Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 539 ocen.

Eurocash S.A.
2 539 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

ToPrawdaCoTuPiszą

Nikt tak źle nie życzy tej firmie, jak jej pracownicy. To chyba daje do myślenia. Omijać Komorniki, Księgowość i Magazyny

zenek
@ToPrawdaCoTuPiszą 30.09.2018 11:25

To prawda co tu piszą po 14 latach dostałem kopniaka

ec man
@zenek 15.10.2018 22:12

ale skoro pracowałeś 14 lat to chyba dobra firma mimo, że już była co nie ????

Załamana

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Większą ilość pracowników zatrudnić i płacić więcej 1860 zł na wypłatę to lekka kpina przy takiej odpowiedzialności kasjerka zarabia tak mało może nich ktoś wkoncu weźmie się za te wypłaty

Była pracownica

Przez kilka miesięcy pracowałam w EC alkohole w Poznaniu (biuro na Junikowie) w obsłudze klienta. Praca jak to w typowym call center, pewne targety trzeba wyrobić, żeby wypłata była lepsza, bo bez tego to płacą dość słabo. W sezonie wakacyjnym był ogrom pracy, często robiliśmy nadgodziny, które mogliśmy później odebrać w postaci całego dnia wolnego lub pojedynczych godzin. Ogólnie dość dobrze rozwinięty socjal, są wszystkie niezbędne narzędzia pracy, zdarzały się imprezy firmowe, przestrzegają zasad kodeksu pracy, a atmosfera między pracownikami tak jak wszędzie - czyli zależy na kogo trafisz :) ja akurat nie narzekałam, trafiłam na dość sympatycznych współpracowników. W porównaniu do innych firm, w których pracowałam to Call center w EC nie wypada wcale tak źle.

Szukasz pracy?

Inka

Od jakiegoś czasu szukają pracownika kadr w Poznaniu. Co możecie powiedzieć na ten temat jakie jest wynagrodzenie i jaka atmosfera?

Daniel

A jak wygląda praca jako kontrolera jakości towaru w Modlniczce?

Dominika
@Daniel 07.11.2018 12:59

Widzę, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Eurocash. Zwróć jednak proszę uwagę na to, że wątek dotyczy pracy w tej firmie w Komornikach, a nie w lokalizacji, o której wspominasz. Wysyłałeś już swoje CV? Daj znać, jeśli zostaniesz zaproszony na spotkanie rekrutacyjne!

Pan :)

Nie wiem czy firma eurocasch jest godna jakiego kolwiek zdania na ich temat ! To jak tam traktują pracowników i jaki (usunięte przez administratora) tam powstaje to przechodzi ludzkie pojęcie. Głupi przykład pracownik musi tyrac bo inaczej tego nie nazwę, po 12/13 godzin i nie może nawet zejść na przerwę gdzie przecież w kodeksie pracy każdy pracownik pracujący minimum 8 godzin ma prawo do tej zasranej przerwy ! Pozdrawiam przedewszystkim nie kompetentnego kierownika rejonu Michała Orszanskiego :) jak i cudownej kierowniczki z Gliwic Elżbieta Kozieł :) Dwie najgorsze osoby jakie kolwiek mogły uczestniczyć w tej farsie, nie POLECAM NIKOMU pracować w tym (usunięte przez administratora) To że nie można iść na przerwę to nic :) Ale brudow nie wyciągam na światło dziennie :) Pozdrawiam były pracownik tego (usunięte przez administratora) :)

Pirania

Droga Pani Główna K. I Menagerowie, czy możemy My, pracownicy księgowości, doczekać się jakichkolwiek zmian? Czy będziecie patrzeć tylko jak ludzie się zwalniają? Zaraz pozbędziecie się wszystkich dobrych ludzi i co wtedy?

Ep
@Pirania 25.10.2018 22:33

Jak pracuje się w księgowości na ul. Kopanina ?? Proszę o informację

Dominika
@Ep 29.10.2018 14:00

@Ep, o pracę w jakim konkretnie mieście pytasz? Zwróć proszę uwagę na to, że w tym wątku dzielimy się opiniami na temat pracy w Eurocash w Komornikach. Masz doświadczenie w pracy w podobnej branży lub dziedzinie?

