Grupa Eurocash S.A.

Błonie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 361 ocen.

Grupa Eurocash S.A.
2 361 6 1

Opinie o Grupa Eurocash S.A.

igla

Ostatnio magazynem zaczyna zarządzać duet . Biela i Andrzejek. Co do pierwszego to szkoda słów i jak wieść gminna niesie już niedługo straci ciepłą posadkę . Ale zaczym straci, zdąży jeszcze narobić głupot w rodzaju sprowadzania kiepskiej jakości folii . Spytajcie się załadunkowych ile palet się rozwaliło z tego powodu . Gdzie tu oszczędność . Rozliczanie repalu co do minuty to następny głupi pomysł tego mędrca . Czy ten człowiek wie jak wygląda magazyn na chłodni wieczorem i w nocy ? Czy wie jak odstawiają palety na doki ukraińcy ? Czy zdaje sobie sprawę że nieraz szukanie takiej palety po całym magazynie to strata 30 minut lub więcej ? Gabinetowy teoretyk ze stokrotki .Natomiast Andrzejek zaczyna coraz częściej wtrącać się do wszystkiego. To za jego poparciem szefową ekipy na repalu została osoba której jeszcze pół roku wczesniej groziło zwolnienie za lenistwo i obijanie się w pracy. A przecież do tego stanowiska startowało dwoch załadunkowych ze sporym stażem i doświadczeniem w pracy. Jak to się stało że wygrała osoba nie mająca pojęcia o repalu . Po prostu Andrzejek na swojej zmianie potrzebował kogoś głupszego od siebie by nim mógł spokojnie zarządzać . Ludzie to widzą i to ich wk.....wia . A poza tym ten sponsoring może się różnie niektórym kojarzyć . Nastepny poroniony pomysł tego duetu to zrobienie szefem na załadunkach ukraińca . Jak by nie Paduch to były by niezłe jaja . Widocznie wyperswadował tym dwóm wizjonerom że pomysł jest głupi i zamiast 11 palet na godzine byłoby 5 . Niech ktoś się w końcu w centrali obudzi i zrobi z tymi ludzmi porządek .

Marek

Zajmijcie milordem Zyc..i jego wiernym giermkiem Nieścior...który wszystkich oskarża o kradzież i udaje bosa. Kierownicy niedecyzyjni ale przynajmniej nie robią takich numerów jak ci wyżej. Pensja raczej marna i trzeba się narobić a poza tym Ukraina rządzi! Juz jesteśmy mniejszością gratulacje Eurocashu.

Piter
@Marek 19.10.2018 09:16

Dokładnie tak. Porównajcie sobie oferty z innych magazynów w pobliżu. Pek() s bliźniacza firma obok a ma lepsze warunki zatrudnienia i nie ma tam tyle obcokrajowców jak w tym bałaganie. STawki jakie proponują śmieszne a potem ku..zdziwieni, że nikt robić nie chce. Dno i wodorosty. Pozdrawiam

Agent 007

Wiecie ci tak czytałem wasze posty i troche smiac mi się chce z pani Ani z dołu to ze ma tonę tapety i chodzi w kieckach ze jej (usunięte przez administratora) widac to już jest ładna? No raczej nie nie ma w niej nic poza tym... W Eurocashu pracują duże ładniejsze i naturalne dziewczyny które nie pokazują tego czego nie powinny... Jest nawet taka jedna na gorze bardzo atrakcyjna dziewczyna i każdemu się podoba imienniczka... A Eurocash nie jest taki zły. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Angela

Weź się za robotę ku.tafonie bo na dokształcenie już za późno...

Sylwin
@Angela 26.09.2018 00:56

Racja! Weź się w końcu za robotę Ombre, a nie tylko kawka i nowi chłopacy w głowie cieciu

Nowy

Ta firma to porażka, (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Podejście kierownictwa "jak ci nie pasuje to się zwolnij"

BANIAK
@Nowy 14.09.2018 06:36

Zgadzam się. O podwyżkę ciężko, dużo roboty a jak ci nie pasuje to droga wolna. Jeden plus, że zatrudniają ładne dziewczyny w biurze na dole. To chociaż robota do kitu ale idzie się odstresować po pracy (pozdrawiam czarnule z dołu biura Fresh)

Bartek
@BANIAK 18.09.2018 18:45

Gheh nasz nowy analityk? Co racja to racja ale kolego pisz merytorycznie i nie męcz dziewczyny . Strona jest poświęcona opinii o pracodawcy a nie urodzie Pani Ani.

