Grupa Eurocash S.A.

Będzin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.

pracownik

przeszłem z czeladzi do sosnowca, bałagan i syf, kierownik transportu pajac i pionek , zastanawiam się czy nie odejść

Prawdziwy albańczyk
@pracownik 30.10.2017 18:18
przeszłem z czeladzi do sosnowca, bałagan i syf, kierownik transportu pajac i pionek , zastanawiam się czy nie odejść...

Jeżeli jesteś taki mądry jak piszesz słowo "przeszłem" no to faktycznie nie ma się nad czym zastanawiać... Eurocash - firma nie dla idiotów..

chodzacywkapeluszu

Ale ja was nie rozumiem, skoro wam źle to czemu nie odejdziecie ? może wy lubicie zarabiać te marną wypłatę miesięczną i tyrać i być od wszystkiego. Ja tam pracowałem pół roku zmarnowałem ten czas w tej pracy odszedłem pracuję na innej hurtowni mam 2000 zł netto zarobku ale jestem od jednej pracy a nie od sześciu i nie mam tej minimalnej krajowej. Z dnia na dzień poszedłem powiedziałem koniec odchodzę kartkę wydrukowałem sobie z oświadczeniem anulowaniem umowy o pracę. Mówili mi bla bla bla masz dwa tygodnie wypowiedzenia walnąłem L4 i niech mnie w torbę pocałują. Teraz mam pracę lepszą i nie zamierzam nigdy więcej nawet zakupów robić w euro.

mag.@.

A co powiecie na nowa lokalizacje magazynu?gorszego miejsca juz chyba nie mogli wybrac zdala od cywilizacji,korki do pracy i z pracy a jeszcze polowa magazynow nie jest otwarta.Jedyny plus ze ludzie beda mogli wybierac w pracy w lepszych ofertach bo tam kazdy bedzie walczyl o pracownika.Maja jezdzic przewozy ciekawe jak dlugo? a jak trzeba bedzie zostac nadgodziny to bus nie pojedzie i czlowiek bedzie zmuszony pracowac w nadgodzinach,najgorzej beda mieli ci co musza wrocic do domu i np zona ma isc do pracy a on pilnowac dziecka.Ciekawe ile ludzie to wytrzymaja,chyba ze mysla ze ukraina im robote zrobi,oni narazie sa ale jak zachod otworzy dla nich granice na legalna prace to pojada dalej pracowac za euro.

vat

Ludzie firma sie wali wreszcie pis dorwal ich za vat.ciekawe czy kierownik z bedzina poleci bo o wszystkim wiedzial tylko uciszal bo dobry byl wynik w bedzinie a tu po 10 tirow dziennie jechalo za granice i znowu na bedzin ten sam towar wracal a vacik na konto.

Anettta

Pracowałam trzy lata na chłodni wspomnienia zadufanych w sobie kobiet które są kablami i donosicielami.najgorsze to siostry to robokopy które za wózek by zabiły biuro to kolesie którzy są rułami grubymi które nic noe robią.

Vichy

Tu ludzie zeżrą cię za wszystko. Za twoje szczęście, lub jego brak. Za wakacje za granicą lub kilka dni poza miastem. Zeżrą cię za to czym jeździsz, w co się ubierasz, jak wyglądają twoje dni, za dom, za mieszkanie, za myślenie, za twoje zdanie, za wszystko. Zeżrą cię. Dosłownie za wszystko. Zeżrą cię z zazdrości, z nienawiści, z rozpaczy nad samym sobą. To całą prawda o euro Będzin. Tego się nie da opisać co tu się wyprawia z ludzmi.

Viola

Kierowca który jeździ w euro na małym to idiota za wszelka cenę robi z siebie bosa a tak naprawdę to jąkacz po podstawówce który ma słomę w butach proponuje kawę i nie tylko wszystkim na sklepach ej ludzie psychopata drugi co jeździ to idiota który opowiada całe swoje życie po 120 razy słuchać go soe nie da ......co za ludzie

Xxxxx

Żałosny to jesteś Ty. Jak masz coś napisać to napisz sensownie a nie numer 1,2,8,20. Podpuszczasz a guzik Wiesz. Twój post żenada.

