logo E.Leclerc Gdańsk

E.Leclerc Gdańsk

Gdańsk

Opinie o E.Leclerc Gdańsk

turbodymomenka 2009-12-29 23:28:38
Nie podoba Ci się praca i polityka w leclercu?To idż do reala na Kołobrzeską na któryś z dzialów food. popracujesz z kierowniczką działów food przez tydzień i odechce Ci się pracy do końca życia.. robi z nas takich idiotów ja jestem już tak zawinięta chyba lepiej iśc kraśc gwałcic i mordowac niż z tą kobietą się męczyc.Szanujcie to co macie bo nie wiecie jaki (usunięte przez administratora) i pranie mózgu mogą Wam gdzieś indziej zgotowac. Pozdrowionka xD
turystka 2010-01-12 20:26:17
i jak tam zadowoleni pracownicy Leclerca w Gdansku?dostaliscie juz premie na swieta za dobre tyranie?A kierownicy dostali i to nie male ale i tak wam pasuje ta robota i geba w kubel bo zwolnia.Przepakowujcie dalej zepsuty towar i zmieniajcie na nim daty.Jak w koncu przylapia to i tak szaraki poleca a nie szefostwo.No chyba ze sie ktos otruje.Hi hi A swiateczne paczki wam pasowaly?z przeterminowanymi gratisami?
anonim 2010-01-13 13:38:54
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma w Polsce wszędzie wykorzystują w markietach ty zasuwaj aż upadniesz albo bedziesz kaleką
1
turystka 2010-01-16 21:26:50
przeciez pracujesz w Realu to dlaczego wypowiadasz sie na temat Gdanskiego Leclerka?Masz tam znajomych?Zatrudnij sie to nie takie trudne.Zobaczysz jak jest "fajnie"chociaz nie wiem moze sie dostosujesz i bedzie ci sie podobalo.Kto wie?
sandra 2010-01-16 22:25:06
Ja pracuje w leclercu'ale w innym mieście czytając to co dzieje sie tutaj wierze z całych sił ponieważ ja idąc tam do pracy byłam zdrowa a teraz mam poważny uraz kręgosłupa i jestem częściowo sparaliżowana wiele razy mówiłam kierowniczce że boli mnie kręgosłup ale to nie przeszkadzało mu do zmuszania mnie i innych do ciągnięcia kilkuset kilogramowych palet .Teraz od kilku miesięcy jestem na zwolnieniu i nawet nie zadzwonią zapytać czy żyję;a do tego mam 2 letnie dziecko.Zero współczucia dlatego zapamietajcie ci co tam pracują że każdy może skończyć jak ja czego nikomu nie życzę
LLL 2010-03-03 09:54:46
To co się dzieje w chwili obecnej na jednym z działów spożywczych to jest jakaś porażka i paranoja, kierowniczka myśli że jest nie wiadomo kim, że niby taka mądra, wszechwiedząca a tak naprawdę to tylko do biedronki się nadaje, choć nie wiem czy i tam, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz (usunięte przez administratora), tyrasz za 1250 netto i jeszcze im mało, urlopy zaległe nie wykorzystane, niestety ale taka prawda, NIE POLECAM NIKOMU pracy w tym molochu, mają ludzi za nic. Smutne lecz prawdziwe, odradzam naprawdę wszystkim. Gdyby tylko była inna sytuacja na rynku pracy, odeszło by z w/w działu co najmniej 9/12 załogi. A te 3 osoby, no może 2 to... sami wiecie kto. No i życzę powodzenia tym którzy już odeszli ;) a My czekamy na lepsze jutro.
11.04 :/ 2010-04-14 19:43:27
dlaczego musimy odpracować 11.04?! to nie fair! żaden market czy hipermarket nie musi odpracowywać tego dnia, pomijając jeden - LECLERC, ja się o te wolne nie prosiłam. a weź się odezwij to Cie z błotem zmieszaja.. :/ szmacą ludzi, kompletny brak szacunku to moje zdanie.
odradzam pracę..
