Eurocash S.A.

Komorniki

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 536 ocen.

Eurocash S.A.
2 536 6 1

Opinie o Eurocash S.A.

Marcin

Cześć. Widzę ogłoszenie jako pracownik kasjer i magazynier w miejscowości Jędrzejów. Co możecie powiedzieć o pracy tam i ogólnie w Eurocashu?

Pozdro
@Marcin 10.09.2018 00:10

(usunięte przez administratora) i dramat. Jeśli nie szkoda Ci zdrowia - aplikuj

Nieznajoma

Pracowałam jakiś czas w księgowości w Eurocashu i nie wspominam dobrze tego okresu. Z pewnością można stwierdzić, że jest to praca, która nie da Ci za grosz satysfakcji. Pracy jest bardzo dużo, ludzie odchodzą i dokładają Ci jeszcze więcej. W związku z tym, kadra menagerska postawiła na automatyzację wielu procesów, które oczywiście w praktyce nie działają i generują jeszcze więcej problemów niż było. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że szefostwo w ogóle nie uczy się na błędach. W dalszym ciągu praktykowane jest wprowadzanie 'automatów', które uprzednio nie zostały przetestowane. Nigdy nie wiedziałam kto jest odpowiedzialny za te 'innowacyjne rozwiązania', ale wiem jedno - to Ty będziesz musiała te wszystkie błędy naprawiać, najczęściej bez jakiejkolwiek pomocy (a Twoja pozostała praca leży). Przejdźmy do spraw płac. Możesz w tej firmie pracować pare lat i jedyne na co 'zasłużysz' to 100 lub maks 200 zł brutto podwyżki na okres 2-óch lat. Jeśli jesteś przyjaciółką specjalisty, możesz liczyć na comiesięczne 300 zł premii. Wówczas przekroczysz magiczny poziom 2000zł na rękę. Wszystko co tutaj piszą to prawda. 2500 zł brutto od firmy, która wchodzi w skład WIG20, to naprawdę żenujące. W pełni się zgadzam z wypowiedzią nt Głównej Księgowej, która się tutaj niedawno przewinęła. Nie walczy ona o podwyżki dla swoich pracowników. Myślę, że po prostu nie chce się narażać Zarządowi, który może ją raz dwa wymienić, ale podkreślam, to tylko moja opinia. Wielokrotnie słyszałam, że nowe osoby, dostają na start więcej, niż pracownicy, którzy rzetelnie i uczciwie wynokują swoją pracę od kilku lat. Nie wiem co to za polityka i kto ją wymyślił, ale jest ona niesprawiedliwa i jeśli szefostwo myśli, że ludzie o tym nie wiedzą to z przykrością i informuję, że jest inaczej. Jeśli chodzi o ludzi w księgowości to trzeba uważać. Szybko przekonałam się, że jest tu dużo fałszywych ludzi, którzy za plecami obgadują i śmieją się z Ciebie. Specjaliści dwoja się i troją, żeby ich kierownicy lubili(kolokwialnie mówiąc : wchodzą w tyłek) Bardzo przykry widok. Nielicznych nie interesowały plotki na temat ludzi i ich życia prywatnego i właśnie z nimi dało sie miło rozmawiać. Podsumowując: odradzam prace w EC. Jeśli nic się nie zmieni, to kwestią czasu jest aż zabraknie ludzi( a podobno już brakuje). Zostaną tylko starsi pracownicy i Ci, którzy boją się zmian. Ewentualnie zostanie im opcja z obcokrajowcami... Tego już szkoda komentować.

nina

Witam. Ja idę na rozmowę w sprawie pracy jako księgowa do Eurocaschu. Ale czytając te opinię to się zastanawiam co zrobić.

Afa
@nina 07.09.2018 10:08

Uciekaj chyba że masz nerwy odporność na stres i psychikę że stali

Brzoza
@nina 07.09.2018 10:08

Jeśli jesteś zdesperowana... Jeśli nie, poświęć troche czasu na dalsze poszukiwania, inaczej wejdziesz na miejsce tych, co mieli dosyć.

kogut

Witam. EUROCASH w Bochni to porażka. Kierowniczka, pożal się Boże, nie ma pojęcia o robocie. Posiedzieć, poszwendać się, głupio pośmiać - i tak dniówka leci. A pracownikami wymiatać- bo od tego oczywiście są. Jak się zatrudniała, to przepowiedziała przy wszystkich--tu cytuję" ja żadnej pracy się nie boję, we wszystkim wam pomogę". Mija kolejny m-c jej "pracy", a ona nie zrobiła jeszcze nic. Dla mnie ta firma to totalne dno. To wydzwanianie do klientów i wciskanie im tego towaru- żenada.

