Grupa Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 498 ocen.

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.

Kernit

Ta firma nie szanuje ludzi, pozbywa się dobrych pracowników. Tutaj za chwilę nie będzie chciał nikt przyjść bo w sumie po co!!!

Anonimus
@Kernit 20.02.2018 19:56

Dokładnie. Byleby tylko wycisnąć z człowieka jak najwięcej i się go pozbyć. Tylko chyba nie zdają sobie sprawy z tego że w końcu zabraknie ludzi i co wtedy? Pójdą na dno. Właściciele przeniosą firmę do innego kraju, gdzie jest jeszcze tania siła robocza i dadzą sobie radę. A polska kadra kierownicza? Oni zostaną bez pracy. Ale chyba nie bardzo zdają sobie z tego sprawę. Cała ta polska drabina biurokratyczną się rozsypie.... Szkoda że tego nie widzą i nic z tym nie robią dopóki jest czas.....

Anonimus

Jedynym plusem tej pracy są wolne niedzielę. I tyle. Żadnych innych plusów nie widzę. Pracowników coraz mniej a wymagania coraz większe. Do pracy nikt przyjść nie chce bo jak się dowiadują za ile to każdy się puka w czoło i odchodzi. Już teraz jest ciężko a strach pomyśleć co się będzie działo w sezonie. Klienci też zaraz pouciekają jak ich nie będzie miał kto obsługiwać. Dyrektorzy kompletnie nie dbają ani o ludzi ani choćby o to żeby ta firma nie poszła na dno, co się stanie jak tak dalej to będzie wyglądało. Jeśli nie pójdą pensje w górę to za kilka miesięcy nie będzie miał tu kto robić. W czołowych hurtowniach ludzie zarabiają śmiesznie małe pieniądze i "góra" nie robi nic żeby tych ludzi motywować do dalszej walki o utrzymanie wysokiego poziomu. A wiadomo że jak nie ma motywacji ( na straszenie, grożenie,wymagania jest za późno- to już nie te czasy) to ludzie przestają się starać. Brak komunikacji z szefostwem. Im wyżej tym gorzej! Premie są odbierane za nic. Najpierw obiecują dodatkowe pieniążki za wyniki a potem zabierają z idiotycznymi tłumaczeniami... No i jeszcze sprzęt na którym się pracuje. Dramat. Wszystko stare, przedpotopowe. Stale się psuje, wiesza... Porażka. OBUDŹCIE SIĘ PUKI NIE JEST ZA PÓŹNO!!!!

Mariolka2093

Pracowałam-nie polecam. Kierownik naszej hali wymagał tylko od nas sam nie robiąc nic i przede wszystkim nie znając realiów panujących w hurtowni. Wymagae było aby 3 osoby na zmianie wyrabiały normę przeznaczoną dla 6-7 osób, argumentując to słowami,że "kierownik xyz dał radę"(owszem,bo posiadał odpowiednią ilość pracowników). Sprawdzanie wózków,dostaw, robienie wystawek,zadań z tableta,utrzymywanie porządku na hali,audyty przy 3-4 osobach na zmianie jest nie możliwe,zwłaszcza kiedy kierownik magazynu spędza większość czasu na wykonywaniu zadań przeznaczonych dla kierownika hali. Pozatym namnażanie obowiązków(3 działy dla kednej osoby, w tym OiW to zdecydowanie za dużo). Nie wsponę o BHP, które jest notorycznie łamane i naginane... Problemem jest też brak odpowiedniej komunikacji z "górą"-"tak ma być i koniec" bo inaczej Cię wyleją. Więc czasem po prostu ten zwykły kierownik hali boi się odezwać,ponieważ nie chce stracić posady. Zwolnienia lekarskie? Lepiej nie brać bo jest się pierwszym w kolejce do zwolnienia. Jedyny pozytyw to sympatyczni koledzy(których pozdrawiam????) i klienci oraz dogodne godziny pracy i wolne niedziele. A no i brak płacy za nadgodzyny-paranoja. Można a nawet TRZEBA odebrać w dniu w którym pasuje kierownikowi

Szukasz pracy?

