Grupa Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 477 ocen.

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.

Tymoteusz

Jak to jest w końcu w Pińczowie? Zwolnienia grupowe a teraz od trzech tygodni szukają magazynierów?

KM EUROCASH
@Tymoteusz 26.10.2017 17:12
Jak to jest w końcu w Pińczowie? Zwolnienia grupowe a teraz od trzech tygodni szukają magazynierów?

heh w pinczowie nie ma kto skladac towaru, wozkowi najpierw skladaja a potem laduja dlatego tez dostawy wjezaja na wieczor a nie popoludniu ;/ nawet ukraincy juz nie cha robic, tylko goscie z azerbaejdzanu

Xxxxxxxxxxxxx

Do tych co przeszli inwentaryzację i obronili likwidacje. Ile dostajecie tej premii? Bo nie wiem czy kierownikowi kitu nie wciskają że 700 brutto (czy 500) nie pamiętam

KM EUROCASH
@Xxxxxxxxxxxxx 12.11.2017 16:39
Do tych co przeszli inwentaryzację i obronili likwidacje. Ile dostajecie tej premii? Bo nie wiem czy kierownikowi kitu nie wcis...

Jestem KM i moge ci potwierdzic info ze za kazdy miesiac pomiedzy inwentaryzacja odklada wam sie 100 zl brutto wiec ile miesiecy pomiedzy inwenturami tyle kasy macie oczywiscie jezeli inwentura wyjdzie na plus

Zainteresowany

Witam dostałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjna na stanowisko PH do detalu - alkohole. Jakie zarobki proponują tzn podstawa? Jakie warunki pracy? Samochód z przebiegiem pół miliona km? Przerażają mnie te zarobki podstawa jak wielu tutaj pisze oscyluje w granicach najniższej krajowej?

Ty
@Zainteresowany 03.10.2017 09:26
Witam dostałem zaproszenie na rozmowę rekrutacyjna na stanowisko PH do detalu - alkohole. Jakie zarobki proponują tzn podstawa?...

Nie idź,pracuje w ECD i dramat, będę uciekał po zimie

Eurocashowy robotnik

Pensja zawsze w terminie i stawka niegłupia, ale wykorzystywanie pracownika w każdym stopniu, praca pełna nadgodzin, zero szacunku do pracownika oraz jego życia prywatnego i wszechobecny chaos ze wszystkim zniechęcają. Mam za sobą 1,5 roku pracy w EC i wiem, ze nigdy tam nie wrócę. Nigdy, póki mam do siebie szacunek.

Rozczarowany

Ja mam takie doświadczenie na swoim dziale. Za błędy przełożonych płace ja. Mydlenie oczu jeżeli chodzi o podwyżki, potrafią z dnia na dzień wrzucić ci o wiele więcej pracy i obowiązków i nic nie zaproponować w zamian, poza pretensjami bo nie spełniasz ich wygórowanych oczekiwań. Musisz się tłumaczyć nawet jak spełniasz cele. Pensje niskie. To, że się starasz i ci zależy nie zostaje ani nagrodzone ani docenione. Ale może mam naiwne podejście do rynku pracy w Polsce. Plusy to atmosfera, którą sami tworzymy. Duży pracodawca wiec można zmieniać działy bo na każdym jest inaczej. Szkolenia ostatnio się pojawiły. Multi sport i medicover. Ogólnie słodko gorzki smak ma eurocash. To też jest kwestia jakich ma się przełożonych czy umieją cię sprawiedliwie potraktować czy nie, czy umieją coś dla swojej ekipy wywalczyć czy nie. Jak pisałem eurocash jest duży i wszędzie jest inaczej. Kasa mała na nie wiele można sobie pozwolić jak jesteś szeregowym pracownikiem/specjalistą. Mam wrażenie, że na doświadczonych pracownikach im nie zależy bo on chce więcej a nowy przyjdzie i popracuje kilka lat za tyle ile masz teraz ty potem następny i podwyżek nie trzeba dawać. Firma zarządza przez konflikt, rożne działy mają tak ustanowione cele, aby się nawzajem rozliczały, absurdem na naszym dziale jest to, że za błędy innych działów, na które nie mamy wpływu również jesteśmy rozliczani.

