Grupa Eurocash S.A.

Błonie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 327 ocen.

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.

Juziek

Dla mnie wkurzajace jest to jak traktują pracownikow eurocash ludzie pracuja po 15 lat i maja po 2300 gora wyplaty a malolaty co pracuja krotko maja ok 3000 .Panie Zych pan wraz z wyzszym wiekiem stazu obniza pan swoje zarobki ?Jak pan wejdzie na hale i zrobi zebranie prosze sie odniesc do tego tematu a propo jak panu nie wstyd kiedy pan pracownikom podziekowal ze was utrzymuja tam w biurze kiedy pan zlozyl pracownikom zyczenia na hali wstyd

igla

Na choince pan Z w koncu dowiedzial sie co mysla o nim pracownicy . I nie chodzilo tylko o srodkowy palec. To cos wiecej . Ludzie odczuli na wlasnej skorze jak sa traktowani . Ten pan stworzyl (usunięte przez administratora) w ktorym Polakow traktuje sie gorzej niz Ukraincow. Smieszne podwyzki , smieszne karty upominkowe , tylko ludziom nie do smiechu .

Gad

Miłość miłość w zakopanym polewamy się szampanem ..... Obreczarek i Jaroszkiewicz wymiata buahahaha

Mario

Jestem super zadowolony po podwyżkach mam ponad 3000 oczywiscie mogło by byc lepiej ale eurocash idzie w dobra strone:)

pracownik
@Mario 11.01.2018 17:24

Bo chyba dobrze szarpiesz dzidę pod biurkiem. I nie bądź śmieszny

pracownik
@Mario 11.01.2018 17:24

Bo chyba dobrze szarpiesz dźidę pod biurkiem. Nie bądź śmieszny.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bimbom

Generalnie ok 60% pracowników to Ukraince którzy nie potrafią jeździć na wózkach , stwarzają zagrożenie , wyzywaja Polaków od najgorszych. Jeśli chodzi o pensje to jest coraz gorzej, podwyżki po których pracownicy są w plecy o kilkanaście złotych. Generalnie jeśli Ci to nieprzeszkadza to zapraszamy do naszej ukraińskiej firmy.

Loks

Pewnie już nie jestem pierwszy, bo od jakiegoś czasu bardzo dużo złych choć niestety prawdziwych opinii o współpracy z E się pojawia ale opiszę jak wygląda współpraca z mafią E ze strony fb. Specyfika działania E w mojej opiera się na wciąganiu w wir zadłużenia. Podsuwają zupełnie nierentowne punkty, obiecują, że będziesz zarabiał, że punkt sprawdzili, przeanalizowali – będzie bankowo robił dużą kasę itp. Otwierasz sklep, zaczyna się zadłużanie w E u którego musisz kupować towar (w jedynie 96% - tacy dobroduszni, że 4% zakupów możesz robić poza E). To co obiecywali przed podpisaniem umowy jest już nieaktualne, okazuje się, że Cię wrobili, żadnej fachowości, pomocy, profesjonalizmu nie ma. Jest współpraca na zasadzie monopolu, na ponad 8 lat jesteś na nich skazany - jak wypowiesz umowę to kara 50 tys. Zadłużasz się dalej, po pól roku twoje długi mogą sięgać nawet miliona zł w E a Panowie specjaliści dalej jeżdżą do Ciebie i mówią jak mantrę: wytrzymaj, to trudny czas, zaraz będzie poprawa, to normalne itp. Ty już nie masz na pensje dla pracowników, pomocy się nie doczekasz, ceny bez szału- jak marże masz 18% to jesteś najdroższy we wsi, wierzyciele zewsząd a w E szaleją ze szczęścia bo mają jeden sklep więcej. Na koniec jak już nie masz wyboru, długi jak pieron to zamykasz sklep i wtedy okazuje się ze fachowcy z E mają jeszcze jedną specjalizację o której nie mówili wcześniej – wypisywanie weksli i szczucie wykorzystanych przez nich fb komornikami. Potem już z górki, oddajesz prywatny mająte itp., itd. Jeżeli w jakiś dziwny sposób uda się i otrzymasz lokalizację ok z której możesz coś uciułać to tez nie jest różowo – bo E otwiera konkurencję wewnętrzną swoim fb. Zaczyna Ci brakować na zobowiązania i lecisz w zadłużenie. E to jedyny franczyzodawca, który wspiera zadłużane swoich fb i otwiera im konkurencję. Nie polecam .

