Grupa Eurocash S.A.

Czeladź

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 77 ocen.

Grupa Eurocash S.A.
2 77 6 1

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Przemysław

Czy znajdą się na forum osoby, które w rzetelny sposób opiszą aktualną sytuację w Grupa Eurocash? Jakie warunki zatrudnienia oferuje pracodawca? Czy pracownicy mogą skorzystać ze szkoleń, by rozwinąć swoją karierę? @Ja, chodzi Ci o nazwę stanowiska, czy konkretne dane dotyczące tej osoby? Przypominam o poszanowaniu cudzej prywatności - nie powinno się zdradzać cudzych danych osobowych na forum publicznym. Pracujesz obecnie w firmie?

Ja

Nie wiecie jak nazywa się pani która wczytuje kody do poszczególnych towarów?

Administrator

Znaczenie atmosfery w miejscu zatrudnienia jest coraz większe. Czy tak samo jest w Grupa Eurocash S.A.? Napisz, co o tym myślisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji związanej z pracą w przedsiębiorstwie.

vxq

Czy to prawda ze EC zwolnił wszystkich przedstawicieli Handlowych?taka wielka firma i nie przeniosła tych ludzi na inne stanowiska?.. jak bylem na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie to najczesciej powtarzanym zadaniem bylo "stawiamy na rozwoj pracownika" ...chcialem właśnie zostać PH,dobrze ze inna firma zaproponowała mi lepsze warunki bo mam chociaż pewna pracę.

marian

Czemu tak słabo płacą .Panowie z Ukrainy zarabiają więcej.Nie są dokładni w swej pracy tz tak na odp......? Czy uważacie że 2070 zł to dużo . Opłata za dojazd + wynajęcie mieszkania za 1050 .Uciekajmy to może się obudzą.Lidl dobrze płaci .

anonymous
@marian 10.03.2017 13:22

LIDL to nie wiesz co mówisz tam nawet 2000 tyś nie zarobisz i praca tylko po 10 lub 12 godziń jak mają rozliczyć nadgodziny to idziesz na wolne i znowu robisz nadgodziny nawet weekendy

Wiktor

Warto starać się o pracę? Jaka atmosfera?

nie polecam
@Wiktor 18.01.2018 19:25

A na jakie stanowisko chcesz się przyjąć? Pracuje w tej firmie ale juz niedługo bo sie zwalniam . To jedno wielkie (usunięte przez administratora) kolpoludzi ...nie polecam żadnego stanowiska. To prawdziwy EuroSTRES.

Elvis

Witam Pracowałem tam przez tydzień i... w życiu nie słyszałem tyle złych słów na temat jednej firmy. Zwolniełem się bo tam jakies pranie mózgu się wyprawia, a i sama praca jest mordengą bo każa ciągać po hali zepsute paleciaki z piwami. Ogólnie Nie polecam Pozd

p18
@Elvis 24.03.2014 15:09

(usunięte przez administratora) na czym ciągniesz te zepsute paleciaki z piwami ? na czołgu ?

Nowy

nie wiem jak w innych miastach ale w Gdańsku (ulica kontenerowa) jest spoko mimo że pracuję dopiero drugi tydzień , fakt trochę lipa że dwie zmiany i w dodatku popołudniowa i nocna ale pracowałem w gorszych miejscach. Trochę sporo Ukraińców / Ukrainek ale pracownicy są spoko zawsze jak coś nie wiem i pytam to każdy chętnie pomaga czy coś , kierownictwo jak na razie też wygląda okej tylko jedyna wada to to że jak nie masz kursów na wózki elektryczne to na początku musisz zapierdalać ze zwykłym paleciakiem ale niby w ciągu miesiąca ma być wewnętrzny kurs :P

dd

Jedna z najgorszych prac którą miałem dotychczas. Chciałem pracować i zarabiać a nie pracować i nie zarabiać. Grafik zmieniają co chwile. czlowiek idzie do pracy a okazuje się że ma wolne a kiedy ma wolne okazuje się że miał być w pracy. Idziesz do roboty wysyłają cie do domu bo nie ma co robić I co robią ? Wpisują Nki. Dużo obiecane i tylko tyle. KSIĘGOWA to totalna tragedia. Ludzie pracują jak woły. niestety tu się kłania kontrola za kontrolą. Ucinają za wszystko. Dosłownie. Dziwie się że ten eurocash jest jeszcze w czeladzi. Ludzie non stop się zwalniają. Totalna pomyłka. Tu się kłania sąd pracy. I z tego bedzie trzeba skorzystać.