Michał

proszę o jakąś opinie na temat pracy w eurocash w Piekarach Śląskich? wykładanie towaru

michał

czy ktoś pracował w Euro Cash w Piekarach Śląskich? jako osoba do wykładania towaru? bo widzę że ciągle są te same ogłoszenia przez agencje pracy. czy warto? jakie stawki? jak kierownictwo?

Rafał

Drodzy pracownicy proszę o informację jakie są obecnie warunki pracy i czy spółka w terminie płaci pensje, ponieważ jej akcje w dniu dzisiejszym spadły o 13,72%, a przez miesiąc 21,30% . Nie chciałbym się zatrudnić i pracować za darmo. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Zniesmaczona

Ignorancja regionalnej kadry kierowniczej w stosunku do osób ubiegających się o zatrudnienie. Brak punktualności i przedstawienia się na wstępie! Pytania nieprzemyślane, skierowane raczej na wybadanie konkurencji niż poznanie kandydata oraz niedopuszczalne zapytanie o sytuację rodzinną! Brak konkretnych informacji i odpowiedzi na pytania dotyczące pracy, tak jakby chciano coś ukryć, jak również szybka zmiana tematu i wymijająca odpowiedź na pytanie o przestrzeganie przepisów prawa pracy! Widać brak przygotowania i przeszkolenia do poprawnego przeprowadzenia rekrutacji oraz zła organizacja czasu, żeby móc ją spokojnie przeprowadzić. Bardzo negatywnie oceniam również jakąś szaloną bieganinę kierowniczki oraz przeżuwających w biegu śniadanie pracowników, czy naprawdę nie mogą skorzystać z 15 min. przerwy? Ogólny obraz pracy w tej sieci mimo zachęcającej strony internetowej i wizerunku jaki próbuje stworzyć oceniam bardzo nisko i osobiście nie podjęłabym się jej. Brak szacunku do ludzi na tym etapie, świadczy tylko o tym jak faktycznie muszą być tam traktowani pracownicy, co z resztą pokazują opinie na forum. Nie chciałabym pracować dla ludzi, dla których uśmiech to zbyt wiele a słysząc pretensjonalny ton i niezbyt uprzejmą rozmowę z klientem, o którego notabene muszą walczyć ich podwładni tylko się w tym utwierdziłam. Wstyd! Ps. Waszym ubiorem reprezentujecie firmę, warto to przemyśleć!

Halabala

Pracuje tam niestety i mogę z pełną świadomością powiedzieć że to oszuści odradzam każdemu

Masło

Nie Polecam , odradzam , pieniadzę 1499zł na ręke ....oczywisice na poczatek dadzą zarobić bo wszystko zalezy od Kosa ale pozniej jak dopi..... planem to juz wiesz.... najnizsza krajowa ... stres , telefony, maile tabelki zadania z dup.... Masakra

pracownik

a co mercami u nas jest trzy osoby w tym dwie to pracownicy KDWT nie robią nic a biorą duże pieniądze tylko ankiety i nic więcej . a pieniądze biorą jak by pracowały. nikt tym się nie interesuje nie przyjeżdża żaden koordynator nawet listy wypełniają sobie same i nikt tego nie podpisuje to jest praca a kasa leci.

Piotr i ja ...

Żory i Jastrzębie - bardzo źle prowadzone hurtownie, ludzie zatrudnieni nie mają pojęcia co robią, obławiają się tylko gratisami i przeterminowanymi rzeczami. Sprzedają towar po terminie.

ANDŻELIKA

STRASZNIE MARNE PIENIĄDZE BO NAJNIŻSZA KRAJOWA NO MOŻE O 100ZŁ WIĘCEJ DAJĄ ABY CHYBA TYLKO NIE GADAĆ ŻE PŁACĄ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ. 2100ZŁ BRUTTO CO TO JEST? 10 LAT TEMU ZARABIAŁAM WIĘCEJ. KIEROWNICTWO SPIER DO LONE GANIA DO ROBOTY TAK JAKBY PŁACILI TU NIEWIADOMO ILE. Kierowniczki tylko zarabiają więcej bo ciągną pod stołem, donosicieli pier do lone. NIE POLECAM ŻADNEGO EUROCASHU. PRACA NA CHWILE I TYLE. SZCZE NA WSZYSTKO CO ZWIĄZANE Z EUROCASHEM I CAŁE GÓWNIANE KIEROWNICTWO TAM.

kandy
@ANDŻELIKA 23.10.2017 09:52
STRASZNIE MARNE PIENIĄDZE BO NAJNIŻSZA KRAJOWA NO MOŻE O 100ZŁ WIĘCEJ DAJĄ ABY CHYBA TYLKO NIE GADAĆ ŻE PŁACĄ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ...

co robi kontroler jakości w tej firmie?i ile zarabia?

