Eurocash S.A.

Adres: Wiśniowa 11, 62-052 Komorniki

NIP: 7791906082 REGON: 631008941 KRS: 0000213765

Eurocash S.A.
2 565 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

Tylko ona
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracowałam w Eurocash tylko przez okres próbny i ucieklam z tej firmy . Nie polecam oddziału w Gostyniu. Trzeba zap.... I zostawać po godzinach za darmo. A kierownik to choleryk. Nie polecam.

Pomocna?
TakNie
Koniec
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Problem to brak szacunku dla ludzi. Jaki jest czas pracy. Co robi pip . Jakie macie z nimi układy?. Co innego macie zapisane na papierze a inne dane są w kompie !. Czy pip jest tak tępy że nie jest w stanie sprawdzić tych danych w systemie ?. Czas by z tym skończyć. Polskie firmy mają wiele możliwości, ale nikt im nie pomaga.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Zrozpaczony klient x
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

Hurtownia Eurocasch w Śremie jako klient tej hurtowni nie polecam tego miejsca zadnym przyszlym pracownikom ,brak poszanowania dla pracownika, kierowniczka magazynu bardzo nieprzyjemna ,i bardzo dużo rządzi się kasjerką na kasach. Nie zna się na swojej pracy i zgania wine na nowych pracowników. Wielokrotnie byłem świadkiem takich sytuacji przy klientach jak kierowniczka magazynu ubliżała pracownicom. Weź się kobieto za robotę, a nie klientów i pracowników stresujesz.!! Nie pozdrawiam klient hurtowni Eurocash . Moje sugestie dla Eurocash S.A.: Zacznijcie szanować ludzi na swoich stanowiskach pracy . I weźcie się do porządnej pracy .

Pomocna?
TakNie
Patty
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Praca w eurocash? NIE polecam,serio. Bardzo małe zarobki, nie ma atmosfery pracy, kierownik nie miły, brak szkoleń... nie polecam lepiej do biedronki lepsza kasa :))

Pomocna?
TakNie
Dan69
 Opinia

2.250 brutto to na ręke 1.900 plus minus do tego maxymalnie 40 % premi liczoną od podstawki . Zapierd..... latanie i składanie zamówień albo wykładanie gdy brakuje zamówień. Ogólnie premia to marchewka na kiju z ludzi robią roboty podstawka 1.900 netto żałosna sprawa jak na 3 zmiany w tym 5 nocek w miesiącu do tego nadgodziny często wymuszane jak nie to zwalniają Ludzie hmm... zależy od zmiany są normalni i są nienormalni, jeśli chodzi o mnie robota ta w ogóle nie pasuje mi serio już wolę iść na sprzątanie ,placowego do zamiatania ten sam zarobek i możliwość awansu :) ale zero nerwów spokój . Praca dobra max na miesiąc by międzyczasie szukać innej pracy. .

Pomocna?
Pewna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Dan69 24.02.2019 18:08

Witam .Pracuję w firmie podlegającej eurocash.Chcialam zapytać czy zabierają wam za premię za L4 .Ja miałam zwolnienie lekarskie na 1 dzień i zabrali mi całą premię zwalając na eurocash

Pomocna?
TakNie
suche majtki
 Opinia
@Pewna 25.02.2019 17:09

W samym EC jest wspaniały system motywacyjny. Za każdy dzień na l4 zabierają Ci 20% premii. 5 dni na zwolnieniu i możesz zapomnieć o premii do następnego miesiąca.

Pomocna?
TakNie
devlin
 Opinia
@Dan69 24.02.2019 18:08

Jak tyś to wyliczył że 2250 to 1900 na rękę?

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Pewna 25.02.2019 17:09

Tak zabieraja,tak samo jak za urlop na zadanie

Pomocna?
TakNie
mgr67
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: bo zostałem zwolniony po 13 latach a przyczyna była na zasadzie ze zostaje zlikwidoawne stanowisko koordynatora sprzedazy , które to stanowisko jest w kazdej filii okienku et cet

Pomocna?
Dzik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@mgr67 11.03.2019 20:39

Może powod był jednak inny

Pomocna?
TakNie
Tobiasz
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Pracuje ktoś w EC w Olsztynie? Jaka placa i atmosfera?