Natalia

Osobom które chcą rozwinąć swoją ścieżkę kariery zdecydowanie odradzałabym tą firmę. Miałam przyjemność pracować w dziale księgowości, nie dosyć że wypłaty były poniżej medialnej jak na księgowego, która wynosi 3 627 PLN tona dodatek bardzo mało wiedzy typowo księgowej. Na dodatek nadgodziny nie są płatne, na każdą nadgodzinie musi się zgodzić przełożony którą później musisz odebrać, a odebrać nadgodzinę jest problem bo jest tyle pracy że nie wiadomo w co ręce włożyć.Skończysz jedną rzecz to od razu napływa druga i tak w kółko nie kończący się spirala. Co do reszty zgadzam się z postem Patrycji, że z tym z oliwą w głowie radzę w ogóle nie przysyłać CV do tej firmy strata potencjału.

Temida012

Eurocash - Amazon księgowości

Dominika

@Mario, wygląda więc na to, że w firmie brakuje rąk do pracy. Czy pracodawca próbuje jakoś temu przeciwdziałać? Prowadzone są aktualnie jakieś ciekawe rekrutacje w Eurocash?

Patrycja

Jeśli zależy Ci na normalnym i uczciwym pracodawcy, który w jakikolwiek sposób doceni Twoje zaangażowanie czy wiedzę , to omijaj Eurocash szerokim łukiem. Chodzi oczywiście o cały dział księgowości, który dla zarządu jest tylko kulą u nogi, która generuje dodatkowe i przecież niepotrzebne koszty. Ta firma sypie się od wewnątrz, ludzie masowo składają wypowiedzenia, mają dość wyzysku i śmiesznych pieniędzy. Cały kraj się rozwija, EC szczyci się w swoich osiągnieciach tym samym, ale jeśli chodzi o wyngarodzenie, to chyba nie ma w Polsce korporacji wielkości EC, która by tak mało płaciła. Siedziba mieści się w Poznaniu, a za tą pensję nie będziecie w stanie nic wynająć i się utrzymać w tym mieście. Głowni menagerowie nie robią sobie nic z tego,że brakuje im coraz więcej pracowników, wzruszają ramionami. Nawet jeśli zdają sobie sprawę z opinii w internecie o ich firmie ( a myślę,że tak jest ) to nie robią nic w tym kierunku,by coś tutaj poprawić. Wystarczy chwilę zastanowić się nad jedną sprawą. Dlaczego od lat kadra menadżerska, łącznie z główną księgową się nie zmieniają, a ludzie dookoła nich już tak? Odpowiedź jest prosta : oni zarabiają fajne pieniądze, wygodnie im się tu siedzi, roboty nie za dużo, a jak jest, to wyznaczą kogoś pod sobą do zrobienia czegoś. A Ty pod koniec miesiąca dostajesz te 2500zł brutto + podwyżka 100zł brutto raz na rok albo rzadziej. Ich stać na wszystko, nas nie stać na nic i dokładnie tak wygląda rzeczywistość w tej firmie. 90% ludzi dojeżdża gruchotami do pracy i to widać na parkingu… nikogo przecież nie stać na kupno nowego czy młodszego auta. Tylko nasze szefostwo. Żaden z menagerów nie dba o ludzi, zwłaszcza kierowniczka Detalu, która nawet nie raczy się pojawić na pożegnaniu swojej podopiecznej. Na nią to słów kompletnie brak, zero wiedzy, zero czegokolwiek, tylko wałki robione na swoją firmę, by dobrze się żyło, prawda? A i podobno dobrali się już również do naszych premii i zostały one obniżone. Nie dajcie się naciągnąć na super wyglądające oferty pracy w księgowości na różnych portalach. Szkoda waszego zdrowia i nerwów. Dobrze,że coraz więcej ludzi potrafi odpalić internet i sprawdzić sobie opinie o każdym z pracodawców. Dzięki temu chętnych do pracy tutaj praktycznie nie ma, a pracownicy odchodzą . Tak jak moja poprzedniczka pisała, tej firmie zostało jeszcze pare lat na rynku, a później główni zainteresowani znikną z pieniędzmi i tyle z tego będzie. Ja się ewakuowałam, reszta też tylko na to czeka. Tym z oliwą w głowie radzę nawet nie przesyłać CV. Pani Moderatorko, mam nadzieje,że Pani niczego nie usunie/zablokuje itd