Nel

Odradzam podjecia pracy w dziale kadr - chyba, że ktoś jest bardzo, ale to bardzo zdesperowany. Szkoda zdrowia - ogłoszenie o pracę nie schodzi przez cały rok...Długo by pisać... (usunięte przez administratora).

jaa

Ja pracuję w CHO w Komornikach i sobie chwalę dział, współpracowników, atmosferę. Wiadomo wypłata mogłaby być większa, ale wszystko z czasem :)

Butelka

Bogdan z Olsztyna to chyba pomylił profesję . Jak można być takim człowiekiem!?

C&C

U mnie w spozyczym wiecej ekspedientek niz na zmianie w HURTOWNI ktora robi grubo ponad 2,5miliona zlotych miesiecznie.tak ponad 2miliona zl.a na zmianie 3osoby 2 fakturzystki i 1magazynier ktorzy musza zrobic wszystko...smiech jak ktos pracuje to zrozumie iso hccap bhp tyranie audyty inwentury fakturownie dostawy. Robota 1 za 4 odradzam i to bardzo ..

byłypracownik
@C&C 08.10.2017 01:04
U mnie w spozyczym wiecej ekspedientek niz na zmianie w HURTOWNI ktora robi grubo ponad 2,5miliona zlotych miesiecznie.tak pona...

Dlatego mądry człowiek odejdzie bo pracy jest dużo więcej lepszej. Nikt za minimalną krajową o zdrowym umyśle nie będzie pracował.

Pracownik

Nie ma czy eca czy eccc czy ecs wszystko burd.el na kolkach i wykozystywanie na kazdym kroku.grupe ec omijac szerokim lukiem.

Praca w Bhp

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie pracy w dziale BHP. Od pewnego czasu śledzę ogłoszenia o pracę z EC i na teren śląska praktycznie co 3 miesiące szukają osoby na stanowisko Inspektora ds bhp i ppoż, co tam jest nie tak? Na jakie zarobki i benefity można liczyć? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Dominika

@Xyz piszesz o niekorzystnych godzinach pracy, możesz wyjaśnić tą kwestię? Czy to oznacza, że pracodawca nie przewiduje nadgodzin, nie wynagradza ich?

Oszukany przez EC

Przestrzegam przed współpracą z firmą Eurocash która może zakończyć się życiową tragedią. Ja współpracowałem z nimi jako franczyzobiorca. Teraz ponoszę konsekwencje finansowe tej decyzji. Wziąłem udział w Akademii Przedsiębiorczości Eurocash. Nie miałem ani pieniędzy ani innego majątku by dostać kredyt w banku. Oni poręczyli byleby tylko otworzyć sklep. Później okazało się, że sklep idzie dobrze więc otwarli mi inne delikatesy centrum pod nosem - bez konsultacji, świadomie otwarli nowe DC w polu oddziaływania moich. Potraktowali mnie jak ... nawet nie wiem jak to powiedzieć. Później koszmar. Zadłużenie rosło, brak pomocy, blokowanie możliwości konstruktywnej rozmowy z prezesem lub zarządem przez ciemnego dyrektora z regionu. Dalej już szybko poszło- presja z ich strony ogromna, weksle powystawiali na takie kwoty że w głowie się mi to nie mieści. Aktualnie mam od nich komornika. Z tego co wiem to podobnie obchodzą się też z innymi. Opisuję moją historię, żeby inni nie powielili mojego losu.

Xyz

Niedawno l miałem okazję złożyć wypowiedzenie. +Sympatyczna atmosfera akurat w tym oddziale +Szansa na zarobienie dobrej kasy wykonując zadania premiowane +Można jeździć autem prywatnie w tygodniu do woli, w weekendy ograniczenia kilometrów Wady: -niska podstawa -beznadzjejne godziny pracy (za cholerę się nie wyrobisz żeby skończyć o 16 nawet jak zaczynas o 7) -brak perspektyw na awans czy podwyżkę.no chyba że odstrzelisz kierownika -brak szkoleń wstępnych Ogólnie szału nie ma. Praca dla doświadczonych handlowców z branży fmcg, spożywczej itp. Bez tego można zginąć bo detaliści to cwaniaki.

