Eurocash S.A.
2 544 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

Luiza

Hej, a powiecie coś na temat pracy audytorów? Jakie zarobki, czy samochod sluzbowy rowniez bedzie do uzytku prywatnego, atmosfera, godziny pracy? Bo bede niedlugo na rozmowie kwalifikacyjnej w Komornikach i wolalabym byc przygotowana. Z gory dziekuje za odpowiedzi

Paweł
@Luiza 26.09.2018 10:20

Z tego co ja wiem auto służbowe można użytkować prywatnie jedynie za zgodą przełożonego.

Dominika

@pracownik, dziękuję za rozbudowaną opinię dotyczącą pracy w Eurocash. Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w tej firmie? @Paweł, a czy te kwestie, o których piszesz, były w jakiś sposób podejmowane z innymi osobami w firmie, może jeszcze wyżej postawionymi? Może warto poruszyć ten temat - atmosfera w firmie jest bardzo ważna.

Paweł
@Dominika 29.09.2018 15:00

Były. Najczęściej pojawiającymi się odpowiedziami są - "jak Wam się nie podoba to się zwolnijcie", które świadczą nie tylko o braku argumentów ale tez o braku elementarnej kultury osobistej. Było kilka edycji badania opinii pracowniczej, które wypadły druzgocąco dla firmy. I nic to nie zmieniło.

K-F-M
@Paweł 29.09.2018 18:03

Jedziesz na inwenturę swoim autem a potem pół roku czekasz aż ci zwrócą parę złotych, masakra...

Paweł
@K-F-M 30.09.2018 00:31

Tak, podobnie jak problemy z odzyskiwaniem pieniędzy za dojazdy przez P.O. kierowników hal, którzy tymczasowo obejmowali hurtownie z dala od swojego miejsca zamieszkania.

pracownik

Witam. Pracuje w eurocashu jako magazynier łapałem prace aby coś przez chwile było pracuje prawie 2 lata a poznałem już 12 pracowników jeden z powodów to słaba pensja niby dodatki dla wózkowego i premie ale nigdy nie wiesz ile dostaniesz wypłaty ogólnie zamierzam się zwolnić, ale mam pytanie czy ktoś wie gdzie złożyć skarge na kierownika magazynu w sumie kierowniczke większość ludzi zwalnia się przez nią wprowadza negatywna atmosferę na całej hurtowni nawet klienci jak jej nie ma to mówią. Prosiłbym o odpowiedz jak taką skargę można złożyć

Pracownik
@pracownik 25.09.2018 11:06

Kierownikowi Rejonu

Paweł

Zbyt dużo obowiązków a zbyt mało pracowników. A nawet mniej niż zbyt mało bo spora część hurtowni (jeśli nie większość) ma niepełne obsady. Robi się z tego Biedronka a nawet gorzej. Praca sama w sobie nie jest zła, a nawet bywa satysfakcjonująca i ciekawa. Problemem są przełożeni, im wyżej tym większy poziom pogardy, braku szacunku do pracowników, braku rozumu. Za to jest demoralizacja, poniżanie, obłuda.

AdamPajkaMce

Ja nie wiem jak w Komorniki jest ale pewnie tak samo jak w innych miejscach, mam kolegę co w tym roku jeszcze pracował w Myślenicach w EuroCash, odszedł stamtąd bo po pierwsze pieniądze tragedia, mamy 21 wiek, drogie paliwo, drogie jedzenie a w tym miejscu pracuje się za miskę ryżu. Kiedy przyszła wypłata to mówił że nie wiedział co ze sobą zrobić bo tak mało zarabiał, roboty dużo bardzo dużo, ciężka praca bo i trzeba często nosić ciężkie rzeczy a kręgosłup u starszego gościa już nie ten sam, audyty, problem z cenami, ogólnie wieczny problem bo nie ma ludzi ,, dziwne że nie ma jak płacą mało, obgadywanie innych za plecami to w tej pracy codzienność, dla osoby początkującej która nie miała nigdy pracy jest studentem to będzie dobra praca na chwilę ale osoby które mają rodzinę, dzieci i pracują za tak małe pieniądze są po prostu głupcami nieudacznikami życiowymi.