do zobaczenia w (usunięte przez administratora) :(
barbie 2010-05-16 20:45:55
Jestem pracownicą w E.Leclerc w Galerii Przymorze.Nie wymienię działu na którym pracuję ale na każdym jest tak samo.Praca i płaca.To temat nr 1.Nad wejściem do hipermarketu powinien być napis (usunięte przez administratora).To co się wyrabia z pracownikami to zakrawa na kpiny.Jeszcze brakuje tzw.(usunięte przez administratora) murowany.Ludzie są zwalniani lub sami się zwalniają.Na ich miejsce nie przyjmuje się nowych.Jedynie na kasach widać co rusz nowe twarze ale to też są osoby z jakiejś firmy.Na działach nie ma nowych osób.Jak tak dalej pójdzie to pozostanie po jednej osobie albo wcale.Płaca najniższa niż w innych hipermarketach tej sieci.Żadnych podwyżek.Żadnych premii.Minął już rok a pracownicy dostali zegarki MADE IN CHINA.Kpina.Paczki na święta z przeterminowanym towarem.Szlak człowieka bierze,że jeszcze nikt z zewnątrz nie zajął się tym wyzyskiem człowieka.Kiedyś były Biedronki teraz jest E.LECLERC.
anonim 2010-12-28 16:09:48
Jak wam sie podoba zamknieta palarnia w leclercu? dopieli swego traktuja nas jak niewolnikow, scigaja, sledza, trzepia ciekawe do czego jeszcze sie posunal! Brak slow na to chamstwo jakie tam panuje.
anonim 2011-02-10 15:51:17
Hehe no palarni już nie ma, no i teraz z telefonami jakieś jazdy, że nie można wnosić, ale i tak ludzie wnoszą bo gdzie mają zostawiać, ciekawe co będzie następne, zobaczymy.
zola56 2011-06-28 13:16:26
Jak oceniam pracodawcę po przeszło dwóch latach pracy?To nieuczciwy pracodawca.Czwarta umowa o prace powinna być na czas nieokreslony wiec dyrektor sprytnie unika takich umów chociaz wczesniej nic pracownikom o tym nie mówi.Sama jestem tego przykładem.Nie podpisano ze mną nowej umowy bo nie-tak po prostu bez tłumaczenia.Wypadło między innymi na panią-to słowa mojej kierowniczki.W dodatku byłam jedną z ulubionych przez klientów kasjerek.Wpływały na mnie bardzo pochlebne pisemne opinie klientów.No i co z tego?Nie liczy się to w oczach kierowniczki chociaz powinno bo klient jest najważniejszy.Nie klient pani płaci za pracę-to znów słowa kierowniczki.Jak to nie klient?Bez klientów sklep idzie z torbami-nieprawdaż?Jednym słowem dobry pracownik się nie liczy.Zostałam oszukana bo pozbyto się mnie niesłusznie i bez powodu.Ubolewam nad tym,ze pracodawcom dano takie prawa.Tylko w chorym państwie jest to możliwe.Niejedna jeszcze osoba doświadczy tego co ja.To przykre i boli.A kierowniczce zyczę żeby była najpierw człowiekiem a dopiero kierownikiem.Oby sama kiedys znalazła sie w takiej sytuacji jak będzie w moim wieku.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-07-01 11:01:46
JA TEŻ PRACUJĘ W LECLERC I KOŃCZY MI SIĘ UMOWA NIEBAWEM. NIE LICZĘ NA JEJ PRZEDŁUŻENIE TYM BARDZIEJ NA CZAS NIEOKREŚLONY .PO PROSTU NIKOMU NIE DAJĄ UMOWY NA CZAS NIEOKREŚLONY BO BARDZIEJ OPŁACALNE JEST PRZYJĄĆ NOWĄ OSOBĘ NA ROK CZY DWA I TAK W KÓŁKO. PO CO SIĘ WIĘC STARAĆ?!
anonim 2011-07-06 08:34:41
Do Zimny
Wszyscy się cieszą że Ciebie nie ma , taka biedna, skoro Ciebie zwolnili to był jakiś powód,wiecznie tylko stękałaś kręgosłup mnie boli i jak KWOKA na grzędzie oblegałaś 16-17 kasę . A na imprezie kręgosłup nie bolał jak się napiłaś jak [usunięte przez moderatora] i do domu trzeba było Cie odwozić .
NAJLEPIEJ MARUDZIĆ NIC NIE ROBIĆ I KASĘ DOSTAWAĆ !!!
kasjer 2011-07-11 20:58:51
Do Zimnej.