Pomocna?
TakNie
marta
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

Co do samej pracy nie mogę się wypowiedzieć ale mogę powiedzieć odnośnie rekrutacji. Niestety firma ta nie informuje o wynikach rekrutacji. Człowiek poświęca swój cenny czas i udział w rekrutacji a oni nawet nie potrafią dać znać. Nawet głupiego maila nie potrafią wyskrobać. Moje sugestie dla Eurocash S.A.: bez względu na wszystko informować

Pomocna?
TakNie
Nihan
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

Witam.Pracowalam tam przez agencje kilka dni w Zawierciu- praca jest ciezka( trzeba sie nadzwigac, jezdzic z paleta z towarem, praca ze skanerem, o ukladaniu i dokladnym przeliczaniu nie wspomne- mozna sie pomylic)ale dla chetnego nic trudnego..ja zrezygnowalam przez atmosfere- jak sie o cos zapytac to wielkie niezadowolenie,najbardziej upierdliwa jest tam 1 taka (ruda)wiec lepiej uwazac- popedza do roboty szybciej, szybciej; zachowuje sie jakby kierownikiem byla a jest takim samym pracownikiem jak ja, co by nie zrobiono i tak narzeka, klnie, kpi i szuka zaczepy by tylko zniechecic czlowieka do pracy.. Tam chyba wola swoja zgrana ekipa pracowac, a jak przyjdzie osoba mloda i ktora potrzebuje 2 dni by sie wdrazyc to tak wykoncza nerwowo ze sie odechce..praca praca, pieniadze tez ale atmosfera tez jest wazna

Pomocna?
Iryna
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Nihan 09.02.2019 11:07

Witam, mógłbyś powiedzieć przez jaką agencje pracowałeś ?

Pomocna?
TakNie
Irek
 Opinia

Eurocash Komorniki, ogłoszenie o pracę ba olx...zarobki od 4.500 brutto..a jak to wygląda w rzeczywistości ??

Pomocna?
TakNie
Magazynier
 Opinia

Tragedia obiecali mi 2800 na rękę a wypłatę dostałem 1700 a umowę miałem na 2100 brutto i reszta miała być w jakiś premiach i wgl xd eurocash Elbląg a i teraz też czekam na wypłatę i po złości nie wyplaca szmaty na czas no jestem na L4 nic nie płacą wymagają jak by płacili (usunięte przez administratora) z 3500 xdd Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymagać tyle i płacą

Pomocna?
TakNie
ABC
 Opinia
@Magazynier 08.02.2019 15:47

a ja na przykład przelewu dzisiaj nie dostałem - wypłaty za styczeń brak

Pomocna?
Bez wynagrodzenia
 Opinia
@ABC 08.02.2019 20:08

Nie jesteś sam.

Pomocna?
Kasa
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Bez wynagrodzenia 09.02.2019 20:38

Za styczen dostaniesz do 10 lutego a że wypadło że to niedziela to twój bank księguje to 11 i wtedy powinna być kasa.

Pomocna?
PH
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

Koledzy Koleżanki, Sz P A. Dąbek, eca alko Lublin, co się z nim stało? ???? Podziękowali mu za brak kompetencji czy sam odszedł?

Pomocna?
Kasia
 Opinia

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej z 2 kierownikami, dział telefoniczny opiekun klienta Poznań... ... Takiego buraka dawno nie widziałam, koleś odbierał telefonu, często musiałam powtarzać swoją wypowiedź, na końcu mnie wysmial. Rozumiem, że nie musiałam mu się podobać, nie każdy jest idealnym kandydatem, ale zachowanie tego gościa było nie na miejscu, nie pasowała do funkcji , którą obejmował... Nawet gdybym się dostała, musiałabym się grubi zastanowić, czy warto pracować w firmie, gdzie prostaków się promuje Moje sugestie dla Eurocash S.A.: Lepszy dobór kadry zarzadzajacej Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Wymiana kiwrownikow

Pomocna?
Jankowski jerzy
 Opinia

Nie uprzejmi dyspozytorz od krakow dzialajacy na szkode firmy mam dowody tel kontowy 604 463 990 Moje sugestie dla Eurocash S.A.: Czekam na odpowiedz Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zainteresowac się

