciel Sp. z o.o. traktuje jak kasę zapomogowo- porzyczkową...wybiera gotówkę, nie płaci podatków i żyje z tego... Pracownicy, dostawcy.... nieważni byle jemu się jakoś turlało do przodu....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gotujący Konserwator
 Opinia
@pracownik 05.04.2018 14:28

(usunięte przez administratora) Pralnia z Nahodu zniszczyła nam pościel za kilkanaście tysięcy. Fakt że dług z kosztami i odsetkami urósł do 100 tysi jest winą nieudolnego byłego dyrektora (to tez pracownik jak wielu innych to wylewajacych żale nieudaczników) Dzięki marnej pracy wielu tu piszących Zamek miał kłopoty i cierpieli na tym dobrzy pracownicy i dostawcy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia

@Obserwator_NEYA, Twój wpis jest niepokojący. Czy możesz go rozwinąć? Co aktualnie dzieje się w Hotel „Zamek na Skale” (****)? Wszystkie informacje, które zamieścisz będą ważne dla osób, które rozważają ubieganie się o zatrudnienie w w tym miejscu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obserwator_NEYA
 Opinia

A Pan Prezes (usunięte przez administratora)dalej z uporem (usunięte przez administratora), że nic się nie dzieje a tu kolejna sprawa sądowa, kolejne długi...... OJ żenada

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia

@anonim, rozumiem, że w dalszym ciągu współpracujesz z Hotel „Zamek na Skale” (****). Mógłbyś napisać na jakim stanowisku? Co oprócz pełnego wynagrodzenia, w Twojej ocenie, może być walorem tego pracodawcy i zachęcić innych do zatrudnienia się u tego pracodawcy?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aplikant
 Opinia

Pracodawca nie płaci zatrudnionym pracownikom. Ma sprawy w sądach. Nie aplikujcie tam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joanna
 Opinia

Śledzicie aktualne oferty pracy? Znajdziecie je na stronie internetowej firmy: http://www.zameknaskale.com.pl/praca Co możecie powiedzieć osobom aplikującym o warunkach zatrudnienia? Jakie benefity zapewnia firma?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znawca tematu
 Opinia

Właściciel tego hotelu traktuje pracowników jak szmaty. Nie płaci wynagrodzenia oszukuje. To samo powinni robić goście hotelowi, którzy się tam pojawią.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ziomek co troche tam przepracował
 Opinia

A co się dokładnie zmieniło? Ja wciąż nie mogę wytargać pieniędzy które są mi winni.

Pomocna?
Tak4Nie
Do stadion
 Opinia

Teraz pracuję w hotelu 3*, w którym nigdy nie było urzędników i nie ma nadanej kategoryzacji. Więc o jaikm długim i żmudnym procesie mówimy. Brak kontroli = samowolka.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
była pracownica
 Opinia

Dokładnie tak to wygląda. Otrzymali 4* na początku swego istnienia, a potem trzeba je tylko utrzymać. I robią to w ten sposób, o którym pisałam. Byłam tego naocznym świadkiem więc proszę nie gdybać o jakichś dłuższych procesach. Zresztą tak jest wszędzie. Nie ma nad tym żadnej kontroli. A to jest wina przepisów czyli państwa. A nieuczciwi właściciele to wykorzystują.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

trochę w tym hotelu przepracowałem. Jakie szefostwo, takie zarobki (jak dostaniesz wypłatę to nie wiesz co z nią zrobić,(usunięte przez administratora) ).(usunięte przez administratora) Zapraszamy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
hodor
 Opinia

Z wypłatami w tej firmie, a raczej tym hotelu bywa różnie, (usunięte przez administratora) o czym mogą świadczyć nawet wypowiedzi moich przedmówców, o ile jeszcze z pracownikami spokojnie można się dogadać i pomogą w razie problemów to z pracodawcą jest bardzo ciężko, nie traktują tak jak powinno się traktować.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Hotel „Zamek na Skale” (****) - Trzebieszowice

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel „Zamek na Skale” (****)

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.