BOKSER
@BANIAK 18.09.2018 18:45

Za to ty jestes przepoconym grubaskiem z tłustymi włosami, który się ślini na widok pięknej kobiety. Zamiast podejść zagadać to bedziesz tu wypisywać swoje ehhy i achyy. No ale cóż co niektorzy tak mają.

Były
@Bartek 27.09.2018 11:38

Jakaś nowa na Freshu jest :D?? Na nockach :D??

BANIAK
@BOKSER 04.10.2018 13:27

Wal się kolego. Będę miał czas i checi to podejdę i nie udzielaj mi instruktarzu. Pisac moge co chce bo to forum. Kolego nizej pani nie pracuje na zmiany na magazynie a w biurze fresh jako analityczka. Pzdr czarnule.

BOKSER
@BANIAK 05.10.2018 12:20

Co masz na myśli pisząc cytuję:" Pisac moge co chce bo to forum". Chcesz nam przez to powiedzieć ,że siedząc przed kompem jesteś "kozak" i możesz wszystkich dookoła obrażać ? W "realu"już byś tak nie powiedział,tak? Wyłącz kolego komputer bo się tylko ośmieszasz swoimi wpisami. PS: I używaj polskich znaków , bo się nie da czytać tych twoich wypocin!

BANIAK
@BOKSER 08.10.2018 10:01

Ja przynajmniej nie nazywam się dumnie bokserem. Forum to forum więc będę robić to na co mam ochotę psuedo-bokserze. Pewnie też palisz cholewki do(usunięte przez administratora) ciepłym mo....z tąd Twoje agresja kolego. Wyluzj i zajmij się czymś pozytecznym. Nara baranie.

BOKSER
@BANIAK 08.10.2018 11:18

Dobrze wytrenowany szczeniaczek z ciebie. Jak chcesz to potrafisz się szybko uczyć ( używać polskich znaków). Teraz etap drugi - APORT!!

BOKSER
@BANIAK 08.10.2018 11:18

A tak na poważnie to ,to jedyna agresja jaka płynie to chyba z twoich postów "szczeniaczku".

BANIAK
@BOKSER 08.10.2018 12:22

Człowieku odwal się. Po po pierwsze posty nie dotyczyły ciebie a firmy w której pracuje i dziewczyny ktora mi się podoba. Przy....się do mnie nie wiem o co . Wlazłem ci na piętke bo pewnie paliles cholewki a tu g...wyszło wiec z łaski swojej zejdz ze mnie.Nie bede dyskutował z baranami

BOKSER
@BANIAK 10.10.2018 15:27

Ok widze że etap drugi mamy już za sobą , troche dlugo szukałeś pileczki ale jednak wróciłeś. To raz. Dwa, to przy...m się do ciebie bo masz ewidentne zadatki na zboczeńca psychopate. Co miałeś na myśli pisząc" można się odstresować po pracy", chodzisz za nią , śledzisz ją, podglądasz? Bo raczej wątpię,a wrecz jestem pewien że nie robisz teg co każdy normalny facet mógłby sobie przez to pomyśleć. A nawet gdyby ( zawsze jakieś marne szanse są w twoim wypadku max 5%) to nie chwalilbym się tym na forum. Dlatego sie przy......em!! Nie trawie takich gości!!

BOKSER
@BANIAK 10.10.2018 15:27

A żeby było merytorycznie i na temat to więcej szacunku kolego. Do kobiet przede wszystkim i do pracodawcy również. Bo wnioskuję z twojego wpisu, że jesteś typem pracownika , który myśli że mu się wszystko należy tylko za to że do pracy przyszedł. Pokaż pracodawcy że ci sie ta podwyżka należy! Wykaż się, zaangażowaniem , pracą, a napewno zostanie to docenione. Ale skoro twój własny szef mowi ci takie słowa jak pisałeś, to wydaje mi się, że to On ma rację, a nie ty

100%

Ludzie czemu wszyscy pracownicy z Polski się zwalniają z Firmy ? Przecież w styczniu język polski zaniknie całkowicie i będziemy mówić Szo ! Ciekawe czy będzie nauka jezyka Ukraiskiego ?Obawiam się że firma nie ma funduszy na taki cel bo i na remont toalet od roku nie znalazła i trzeba stać w kolejce do kabiny ! Tak kabiny bo tylko jedna jest czynna - na pozostałych widnieje napis Awaria! Moze to jest przyczyną że wypowiedzenia umowy o pracę lądują na biurko? Ludzie boją się co będzie jak nie zdąży co potem . Wstyd zfajtać się w majtki , będzie Smród i jak dalej pracować ? UŻ ! ?