Pomocna?
nn
 Opinia

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Płacę

Pomocna?
Szczęśliwy
 Opinia

Pracowałem 4 lata, jako pracownik kompletacji. Jak się przyjmowałem były 3 zmiany po 60-70 osób. Aktualnie są 2 zmiany gdzie w sumie polaków jest może z 40- 50 osób, resztę stanowi kręgosłup firmy czyli agencja( ukraińcy). Odradzam tą pracę chyba ,że ma ktoś nóż na gardle. Zarobki nie adekwatne co do poświęconego wysiłku. Atmosfera jak w (usunięte przez administratora). Ciągle szukają pretekstu aby obciąć ci premię. Najgorsza praca w której pracowałem.

Pomocna?
Pracownik
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

Dziś 10, niedziela, wypłata od dwóch dni powinna być na koncie, a tu brak... Ogólnie kadry i księgowość jest pożal się Boże.

Pomocna?
Pracownik
 Opinia

Dziś 10, niedziela, wypłata od dwóch dni powinna być na koncie, a tu brak... Ogólnie kadry i księgowość jest pożal się Boże.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Dziś 10, niedziela, wypłata od dwóch dni powinna być na koncie, a tu brak... Ogólnie kadry i księgowość jest pożal się Boże.

Pomocna?
TakNie
Nihan
 Opinia

Witam.Pracowalam tam przez agencje kilka dni w Zawierciu- praca jest ciezka( trzeba sie nadzwigac, jezdzic z paleta z towarem, praca ze skanerem, o ukladaniu i dokladnym przeliczaniu nie wspomne- mozna sie pomylic)ale dla chetnego nic trudnego..ja zrezygnowalam przez atmosfere- jak sie o cos zapytac to wielkie niezadowolenie,najbardziej upierdliwa jest tam 1 taka (ruda)wiec lepiej uwazac- popedza do roboty szybciej, szybciej; zachowuje sie jakby kierownikiem byla a jest takim samym pracownikiem jak ja, co by nie zrobiono i tak narzeka, klnie, kpi i szuka zaczepy by tylko zniechecic czlowieka do pracy.. Tam chyba wola swoja zgrana ekipa pracowac, a jak przyjdzie osoba mloda i ktora potrzebuje 2 dni by sie wdrazyc to tak wykoncza nerwowo ze sie odechce..praca praca, pieniadze tez ale atmosfera tez jest wazna

Pomocna?
TakNie
Ziutek
 Opinia

Witam Ja pracowałem w Lublinie jako magazynier.Praca 8 godzin ale cie straszą jak nie zostaniesz 1-2 godz to ci umowy nie dadzą.Z 15 osób jak się przyjmowałem zostało po 2 tyg tylko 3,praca jeździsz wózkiem składasz zamówienia na palety ryjesz przez 8-10 godzin i przerzucasz towar 15 t bo paleta masz 850-960kg do złożenia jedna i cały czas kierownik przychodzi i żebyś szybciej cisną i składał.Po miesiącu ciężkiego ciściecia żeby mieć wydajność zobaczyć ile weźmiesz na rękę to dali mi 2000zł na rękę a miałem wydajność 150-200 "składanie palet" po odjęciu dojazdów do pracy zostaje ci 1600 może nie polecam tej pracy dla mnie to (usunięte przez administratora) atmosfery tam nie ma masz robić i nie gadać a jak ci sie nie podoba to won nie szanują tam nikogo najgorsza robota w jakiej robiłem nie polecam

Pomocna?
C30..
 Opinia
@Ziutek 27.11.2018 09:29

Skoro pracowales w Lublinie to moze powiesz coś na temat kierownika rejonu? Ciekawa jestem czy tylko ja mam takie zle zdanie o nim? Czy moze On po prostu jest takim hamem ?

Pomocna?
Ala
 Opinia
@C30.. 06.12.2018 11:40

C03.. ziutek pracował w centrum dystrybucyjnej, nie na hali c&c, wiec go nie zna. Ja Ci mogę to potwierdzić. Specyficzny charakter. Upatruje kozła ofiarnego i niszczy az do skutku.