żart!

Ta firma jest żałosna. Zamiast awansować doświadczonego pracownika to znów ten sam numer. Mamy go... nowy nr 2 kierownik transportu. Nowy jest jeszcze gorszym frajerem i lalusiem od nowego nr 1. Ciekawe ile nowy zapłacił za to stanowisko, że go wpuścili bez doświadczenia. Robimy zakłady, czy szybciej ucieknie od pierwszego. buahaha

Xyz

Widzę że tak bogate kulturowo osoby i ich strata na magazynie to cios nie do zniesienia ???? Pracownice roku, jak jesteście tak kulturalne w życiu prywatnym jak i w pracy to przyjaciół,znajomych zapewne nie posiadacie,podejrzewam że i zwierzęta od was uciekają. Takie pustaki(tak wnioskuję z formy wypowiedzi)przeżyją nawet wojne atmowa a potem nawzajem zaczniecie odrabiać sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo już nikogo innego nie będzie.

byla

Piękności na chlodni proszę Cię włóż okulary same maski tam pracujà:)sama szuka odnosiła i zaczęła wojnę więc pij do niej mnie już tam nie ma więc atmosfery żadnej nie tworzę jak już to tylko suchy patyk

pracownikodtrzechlat

Ja zarabiam 2700 zł netto, nie wiem skąd wy bierzecie takie małe kwoty wypłaty, przecież płacą dobrze. Praca jest lekka, przyjemna, tak jako fakturzysta, magazynier, kasjer. Praca w świetnych warunkach. Kierownictwo miłe, wyrozumiałe. Pomogą, doradzą, wesprą w różnej sytuacji, czasami opierdzielą ale to rzadkość. Nie stosują mobbingu jak w innych firmach ( pracach, zawodach ) ja bardzo polecam. Kasa zawsze jest na czas. Ja nie biorę pracy i życia prywatnego do jednego worka ale uważam że eurocash to dobra firma i praca w tej firmie dużo człowieka nauczy i dadzą zarobić co jest plusem. Pozdrawiam Andrzej Mazur Trzeci.

Michal
@pracownikodtrzechlat 15.07.2017 17:37
Ja zarabiam 2700 zł netto, nie wiem skąd wy bierzecie takie małe kwoty wypłaty, przecież płacą dobrze. Praca jest lekka, przyje...

Ciekawe kto Ci za takie komentarze płaci bo sam z własnej nieprzymuszonej woli tego nie napisałeś

Do Byla

Jednak to prawda. Jesteś głupsza niż każdy myślał. Pozdrawiam i pamiętaj że złe rzeczy wracają do człowieka ze zdwojoną siłą i Twój brak szacunku szybko Ci się zwróci z nawiązką. Żegnam tępaku i już nigdy nie wracaj bo tylko większość z nas nerwicy przez Ciebie się dorobiła. Pozdrawiamy!!!!!!!!!!! ..i.,

Michał
@Do Byla 15.07.2017 09:26
Jednak to prawda. Jesteś głupsza niż każdy myślał. Pozdrawiam i pamiętaj że złe rzeczy wracają do człowieka ze zdwojoną siłą i...

Dziewczyny nie kłóćcie się bo złość piękności szkodzi upsss zapomniałem wam już to nie grozi ???? Obie macie racje firma się do niczego nie nadaje i przez was obie atmosfera jest jak jest czyli do niczego bo myślicie ze jesteście najważniejsze

m&m

Ludzie robi sie zle a moze nawet tragicznie zakladaja nam jakies zwiazki czy cus podobnego.szukaja jak tu nie dac odprawki przy przeniesieniu magazynu jak komus nie pasuje nowe miejsce.ludzie formujcie szeregi i zakladajcie sprawy zbiorowe bo oni nas chca wy....c.i nic nie podpisujcie zadnych aneksow.ta firma na nowym miejscu nie ma prawa bytu chyba ze uk przyjedzie i im bedzie towar skladala.