Kandy

ile zarabia kontroler jakości?

kamil

cześć wie ktoś może jakich zarobków można oczekiwać na stanowisku ph w eurocash?? Z góry dzięki

pracownik
@kamil 18.09.2017 16:44
cześć wie ktoś może jakich zarobków można oczekiwać na stanowisku ph w eurocash?? Z góry dzięki

Idź na rozmowę to się dowiesz

Kamil

Cześć na jakie zarobki może liczyć przedstawiciel handlowy w Eurocash

Potrącenia?

Widział ktoś z was emaila że kierownicy mają zbierać od nas podpisy na potrącenia za braki kasowe? Zebrane sprzed dwóch lat do tego roku mawet pracowników którzy nie pracują. Spłacamy tylko swoje czy wszyscy na współkę? Podpiszecie takie coś? Pójdzie z premii czy z podstawy?

No Name

W Kaliszu się jednak wydłużyło poprzedni tydzień miał być ostatnim wysyłkowym, a okazuje się że ten będzie ale już na 100%. Część regałów z magazynu z Kalisza już wyjechało. Mają ostatni tydzień wysyłek nie licząc piątku ponieważ trasy które śmigają w poniedziałek bądź sobotę mają już jechać z oddziałów zastępujących Kalisz. Pracownicy ECA Kalisz w tą sobotę i niedzielę mają dostać umowę zlecenie i jak największa część towaru ma pojechać przez ten weekend na Konin. Następnie dni to sprzątanie oddziału i RIP. Wiem że temat zamykania oddziałów jest w ścisłej tajemnicy jednak, ECA stawia teraz na tworzenie wielkich centrów logistycznych za przykład podano oddział w Błoniach. Tak że pracownicy mniejszych oddziałów uszy i oczy dookoła głowy @Były pracownik - 2017-09-07 10:18 Tak to prawda, nawet niema kto odwieść do kampanii opakowań zwrotnych.

jeszczepracujący
@No Name 12.09.2017 13:25
W Kaliszu się jednak wydłużyło poprzedni tydzień miał być ostatnim wysyłkowym, a okazuje się że ten będzie ale już na 100%....

potwierdzam likwidację lub zmianę charakteru wykonywanych zadań pomniejszych xdocków w EC alkohole. ich zadania przejmą tzw buldogi. to już dzieje się w z Lublinem i tamtym rynkiem, kolejnym regionem będzie Krosno.

rysmix

witajcie mam pytanie odnośnie do "gadżetów" za zrobienie rekordu . czy każdy Was go dostał, czy nie tylko C435 jest tak traktowane?

Ja
@rysmix 07.09.2017 19:10
witajcie mam pytanie odnośnie do "gadżetów" za zrobienie rekordu . czy każdy Was go dostał, czy nie tylko C435 jes...

Witaj my w EC Biała Podlaska dostaliśmy te gadżety ta. Bilety do kina oddalonego o 80km. Szkoda gadać!

on
@Ja 15.09.2017 21:43
Witaj my w EC Biała Podlaska dostaliśmy te gadżety ta. Bilety do kina oddalonego o 80km. Szkoda gadać!...

A co nie masz czym pojechać,bo samochód stoi pod płotem bo paliwa brak????? :-)))

Były pracownik

Hej, czy to prawda ze piwo Kompani wyleciało?

pracownik
@Były pracownik 07.09.2017 10:18
Hej, czy to prawda ze piwo Kompani wyleciało?

Co taka lipa w tej nowej robocie ze interesujesz się kampania? A jednak

klient

Kierowniczka z jastrzębia to patrzy tylko na swoja rodzinkę zatrudnioną w hurtowni, zabierają darmowe do domu i się dzielą z innymi pracownikami jak coś zostanie na oczach klientów. Jeżdzę tam bo mam najbliżej, do tej mafii rodzinnej.

klient 2
@klient 06.09.2017 08:02
Kierowniczka z jastrzębia to patrzy tylko na swoja rodzinkę zatrudnioną w hurtowni, zabierają darmowe do domu i się dzielą z...