Ciekawy

Mam pytanie jak wygląda praca w EC w Słupsku jako PH ponieważ dostałem taką ofertę. Jak wyglądają zarobki i godziny pracy bo wstępnie mówią że godziny od 7-15 albo od 8-16 od poniedziałku do piątku. Dziękuję za pomoc pozdrawiam

Romburak

To jest firma "nie daj się". Gdzie się nie spojrzy to bałagan. Szukają tylko naiwnych i wołów do pracy.

anonymous

Beznadzieja ! Nie płacą, po wielkich walkach i z opóźnieniami np mogą przelać Ci stówkę zamiast dwóch tysięcy, wynajdywać tysiące powodów, dla których nie mogą zapłacić pracownikom i wszelkim kontrahentom. odradzam jakąkolwiek współpracę z tym portugalskim wyzyskiem prowadzonym przez sk... Polaków

Ostet

Dla franczyzobiorców ec- stanowczo odradzam. Jestem właśnie po przejściach z ec. Współpraca skończyła się oczywiście komornikiem. Opowiadają same superlatywy, bzdury o tym, że nikt od nich nie odchodzi, że sieć jest cudowna, że pomagają, mamią dużymi zyskami. A jak jest naprawdę? A no tak: Mój sklep który kosztował mnie około 500 tys na dzień dobry w mojej ocenie posłużył ec do wybadania potencjału rynku. Po krótkim czasie ec otwarł nowe delikatesy z innym franczyzobiorcą w moim polu oddziaływania zwyczajnie otwierając mi konkurencję. Zacząłem się zadłużać więc przyszli do mnie z powypełnianymi wekslami. Aktualnie współpracuję z nimi przy pomocy komornika. Z mojego pk widzenia badają jedynie ile z ciebie mogą wyciągnąć , ile masz: dom, samochód, mieszkanie, obligacje a później robią wszystko byś doszedł do olbrzymiego zadłużenia u nich - w moim przypadku otwarcie konkurencji. WG mnie celem jest przejęcie majątku partnerów. Umowa jednostronna, niekorzystna, przez pierwsze 8 lat niemożliwa do wypowiedzenia bez kary. Tak więc jeżeli nie pójdzie Ci sklep wcześniej i nie dasz rady zarobić to i tak nie możesz wyjść z sieci bez płacenia kary w moim przypadku dostałem od ec 50 000 zł kary za to, że już nie mogłem dłużej prowadzić sklepu. Ich to nie obchodzi - masz płacić. Taka forma niewolnictwa. Ec musisz płacić opłatę franczyzową - około kilka tysięcy na sklep m w m. a czy masz z czego to im to wisi. Zadłużenia są olbrzymie - osób w mojej sytuacji jest mnóstwo. Nie dajcie się naciągnąć.

Chuck Norris

Najlepsza praca na świecie Przylep dział ALKOHOLE dystrybucja ;-) kierowca kat. C Dostajesz na auto 8 ton towaru i 13 sklepów jak to wszystko rozwieźć w normalnych godzinach. Nie dość ze dowozisz towar do sklepu to jeszcze układasz go w sklepach na magazynach. jeżeli nie bedziesz układał towaru klient pisze na Ciebie skargę ;-) Gorąco pozdrawiam PS. Ciekawe jak to bedzie w sezon pracuje 2 miesiąc i mam dość ;-)

adi
@Chuck Norris 01.02.2018 18:52

chuck norris a jakie to premie a to jaka masz place

Nel

Odradzam podjecia pracy w dziale kadr - chyba, że ktoś jest bardzo, ale to bardzo zdesperowany. Szkoda zdrowia - ogłoszenie o pracę nie schodzi przez cały rok...Długo by pisać... (usunięte przez administratora).

siemano
@Nel 23.10.2017 02:03

Hahah święta prawda praca tylko dla desperatów:) jedna z kierowniczek nie może pogodzic się z upływem czasu, drugą wystarczy za kolano pomiziać i hop do łożka nieważne z kim , trzecia hmm żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek ?

