Eurocash S.A.

Adres: Wiśniowa 11, 62-052 Komorniki

NIP: 7791906082 REGON: 631008941 KRS: 0000213765

Eurocash S.A.
2 554 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

Ziutek

Witam Ja pracowałem w Lublinie jako magazynier.Praca 8 godzin ale cie straszą jak nie zostaniesz 1-2 godz to ci umowy nie dadzą.Z 15 osób jak się przyjmowałem zostało po 2 tyg tylko 3,praca jeździsz wózkiem składasz zamówienia na palety ryjesz przez 8-10 godzin i przerzucasz towar 15 t bo paleta masz 850-960kg do złożenia jedna i cały czas kierownik przychodzi i żebyś szybciej cisną i składał.Po miesiącu ciężkiego ciściecia żeby mieć wydajność zobaczyć ile weźmiesz na rękę to dali mi 2000zł na rękę a miałem wydajność 150-200 "składanie palet" po odjęciu dojazdów do pracy zostaje ci 1600 może nie polecam tej pracy dla mnie to (usunięte przez administratora) atmosfery tam nie ma masz robić i nie gadać a jak ci sie nie podoba to won nie szanują tam nikogo najgorsza robota w jakiej robiłem nie polecam

C30..
@Ziutek 27.11.2018 09:29

Skoro pracowales w Lublinie to moze powiesz coś na temat kierownika rejonu? Ciekawa jestem czy tylko ja mam takie zle zdanie o nim? Czy moze On po prostu jest takim hamem ?

Ala
@C30.. 06.12.2018 11:40

C03.. ziutek pracował w centrum dystrybucyjnej, nie na hali c&c, wiec go nie zna. Ja Ci mogę to potwierdzić. Specyficzny charakter. Upatruje kozła ofiarnego i niszczy az do skutku.

pozdro

Był bym nie sprawiedliwy jak bym nie pochwalił kierownika hali,takich kierowników potrzebuje eurocash,bardzo ale to bardzo przyjazny ludziom człowiek, który potrafi rozładować sytuacje na hali i wspomóc pracowników.

C30..
@pozdro 23.08.2018 16:27

To zazdroszczę takiego kierownika. Taki kierownik to rzadkość w Eurocash..

Ala
@pozdro 23.08.2018 16:27

O której hurtowni mówisz, bo az ciężko uwierzyć ze to w EC ??

???

Ja nikogo na nic nie namawiam nie sugeruje itp.poprostu chce soe podzielic swoja opinia na temat calej tej "firmy"nic innego nie pomoze jak zjednoczony protest..chociazby taki jak teraz sady polowa badz wiekszosc rzuca l4.ciekaw jestem co by wtedy sie stalo. Nie mowie jedna hurtownia oczywiscie tylko masowo rejonami,nie sadzicie ?

Dlugoletni pracownik
@??? 11.12.2018 21:38

Hej pracuje juz 9 lat w tej firmie. Wyplata od 1700 do 1850 zl na reke. Jestesmy w ogromnym tyle bo wciaz slysze jak znaczace sa podwyzki w lidlu czy biedronce. To jakas paranoja, obowiazkow masę, system KUP- przeklepujemy ilosci by zeszly ze stanu a towaru nadal nie ma w polce bo go nie nadążamy wykładać. Za takie pieniądze nie da się pracować. Mi na początku dawali 350 zł bonów na święta, teraz obniżyli do 200 zł. No (usunięte przez administratora) motywacja do pracy dalszej. 200 zł to ja mogę sobie (usunięte przez administratora) podetrzeć. Aa i te (usunięte przez administratora) imprezy taneczne świąteczne, miałabym ochote wziąć mikrofon po przemówieniu i powiedzieć co myślę, już drugi rok nad tym intensywnie myślę aż w końcu uloze przemowę choć pewnie to będzie mój ostatni dzień w pracy.