Pochlebne opinie od klientów może i były (solidarnych masz sąsiadów) a z punktu widzenia współpracownika to z tobą wieczna udręka! "katar, głowa, noga, plecy a to z tej strony na ta nie moge kasować a to z tej na tą- dziewczyno ogarnij się! Tak jak napisał kolega lub koleżanka poniżej: Twój lekarz powinien zobaczyć jak hasasz i wlewasz w siebie procenty, a rzekomo taka schorowana... i potwierdza sie jedno- pusta jesteś myśląc plotkując, że to kierowniczki wina i decyzja o nie przedłużeniu umowy... "kochana" pracowałaś sama na ta decyzje, jakoś inni przedłużenie dostali i doskonale o tym wiesz. zyczę dalszego użalania się nad sobą i wypisywania półprawdy na tego typu portalach, nie masz honoru kobieto!
anonim 2011-07-15 15:34:31
kasjer - 2011-07-11 20:58:51

Do Zimnej.
Pochlebne opinie od klientów może i były (solidarnych masz sąsiadów) a z punktu widzenia współpracownika to z tobą wieczna udręka! \
To Ty nie masz pojecia co to honor,bo wolisz byc anonimem.Chcesz mi dokopać-przedstaw sie.Ja sie podpisałam pod tym co napisałam i to ja mam racje.Klientów ,którzy mi wystawiali opinie nawet nie kojarzę,ale znam ich z widzenia bo przychodzili tylko do mnie-tak po prostu z sympatii,bo nawet w chwilach gorszego samopoczucia zawsze dla klientów byłam niezwykle miła i uprzejma czego niestety o wielu moich kolezankach kasjerkach powiedziec nie mozna.Na niektóre z nich wpływały skargi,ale pracuja bo dla pracodawcy nie liczy sie dobrze i profesjonalnie wykonana praca lecz trzymanie geby na kłódke i wazeliniarstwo.Mdło od tego się robiło.Mam kontakty prywatne z niektórymi kasjerkami więc wiem,ze złe o mnie opinie wystawiły te osoby,które były zazdrosne o to,że klienci wrecz lgnęli do mnie.Wiekszosć kasjerek i innych pracowników E.Leclerc ubolewa nad tym,ze odeszłam z pracy.Mogę wymienic wiele nazwisk.Nadal niezmiennie twierdzę,ze to moja kierowniczka wytypowała mnie do odstrzału bo mnie zwyczajnie nie lubiła.Nigdy tez nie powiedziała miłego słowa w sytuacjach w których powinna np.za pochlebne opinie klientów.Przypuszczam,ze Dyrektor nawet nie miał bladego pojecia o mojej dobrej opinii,bo nie był o tym celowo informowany.To juz jednak przeszłosc.Do Leclerca nadal bedę przychodziła i to z podniesioną wysoko głową,bo nadal tam spotykam swoich byłych,sympatycznych klientów oraz miłe i zyczliwe kolezanki kasjerki,z POKu,dziewczyny z innych działów.Na temat imprezy-niech pierwsza rzuci kamień osoba,która nie ma sobie nic do zarzucenia?Domyślam sie kto napisał tą opinie więc tym bardziej niech we własne piersi się uderzy,bo też ją pamiętam z pierwszej imprezy.Poza tym tak jak juz napisałam-w pracy liczy sie profesjonalizm,uprzejmosć,zyczliwość,pomoc,sumiennosć,uczciwosć itd itp.Taką własnie pracownicą byłam.Reszta plotek mnie nie interesuje-chyba ze podpisze je ktoś własnym nazwiskiem.Wówczas powiem o nim,ze ma honor.A.Zimny.
1
anonim 2011-07-16 00:35:45
XXX - 2011-07-06 08:33:53

Do Zimny
Wszyscy się cieszą że Ciebie nie ma , taka biedna, skoro Ciebie zwolnili to był jakiś powód,wiecznie tylko stękałaś kręgosłup mnie boli i jak KWOKA na grzędzie oblegałaś 16-17 kasę . A na imprezie kręgosłup nie bolał jak się napiłaś jak [usunięte przez moderatora] i do domu trzeba było Cie odwozić .
NAJLEPIEJ MARUDZIĆ NIC NIE ROBIĆ I KASĘ DOSTAWAĆ !!!