Olina
@Bonda 06.01.2018 18:41

Potwierdzam, wazeliniarze są w cenie - to jest miara Działu Kadr. Nic więcej się nie liczy. Kasa marna.

qbek

Premie trzeba odbierać samemu...kumaci wiedzą o co''biega'' :-)

Xxxxxxxxxxxxx

Do tych co przeszli inwentaryzację i obronili likwidacje. Ile dostajecie tej premii? Bo nie wiem czy kierownikowi kitu nie wciskają że 700 brutto (czy 500) nie pamiętam

KM EUROCASH
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39

Jestem KM i moge ci potwierdzic info ze za kazdy miesiac pomiedzy inwentaryzacja odklada wam sie 100 zl brutto wiec ile miesiecy pomiedzy inwenturami tyle kasy macie oczywiscie jezeli inwentura wyjdzie na plus

pracuś
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39

pracownik dostał prawie 500 zł na rękę przypuszczam,że kierownik dużo więcej

hahahaha

w euro ...szonie...jest cudownie,żyć nie umierać.......................................

hahahaha

w eurocaschu jest cudownie ,żyć nie umierać

Zainteresowany

Witam dostałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjna na stanowisko PH do detalu - alkohole. Jakie zarobki proponują tzn podstawa? Jakie warunki pracy? Samochód z przebiegiem pół miliona km? Przerażają mnie te zarobki podstawa jak wielu tutaj pisze oscyluje w granicach najniższej krajowej?

Wolff
@Karol 28.11.2017 21:07

Człowieku nie kłam i nie wprowdzaj ludzi w błąd 8 000 brutto ??? PH przy obecnym systemie premiowym w porywach zarabia 3 500 zł brutto realizując wszystkie zadania a jest ich trochę

she
@Wolff 08.01.2018 17:27

za 3500 brutto przy zrealizowaniu targetu żaden PH by nie pracował. Wszyscy doskonale wiemy, że każdy PH płacze a trzyma się kurczowo pracy i jeszcze dorabia na boku lewiche.

Weronika - ECA

Witam, Pracowałam w firmie ponad 3,5roku praca jest mega wymagająca ale jak ktoś lubi korporacyjne szyki i ciśnienie to potrafi dać mega satysfakcję. Zarobki niestety głodowe a czasami ciężko załatwić mega proste sprawy. Niestety firma idzie z stronę wielkich centów logistycznych na czym się przejedzie bo wiele oddziałów nie jest stanie poprawnie funkcjonować a co dopiero wielkie centra. W firmie zauważalny jest brak wspólnej polityki, co innego za cel ma stawiane sprzedaż, zapas i logistyka co powoduje ogólny bałagan. Dobra rada dla wszystkich dyrektorów i managerów - nauczcie się szanować swoich współpracowników bo to oni realizują wasze plany i bez nich mimo pozornego cwaniactwa nie macie racji bytu. Ogólnie praca ciężka ale można być w niej bardzo zadowolonym. Niestety w pogoni za realizacją kolejnego pomysłu zwalniani są ludzie, którzy chętnie by dalej pracowali i się rozwijali. Życzę wielu sukcesów firnie ale zacznijcie myśleć i szeroko się rozglądać bo źle się dzieje.

Tymoteusz

Jak to jest w końcu w Pińczowie? Zwolnienia grupowe a teraz od trzech tygodni szukają magazynierów?

KM2 EUROCASH
@KM EUROCASH 15.11.2017 23:42

U nas dostawy wjeżdżają nawet nie na drugi dzień wieczorem od zamowiezamowieniaza dwa dni o 6rano. Tylko w piątek o 6 przyjeżdża zamówienie z środy i popołudniu dolatuje czwartkowe. ;) palety składane przez Ukraińców ledwo wyjeżdżają z naczepy (układane chyba na drabinach), są tak wielkie.

Tak
@Tymoteusz 26.10.2017 17:12

Ostatnio przyjeli sporo naszych i w tamtym tygodniu 5 ukraincow. Nie wiem jak przeszlo wogole to ze prxy zwolnirniach grupowych po jakims czasie prowadza nowy nabor

truteń

Mam pytanie jaki jest koszt utrzymania ukraińskiego pracownika? agencja+straty na magazynie (mega straty ) warto było pozbyć się polaków doświadczonych pracujących po 10 lat ?

Foker
@truteń 19.01.2018 21:24

Koszt dla Polski i w związku z tym dla Polaka jest ogromny.Właściciele Ec Portugaria,zatrudniają Ukraina,doją z Polaków.W karuzeli Vat wyłudzili.W półapķe finansową złapali,uczestników akademi.,franczyzobiorców delikatesów centrum,sklepy abc i groszek.Znam osobiście przypadek samobójstwa franczyzobiorcy dc z śląska,miał 5 dc na górnym śl.Nie pracowałem w ec ,to co opisałem to moja wiedza o ec.

truteń

U nas taka desperacja że składkowy zostaje kierownikiem zmiany . Najlepiej to iść na kurs rosyjskiego. I jak można było ludzi z 11 letnim stażem pracy się pozbyć ? .