Byebye
@100% 02.10.2018 17:57

Powinni zajac sie ta firma i ja zamknac no ale uklady i nic nie zrobia

Aneta

@Justa, rozumiem, że według Ciebie jest to zmiana na gorsze? Czy inne osoby są także niezadowolone z wprowadzonych zmian? Może warto to przedyskutować z pracodawcą. Czy planowane są jeszcze jakieś inne zmiany w funkcjonowaniu firmy?

Justa

Teraz wzięli się za grafik pracujesz 3 niedziele 3 piątki a odbioru w środku tygodnia co jeszcze głupiego wymyślą nie wiadomo. A najlepiej to jakbysmy wszystkie niedziele pracowali i jeszcze bez odbioru.

100%
@Justa 24.08.2018 07:07

Justa tylko 3 niedziele pracujesz i NARZEKASZ ! A co powiesz na 4 spędzone w pracy? Wszyscy tylko narzekają a Eurocash uratował Wam Życie !

Armagedon
@100% 04.09.2018 18:46

hahaha i ty to tak na serio ! Co za (usunięte przez administratora) :D

Alfonso

Widzę że coraz gorzej w tej firmie. Dobrze że już tam nie pracuje.

ciurlej

polewam się ze śmiechu własnym moczem jak poebuski ełrosreszowe bronią swej cudownej firmy wuja Luia wklejkami z wiki.mam z was niezłą polewę, śmiecinki

Dom Zły
@ciurlej 23.08.2018 03:21

To pewnie Zychowski wkleja. Ale jest jeden pozytyw - jak wkleja to może coś przeczyta i się nauczy, bo z poziomem jego inteligencji jest naprawdę kiepsko. Podobno skończył tylko podstawówkę i to zaocznie, a niektórzy mówią że korespondencyjnie.

Sukabladz

Podobno Zych szykuje sensacyjną wiadomość podobno wszyscy pracownicy muszą nauczyć sie języka ukraińskiego w eurocash chyba w stołówce bedą kursy dla polskiej mniejszosci

Wuj dobra rada
@Sukabladz 20.08.2018 12:53

Dalej się gryźcie i obrażajcie między sobą, a na pewno będzie lepiej. Trzeba się zjednoczyć i mówić jednym głosem a nie dać się szczuć tym kierowniczkom na siebie nawzajem.