Pracownik

Przykład identyfikacji z pracodawca. Pracownik otrzymuje samochód służbowy. Co robibw pierwszej kolejności usuwa naklejki formowe z auta. To świadczy o podejsciu i poszanowaniu wlasnosci firmy moze warto przyjrzeć sie temu procederowi o zobaczyc jakie jest poszanowanie identyfikacji firmy.

pracownik

No i coś więcej o całej firmie Brak możliwość rozwoju po 10 latach można dostać 150 zł podwyżki jak to usłyszałem to śmiałem się cały dzień z tego a no i dodają zegarek na imprezie świątecznej ^^ no chyba że najniższa krajowa idzie w góre to ma się podwyżkę :D firma robi z ludzi murzynów kierowniczki czują się jakby były kimś wielkim klik klik zamówienie i kawka w biurze potem wyjdzie na hale i spina że towar pod pułkami nie polecam pracy moje wypowiedzenie w drodze

Dominika

@Nowy pracownik, rozumiem, mam nadzieję, że otrzymasz satysfakcjonujące odpowiedzi na forum. Piszesz, że złożyłeś CV - byłeś już na rozmowie rekrutacyjnej? Jeśli zostaniesz na nią zaproszony to podziel się później proszę swoją opinią o jej przebiegu na forum!

Nowy pracownik

Złożyłem cv w Krakowie i Niepołomicach dlatego szukam info czy jest sens tam pracować .

Dominika

@Natalia, @Nieznajoma, rozumiem, dziękuję za Wasze odpowiedzi! Mam nadzieję, że w firmie zacznie dziać się lepiej, a co za tym idzie, podniosą się również świadczenia dla pracowników. Pozdrawiam Was serdecznie! @Km, a co to za system? Możesz powiedzieć coś więcej na temat jego przydatności i funkcjonowania? @Nowy pracownik, jesteś zainteresowany pracą w Eurocash czy właśnie niedawno ją podjąłeś? Przypomnę, że wątek dotyczy pracy w Komornikach.

Oświecony

Możecie sobie pisać tutaj co chcecie, ale po Eurocashu to kompletnie spływa. Gdy sytuacja tego wymaga, szefostwo potrafi pomyśleć i zadziałać. Także nie zdziwcie się, gdy zobaczycie pozytywne opinie. Pieniądze na pewno się znajdą na parę nowych etatów. Na świecie jest wiele firm, które korzystają z usług ludzi, którzy zajmują się pisaniem pozytywnych komentarzy w internecie :) To tylko kwestia czasu. Ludzie w końcu przestali się bać i piszą tu całą prawdę. Firma jest rozkradana przez własnych, wysoko postawionych pracowników i jeśli Luis albo ktokolwiek inny sobie z tego nie zdają sprawy, to czas przejrzeć na oczy. Pozdrawiam

Nowy pracownik

Witam . Może ktoś się wypowie o pracy i atmosferze jaka panuje w Krakowie i Niepołomicach .

Dolny śląsk

To co się dzieje na magazynach to czysty obłęd. Brak ludzi, bałagan i bez nadgodzin się nie da. W dodatku głodowa podstawa. Jeszcze troche i nie będzie komu pracować, a firma już przymierza się i zatrudnia Ukraińców. Niebawem będzie to standard na każdym z oddziałów. Kierownicy ciągle się zmieniają i ciągle nikt nic nie wie. Klienci coraz częściej są zażenowani tym jak to u nas wygląda. Towar muszą sami rozpakowywać, a juz nie wspomne o kolejkach do kas...

Km

Wszystko się zgadza.Bardzo dużo obowiązków na 1 pracownika.Bardzo często klienci stoją w kolejkach bo po prostu nie ma ich kto obsłużyć.Tylko wymagania i utrudnianie pracy(system KUP).Wieczne niezadowolenie gdy mniejszy obrót. Firma oszczędza na pracownikach a to od nich w dużej mierze bardzo dużo zależy.Opinia na hurtowniach jest beznadziejna i taka też wychodzi na zewnątrz.

Marcin

Cześć. Widzę ogłoszenie jako pracownik kasjer i magazynier w miejscowości Jędrzejów. Co możecie powiedzieć o pracy tam i ogólnie w Eurocashu?