Justa

Czy my też od marca będziemy pracowali 2 niedziele?

Kkk.

A na Freshu fajni ludzie sa i kierownicy ,szefowie ?

lu

Ja tam jestem zadowolony z działu kadr, dziewczyny zawsze chętnie pomogom we fszystkim. Pozdrfiam wszystkich z grupom inwalicką

ank
@lu 10.10.2017 14:39

co robi kontroler jakości w tej firmie?

Ciekawska
@ank 24.10.2017 12:14

Siedzi i pierdzi w stołek

xxxxxx

Pozdrawiam wszystkich pracowników podobnież szlachta się bawi za pieniądze zwykłych pracowników. Nawet mają na fotobudkę za 2500 tyś. A paczki swiąteczne marne i tak to pójdzie z naszego socjalu. Jesli ktoś ma trochę honoru to nie powinnien iść na bal w Styczniu. Niech się bawią z Ukraińcami tak jak dziś.

Była pracownica

co tam słychac ciekawego w Eurocashu ? Aga:D

pracownik ec

Szczerze to jedno wielkie szambo zaczynajac od zycha urbanskiego zurawskiego i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co widza jedynie tabelki. Wyzyskują pracownika na maxa a jak się nie daje to straszą to co oni moga zrobić z nimi. Sami powinni najpierw spojrzeć na siebie, a jak nie potrafią prowadzic oddziału to panstwowa inspekcja pracy z pomoca inspekcji transportu drogowego im pomorze i ciekawe co na to zarząd ec jak bedzie dystrybucja wstrzymana na kilka dni. Bo jak wszyscy byśmy się im postawili jako jedność to jest szansa na lepsze życie w ec

pracownik
@pracownik ec 03.10.2017 17:32

Jesli Paduch zostanie kierownikiem cala zmiana pisze pismo nie do Zycha tylko wyżej no oni wszyscy razem w jedna trąbkę grają no nie ma większego gbura i chama niż Paduch który nie ma szacunku do ludzi. A została nas juz garstka. Albo my albo on.

anonymous
@pracownik ec 03.10.2017 17:32

Paduch jest taki głupi chociaż ma taką wielką głowę. Podobno w młodości pokąsało go w ryło wiele szerszeni, albo druga opcja ma wodogłowie.

Kandy

Co robi kontroler jakości w tej firmie?

Opo

A jak wyglada praca na solówce? Auta, godziny,zarobki, itp?

Ana
@Xxxc 31.08.2017 23:15

Dzięki:)to ciężka praca w tej kontroli jakości?1900zł to już z premią jest?dzięki za info

No Name
@Ana 29.08.2017 17:55

Aktualnie siedzę na wypowiedzeniu po likwidacji ECA w Kaliszu. Jako magazynier zarabiałem 1750-2000 na rękę w zależności od premii ewentualnie nadgodzin. Na papierze masz oczywiście 2000 brutto jednak zawsze miałem jakąś premie, premie przyznaje kierownik oddziału.

byly pracownik

syf

wdupiemameurocash

Powiem wam ale wy jesteście głupi, ja to tam nie mam problemów z tym, przyjeżdżam do pracy pracuje tylko osiem godzin, chociażby nie wiem co się działo nie zostanę minuty dłużej w tej pracy, nie raz mówili mi są nadgodziny chcesz ? NIE ! . Ta praca jest tak zła taki wyzysk, cały czas straszą że albo zwolnią albo jest multum ludzi na twoje miejsce haha śmiechłem. Jak ogłoszenie dadzą do pracy w tej hurtowni to ludzie przychodzą zapytają ile zarobią i odchodzą bo takiej gównianej wypłaty to ludzie nie widzieli od lat. Wszyscy się tylko dają w tej firmie każdemu odpowiada wszystko a wylewa swoje żale na forum publicznym. Ja pracuję jeszcze dokładnie trzy miesiące ostatnie i w końcu odchodzę, teraz po zrobieniu odpowiedniego kursu z doświadczeniem zawodowym w kursie jadę sobie elegancko do Niemiec i będę zarabiał na nasze 16.000 zł miesięcznie. Wszystko się da, da się ogarnąć życie nawet jak się jest chorowitym człowiekiem. Sam wózkowy np wózkowy magazynier który tylko jeździ wózkiem w UK lub w Niemczech taki człowiek zarabia od 6000 zł do nawet 25.000 zł miesięcznie a pracuje tylko od 4 do maksymalnie 7 godzin dziennie bez weekendów. A my mamy 1550 zł . Sram na taką pracę. Ludzie weźcie się za siebie .