iglesias

Jeje 17.05.2018 11:35 Halo CD Płońsk. Podobno polowa ekipy na l4? Brawo chlopaki tak trzymac. Z norma tez sie nie wyglupiajcie bo pamietajcie ze to wy ustalacie warunki. Jak sobie sami wyscielicie tak sie wyspicie. Tepic glupkow ktorzy robia ponad norme, ustalcie sobie gorna granice I jej nie przekraczac inaczej bedziecie nie doceniani, wyzyskiwani jak w pinczowie. 200 zl podwyzki to nic. Jestesmy w stanie wyciagnac duzo wieksze podwyzki ale to zalezy juz tylko od was. Nie wyglupiac sie szanowac robote, nie zgadzac sie na nadgodziny a podwyka to bedzie tylko kwestia czasu. Jak ich nauczycie ndgodzin to bedziecie pracowac po 10-12 godzin codziennie. Hurtownie od was wracaja do pinczowa a u nas zaczyna sie robic straszny kociol. Ludzi u nas malo. Wszystko pewnie bylo planowane z podwyzkami bo wiedzieli ze zrobi sie duzo roboty I chca zmotywowac ludzi. Ale te 200 brutto to nic za taka robote. W pinczowie jezeli te nadgodziny beda jeszcze sie tak ciagnac znowu zaczna sie l4 I nowe przyjecia a nie tak dawno byly zwolnienia grupowe. Plonsk teraz sila w was bo w pinczowie nie ma. kim sie postawic a wy pokazujecie jak powinno sie pracowac. Pokazecie ze potraficie zrobic norme to pozniej wam podniosa poprzeczke! Zapraszamy Plonsk na forum! Wuj Truj 07.07.2018 01:09 @Jeje 17.05.2018 11:35 Zaprawdę powiadam Wam - obojętnie czy to Pinczów, Płońsk, Piorunów czy inne miejsce - EłroSresz to gówno.Luis drze z was łacha, bo mu zapieprzacie na paliwo do learjeta,hahahaha.Gówno wam da.Portugalia straciła kolonie w Afryce (Angola) a więc oraja polaczków.ChuwDu frajerom mlody 16.06.2018 06:54 Firma dba o pracownika ale nie najmniejszych szczeblem,w tamtym roku przed sezonem w eurocash alkohole mowiono ze beda podwyzki ale zapomniala dodac ze najnizszej krajowej.Podstawa KM i ZKM od 3-4 lat stoi w miejscu i nie sa to jakies duze pieniadze a co dopiero mowic o magazynierach.Zeby wywalczyc jakas poprawe tych warunkow powinny wszystkie oddzialy ze soba wspolpracowac i sie postawic tak robia np.nauczyciele,pielegniarki i sa tego efekty my tez ciezko pracujemy a za co mamy zyc,lepiej obcokrajowcow zatrudniac ktory jest zielony niz o swojego dbac. accord 31.05.2018 12:34 Super podwyżki. Damy ci jedno, zabierzemy ci drugie. idol 16.05.2018 10:01 W magazynie tym sytuacja jest nie tylko tragiczna, ale zatrważająca. Obecny giermek pana Łukasza R.Biela pełniący obowiązki kierownika magazynu nie nadaje się na to stanowisko.Nie radzi sobie z żadnymi tematami związanymi z magazynem,wszystko mu nie odpowiada. Dlaczego poprzedni kierownik magazynu nigdy nie miał problemu z ludzmi,z kadrą kierowniczą,z przygotowaniem magazynu pod audyty,osiągał zamierzone cele,w przeciwieństwie do obecnego kierownika. Dlaczego tylu pracowitych pracowników własnych opuszcza ten magazyn,my wiemy powodem jest płaca i poszanowanie za ciężką pracę,gdzie w tym magazynie od momentu objęcia stanowiska kierownika magazynu przez R.Bielę tego nie ma.Dla obecnego kierownika magazynu liczą się tylko pracownicy z "Ukrainy",czekamy momentu jak długo taka sytuacja będzie miała miejsce. igla 13.05.2018 12:07 W magazynie sytuacja tragiczna . Obecny kierownik bez jaj.Typowy czopek. Nadaje sie do prowadzenia przedszkola. Ale hrabia Zych nie po to przyjal murgrabiego Biele by ten mu przeszkadzal w rzadzeniu . On ma juz doswiadczenie z Pawlem i ten ktory jest teraz ma byc mierny ale wierny . Polityka tej dwojki jasna jak slonce - tak obrzydzic prace Polakom by ci odeszli sami , przeciez na ich miejsce juz czekaja roboty z Ukrainy pracujace 14 godzin na dobe. Firma obracajaca miliardami a na cztery kible dwa nieczynne juz pol roku, pourywane klamki,rozwalone drzwi , w kabinach napisy ukrainskie obrazajace Polakow. Na stolowce (usunięte przez administratora) i smrod. W szafkach na jedzenie smierdzace potem ciuchy Ukraincow,kaski,buty.....brak tylko karaluchow. Jak kontrola to pakuja to wszystko do worow i na magazyn. Kontrola wyjdzie przynosza ten (usunięte przez administratora) z powrotem. Niedzialajace rampy, folia do d..y, na zwrotach dziesiatki palet a u gory za elektronicznymi drzwiami hrabia Zych zadowolony ze dostal znow premie za oszczednosc . Nie zejdzie na dol, nie zlozy zyczen swiatecznych, nie bedzie rozmawial z motlochem, a co...arystokrata pelna geba . Doskonale wie ze to Ci na dole pracuja na jego utrzymanie ale ma to gdzies. A kierownicy zmian , macie do nich zale, moze nieslusznie bo kazdy dba o swoj tylek....tylko o wasze nie ma kto zadbac. Ostatnio przeginaja z tajemnica danych osobowych. Nie wydrukuja grafika calej zmiany tylko pojedynczy pasek z jednym nazwiskiem.....to dlaczego do cholery paski wyplat nie sa pakowane w koperty i zaklejane. Tam jest dopiero mnostwo danych osobowych ,nie tylko samo nazwisko. Nie stac firme na koperty to ludzie na pewno sie zgodza zeby odbijac im po 5 groszy od wyplaty. Bo dochodzi do tego ze cala ta ferajna w biurze kierownika zmiany oglada i komentuje wszystkie paski . Pokaż starsze odpowiedzi (1) anonymous 16.05.2018