pozdro

Wszystkie ale to wszystkie wypowiedzi to prawda.Firma o której mowa czyli eurocash to firma która zabiera ludziom zdrowie...Zaczynasz prace rano i jak ta przygoda się zaczyna u mnie na hali: Dzień dobry spisze mi pan skrzynki? ILE ? 10 -już piszę-zza pleców słychać kolejny głos w tej samej chwili ja mam 5 ,jeszcze nie napisaliśmy pierwszych skrzynek... I sekundę po tym słyszymy ja mam 50 skrzynek ,ja tam zostawiłem swoje, te cztery są moje,pan mi zapisze 16 ,ja mam tylko 2 i to trwa pierwsze kilka minut za nim uciekniemy z miejsca "zapisywania" ,bo przyjechały dwie dostawy a dwie własnie wjeżdżają ...W głowie dudni nam ,że mamy do zrobienia audyt,sprawdzenie dat na dziale ,ułożenie towaru na półkach,i oczywiście trzeba posprzątać na dziale bo klienta nie obchodzi czy wywali towar na prawo czy w lewo czy na podłogę. Uciekamy na dal z miejsca "zapisywania" kiedy napotyka nas klient który grzecznie prosi o ściągniecie towaru z półki górnej elektrycznym podnośnikiem ,ponieważ nie ma już towaru w półce. Widząc to inni klienci już lecą do nas z prośbą o podobną przysługę.(dla czego?) ponieważ nie wiadomo kiedy trafi się ktoś kto będzie potrafił sprostać temu wyzwaniu ponieważ wszędzie brak kogoś kto pomoże "najdroższemu klientowi"...Więc ,z racji tego staram się pomóc jak największej ilości klientów którzy potrzebują pomocy.Lecz już po kilku minutach odnajduje nas kierowca z dostawą który bardzo prosi o przyjęcie ponieważ ma też inne punkty nie tylko eurocash...Jestem też człowiekiem ,więc znikam ukradkiem aby mu pomóc.lecz pamiętając początek dnia wiem ,że czeka jeszcze trzech "smutnych kierowców" którzy także muszą gdzieś jechać.W między czasie podjeżdża więcej dostaw ,więcej klientów a my nadal nie doszliśmy na swój dział za który jesteśmy ODPOWIEDZIALNI ! No i już jest piata godzina w pracy a tu nic nie jest zrobione bo przecież dział nie jest ogarnięty i wszystko na nim a jeszcze trzeba było stanąć na kasie bo po dwie godziny klienci stali w kolejce ..."grunt to zadowolony klient! ha,ha,ha"no i tam gdzieś po drodze są pytania : kiedy będzie dostawa? czy przyjedzie to... tego już nie ma tydzień ,wy już tego nie zamawiacie? to jest hurtownia tu nic nie ma! jak wy zamawiacie towar muszę jechać do konkurencji,ah jeszcze śniadanie może bym zjadł ale po co jak za pół godziny idę do domu z resztą będą krzywo patrzeć ,że siedzę i jem sobie,zjem w domu .Mógł bym jeszcze więcej napisać ale zdaje sobie sprawę ,że to mogło by się ciągnąć zbyt długo;) Pamiętajmy ,że nie każdy ma duży rynek pracy pod nosem nie którym niestety opłaca się tylko taka praca z różnych względów trzeba mieć otwarty umysł na takie przypadki i nie mierzyć tych ludzi swoją miarą a po prostu im POMÓC. Jeżeli dotrwałeś/dotrwałaś do tego momentu to bardzo dziękuję.POZDRAWIAM.

Afa
@pozdro 23.08.2018 15:45

Dokladnie to prawda . Jak bym widziala prace na swoim oddziele. A na koniec zabiora ci premii pol i czesc z kwoty netto . Porażka

Pracownik
@pozdro 23.08.2018 15:45

Prawda na 100% Tak jest na każdej hali C&C .

K.
@pozdro 23.08.2018 15:45

u nas to samo a co najlepsze wypłata z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza bo niby pula premii jest mała.... chociaż obrót miesięczny jest wypracowany, śmiechu warte ...