Do Byla

No jeszcze coś chcesz napisać czy już wyczerpały Ci się pomysły na zmiany nicków. Besztaj sobie innych ile chcesz ale na początku popatrz przez chwilę w lustro to może przynajmniej to Cię ostudzi tępa dzido. Nigdy w żadnej robocie nikt Cię nie będzie szanował oprócz takiego typu człowieka jakim Ty sama jesteś czyli dodam abyś nie musiała myśleć bo wiem że u Ciebie z tym ciężko (człowieka głupiego i specyficznego). Dziękuję i pozdrawiam.

Byla
@Do Byla 14.07.2017 15:52
No jeszcze coś chcesz napisać czy już wyczerpały Ci się pomysły na zmiany nicków. Besztaj sobie innych ile chcesz ale na począt...

Tępa dzido nigdy nikt szanować ciebie nie będzie i gratuluje ci wypowiedzi i myślenia jesteś tak głupia ze aż śniąc się chce każdy cię obgadał jak się tylko da i za plecami nawet nie wiesz a może wiesz tylko udajesz głupia.robienie szoł koło siebie wychodzi ci najlepiej a tak baprawde koleżanki Hhee pseudo koleżanki tylko sie z ciebie śmieją i z twojego Wysokiego ego i twoich rozjechanych nóg gwiazdo chłodni pozdrów frajerów

Aaaaa
@Byla 14.07.2017 22:48
Tępa dzido nigdy nikt szanować ciebie nie będzie i gratuluje ci wypowiedzi i myślenia jesteś tak głupia ze aż śniąc się chce ka...

Widzę że tak bogate kulturowo osoby i ich strata na magazynie to cios nie do zniesienia ???? Pracownice roku, jak jesteście tak kulturalne w życiu prywatnym jak i w pracy to przyjaciół,znajomych zapewne nie posiadacie,podejrzewam że i zwierzęta od was uciekają. Takie pustaki(tak wnioskuję z formy wypowiedzi)przeżyją nawet wojne atmowa a potem nawzajem zaczniecie obrabiać sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo już nikogo innego nie będzie.

Ty

Na chłodni same głupie baby a najgorsza to mała chuda jedzą która wszystkimi rządzi uważajcie na nią bo to najgorszy podpierdalscz

Siłownia

Cieszę się ze już nie pracuje w Będzinie w euro bo pracują tam same pustaki a najlepszy jest laki luk to taka laska Ala chop Hhee z rozjechanymi nogami która wyżej sra niż głowę ma a i reszta tez np grubas Hhee który biega jak serdela aż się zaciera śmiech na sali

Do Byla

Szkoda mi Cię BYLA :) Reszty to nawet nie piszę bo szkoda tracić czasu "for you".

kierowca

do nielubiegrubych - mało tego ze wyłapie a do tego łapówkarze jak się idzie z dostawa bez towaru to stoisz po 2-3 godziny a ci co idą z łapówka to od razu pod rampę są podstawiani najlepsze są te grube 3 blondyny przemądrzałe i opryskliwe ze odechciewa się tam ponownie przyjeżdżać a gruby powinien już dawno być zwolniony za niewyparzony ryj

Byla

Kolejna osoba się zwolniła brawo !!!!wierze ze ludzie zaczniecie się zwalniać bo Bukowiec nic nie robi a na chłodni pracują same dupki i głupie baby

Byla czy nie byla
@Byla 04.07.2017 16:26
Kolejna osoba się zwolniła brawo !!!!wierze ze ludzie zaczniecie się zwalniać bo Bukowiec nic nie robi a na chłodni pracują sam...

Żenuła "Byla" hahahaha :) Zresztą szkoda czasu na odpisywanie Tobie. Słomy z butów nigdy się nie pozbędziesz!

Ssseeee
@Byla czy nie byla 09.07.2017 09:15
Żenuła "Byla" hahahaha :) Zresztą szkoda czasu na odpisywanie Tobie. Słomy z butów nigdy się nie pozbędziesz!...