iglesias

Jeje 17.05.2018 11:35 Halo CD Płońsk. Podobno polowa ekipy na l4? Brawo chlopaki tak trzymac. Z norma tez sie nie wyglupiajcie bo pamietajcie ze to wy ustalacie warunki. Jak sobie sami wyscielicie tak sie wyspicie. Tepic glupkow ktorzy robia ponad norme, ustalcie sobie gorna granice I jej nie przekraczac inaczej bedziecie nie doceniani, wyzyskiwani jak w pinczowie. 200 zl podwyzki to nic. Jestesmy w stanie wyciagnac duzo wieksze podwyzki ale to zalezy juz tylko od was. Nie wyglupiac sie szanowac robote, nie zgadzac sie na nadgodziny a podwyka to bedzie tylko kwestia czasu. Jak ich nauczycie ndgodzin to bedziecie pracowac po 10-12 godzin codziennie. Hurtownie od was wracaja do pinczowa a u nas zaczyna sie robic straszny kociol. Ludzi u nas malo. Wszystko pewnie bylo planowane z podwyzkami bo wiedzieli ze zrobi sie duzo roboty I chca zmotywowac ludzi. Ale te 200 brutto to nic za taka robote. W pinczowie jezeli te nadgodziny beda jeszcze sie tak ciagnac znowu zaczna sie l4 I nowe przyjecia a nie tak dawno byly zwolnienia grupowe. Plonsk teraz sila w was bo w pinczowie nie ma. kim sie postawic a wy pokazujecie jak powinno sie pracowac. Pokazecie ze potraficie zrobic norme to pozniej wam podniosa poprzeczke! Zapraszamy Plonsk na forum! Wuj Truj 07.07.2018 01:09 @Jeje 17.05.2018 11:35 Zaprawdę powiadam Wam - obojętnie czy to Pinczów, Płońsk, Piorunów czy inne miejsce - EłroSresz to gówno.Luis drze z was łacha, bo mu zapieprzacie na paliwo do learjeta,hahahaha.Gówno wam da.Portugalia straciła kolonie w Afryce (Angola) a więc oraja polaczków.ChuwDu frajerom mlody 16.06.2018 06:54 Firma dba o pracownika ale nie najmniejszych szczeblem,w tamtym roku przed sezonem w eurocash alkohole mowiono ze beda podwyzki ale zapomniala dodac ze najnizszej krajowej.Podstawa KM i ZKM od 3-4 lat stoi w miejscu i nie sa to jakies duze pieniadze a co dopiero mowic o magazynierach.Zeby wywalczyc jakas poprawe tych warunkow powinny wszystkie oddzialy ze soba wspolpracowac i sie postawic tak robia np.nauczyciele,pielegniarki i sa tego efekty my tez ciezko pracujemy a za co mamy zyc,lepiej obcokrajowcow zatrudniac ktory jest zielony niz o swojego dbac. accord 31.05.2018 12:34 Super podwyżki. Damy ci jedno, zabierzemy ci drugie. idol 16.05.2018 10:01 W magazynie tym sytuacja jest nie tylko tragiczna, ale zatrważająca. Obecny giermek pana Łukasza R.Biela pełniący obowiązki kierownika magazynu nie nadaje się na to stanowisko.Nie radzi sobie z żadnymi tematami związanymi z magazynem,wszystko mu nie odpowiada. Dlaczego poprzedni kierownik magazynu nigdy nie miał problemu z ludzmi,z kadrą kierowniczą,z przygotowaniem magazynu pod audyty,osiągał zamierzone cele,w przeciwieństwie do obecnego kierownika. Dlaczego tylu pracowitych pracowników własnych opuszcza ten magazyn,my wiemy powodem jest płaca i poszanowanie za ciężką pracę,gdzie w tym magazynie od momentu objęcia stanowiska kierownika magazynu przez R.Bielę tego nie ma.Dla obecnego kierownika magazynu liczą się tylko pracownicy z "Ukrainy",czekamy momentu jak długo taka sytuacja będzie miała miejsce. igla 13.05.2018 12:07 W magazynie sytuacja tragiczna . Obecny kierownik bez jaj.Typowy czopek. Nadaje sie do prowadzenia przedszkola. Ale hrabia Zych nie po to przyjal murgrabiego Biele by ten mu przeszkadzal w rzadzeniu . On ma juz doswiadczenie z Pawlem i ten ktory jest teraz ma byc mierny ale wierny . Polityka tej dwojki jasna jak slonce - tak obrzydzic prace Polakom by ci odeszli sami , przeciez na ich miejsce juz czekaja roboty z Ukrainy pracujace 14 godzin na dobe. Firma obracajaca miliardami a na cztery kible dwa nieczynne juz pol roku, pourywane klamki,rozwalone drzwi , w kabinach napisy ukrainskie obrazajace Polakow. Na stolowce (usunięte przez administratora) i smrod. W szafkach na jedzenie smierdzace potem ciuchy Ukraincow,kaski,buty.....brak tylko karaluchow. Jak kontrola to pakuja to wszystko do worow i na magazyn. Kontrola wyjdzie przynosza ten (usunięte przez administratora) z powrotem. Niedzialajace rampy, folia do d..y, na zwrotach dziesiatki palet a u gory za elektronicznymi drzwiami hrabia Zych zadowolony ze dostal znow premie za oszczednosc . Nie zejdzie na dol, nie zlozy zyczen swiatecznych, nie bedzie rozmawial z motlochem, a co...arystokrata pelna geba . Doskonale wie ze to Ci na dole pracuja na jego utrzymanie ale ma to gdzies. A kierownicy zmian , macie do nich zale, moze nieslusznie bo kazdy dba o swoj tylek....tylko o wasze nie ma kto zadbac. Ostatnio przeginaja z tajemnica danych osobowych. Nie wydrukuja grafika calej zmiany tylko pojedynczy pasek z jednym nazwiskiem.....to dlaczego do cholery paski wyplat nie sa pakowane w koperty i zaklejane. Tam jest dopiero mnostwo danych osobowych ,nie tylko samo nazwisko. Nie stac firme na koperty to ludzie na pewno sie zgodza zeby odbijac im po 5 groszy od wyplaty. Bo dochodzi do tego ze cala ta ferajna w biurze kierownika zmiany oglada i komentuje wszystkie paski . Pokaż starsze odpowiedzi (1) anonymous 16.05.2018