workus
@dd 14.12.2016 09:14

Jakie enki? Chyba pod agencją w sensie dzień bezpłatny, enka pod firmą = nagana. Pod firmą jedynie mogą ci urlop dać albo bezpłatny (ale ucinają wtedy podstawę o kwotę brutto za ten dzień).

bodzio

Ludzie mam pytanie .Pracował ktoś jako kierowca w eurocash w Czeladzi ? Jaka praca jacy ludzie itp? no jaka kasa :)

lolek

Jeżeli chodzi o Sosnowiec czy Wodzisław śl.....nie polecam robisz od rana do wieczora , za nadgodziny nie płacą jeszcze patrzą jak ci ujebać z wypłaty. ..............................zastanów się dwa razy nim zaczniesz tam pracować, zatrudniają już samych staruchów 40+ tylko oni są zdesperowani i pracują za 1900 zł

40+
@lolek 13.09.2016 17:47

Te Młody Młodzieniaszku??? a ile MaszLat , że wyzywasz ludzi Od Staruchów....Żałosne

Bobo

( usunięte przez administratora )kierownik z sosnowca teraz na bedzinie ,straszna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla kobiet osa ,za chłopami posrana ,nic jej sie nie podoba ,miota sie i jezdzi po wszystkich gdy jej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez różne kontrole jest zagrozona ,tak cały czas pije kawke i pali papieroski

europaść

ta firma za dwa lata zwija żagle z Czeladzi .wysokie koszty utrzymania ,mało chętnych do zapierdalania na niemców.ukraińcy nawet wymiękają.ostatnio wywalili najgorszego skurwys,,,,,kierownika g.s.za wały .hehe.reszta cwaniaków zostala póki co.Ciekawe czy jak przeniosą magazyn gdzieś dalej czy bus bedzie dalej niemców woził ?i czy bedzie drugi bus dla ludzi z czeladzi.....nie sądzę .zostanie rower auto lub dobry kumpel z autem.czasami jak konczyliśmy prace o 3 to z godzine rozwoziłem do domu ludzi bo firma ma wyjebane na tutejszych . na akordzie kancą premia uznaniowa ,wypisują urlop na godziny ,za niedziele płacą nie przepisowo, popsujesz pieska wtedy premia bay bay ,psie żarcie dla ludzi z chłodni mało kiedy da się zjeść . fajnie jak sie ma właczony dyktafon by nagrywać pomysły przełożonych ,grożby straszenia.Pare nagrań mam czy filmów .trzymam na czarną godzinę.Szantażyki w tej firmie to norma przykład :szef ci mówi że coś masz zrobić a ty się nie zgadzasz to daje ci propozycję nie do odrzucenia .mianowicie mówi tak ze :kiedyś będzesz szukał pracy ,i twój przyszły pracodawca zadzwoni do mnie i się spyta o takiego człowieka ,a ja mu wyślę twoje fotki jak stoisz oparty o regał albo inną fotkę lub film ,(tutaj pojawia się fałszywy uśmieszek i dodaje ja wiem że czekasz na braki ,ale tamten człowiek tego nie wie).generalnie porażka pół debile się panoszą i przenoszą swoje frustracje na ludzi im podwładnych .najważniejsze to mieć w y ≤j e b aœ n e a będzie ok.

czekam

ktos wie jakie pieniadze płacą przewoźnikom, to za km czy wywóz?

anonim

(usunięte przez administratora)

doby

bask a jest teraz na bedzinie ,ogólnie masakra nic sie nie zmieniła ,sklepikarze mówia na nia franca ,kobiety tępi ,za facetami jest posrana tak jakby leciała na każdego jebnieta kobieta

:-)

Czy ktoś moze cos powiedzieć o Pani Basi K. Kierownik z sosnowca? Wydawała sie spoko , ale zaczęła sie tak czepiać o głupoty ze pracować sie spokojnie nie da .jakby chciała cos na pracownikow złego na sile znaleźć . Masakra . Używa naprawdę ostrych słów co do pracownikow , za takie pieniądze za jakie sie tu pracuje to juz by sie powstrzymała kobieta .mozna sie starać a ona widzi tylko to co złe .

haha
@:-) 24.03.2016 20:16

a jak zarobki?