Jakaś smarkata jest kierowniczką w Jastrzębiu Zdroju. Masakra już nie mają kogo zatrudniać bo każdy mądrzejszy odchodzi. Nawet ludzi którzy nie nadają się .

Zaciekawiona

Czy to prawda, że nowe Centrum Dystrybucyjne w Małopolsce może nie ruszyć w Niepołomicach, jak planowano, a w innej lokalizacji? Czy ktoś może podać jakieś szczegóły? Jestem bardzo zaciekawiona.

ppp

Nie wiecie kto rzadzi w Hurtowni Eurocash Kalisz na obecna chwile.Z gory dziekuje i pozdrawiam

Kandy
@ppp 03.09.2017 17:11
Nie wiecie kto rzadzi w Hurtowni Eurocash Kalisz na obecna chwile.Z gory dziekuje i pozdrawiam

Ile zarabia kontroler jakości?

pppp

Hurtownia Eurocash Kalisz zostaje zamknieta?

No Name
@pppp 02.09.2017 09:04
Hurtownia Eurocash Kalisz zostaje zamknieta?

Tak tylko podkreślam mówimy o Alkocholach nie Cash and carry. Podobno ostatni tydzień wysyłania towarów z Kalisza na sklepy. Następnie towar ma być wysłany do Konina. Część tras po Kaliszu ma przejąć Wrocław oraz Konin

No Name

Witam pracuję no można praktycznie już powiedzieć pracowałem... W Euro Cash Alkochole oddział w Kaliszu, niestety oddział zostaję zamknięty podobnie jak kilka innych, jakiś czas temu zamknięto oddział w Lesznie słyszałem że dzisiaj również zamknięto Opole. Słyszałem też plotki że w niedługim czasie mają zamknąć Luboń oraz chyba Lublin? Wszystko na rzecz centralizacji duże oddziały wchłaniają małe. Część naszych tras przejmie Konin oraz Wrocław. Przed nami ostatni tydzień normalnego funkcjonowania z resztkami towaru, reszta pojedzie na Konin. Całę zamknięcie generalnie robione po cichu dowiedzieliśmy się o tym przypadkiem od Kierowców potem oczywiście poszliśmy z tym do naszej góry czy to prawda. Pozdrawiam

Gruby Krzych
@No Name 31.08.2017 20:33
Witam pracuję no można praktycznie już powiedzieć pracowałem... W Euro Cash Alkochole oddział w Kaliszu, niestety oddział zost...

Eurocash Alkohole Radom jest do końca października, oddział zostaje zamknięty. Pracownicy zwolnieni,obowiązki przejmuje ECA Kielce

Taka

Ile teraz zarabia magazynier?a ile kontroler jakości?

Robot_83
@Taka 29.08.2017 18:15
Ile teraz zarabia magazynier?a ile kontroler jakości?