Zzzzzz

Co się dzieje w tej firmie to brak słów. Cofają urlopy ludzia. Traktują nas jak niewolników. Trzeba żyć tylko praca nie możemy mieć własnego życia rodzinnego. Tylko praca praca. Jeszcze trochę i wyjdą kierownictwo i zacznie kompletować.

Bąbel

Krawaty to najgorsze szumowiny wśród pracowników. Donoszenie mają w genach. Latają na uchu jak jakiś radar non toper bez chwili przerwy.

Dingo

Ciekawe kiedy czy wogole ci z gory pojda po rozum przeciez teraz pracuje tu juz tylko nie cale 30. % polakow zrobia inwertaryzacje i pojda z manatkami wystarczy spojrzec sie na bledy ukrainy teraz brakuje duzo towaru .Pisze tu do zycha daj lepiej ludziom co najmniej 500 zl podwyzki na umowie i pusc ta wiesc w miasto zeby polacy przyszli do pracy bo ukraincy cie zatopia człowieku

josh

nie polecam pracy w firmie eurocash... nie ma tam szacunku dla ludzi i wszystko jest wymuszane szantarzem... jedyne co się tam liczy to donoszenie... dobrze tam mają pupilki i lizusy bo widać to po zleceniach jakie robią i po wydajnościach a reszta niech se robi co chce... albo lądują na strefie albo robią delikatesy.... długi to gbur i burak z którym nie da się dogadać... a o Paduchu nie wspomne... to jeden wielki cham i prostak któremu władza do spuchniętego łba odbiła.... nie ma szacunku wgl do ludzi i odnosi się do niektórych jak do śmieci... jednym słowem ciesze się że stamtąd odszedłem... to była moja najlepsze decyzje w życiu..

P KRAW
@josh 23.06.2017 16:35

mocne słowa ale chyba za delikatne. ta firma z każdej strony to jeden wielki pier... a do twojej listy kierowników dodałbym jeszcze kilku.nie dziwie sie ludzią że tam pracują ( bo jak nie maja innej roboty to gdzieś trzeba robić) ale dziwie się grupie ludzi co zostaja na nadgodzinach ,robia dobre normy. a w lutym po zebraniu najwiecjej sie nagadali.chyba poprostu przywiaznie albo kabluja im to pasuje.NOWY PRACONIKU JESLI CHESZ PRZYJSC DO TEJ FIRMY TO KABLUJ A BEDZIESZ MIAŁ DOBRZE.całaprawda

nowy

powie mi ktos szczerze i konkretnie ile zarobioe w eurocashu w pikingu?

Bąbel

Za bycie starym trepem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To już standard u niego. Człowiek ze wsi wyjdzie - wieś z człowieka nigdy.

pocieszony

Nosili kierownicy Pawelek i Krzysio razy kilka, poniesli i wilka ;)

magazynier

Nosił meche i krzysio razy kilka, poniesli i wilka ;)

świeżak

czemu mech wyleciał ktoś coś?

ja
@świeżak 04.06.2017 21:48

za ogladanie filmow w pracy

Izunia
@ja 07.06.2017 20:06

Za ogladanie Jakich filmów?

Ktoś

Niech Zych się wkoncu dowie co dzieje się na tym magazynie.

anonim

(usunięte przez administratora)

magazynier

Nosił meche i krzysio razy kilka, poniesli i wilka ;)

Fafa

Która ,,mądra" głowa wymyśliła ten nowy regulamin? za niektóre punkty powinien dostać nagrodę ,,debila roku" . Czyżby był nim Super Boss ochrony Mariusz N ?

Mały
@Fafa 01.06.2017 17:36

Podobno oglądał to prawnik

Tom

Witam a jak sie pracuje w eurocashu dzial obsluginklienta gastronomia bylem tam na rozmowie i czekam na odpowiedz. Na jakie zarobki mozna liczyc, jak atmosfera . Prosze napiszcie czy warto tam pracowac i czy mozna sie rozwijac?

nowy

ktoś coś wie o freshu ? warto tam pójść ?