igla

Cha,cha ktoś banuje ta strone. To znaczy ze boli. Dawac czadu ludzie pisac wszystko. A gdzie administrator ?

Jojo

W innych cd jak wyglada sprawa z nadgodxinami? U cd pinczow nikt nie pyta czy mozesz zostac dluzej a czesto sie tak zdarza. I chlopaki narzekaja ale robia bo wiadomo co sie z tym wiaze. Kiedys robil taki chlopaczek i majac juz dosc tych nadgodzin powiedzial ze wychodzi o 14 i tyle. Poszedl i za chwile wyszedl z wypowiedzeniem umowy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Fafa

Wszyscy wiedzą, że obaj jesteście ciepli.

Kloh

Zalewski (usunięte przez administratora)

Aneta

@Wuj Truj, możesz oczywiście wyrazić swoje zdanie, jednak komentarze niezgodne z regulaminem mogą zostać zmoderowane bądź też usunięte. Dodając wpis na forum, wyraziłeś zgodę na akceptację zasad. Nie próbuję bronić firmy, lecz więcej się na jej temat dowiedzieć. @Bąbel, @Fhujkk, tego typu posty są zabronione! Obrażanie innych jest zakazane na forum. @Szyszkysz, czy Polacy zatrudnieni w firmie nie mogą pracować dłużej, by zarobić więcej? Czy w jakiś sposób nadgodziny są zabronione?

Minia
@Aneta 08.08.2018 20:55

No właśnie. Awansujesz to dajesz (usunięte przez administratora) nikt nie chce zostawać na nadgodziny Ale jak Ukraińcy zostają żeby zarobić to wielki problem się robi . Zazdrość i głupota oraz zero życia prywatnego tylko życie cudzym. Pozdrawiam

Szakysz
@Aneta 08.08.2018 20:55

Zatrudnieni mogą zostawać dłużej żeby zarobić więcej tylko sprawa jest taka że jakby ukraina nie została co najmniej 12 godzin dziennie nie mieli by zapłaconej dniówki czy uważasz aneta czy to normalne to podpada pod kodeks czy ty aneta jak tez nie zostaniesz mniej jak 12 godzin nie dostajesz dniowki ukraina jest zmuszana do pracy po 12 ,14 godzin to niewolnictwo polacy mają mozg i nikt normalny w tym (usunięte przez administratora) nie zostaje dluzej jak 8 godzin .Wiedza ze jakby trafili na kogos zawzietego mieli by ogromne problemy z sądem pracy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bąbel

Długi to świnia od dawna dawien. Jedyne w nim dobre, że od razu można po nim poznać, że to (usunięte przez administratora) prostak i dwulicowa świnia. Nic nie potrafi ukryć jego chłopska prosta jak budowa cepa facjata

Robal

Na Długiego zmianie szerzy sie (usunięte przez administratora) Patrysia wie cos na ten temat awans jak to mowila do ludzi na magazynie dasz (usunięte przez administratora) kierusowi i jestes szczebel wyżej.

Aneta

@Wujo sam, czy byłeś pracownikiem firmy Grupa Eurocash? W wątku jest wiele wpisów, lecz brakuje konkretów, mógłbyś je przedstawić? Jakie zmiany zaszły w wypłacie wynagrodzenia, czy teraz łatwiej można zdobyć wyższą pensję? @Wuj Truj, forum nie jest miejscem na tego typu komentarze. Przed dodaniem wpisu zapoznaj się z regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam byłych i obecnych pracowników do merytorycznej dyskusji odnośnie do tego pracodawcy.