Wszyscy czyli Ty i Ty i jeszcze raz Ty się cieszą?Ja mam jednak wiele dowodów na to ze jest zupełnie odwrotnie.Pisza do mnie i kasjerki i kasjerzy i osoby z innych działow,ze żałują iz ja już nie pracuję.Spotykam też wielu swoich byłych klientów,którzy ubolewaja nad tym,ze taka miła osoba jak ja odeszła z pracy.Nalezysz do nielicznych,którym byłam solą w oku bo zwyczajnie byłaś zazdrosna o moje świetne z ludzmi kontakty.Lubic nikt nikogo nie musi ale w przeciwienstwie do Ciebie-pokazując klasę-nikomu nie dałam nawet odczuc że go nie lubie.Tego się ode mnie naucz.Więcej pokory.
anonim 2011-07-19 23:42:33
Pani Zimny....Pani nie wie sama co pisze. Najpierw, że o wielu kasjerkach nie można powiedzieć, że są miłe, i żeby dostać umowę to trzeba trzymać \"gębę na kłódkę\",po czym nazywa Pani te kasjerki miłymi koleżankami z pracy. I że celowo opinie o Pani nie docierały do dyrektora...czyli co...w niszczarce lądowały?ktoś się na Panią uwziął?jakaś zmowa?.....A upieranie się, że to Pani ma rację to czyste zadufanie...I jeszcze wypisywanie, że kasjerki były zazdrosne, że do Pani klienci lgnęli....Pani z tego chyba nie była sama zadowolona, szczególnie pod koniec pracy jak inne kasjerki mogły już zamykać kasę a u Pani jeszcze kolejka i pełne koszyki...oczami Pani przewracała, że jeszcze tylu klientów i Pani nie może kasy zamknąć...I na jakiej podstawie ocenia Pani pracę innych kasjerek? skoro otrzymały one umowy znaczy są wartościowymi pracownikami dla pracodawcy....[co do otrzymania umowy, to trzecia umowa powinna być na czas nieokreślony a nie czwarta jak Pani napisała, umowa na okres próbny nie wlicza się do tego.Jeżeli Pani nie otrzymała kolejnej umowy na czas nieokreślony to nie została Pani zwolniona, po prostu nie przedłużono Pani umowy. O zwolnieniu może Pani pisać jeśli w trakcie trwania umowy dostanie Pani wypowiedzenie]
WSPÓŁPRACOWNICY 2011-07-20 22:56:08
DO ZIMNY
ŁĄCZYMY SIĘ Z TOBĄ W BÓLU NAJSZCZERSZE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA Z POWODU TAK WIELKIEJ STRATY JAKĄ BYŁAŚ BYŁAŚ TAK KONTAKTOWĄ OSOBA ŻE AŻ ŻAL [usunięte przez moderatora] ŚCISKA
(*) (*) (*) WSPÓŁPRACOWNICY


pracownik 2011-07-20 23:18:40
wielkieś nam uczyniłą pustki w sklepie naszym, nasza droga Pani [usunięte przez moderatora], tym zniknieniem swoim, pełno Cię a jakoby nikogo nie było, jedną kasjerką tak wiele ubyło....
................. 2011-07-20 23:23:50
Toż to tragedia jedna wielka byłaś a teraz cie nimaaaaa.......................
(*) (*) 2011-07-20 23:26:57
... proszę przyjmij wyrazy mojego najszczerszego żalu i współczucia z powodu tragicznej straty ... Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie.
1
worker 2011-07-20 23:28:44
ciekawe, ze tylko Pani tyle hałasu i zamieszania na forum dookoła siebie robi....ale jak to w powiedzeniu : "wiele hałasu o nic"...
!!!!!!!!!!!!!!!! 2011-07-20 23:31:08
Gdyby tak można było cofnąć czas. Gdyby tak można było rozmawiać z tobą. Gdybyśmy zrozumieli Cię. Być może Twoje serce pokonało by tę ciężką próbę. Pozostaje nam tylko zapewnić Cię, że będziesz w naszych sercach na zawsze.
kasjer 2011-07-21 16:06:22
"Pisza do mnie i kasjerki i kasjerzy i osoby z innych działow,ze żałują iz ja już nie pracuję.Spotykam też wielu swoich byłych klientów,którzy ubolewaja nad tym,ze taka miła osoba jak ja odeszła z pracy.Nalezysz do nielicznych,którym byłam solą w oku bo zwyczajnie byłaś zazdrosna o moje świetne z ludzmi kontakty.Lubic nikt nikogo nie musi ale w przeciwienstwie do Ciebie-pokazując klasę-nikomu nie dałam nawet odczuc że go nie lubie.Tego się ode mnie naucz.Więcej pokory."....początek Pani wypowiedzi zupełnie jak z "dnia świra"...."pisze do mnie rossmann, pizza hut....":P.........a, że "klienci ubolewają, że taka miła osoba jak ja odeszła z pracy", no to już czysty narcyzm, nie tylko Pani byłą lubiana;)....najlepsze jest to: "pokazując klasę nikomu nie dałam nawet odczuć, ze go nie lubię", a teraz jak Pani nie dostała umowy to daje Pani popalić innym co nie? nagle Pani sympatyczne koleżanki z pracy są zazdrosne, że Panią klienci lubili i to są te kasjerki co gębę na kłódkę trzymają... gdzie teraz Pani pokora się podziała, została na kasie 16/17?...nie tylko Pani nie dostała umowy, ale tylko Pani tyle szumu robi, klasę to pokazały te kasjerki które na tego typu forach nie wylewają z tego powodu takiego jadu jak Pani...