Ep

Proszę o informację jak się pracuje na ul. Kopanina w Poznaniu, dział księgowości

Anonim szukający pracy

A co powiecie jeśli chodzi o stanowisko zbieranie zamówień że skanerem ?

mono2
@Anonim szukający pracy 27.10.2018 19:17

Chodzi ci o kompletacje skanerowa?

mono2
@mono2 29.10.2018 23:24

Masz na mysli skaner w jakies hurtowni czy mowisz o centralach ?

C30..

Słuchajcie to co się dzieje w oddzialach Eurocash to jakaś masakra.. kierownicy nie szanują swoich pracowników. Kierownik Rejonu przyjezdza i czepiasz się o byle co A przecież kierownik hali nie wstawi się za Tobą- bo po co? Lepiej udawać że wszysyko się przrkazuje pracownikom i odpychac wine od siebie. Sytuacja u mnie w oddziale jest ciężka. Na zmianie jest albo kasjerka z kierownikiem magazynu i jednym wozkowym albo kiwriwnik magazynu i wozkowy. Gdzie KM stoi na kasie i fakturuje, kontroluje prace pracowników, przyjmuje dostawy, zajmuje się rzeczami od strony magazynu, wszystkie żale od klientów zbiera i jeszcze musi zamówienie zrobić, rano zebrac terminy z chłodni sprawdzić aby na hali nie było rzeczy po terminie, rozniesc ceny, sprawdzic wozki bo kasjer nowy, zrobic audyt, no i oczywiscie wydzwonic klientów i zrobić plan. To nie jest do przerobienia przez 8 godz. Moglabym tak wymieniać i wymieniać. Sami doskonsle wiecie jak jest. Jak przychodzi do zbierania POCHWAL za obrot to KH pierwszy A nic nie robi w tym kierinku. Siedzi sobie tylko w tym biurze i narzeka że ma bardzo dużo maili. Żałosne... Boli mnie tez to ze jest tak iz KH pracowników traktuje jak znajomych i podchodzi na luzie do różnych tematów. A jak później przychodzi co do czego to KM to najgorsze osoby bo wymagają... Ale to pozniej zbieramy opierdziel od AM.. A AM nie jest niestety osobą z która da się pogadać. O nie! Ten człowiek nie szanuje nikogo. Myśli że on wie wszystko najlepiej. Wymaga tylko! Czekam tylko na zmianę AM. Rrejon 20 nie jest dobrym rejonem pod wzgledem AM i KH.

KP

A ktoś coś słyszał o jakiś łączeniach? Eurocask serwis Tradis i Eurocash Alkohole?

Ola

jak wyglada obecnie praca na stanowisku Przedstawiciela Handlowego ? Jakie sa place ? I narzedzie sluzbowe ?

Dominika
@Ola 19.10.2018 11:29

@Ola, widzę, że jesteś zainteresowana stanowiskiem przedstawiciela handlowego w Eurocash. Masz już doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku? Na stronie internetowej firmy nie widziałam aktualnych ofert pracy, ale może warto po prostu wysłać swoje CV.

Ola
@Dominika 21.10.2018 23:24

tak jestem , bardzo. Dominika czy Ty pracujesz jako PH w eurocash ?

PP
@Ola 19.10.2018 11:29

Obecnie zmieniony został system wynagrodzeń po którym PH bedą zarabiali dużo mniej. Jeśli nie masz 56 mo na papierosy powyżej 1000 netto za mc, to zabierają 600 brutto z premii, to samo na impulsach(spożywce). Na rynku klienci już nie chcą od nas kupować, ponieważ uważają nas za (usunięte przez administratora), bo po pierwszym zakupie podnoszone są im ceny. Do tego kierownicy bez szkoły, którzy kosztem twojego wynagrodzenia chcą uzyskać swoje, totalnie nic nie robiąc. Brak rąk do pracy na filiach, kierowcy non stop rotacja, każdy ma wszystko (usunięte przez administratora). Daj sobie spokój!!!!!!!

Dominika
@Ola 22.10.2018 13:49

@Ola, nie, jestem moderatorem forum, a dopytuję bo taka jest między innymi moja rola na forum. Widzę, że użytkownik @PP udzielił Ci odpowiedzi odnośnie pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego w Eurocash. Czy zdecydujesz się aplikować?

DOMYŚL SIĘ

Na rozmowie o pracę informacja o 2600zł NA RĘKĘ, po 3 dniach na umowie 2600zł BRUTTO!!! Zwykłe oszustwo, żenada!