Pozdro
@Marcin 10.09.2018 00:10

(usunięte przez administratora) i dramat. Jeśli nie szkoda Ci zdrowia - aplikuj

Nieznajoma

Pracowałam jakiś czas w księgowości w Eurocashu i nie wspominam dobrze tego okresu. Z pewnością można stwierdzić, że jest to praca, która nie da Ci za grosz satysfakcji. Pracy jest bardzo dużo, ludzie odchodzą i dokładają Ci jeszcze więcej. W związku z tym, kadra menagerska postawiła na automatyzację wielu procesów, które oczywiście w praktyce nie działają i generują jeszcze więcej problemów niż było. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że szefostwo w ogóle nie uczy się na błędach. W dalszym ciągu praktykowane jest wprowadzanie 'automatów', które uprzednio nie zostały przetestowane. Nigdy nie wiedziałam kto jest odpowiedzialny za te 'innowacyjne rozwiązania', ale wiem jedno - to Ty będziesz musiała te wszystkie błędy naprawiać, najczęściej bez jakiejkolwiek pomocy (a Twoja pozostała praca leży). Przejdźmy do spraw płac. Możesz w tej firmie pracować pare lat i jedyne na co 'zasłużysz' to 100 lub maks 200 zł brutto podwyżki na okres 2-óch lat. Jeśli jesteś przyjaciółką specjalisty, możesz liczyć na comiesięczne 300 zł premii. Wówczas przekroczysz magiczny poziom 2000zł na rękę. Wszystko co tutaj piszą to prawda. 2500 zł brutto od firmy, która wchodzi w skład WIG20, to naprawdę żenujące. W pełni się zgadzam z wypowiedzią nt Głównej Księgowej, która się tutaj niedawno przewinęła. Nie walczy ona o podwyżki dla swoich pracowników. Myślę, że po prostu nie chce się narażać Zarządowi, który może ją raz dwa wymienić, ale podkreślam, to tylko moja opinia. Wielokrotnie słyszałam, że nowe osoby, dostają na start więcej, niż pracownicy, którzy rzetelnie i uczciwie wynokują swoją pracę od kilku lat. Nie wiem co to za polityka i kto ją wymyślił, ale jest ona niesprawiedliwa i jeśli szefostwo myśli, że ludzie o tym nie wiedzą to z przykrością i informuję, że jest inaczej. Jeśli chodzi o ludzi w księgowości to trzeba uważać. Szybko przekonałam się, że jest tu dużo fałszywych ludzi, którzy za plecami obgadują i śmieją się z Ciebie. Specjaliści dwoja się i troją, żeby ich kierownicy lubili(kolokwialnie mówiąc : wchodzą w tyłek) Bardzo przykry widok. Nielicznych nie interesowały plotki na temat ludzi i ich życia prywatnego i właśnie z nimi dało sie miło rozmawiać. Podsumowując: odradzam prace w EC. Jeśli nic się nie zmieni, to kwestią czasu jest aż zabraknie ludzi( a podobno już brakuje). Zostaną tylko starsi pracownicy i Ci, którzy boją się zmian. Ewentualnie zostanie im opcja z obcokrajowcami... Tego już szkoda komentować.

nina

Witam. Ja idę na rozmowę w sprawie pracy jako księgowa do Eurocaschu. Ale czytając te opinię to się zastanawiam co zrobić.

Afa
@nina 07.09.2018 10:08

Uciekaj chyba że masz nerwy odporność na stres i psychikę że stali

Brzoza
@nina 07.09.2018 10:08

Jeśli jesteś zdesperowana... Jeśli nie, poświęć troche czasu na dalsze poszukiwania, inaczej wejdziesz na miejsce tych, co mieli dosyć.

kogut

Witam. EUROCASH w Bochni to porażka. Kierowniczka, pożal się Boże, nie ma pojęcia o robocie. Posiedzieć, poszwendać się, głupio pośmiać - i tak dniówka leci. A pracownikami wymiatać- bo od tego oczywiście są. Jak się zatrudniała, to przepowiedziała przy wszystkich--tu cytuję" ja żadnej pracy się nie boję, we wszystkim wam pomogę". Mija kolejny m-c jej "pracy", a ona nie zrobiła jeszcze nic. Dla mnie ta firma to totalne dno. To wydzwanianie do klientów i wciskanie im tego towaru- żenada.