Pracuję w hurtowni Cash&Carry i co mogę powiedzieć - Jest nas za mało. Etatów jest 9 ale od dawna nie mamy pełnej obsady. A nawet gdy była to i tak było nas za mało. Tłumaczone jest to tym, że nie robimy obrotu. OK ale żaden mądrala wyżej nie wpadnie na pomysł prosty jak konstrukcja cepa, że gdyby było nas więcej to lepiej zadbalibyśmy o obsługę klienta i dostępność produktówo O CZYM MÓWIĄ SAMI KLIENCI !!!. A nie możemy bo: - Każdy ma swój dział. na którym musi robić audyty, skanowania i mini inwentaryzacje do tego zdejmowanie towarów z krótkim terminem ważności, z braku pracowników teraz mamy więcej działów na głowie co automatycznie negatywnie wpływa na dostępność i obsługę, - Z braku pracowników trzeba biegać między kasą, halą i magazynem, - Z braku pracowników ci, którzy pracują muszą zasuwać po 10-11 godzin dziennie a nie jest to siedzenie za biurkiem w Komornikach ani jeżdżenie samochodem służbowym, - Trzeba też przecież posprzątać hale bo w wypadku kontroli będzie awantura albo nawet kara, - Jesteśmy obciążani tak zbędnymi rzeczami jak codzienne zadania tabletowe i dziesiątkami innych bzdur, które (jak mam wrażenie) mają za zadanie tylko dawać zajęcie bandzie leni z centrali, którzy to potem kontrolują, - Pensje są niskie, u mnie zwykły pracownik ma 2100 brutto a kierownik magazynu 2300 brutto. Żeby dostać do ręki 2300-2400 trzeba brać nadgodziny i dostać premię, która nie zawsze jest, - Narzucane plany są często brane z kosmosu i nie uwzględniają zmiennej sytuacji na lokalnym rynku. Uważam, że jest to robione celowo aby pracownicy dostawali jak najmniejsze premie. Odnoszę wrażenie, że dyrektorzy regionalni naobiecują Amaralą cudów niewidów a potem się boją i cisną tych niżej. Sam nie raz stałem pół dnia z telefonem przy uchu BŁAGAJĄC klientów by coś wzięli przez co oczywiście cierpiała bieżąca obsługa klienta, - Jesteśmy obciążani za straty, towar przeterminowany i ten, który zniknął. Są obcinane premie (czyli patrz wyżej), - Dużym problemem tej firmy są osoby na wyższych stanowiskach, które nigdy nigdzie nie pracowały. Po studiach trafiały od razu na stołki kierownicze co oznacza, że NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA o realiach pracy. Na dodatek od osób z innych hal słyszałem o nagminnym zatajaniu tych realiów przed dyrektorami i zarządem. Przyjeżdżając z wizytą na halę zwykle nie interesują ich, że pracownicy są przemęczeni, nie mają czasu zjeść (jedna z moich kasjerek nie była na przerwie od lutego !!!) a czasami ściskają zwieracze by, kolokwialnie mówiąc, nie popuścić. Robota ma być zrobiona i nie interesuje dyrektorów i innych darmozjadów jak to zostanie zrobione. A już w ogóle rozbawił mnie czas z jednym z członków zarządu, który na pytania dlaczego w firmie dzieje się źle odpowiadał, że wcale się tak nie dzieje a gdy pytania stały się zbyt trudne napisał, że już musi iść. Może pomogłoby by ta banda choć na tydzień przyszła do pracy w hurtowni choć obawiam się, że po pierwszym dniu połowa wylądowałaby w szpitalu a druga połowa płakałaby jak dzieci, że już nie chcą, - Niestety sporo jest w tym winy pracowników, choćby sprawa zatajania problemów. Nie chodzi o brzydko mówiąc sranie we własne gniazdo ale gdyby ludzie na okrągło truli tyłki, że czują się wykorzystywani to coś mogłoby się ruszyć. Podobnie w/w tablet, gdyby wszystkie hale robiły go np raz w tygodniu to co zrobiłby zarząd? Nic. Po prostu jak takim ludziom jeden pokaże, że można to na wszystkich to przerzucą. - Ja akurat trafiałem na kulturalnych i ogarniętych pracowników ale wiem, że na wielu halach jest z tym problem z tym, że w każdej grupie trafią się małpy i nic się na to nie poradzi, - Strajk generalny przydałby się ale wiem, że s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które nie dość, że się nie dołączą to jeszcze podkablują o takich planach, - Plusem jest pakiet socjalny, bony, nagrody za rekord sprzedaży (choć ja wolałbym pieniądze niż pół litra) i terminowa wypłata. Generalnie jak ktoś nie ma niczego innego to może się zatrudnić ale tylko na przetrwanie. Sam zastanawiam się nad ewakuacją do innej firmy. Pozdrawiam :)

pracownik

popracuj w Wyszkowie to dopiero praca ostatni miesiąc to praca praca i jeszcze raz praca do domu to jak do hotelu na noc

On66

Eurocash alkohole Łódź Dąbrowskiego, praca jako przedstawiciel, śmiech na sali bez widowni. Trzymaja dwie godziny na rozmowie kwalifikacyjnej, po dwóch tygodniach odzew, latanie załatwianie badań, papierów. Startujemy od 1 i co ? Głuchy telefon, maile bez odpowiedzi . Co do wynagrodzenia jakie proponują jeśli ktoś ma lat 20 nie ma rodziny, dzieci i wynajmuje kawalerkę przeżyje Ale osoba z rodziną na głowie będzie miała problem, gdzie jest ten profesjonalizm o którym tak wiele mowiliscie na rozmowie, porażka, strata czasu.