Halo
@DOMYŚL SIĘ 26.10.2018 22:36

Na co czekasz? Panstwowa inspekcja pracy zajmuje sie czyms takim.

magazynier

Mam pytanie co do " nowo powstalego Centrum Dysyrybucji Eurocash" gdzie ono sie znajduje i jakie sa zarobki na stanowisku operator wozka widlowego.Na pracujpl jest mnostwo ofert pracy na magazyn .Oferuja ciekawe zarobki "od 4500 tys brutto" Co sklada sie na taka kwote wie ktos?

ec man
@magazynier 19.10.2018 13:09

chyba 2 etaty

anonymous

witam czy pracownikom eurocah przysługują wczasy pod gruszą

Ttt
@anonymous 20.08.2018 23:06

W tej firmie nie ma na to funduszy

Magister
@anonymous 20.08.2018 23:06

W naszej jednostce nie.

...

Zazdroszczę wszystkim którzy zarabiają w tej firmie 2000 zł na rękę . Naprawdę zazdroszczę :d Ostatnia wypłata 1610 zł . Nie pozdrawiam tych oszustów z Eurocash .

Dominika

@Magister, bardzo ciekawa opinia o pracy w Eurocash w Komornikach, poruszyłeś w niej wiele istotnych kwestii! Piszesz o słabej komunikacji między działami firmy - czym może to być spowodowane i w jaki sposób ta kwestia mogłaby, według Ciebie, zostać usprawniona?

Magister
@Dominika 15.10.2018 22:57

Cześć Dominika, przekazałem już swoje uwagi (praktycznie w takiej samej formie, poza 'barwnymi' cytatmi) odnośnie funkcjonowania firmy na tak zwanym 'exit interview'. Co ciekawe, otrzymałem zwrotną odpowiedź, że moje uwagi 'nie są odosobnione' od opinii innych odchodzących pracowników. Komunikację zapewne można poprawić, poniżej pomysły na szybko: - usadzając ludzi z jednego zespołu razem - prosty 'trick', którego efekt widoczny był w mojej poprzedniej firmie. Po przeniesieniu biura do większej lokalizacji, ludzie dotychczas porozsadzani po małych pokojach zostali w końcu zgrupowani w większe zespoły, zaczeli ze sobą rozmawiać i komunikować. Jak teraz funkcjonować mają działy, skoro jeden zespół siedzi w pokoju, drugi na open space, a trzci na tzw. 'Lesznie'? Brzmi banalnie, ale na obecna sytuacja na poprawę komunikacji nie wpływa. - porzadkując strukturę organizacyjną - teraz niby jest, ale nic z tego nie wynika. Nie ma okreslonych zadań, jakimi posczególne działy/zespoły/pracownicy mieliby się zajmować, przez co a) część zadań dublowanych jest przez kilka zespołów (bez sensu) b) na styku odpowiedzialności rodz się spychologia i zrzucanie odpowiedzialności na innych. Komunikacja nie polega na zapychaniu skrzynek cotygodniowym newsletterem, tylko na prawdziwych poprawnych kontaktach międzyludzkich.

Panda

Witam Akutalne Warunki oraz plany w spółce ECS na stanowisku PH sa dramatyczne!!! Wypłaty poleciały o 50%, kary za wszystko, są 2 mozliwosci albo PADAMY albo za wszelka cene ECS chce zamknąć budżet kosztem wszystkiego. Ja i Moi Kolezy czujemy sie OSZUKANI przez firme lub przez nowego dyrektora. Pozdrawiamy starą gwardie ECS - Dyrektor, który już nie pracuje:( .... kiedyś do Mnie powiedział tak: "Dla tych co chca pracować i sprzedawać zawsze znajdą sie pieniadze" i potwierdzam tak było. Szkoda Człowieku że już nie pracujesz. Pozdrawiam Potwierdzam to co tu piszecie Najwieksza wada tej firmy to brak komunikacji i z tego co widzimy parcie po trupach byle by budżet zrobić.Stawiam takie pytanie to Firma czy Ludzie wprowadzaja taki (usunięte przez administratora) tak szczerze myśle że ludzie poprostu chłopak dopadł stołek i musi wykazać sie za wszelka cene jaki to on jest super pracownik... Szkoda bo tak szczerze myślałem że dostane ten majestatyczny złoty zegarek ale widze ze nie dotrwam.... ps zaoszczedzicie jakieś 2kanty na zegarku Brawo!!!:) Śmieszne jest to ze nie długo zrobicie kolejne szkolenie online z pytaniami typu Czy poleciłbyś nasza firme?