Alice

Szczerze nie polecam pracy w dziale kadr. Przeciążenie pracą a zarobki bardzo małe. Człowiek staje się znerwicowany, nie ma czasu na śniadanie - w pośpiechu, albo przy biurku. Wsparcia u kierownictwa nie znajdziesz. Tylko dla zdesperowanych.

Taka

Ile teraz zarabia magazynier?a ile kontroler jakości?

Robot_83
@Robot_83 13.01.2018 12:56

Dodam jeszcze tekst jednego z członków zarządu na czacie (Martinho?), który na pytanie o wynagrodzenie pracowników stwierdził, że jest ono dostosowane do aktualnych poziomów na rynku pracy. Zakładam, że mówił o sobie i kolegach z dyrekcji :D

Cy i ctery
@Robot_83 13.01.2018 13:01

Do rynku średzkiego i wyzysku w sieciówkach. Przydatne opinie- z pewnością mojej pani nie pozwolę tam pracować.

ddddd

Ja jestem za tym by hurtownie byly otwarte w niedziele bo tegodziny dla klientow sa za krotkie.Dodatkowy pieniadz dla pracownikow i zawsze troche wiekszy obrot..Pozdrawiam

Tofik
@ddddd 14.01.2018 08:30

Ciekawy jestem czy ty kiedykolwiek pracowałeś w niedziele, bo ja tak. Był to najgorszy okres w moim życiu. Współczuje wszystkim którzy nie mają wolnej niedzieli. Eurocash płaci ,,jałmużne,, za normalne dni, a co dopiero za niedziele.

xylogel

A jak Marcin mazurek i dorota filbrandt?

Izydor

Może lepiej pogodzić się z kiepską opinią o pracy i naprawić to. Oskarżanie firmy o własne błędy jest dziecinadą.

Robot_83
@Izydor 09.01.2018 20:47

Takie teksty to kieruj do góry a nie szarych żuczków.

lola

Pojawiła się oferta pracy jako specjalosta ds. ekspansji. Czy ktoś pracował? Jakie opinie?

Mamona

Pomimo tego, że mam uprawnienia na wózki, po okresie próbnym nie przedłużono mi umowy, gdy mnie zatrudniano 3 miesiące temu kierownik powiedział cyt. Spadłeś mi z nieba- o co tu chodzi, ludzi za mało, ciągle nadgodziny, o których mówią godzinę przed końcem pracy, szkoda , że tak traktują ludzi. Pozdrawiam Olsztyn

Zaciekawiona

Czy to prawda, że nowe Centrum Dystrybucyjne w Małopolsce może nie ruszyć w Niepołomicach, jak planowano, a w innej lokalizacji? Czy ktoś może podać jakieś szczegóły? Jestem bardzo zaciekawiona.

Andrzej
@Zaciekawiona 05.09.2017 16:47

Ponawiam pytanie. Może ktoś coś wie?

Loks

Pewnie już nie jestem pierwszy, bo od jakiegoś czasu bardzo dużo złych choć niestety prawdziwych opinii o współpracy z E się pojawia ale opiszę jak wygląda współpraca z mafią E ze strony fb. Specyfika działania E w mojej opiera się na wciąganiu w wir zadłużenia. Podsuwają zupełnie nierentowne punkty, obiecują, że będziesz zarabiał, że punkt sprawdzili, przeanalizowali – będzie bankowo robił dużą kasę itp. Otwierasz sklep, zaczyna się zadłużanie w E u którego musisz kupować towar (w jedynie 96% - tacy dobroduszni, że 4% zakupów możesz robić poza E). To co obiecywali przed podpisaniem umowy jest już nieaktualne, okazuje się, że Cię wrobili, żadnej fachowości, pomocy, profesjonalizmu nie ma. Jest współpraca na zasadzie monopolu, na ponad 8 lat jesteś na nich skazany - jak wypowiesz umowę to kara 50 tys. Zadłużasz się dalej, po pól roku twoje długi mogą sięgać nawet miliona zł w E a Panowie specjaliści dalej jeżdżą do Ciebie i mówią jak mantrę: wytrzymaj, to trudny czas, zaraz będzie poprawa, to normalne itp. Ty już nie masz na pensje dla pracowników, pomocy się nie doczekasz, ceny bez szału- jak marże masz 18% to jesteś najdroższy we wsi, wierzyciele zewsząd a w E szaleją ze szczęścia bo mają jeden sklep więcej. Na koniec jak już nie masz wyboru, długi jak pieron to zamykasz sklep i wtedy okazuje się ze fachowcy z E mają jeszcze jedną specjalizację o której nie mówili wcześniej – wypisywanie weksli i szczucie wykorzystanych przez nich fb komornikami. Potem już z górki, oddajesz prywatny mająte itp., itd. Jeżeli w jakiś dziwny sposób uda się i otrzymasz lokalizację ok z której możesz coś uciułać to tez nie jest różowo – bo E otwiera konkurencję wewnętrzną swoim fb. Zaczyna Ci brakować na zobowiązania i lecisz w zadłużenie. E to jedyny franczyzodawca, który wspiera zadłużane swoich fb i otwiera im konkurencję. Nie polecam .

