brak logo

Toya S.A.

Wrocław

Opinie o Toya S.A.

piotr454 2010-01-06 13:06:20
polecam gorąco.
1
pracownik 2010-09-23 18:07:09
Wszystko wporządku, możliwości duże, super przełożeni. Polecam jak najbardziej. Głogowski tak dalej
5
ja 2012-02-21 20:22:12
nie polecam tej firmy
8
ktos 2012-11-29 15:54:20
Witam. Mam pytanko na jakie wynagrodzenie może liczyć Regionalny Koordynator Sprzedaży. Z góry dziękuję za odpowiedz
6
aa 2012-11-29 17:42:53
Jaka jest atmosfera w firmie? Czy ludzie tam pracujacy sa w porzadku? A w szczegolnosci kadra zarzadzajaca....z gory dziekuje za informacje.:-)
12
Pracownik 2013-07-08 14:28:39
Naucz sie najpierw pisać po polsku, a pózniej wypowiadaj sie na forum. Ja jestem zadowolona. Jak ktoś nie jest zawsze można zmienić prace, a nie obrażać ludzi.
2
kolega 2013-07-22 09:44:41
Ponoć warunki całkiem niezle. Mój znajomy z Zamościa właściwie nic nie robi, nie sprzedaje, tylko kawkę z klientami pije, a kasę zarabia.
7
snikers007 2014-04-25 09:18:32
Witam ostatnio byłem w Toya Wrocław na rozmowie: stanowisko magazynier. Proszę niech ktoś napisze jakie są zarobki czy są jakieś dodatki oraz warunki pracy?
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
Andy 2014-04-28 13:22:36
Witajcie
Pojawiły się ostatnio oferty pracy na stanowisko PH. Może ktoś coś bliżej napisać na temat warunków pracy tzn. zarobki, atmosfera, warunki itp? Byłbym bardzo wdzięczny za komentarze.
2
bbv 2014-04-28 16:21:17
Wie ktoś jakie dają warunki na PH gdyż mam teraz spotkanie?
3
Kacy 2014-08-11 12:41:12
Czy jest szansa aby ktoś napisał jakie warunki ma PH?
- jakie wynagrodzenie
- jakie auto
- jakie warunki dodatkowe ?
warszawiak 2014-11-11 18:20:23
ale peny piszesz-napisz coś normalnie
2
Yatowiec 2015-01-30 16:47:30
Na szczęście Pan Dyr Jerzy pożegnał się z firmą. Chyba nikt nie będzie tęsknił za tym Panem.
Praca w tej firmie jest całkiem fajna, jedynym minusem są niektórzy pseudo Menadżerowie. Zalicza się do nich Pan Jacek K, człowiek wyjątkowo nie kompetentny,spychologia to jego sposób na życie, nie dość że nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi to jeszcze jest wyjątkowo kłamliwy i dwulicowy. Dziwię się że góra nie widzi jakich ludzi zatrudnia.
6
peha 2015-03-03 15:31:19
joanna ty sie nie wyglupiaj
11
majster 2015-03-22 21:03:18
Pracowałem w tej firmie, co mogę powiedzieć... odradzam pracę w serwisie, to tak jakbyś wskoczył na taśmę produkcyjną, przerób, przerób, przerób, (chyba że ktoś lubi tak) jak czegoś nie naprawisz w miarę szybko to kasacja, liczy się czas i tak na okrągło, obłęd. Bardzo frustrujące jeśli masz w genach robienie dobrej roboty tzn. chcesz coś naprawić co da się ale za mało czasu albo nie ma części. Kasa - ile wynegocjujesz na początku tyle masz... potem trudno to podwyższyć. Plusy ... paczki na święta, socjal... bilety na koncerty, imprezy firmowe itp itd. Umowa o pracę i wszystko co się z tym wiąże. Wypłata zawsze na czas na koncie, jeśli 1-wszego wypada w niedzielę to kasę masz na koncie w piątek. Zarobki hmmm raczej poniżej średniej. Atmosfera w firmie: da się wytrzymać.
6
Gość 2015-03-25 09:48:03
Mógł by ktoś napisać coś o pracy na magazynie w Młochowie?
1
do geranium 2015-03-27 10:18:25
Jeśli ktoś się obrazi - to ja bardzo chętnie rozwinę, nawet publicznie! :) Jeśli będzie trzeba - nawet przed sądem! :) Chętnie podejmę dyskusję i zadam bardzo trudne pytania na które pewnie nie doczekam się odpowiedzi :)
8
zainteresowany 2015-04-17 23:00:57
Witam
Czy ktoś może napisać ile zarabia przedstawiciel handlowy do spraw handlu w sklepach wielkopowierzchniowych typu "Castorama" w Toya S.A Wrocław.?
Z góry dzięki za odpowiedź.
ciekawy 2015-05-07 10:24:14
Witam.ponawiam pytanie poprzednika.jak wyglada placa na stanowisku PH sieci.dzieki
gruponek 2015-06-05 17:16:24
słyszałem że coś koło 2500 netto min.
Kajojek 2015-09-29 14:33:47
Nie polecam na reklamacji zarobki 1600zł na śmieciówce. Zero możliwości negocjacji.
4
handlujemy24.pl 2015-10-25 02:24:12
Uwalniamy od problemu byciem pracobiorcą. Spróbuj z nami, a już po kilku miesiącach współpracy będziesz sam/sama zatrudniać. Uwaga, tylko handlowcy - grupa narzędzia, tarcze.
to ja 2015-10-29 23:13:55
gratka, to nie ta Toya - pomyliłeś "S.A" z "sp. z o.o".
aro 2016-08-30 15:00:23
a dlaczego zero szans na podwyżki? z tego co widzialem to zatrudniaja tez ludzi wiec wychodzi na to, że firma biedna nie jest bo szuka nowych pracownikow a na podwyżkę by załowali?
2
mona 2016-11-20 13:23:05
Widzę że ktoś usuwa tu na forum opinie. Chyba uwagi o Pani dyrektor która ma swojego "faworyta" i pomiata ludzmi się komuś nie spodobała ....a co do zarobków to spróbujcie w innych firmach. Ja już zmieniłam firmę :)
ps.
Pozdrawiam tych którzy usuwają tu komentarze bo komuś się to nie podoba. Widocznie nie jest to forum dla każdego
1
Zostaw swoją opinię o Toya S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toya S.A.