Magister

Cześć, w firmie Eurocash pracowałem dwa lata (centrala Komorniki). Nie sposób jest opisać działania całej firmy, która składa się z wielu jednostek biznesowych. Opszę sytuację przez pryzmat Cash&Carry, w którym pracowałem. Wchodząc do firmy można zauważyć scianę, na które oko przykuwa znaczna liczba tabliczek z nazwami/logami firm/marek, jakie funkcjonują w ramach grupy Eurocash. Niestety porządek i organizacja pracy jest wprost proporcjonalna do ich ilości. Pracy dużo, wiele rzeczy robi się na już ('jak bym chciał dostać to odciebie jutro, to przyszedłbym jutro [a tak to przychodzę dzisiaj]'). Słaba komunikacja między działami, wiele osób wykonuje podobne zadania, przez co niepotrzbnie dublowana jest czasami praca. Zarobki średnie, niestety bęz większej możliwości podwyżek, chyba że jesteś niezastąpiony, i po twoim odejściu musieliby zatrudnić trzech pracowników na twoje miejsce, wówczas będą Cię zatrzymywać podwyzkami, w innym wypadku nie. Plusy - atmosfera w miarę ok. Jeżeli lubisz luźną atmosferę i pić kawę, to możesz się w tej pracy odnaleźć. Dodatkowo trzeba się postarać, aby Cię stąd wyrzucili. Za błędy mało kto jest pociągany do odpowiedzialności - jak powiedział firmowy klasyk 'wszystko rozmasuje się w skali grupy'. Plusem są autobusy firmowe, które dowożą/odwożą do/z pracy - nie trzeba tracić hajsu na paliwo do samochodu. Jeżeli jesteś po studiach, to możesz tu przyjść na jakiś czas. Jednym słowem: 'To jest Eurocash, tego nie pomalujesz'.

Adam

Widzę ogłoszenie MS Services o wykładaniu towaru w EUROCASH. Ktoś miał z tym doświadczenie i wie jakie są warunki ?

Wszechstronny

P.H w Eurocash Poznań to lekki skandal. Praca ponad siły z dziwnymi targetami żeby dostać premię. Właśnie został rozwiązany jeden z działów sprzedaży a pracownicy zostali przeniesieni na regularnego PH. Płacz jest bo mieli troszkę łatwiej a teraz kierownika im zabrali. Dziewczyny z nim miały lepiej bo jak mógł smarkacz sobie poflirtowac, to przymykal oko na różne sprawy... Generalnie w tej firmie kiepsko płacą, konszachty i obgadywanie. Ja ucieklem całkiem niedawno, a życie poza Eurocash istnieje na przyzwoitym poziomie i bez obgadywania. Ten statek tonie!

MtMw
@Wszechstronny 26.05.2018 08:32

Poflirtowac? Delikatnie to okresliłes ;) No koleś faktycznie ogarniał cos dla kogoś tylko wtedy, gdy czuł ze coś w zamian dostanie, no i wcale nie chodzi mi tu o nic materialnego ;) Mało tego typek jest tak glupiutki ze nawet na ten temat nie trzyma języka za zębami bo lubi przechwalki, istny macho :) Ale tak na pocieszenie jego w EC juz prawie nie ma, pewnie mu dadzą odejść samemu zamiast zwolnić. Teraz robi bunt na tonącym statku, choć chyba nikt nie bierze go na poważnie.

anonymous
@Wszechstronny 26.05.2018 08:32

Tak jest wszędzie nie tylko u was praca ponad siłę u nas jest cały skład ale co z tego jak kierownik daje wolne 4 osobom i po dwie jest wtedy na zmianie . Do tego trzeba zrobić obrót i towar wyłożyć . Mamy 3 merchów dwie osoby z nich to pracownicy Kdwt i pracując w kiosku pracują też u nas pracują to za dużo powiedziane logują się i więcej nic czyli dostają dwie pensje za prace w tych samych godzinach czyli 4 godziny. nie można nic z tym zrobić ich prace wykonujemy my bo towar musi być dostępny dla klientów a pieniążki biorą oni o tej sytuacji wiedzą kieownik rejonowy i nic z tym nie robi . to jest żenada dobrze że już tam nie pracuję

mimi
@Wszechstronny 26.05.2018 08:32

O jaką jednostkę biznesową Panu chodzi?