Pomocna?
C30..
 Opinia
@Ala 21.01.2019 16:49

Specyficzny charakter? To chyba za mało powiedziane. Ten człowiek w ogóle nie szanuje pracowników. Masakra jakaś. Przyjezdza już tyle czasu na halę A klienci nawet go nie traktują jako kierownika i nie przepadają za nim...

Pomocna?
TakNie
Dominika
 Opinia
@C30.. 31.01.2019 19:00

Rozumiemy, że Ty także nie masz dobrego zdania o Kierowniku w Eurocash, ale musisz wiedzieć, iż ten wątek nie dotyczy jedynie jego osoby. Skupiamy się tu przede wszystkim na warunkach zatrudnienia, jakie stwarza Wam ten pracodawca. Powiedz zatem, czy oprócz normalnego miesięcznego wynagrodzenia, otrzymujecie jeszcze od czasu do czasu jakieś premie? Liczę na Twoją merytoryczną odpowiedź.

Pomocna?
TakNie
kim
 Opinia
@C30.. 06.12.2018 11:40

kierownik rejonu to marek schab (usunięte przez administratora) nad chamy a mniemanie ma o sobie niczym ksieze ,, wysługuje sie ludzmi sam nie zna wogóle programu ludzi traktuje jak niewolników do osiągniecia celu ,,, powiem wprost --- takiego bezwzglednego zapatrzonego w siebie człowieka nigdy nie spotkałem, naprawde nie polecam kanalia .

Pomocna?
TakNie
C30..
 Opinia
@Dominika 01.02.2019 16:04

Premia? Nie wiem co to jest ponieważ mimo tego iż staje na głowie z zespołem aby zrobić plan i dostać tą premię to okaże się że straty sa przekroczone albo trzeba spłacać inwentaryzację za innych i nic nie ma.

Pomocna?
Marian
 Opinia

A jak wygląda praca w biurze w Warszawie? Interesują mnie staniwska analityczne? Jak zarobki, atmosfera, szkolenia, rozwój?

Pomocna?
TakNie
długoletni pracownik
 Opinia

po co dajecie tandetne zegarki po 10 latach pracy???????????????????????? nie stać firmy choć raz na dziesięc lat dać temu wiernemu pracownikowi premii w kwocie zegarka?????

Pomocna?
Sfrustrowany wspolpraca EC
Nazwa działu: Sprzedaż - PH
 Opinia

A ja mam pytanie z innej beczki. Jestem przedstawicielem jednej z firm ktorej asortyment sprzedaje EC i moze ktos napisze szczerze,dlaczego nie mozna sie nigdy dodzwonic do ph,nie odpsujecie na maile,nie realizujecie zamówien. Z innymi hurtowniami nie ma twgo problemu,a z wami? Jaka klient ma zamowic z EC to juz na wstepie mu mowie ze moze za miesiac dwa towar wjedzie o ile wlezie. Licze na szczera odpowiedz.

Pomocna?
TakNie
Malutka13456
 Opinia

Najgorsza praca jaka mogla spotkac. Pracowałam w Eurocash Inowrocław, najgorsze miejsce jakie do tej pory spotkałam. Kierownik Pan E. Wykorzystywal fakt ze jestem nowa i musiałam roznosic caly towar z magazynu sama, dzwigac ciezkie rzeczy przez 8 godzin jako kobieta a faceci sobie stali na brameczce sprawdzajac sobie faktury. Naprawde nie polecam przynajmiej dla kobiet. Stale pracownice caly czas na kase a ty magazyn za nie dzien w dzien tragedia !