Niezadowolony

Były obiecane podwyżki, których się nie możemy doczekać tyle czasu . Mają być od nowego roku tylko czy napewno od tego .????ogólnie nie polecam tej firmy , ponieważ jest za dużo zadań jak na jedną osobe . Często jest tak ze cały dzień przyjmuje się dostawy ,jeździ wózkiem, wywozibtowar klientom i liczyc na kasie ,a i tak na koniec dnia kierownik powie ze nic nie robiłeś bo na twoim dziale nie ma porzadku . Kierownicy regionalni tez nie są lepsi. Często straszą brakiem premi . Naprawdę nie polecam tej firmy omijajcie z daleka ...

Bogdan
@Niezadowolony 24.08.2018 08:51

Ja wiem jak będzie euro Cash da podwyżkę pod koniec roku na 2250 bo tyle podobno ma być od państwa wiedz ich wyprzedza żeby nie dac więcej bo tak jak by państwo dało 2250 to euro musiałby z ać więcej zydy pierd olo ne

Mario

Zanim się zatrudnisz przemysl: stres, za dużo obowiazkow, bieganie z towarem po hali a w między czasie kasowanie klienta, roznoszenie cen, skanowanie towary, codzienne liczenia i to wszystko za najniższa na umowie. Ciągle pretensje do kasjerek że się mylą i do sprawdzających towar. Jak tu się nie mylić przy natłoku pracy, przy takim haosie. W każdej firmie trzeba się napracować tylko najlepiej wybrać taka w której przynajmniej zapłacą godnie. Są premie tylko jak hala przekroczy wskaźnik przecen i likwidacji to potracaja, do tego jak źle wyjdzie inwentura też potracaja. Jak nie masz nadgodzin to 2tys netto nie zarobisz. Trzeba być wytrwały, cierpliwym i odpornym na stres.

Dominika

@pozdro, dziękuję za odpowiedzi - ja osobiście nie jestem zainteresowana podjęciem pracy w Eurocash (jestem moderatorem forum), ale może ktoś inny będzie i przydadzą mu się odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. @Niezadowolony, jeśli podwyżki nie doszły do skutku, to widocznie jest jakaś tego przyczyna. Czy ktoś rozmawiał z pracownikami na ten temat? @Afa, @Prawda, widzę, że także pracujecie w Eurocash i też jesteście zdania, że dzień pracy w tej firmie jest bardzo intensywny. A jaka panuje w niej atmosfera?

Mariola

ktos cos wie o zamykaniu oddzialow w tym roku?sezon sie wprawdzie konczy a slyszalam ze sporo oddzialow EC Alkohole bedzie zamkniete.

Emils

A jak wygląda kwestia z dodatkowymi godzinami ? Jak mam 8 h codziennie a kilka razy zostałem po 3 czy będę miał za to zapłacone ? Ile to wychodzi na rękę za godzinę ?

kinder

Wielu czytajacych zainteresowana jest pewnie zarobkami... Magazynier ma 1500podstawy + 400 premia (max). Brutto! Hurtownie zaopatrywane z CD Komorniki nie sprawdzaja dostaw tylko od razu po przyjeździe rozkłada sie towar na półkę...i teraz coś czego nie dowiecie się na rozmowie kwalifikacyjnej a mianowicie odpowiada sie materialnie za braki czyli jeżeli po inwentaryzacji będzie manko to możecie zapomnieć o premii.... Póki coś sie nie zmieni jak kiedyś w Biedronce to omijajcie tą firmę no chyba że jesteście po szkole podstawowej....

Y....
@kinder 17.09.2012 19:14

Zmienia się. coraz bardziej w stronę Biedronki sprzed lat. Czekam tylko na prikaz noszenia pieluch...

C3...
@kinder 17.09.2012 19:14

Szczerze kolego badz kolezanko uwierz mi lepiej pod komornikami bez sprawdzania bo podczas inwentury masz dana kwote "fundusz "za niesprawdzanie dostaw,niz ze sprawdzaniem a pod plonskiem.to co z tego (usunięte przez administratora) przyjezdza to masakra jakas ,nieporozumienie.my bylosmy pod dc10 i zaluje ze tego nie ma juz bo np.z dc14 przyjedzie ci paleta gdzie 1/3 indeksow sie nie zgadza,specjal ie klada jedna zgrzewke na dola warstwe w srodek by udowodnic Ci ze nie sparwdzasz dostaw i w..bia ci podmagazyn.chora firma gdzie jeden drugiego cce upier...ć

pozdro

Uważam ,że dzięki mojemu kierownikowi hali cała obsada funkcjonuje i działa niestety także jest nie doceniany...