Dominika

@Paweł, to faktycznie nie brzmi zbyt ciekawie, szkoda. Może warto drążyć do skutku? Mimo wszystko trzymam kciuki za to, aby w firmie zaszły pozytywne zmiany! @Gniewko, rozumiem, że możesz mieć negatywną opinię o firmie i na takie, rzeczowe wypowiedzi, również jest miejsce na forum. Jednak wyrażenia, jakich używasz w swoim komentarzu mogą nosić znamiona pomówienia.

Gosia

Tak jak to już ktoś napisał. Praca dla ludzi po podstawówce. Wszędzie tylko nie tam.

Gniewko

Jeszcze jedno. Po co Eurocash zatrudnia tylu pracowników? Po to, żeby akcjonariusze widzieli jaka to jest duża organizacja. Żeby akcje poszły do góry, a prezesi mogli sobie wypłacać dywidendy. Ot cała prawda.

Gniewko

Beznadziejna złodziejska firma, drugie Amber Gold. Zadaje pytanie jaki produkt wyprodukował Eurocash? Żaden.... Żyje tylko z naiwności innych. Nie wnosi niczego na polskim rynku, a jednak dzięki swoim sługusom franczyzobiorcom jest na 6 miejscu wielkości spółek w Polsce. Ilu franczyzobiorców, spuścili na drzewo, jak im interes nie wyszedł? Sejmowa Komisja Śledcza by się przydała...

Munio

Eurocash najgorsza firma jaka istnieje. Uciekajcie gdzie się da. Ci ktorzy liza pupe szefowi zarabiaja inni nie. Ci co liza moga nic nie robic a i tak zarabiaja wiecej niz ktokolwiek. Warunki pracy spartanskie. Jednym slowem tragedia.

Dominika

Piszecie dość negatywnie o pracy w Eurocash - może jednak ktoś z Was ma jakiś pomysł (lub pomysły) na to, jakie zmiany mogłyby zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą zarówno dla obecnych, jak i przyszłych pracowników? @Natalia, długo pracowałaś w Eurocash? Czy w firmie brakuje rąk do pracy i stąd jest to duże "obłożenie" pracowników? @nina, i jak, zdecydowałaś się na rozmowę kwalifikacyjną w firmie? Jeśli tak, to daj znać, jak Ci poszło!

Natalia
@Dominika 10.09.2018 23:01

Dosyć długi etap w życiu przepracowałam w tej firmie, nie chce mówić dokładnie ile, ale jeśli chodzi brak rąk do pracy to tak coraz mniej ludzi decyduje się na prace z powodu wynagrodzenia i opinii w internecie która są jak najbadziej prawdziwe

Nieznajoma
@Dominika 10.09.2018 23:01

Najlepszym pomysłem a także najbardziej motywacyjnym było by podniesienie pensji dla pracowników, jest dużo pracy trzeba przyznać ale ludzie się starają, pracująca i dają z siebie wszystko. Dobrym pomysłem jest większe zainteresowaniem potrzeb pracownika i zwiększenie płacy co na pewno wpłynie pozytywnie na reputacje eurocash i przyniesie same korzyści bo jak to ująć Zadowolony pracownik w pracy jest bardziej efektywny i generuje więcej pozytywnych opinii o miejscu pracy a co najważniejsze chce tam wracać :)

benek
@Nieznajoma 11.09.2018 07:39

Starasz się i nikt tego nie doceni,jeszcze usłyszysz słowa że na kasie kasjerki się nie narobią,a nam już kręgosłupy wysiadają na stojąco skanujesz 8 godz. i jeszcze masz na głowie towar,pólki i,terminy i wiele innych,pracownicy mają martwić się o obrót a kasę bierze za obrót wyższa strefa,ty dostaniesz 100zł do wypłaty, nawet nie poczujesz że masz wyższą pensję,taka jest rzeczywistość, a pracownicy jakby mogli to wzajemnie by się pożarli...