kilka slow prawdy
@Loks 20.12.2017 20:18

Rozumiem, że postanowił Pan wejść w nimi współpracę, z powodu profesjonalnej "bajerki handlowca", jak się nie ma pojęcia o prowadzenia własnego biznesu to niestety tak się kończy i bez pomocy żadnego EC. Niestety takich zadłużonych biznesmenów jak Pan w Polsce nie brakuje, tak to jest jak się myśli że będzie się samemu sobie panem i nie warto pracować dla kogoś. Jak mógł Pan zdecydować się wejść z nimi współpracę bez ułożonego wcześniej przez siebie biznesplanu i zbadania rynku na terenie Pana zamieszkania. Czytając te wypowiedź domyślam się, że pomieszczenie w którym znajdował się sklep było wynajmowane. Codziennie kilku takich bankrutów się rodzi nic w tym dziwnego, więcej ludzi chętnych do prowadzenia własnego biznesu niż pracowania dla kogoś i oczywiście jeszcze bardzo popularna metoda zrzucania winy mojego nie powodzenia na kogoś, bo mi obiecali :) Niestety korporacje czekają tylko na ludzi z ograniczoną umiejętnością wykorzystywania receptorów, najszybciej jest się wzbogacić na drugim człowieku.

Mario
@Loks 20.12.2017 20:18

Cóż można powiedzieć. Dużo się słyszy, że nie ma sensu wchodzić z nimi z jakiekolwiek układy. Działają jak (usunięte przez administratora) i mam nadzieję, że zostaną potraktowani jak (usunięte przez administratora) Szczerze współczuje sytuacji i życzę powodzenia

obiektywny

Niestety jest to typowa praca dla ludzi, którzy nie mają absolutnie żadnych ambicji, chęci zdobywania wiedzy i rozwijania się. Teraz pracy jest naprawdę dużo, a 80% ludzi woli wylewać swoje żale na forach, na pewno nic tym nikt nie zmieni. To oczywiste, że będą zabierać premie, obciążać pracownika kosztami towaru, który poszedł na straty, normalną rzeczą też jest że trzeba pracować w 3 osoby na zmianie. Tak działa biznes, chcielibyście więcej pracowników w każdej hurtowni, to teraz pomyślcie ile jest tych hurtowni na terenie całego kraju, dodając nawet jedną osobę do każdej zmiany w każdej hurtowni to ogromne koszta. Nikt z EC nie będzie się przejmował, że tania siła robocza musi harować za grosze- takie są realia. Sam miałem przyjemność pracować w jednej z tych zacnych hurtowni, byłem zobaczyłem i stwierdzam że firma jest prowadzona w dobry sposób, akcje na giełdzie ciągle rosną, z wypłacaniem PODSTAWY nie ma najmniejszych problemów, pod względem prawnym też wszystko jest prowadzone w odpowiedni sposób. Ludzie skończcie płakać i szukajcie innych pracodawców, rzygać mi się chce jak czytam te żale pisane przez ludzi, którzy pewnie w 75% zostali zwolnieni i uciekają rozładować frustracje do sieci. Nie czytaliście co podpisujecie, nie wiedzieliście że będą potrącenia, w takim razie proszę cofnąć się do szkoły skoro Państwo nie czytają co podpisują.

obiektywny
@anonymous 23.12.2017 22:48

Posiadasz umiejętność czytania ze zrozumieniem? W żadnym stopniu nie pochwaliłem tej firmy, jak widać jest to praca dla takich jak Ty :) receptory wołają o pomoc

anonymous
@obiektywny 24.12.2017 07:36

Chyba Twoje buraku i nie obrazaj ludzi pajacu!!!????