Pracoholiczka
@Dlugoletni pracownik 13.12.2018 08:48

1850? Dziwne rzeczy, nie spotkałam się z takimi zarobkami u mnie w oddziale. Chyba, że bez żadnego dodatku i premii co rzadko spotykane

C30..
@??? 11.12.2018 21:38

To jest bardzo dobry pomysł! Może w końcu by docenili nas pracowników A nie tylko kierownik zbiera laury i góra A jak przychodzi że coś jest nie tak to od razu że wina pracownikow A to dzięki nam jest obrót o wiele innych rzeczy zrobione!

Andrzej

Dzień Dobry wszystkim. Mam rozmowę na Szefa Ekipy. Jest to bardziej Kierownik czy Brygadzista? I na jakie zarobki można liczyć? :)

Luna

Malo placa za taka harówke najnizsza krajowa poszla do gory a u nas.

nick
@Luna 04.01.2019 09:25

Oczywiście. Z hucznych zapowiedzi podwyżek wraz z nowym rokiem jedyna podwyżka to ta która daje nam rząd czyli płaca minimalna. U mnie to będzie wraz z dodatkiem stażowym 2300 brutto a minimalna to 2250 plus jakaś śmieszna premia którą Ci zabierzemy jak nie zrobicie obrotu. Pochwalcie się ile wy macie na papierze od 2019?

prawda
@Luna 04.01.2019 09:25

Wszystko zależy od ludzi jacy pracują w danej hali.Byłem na kilkudziesięciu halach i naprawdę to co na niektórych się wyprawia to masakra.Tony towaru wyrzucane do śmieci ze względu na złe zarządzanie,dopilnowanie przez pracowników.Pracownik narzeka bo spłaca inwenturę ale ktoś tego nie dopilnował i gdzieś te braki powstały.Fakt faktem płacą mizerne za ilość obowiązków ale nikt nikogo na siłę nie trzyma.Mam takie szczęście że pracuje już 15 lat w jednej z hal i nigdy nie płaciłem za inwenturę. Najbardziej boli że zgłaszane problemy do AM i RDO nigdy nie wypływają dalej i góra myśli że jest (usunięte przez administratora) i wszystkim się podoba.Problem jest tylko jeden:kasa kasa kasa.

pewna

To jakaś tragedia.W Komornikach kadrowa jest nie na tym krzesełku co powinna.Przez nią pracownicy firmy nie dostali bonów na święta i paczek.

Już nie mogę
@pewna 20.12.2018 11:55

Z kadr znam tylko jedna osobę która ciągle się myli, coś poprawia, zaklada teczki na innych ryjac tunele w balaganie na biurku....

AnonimBialystok

Praca nie warta zachodu... Wykorzystywanie i meeega mobbing. Moje sugestie dla Eurocash S.A.: Eurocash Porosły - Białystok Dno i wodorosty.. Traktują pracowników jak śmieci. Kadra kierownicza to prostactwo po podstawówce.. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Usunąć mobbing

Xxx

Cześć, czy ktoś wie może czy kobieta będąca na L4-ciąża dostaje bony na święta?

Dominika
@Xxx 18.12.2018 17:06

Rozumiem, że jesteś pracownikiem właśnie w takiej sytuacji. Może warto po prostu zadzwonić do Działu Kadr i dopytać o tę kwestię? Na pewno osoby tam pracujące będą najlepiej poinformowane, jeśli chodzi o tego typu kwestie. Czy po porodzie i urlopie macierzyńskim planujesz wrócić do pracy w Eurocash?

zadajesz nudne pytania
@Dominika 18.12.2018 22:46

Bo pani w kadrach nigdy nic nie wie i mówi że SIĘ NIE DA! Firma daje podwyżki pracownikom tyle ile wzrasta płaca minimalna. Az chce się pracować.

Magister

Dlaczego pewnie nigdy nie bedzie podwyzek? Gdyby dali kazdemu po 300zl dodatkowe na reke, policzcie sobie Jakie to bylyby koszty: 300zl netto, to brutto z kosztami pracodawcy pewnie 420zl, razy 10 pracownikow na hali, razy 200 hal, razy 12 miesiecznie w roku. Ile wyszlo? Ponad 10 mln zl rok w rok, a na to nie moga sobie pozwolic. A nawet gdyby dali podwyzke, to I tak placa nie bedzie bardziej konkurencyjna jak Lidl czy Biedronka. Tyle w temacie.