pozdro

Dominiko jeżeli poważnie Zastanawiasz się nad podjęciem pracy w eurocash zawsze można spróbować ,hale się różnią obsadą więc może być lepiej lub gorzej ,w każdym razie obowiązków jest dużo.

pozdro

Był bym nie sprawiedliwy jak bym nie pochwalił kierownika hali,takich kierowników potrzebuje eurocash,bardzo ale to bardzo przyjazny ludziom człowiek, który potrafi rozładować sytuacje na hali i wspomóc pracowników.

pozdro

Tryb -survival- po osiem godzin nadgodziny to dzień wolny,chyba ,że KR wyrazi zgodę na nad godziny ale to tylko w "extrim" przypadkach... głównie masz je........ać i to jak najszybciej ,a i tak usłyszysz ,że na innych halach jest o wiele lepiej więc ."ha,ha,ha"Jestem człowiekiem który troszkę wie o innych halach więc mówienie mi ,że coś jest różowe kiedy jest brązowe nie ma większego sensu.

Dominika

@beton, @Afa, rozumiem, dziękuję za Wasze wypowiedzi. Trzymam kciuki, aby w firmie zaczęły zachodzić zmiany, o których piszecie. @pozdro, z Twojej wypowiedzi wynika, że dzień pracy w Eurocash może być naprawdę intensywny i wyczerpujący. Po ile godzin i w jakim trybie pracuje się w tej firmie?

Dominika

@Afa, a długo już pracujesz w Eurocash? Jakie Twoim zdaniem zmiany powinny zajść w firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą dla swoich pracowników? Zachęcam do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami. @NIEDASIE, długo już pracujesz w Eurocash? Miejmy nadzieję, że w firmie nastąpi poprawa sytuacji!

beton
@Dominika 17.08.2018 10:26

no niestety nie szanują pracowników bo jak by szanowali to by dali zarobić ludziom a ani maja limit 3100 i koniec szkodqa załatwiać kogos i zachecic do pracy jak ciagle zabierają z premi

Afa
@Dominika 17.08.2018 10:26

Zmiany przede wszystkim powinni zmienic polityke podejscie do pracownika zmiana organizacji i przejrzyste warunki zatrudnienia jjasne kwestie odnosnie odpowiedzialnosci materialnej .

Marionka

Pracowałam w tej firmie 3 lata i tak mnie wykonczyli ze odechcialo mi sie żyć. Teraz walcze sama ze sobą żeby odzyskac radość życia.

Robert M.

Aktualnie prowadzony jest proces rekrutacyjny na stanowisko Kierownika ds. BHP - czy ktoś mógłby coś więcej napisać o charakterystyce stanowiska? Dlaczego poprzedni BHP-owiec nie pracuje? Jak zdaniem pracowników wygląda poziom bezpieczeństwa w firmie?

Były pracownik
@Robert M. 04.07.2018 14:45

Nie pracuje, bo nie potrafil dbac o swoich pracownikow, robiac to co kazalo mu jego kierownictwo. A potem sie role odwrócił i kierownictwo, ktore wczesniej z nim przysłowiowe piwo piło zapuscilo jemu mine pod nogi i facet poprostu wylecial z roboty. Pracowałem i wiem co tam za machlojki sie odbywaly.

C30..

Nie polecam pracy w rejone 20 i współpracy z J.S. pozdrawiam

Y....
@C30.. 09.08.2018 21:40

Co jeden to lepszy. Byleby im się słupki zgadzały...

RKS
@C30.. 09.08.2018 21:40

panu (usunięte przez administratora) już dawno powinni podziękować, tylko patrzeć jak C315 się rozleci (i tak zeszło na psy już) - dzięki braku kompetencji pana Jacusia

anonymous

W Malbork wygląda to tak, 3 osoby pracują na zmianie, alejki zastawione paletami z towarem trudno się przecisnąć nikt nie wykłada towaru na pułki trzeba rozrywać strecz i samemu brać towar, minimum 1 godzina w kolejce do kasy. szkoda tych pracowników i klientów . reasumując brak szacunku dla czlowieka kasa ,kasa ,kasa i niech się uczą od innych marketów jak szanować kienta

Były pracownik

Popytajcie o hurtownie Eurocash na Pomorzu. Towaru brak, pracownicy się zwalniają, a kierownik rejonu nie pozwala odejść przed końcem sezonu, więc pracownicy biorą L4:) To jest prawdziwy obraz Eurocash.