Fresh
@nowy 29.05.2017 22:52

Warto zapraszay normalni ludzie i kierownicy

Fresh
@nowy 29.05.2017 22:52

Zapraszamy mili ludzie spoko kierownicy. Dzięki takim ludziom zapominam że pracuje w tym pierdol.........

byly pracownik

hindusi? co tam sie znowu dzieje ?co nowego wymyslili ?

krzys

Firma międzynarodowa. Portugalska firma z pracownikami zza wschodniej granicy na polskiej ziemi. Nie mam tu tylko na myśli Ukraińców. Już pojawili się pierwsi Hindusi.

Jacek

To ze nie zostajesz nadgodzin nic nie zmieni ukraince tu pracuja po 12 godzin i maja okolo 3500 do reki wiec lepiej sie zwilnij niz masz tu narzekac

brak slow
@Jacek 10.04.2017 11:26

odezwal sie Jacek,jezeli ten Jacek o ktorym mysle to z ciebie i z 2 innych sob z twojej zmiany jest najwiekszy ubaw haha napewno jakos znaczaco nie wzrosnie wyplata jak zaczne zostawac,zreszta z tego co pamietam to ty tez sie nagadales o podwyzkach

brak slow

przestancie ciolki gadac teksty ze " macie ta firme w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;itp,a za 2-3 dni zostajecie na nadgodzinach.wiecej gadacie niz robicie,szczegolnia zmiana majchra

ciekawy

Ktoś może napisać jaka jest podstawa na stanowisku PH?

Xxxxx

Ciekawe co jeszcze wymyśla żeby zabrać z wypłaty teraz zabierać będę za błędy. Może nie długo będą nam potrącac za zużycie papieru toaletowego.

Aneta

Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi oraz merytoryczności pozostawianych wpisów.

ALBAN

dzieki Bąble ,kto mnie zna to wie gdzie dobra firma jes

dosc

lipa straszna ,fafa alban roman?za wami pujda ludzie

sam

Co ty w ogóle opowiadasz?

Fafa

hahahahaha widze ze kogos tu poniosla fantazja :D

DC

Jak po wypłacie? Po podwyżkach mega duże wypłaty hehe.

Ktoś

To co się dzieje w tym magazynie to jedna wielka porażka. Idziesz do pracy i 8 godz pracujesz pod presją Szefów Ekipy chodzą za tobą jak za psem. Zero szacunku dla pracownika.

balbo

usmialem sie ,znam albana ale to normalny czlowiek i dalej zyje tylko firme zmienil(oby mu bylo leiej)a robicie sensacje jakby umarl

no ja

krzysiek powiedzial ze juz sie nie boja nas haha .a co do albana to chyba cos bylo ze cos jadl w regale. cos bylo na kam i sie zwolnil

magazynier
@no ja 05.03.2017 06:50

co fraglesie gadasz za bzdury? zwolnił się bo chciał i nowa robote znalazł. jak nie wiesz to nie gadaj głupot. 3ym się Albańczyk :)

kolega

Alban juz nie wróci a szkoda,powodzenia ziomek

Magazynier
@kolega 02.03.2017 21:21

Ktory to Alban?

majche
@Magazynier 05.03.2017 01:25

niski albanczyk,naj pozytwniejszy gosc na zmianie u majche. ta zmiana juz nie bedzie juz taka sam bez niego :( dobrze zrobiles Alban

kolega

Alban już nie wróci ,powodzenia ziomek

pracownik

Alban wracaj

Karol

Witam. Jestem studentem i właśnie chciałem pójść na Menadzerski Program Operacyjny mógł by mi ktoś powiedzieć 2 słowa jak to wygląda i czy warto ?

Samarytanin

Ty managerze od siedmiu boleści kapralu parszywy z woja co został zwolniony za liczne kradzieże i picie wódki idziemy po ciebie długo już tu nie pobędziesz. Wywieziemy cię na taczkach za bramę a potem obrzucimy pomidorami i zgniłymi jajkami!

Młody

a pass ???

Zainteresowany

Ile dostaje nowy pracownik magazynu na okresie probnym?

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Błonie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.