Magister

Dziwie sie, ze ludzie narzekaja na male pensje, niewielkie obsady hal, duzo obowiazku - to wszystko prawda, tylko po co siedziec 10 lat w firmie, nie lepiej miejsca zmienic?

KP

A ktoś coś słyszał o jakiś łączeniach? Eurocask serwis Tradis i Eurocash Alkohole?

kadrowa
@KP 29.10.2018 12:08

Ponoć w styczniu będą laczyc

Magister
@KP 29.10.2018 12:08

Juz od dawna sie o tym mowilo, w roznych konfiguracjach, takze z CashCary. Slabe wyniki jednej ze spolek.

Luka

Ludzie maja pracowac jak woly najlepiej do nocy a kierownicy tylko pieniadze biora i jeszcze narzekaja.Niech sami stana za kasa i wciskaja ludziom rzeczy ktorych oni nie chca

Xxx

Pracownicy traktowani jak Ukraińcy kostylewy muszą robić najniższa pensja jaka jest możliwa robota jak w gułagu

Alkometr
@Xxx 12.12.2018 23:27

nie Pij więcej

Basia

Od kilku lat co 3-4 miesięce pojawia się ogłoszenie na specjalistę do kontrollingu? O co chodzi duza rotacja , atmosfera w dziale ?

Załamana

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większą ilość pracowników zatrudnić i płacić więcej 1860 zł na wypłatę to lekka kpina przy takiej odpowiedzialności kasjerka zarabia tak mało może nich ktoś wkoncu weźmie się za te wypłaty

Dominika
@Załamana 11.11.2018 13:44

A czy pracownicy próbowali prosić o podwyżki pracodawcę? Może warto coś zacząć działać w tym kierunku, a ta kwestia ulegnie polepszeniu. Co składa się na wynagrodzenie w Eurocash? Czy zawsze jest ono stałe, czy też zależy od jakichś konkretnych czynników?

C3...
@Dominika 15.11.2018 20:48

pozwole sobie sie wtracic.o podwyzkach nie ma najmniejszej mowy jak sie ktos zapyta to w oczy Ci powiedza ze niestety nie da rady bo nie maja z czego..smiech.sprzedaz w 2017 -23.2mld zl.wyplata jest stala(mowie tu o pracownikach hurtowni o obrocie ok2mln)niska i jeszcze potracenia za przekroczenia

Paranoi cześć 3 i nie ostatnia
@Załamana 11.11.2018 13:44

Oczywiście, że pracodawca mógłby zatrudnić dodatkowe ręce do pracy ale po co? Pracodawca woli wydać pieniądze na bezużyteczny system KUP (kontrola uzupełniania pułki), kupił na każdą hurtownie nowe skanery, wprowadził nieczytelną adresację towaru która i tak się nie sprawdza bo nikt nie wie gdzie jest A-27 czy A-58 (naklejki są wielkości biletu autobusowego), a można było przecież zgapić jak to funkcjonowało w tradisie. System ten nigdy się nie spradzi jeżeli nie będzie do tego osób specjalnie do tej że funkcji przeznaczonych, bo najnormalniej nie ma na to czasu gdy np przez 6 godzin stoisz na kasie z pampersem w spodniach. Podam przykład system KUP informuje Cie o dołożeniu cukru kiedy w półce jest jeszcze 150kg, kto będzie za każdym razem te 150kg przerzucał? Nikt, każdy normalny poczeka aż ten cukier się sprzeda i statystyki są przez to zaniżane. Przypomnę że w Eurocashu jesteś kasjerem, magazynierem, sprzątaczką, telemarketerem i kierownikiem w jednym. Po nowym roku będzie podwyżka 200zł brutto bo więcej i tak nie dadzą.

Inka

Od jakiegoś czasu szukają pracownika kadr w Poznaniu. Co możecie powiedzieć na ten temat jakie jest wynagrodzenie i jaka atmosfera?

