Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o.

Adres: Szpakowa 6, 62-050 Mosina

NIP: 7773271532 KRS: 0000645572

Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o.
3 13 6 1

Opinie o Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Możecie opisać aktualną sytuację Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o.? Przyda się to wielu użytkownikom zainteresowanym pracą tam.

Pomocna?
1234
 Opinia
@Administrator 10.04.2018 18:18

Firma się rozwija. Regularnie dają podwyżki. Warto tu pracować.

Pomocna?
Gall
 Opinia
@1234 10.06.2018 19:00

ŻENADA!!!! Nie polecam firmy. To Co obiecują przy rozmowie kwalifikacyjnej ni jak ma się do rzeczywistości. Zresztą widać to już przy pierwszym miesiącu.Na papierze najniższa krajowa. Poza tym atmosfera nie do zniesienia , tzw mobbing psychiczny no chyba że jesteś zdecydowany na kablowanie współpracowników. Nie polecam . P.s. były prawdziwe opinie na tej stronie lecz nie wiadomo czemu administrator je usunął......szkoda

Pomocna?
Luigi
 Opinia
@1234 10.06.2018 19:00

Raczej zabierają premie.....za wszystko !!!!!

Pomocna?
Grzegorz
 Opinia
@Luigi 02.01.2019 20:11

Miałeś sytuację, że pracując w firmie Fleksograf Studio Prepress została zabrania Ci premia? Możesz szczegółowo opisać swoje zdanie na temat tego miejsca pracy? Jeżeli możesz, to przedstaw proszę również warunki zatrudnienia oferowane przez pracodawcę. Będę wdzięczny za szczegółowe informacje.

Pomocna?
TakNie
Yetti
 Opinia
@Grzegorz 03.01.2019 08:22

Oczywiście że została zabrana i to nie jednokrotnie,np że sąsiad drabiny nie oddał ,albo że się kogoś nie lubi,albo...... dużo by wymieniać. Radzę omijać szerokim łukiem

Pomocna?
Kolorado
 Opinia
@Administrator 10.04.2018 18:18

Bzdura!!!! Obiecują kokosy i super atmosferę,a w rzeczywistości dno.(usunięte przez administratora) Syf,zero szacunku dla pracowników.

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@Gall, w kolejnej swojej wypowiedzi zarzucasz firmie Fleksograf Studio Prepress stosowanie mobbingu wobec pracowników. Jednak po raz kolejny nie podajesz odpowiedniego uzasadnienia tego terminu w odniesieniu do pracy w tej firmie. Jest to na tyle poważny zarzut wobec pracodawcy, że powinieneś odpowiednio go uzasadnić i uprawdopodobnić. Takie określenia bez konkretnego uzasadnienia i przykładów mogą być bardzo krzywdzące względem firmy Fleksograf Studio Prepress. Proszę Cię o sprecyzowanie tej kwestii, którą poruszyłeś.

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Gall, nie bardzo rozumiem co masz na myśli? Możesz sprecyzować to co chciałeś przekazać swoim komentarzem? Na chwile obecną nie widzę, aby miał on coś wspólnego z pracą w firmie Fleksograf Studio Prepress.

Pomocna?
Gall
 Opinia
@Karolina 11.07.2018 10:31

Powtórzę raz jeszcze - ŻENADA !!!! Sami dodają sobie pozytywne komentarze co można poznać po wyrażaniu się i stylu wypowiedzi i podstępnie dopytują co oznacza mobinng ??? Właśnie to się dzieje w tej firmie. A tak na marginesie.....samo wyrażenie sprecyzować bardzo popularne i nadużywane jest przez p.L więc jak nie trudno sobie wyobrazić kto dodaje pozytywy.

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@Gall Co konkretnie okazało się niezgodne z tym, co było ustalone na rozmowie rekrutacyjnej? No i jeśli możesz napisać w jaki sposób oraz na jakiej podstawie została Ci zabrana premia to będę wdzięczna. Ponadto, mogę spytać o to, w jaki sposób uświadczyłeś mobbingu w firmie Fleksograf Studio Prepress? Jest to naprawdę poważny zarzut w stronę pracodawcy, dlatego należałoby tę sytuację opisać. W związku z tym, chciałabym Cię prosić, abyś napisał więcej informacji.

Pomocna?
Gall
 Opinia
@Karolina 28.06.2018 21:50

Karol powinieneś wiedzieć chyba że teraz Karoliną jest PanLeszek

Pomocna?
Titan
 Opinia

Zdecydowanie warto tu pracować. Pensje adekwatne do wysiłku w pracę i zawsze na początku miesiąca. Zawsze można się dogadać z urlopem. W Mosinie ciężko o lepszego pracodawce, wszędzie śmieciówki. Szkoda tylko, że w tej firmie mało możliwości by popracować w nadgodzinach i w soboty. Ale gdy się takie przytrafią są uczciwie płacone extra. No i niestety trochę kuleje tu organizacja, młodzi kierownicy czasem wyraźnie nie dają sobie rady. Ogólnie firma na solidne 4 z plusem.

Pomocna?
Lou
 Opinia
@Titan 14.11.2017 14:47

Samemu sobie taką opinię wystawiać P.L??????nieładnie

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@1234 Dziękuję Ci za tę informację. Chciałabym spytać o warunki zatrudnienia. Na jakie benefity może pracownik liczyć oraz jaka forma zatrudnienia jest mu oferowana przez firmę Fleksograf na początku współpracy? Nie ma póki co takich informacji, więc będzie to bardzo cenna informacja.

Pomocna?
TakNie
Gall
 Opinia
@Karolina 11.06.2018 12:38

ŻENADA!!!! Nie polecam firmy. To Co obiecują przy rozmowie kwalifikacyjnej ni jak ma się do rzeczywistości. Zresztą widać to już przy pierwszym miesiącu.Na papierze najniższa krajowa, A i tak znajdą zawsze coś aby zabrac premię . Poza tym atmosfera nie do zniesienia , tzw mobbing psychiczny no chyba że jesteś zdecydowany na kablowanie współpracowników. Nie polecam . P.s. były prawdziwe opinie na tej stronie lecz nie wiadomo czemu administrator je usunął......szkoda

Pomocna?
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Śmieciówka
 Opinia

Święta prawda!!!!!! Tylko tyle i może aż tyle.... nie polecam

Pomocna?

Zostaw opinię o Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o. - Mosina

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fleksograf Studio Prepress Sp. z o.o.

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.