Wuj Truj
@Aneta 24.07.2018 00:13

Aneta,byłem pracownikiem Eurocashu na Piorunowie, na ul.Stefana batorego 6 przez prawie rok.myślę,że mam prawo powiedzieć co sądzę o tej "wspaniałej" firmie,której tak bronisz

ZYchu
@Aneta 24.07.2018 00:13

Anet idź sobie ubij kotleta i przestań denerwować faceta. Won z Forum

Wuj Truj
@ZYchu 03.08.2018 17:17

zychu,to był niekiepski dissik :) wuj truj pozdrawia

100%

Witam. Wszyscy na forum narzekają na firmę Eurocash ja nie rozumie czemu jesli jest tak źle to wystarczy złożyć wypowiedzenie i po sprawie .Powinni wszyscy być Dumni, Zadowoleni i nosić Głowy Wysoko Uniesione że tu Pracują. Firma daje Wam możliwość Godnego Życia oraz Spelnienia Polityki Prorodzinnej o której jest ta Głośno .Zwłaszcza że mamy wolne Soboty i inne dni tygodnia !Natomiast NIEDZIELA jest równie Rodzinna tylko z Innymi Czlonkami Rodzinny , z Siostrami i Bracimi za Wschodniej Granicy! Kochajmy Się!

Xxxxxx
@100% 29.07.2018 14:37

Tylko że jak idziesz złożyć wypowiedzenie to nie chętnie go podpisują i nie godzą się na krótszy okres wypowiedzenia jaki ci przysługuje. Jeśli Polacy nie są w tej firmie potrzebni to czemu nie chcą pójść na rękę tylko robią problemy przy wypowiedzeniu.

Flufas
@Xxxxxx 02.08.2018 23:44

A w Płońsku podpisują bardzo chętnie, bo wierzą w braci zza Buga.

Fafa

A ja otwieram swoją firmę i mam na was wygwizdane parobki!

Groch Łuskany
@Fafa 17.07.2018 02:57

Ty fafa przestań ćpać, Bo strasznie gwiazdorzysz.

Flufas
@Fafa 17.07.2018 02:57

I pewnie będziesz wielką konkurencją dla Ełrosresza i w ciągu 3 lat wywalisz ich z rynku

Fafa
@Flufas 20.07.2018 12:33

przejmuję rynek warzyw i owoców. Otwieram warzywniak na Traugutta i Ziemowita.

sieroża
@Fafa 26.07.2018 15:47

A to podobno meche eche otwiera tam swój sklep.

Szyszkysz

Prawda jest taka ze pan Rafał B. obrał taktykę chce sie pozbyc polskich pracowników na rzecz ukrainców których meczą w eurocashu po 14 ,16 godzin dziennie ciekawe co na to inspekcja pracy może przydałby sie jakiś donosik do inspekcji pracy? Ukraincy maja po 6000 za 300 ponad godzin pracy a polakom ci ktorzy zostali w kompletacji dadza po 2200 bo pracuja tylko po 8 godzin gdzie my zyjemy to juz jest paranoja co oni zrobili z ta firmą

a

s

Nemo
@a 24.07.2018 12:48

ja świadczy o tej firmie fakt, że odchodzą z niej nawet nowi pracownicy? I to szefowie ekipy?! po raptem 2 miesiącach?!!! Kto ma olej w głowie, ten ucieka! Każdy kto pozna Rafała B wie że to (usunięte przez administratora) bez kompetencji i kultury.