Ewelina
@Inka 09.11.2018 20:35

Kadry się sypią, ludzie stamtąd odchodzą, bo oczywiście płacą grosze, a wymagania mają wygórowane i oczywiście ilość obowiązków przekraczająca możliwości przeciętnego człowieka. Omijać zwłaszcza ze względu na Bólową - wyniosłą starą paniusie, która nikogo nie szanuje, prócz swoich mocodawców, którzy jej klepneli fajną sumkę na emeryturkę :)

Dominika
@Ewelina 24.11.2018 17:55

Czy mogłabyś napisać o jakimś konkretnym poziomie zarobków w Eurocashu? Jeśli oczywiście możesz i chcesz. Myślę, że dobrze byłoby, gdyby osoby zainteresowane pracą wiedziały mniej więcej, czego się spodziewać. Prosiłabym Cię jednak o niepisanie o konkretnych osobach z firmy oraz o nieużywanie nazwisk czy też pseudonimów - takie dane podlegają ochronie.

ToPrawdaCoTuPiszą

Nikt tak źle nie życzy tej firmie, jak jej pracownicy. To chyba daje do myślenia. Omijać Komorniki, Księgowość i Magazyny

zenek
@ToPrawdaCoTuPiszą 30.09.2018 11:25

To prawda co tu piszą po 14 latach dostałem kopniaka

ec man
@zenek 15.10.2018 22:12

ale skoro pracowałeś 14 lat to chyba dobra firma mimo, że już była co nie ????

Była pracownica

Przez kilka miesięcy pracowałam w EC alkohole w Poznaniu (biuro na Junikowie) w obsłudze klienta. Praca jak to w typowym call center, pewne targety trzeba wyrobić, żeby wypłata była lepsza, bo bez tego to płacą dość słabo. W sezonie wakacyjnym był ogrom pracy, często robiliśmy nadgodziny, które mogliśmy później odebrać w postaci całego dnia wolnego lub pojedynczych godzin. Ogólnie dość dobrze rozwinięty socjal, są wszystkie niezbędne narzędzia pracy, zdarzały się imprezy firmowe, przestrzegają zasad kodeksu pracy, a atmosfera między pracownikami tak jak wszędzie - czyli zależy na kogo trafisz :) ja akurat nie narzekałam, trafiłam na dość sympatycznych współpracowników. W porównaniu do innych firm, w których pracowałam to Call center w EC nie wypada wcale tak źle.

Daniel

A jak wygląda praca jako kontrolera jakości towaru w Modlniczce?

Dominika
@Daniel 07.11.2018 12:59

Widzę, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Eurocash. Zwróć jednak proszę uwagę na to, że wątek dotyczy pracy w tej firmie w Komornikach, a nie w lokalizacji, o której wspominasz. Wysyłałeś już swoje CV? Daj znać, jeśli zostaniesz zaproszony na spotkanie rekrutacyjne!

Pirania

Droga Pani Główna K. I Menagerowie, czy możemy My, pracownicy księgowości, doczekać się jakichkolwiek zmian? Czy będziecie patrzeć tylko jak ludzie się zwalniają? Zaraz pozbędziecie się wszystkich dobrych ludzi i co wtedy?

Ep
@Pirania 25.10.2018 22:33

Jak pracuje się w księgowości na ul. Kopanina ?? Proszę o informację

Dominika
@Ep 29.10.2018 14:00

@Ep, o pracę w jakim konkretnie mieście pytasz? Zwróć proszę uwagę na to, że w tym wątku dzielimy się opiniami na temat pracy w Eurocash w Komornikach. Masz doświadczenie w pracy w podobnej branży lub dziedzinie?

Ep

Proszę o informację jak się pracuje na ul. Kopanina w Poznaniu, dział księgowości

Anonim szukający pracy

A co powiecie jeśli chodzi o stanowisko zbieranie zamówień że skanerem ?

mono2
@Anonim szukający pracy 27.10.2018 19:17

Chodzi ci o kompletacje skanerowa?

mono2
@mono2 29.10.2018 23:24

Masz na mysli skaner w jakies hurtowni czy mowisz o centralach ?

C30..