Dominika

@Już były pracownik bhp - a możesz opisać warunki zatrudnienia na stanowisku pracownika BHP? Co było powodem Twojej rezygnacji z pracy w Grupa Eurocash S.A.? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Juz byly pracownik
@Dominika 24.08.2017 13:15

Wyplata wychodzila mi 5 zl na godzine wiecej nie trzeba pisac

Maniek

jak sprawa z wykładaniem towaru w Piekarach Śląskich? bo ciągle kogoś rekrutują, jest aż tak źle że nie ma chętnych do pracy tam? jakie warunki? czy dają strój roboczy?

Zniesmaczona

Ignorancja regionalnej kadry kierowniczej w stosunku do osób ubiegających się o zatrudnienie. Brak punktualności i przedstawienia się na wstępie! Pytania nieprzemyślane, skierowane raczej na wybadanie konkurencji niż poznanie kandydata oraz niedopuszczalne zapytanie o sytuację rodzinną! Brak konkretnych informacji i odpowiedzi na pytania dotyczące pracy, tak jakby chciano coś ukryć, jak również szybka zmiana tematu i wymijająca odpowiedź na pytanie o przestrzeganie przepisów prawa pracy! Widać brak przygotowania i przeszkolenia do poprawnego przeprowadzenia rekrutacji oraz zła organizacja czasu, żeby móc ją spokojnie przeprowadzić. Bardzo negatywnie oceniam również jakąś szaloną bieganinę kierowniczki oraz przeżuwających w biegu śniadanie pracowników, czy naprawdę nie mogą skorzystać z 15 min. przerwy? Ogólny obraz pracy w tej sieci mimo zachęcającej strony internetowej i wizerunku jaki próbuje stworzyć oceniam bardzo nisko i osobiście nie podjęłabym się jej. Brak szacunku do ludzi na tym etapie, świadczy tylko o tym jak faktycznie muszą być tam traktowani pracownicy, co z resztą pokazują opinie na forum. Nie chciałabym pracować dla ludzi, dla których uśmiech to zbyt wiele a słysząc pretensjonalny ton i niezbyt uprzejmą rozmowę z klientem, o którego notabene muszą walczyć ich podwładni tylko się w tym utwierdziłam. Wstyd! Ps. Waszym ubiorem reprezentujecie firmę, warto to przemyśleć!

Zaciekawiona
@Zniesmaczona 10.11.2017 13:19

A gdzie ta rekrutacja?

Butelka

Bogdan z Olsztyna to chyba pomylił profesję . Jak można być takim człowiekiem!?

hehe
@Butelka 17.10.2017 12:02

Zgadza się,mobbing to dla niego chleb powszedni.Osobiscie byłem świadkiem jak wyzywał magazynierow od ku**w itp.Mam nadzieje ze go nigdy już nie spotkam

Nicki

Kolejna wypłata 1650 zł . Zdarzają się dni ze pracuje jedna osoba plus kierownik na zmianie . I jeszcze jakie wymagania , obsłużyć klientów i jeszcze dostawy przymuj. Najlepiej w jednej chwili . Nie polecam w 100 %

ja

Witam napiszcie ile w Łodzi kierowca na c zarabia dzieki za pomoc

C&C

U mnie w spozyczym wiecej ekspedientek niz na zmianie w HURTOWNI ktora robi grubo ponad 2,5miliona zlotych miesiecznie.tak ponad 2miliona zl.a na zmianie 3osoby 2 fakturzystki i 1magazynier ktorzy musza zrobic wszystko...smiech jak ktos pracuje to zrozumie iso hccap bhp tyranie audyty inwentury fakturownie dostawy. Robota 1 za 4 odradzam i to bardzo ..

byłypracownik
@C&C 08.10.2017 01:04

Dlatego mądry człowiek odejdzie bo pracy jest dużo więcej lepszej. Nikt za minimalną krajową o zdrowym umyśle nie będzie pracował.