Dominika

@Już były pracownik bhp - a możesz opisać warunki zatrudnienia na stanowisku pracownika BHP? Co było powodem Twojej rezygnacji z pracy w Grupa Eurocash S.A.? Napisz nam więcej o swoich doświadczeniach z firmą. Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

Już były pracownik bhp

znowu kolejne ogłoszenia w dziale bhp... interesująca ta ciągła rotacja w tym dziale

byłapracownica kasjer,fakturzysta,magazynier

U nas w eurocash jest 3 kierowników i pięciu pracowników z czego roboty jest bardzo dużo, kasa tak biedna co miesiąc że są trzy punkty A) dostaje się depresji, B) człowiek przychodzi do pracy tylko dlatego że musi, C) zaraz odejdzie bo woli co innego robić lub to samo w innej firmie, w naszym miasteczku eurocash płaci najmniej. Ta sama robota w innych hurtowniach to 2000 zł netto na rękę ( przez okres 3 miesięcy potem 2800 )... a my mamy minimalną krajową. Wstyd i hańba a pracownik to taki wół od wszystkiego, nie wspominając już o tym że każdy każdego obgaduje i robi syf za plecami. Ja nie polecam, pracowałam rok i odeszłam w cholerę, teraz również pracuję na hurtowni w tym samym mieście ale zarabiam 2800 zł netto. I ta kasa już cieszy bo sobie coś odłożysz. A za 1550 zł netto to jest śmiech na sali.

zzzz

Napiszcie mi drodzy pracownicy czy wy też przerzucacie po kilkaset transporterów z piwa dziennie?

zonas
@zzzz 06.08.2017 10:02
Napiszcie mi drodzy pracownicy czy wy też przerzucacie po kilkaset transporterów z piwa dziennie?

poziom musi byc w tej firmie debilny, skoro z 8 razy wysyłałem CV i na zadne nie dostałem zwrotki w stylu: przepraszamy, ale NIE! takze no , powinni sie nauczyc troche kultury biznesu, ale jak tu chamów uczyc kultury, to nie wiem; to tak jakby świnie nauczyc jeść widelcem

Adam

A udzieli ktos moze informacji o pracy w biurach firmy? Staniwiska informatyka, analityka lub spec. ds. kontrolingu? Jak z kasa i praca?

Fff

Kierownicy na poziomie, to chyba kpina. Zwłaszcza AM Rej.7 K.K To dopiero "hamulec" Jestem przyzwyczajony to dego, ze im wyższy poziom, stanowiska tym wyższy poziom inteligencji, a tu jest zupełnie oderotnie. Widac, ze wżyciu szkoły nie widział. A do tego fałszywy.

kkkk

A co sadzicie o Ostrowie lub Kaliszu?Jak kierownicy?dzieki pozdrawiam

nIKO

Absolutnie nie polecam pracy w tej firmie, szczególnie w dziale zarządzania kategorią, gdzie niekompetencje kierowników wołają o pomstę do nieba. Jak się doczekasz to może po 5 latach awansujesz z asystenta na kierownika! Wystarczy spojrzeć na ilość ogłoszeń na pracuj.pl do Eurocash, odpowiedź jest jedna: rotacja! Ludzie nie wytrzymują i odchodzą, a Ci którzy zostają nie mają odwagi by szukać czegoś lepszego z dala od tego miejsca. W tej firmie nikt nie liczy się z człowiekiem...

C&c

Wszyscy jetesmy gniotami od zapie....nia w tej fiemie,nie wazne czy km czy kfm ,moze nieco lepiej maja kh ale na nich tez nacisk zwby wymagali. Jedno slowo sie cisnie na usta -strajk bo inaczej nas zajada .

Pedał Roman

Eurocash Serwis Ostrów Wlkp. - kierownik to wulgarna świnia która obraża pracownika a pracownicy magazynu idą w ślad za nim, a najbardziej jego przydupas czerwona morda bez kultury. Pozdrawiam wszystkich pedałów tam pracujących, którzy tak lubią rozmawiać na temat odbytu.

Klijent

Brak pracownikòw do obsługi .

kulfonimonika

lol była podwyżka w Gdańsku całe 70 zł na lape buhahaha

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Komorniki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.