NIEDASIE

Cześć, opisze tutaj swoimi słowami co dzieje się w EC. W nie jednej jednostce EC C&C pracowałem. Wiele się zgadza z tym co piszecie kierownicy w większości do wymiany, w (usunięte przez administratora) im się poprzewracało cięgle dochodzą nowe obowiązki, dzwonić sprzedawać nawet (usunięte przez administratora) w papierku aby tylko słupek urósł. Pracowników jak na każdej hali jest za mało i nadal ich traktuje się jak kula u nogi, bo przecież pracownik jest największym kosztem dla EC. Z tego co wyliczyłem to aby hurtownia dostała nowego pracownika to musi zwiększyć swoje obroty ok 170- 200 tys netto, czyli aby się utrzymać każdy pracownik powinien zrobić właśnie taki obrót. Teraz to i tak nie jest źle, bo są merczowie a ja pamiętam czasy jak ich nie było. Załoga musi zrobić 90% planu aby dostać 100% premii, a KH 95% i to też nie zawsze. Klienci śmieją się z NAS, że oni mają na sklepie więcej pracowników. Ciągłe braki i błędy w dostawach. Coś się zamawia a ten towar nie przyjeżdżaja a jak przyjedzie to 1/10 tego. Co to za centrum dystrybucyjne które nie potrafi się porządnie zatowarować?! (usunięte przez administratora) bród jest notoryczny, czysto jest tylko wtedy kiedy jest ISO. Zdarza się że hale są przetowarowane co stwarza dodatkowe zagrożenie. Sa w tej firmie tez ludzie w porządku widzą co się dzieje i nie wywierają nacisku na pracownika, ale tych jest coraz mniej. Ludzie odchodzą na potęgę a i nie ma się co dziwić. Kasa marna obowiązków jak za trzech. W kwietniu obiecali podwyżki do tej pory ich nie ma i gnije się za minimalną. Reasumując w tej firmie jest źle i nie zapowiada się aby było lepiej. Każdy kto ma możliwość pójścia do pracy gdzieś indziej nawet niech się nie zastanawia, szkoda waszego zdrowia.

Afa

Witam ja pracuje obecnie w eurocash i nie polecam pracy w tej firmie. Ile bys dal z siebie poswiecal jestes niedoceniony . Wyplaty pozal sie marne grosze w dodatku kwota netto jaka zarobisz nie dostaniesz zawsze cos zabieraja rozni sie od kwoty do wyplaty. Ciagla presja i nacisk na zysk . Nic wiecej sie nie liczy .

Dominika

@C30.., rozumiem, dziękuję bardzo za odpowiedź. Prosiłabym tylko o nieużywanie na forum imion, nazwisk, czy nawet inicjałów osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. Pozdrawiam serdecznie! Czy ktoś z Was podjął niedawno pracę w Eurocash w Komornikach? Na stronie internetowej widziałam wiele aktualnych ofert pracy w tej firmie: https://kariera.eurocash.pl/oferty-pracy . Polecacie aplikować?

Dominika

@C3..., a dlaczego nie byłeś w stanie odebrać swoich nadgodzin? Co jest tego przyczyną? Wspominasz o dobrej atmosferze wśród pracowników - takie rzeczy są bardzo ważne w pracy, więc cieszę się, że o niej wspominasz. @Horror, nie jestem w żaden sposób związana z Eurocash - jestem moderatorem forum GoWork.pl i moją rolą jest między innymi zadawanie szczegółowych pytań i aktywizacja uczestników dyskusji.

C3..
@Dominika 05.08.2018 20:09

Przyczyna jest to ze nie ma kiedy ich odebrac,nie ma czegos takiego jak odbior,tzn sprecyzuje w mowie jest a faktycznie nie ma..jak sie wspomni o odbiorze nadgodzin to gdyby spojrzenie moglo zabijac to pewnie polowy z nas by nie bylo.tlumaczenie kierownika:a ja kiedy odbiore swoje ? Nie ma kto robic i musimy dac rade.moja kolezanka swoj odbior za dzien wolny w ktory przyszla do pracy odebrala dobre pol roku po wszystkim i to z wielka laska.naprawde nie jest to forma godna polecenia.fakt ktos powie odejdz jak nie pasuje,ale nikt dla przyjemnosci nie pracuje.z dnia na dzien nie mozna odejsc,wkoncu kazdy ma jakies zobowiazania

Zostaw opinię o Eurocash S.A. - Komorniki

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurocash S.A.