anonim 2011-09-29 12:18:57
A ja wiem kto sie na p. [usunięte przez moderatora] uwzial..hehe [usunięte przez moderatora] czyli wielka pani kierownik kas [usunięte przez moderatora] i jej [usunięte przez moderatora] czyli jej zastepca. CO DO Dyrektora to on nawet nie wie z kim pracuje.
turystka 2012-02-23 19:12:16
I co z tego że wszyscy wiedzą ze [usunięte przez moderatora] to kawał fałszywej żmii a zastepca to [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cz .Oni pracuja a wy nie.Bo tam nie o prace chodzi.Tam chodzi o to aby krasc i mniej odpornych wygryść.Przyjżyjcie sie [usunięte przez moderatora] jak daje rade.Głupie to to ale pracuje.Na jedna nagada dzisiaj na druga jutro ale prace .I nie oglada sie za siebie wracajac do domu.A trzeba by bylo zaczac droga [usunięte przez moderatora]
Fan 2012-04-29 20:11:05
Pani [usunięte przez moderatora] pomyliła zawody,jest absolut niekompetentną osobom ale to normalne w tym zirkusie Leclerc Gdańsk
1
leclerc pracownik 2012-05-08 22:36:39
Ona jest przynajmniej miła nie jak inni wiecznie zkrzywieni np.u mnie na dziale ale co człowiek pracuje bo nie ma innego wyjścia A widzieliście kogoś kompetentnego pracującego w markecie? tam idziesz i robisz żadna kompetencja nie jest potrzebna .zresztą w leclerc nawet [usunięte przez moderatora] zatrudniaja to jest dopiero kompetencja na leczenie lepiej ich niech wyślą bo to [usunięte przez moderatora] choroba XXI wku
antyfan 2012-05-09 16:13:04
czytajac te forum mam wrazenie ze tu jest dopiero inteligencja i kompetencja zwolniona z marketów,pewnie was pozwalniali i teraz wylewacie tu swoje żale,lepiej do pracy sie zabierzcie....ludzie czy wy nie macie wiekszych problemow?? co za żallllll
grrr 2012-07-10 15:13:16
[usunięte przez moderatora] ciekawe czy nasz kochany dyrektor wie jak zastepca kierownika z suchych oraz panowie z dzialow agd i sasiadujacych dzialow spedzali wieczory w pracy :D mianowicie siedzieli sobie na fotelach i mecze ogladali EURO 2012 :)
Fan 2012-07-14 06:51:29
o na to ma kierownik swojich spiegow,Pani [usunięte przez moderatora] na przykład
robol 2012-10-27 22:26:46
Witajcie ! W Gdańsku to i tak macie sielankę ! Zapraszam do nas do Elbląga ! Nasza Pani Dyrektor [usunięte przez moderatora] traktuje nas jak [usunięte przez moderatora]. Wyzywa na każdym kroku. Byłam nie raz świadkiem jak się odzywa do kierowników działów. Ja na szczęście nie mam z nią do czynienia osobiście i całe szczęście. Ładnie mówi o was z Gdańska. Mówi i Śmieje się , że chodzicie sobie w trakcie pracy na siłownie zamiast [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!! Może kiedyś ktoś odważy się ją nagrać na dyktafon to sprawę w sądzie wygra na pewno ! Powodzenia !
grrr 2012-12-11 15:29:00
dzis dzien bonow na swieta poprostu zenada!!! nie dosc ze najwieksza pula to tylko 150 zlotych to jeszcze do tego musimy je wykorzystac do konca roku i to tylko w leclerc. Az wstyd komus powiedziec ze znajomych. W innych firmach jest okolo 500 zlotych za to mozna zrobic swieta a tu nawet u nas na waciki nie starczy... odbiegajac tematu BONY na bonach oszczednie to chociaz mogli by zaczac wystarczajaco grzac bo wszedzie jest zimno... kazdy pracownik kicha prycha kaszle lub ma chrype... a ludzie boja sie isc na zwolnienie bo zabieraja z wyplaty i premi... albo nie ida na zwolnienie bo boja sie stracic prace.
sw.trojca 2013-01-08 18:25:19
witajcie [usunięte przez moderatora] z leclerkow a jak wam sie podoba najnowszy [usunięte przez moderatora] kierownik ,,[usunięte przez moderatora] to dopiero [usunięte przez moderatora] cooooo?