Eka
@C&C 08.10.2017 01:04

Potwierdzam!kasjer powinien tylko odpowiadac za kase skupic sie na kliencie. Magazynier powinien zadbac o dostepnosc towaru na regale. Jak ktos jest od wszystkiego to jest tak naprawde do...niczego. zamalo ludzi zaduzo obowiazkow ,konkurencja poszla juz po rozum do glowy . Ludzie biegaja jak glupki po hurtowni nie moga spokojnie zjesc bo niecierpliwi klienci nie moga zaczekac a firma nie zatrudni wiecej osob zeby to zmienic

niezadowolony

Jedno wielkie (usunięte przez administratora). Po 15 latach pracy zarabiam mniej niż przy zatrudnianiu. Jeden wielki syf. Masakra powinni (usunięte przez administratora) z kraju takiego pracodawcę. Niech nikt tam nie idzie pracować chyba że nóż na gardle to ok.

Nowozatrudniony

Witam, jakich można się spodziewać zarobków w hurtowni?? Na rozmowie powiedziano mi, że 2100brutto + 500zł stałej premii i około 300 uznaniowej, która może być albo i nie. Czy rzeczywiście można liczyć na takie zarobki??

Nowozatrudniony
@uuups 21.11.2017 11:10

Mówisz o tej premii uznaniowej? Czy zabierają wtedy całą, te 500 też?

debustrol
@Nowozatrudniony 23.11.2017 13:51

zalezy w jakiej spółce, idz na l4 to obetną wszystko, idz na zasłuzony urlop to cie wyruchają na uznaniówce...kombinacje takie ze szok i możesz sobie mówić kierownikom zlewają wszystko

dupensztain

W Gdańsku trzeba w (usunięte przez administratora) wchodzić albo kablować, inaczej zero szans na awans, pensja 2300 na rękę z wielką premia uznaniową, gorzej jak pies...zatrudniaja ukrainców....

wkurwonynamaxa

Ta firma to śmiech na sali! Wypłata spóźniona 2 tygodnie a tak naprawdę dalej na nią czekam! Z każdym dniem moje nerwy się gotowały, gotowały aż w końcu zagotowały!!!. Jest koniec listopada a ja siedze i wchodze na stronke banku czy przypadkiem moje pieniazki nie pojawily sie na koncie ..... nie wiem czy mam wysłać specjalne zaproszenie do wielmoznych dam czy uklęknąć na kolana i poprosić szanowne panie żeby wysłały mi w końcu MOJE pieniądze. Szanowne Państwo z kadry euroceshowskiej wyobrażcie sobie, że mają misz masz w papierach i próbują się ogarnąć więc czekaj dalej na pieniądze nie płać podatków bo po co, paniuski z kadry porzadkuja sobie papiery i jak sie nawinie czyjas nie oplacona faktura to wielmozne panie racza wyslac w koncu zaleglosc!!!- takie maja wytlumaczenie. Pracy prawie nie ma, nie dosc ze marne pieniadze przychodza bo eurocash ma swoich ulubiencow a reszcie pracownikom pracy nie daje, TO NIE DOSC, ZE ZAROBIC NIE MOZNA!!! - to jeszcze pieniadze sie spozniaja o pol miesiaca i nie pamietam kiedy przelew przyszedl na czas. Polska dzieki PISowi siega dna wiec gdyby nie to dawno by mnie juz w tej pseudo firemce nie bylo ale coz , trzeba pomalu sie rozgladac za inna robota. SZANOWNY EUROCESHU WYSLE WAM ODSETKI ZA WSZYSTKIE RATY KTORE PLACE PO TERMINIE!! POPROSTU CZLOWIEKA SKRECA PRZEZ TA PSEUDO FIREMKE.

Eurocashowy robotnik

Pensja zawsze w terminie i stawka niegłupia, ale wykorzystywanie pracownika w każdym stopniu, praca pełna nadgodzin, zero szacunku do pracownika oraz jego życia prywatnego i wszechobecny chaos ze wszystkim zniechęcają. Mam za sobą 1,5 roku pracy w EC i wiem, ze nigdy tam nie wrócę. Nigdy, póki mam do siebie szacunek.