Słuchajcie to co się dzieje w oddzialach Eurocash to jakaś masakra.. kierownicy nie szanują swoich pracowników. Kierownik Rejonu przyjezdza i czepiasz się o byle co A przecież kierownik hali nie wstawi się za Tobą- bo po co? Lepiej udawać że wszysyko się przrkazuje pracownikom i odpychac wine od siebie. Sytuacja u mnie w oddziale jest ciężka. Na zmianie jest albo kasjerka z kierownikiem magazynu i jednym wozkowym albo kiwriwnik magazynu i wozkowy. Gdzie KM stoi na kasie i fakturuje, kontroluje prace pracowników, przyjmuje dostawy, zajmuje się rzeczami od strony magazynu, wszystkie żale od klientów zbiera i jeszcze musi zamówienie zrobić, rano zebrac terminy z chłodni sprawdzić aby na hali nie było rzeczy po terminie, rozniesc ceny, sprawdzic wozki bo kasjer nowy, zrobic audyt, no i oczywiscie wydzwonic klientów i zrobić plan. To nie jest do przerobienia przez 8 godz. Moglabym tak wymieniać i wymieniać. Sami doskonsle wiecie jak jest. Jak przychodzi do zbierania POCHWAL za obrot to KH pierwszy A nic nie robi w tym kierinku. Siedzi sobie tylko w tym biurze i narzeka że ma bardzo dużo maili. Żałosne... Boli mnie tez to ze jest tak iz KH pracowników traktuje jak znajomych i podchodzi na luzie do różnych tematów. A jak później przychodzi co do czego to KM to najgorsze osoby bo wymagają... Ale to pozniej zbieramy opierdziel od AM.. A AM nie jest niestety osobą z która da się pogadać. O nie! Ten człowiek nie szanuje nikogo. Myśli że on wie wszystko najlepiej. Wymaga tylko! Czekam tylko na zmianę AM. Rrejon 20 nie jest dobrym rejonem pod wzgledem AM i KH.

Ola

jak wyglada obecnie praca na stanowisku Przedstawiciela Handlowego ? Jakie sa place ? I narzedzie sluzbowe ?

Dominika
@Ola 19.10.2018 11:29

@Ola, widzę, że jesteś zainteresowana stanowiskiem przedstawiciela handlowego w Eurocash. Masz już doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku? Na stronie internetowej firmy nie widziałam aktualnych ofert pracy, ale może warto po prostu wysłać swoje CV.

Ola
@Dominika 21.10.2018 23:24

tak jestem , bardzo. Dominika czy Ty pracujesz jako PH w eurocash ?

PP
@Ola 19.10.2018 11:29

Obecnie zmieniony został system wynagrodzeń po którym PH bedą zarabiali dużo mniej. Jeśli nie masz 56 mo na papierosy powyżej 1000 netto za mc, to zabierają 600 brutto z premii, to samo na impulsach(spożywce). Na rynku klienci już nie chcą od nas kupować, ponieważ uważają nas za (usunięte przez administratora), bo po pierwszym zakupie podnoszone są im ceny. Do tego kierownicy bez szkoły, którzy kosztem twojego wynagrodzenia chcą uzyskać swoje, totalnie nic nie robiąc. Brak rąk do pracy na filiach, kierowcy non stop rotacja, każdy ma wszystko (usunięte przez administratora). Daj sobie spokój!!!!!!!

Dominika
@Ola 22.10.2018 13:49

@Ola, nie, jestem moderatorem forum, a dopytuję bo taka jest między innymi moja rola na forum. Widzę, że użytkownik @PP udzielił Ci odpowiedzi odnośnie pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w Eurocash. Czy zdecydujesz się aplikować?

DOMYŚL SIĘ

Na rozmowie o pracę informacja o 2600zł NA RĘKĘ, po 3 dniach na umowie 2600zł BRUTTO!!! Zwykłe oszustwo, żenada!

Halo
@DOMYŚL SIĘ 26.10.2018 22:36

Na co czekasz? Panstwowa inspekcja pracy zajmuje sie czyms takim.

magazynier

Mam pytanie co do " nowo powstalego Centrum Dysyrybucji Eurocash" gdzie ono sie znajduje i jakie sa zarobki na stanowisku operator wozka widlowego.Na pracujpl jest mnostwo ofert pracy na magazyn .Oferuja ciekawe zarobki "od 4500 tys brutto" Co sklada sie na taka kwote wie ktos?

ec man
@magazynier 19.10.2018 13:09

chyba 2 etaty

anonymous

witam czy pracownikom eurocah przysługują wczasy pod gruszą

Ttt
@anonymous 20.08.2018 23:06

W tej firmie nie ma na to funduszy

Magister
@anonymous 20.08.2018 23:06

W naszej jednostce nie.