Natalia

Osobom które chcą rozwinąć swoją ścieżkę kariery zdecydowanie odradzałabym tą firmę. Miałam przyjemność pracować w dziale księgowości, nie dosyć że wypłaty były poniżej medialnej jak na księgowego, która wynosi 3 627 PLN tona dodatek bardzo mało wiedzy typowo księgowej. Na dodatek nadgodziny nie są płatne, na każdą nadgodzinie musi się zgodzić przełożony którą później musisz odebrać, a odebrać nadgodzinę jest problem bo jest tyle pracy że nie wiadomo w co ręce włożyć.Skończysz jedną rzecz to od razu napływa druga i tak w kółko nie kończący się spirala. Co do reszty zgadzam się z postem Patrycji, że z tym z oliwą w głowie radzę w ogóle nie przysyłać CV do tej firmy strata potencjału.

Temida012

Eurocash - Amazon księgowości

Dominika

@Mario, wygląda więc na to, że w firmie brakuje rąk do pracy. Czy pracodawca próbuje jakoś temu przeciwdziałać? Prowadzone są aktualnie jakieś ciekawe rekrutacje w Eurocash?

Patrycja

Jeśli zależy Ci na normalnym i uczciwym pracodawcy, który w jakikolwiek sposób doceni Twoje zaangażowanie czy wiedzę , to omijaj Eurocash szerokim łukiem. Chodzi oczywiście o cały dział księgowości, który dla zarządu jest tylko kulą u nogi, która generuje dodatkowe i przecież niepotrzebne koszty. Ta firma sypie się od wewnątrz, ludzie masowo składają wypowiedzenia, mają dość wyzysku i śmiesznych pieniędzy. Cały kraj się rozwija, EC szczyci się w swoich osiągnieciach tym samym, ale jeśli chodzi o wyngarodzenie, to chyba nie ma w Polsce korporacji wielkości EC, która by tak mało płaciła. Siedziba mieści się w Poznaniu, a za tą pensję nie będziecie w stanie nic wynająć i się utrzymać w tym mieście. Głowni menagerowie nie robią sobie nic z tego,że brakuje im coraz więcej pracowników, wzruszają ramionami. Nawet jeśli zdają sobie sprawę z opinii w internecie o ich firmie ( a myślę,że tak jest ) to nie robią nic w tym kierunku,by coś tutaj poprawić. Wystarczy chwilę zastanowić się nad jedną sprawą. Dlaczego od lat kadra menadżerska, łącznie z główną księgową się nie zmieniają, a ludzie dookoła nich już tak? Odpowiedź jest prosta : oni zarabiają fajne pieniądze, wygodnie im się tu siedzi, roboty nie za dużo, a jak jest, to wyznaczą kogoś pod sobą do zrobienia czegoś. A Ty pod koniec miesiąca dostajesz te 2500zł brutto + podwyżka 100zł brutto raz na rok albo rzadziej. Ich stać na wszystko, nas nie stać na nic i dokładnie tak wygląda rzeczywistość w tej firmie. 90% ludzi dojeżdża gruchotami do pracy i to widać na parkingu… nikogo przecież nie stać na kupno nowego czy młodszego auta. Tylko nasze szefostwo. Żaden z menagerów nie dba o ludzi, zwłaszcza kierowniczka Detalu, która nawet nie raczy się pojawić na pożegnaniu swojej podopiecznej. Na nią to słów kompletnie brak, zero wiedzy, zero czegokolwiek, tylko wałki robione na swoją firmę, by dobrze się żyło, prawda? A i podobno dobrali się już również do naszych premii i zostały one obniżone. Nie dajcie się naciągnąć na super wyglądające oferty pracy w księgowości na różnych portalach. Szkoda waszego zdrowia i nerwów. Dobrze,że coraz więcej ludzi potrafi odpalić internet i sprawdzić sobie opinie o każdym z pracodawców. Dzięki temu chętnych do pracy tutaj praktycznie nie ma, a pracownicy odchodzą . Tak jak moja poprzedniczka pisała, tej firmie zostało jeszcze pare lat na rynku, a później główni zainteresowani znikną z pieniędzmi i tyle z tego będzie. Ja się ewakuowałam, reszta też tylko na to czeka. Tym z oliwą w głowie radzę nawet nie przesyłać CV. Pani Moderatorko, mam nadzieje,że Pani niczego nie usunie/zablokuje itd