anonim

(usunięte przez administratora)

ligor

witam Cie LUTEK na Twój post odpowiem krotko pisałem o EC Czeladz i o tym konkretnie centrum tu napisałem Czeladz

ligor

Witam wszystkich.Chcialem wam napisac jak jest naprawdę w EC Czeladz pracowałem tam 4 lata wiec napisze bez zadnych sciem.Praca na magazynie wygląda tak składasz na palete towar z skanera oczywiście akord jak masz mala wydajność to musisz się tlumaczyc dlaczego u kierownika . Organizacja pracy masakra i kierownicy wraz z szefami ekipy to raczej mało ogarnieci ludzie siedza pija kawke i nic Ci nie pomoga. Sa chłopacy którzy tam pracują lata i robia za głupka szefow bo wiedza więcej niż oni a awansować nie chcą ale nie dziwie im się non stop telefony rano po nockach dlaczego cos nie wyjechalo kogo nie było w pracy dlaczego itd. a z tego co się orientuje to kokosow nie maja . Na załadunku tez nie polecam pracy przezucanie palet składanie ladowanie jak na aucie się cos skrzywi to od razu leca do ciebie z zdjęciami.Tam jedynie gdzie można pracować to na mrozni bo tam jest garstka zgranych ludzi i tam chłopaki maja pod siebie towar ulozony i naprawdę zapieja z robota no ale co się dziwic jak tam starzy pracownicy i chyba najlepsi .z tego co wiem tam raczej się nie dostaniecie na mroznie bo tam się chlopakow pytaja czy kogos chcą wiec mało możliwe. ocencie sami czy warto się przyjmować pozdrawiam Chlopakow z magazynu

trek

oszukuja na premi bo jest uznaniowa oszukuja na nadgodzinach za niedziele nalezy sie 100% a oni oddaja dzien wolnego przez caly rok nie dezynfekowane auta a stemple są ciekawe kto je stawia a ile kasy zaoszczędzone stan aut tragiczny skanerów tragiczny podobnie paleciaków i wózków a fachowcy mówią ze to lider branży spożywczej tylko że dorabia się na ludzkiej krzywdzie i wyzysku a barany z platformy chwalą sie ze bezrobocie spadło tylko ile zdolnych polakow wyjechało i pracuje dla niemca czy angola nie rozumieja ze aby bylo dobrze to trzeba dac kowalskiemu zarobic to on wyda na mieszkanie nowe auto oplaty jedzenie ciuchy wycieczke a moze ktos i przepije ale wszystkim sie oplaca a zarabiaja duzo a w telewizji mowia nie mozna dac podwyzek bo to bedzie wieksze bezrobocie bzdura

Pan P

System pracy kierowcy kat.C poniedziałek 14h, wtorek wolne, Środa 9h, czwartek 11h, piątek 12h według tych ludzi jest to normalne. System pracy na magazynie nie pamiętam ile nadgodzin zrobiłem pamiętam zmiany pon. 9:00 wtorek 2:00- 10:00, itp. ćiąganie palet, zapierdziel mobing, inwigilacjia, wypłata ledwo ledwo. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!! (oddział Wrocław)

0lo

Sosnowiec baranie to stolica zagłebia .A wy hanysy nie wiecie co to pokora .jesteście żałośni.Pora wziąć się za,robotę. Na kolana przed zagłębiem

Wasz szef

Wszyscy jesteście śmierdzące lenie !! siedziec na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic nie robic najlepiej . Gorole zasrane !! Sosnowiec powinien płonąć.

magazynier

Pracowałem w tej firmie 1,5 roku ale teraz się robi coraz gorzej,jest mobbing,jakieś błędy których nikt nie pokazuje.Jak jest mało pracy wypuszczają o 2 w nocy do domu a jak ktoś nie ma do domu czym wrocic to na piechotę.Odradzam tą firmę.

dukla

witam nic nie piszecie o pińczowie a tu dopiero niczego się nie przestrzega i nie szanuje ludzi a palety kompletuje się p 1,5 tony a bo i2 tony żeby oszczędności były na transporcie oczywiście towar pognieciony no bo jak taka paleta wytrzyma auta przeładowane kierowcom podają nie wiarygodną wagę całościową to zawsze więcej pojedzie mają iso wzieli dopłaty a chłodnie jedzie doładowana na palecie wody lub piwa no i jak ona ma mieć temperature tu się niczego nie przestrzega a pan pitek jak jesteś na chorobowy to ci grozi że ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktoś by się może zainteresował pińczowem i kierownikami pozdrawiam

MAGAZYNIER
@dukla 20.05.2015 14:31

Kontrola spoko ziomy , pozdro chłopaki. Ogólnie załoga jest ok oczywiście mowa tu o pracownikach dobrze że przynajmniej ;ludzie są spoko bo tak to by była masakra jakaś.

turbo m.