Nigdy kobiety przypominać nie będziesz chłopie z krzywymi girami

Ja

Mają chłopy jaja. Pozdro

Brawo

Brawo!Brawo! Kierowcy. Pokazaliście że umiecie strajkować. Wszyscy wzieliście użety , co za solidarność w Będzinie. I odzyskaliscie swoją godność w tej firmie

Numer 1

Oszukują na wpłatach. -500 dostałem

idolcash

Hehe wreszcie ludzie w bedzinie sie zmowili i uzetami sypneli kierowcy brawoo!nowy pseudo kierownik transportu chcial zaoszczedzic dla firmy pare pln ale przyroda go w.... i dostal po du... .czekam az ludzie z kompletacji zrobia to samo i wreszcie to stanie i skonczy sie ich ponizanie.ciekawe kto przejdzie na nowy magazyn .ludzie biezcie odprawki i szukac nowej pracy bo tam napewno beda mieli za malo luddzi i po 12 to norma bedzie i oczywiscie rannej zmiany ma nie byc.wtedy nocka do wyzerowania bo inaczej bez premi.

Numerek

Witam. Nie żałuję że się zwolniłem, zostają tylko ludzie co wiedzą że nigdzie indziej ich nie przyjmą. Taka niestety prawda bo praca beznadziejna i ten wszem obecnych mobbing.

Numerek

Witam. Nie żałuję że się zwolniłem, zostają tylko ludzie co wiedzą że nigdzie indziej ich nie przyjmą. Taka niestety prawda bo praca beznadziejna i ten wszem obecny mobbing.

Ktoś 1

Wiecznie narzekacie "prywaciarze" drodzy że kasy mało itd. A jakoś to kierownictwo które ma auta wstawione pod firmę nie płaczą tylko zbijają kokosy :) Tylko szary zwykły człowieczek choćby chciał zarobić to podpłaceni lub ustawieni planiści momentalnie rozpracują mu i kręgosłup i chęci do pracy.

bożenka

Ciężka praca i ciężka firma. Pracuję tu już sporo czasu, początki były bardzo trudne. Na dzien dobry dostałam paleciak ręczny więc ciężko mi było wyrobić normę ale dałam jakoś radę. Teraz ma już lżej bo w koncu dostałam paleciak elektryczny huraaaa....Ale ile mnie to zdrowia i nerwów kosztowało aby awansować na elektryka to się w głowie nie mieści. To jest chore co tam się dzieje. Kierownictwo nie wykwalifikowane totalnie buraki totalnie woda sodowa im uderza od tej władzy. Nikt ci nie pomoże wręcz przeciwnie czekają ,żeby ci się noga powinęła. A już jak znajdziesz chętnego do pomocy to temu pomocnikowi zatruwają życie. Ogólnie nieposzanowanie człowieka w pracy, zmuszanie do nadgodzin, a gdy się powie że nie można dłużej zostać to się mszczą. a przecież jest jeszcze coś poza pracą- jak dom rodzina. Kolegów i koleżanek nie ma w pracy, strasznie obgaduj i ubliżają. Wystarczy tylko że dbasz o siebie, malujesz paznokcie czy ładnie pachniesz a już obrobią ci tyłki że jesteś lalka barbi i że chyba za dużo zarabiasz bo cię stać na perfumy które wylewasz na siebie. Ludzie którzy tu pracują można powiedzieć że od zawsze, mają niskie poczucie swojej wartości, bo jak można komuś wyrzygać że używa perfum i ładnie pchnie. To się nazywa dbanie o siebie brudasy jedne. Sami śmierdzą starym potem a z paszczy ulatnia się gaz łzawiący. Jak się odgryzasz to jest jeszcze gorzej oskarżają cie wtedy o kradzieże i różne machlojki. Generalnie same pomówienia i oszczerstwa. Moi drodzy dobra rada omijajcie Eurocash z daleka. Jest dużo innych ofert pracy za lepsze pieniądze bez stresu i harówy. Ja na szczęście odchodzę !!!!!!hurra.jupiii...

Wariat

Dom wariatów..jedno napierdziela na drugie. Kto lepszy

Mały
@Wariat 23.05.2017 00:43
Dom wariatów..jedno napierdziela na drugie. Kto lepszy

Żeby tylko. Buahaha

Janek

ktos wie jakie pieniadze płacą przewoźnikom, to za km czy wywóz?