pozdro

Wszystkie ale to wszystkie wypowiedzi to prawda.Firma o której mowa czyli eurocash to firma która zabiera ludziom zdrowie...Zaczynasz prace rano i jak ta przygoda się zaczyna u mnie na hali: Dzień dobry spisze mi pan skrzynki? ILE ? 10 -już piszę-zza pleców słychać kolejny głos w tej samej chwili ja mam 5 ,jeszcze nie napisaliśmy pierwszych skrzynek... I sekundę po tym słyszymy ja mam 50 skrzynek ,ja tam zostawiłem swoje, te cztery są moje,pan mi zapisze 16 ,ja mam tylko 2 i to trwa pierwsze kilka minut za nim uciekniemy z miejsca "zapisywania" ,bo przyjechały dwie dostawy a dwie własnie wjeżdżają ...W głowie dudni nam ,że mamy do zrobienia audyt,sprawdzenie dat na dziale ,ułożenie towaru na półkach,i oczywiście trzeba posprzątać na dziale bo klienta nie obchodzi czy wywali towar na prawo czy w lewo czy na podłogę. Uciekamy na dal z miejsca "zapisywania" kiedy napotyka nas klient który grzecznie prosi o ściągniecie towaru z półki górnej elektrycznym podnośnikiem ,ponieważ nie ma już towaru w półce. Widząc to inni klienci już lecą do nas z prośbą o podobną przysługę.(dla czego?) ponieważ nie wiadomo kiedy trafi się ktoś kto będzie potrafił sprostać temu wyzwaniu ponieważ wszędzie brak kogoś kto pomoże "najdroższemu klientowi"...Więc ,z racji tego staram się pomóc jak największej ilości klientów którzy potrzebują pomocy.Lecz już po kilku minutach odnajduje nas kierowca z dostawą który bardzo prosi o przyjęcie ponieważ ma też inne punkty nie tylko eurocash...Jestem też człowiekiem ,więc znikam ukradkiem aby mu pomóc.lecz pamiętając początek dnia wiem ,że czeka jeszcze trzech "smutnych kierowców" którzy także muszą gdzieś jechać.W między czasie podjeżdża więcej dostaw ,więcej klientów a my nadal nie doszliśmy na swój dział za który jesteśmy ODPOWIEDZIALNI ! No i już jest piata godzina w pracy a tu nic nie jest zrobione bo przecież dział nie jest ogarnięty i wszystko na nim a jeszcze trzeba było stanąć na kasie bo po dwie godziny klienci stali w kolejce ..."grunt to zadowolony klient! ha,ha,ha"no i tam gdzieś po drodze są pytania : kiedy będzie dostawa? czy przyjedzie to... tego już nie ma tydzień ,wy już tego nie zamawiacie? to jest hurtownia tu nic nie ma! jak wy zamawiacie towar muszę jechać do konkurencji,ah jeszcze śniadanie może bym zjadł ale po co jak za pół godziny idę do domu z resztą będą krzywo patrzeć ,że siedzę i jem sobie,zjem w domu .Mógł bym jeszcze więcej napisać ale zdaje sobie sprawę ,że to mogło by się ciągnąć zbyt długo;) Pamiętajmy ,że nie każdy ma duży rynek pracy pod nosem nie którym niestety opłaca się tylko taka praca z różnych względów trzeba mieć otwarty umysł na takie przypadki i nie mierzyć tych ludzi swoją miarą a po prostu im POMÓC. Jeżeli dotrwałeś/dotrwałaś do tego momentu to bardzo dziękuję.POZDRAWIAM.

Afa
@pozdro 23.08.2018 15:45

Dokladnie to prawda . Jak bym widziala prace na swoim oddziele. A na koniec zabiora ci premii pol i czesc z kwoty netto . Porażka

Pracownik
@pozdro 23.08.2018 15:45

Prawda na 100% Tak jest na każdej hali C&C .

K.
@pozdro 23.08.2018 15:45

u nas to samo a co najlepsze wypłata z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza bo niby pula premii jest mała.... chociaż obrót miesięczny jest wypracowany, śmiechu warte ...

Niezadowolony

Były obiecane podwyżki, których się nie możemy doczekać tyle czasu . Mają być od nowego roku tylko czy napewno od tego .????ogólnie nie polecam tej firmy , ponieważ jest za dużo zadań jak na jedną osobe . Często jest tak ze cały dzień przyjmuje się dostawy ,jeździ wózkiem, wywozibtowar klientom i liczyc na kasie ,a i tak na koniec dnia kierownik powie ze nic nie robiłeś bo na twoim dziale nie ma porzadku . Kierownicy regionalni tez nie są lepsi. Często straszą brakiem premi . Naprawdę nie polecam tej firmy omijajcie z daleka ...