Pomocna?
Szymon
 Opinia

Praca w tej Korporocji to żyleta jakich w Polsce nie ma Pracodawca czytaj Zarząd jest nieświadomy tego co się dzieje w firmie Na stanowiskach dyrektorskich jest zatrudniona nisza społeczna Porządni ludzie pracujący po 10-15 lat podchodzili z firmy bo nie mogli patrzeć jak (usunięte przez administratora) W tej firmie pracują juz tylko ludzie którzy nie maja wyjścia zawodowego bo są takimi nieudacznikami z długimi(usunięte przez administratora) rękoma Kasa mała okradają pracowników na każdym kroku zabierają premię zamiast doceniać swoich wieloletnich pracowników Wiem co pisze bo pracowałem w tej firmie 9 lat na początku było dobrze ale jak zaczęły sie zmiany to za każdym nowym dyrektorem który średnio zmienia sie co dwa lata wchodzą nowe procedury Nie polecam tej firmy ponieważ ani pieniędzy tam nie ma a kultury pracy

Pomocna?
Snsnsn
 Opinia

Porażka Moje sugestie dla Eurocash S.A.: I tak to nic nie da.wiec bez glupich pytan Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zarobki zarobki zarobki

Pomocna?
Demon
 Opinia

Podobno delikatesy centrum należą pod eurocash więc się tego euro pytam macie wy pojęcie o zatrudnieniu bo raczej nie ma. A może przydała by się wam niezapowiedziana wizyta urzędnika skarbowego bo to co wy wyprawia ie w stosunku do umów z pracownikami to skandal będę was śledził z uwagą a jak nie to Warszawę porusze

Pomocna?
pozdro
 Opinia

Był bym nie sprawiedliwy jak bym nie pochwalił kierownika hali,takich kierowników potrzebuje eurocash,bardzo ale to bardzo przyjazny ludziom człowiek, który potrafi rozładować sytuacje na hali i wspomóc pracowników.

Pomocna?
C30..
 Opinia
@pozdro 23.08.2018 16:27

To zazdroszczę takiego kierownika. Taki kierownik to rzadkość w Eurocash..

Pomocna?
Ala
 Opinia
@pozdro 23.08.2018 16:27

O której hurtowni mówisz, bo az ciężko uwierzyć ze to w EC ??

Pomocna?
???
 Opinia

Ja nikogo na nic nie namawiam nie sugeruje itp.poprostu chce soe podzielic swoja opinia na temat calej tej "firmy"nic innego nie pomoze jak zjednoczony protest..chociazby taki jak teraz sady polowa badz wiekszosc rzuca l4.ciekaw jestem co by wtedy sie stalo. Nie mowie jedna hurtownia oczywiscie tylko masowo rejonami,nie sadzicie ?

Pomocna?
Dlugoletni pracownik
 Opinia
@??? 11.12.2018 21:38

Hej pracuje juz 9 lat w tej firmie. Wyplata od 1700 do 1850 zl na reke. Jestesmy w ogromnym tyle bo wciaz slysze jak znaczace sa podwyzki w lidlu czy biedronce. To jakas paranoja, obowiazkow masę, system KUP- przeklepujemy ilosci by zeszly ze stanu a towaru nadal nie ma w polce bo go nie nadążamy wykładać. Za takie pieniądze nie da się pracować. Mi na początku dawali 350 zł bonów na święta, teraz obniżyli do 200 zł. No (usunięte przez administratora) motywacja do pracy dalszej. 200 zł to ja mogę sobie (usunięte przez administratora) podetrzeć. Aa i te (usunięte przez administratora) imprezy taneczne świąteczne, miałabym ochote wziąć mikrofon po przemówieniu i powiedzieć co myślę, już drugi rok nad tym intensywnie myślę aż w końcu uloze przemowę choć pewnie to będzie mój ostatni dzień w pracy.

Pomocna?
Pracoholiczka
 Opinia
@Dlugoletni pracownik 13.12.2018 08:48

1850? Dziwne rzeczy, nie spotkałam się z takimi zarobkami u mnie w oddziale. Chyba, że bez żadnego dodatku i premii co rzadko spotykane

Pomocna?
TakNie
C30..
 Opinia
@??? 11.12.2018 21:38

To jest bardzo dobry pomysł! Może w końcu by docenili nas pracowników A nie tylko kierownik zbiera laury i góra A jak przychodzi że coś jest nie tak to od razu że wina pracownikow A to dzięki nam jest obrót o wiele innych rzeczy zrobione!

Pomocna?

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.

Dane kontaktowe

  • Eurocash S.A.
  • Wiśniowa 11
    62-052 Komorniki
  • http://kariera.eurocash.pl/

Oddziały »

Pracowałeś w tej
firmie?
Zostaw opinię!