There's no room for innocence

Opinia dotyczyła będzie działu Fresh z magazynu na Batorego. Zaczynając od początku, jest to na tyle dziwna firma że na okresie próbnym zarabia się więcej niż na normalnej umowie, okres próbny trwa 3 miesiące, i przez te 3 miesiące możecie opierać się o palety bo akord nie jest wam liczony. Zarobki realne na rękę są w okolicach 3tyś w górę. Po tym okresie, zarobki oczywiście spadają do poziomu 2600. Lecimy dalej, regulamin w tej firmie jest wymyślany na poczekaniu przez "bandę kolesi" w biurze. W mniemaniu szefów ekipy pracownik nie powinien mieć czelności kwestionowania decyzji/rozkazu szefa i bez namysłu powinien go wykonać. Jeżeli pracownik jednak odważy się postawić jest od razu atakowany przez resztę szefów zwykle dwóch których nazwisk nie będę tu wymieniał, sprowadzany do ich poziomu ( totalnego chamstwa) i niszczony. Niestety osobnicy Ci zapominają że nie każdy jest totalnym gamoniem, i niektórzy pracownicy znają swoje prawa. Zastraszanie w tej firmie jest na porządku dziennym, mało tego większości pracowników nawet nie trzeba zastraszać bo nie potrafią walczyć o swoje i godzą się na takie traktowanie. Nie mówię już o Ukrainie która pracuje tam po 12-16 H. Nikt nie widzi w tym problemu. Wyjście z tej pracy po 8 H to jest PRZYWILEJ, tak samo jak urlop to również jest PRZYWILEJ i gest łaski ze strony "szefa". W obecnej chwili dział nabrał więcej pracy niż może przerobić, przy bardzo małej ilości osób, ale oczywiście w biurze nie ma żadnego problemu. Pracownicy mają na tyle wyprany mózg że nie potrafią się postawić chamskiemu traktowaniu, z góry stwierdzając że tak musi być bo tak tu jest. Szefowie przez to nie widzą problemu dlatego sytuacja wygląda tak tragicznie, siedzisz w pracy do póki nie skończysz zleceń. Ani dziękuje ani przysłowiowe chvj Ci w (usunięte przez administratora) zrobiłeś to won. Jeżeli chodzi o nadgodziny to 0,5H wpisywane jest do "pliku" czyli czas do odbioru, dopiero pełna godzina wpisywana jest na listę. Ogólnie godziny zwykle nie zgadzają się ani na liście ani w pliku. Wszystkie nadgodziny rozpisywane są tak aby pracownik przy wypłacie praktycznie ich nie odczuł, wrzucane są w tak zwaną premię ogólną. Jeżeli chodzi o premię frekwencyjną to jest ona zabierana za UŻ, czyli wtedy kiedy szef nie chce dać urlopu, niedawno dowiedziałem się że szef może również zabrać premię za "stosunek do pracy" czyli w teorii nigdy nie możesz być pewien jakie widzimisię trafi szefa. Zaznaczam też że regały w tej firmie mają uszy, i za zwykłe pomówienia można mieć nieprzyjemności, zwłaszcza jeżeli ktoś nie jest świadomy swoich praw w firmie. Co do samej pracy, cóż, pobierasz zlecenie, bierzesz paletę i ogień. Rękawiczki jak trafisz to dostaniesz, o nożu zapomnij. Premia akordowa jest na zasadzie kopiuj wklej co miesiąc, dlatego nie powinna nikogo dziwić różnica w wypłacie i to niekoniecznie na plus tego co pracuje więcej. Nie wiem komu polecić taką pracę, jeżeli ktoś ma w sobie odrobinę godności to długo tam nie wytrzyma. Jeżeli ktoś daje po sobie jeździć, to idealna praca. Na koniec dodam że ponad 70% pracowników stanowi Ukraina, nie jest to ani minus ani plus gdyż bywają to ludzie normalni. Jak wcześniej wspomniałem pracowali nawet po 16H pod groźbą braku zapłaty za dany dzień. Główną motywacją od szefa jest to że inni zarabiają mniej czyli argument totalnie z (usunięte przez administratora) I niech nie zapomną też że traktując Ukrainę i resztę Polaków w ten sposób, sami sobie kręcą bat na swoje (usunięte przez administratora) Chociaż skutecznie udało im się wprowadzić niemiłą atmosferę wśród pracowników, gdyż Ci którzy mają czelność wyjść po 8 godzinach do domu, są dziwnie odbierani przez grupę zostającą do końca.

Buby
@There's no room for innocence 09.07.2018 03:36

Nie kazde ec jest takie. W ecg jest ok a niedaleko od was. Kasa sie zgadza

Wuj Truj
@Buby 09.07.2018 18:35

sturlaj se freda,ełrolubny sreszowcu

Wujo sam

A jak tam pensje po zmianach w akordzie?

accord

Pracy nie polecam nikomu, wyzysk i ukraina. Coraz więcęj ich jest, no niestety, w tej firmie ukraina jest lepiej traktowana od polaka, nie ma co ukrywać

anonymous

A jak tam zyje Super Mario Nieścior - Ciec nad cieciami?

Fafa

Która ,,mądra" głowa wymyśliła ten nowy regulamin? za niektóre punkty powinien dostać nagrodę ,,debila roku" . Czyżby był nim Super Boss ochrony Mariusz N ?

Mały
@Fafa 01.06.2017 17:36

Podobno oglądał to prawnik

Wuj Truj
@Fafa 01.06.2017 17:36

Super Mario Nieścior pozdrawiamy cię - ciecie Bojany

Zostaw opinię o Grupa Eurocash S.A. - Błonie

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Eurocash S.A.