Bogdan
@Niezadowolony 24.08.2018 08:51

Ja wiem jak będzie euro Cash da podwyżkę pod koniec roku na 2250 bo tyle podobno ma być od państwa wiedz ich wyprzedza żeby nie dac więcej bo tak jak by państwo dało 2250 to euro musiałby z ać więcej zydy pierd olo ne

Mario

Zanim się zatrudnisz przemysl: stres, za dużo obowiazkow, bieganie z towarem po hali a w między czasie kasowanie klienta, roznoszenie cen, skanowanie towary, codzienne liczenia i to wszystko za najniższa na umowie. Ciągle pretensje do kasjerek że się mylą i do sprawdzających towar. Jak tu się nie mylić przy natłoku pracy, przy takim haosie. W każdej firmie trzeba się napracować tylko najlepiej wybrać taka w której przynajmniej zapłacą godnie. Są premie tylko jak hala przekroczy wskaźnik przecen i likwidacji to potracaja, do tego jak źle wyjdzie inwentura też potracaja. Jak nie masz nadgodzin to 2tys netto nie zarobisz. Trzeba być wytrwały, cierpliwym i odpornym na stres.

Dominika

@pozdro, dziękuję za odpowiedzi - ja osobiście nie jestem zainteresowana podjęciem pracy w Eurocash (jestem moderatorem forum), ale może ktoś inny będzie i przydadzą mu się odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. @Niezadowolony, jeśli podwyżki nie doszły do skutku, to widocznie jest jakaś tego przyczyna. Czy ktoś rozmawiał z pracownikami na ten temat? @Afa, @Prawda, widzę, że także pracujecie w Eurocash i też jesteście zdania, że dzień pracy w tej firmie jest bardzo intensywny. A jaka panuje w niej atmosfera?

Mariola

ktos cos wie o zamykaniu oddzialow w tym roku?sezon sie wprawdzie konczy a slyszalam ze sporo oddzialow EC Alkohole bedzie zamkniete.

Emils

A jak wygląda kwestia z dodatkowymi godzinami ? Jak mam 8 h codziennie a kilka razy zostałem po 3 czy będę miał za to zapłacone ? Ile to wychodzi na rękę za godzinę ?

kinder

Wielu czytajacych zainteresowana jest pewnie zarobkami... Magazynier ma 1500podstawy + 400 premia (max). Brutto! Hurtownie zaopatrywane z CD Komorniki nie sprawdzaja dostaw tylko od razu po przyjeździe rozkłada sie towar na półkę...i teraz coś czego nie dowiecie się na rozmowie kwalifikacyjnej a mianowicie odpowiada sie materialnie za braki czyli jeżeli po inwentaryzacji będzie manko to możecie zapomnieć o premii.... Póki coś sie nie zmieni jak kiedyś w Biedronce to omijajcie tą firmę no chyba że jesteście po szkole podstawowej....

Y....
@kinder 17.09.2012 19:14

Zmienia się. coraz bardziej w stronę Biedronki sprzed lat. Czekam tylko na prikaz noszenia pieluch...

C3...
@kinder 17.09.2012 19:14

Szczerze kolego badz kolezanko uwierz mi lepiej pod komornikami bez sprawdzania bo podczas inwentury masz dana kwote "fundusz "za niesprawdzanie dostaw,niz ze sprawdzaniem a pod plonskiem.to co z tego (usunięte przez administratora) przyjezdza to masakra jakas ,nieporozumienie.my bylosmy pod dc10 i zaluje ze tego nie ma juz bo np.z dc14 przyjedzie ci paleta gdzie 1/3 indeksow sie nie zgadza,specjal ie klada jedna zgrzewke na dola warstwe w srodek by udowodnic Ci ze nie sparwdzasz dostaw i w..bia ci podmagazyn.chora firma gdzie jeden drugiego cce upier...ć

pozdro

Uważam ,że dzięki mojemu kierownikowi hali cała obsada funkcjonuje i działa niestety także jest nie doceniany...

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.