...

Zazdroszczę wszystkim którzy zarabiają w tej firmie 2000 zł na rękę . Naprawdę zazdroszczę :d Ostatnia wypłata 1610 zł . Nie pozdrawiam tych oszustów z Eurocash .

Dominika

@Magister, bardzo ciekawa opinia o pracy w Eurocash w Komornikach, poruszyłeś w niej wiele istotnych kwestii! Piszesz o słabej komunikacji między działami firmy - czym może to być spowodowane i w jaki sposób ta kwestia mogłaby, według Ciebie, zostać usprawniona?

Magister
@Dominika 15.10.2018 22:57

Cześć Dominika, przekazałem już swoje uwagi (praktycznie w takiej samej formie, poza 'barwnymi' cytatmi) odnośnie funkcjonowania firmy na tak zwanym 'exit interview'. Co ciekawe, otrzymałem zwrotną odpowiedź, że moje uwagi 'nie są odosobnione' od opinii innych odchodzących pracowników. Komunikację zapewne można poprawić, poniżej pomysły na szybko: - usadzając ludzi z jednego zespołu razem - prosty 'trick', którego efekt widoczny był w mojej poprzedniej firmie. Po przeniesieniu biura do większej lokalizacji, ludzie dotychczas porozsadzani po małych pokojach zostali w końcu zgrupowani w większe zespoły, zaczeli ze sobą rozmawiać i komunikować. Jak teraz funkcjonować mają działy, skoro jeden zespół siedzi w pokoju, drugi na open space, a trzci na tzw. 'Lesznie'? Brzmi banalnie, ale na obecna sytuacja na poprawę komunikacji nie wpływa. - porzadkując strukturę organizacyjną - teraz niby jest, ale nic z tego nie wynika. Nie ma okreslonych zadań, jakimi posczególne działy/zespoły/pracownicy mieliby się zajmować, przez co a) część zadań dublowanych jest przez kilka zespołów (bez sensu) b) na styku odpowiedzialności rodz się spychologia i zrzucanie odpowiedzialności na innych. Komunikacja nie polega na zapychaniu skrzynek cotygodniowym newsletterem, tylko na prawdziwych poprawnych kontaktach międzyludzkich.

Panda

Witam Akutalne Warunki oraz plany w spółce ECS na stanowisku PH sa dramatyczne!!! Wypłaty poleciały o 50%, kary za wszystko, są 2 mozliwosci albo PADAMY albo za wszelka cene ECS chce zamknąć budżet kosztem wszystkiego. Ja i Moi Kolezy czujemy sie OSZUKANI przez firme lub przez nowego dyrektora. Pozdrawiamy starą gwardie ECS - Dyrektor, który już nie pracuje:( .... kiedyś do Mnie powiedział tak: "Dla tych co chca pracować i sprzedawać zawsze znajdą sie pieniadze" i potwierdzam tak było. Szkoda Człowieku że już nie pracujesz. Pozdrawiam Potwierdzam to co tu piszecie Najwieksza wada tej firmy to brak komunikacji i z tego co widzimy parcie po trupach byle by budżet zrobić.Stawiam takie pytanie to Firma czy Ludzie wprowadzaja taki (usunięte przez administratora) tak szczerze myśle że ludzie poprostu chłopak dopadł stołek i musi wykazać sie za wszelka cene jaki to on jest super pracownik... Szkoda bo tak szczerze myślałem że dostane ten majestatyczny złoty zegarek ale widze ze nie dotrwam.... ps zaoszczedzicie jakieś 2kanty na zegarku Brawo!!!:) Śmieszne jest to ze nie długo zrobicie kolejne szkolenie online z pytaniami typu Czy poleciłbyś nasza firme?

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.