Mały
@Janek 22.05.2017 23:16
ktos wie jakie pieniadze płacą przewoźnikom, to za km czy wywóz?

Chopie. Na małym jak sam bedziesz jeździc i naprawiać to może 2tys ci zostanie na zycie. Na dużym ciut wiecej o ile bedziesz jeździł co dziennie

Ju

Nie wiem jak do tego wszystkiego się odnieść bo musiałbym użyć wielu niecenzuralnych wyrazów i nic by nie zostało w moim wpisie, bo wszystko zostało by skasowane przez admina. Ale dk rzeczy pracuje w Będzinie już kawał czasu bo prawie 10 lat i powiem że zanim weszliśmy w skład grupy euro to było jeszcze w miarę. Później z każdym kolejnym rokiem, ba nawet miesiącem było coraz gorzej. Nie chcę nadawać na kierowników bo trochę się to mija z celem, ale jedna z osób odpowiedzialnych za ten stan rzeczy jest K. B. Może faktycznie go naciskają z góry ale wkoncu on jest naszym głosem do góry. Jeśli chodzi o pozostałych to jedna wielka zbieranina większość yo ludzie z przypadku z którymi pracowałem na jednym magazynie, i ciągnęli ten sam paleciak, a teraz... Zgadzam się z innymi ze mobbing działa tutaj jak chyba nigdzie indziej. Jak zrobisz za dużo to sprawdzają Cię dlaczego, jak za mało to znaczy że waliles w... I wtedy zaczyna się przeswietlanie. Ale i tak nic nie przebije tej nowej zabawki jaka maja czyli kamery. To jest teraz HIT. Potrafią przez 3/4 dniowki obserwować co kto i gdzie a reszta dniowki to faja VI godzinę, a Ciebie wyliczaja że byłeś na przerwie nie 20 minut tylko 25 albo byłeś już trzy razy na kawie lub herbacie. Jest jeszcze więcej tego ale to może już niech inni się wypowiedza Pozdrawiam ju

Dobry

Panuje tu straszna nienawiść do drugiego człowieka i chęć zemsty. Zemsta ma przecież wyrównać poczucie słabości i dlatego pracują tu tylko ludzie o niskim poczuciu wartości.

Straszny

Nie wiem o co chodzi w tej firmie. Ludzie są tu strasznie złośliwi, trzeba strasznie uważać co się mówi i do kogo. Słyszałem i widziałem parę zemst na pracownikach za to, że domagali się swojego tzn, tego co im się należało za pracę. Zostali oni zwolnieni lub doprowadzeni do tego aby się sami zwolnili ( grożono im namieszaniem w papierach lub pomówieniami na ich temat) I tak Kierownicy i Pan Menadżer pozbywają się dobrych ludzi a wynagradzają tych złych. W Będzinie jest straszne łapówkarstwo kierownik mroźni i przyjęć dają łapówki w postaci towaru dla planistów za najlepsze trasy dla ich kierowcy. Najemcy już mają dość. Zarobki masakra nie starcza nawet na naprawy pojazdów a gdzie zarobek? Źle się dzieje w tej firmie na transporcie od kiedy pozbyli się stałej kadry zarządzającej, nie ma się już do kogo zwrócić z pytaniem czy problemem.

Aga

Powiem kròtka, okropna firma i okropna ludzie tu pracują.

Nielubiegrubych

Najlepszy jest ten gruby na przyjęciu towarów, któregoś dnia chyba wylapie od jakiegoś kierowcy hahahaha.

Stary

Ta firma to piekło na ziemi. Chamstwo obłuda, złośliwość i mściwość tu panuje. Im jesteś bardziej mściwy to jesteś lepszy i masz lepiej. Pan pseudo Kierownik przyjęć obrabia tyłki Wszystkim ktòrzy są konkurencją dla niego. Wraz z kierownikiem mrożonek dają łapòwki planistą w zamian za lepsze kursy dla ich pracownika.Łapczywi planiści tylko podjeźdzają pod mroźnię i wyjeźdzają z pełnymi bagaznikami. Efekt ich firma zarabia najwięcej gdyż dostają najlepsze kursy, szybkie dobrze płatne. Menedżer oczywiście niby nic nie widzi.