Paweł
@benek 24.09.2018 21:01

Wyższe pensje to jedno, podejście do pracownika - drugie, kto wie czy nie ważniejsze. Ludzie tutaj są traktowani jak przedmioty. To jest skrajnie niemoralne. Można by powiedzieć - biznes jest niemoralny ale to guzik nie argument bo to my - pracownicy hal - zarabiamy na pensje AM, RDO, DO, DG i członków zarządu, nie wspominając o pracowników centrali w Komornikach, i w zamian za to powinniśmy więc mieć godne warunki pracy oraz szacunek tych wyżej. A tego nie ma. Obowiązków jest tyle, że nie ma możliwości się wyrobić. Ciągłe kontrole i wprowadzanie nowych rozwiązań (KUP, kontrola aktualizacji cen itd) mają za zadanie wymuszenie na nas robienia wszystkiego a w rzeczywistości spowodują skrajne wykończenie fizyczne i psychiczne pracowników hal. Już teraz ludzie z mojej hali właściwie nie chodzą na przerwy a zamiast chodzić to biegają. W zamian za to słyszą od goszczących na kotroli AM czy RDO, że mają słabe ruchy albo kiepsko im to idzie.

Paweł
@Dominika 10.09.2018 23:01

Dominika prawda jest taka że zła opinia o eurocash nie jest tylko tu na Gowork, nawet na youtubie są filmy jaki burdele są na hurtowniach tej firmy, wszędzie jest głośno o tej firmie i nie ma pozytywnych opinii, prawda jest taka że nie będzie lepiej

Sinsa
@Natalia 11.09.2018 07:31

Praca w Eurocasch zrobi z was inwalide tak jak zemnie zrobili,codzienne ładowanie i zwozeniei dzwiganie transporterów uszkodziło mi kręgosłup a kierowniczka z Zabrza znęca sie nad pracownikami do tego stopnia że przyjechali do nas z inspekcji pracy

Nieznajomy
@Dominika 10.09.2018 23:01

A Jakie sa Zarobki mniej więcej tam??

jjjjjj
@Dominika 10.09.2018 23:01

Takie pomysły były kierowany na tzw "pudełko pomysłów" jednak wygrywały pomysły które nie generowały kosztów :)

Luiza

Hej, a powiecie coś na temat pracy audytorów? Jakie zarobki, czy samochod sluzbowy rowniez bedzie do uzytku prywatnego, atmosfera, godziny pracy? Bo bede niedlugo na rozmowie kwalifikacyjnej w Komornikach i wolalabym byc przygotowana. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Paweł
@Luiza 26.09.2018 10:20

Z tego co ja wiem auto służbowe można użytkować prywatnie jedynie za zgodą przełożonego.

Dominika

@pracownik, dziękuję za rozbudowaną opinię dotyczącą pracy w Eurocash. Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w tej firmie? @Paweł, a czy te kwestie, o których piszesz, były w jakiś sposób podejmowane z innymi osobami w firmie, może jeszcze wyżej postawionymi? Może warto poruszyć ten temat - atmosfera w firmie jest bardzo ważna.

Paweł
@Dominika 29.09.2018 15:00

Były. Najczęściej pojawiającymi się odpowiedziami są - "jak Wam się nie podoba to się zwolnijcie", które świadczą nie tylko o braku argumentów ale tez o braku elementarnej kultury osobistej. Było kilka edycji badania opinii pracowniczej, które wypadły druzgocąco dla firmy. I nic to nie zmieniło.

K-F-M
@Paweł 29.09.2018 18:03

Jedziesz na inwenturę swoim autem a potem pół roku czekasz aż ci zwrócą parę złotych, masakra...

Paweł
@K-F-M 30.09.2018 00:31

Tak, podobnie jak problemy z odzyskiwaniem pieniędzy za dojazdy przez P.O. kierowników hal, którzy tymczasowo obejmowali hurtownie z dala od swojego miejsca zamieszkania.

pracownik

Witam. Pracuje w eurocashu jako magazynier łapałem prace aby coś przez chwile było pracuje prawie 2 lata a poznałem już 12 pracowników jeden z powodów to słaba pensja niby dodatki dla wózkowego i premie ale nigdy nie wiesz ile dostaniesz wypłaty ogólnie zamierzam się zwolnić, ale mam pytanie czy ktoś wie gdzie złożyć skarge na kierownika magazynu w sumie kierowniczke większość ludzi zwalnia się przez nią wprowadza negatywna atmosferę na całej hurtowni nawet klienci jak jej nie ma to mówią. Prosiłbym o odpowiedz jak taką skargę można złożyć

Pracownik
@pracownik 25.09.2018 11:06

Kierownikowi Rejonu

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.