Rozczarowany

Ja mam takie doświadczenie na swoim dziale. Za błędy przełożonych płace ja. Mydlenie oczu jeżeli chodzi o podwyżki, potrafią z dnia na dzień wrzucić ci o wiele więcej pracy i obowiązków i nic nie zaproponować w zamian, poza pretensjami bo nie spełniasz ich wygórowanych oczekiwań. Musisz się tłumaczyć nawet jak spełniasz cele. Pensje niskie. To, że się starasz i ci zależy nie zostaje ani nagrodzone ani docenione. Ale może mam naiwne podejście do rynku pracy w Polsce. Plusy to atmosfera, którą sami tworzymy. Duży pracodawca wiec można zmieniać działy bo na każdym jest inaczej. Szkolenia ostatnio się pojawiły. Multi sport i medicover. Ogólnie słodko gorzki smak ma eurocash. To też jest kwestia jakich ma się przełożonych czy umieją cię sprawiedliwie potraktować czy nie, czy umieją coś dla swojej ekipy wywalczyć czy nie. Jak pisałem eurocash jest duży i wszędzie jest inaczej. Kasa mała na nie wiele można sobie pozwolić jak jesteś szeregowym pracownikiem/specjalistą. Mam wrażenie, że na doświadczonych pracownikach im nie zależy bo on chce więcej a nowy przyjdzie i popracuje kilka lat za tyle ile masz teraz ty potem następny i podwyżek nie trzeba dawać. Firma zarządza przez konflikt, rożne działy mają tak ustanowione cele, aby się nawzajem rozliczały, absurdem na naszym dziale jest to, że za błędy innych działów, na które nie mamy wpływu również jesteśmy rozliczani.

Michał

proszę o jakąś opinie na temat pracy w eurocash w Piekarach Śląskich? wykładanie towaru

michał

czy ktoś pracował w Euro Cash w Piekarach Śląskich? jako osoba do wykładania towaru? bo widzę że ciągle są te same ogłoszenia przez agencje pracy. czy warto? jakie stawki? jak kierownictwo?

Rafał

Drodzy pracownicy proszę o informację jakie są obecnie warunki pracy i czy spółka w terminie płaci pensje, ponieważ jej akcje w dniu dzisiejszym spadły o 13,72%, a przez miesiąc 21,30% . Nie chciałbym się zatrudnić i pracować za darmo. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Halabala

Pracuje tam niestety i mogę z pełną świadomością powiedzieć że to oszuści odradzam każdemu

Masło

Nie Polecam , odradzam , pieniadzę 1499zł na ręke ....oczywisice na poczatek dadzą zarobić bo wszystko zalezy od Kosa ale pozniej jak dopi..... planem to juz wiesz.... najnizsza krajowa ... stres , telefony, maile tabelki zadania z dup.... Masakra

pracownik

a co mercami u nas jest trzy osoby w tym dwie to pracownicy KDWT nie robią nic a biorą duże pieniądze tylko ankiety i nic więcej . a pieniądze biorą jak by pracowały. nikt tym się nie interesuje nie przyjeżdża żaden koordynator nawet listy wypełniają sobie same i nikt tego nie podpisuje to jest praca a kasa leci.

Piotr i ja ...

Żory i Jastrzębie - bardzo źle prowadzone hurtownie, ludzie zatrudnieni nie mają pojęcia co robią, obławiają się tylko gratisami i przeterminowanymi rzeczami. Sprzedają towar po terminie.

ANDŻELIKA

STRASZNIE MARNE PIENIĄDZE BO NAJNIŻSZA KRAJOWA NO MOŻE O 100ZŁ WIĘCEJ DAJĄ ABY CHYBA TYLKO NIE GADAĆ ŻE PŁACĄ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. 2100ZŁ BRUTTO CO TO JEST? 10 LAT TEMU ZARABIAŁAM WIĘCEJ. KIEROWNICTWO SPIER DO LONE GANIA DO ROBOTY TAK JAKBY PŁACILI TU NIEWIADOMO ILE. Kierowniczki tylko zarabiają więcej bo ciągną pod stołem, donosicieli pier do lone. NIE POLECAM ŻADNEGO EUROCASHU. PRACA NA CHWILE I TYLE. SZCZE NA WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z EUROCASHEM I CAŁE GÓWNIANE KIEROWNICTWO TAM.

kandy
@ANDŻELIKA 23.10.2017 09:52

co robi kontroler jakości w tej firmie?i ile zarabia?

jaa

Ja pracuję w CHO w Komornikach i sobie chwalę dział, współpracowników, atmosferę. Wiadomo wypłata mogłaby być większa, ale wszystko z czasem :)

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Komorniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.