Opowiadacie głupoty, jak ktoś jest lamą i nie potrafi się odnaleźć w cieżkiej pracy to niech się nie pokazuje. Nikogo nie dziwi ogromna rotacja pracowników? Nikogo nie zdziwiło ze jest potworne bezrobocie a EuroCash Czeladź przyjmuje po 15min od złożenia CV? Jak potrzebujesz hajsu to wpadaj, a jak całe dzieciństwo grałeś na PC i mama dawała Ci jeść łyżeczką to nawet nie myśl o tym. Jest cieżko trzeba umieć się odnaleść i wszystko w temacie. Jak sobie wywalczysz tak sobie popracujeszesz.

nick

KIEROWNICY TRAKTUJĄ WAS NA MAGAZYNIE JAKO LUDZIE INFANTYLNI !!!

Zbyszek

Trza zrobić ta robota!Nie ma wypijania kol w alejkach!Jak będzie nowy monitoring to zakaz grzebania w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a potem z brudnymi łapskami kładziecie towar dla klienta!Mam już trzech podpi...czy którzy zgodzili się strzelac z ucha za 200zł premii.

ADAM
@Zbyszek 29.03.2015 11:47

A Ty co? znalazł się obrońca, pewnie stanowisko kierownicze i wszytko ma w dupie

Pracownik EC

Jesteście po prostu nieroby i tyle najlepiej siedzieć w alejce 14 i wpieprzać towar z który nie zapłaciliście. Skanery się stare i popsute ale tak kierownicy je psuja abyście gorzej pracowali i tak samo z wózkami. Kible pourywane deski dlaczego pewnie ochrona je urywa i zatyka kible specjalnie. Co jeszcze wam nie pasuje ?? Pewnie w Anglii było by wam lepiej.

Pracownik firmy...

Witam wszystkich, Jestem byłym pracownikiem tej firmy w Czeladzi. Na jakim stanowisku nie jest to istotne. Z góry mówie, ze nikogo tutaj nie chwale, nie bronie i nie krytykuje. Pisze obiektywnie tak jak jest. Czytałem opinie swoich poprzedników i troche jest w tym prawdy ale: 1.Piszecie stan toalet jest kiepski. Ok, ale czyja to jest wina, ze jest rozwalony papier, „coś”zatkane czy popisane ściany ? 2.Mowa o zniszczonym sprzecie. Ok., to jest fakt sprzęt jest niszczony, ale przez kogo ? jak dla mnie to pracownicy to niszczą, sam nawet byłem świadkiem. 3.Kultura niektórych osób ? Ok., z każdym trzeba umiec rozmawiac. 4.Stan techniczny skanera ? Faktycznie czasem się zacinał, nie wszystkie sa nowe wiec się psują. Bateria mało trzyma bo jest „zjechana” trzeba ja wymienić. A co do łączenia skanera to proponuje poczytać jak działa siec wifi, skanery działają podobnie. 5.Jeśli chodzi o wózkowych to piszecie ze piszą smsy czy rozmawiaja przez telefon ? ok., może to prawda tylko jak nie maja dostępu do towaru i musza czekac az kompletujący sobie pogadaja czy popisza smsy to co maja robić. Magazyn nie jest duzo i wystarczy pare osob w tym samym czasi kolo siebie i nie ma już miejsca. Co do godzin pracy to niestety jest to prawda jak jest bardzo duzo pracy to trzeba siedzieć nawet codziennie po 12 godzin i nawet na noc 12, to jest niestety fakt. A jak jest mało roboty to są w stanie nawet zwolnić. Tak wiec jeśli chodzi o godziny pracy to zdecydowane odradzam ta firme….

anonim

Poracha ostra. po roku pracy 1620 wypłaty. Zabierają kase za błędy których nawet nikt nie widział. Znajomym pracownikom wrzucaja lepsze zlecenia a nowi robią same (usunięte przez administratora) Zwalniam się !!! Nie polecam !

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Czeladź

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.