Karol 2013-01-12 08:41:37
A cóż takiego [usunięte przez moderatora] odstawia ?? Czyżby kolejna tyrania na hiperze ?
ktosik 2013-01-16 11:01:37
chodza plotki ze [usunięte przez moderatora] zostal wydalony z poprzedniej pracy za [usunięte przez moderatora]. ponoc tez jeden z sklepow tesco zostal zamkniety pod kierownictwem tego Pana bo bylo mega brudno...
??? 2013-01-25 11:29:07
czy ktos jest mi w stanie wytlumaczyc aneks do umowy?? najnizsza krajowa w tej chwili to 1600 brutto a na papierku widze 1564 brutto...
doda2016 2013-03-19 18:13:58
najniższa krajowa to 1600zl,jeśli pracodawca nie daje premii lub bonów co miesiąc.dlatego wynagrodzenie w leclercu to 1562zł brutto + 250zł brutto premii uznaniowej + 250zł brutto bonów.po przeliczeniu na reke dostajemy 1270zł netto i 190zł netto bonów.
pracownik 2014-11-12 23:58:39
jak najdalej od E.Leclerc dopóki nie zmieni się dyrektor, radzę.
jago 2015-02-18 23:22:04
nie wiem czy jest to akurat kwestia dyerktora gdańskiego leclerca czy raczej specyfiki pracy w tym miejscu i w tej branży. Na co ludzie najczęściej z tego sklepu narzekają ? oczywiście na zarobki. A Leclerc tak naprawdę najłatwiej zaoszczędzić może na czym... właśnie na ludziach i ich pensjach i to skrupulatnie robią
robert piotrowski 2015-06-08 11:36:01
Ale narzekacie ja byłem kierownikiem na dziale w/o i co sie stało jak zachorowałem?? nie trza było iść do pracy..boo??? jak nie będę chodził to mnie zwolnią....ii tak zrobili pomimo tego ze byłem na l4..

ale załogę miałem super.

robert.
2
MalF 2016-05-31 13:57:51
Ja tam nie narzekam mam 3500 tys na stanowisku kierowniczym, trktuje ludzi jak bydło, ale muszę często słyszę jak marudzą, jest pare takich babeczek co niby je wszystko boli i w ogole ale jak je widuje na imprezach to wyginają się aż miło. Sa pracownicy co zle pracuja i marudza na tym serwisie pieprza glupoty jacy to my nie dobzi jestesmy, a sami chca dostawać kase za nic nierobi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
P.Człowiek 2016-06-07 20:34:27
Panie kierowniku za 3500,- za miesiąc. Naucz się Pan pisać po polsku. Bo to wstyd aby osoba na tak odpowiedzialnym i decyzyjnym stanowisku jak kierownik w E.Leclerc pisała tak niezrozumiale. Ja prosty człowiek - "pracownik hali", nie za bardzo wiem o co chodzi. Do nas prostych ludzi trzeba mówić wolno i jak to się mówi "dużymi literami" bo my tępi i nierozgarnięci jesteśmy! Pozdrawiam.
1
Bon 2016-06-08 00:41:35
Co ty tam ściemniasz, kierownicy w E.Leclerc pracują za grosze, tylko kobieta się zgodzi pracować za tak małe pieniądze dłuższy czas, to jest praca dla ludzi bez jaj co nie mają swojego zdania, nie potrafią się postawić i tylko hejtują na innych, praca w tej firmie jest dobra tylko dla patoli
1
daniel 2016-07-07 16:34:48
@Bon a co to ma znaczyć, że tylko kobieta zgodzi się na za grosze pracować? Po pierwsze wysokość wynagrodzenia to subiektywna ocena, a po drugie - nieładnie powiedziane.
Zostaw swoją opinię o E.Leclerc Gdańsk - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E.Leclerc Gdańsk