Ja

Jedna z najgorszych prac którą miałem dotychczas. Chciałem pracować i zarabiać a nie pracować i nie zarabiać. Grafik zmieniają co chwile. czlowiek idzie do pracy a okazuje się że ma wolne a kiedy ma wolne okazuje się że miał być w pracy. Idziesz do roboty wysyłają cie do domu bo nie ma co robić I co robią ? Wpisują Nki. Dużo obiecane i tylko tyle. KSIĘGOWA to totalna tragedia. Ludzie pracują jak woły. niestety tu się kłania kontrola za kontrolą. Ucinają za wszystko. Dosłownie. Dziwie się że ten eurocash jest jeszcze w czeladzi. Ludzie non stop się zwalniają. Totalna pomyłka. Tu się kłania sąd pracy. I z tego bedzie trzeba skorzystać.

Pawełek

Zbieranina ludzi złośliwych, mściwych. Panuje tu straszny klimat w pracy. Pracownicy boją się mówić cokolwiek o sobie i rodzinie aby to nie było dalej wykorzystywane przeciwko nim. To cały Będzin

Najemca

Obiecują że będą kursy i człowiek zarobi a wychodzi innaczej. Auto stoi i nie zarabia lub zarabia tylko na paliwo. Zarobki za kursy dramat. Same długi mam. Menager tylko obiecuje, że będzie lepiej a jest coraz gorzej. Połowa przewoźnikòw jest w długach.

mycha
@Najemca 20.04.2017 14:04
Obiecują że będą kursy i człowiek zarobi a wychodzi innaczej. Auto stoi i nie zarabia lub zarabia tylko na paliwo. Zarobki za k...

lepiej to może ma(na pewno) ,ale menadzer , pozdrawiam

Xxx

Na transporcie jest dramat. Planistom odwala władza i wolna ręka są bardzo nieprzyjemni, gburowaci, chamscy, mściwi i złośliwi. Płaniści biorą łapòwki z mroźni Sosnowca od kierowniczkòw za dobre kursy ich pojazdòw w Będzinie i nikt tego nie widzi. Zatrudnili już nowego kierowniczka na transport, poprzedni nie dawał rady i po paru miesiącach się zwolnił. Szkoda tylko, że nowy to kolejny wieloletni przyjaciel menadzera z jego sekty kościelnej . Jeźdzą sobie razem na zjazdy, więc będzie jeszcze lepszy dramat jak się będą przenosić na nowy magazyn. A tam dojazd beznadziejny bez samochodu nie dojedziesz. Więc szykuje się niezły bałagan. Ale czy może być jeszcze gorzej? Trzeba uciekać ....

Andrzej K

Nie każdy wielbłąd ma 2 garby. Konfidenci i pedały.

Przemek

Nie polecam pracy w tej firmie. Na transporcie jest bałagan. Pozbyli się dobrych pracowników a zostawili najgorszych bez doświadczenia. Generalnie nie ma się do kogo zwrócić z problemem. W biurze ciężka atmosfera. Nikt nic wiecznie nie wie. Dobre czasy odeszły..

Były kierowca

Tragedia. Warto rozejrzeć się, jak zachowują się pracownicy tej firmy. Zwróćcie uwagę na ich relacje z przełożonymi. Czy witają się ciepło, czy są odprężeni? Jeśli nie, może to oznaczać, że atmosfera w pracy nie jest zdrowa a tu nie jest. Mobbing na kazdym kroku. Ni

Moni

Jeśli chodzi o sama firmę to nie jest złe kasa na czas .kadry biuro tragedia nigdy nic nie wiedza siedzą i rzra non stop ....nie odpowiednie osoby na stanowiskach .kierownicy tragedia zadasz im pytanie to minę maja jakbyś z kosmosu był ....panie z kontroli dumne i blade sciemniary ....chłodnia porażka brak dodatków za szkodliwe warunki brak ciepłego posiłku marne słoiki kpina Kierownik nie równo traktuje ludzi .pracowalam na chłodni kilka lat i może 1 osoba normalna reszta to debilki które nie maja pojęcia o pracy w zespole .wozkowi to matoły które jeździć nie umieją .ciesze się ze już tam nie pracuje KARMA WRACA

Moni

Jeśli chodzi o sama firmę to nie jest złe kasa na czas .kadry biuro tragedia nigdy nic nie wiedza siedzą i rzra non stop ....nie odpowiednie osoby na stanowiskach .kierownicy tragedia zadasz im pytanie to minę maja jakbyś z kosmosu był ....panie z kontroli dumne i blade sciemniary ....chłodnia porażka brak dodatków za szkodliwe warunki brak ciepłego posiłku marne słoiki kpina Kierownik nie równo traktuje ludzi .pracowalam na chłodni kilka lat i może 1 osoba normalna reszta to debilki które nie maja pojęcia o pracy w zespole .wozkowi to matoły które jeździć nie umieją .ciesze się ze już tam nie pracuje KARMA WRACA

Sebex

Uwaga uwaga. Kierownik transportu Sebastian zastrasza i grozi ludzią. Stosuje mobbing wobec pracownikòw. Przełożeni jego mu na to pozwalają. Nie polecam tej firmy. Tragedia mobbingu w każdym dziale i na magazynie zastraszania to jest normą w tej firmie.

Janusz

Porażka kierownicy stosują mobbing.Jeśli komuś z kierownictwa nie pasujesz to dostajesz propozycję: albo się sam zwolnisz albo Ci namieszamy w papierach. No i człowiek się sam zwalnia bo chce mieć czysto w dokumentach. Taka obłuda i chamstwo tu panuje. Aby tu przetrwać to trzeba robić za trzech i nic się nie odzywać. Tu nie ma kolegò w pracy. Sprzedadzą Cię za złotówkę. Menadżer hurtowni nic nie widzi albo nie chce widzieć. Ludzie się zwalniają bo nie wytrzymują psychicznie. Z daleka od tej okropne firmy.

Janusz

Porażka kierownicy stosują mobbing.Jeśli komuś z kierownictwa nie pasujesz to dostajesz propozycję: albo się sam zwolnisz albo Ci namieszamy w papierach. No i człowiek się sam zwalnia bo chce mieć czysto w dokumentach. Taka obłuda i chamstwo tu panuje. Aby tu przetrwać to trzeba robić za trzech i nic się nie odzywać. Tu nie ma kolegò w pracy. Sprzedadzą Cię za złotówkę. Menadżer hurtowni nic nie widzi albo nie chce widzieć. Ludzie się zwalniają bo nie wytrzymują psychicznie. Z daleka od tej okropne firmy.

Ja

Powyzsze komenatrze to wszystko prawda. Kierownictwo obgaduje wyzywa. Czlowiek dzwoni z problemem do kierownika a na drugi dzien wie cala hala. Nie pytaja czy mozemy zostac dychy tylko kaza zostac bo bedzie kara (min brak wozka , malo punktowane WZ-tki , zabranie premi absencyjnej ) . Czasami mam wrazenie ze jestem przedszkolu. Ludzie na hali to wredoty szczegolnie na chlodni dupne panie ktore rzada starymi babami. Pupilki glownego kierownika jezdza razem na wakacje to maja normy po 200. Jakim cudem machloje. Czlowiek uczciwy zapier..... kregoslup boli I moze poomarzyc o takiej normie. Nie trzymasz z kierownikiem to masz jedne wielkie gowno.... Mobbing w tej firmie to podstawa. Wozki zepsute. Rozumiem ze w kazdej firmie sa jakiej minusy ale w eurocashu to juz przegieli pale. Nie polecam

Ja

Powinni zacząć wymieniać ludzi na wyższych stanowiskach począwszy od pani Sylwi ona nigdy nic nie wie ,kierownictwo również nikogo nie słucha patrzą tylko na siebie 8h i pa.pracownikow nie szanują pomiatają i się wyrzywaja .pracowalam tam 6 lat i dość ileż można słuchać wyzwisk od kierownika który nikogo nie szanuje i wszystkich ma za nic porażka

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Będzin

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.